![]() |
#3931 |
Rozeznanie
|
Dot.: essence
Alustriel: i jak, i jak, i jak??? Bo nie wiem czy mam się napalać jak fretka i biec do 'mojej' natury, czy przyjąć pozę ' poczekamy, zobaczymy"
![]() Przede wszystkim chodzi mi o to czy błyszczyk cielisty, czy transparentny i czy se nadaje się do... czegokolwiek.
zdrowe odżywianie → ładna cera → nauka, nauka - LO czeka! Ograniczamy kupowanie mazideł do ust i zużywamy stare! kupionych - 1 zużytych - 1 House Addict. Poniedziałek, wtorek, środa, House, piątek, sobota, niedziela. |
![]() ![]() |
![]() |
#3932 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja że jest już w Toruńskiej ![]() Kurcze- ładne te Bohemiowe lakiery do paznokci!! ![]()
![]() |
#3934 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#3935 |
Zakorzenienie
|
Ja za swój cień uj szaro-zielono-brązowy płaciłam 11.99 zł
![]() U mnie widziałam dziś m.in. cienie i błyszczyki Ibiza lounge na półce z przecenionymi kosmetykami - cienie 7.49 zł, błyszczyki 6.49 zł. Było też coś z sun club i cienie z regularnej oferty.
#3936 |
Zakorzenienie
|
Ha dziś wybieram się do natury więc zdam relację
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3937 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#3938 |
Raczkowanie
|
CzarnaLandrynka, kupno błyszczyka okazało się nie najlepszym pomysłem. Jest on transparentny i słabo go widać na ustach
![]() dimiti, paletki do smokey eyes jeszcze nie testowałam, ale cienie maziane na dłoni wydają się ładne i mają wyraźny kolor. Jak się nimi umaluję zdam dokładniejszą relację. Ehh a takie nadzieje wiązałam z tą limitowanką. |
![]() ![]() |
![]() |
#3939 |
Zakorzenienie
|
No w końcu Bohemia w DE
![]() ![]() ![]() ![]()
#3940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3941 |
Zadomowienie
|
Faktycznie ten fiolet ma odcień odpowiadający staremu złotu... Ale bardzo mi się podoba - jest w mojej gamie, nakłada się nieźle - jedna warstwa z delikatnym efektem, dwie warstwy wyrazistego koloru. Polubiłam ten cień, będzie należał do moich codziennych cieni i zapewne użyję go na najbliższym weselu
![]()
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! |
![]() ![]() |
![]() |
#3942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3944 |
Raczkowanie
|
Musze jutro iśc obadać lakiery i błyszczyki
![]() Trafiłam na stronę http://www.cosnova.de/de/essence_le.html i się załamałam. CZemu u nas nie było limitowanki Colour Addict??!! ![]() ![]()
#3945 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale zauwazcie ze niektore rzeczy sie w tych limitowkach powtarzaja tylko np z cieni zmieniony jeden kolorek albo inne opakowanie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3946 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kusi mnie puder z bohemii, ma ktoś ?? Tylko z tego co wyczytałam na stronie essence jest mało kolorów, boję się, że na maja jasną buźke to za ciemne będzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3947 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3948 |
Zakorzenienie
|
Byłam wczoraj w naturze... kupiłam tylko lakier z limitowanki, ten najjaśniejszy bo lubię własnie takie brudne róże bezdrobinkowe, jeszcze nie testowałam.
Błyszczyk sprawdzałam na ręce, jest bezbarwny wiec nie kupiłam. Spray nabłyszczający mały mi się wydawał . Cienie pojedyncze fajne ale na ręce słaby efekt dawały ale kto wie, może jak się wiecej nałoży bedzie ok ![]() Za to kupiłam poczwórne cienie Essence -fajne ale słabowidoczne na powiece no i wysuwaną kredkę longlasting- tym jestem zachwycona- bardzo czarny kolor, bardzo precyzyjnie maluje cienkie, równe, wyraźne kreski. ![]() u mnie jest jeszcze resztka Urban Jungle i tej poprzedniej limitowanki- są żele brązujące i ten puder w puszku.. zastanawiam się nad nim bo ma dobre recejze ![]()
#3949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3950 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja jutro będę w Olsztynie to nie omieszkam zajrzeć i pewnie nie wyjdę z pustymi rękoma...
![]() |
#3951 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3952 |
Zakorzenienie
|
U mnie już jest Bohemia ale nic mnie nie powaliło na kolana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3953 |
Zakorzenienie
|
właśnie testowałam jaśniejszy lakier z limitowanki- fajny przy 2 warstwach już w miarę kryje, ma delikatne drobinki ale widoczne tylko pod światło, nie ma na szczęście metalicznego zabarwienia. To taki jogurtowy, przybrudzony róż.
Myślę,że ten ciemniejszy kolor też jest ciekawy...może kupię ![]()
#3954 |
Zakorzenienie
|
"nie wiem czy dobrze zrozumiałam. kusi Cię puder z Bohemii, ale Bohemia ma tylko jeden puder, brązujący. reszta to stała oferta Essence
![]() Tak chodzi mi właśnie o ten puder brązujący z bohemii, ale on jest tylko w jednym odcieniu i boję się, że będzie za ciemny i właśnie zastanawiałam się czy ktoś go już wypróbował ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3955 |
Zadomowienie
|
Bronzera nie wypróbowałam, za to kupiłam cienie do smokey eyes (coś mnie wzięło na brązy ostatnio) i błyszczyk najciemniejszy. Błyszczyk mi bardzo podpasował, jest lekki, nie skleja ust, ładnie się komponuje z ich kolorem (nie jest całkiem przejrzysty), apetycznie pachnie. Cienie też są ok, ale pędzelek do kremowego pozostawia wiele do życzenia. Zrobiłam już makijaż tymi kosmetykami, tu go znajdziecie, jeśli jesteście ciekawe efektu
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=280229 |
![]() ![]() |
![]() |
#3956 |
Wtajemniczenie
|
[1=d5e122ca61e6f552e62c3b0 63bbe18e6104816de_6588c60 1bcce8;9051948]Treść usunięta[/QUOTE]
U mnie dokladnie tak samo z UJ. Dosc chwile nie bylam w naturze,ale nie widzialam w ogole wczesniej na normalnym standzie UJ. Z Bohemii kupilam dzis ten brazo-fiolet, spodobal mi sie,a do tego zostal tylko 1 :P I w koncu po wielu podchodach sprawilam sobie AOH,ale na razie mi sie wydaje,ze nie widze spektakularnego efektu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3957 |
Raczkowanie
|
Chii1986 a mogłabyś wystawić zdjęcie pazurków pomalowanych tym lakierem??
Ostro się dzis zastanawiałam przed stoiskiem essence czy te drobinki będzie bardzo widać...
![]() |
#3958 |
Raczkowanie
|
Ja też robiłam makijaż smokey i faktycznie pędzelek nie sprawuje się najlepiej. Cienie jednak są bardzo ładne i z ogólnego efektu jestem zadowolona. Kusicie mnie tym fioletem...
a-sea-of-honey, śliczny makijaż. |
![]() ![]() |
![]() |
#3959 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dziś w jakimś artykule mejkapowym JOY'a była pokazana kredka do brwi Essence ![]() ![]()
![]() |
#3960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.