![]() |
#481 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: dziewice czy doświadczone?
Cytat:
Jak już to po równo ![]() Ale byc sie zdziwił gdyby to Ciebie odrzucono TYLKO ze wzgledu na to że miałes inne kobiety ![]()
![]() |
![]() |
#482 |
BAN stały
|
Mówiłem - takie są prawa natury. Mężczyzna nie rodzi dzieci. Kobieta zawsze wie, ze to jej dziecko, a mężczyzna musi mieć zaufanie do kobiety. Niedziewica nie daje takiego zaufania, jak już z jednym była to może pójść z każdym. Kobieta jest zawsze najbardziej wierna temu mężczyźnie, który ją rozdziewicza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#483 | ||
Zakorzenienie
|
chyba twoje, nie natury
![]() Cytat:
Poza tym niektóre kobiety kusi spróbowac jak to jest z innymi... Focet tez nie daje zaufania skoro sypial z wieloma i nie mogl utrzymac sprzętu w spodniach ![]() ![]() Cytat:
![]() dzięku bogu nie ![]() chyba jeszcze długo zostaniesz kawalerem ![]() Pytasz dziewczyny wprost czy sa dziewicami?
![]() |
![]() |
#484 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ale po ślubie może zacząć zdradzać i "przynieść mi kukułcze jajo" ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#485 | |
Zakorzenienie
|
Ty naprawde w to wierzysz ze dziewica Cie nigdy nie zdradzi a niedziewica bedzie tylko patrzec jak zrobic skok w bok?
![]() Cytat:
![]() gdyby mnie facet zapytal o tym na poczatku znajomości (nie mowie juz o pierwszym spotkaniu...) to wiecej bym sie z nim nie spotkala, niezaleznie czy bylabym dziewica czy nie ![]() Biedactwo ![]() jakie te niedziece są okropne ![]() oj dłuuuuuuuugo chyba bedziesz jeszcze kawalerem... Mimo wszystko uważam ze skoro wymagasz od dziewczyny czystości zacznij od siebie
![]() |
![]() |
#486 | |
BAN stały
|
Cytat:
Takie są prawa natury... Jest nawet taka naukowa teoria, ze kobieta zawsze jest temu wierna, który pierwszy złoży w niej nasienie lub ją rozdziewiczy. Wcale nie byłbym taki pewien czy gdybym cię zapytał na początku znajomości o dziewictwo to byłabyś taka oburzona, bo wiesz... fajny ze mnie facet ![]() Chyba jeszcze długo będę kawalerem, bo niestety, ale dziewic jest niewiele ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#487 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() naparwde nie wiem skąd Ty bierzesz takie teorie ![]() ![]() a facet też jest firny tej pierwszej kobiecie? ![]() Cytat:
![]() ja akurat stracilam je pozno, w sumie niedawno hehe wiec sie spożniles bo rozumiem ze jestem juz skreślona u Ciebie...
![]() |
![]() |
#488 | |
BAN stały
|
Cytat:
Mężczyzna wcale nie musi być wierny pierwszej kobiecie, bo my mamy w naturze zapładnianie wielu samic, więc pierwsza kobieta to dopiero początek drogi. Ale jeśli spotkamy wartościową kobietę, którą pokochamy to wtedy mężczyzna jest w stanie poskromić swój instynkt. Ja będę wierny mojej małżonce ![]() Niektóre zadają mi pytanie czy jestem prawiczkiem, mówię, ze nie i wcale im to nie przeszkadza ![]() No niestety, ale jeśli nie jesteś już dziewicą, to jestes u mnie skreślona. Zresztą nie tylko Ty, bo każda niedziewica ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#489 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#490 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#491 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#492 |
Zakorzenienie
|
ale jak kobieta niedziewca sie naparwde zakocha to tak czy siak zdradzi? zawsze bedzie patrzyla jak zrobic skok w bok?
No prosze Cie.............. jesli juz tak naparwde szukasz dziewcicy to zakrec sie wokol jakies 16 czy 17 latki której nie zdażyl jakis rozdziewiczyc, masz szanse chłopie ![]() albo w ogóle upatrz sobie jeszcze młodszą i sobie ją "zarezerwuj" ![]() Pogadaj z jej rodzicami, przedstaw warunki, co mozesz zaoferowac a na pewno beda trzymac kobieta pod kluczem zeby nie stracila dziewictwa z innym... a co bedzie jesli ona podczas pierwszej wspolnej nocy nie bedzie krwawila? bedzie śledztwo czy rozwód od razu?
