|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#4981 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 927
|
Dot.: Schwarzkopf Country Colors nr.45 - Toskana
Cytat:
To nie wra¿enie, tak siê dzieje z szamponami koloryzuj±cymi. Kolorek delikatny i stonowany, pasuje do Ciebie ![]() Mam nadziejê, ¿e chcesz na d³u¿ej zostaæ ruda, bo to siê nie wyp³uka ju¿ do blondu takiego jak mia³a¶.
![]() |
#4982 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 75
|
Dot.: Jak najbardziej "ruda" farba do w³osów.
dziewczyny!
![]() mo¿e wy wiecie jak± farb± uzyskaæ taki kolor? ja go nazywam "rudy br±z" i bardzo mi sie podoba.. czy da sie go uzyskaæ jak± farb± czy koniecznie u fryzjera albo jaki¶ wyrazisty rudy ale nie czerwony.. moje naturalny kolor w³osów to taki ciemny blond wpadajacy w br±z.. pisa³am t± wiadomo¶æ w innym w±tku, ale wy tu pewnie znacie sie na rudych kolorach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4983 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 398
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() np. patrz -->> post wy¿ej , agusiaki ma w podpisie link Edytowane przez Veronic Czas edycji: 2011-05-24 o 18:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4984 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 37 011
|
Dziewczyny jestem za³amana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4985 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 249
|
bumerang jednak zawsze powroci
![]() ![]()
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Mo¿e siê zdarzyæ, ¿e urodzi³a¶ siê bez skrzyde³, ale najwa¿niejsze, ¿eby¶ nie przeszkadza³a im wyrosn±æ.” Coco Chanel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4986 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 27
|
Jak to jest, ¿e tym, którzy marz± o wy³±cznie pomarañczowych kolorach, jak na z³o¶æ wychodz± czerwone nuty, a tym którzy my¶l± o czerwonych, ciê¿ko to osi±gn±æ? Czy¿ to nie jest z³o¶liwo¶æ?
![]() Dzisiaj zrobi³am objazd hurtowni fryzjerskich i nigdzie nie znalaz³am Vitalitys. Trudno, zamówiê jutro przez internet :P |
![]() ![]() |
![]() |
#4987 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 13 778
|
Witam Rudzielce
![]() Bumerang jednak jest nie¶miertelny ![]() Widzê, ¿e szykuje siê tydzieñ wielkiego farbowania na w±tku ![]() Chcia³am zrobiæ zdjêcie moim szanownym w³osom, ale za nic nie mogê z³apaæ rzeczywistego koloru... aparat do ![]() ![]() W ogóle ostatnio nieco siê za³ama³am. By³am na Juwenaliach i tyle rudzielców siê przewija³o, ¿e szok ![]() ![]() ![]() Wygada³am siê, mogê i¶æ ![]()
![]() |
#4988 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 768
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4989 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
Nie chodzi o to ¿e kolor szybko siê wyp³ukuje. Wed³ug palety 7.66 p³omienna czerwieñ to najbardziej czerwona farba z Vitality's i dziwiê siê ¿e na jasnych w³osach wysz³a tak ciemno. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4990 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 126
