dziewice czy doświadczone? - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-01-07, 08:19   #481
motylek1007
Zakorzenienie

Dot.: dziewice czy doświadczone?

Cytat:
Napisane przez kawaler 25 Pokaż wiadomość
Ja spałem już z wieloma kobietami, ale ja jestem mężczyzną. Kobieta, która będzie matką moich dzieci musi być nienaruszona. W zamian oferuję mojej przyszłej wybrance przystojnego faceta z dobrą pozycją społeczną, wykształconego i nieźle zarabiającego.
Takie są prawa natury...
moze Ty tez powinnes byc nienaruszony? bo niby dlaczego Ty możesz czerpac satysfakce z sexu a ona nie?
Jak już to po równo

Ale byc sie zdziwił gdyby to Ciebie odrzucono TYLKO ze wzgledu na to że miałes inne kobiety

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-07, 08:31   #482
kawaler 25
BAN stały

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
moze Ty tez powinnes byc nienaruszony? bo niby dlaczego Ty możesz czerpac satysfakce z sexu a ona nie?
Jak już to po równo

Ale byc sie zdziwił gdyby to Ciebie odrzucono TYLKO ze wzgledu na to że miałes inne kobiety
Mówiłem - takie są prawa natury. Mężczyzna nie rodzi dzieci. Kobieta zawsze wie, ze to jej dziecko, a mężczyzna musi mieć zaufanie do kobiety. Niedziewica nie daje takiego zaufania, jak już z jednym była to może pójść z każdym. Kobieta jest zawsze najbardziej wierna temu mężczyźnie, który ją rozdziewicza.
kawaler 25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-07, 08:35   #483
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Mówiłem - takie są prawa natury.
chyba twoje, nie natury

Cytat:
Mężczyzna nie rodzi dzieci. Kobieta zawsze wie, ze to jej dziecko, a mężczyzna musi mieć zaufanie do kobiety. Niedziewica nie daje takiego zaufania, jak już z jednym była to może pójść z każdym.
a jak bedziesz spotykał sie z niedziewica która od roku z nikim nie sypiala to przeciez wiadomo, że nie jest w ciązy z nikim....

Poza tym niektóre kobiety kusi spróbowac jak to jest z innymi...

Focet tez nie daje zaufania skoro sypial z wieloma i nie mogl utrzymac sprzętu w spodniach bo zgodnie z "prawami natury" bedzie szukal innej

Cytat:
Kobieta jest zawsze najbardziej wierna temu mężczyźnie, który ją rozdziewicza.

dzięku bogu nie i jest to tylko twoja kolejna teoria...

chyba jeszcze długo zostaniesz kawalerem

Pytasz dziewczyny wprost czy sa dziewicami?

[*] 11.09.2012
Stary 2008-01-07, 08:43   #484
kawaler 25
BAN stały

Cytat:
chyba twoje, nie natury

a jak bedziesz spotykał sie z niedziewica która od roku z nikim nie sypiala to przeciez wiadomo, że nie jest w ciązy z nikim....

Poza tym niektóre kobiety kusi spróbowac jak to jest z innymi...

Focet tez nie daje zaufania skoro sypial z wieloma i nie mogl utrzymac sprzętu w spodniach bo zgodnie z "prawami natury" bedzie szukal innej

dzięku bogu nie i jest to tylko twoja kolejna teoria...

chyba jeszcze długo zostaniesz kawalerem

Pytasz dziewczyny wprost czy sa dziewicami?

Ale po ślubie może zacząć zdradzać i "przynieść mi kukułcze jajo". Oczywiście, że pytam dziewczyn czy są dziewicami i to już na początku każdego spotkania. I z niezrozumiałych dla mnie powodów, żadna nie chce przyjąć do wiadomości, ze coś takiego jak brak dziewictwa jest przeszkodą w zbudowaniu ze mną związku. Niestety, ale niedziewice bardzo mi się narzucają
Stary 2008-01-07, 08:56   #485
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Ale po ślubie może zacząć zdradzać i "przynieść mi kukułcze jajo".
Ty naprawde w to wierzysz ze dziewica Cie nigdy nie zdradzi a niedziewica bedzie tylko patrzec jak zrobic skok w bok?