![]() |
#493 | |
BAN stały
|
Źle mnie zrozumiałaś. Chciałem tylko powiedzieć, że gdy facet nie ma kobiety to ma znajduje sobie "jakąś okazję" żeby rozładować popęd. Jeśli ma kobietę nie powinien jej zdradzać
![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że podczas nocy poślubnej będzie krwawić, jeśli nie to będę musiał przeprowadzić jakieś śledztwo, sam nie wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czyli jej zapewnienie nie wystarczy? ![]()
![]() |
![]() |
#495 |
BAN stały
|
Już spotykałem się z 2 dziewczynami, które twierdziły,że są dziewicami, a okazało się, że nie są... Z jedną wyszło to na początku, jej koleżanka zdradziła mi tajemnicę, porozmawialiśmy i przyznała, ze nie jest dziewicą. A z drugą wyszło to w czasie sexu, w końcu też się przyznała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale jak to???? mówiles ze z dziewica pierwsza wspolna noc to slubna, wiec jak to mozliwe ze poszliście przed? ![]() i dalej nie wiem czy samo słowo wystarczy czy jakies zaświadzcenie od ginekologa
![]() |
![]() |
#497 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#499 | |
BAN stały
|
Cytat:
Wtedy to co innego, przecież to nie jej wina, ze została zgwałcona. Ale musiałaby to zgłosić na policję, mieć jakiś dowód, ze tak było. Już miałem taki przypadek, że dziewczyna wmawiała mi, że została zgwałcona, oczywiście twierdziła, ze nie zgłaszała tego na policję, bo nie chciała.A gdy zacząłem ją wypytywać o okoliczności zdarzenia to zaczęła się motać, zmieniać wersję i w końcu przyznała, ze nikt jej nie zgwałcił tylko straciła cnotę z poprzednim chłopakiem... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
Zakorzenienie
|
a gdyby bedac z Toba w zwiazku zostalaby zgwałcona? tez musialaby przez tą cała procedure przechodzic?
Naparwde kobieta jest u Ciebie skreslona kiedy z milosci poszla do łózka z innym?
![]() |
#501 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Dziewictwo kobiety jest dla mnie bardzo ważne, oczywiście liczą się także inne rzeczy, samo dziewictwo nie wystarczy, ale bez tego to nawet n ie patrzę na te inne rzeczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#502 |
Zadomowienie
|
Potrafie zrozumiec, ze kobieta prowadzaca swobodny tryb zycia moze byc u ciebie skreslona. Ale czemu taka, ktora stracila cnote z milosci? Przeciez sa rozne sytuacje w zyciu - jej partner mogl zginac, zdradzic ja, zmienic sie nie do poznania - zwiazek mogl sie rozpasc z wielu przyczyn, co nie zmienia faktu, ze tracac cnote kobieta mogla byc przekonana, ze robi to z miloscia jej zycia. Ty chcialbys byc tym pierwszym - a nie wolalbys byc ostatnim?
![]() |
#503 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiesz los bywa przewrotny i moze sie stac tak ze zakochasz sie w dziewczynie która dziewica nie jest i co wtedy? odrzucisz uczucie w mysl głupich zasad?
![]() |
![]() |
#505 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
Zadomowienie
|
Dla mnie takie myslenie swiadczy o tym, ze nie dorosles jeszcze do milosci. Zachowujesz sie jak goraca trzynastka - moj facet ma byc brunetem, 185 cm - i ani cm mniej
![]() ![]() Posiadanie blony nie jest wyznacznikiem wartosci kobiety - pomijam fakt, ze mamy takie same potrzeby seksualne jak mezczyzni - skoro ty sobie pozwalasz na wiele, nie rozumiem czemu uwazasz, ze twoja partnerka ma nie zaspokajac swoich potrzeb? Prawa natury? Myslisz, ze w epoce kamienia lupanego kobiety zachowywaly wstrzemiezliwosc? Litosci ![]() Poza tym od wielu rzeczy takich jak seks oralny, seks z kobieta itd cnoty sie nie traci ![]() ![]()
![]() |
#507 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#509 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Wolałbym niedziewicę, która nie uprawiała orala niż dziewicę która miała choćby jeden taki kontakt. No ale w przypadku orala, będę musiał wierzyć na słowo, ze tego nie robiła, bo tego się nie da sprawdzić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:21.