|
Veronic, piêknie odpowiedzia³a¶
![]() ![]() aniies, s³uszna uwaga ![]() miszona, ja bym te¿ nie radzi³a oksydantu 9%, ale ekstrakt koloru to dobry pomys³. Z tymi czerwieniami to jeszcze gorzej ni¿ z miedzianymi. Miedziany przynajmniej potrafi ³adnie siê spieraæ, a czerwieñ jest po prostu wyp³owia³a trudno utrzymaæ intensywno¶æ. Ale walcz o kolor i relacjonuj jak siê spiera ten, który teraz masz, mo¿e ujawni siê co¶ ciekawego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4991 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4992 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaa ![]() ![]() ![]() ZEJSZ£AM ![]() I to centralnie pod moim postem ![]() Hej, bumerang, hej alleluuuja ![]() A nie mówi³am, ¿e koniec ¶wiata jednak zacz±³ sie w sobotê?? ![]() PS. Zrobi³am sobie Delie i wygl±da nawet ciekawie ![]() Chcia³am to uchwyciæ aparatem, ale z fleszem to siê chyba nie da ![]()
Rudy to nie kolor w³osów, rudy to charrrrakter ![]() Marzysz o kolorze w³osów jaki ma Ashley Simpson?? Odpowied¼ znajdziesz TUTAJ Edytowane przez agusiaki Czas edycji: 2011-05-24 o 22:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4993 |
Wtajemniczenie
|
miszona moim skromnym zdaniem kolor za mocno chwycil bo masz pdoniszczone wlosy, w dodatku na jasnych wlosach kolor potrafi chwycic duzo ciemniej wbrew obiegowej opinii
![]() ![]() siskath mnie to sie wydaje ten kolor "tzw. modna rudoscia dla niesmialych/"modnych" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() niemniej jedno jest pewne - rzadko, ktora z tych dziewczyn zdaje sobie pewnie sprawe, ze kolor jest delikatny bo maskuje ostre i nieregularne rysy A.S. ![]() ![]() agusiaki calkiem fajne to "zycie po zyciu" Twoich pasemek ![]() ps. kurczaczek- nawet poczatek armagedonu nie uwolnil nas od bumeranga ![]()
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Mo¿e siê zdarzyæ, ¿e urodzi³a¶ siê bez skrzyde³, ale najwa¿niejsze, ¿eby¶ nie przeszkadza³a im wyrosn±æ.” Coco Chanel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4994 |
Przyczajenie
|
agusiaki cudne w³oski i kolor, widaæ refleksy, choæ pewnie na zdjêciach w dzieñ, na dworze, by³yby bardziej widoczne
![]() Martolek u mnie tak samo na Juwenaliach, co chwilê widzia³am jak±¶ rudo¶æ, znowu chyba powróci³a na ni± moda. Nie lubiê chwil, kiedy ten kolor tak powszechnieje. |
![]() ![]() |
![]() |
#4995 | ||||
Zakorzenienie
|
.....o tak
![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4996 |
Rozeznanie
|
A ja z braku laku kupi³am sobie olejek parachute - olej kokosowy i jest boski
![]() Tak¿e Kathy, je¶li w³osy ci siê pusz± to polecam ten olej.
#4997 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- a i jeszcze czy zapach jest zno¶ny?
![]() |
#4998 |
Rozeznanie
|
Zapach kokosowy, do¶æ delikatny i je¶li lubisz kokos to spodoba Ci siê. Ja wyj±tkowo nie lubiê kokosu, wiêc nie zachwyci³ mnie.