Cytat:
Oczywiście, że pytam dziewczyn czy są dziewicami i to już na początku każdego spotkania.

gdyby mnie facet zapytal o tym na poczatku znajomości (nie mowie juz o pierwszym spotkaniu...) to wiecej bym sie z nim nie spotkala, niezaleznie czy bylabym dziewica czy nie

Cytat:
Niestety, ale niedziewice bardzo mi się narzucają
Biedactwo
jakie te niedziece są okropne

oj dłuuuuuuuugo chyba bedziesz jeszcze kawalerem...

Mimo wszystko uważam ze skoro wymagasz od dziewczyny czystości zacznij od siebie

[*] 11.09.2012
Stary 2008-01-07, 09:05   #486
kawaler 25
BAN stały

Cytat:
Ty naprawde w to wierzysz ze dziewica Cie nigdy nie zdradzi a niedziewica bedzie tylko patrzec jak zrobic skok w bok?

gdyby mnie facet zapytal o tym na poczatku znajomości (nie mowie juz o pierwszym spotkaniu...) to wiecej bym sie z nim nie spotkala, niezaleznie czy bylabym dziewica czy nie

Biedactwo
jakie te niedziece są okropne

oj dłuuuuuuuugo chyba bedziesz jeszcze kawalerem...

Mimo wszystko uważam ze skoro wymagasz od dziewczyny czystości zacznij od siebie

Takie są prawa natury... Jest nawet taka naukowa teoria, ze kobieta zawsze jest temu wierna, który pierwszy złoży w niej nasienie lub ją rozdziewiczy.

Wcale nie byłbym taki pewien czy gdybym cię zapytał na początku znajomości o dziewictwo to byłabyś taka oburzona, bo wiesz... fajny ze mnie facet

Chyba jeszcze długo będę kawalerem, bo niestety, ale dziewic jest niewiele
Stary 2008-01-07, 09:11   #487
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Takie są prawa natury... Jest nawet taka naukowa teoria, ze kobieta zawsze jest temu wierna, który pierwszy złoży w niej nasienie lub ją rozdziewiczy.

naparwde nie wiem skąd Ty bierzesz takie teorie

a facet też jest firny tej pierwszej kobiecie?

Cytat:
Wcale nie byłbym taki pewien czy gdybym cię zapytał na początku znajomości o dziewictwo to byłabyś taka oburzona, bo wiesz... fajny ze mnie facet
ja bym odwrócila pytanie i zapytala czy Ty jestes prawiczkiem a jak nie to pa jak równo to równo

ja akurat stracilam je pozno, w sumie niedawno hehe wiec sie spożniles bo rozumiem ze jestem juz skreślona u Ciebie...

[*] 11.09.2012

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-01-07, 09:25   #488
kawaler 25
BAN stały

Cytat:

naparwde nie wiem skąd Ty bierzesz takie teorie

a facet też jest firny tej pierwszej kobiecie?

ja bym odwrócila pytanie i zapytala czy Ty jestes prawiczkiem a jak nie to pa jak równo to równo

ja akurat stracilam je pozno, w sumie niedawno hehe wiec sie spożniles bo rozumiem ze jestem juz skreślona u Ciebie...
Te teorie głosi np. najmądrzejszy polityk w Polsce pan Janusz Korwin - Mikke. Jeśli będziesz w Empiku to poczytaj sobie jego gazetę "Najwyższy Czas", można ją także nabyć w wielu kioskach. Jest też dostępna na internecie.

Mężczyzna wcale nie musi być wierny pierwszej kobiecie, bo my mamy w naturze zapładnianie wielu samic, więc pierwsza kobieta to dopiero początek drogi. Ale jeśli spotkamy wartościową kobietę, którą pokochamy to wtedy mężczyzna jest w stanie poskromić swój instynkt. Ja będę wierny mojej małżonce

Niektóre zadają mi pytanie czy jestem prawiczkiem, mówię, ze nie i wcale im to nie przeszkadza

No niestety, ale jeśli nie jesteś już dziewicą, to jestes u mnie skreślona. Zresztą nie tylko Ty, bo każda niedziewica
Stary 2008-01-07, 09:35   #489
Vilqa
Zadomowienie

Cytat:
Mówiłem - takie są prawa natury. Mężczyzna nie rodzi dzieci. Kobieta zawsze wie, ze to jej dziecko, a mężczyzna musi mieć zaufanie do kobiety. Niedziewica nie daje takiego zaufania, jak już z jednym była to może pójść z każdym. Kobieta jest zawsze najbardziej wierna temu mężczyźnie, który ją rozdziewicza.
Nic tylko psychiatra i oddział zamknięty. Przepraszam, ale większej bzdury to ja w życiu nie słyszałam. Za przeproszeniem, niedziewic to się może puszczać na prawo i lewo, rozumiem? Bo, że facet w związku zdardza, to ma być norma. Git i fajnie? tu się cłopcze bardzo mylisz. KIEPSKA PROWOKACJA

Cytat:
No niestety, ale jeśli nie jesteś już dziewicą, to jestes u mnie skreślona. Zresztą nie tylko Ty, bo każda niedziewica
Dziękuję, Boże, dziękuję !!!! Nie wierzę w Ciebie, ale mimo to dziękuję !!!!

Cytat:
Te teorie głosi np. najmądrzejszy polityk w Polsce pan Janusz Korwin - Mikke. Jeśli będziesz w Empiku to poczytaj sobie jego gazetę "Najwyższy Czas", można ją także nabyć w wielu kioskach. Jest też dostępna na internecie.
Andrzej, to ty??? - pytanie retoryczne
Vilqa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-07, 09:43   #490
kawaler 25
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Vilqa Pokaż wiadomość
Nic tylko psychiatra i oddział zamknięty. Przepraszam, ale większej bzdury to ja w życiu nie słyszałam. Za przeproszeniem, niedziewic to się może puszczać na prawo i lewo, rozumiem? Bo, że facet w związku zdardza, to ma być norma. Git i fajnie? tu się cłopcze bardzo mylisz. KIEPSKA PROWOKACJA

Dziękuję, Boże, dziękuję !!!! Nie wierzę w Ciebie, ale mimo to dziękuję !!!!
Napisałem, ze nie może zdradzać, jeśli kocha kobietę...
Stary 2008-01-07, 09:49   #491
Vilqa
Zadomowienie

Cytat:
Mężczyzna wcale nie musi być wierny pierwszej kobiecie, bo my mamy w naturze zapładnianie wielu samic, więc pierwsza kobieta to dopiero początek drogi. Ale jeśli spotkamy wartościową kobietę, którą pokochamy to wtedy mężczyzna jest w stanie poskromić swój instynkt. Ja będę wierny mojej małżonce
Ach, czyli śpimy z kim popadnie, byle dziwica?? To raczej zezwierzęcenie, bez urazy dla zwierzaków, bo wśród nich mamy wiele przykładów dozgonnych zwiazków. Radzę sobie poczytać i wnioski wyciagnąć.

Cytat:
Napisałem, ze nie może zdradzać, jeśli kocha kobietę
Nie wiem, jak z Twoim podejsciem do kobiet można w ogóle deklarować się, że jakąś się pokocha. Bo przeciez Twoje "prawo natury" każe z kijaszkiem na wierzchu po dyskotekach latać
Vilqa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-07, 09:50   #492
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisałem, ze nie może zdradzać, jeśli kocha kobietę...
ale jak kobieta niedziewca sie naparwde zakocha to tak czy siak zdradzi? zawsze bedzie patrzyla jak zrobic skok w bok?

No prosze Cie..............

jesli juz tak naparwde szukasz dziewcicy to zakrec sie wokol jakies 16 czy 17 latki której nie zdażyl jakis rozdziewiczyc, masz szanse chłopie
albo w ogóle upatrz sobie jeszcze młodszą i sobie ją "zarezerwuj"

Pogadaj z jej rodzicami, przedstaw warunki, co mozesz zaoferowac a na pewno beda trzymac kobieta pod kluczem zeby nie stracila dziewictwa z innym...

a co bedzie jesli ona podczas pierwszej wspolnej nocy nie bedzie krwawila? bedzie śledztwo czy rozwód od razu?

[*] 11.09.2012
Stary 2008-01-07, 09:55   #493
kawaler 25
BAN stały

Źle mnie zrozumiałaś. Chciałem tylko powiedzieć, że gdy facet nie ma kobiety to ma znajduje sobie "jakąś okazję" żeby rozładować popęd. Jeśli ma kobietę nie powinien jej zdradzać

Cytat:
ale jak kobieta niedziewca sie naparwde zakocha to tak czy siak zdradzi? zawsze bedzie patrzyla jak zrobic skok w bok?