Podgrza³am go nieco w garnuszku i wmasowa³am najpierw w skórê g³owy, a potem we w³osy. nie szczêdzi³am go sobie, bo koñce zmasakrowane by³y i ju¿ mia³am plan do obciêcia. Na to na³o¿y³am czepek i owine³am rêcznikiem. Tak przele¿akowa³am ok 1h-1,5h. Umy³am w³osy, na³o¿y³am deliê, wysuszy³am i ![]() Wcze¶niej mia³am inny olejek kokosowy i efekt by³ w sumie ¿aden, wiêc nie spodziewa³am siê takich rezultatów i to po jednym u¿yciu. A za parachute zap³aci³am caaa³e 5,90 ![]()
#4999 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#5000 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A zastanawia³am siê nad Vatik± w³a¶nie jak kupowa³am ten ![]()
![]() |
#5001 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#5002 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 142
|
Poni¿ej w³osy farbowane joico: 1/2 7XP Scarlett (nowy odcieñ)+ 1/2 7RC + 6%
![]() Zdjêcie tobione dzieñ po farbowaniu ![]() Taki intensywny kolor byl przez jaki¶ tydzieñ, aktualnie jest stonowany rudy bez czerwieni. Znik³ tak szybko, bo mam koñce mocno zniszczone po wcze¶niejszym byciu blondynka. W przysz³ym tygodniu "od¶wie¿am" wella color touch 7/43 +1,9% by lepiej zapigmentowac w³oski, a potem wracam do joico, bo sie ¶wietnie czujê w tym "pomieszanym" kolorze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5003 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 760
|
a za mn± chodzi teraz taki odcieñ http://reddishness.tumblr.com/post/5505764528
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#5004 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 489
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5005 |
Wtajemniczenie
|
agusiaki skad wytrzasnelas to cudo , z netu , z helfow
![]() ![]() kathy rzeczywiscie szkoda kasy na te olejki nie widze roznicy miedzy nimi a zwyklymi serami na konce za czesc ich ceny ![]() jak maseczka sayoss?? ![]() milk nie wiem czy jest sen, ale mi sie to wdaje podobne do 8OR z goldwella i tez taki ostatnio chcialam ![]() za to ja dzisiaj chce na watku o pielegnacji rudosci serdecznie "podziekowac"tworcy szamponu "no fusion - szampon zdrowa sprezystosc dr Ireny Eris" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5006 |
Konto usuniête
|
Mam pytanie do dziewczyn które u¿ywaj± Vitality's. Mo¿ecie mi powiedzieæ co to takiego farba do w³osów 0.0 neutralny kolor bazowy 100?Bo je¿eli to nie ma ¿adnego koloru to mo¿e warto wymieszaæ z ekstraktem czerwonym i wtedy wyjdzie intensywny kolor ?
Edytowane przez 201610111032 Czas edycji: 2011-05-25 o 16:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#5007 |
Przyczajenie
|
kathy te¿ u¿ywa³am Vatiki i mia³am dok³adnie ten sam problem co Ty, mimo, ¿e mam proste w³osy, to on robi³ z nich 'puch'. Stoi jeszcze gdzie¶ u mnie w szafce, ale chyba nie doczeka siê ju¿ u¿ycia.
farba zamówiona, w miêdzy czasie czekam na efekty u siskath ![]() Dzisiaj by³am na drobych zakupach kosmetycznych (no mo¿e wcale takie drobne nie by³y ![]() Widzia³am dzi¶ te¿ co¶ okropnego. Dziewczyna mia³a czerwonawe odrosty a resztê pomarañczow±, wygl±da³o to do¶æ paskudnie, do tego mia³a tak zniszczone koñcówki, ¿e widzia³am to go³ym okiem, id±c kilka kroków za ni±. Oczywi¶cie w³osy by³y max. wyprostowane. D¿izas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5008 | ||
U¿ytkownik ma klikn±æ w link aktywuj±cy (mail)
Wiadomo¶ci: 13 317
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Mnie siê marzy co¶ marchewkowo-pomarañczowego nawet. ![]() A jutro/pojutrze farbujê, wiêc muszê koniecznie co¶ wybraæ. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5009 |
Moderator
Wiadomo¶ci: 6 269
|
Zapraszam do kolejnej czesci.
Jak najbardziej "ruda" farba do w³osów. Czesc II. ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego u¿ytkownika na forum. Jak za³o¿yæ tak± reklamê? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
#5010 |
Przyczajenie
|
RUDY! farbowaæ? ;d
hej
![]() chcia³abym we ferie pofarbowaæ w³osy na rudy kolor... taki rudy br±z ![]() farb± "Garnier Color Sensation 6.46 bursztynowa czerwieñ", mam nadziejê, ¿e wyjdzie taki jak na opakowaniu. Mam niefarbowane w³osy br±zowe zdj tutaj: http://www.fotka.pl/profil/reflectionsx3 farbowaæ? ![]() mo¿e chcialby ktos przerobic jakies zdj na rudy kolor zebym zobaczyla? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.