No prosze Cie..............

jesli juz tak naparwde szukasz dziewcicy to zakrec sie wokol jakies 16 czy 17 latki której nie zdażyl jakis rozdziewiczyc, masz szanse chłopie
albo w ogóle upatrz sobie jeszcze młodszą i sobie ją "zarezerwuj"

Pogadaj z jej rodzicami, przedstaw warunki, co mozesz zaoferowac a na pewno beda trzymac kobieta pod kluczem zeby nie stracila dziewictwa z innym...

a co bedzie jesli ona podczas pierwszej wspolnej nocy nie bedzie krwawila? bedzie śledztwo czy rozwód od razu?
Ciągle mam nadzieję, że znajdę dziewicę w zbliżonym wieku
Mam nadzieję, że podczas nocy poślubnej będzie krwawić, jeśli nie to będę musiał przeprowadzić jakieś śledztwo, sam nie wiem
Stary 2008-01-07, 09:57   #494
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Mam nadzieję, że podczas nocy poślubnej będzie krwawić, jeśli nie to będę musiał przeprowadzić jakieś śledztwo, sam nie wiem

czyli jej zapewnienie nie wystarczy?

[*] 11.09.2012
Stary 2008-01-07, 10:07   #495
kawaler 25
BAN stały

Cytat:

czyli jej zapewnienie nie wystarczy?
Już spotykałem się z 2 dziewczynami, które twierdziły,że są dziewicami, a okazało się, że nie są... Z jedną wyszło to na początku, jej koleżanka zdradziła mi tajemnicę, porozmawialiśmy i przyznała, ze nie jest dziewicą. A z drugą wyszło to w czasie sexu, w końcu też się przyznała
Stary 2008-01-07, 10:11   #496
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Już spotykałem się z 2 dziewczynami, które twierdziły,że są dziewicami, a okazało się, że nie są... Z jedną wyszło to na początku, jej koleżanka zdradziła mi tajemnicę, porozmawialiśmy i przyznała, ze nie jest dziewicą. A z drugą wyszło to w czasie sexu, w końcu też się przyznała

No ale jak to???? mówiles ze z dziewica pierwsza wspolna noc to slubna, wiec jak to mozliwe ze poszliście przed?

i dalej nie wiem czy samo słowo wystarczy czy jakies zaświadzcenie od ginekologa

[*] 11.09.2012
Stary 2008-01-07, 10:12   #497
kawaler 25
BAN stały

Cytat:
No ale jak to???? mówiles ze z dziewica pierwsza wspolna noc to slubna, wiec jak to mozliwe ze poszliście przed?
Niekoniecznie noc poślubna, pozostawiam wybór kobiecie. Ważne, że ja mam być tym pierwszym
Stary 2008-01-07, 10:14   #498
nri
Zadomowienie

A jak zaczalbys spotykac sie z dziewica a ona zostalaby zgwalcona, to co? Zostawilbys ja, bo nie bedziesz tym pierwszym?
Stary 2008-01-07, 10:18   #499
kawaler 25
BAN stały

Cytat:
Napisane przez nri Pokaż wiadomość
A jak zaczalbys spotykac sie z dziewica a ona zostalaby zgwalcona, to co? Zostawilbys ja, bo nie bedziesz tym pierwszym?

Wtedy to co innego, przecież to nie jej wina, ze została zgwałcona. Ale musiałaby to zgłosić na policję, mieć jakiś dowód, ze tak było. Już miałem taki przypadek, że dziewczyna wmawiała mi, że została zgwałcona, oczywiście twierdziła, ze nie zgłaszała tego na policję, bo nie chciała.A gdy zacząłem ją wypytywać o okoliczności zdarzenia to zaczęła się motać, zmieniać wersję i w końcu przyznała, ze nikt jej nie zgwałcił tylko straciła cnotę z poprzednim chłopakiem...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-07, 10:27   #500
motylek1007
Zakorzenienie

a gdyby bedac z Toba w zwiazku zostalaby zgwałcona? tez musialaby przez tą cała procedure przechodzic?

Naparwde kobieta jest u Ciebie skreslona kiedy z milosci poszla do łózka z innym?

[*] 11.09.2012
Stary 2008-01-07, 10:30   #501
kawaler 25
BAN stały

Cytat:
a gdyby bedac z Toba w zwiazku zostalaby zgwałcona? tez musialaby przez tą cała procedure przechodzic?

Naparwde kobieta jest u Ciebie skreslona kiedy z milosci poszla do łózka z innym?
Pomógłbym jej przechodzić przez tą procedurę, a gwałciciela nie chciałbym spotkać na swojej drodze, bo z kolei ja wylądowałbym z wyrokiem za zabójstwo

Dziewictwo kobiety jest dla mnie bardzo ważne, oczywiście liczą się także inne rzeczy, samo dziewictwo nie wystarczy, ale bez tego to nawet n ie patrzę na te inne rzeczy
Stary 2008-01-07, 10:30   #502
nri
Zadomowienie

Potrafie zrozumiec, ze kobieta prowadzaca swobodny tryb zycia moze byc u ciebie skreslona. Ale czemu taka, ktora stracila cnote z milosci? Przeciez sa rozne sytuacje w zyciu - jej partner mogl zginac, zdradzic ja, zmienic sie nie do poznania - zwiazek mogl sie rozpasc z wielu przyczyn, co nie zmienia faktu, ze tracac cnote kobieta mogla byc przekonana, ze robi to z miloscia jej zycia. Ty chcialbys byc tym pierwszym - a nie wolalbys byc ostatnim?
Stary 2008-01-07, 10:32   #503
kawaler 25
BAN stały

Cytat:
Potrafie zrozumiec, ze kobieta prowadzaca swobodny tryb zycia moze byc u ciebie skreslona. Ale czemu taka, ktora stracila cnote z milosci? Przeciez sa rozne sytuacje w zyciu - jej partner mogl zginac, zdradzic ja, zmienic sie nie do poznania - zwiazek mogl sie rozpasc z wielu przyczyn, co nie zmienia faktu, ze tracac cnote kobieta mogla byc przekonana, ze robi to z miloscia jej zycia. Ty chcialbys byc tym pierwszym - a nie wolalbys byc ostatnim?
wolę być pierwszym i ostatnim

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-07, 10:33   #504
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:

Dziewictwo kobiety jest dla mnie bardzo ważne, oczywiście liczą się także inne rzeczy, samo dziewictwo nie wystarczy, ale bez tego to nawet n ie patrzę na te inne rzeczy
czyli nic z tego że jest to kobieta wykształcona, ładna, ,inteligentna, dobra i w ogóle taka "na zone" bo nie jest dziewicą?

wiesz los bywa przewrotny i moze sie stac tak ze zakochasz sie w dziewczynie która dziewica nie jest i co wtedy? odrzucisz uczucie w mysl głupich zasad?

[*] 11.09.2012
Stary 2008-01-07, 10:42   #505
kawaler 25
BAN stały

Cytat:
czyli nic z tego że jest to kobieta wykształcona, ładna, ,inteligentna, dobra i w ogóle taka "na zone" bo nie jest dziewicą?

wiesz los bywa przewrotny i moze sie stac tak ze zakochasz sie w dziewczynie która dziewica nie jest i co wtedy? odrzucisz uczucie w mysl głupich zasad?
Już odrzuciłem kobietę, w której byłem zakochany, właśnie z tego powodu, że nie była dziewicą. Miała na imię Monika. Wtedy jeszcze nie pytałem partnerek czy są dziewicami, ale od razu na początku spotykania się zaznaczałem, że na poważny związek interesuje mnie tylko dziewica. Niestety dziewczyny ignorują to moje wymaganie. Monika też nic sobie z tego nie robiła, dopóki nie doszło do sexu, zauważyłem że jest niedziewicą i po kilku rozmowach przyznała się. Bolało, ale porzuciłem ją. Mi też nie było łatwo się pozbierać...
Stary 2008-01-07, 10:47   #506
nri
Zadomowienie

Dla mnie takie myslenie swiadczy o tym, ze nie dorosles jeszcze do milosci. Zachowujesz sie jak goraca trzynastka - moj facet ma byc brunetem, 185 cm - i ani cm mniej a jak jest nizszy to

Posiadanie blony nie jest wyznacznikiem wartosci kobiety - pomijam fakt, ze mamy takie same potrzeby seksualne jak mezczyzni - skoro ty sobie pozwalasz na wiele, nie rozumiem czemu uwazasz, ze twoja partnerka ma nie zaspokajac swoich potrzeb? Prawa natury? Myslisz, ze w epoce kamienia lupanego kobiety zachowywaly wstrzemiezliwosc? Litosci

Poza tym od wielu rzeczy takich jak seks oralny, seks z kobieta itd cnoty sie nie traci Wolalbys dziewczyne z blona (idealny tytul na ksiazke ), ktora ma na koncie niezliczona ilosc oralnych trojkacikow (a tu nazwa serkow topionych) nizli dziewczyne bez blony, ktora stracila cnote z kims, kogo kochala?
Stary 2008-01-07, 10:51   #507
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Już odrzuciłem kobietę, w której byłem zakochany, właśnie z tego powodu, że nie była dziewicą.
brak słow

Cytat:
Wolalbys dziewczyne z blona (idealny tytul na ksiazke ), ktora ma na koncie niezliczona ilosc oralnych trojkacikow (a tu nazwa serkow topionych) nizli dziewczyne bez blony, ktora stracila cnote z kims, kogo kochala?
Nri dobre pytanie

[*] 11.09.2012

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-07, 11:09   #508
vretka
Zakorzenienie

GG do vretka

Cytat:
Poza tym od wielu rzeczy takich jak seks oralny, seks z kobieta itd cnoty sie nie traci Wolalbys dziewczyne z blona (idealny tytul na ksiazke ), ktora ma na koncie niezliczona ilosc oralnych trojkacikow (a tu nazwa serkow topionych) nizli dziewczyne bez blony, ktora stracila cnote z kims, kogo kochala?
Nie zapominajmy o seksie analnym Słyszałam o właśnie takich "dziewicach", które nie chciały przed ślubem cnoty tracić
Stary 2008-01-07, 11:10   #509
kawaler 25
BAN stały

Cytat:
Dla mnie takie myslenie swiadczy o tym, ze nie dorosles jeszcze do milosci. Zachowujesz sie jak goraca trzynastka - moj facet ma byc brunetem, 185 cm - i ani cm mniej a jak jest nizszy to

Posiadanie blony nie jest wyznacznikiem wartosci kobiety - pomijam fakt, ze mamy takie same potrzeby seksualne jak mezczyzni - skoro ty sobie pozwalasz na wiele, nie rozumiem czemu uwazasz, ze twoja partnerka ma nie zaspokajac swoich potrzeb? Prawa natury? Myslisz, ze w epoce kamienia lupanego kobiety zachowywaly wstrzemiezliwosc? Litosci

Kobiety mają mniejszy popęd niż my mężczyźni, nie licząc oczywiście nimfomanek. To jest uwarunkowane między innymi tym, że kobieta niezależnie od tego czy uprawiała sex z 20 facetami czy z jednym i tak mogła zajść w ciążę tylko raz na 9 miesięcy. A mężczyzna mógł przekazać geny wielu kobietom.

Wolałbym niedziewicę, która nie uprawiała orala niż dziewicę która miała choćby jeden taki kontakt. No ale w przypadku orala, będę musiał wierzyć na słowo, ze tego nie robiła, bo tego się nie da sprawdzić
Stary 2008-01-07, 11:16   #510
vretka
Zakorzenienie

GG do vretka

Cytat:
Kobiety mają mniejszy popęd niż my mężczyźni, nie licząc oczywiście nimfomanek. To jest uwarunkowane między innymi tym, że kobieta niezależnie od tego czy uprawiała sex z 20 facetami czy z jednym i tak mogła zajść w ciążę tylko raz na 9 miesięcy. A mężczyzna mógł przekazać geny wielu kobietom.
A co ma piernik do wiatraka? Mylisz dwa pojęcia. Zdolność rozmnażania a popęd seksualny to są dwie zupełnie inne kwestie. Proponuję poczytać wątki dotyczące temperamentu obojga partnerów. Nie brakuje na forum takich, w których dziewczyny nie wiedzą co zrobić, bo ich partner nie ma ochoty na seks

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości