Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-12, 19:55   #3211
Strawberry_Baby
BAN stały

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Tak jak obiecałam, wrzucam zdjęcia z wczorajszych mini zakupów
Co do butów - są takiego koloru jak na zdj. 1 - drugie się za jasne zrobiło I na tych zdjęciach te buty mają jakieś takie mini białe kropki - nie wiem od czego to, bo w rzeczywistości ich nie ma
A na ostatnim zdjęciu wrzuciłam fotę tego psiaka ze zbierania punktów w Żabce - specjalnie dla tego mopsika zbierałam, jest przesłodki
A legginsy kupiłam specjalnie na tańce - tak na ulicę nie wiem, czy bym wyszła w takich do kostek, dziwnie się w takich czuję, taka skrócona
Śliczny piesek Też chciałam takie botki, ale jakoś źle wyglądałam... O gdzie kupiłaś podkład z Paese? W ogóle to fajne zakupy Też kupiłam sobie legginsy, ale z H&M.

A na moich zdjęciach kolczyki, które sama zrobiłam - wiem daleko im do ideału
Moje botki - kopytka i sweter z wykładanym golfem

Wszystko na żywo oczywiście wygląda lepiej
Strawberry_Baby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 19:55   #3212
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Co do butów - są takiego koloru jak na zdj. 1 - drugie się za jasne zrobiło I na tych zdjęciach te buty mają jakieś takie mini białe kropki - nie wiem od czego to, bo w rzeczywistości ich nie ma
A na ostatnim zdjęciu wrzuciłam fotę tego psiaka ze zbierania punktów w Żabce - specjalnie dla tego mopsika zbierałam, jest przesłodki
A legginsy kupiłam specjalnie na tańce - tak na ulicę nie wiem, czy bym wyszła w takich do kostek, dziwnie się w takich czuję, taka skrócona
ta maseczka dermiki jest świetna b. dobrze matuje używałaś już jej wcześniej?
psiaka tez mam ale innego, jakiejś innej rasy

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 20:09   #3213
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Strawberry_Baby Pokaż wiadomość
Śliczny piesek Też chciałam takie botki, ale jakoś źle wyglądałam... O gdzie kupiłaś podkład z Paese? W ogóle to fajne zakupy Też kupiłam sobie legginsy, ale z H&M.

Kolczyki masz świetne. Ja sama nigdy nie próbowałam sama robić. Może kiedyś spróbuje. Dziękuje za wsparcie. Humor mi wrócił, bo byłam na spacerze z przyjacielem. Pytałam się Tż., żeby potem nie było, że on się pyta, a ja nie. Mam nadzieje, że szybko wyzdrowieje i w końcu będzie sobą.

candycotton witaj.

_Alessandra świetne zakupy. Ostatnio szukałam bibułek i nie wiedziałam, jak wygląda opakowanie. Nigdy wcześniej ich nie używałam, a teraz będę wiedziała, gdzie i co szukać. Piesek też super, sama bym taki chciała.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 20:27   #3214
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Masz rację - im lepszy wygląd, tym lepsze samopoczucie
Dzięki kochana, już mi trochę lepiej. Ale to tylko dlatego, że jednak zobaczyłam się z TŻ
I naprawdę podziwiam Cię i chciałabym mieć takie podejście do życia jak Ty

Ah Ci rodzice...

Dziękuję dziewczyny za wsparcie. Bardzo miłe jesteście. Fajnie się tutaj czuję z Wami na tym forum

A są jakieś specjalne wymagania, żeby wejść do klubu? Wysłałam swoje "zgłoszenie", ale nikt mnie nie przyjął

Nie smutaj kochana. Nie znam sytuacji w sumie, ale na pewno będzie lepiej Facet chory - facet zły. Mój też dopiero co wyzdrowiał, ale urwanie głowy z nim było...

Ojoj niefajnie się zachował. Gdybyście nie byli umówieni to inna sprawa, ale tak, lanie mu się należy!

Ty też masz nie smutać! Mój też jak był chory, to nic mu nie pasowało, nawet jak głośno mówiłam, bo go głowa bolała. Nie martw się, faceci tacy są. Jak wyzdrowieje to zacznie się zachowywac jak "człowiek"

Haha to prawda

Ok, zaraz się zajmę robieniem zdjęć

O, święta prawda! Mój poszedł do lekarza tylko dlatego, żeby zwolnienie z pracy dostać

Ja jednak pojechałam do TŻ, odwiozłam go na dworzec i już strasznie tęsknie Ale obiecał mi, że jak podgoni trochę pracy licencjackiej to weźmie wolne i może za tydzień/dwa pojedziemy na weekend do Kazimierza
nie martw się, ramoncia się pojawi to Cię przyjmie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Kolczyki masz świetne. Ja sama nigdy nie próbowałam sama robić. Może kiedyś spróbuje. Dziękuje za wsparcie. Humor mi wrócił, bo byłam na spacerze z przyjacielem. Pytałam się Tż., żeby potem nie było, że on się pyta, a ja nie. Mam nadzieje, że szybko wyzdrowieje i w końcu będzie sobą.

candycotton witaj.

_Alessandra świetne zakupy. Ostatnio szukałam bibułek i nie wiedziałam, jak wygląda opakowanie. Nigdy wcześniej ich nie używałam, a teraz będę wiedziała, gdzie i co szukać. Piesek też super, sama bym taki chciała.
no widzisz będzie dobrze, zobaczysz... teraz chory to humorzasty, przejdzie mu

nałożyłam rycynę na rzęsy i brwi a tu dzwoni kumpel czy mu z angielskiego nie pomogę... no i wyszłam tak do niego z naolejowanymi oczami
teraz nałożyłam jeszcze olej na końcówki ...

dziewczyny wiecie może czy waxa można na całą noc nałożyć???

muszę się jutro na bóstwo zrobić żeby zwalić go z nóg...ach, czemu wcześniej nie zaczęlam dietować....wrrrrr...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 21:37   #3215
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Kitka właśnie nie wiem jak to jest z waxem, ostatnio chyba Tallulah (o ile dobrze pamiętam, jeśli nie to przepraszam) miała waxa na całą noc, ale ja nie wiem czy tak można a sama jestem ciekawa, bo chętnie bym zostawiła

Stary 2010-09-12, 22:01   #3216
jennifer777
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny
Dopiero teraz mam chwilke zeby poczytac forum, bo cały dzien spedzilam z tżem- lezeliśmy z mega kacem po wczoraj..

Ja waxa nakładałam na noc i włosy były jak jedwab tylko nie wiem czy od samego waxa, bo uzyłam tez kilku produktow do stylizacji i suszylam na szczotke, ale u mnie nic sie nie działo

Dzisiaj nie mam ochoty na zadne dbanie o siebie, wlasnie sie wykąpałam i nie mam nawet sił zrobić 'rolniczych paznokci' lakier juz mi zszedł do 1/3 paznokcia
Stary 2010-09-12, 22:01   #3217
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Świetne Ja ostatnio poluję na takie....

Przed chwilą nie działał mi Wizaż, nie wiem dlaczego.

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-12, 22:08   #3218
_Alessandra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez samaraNW
super buciki i psiaczek jakieś buty w tym stylu muszę sobie kupić. zastanawiam się nad szarymi
Cytat:
Napisane przez Strawberry_Baby

dziękuję dziewczyny ojj piesek jest rzeczywiście uroczy - jak szłam na miasto to pierw zaszłam do tej Żabki żeby go odebrać, bo już się doczekać nie mogłam a dopiero potem na miasto po sklepach połazić, to w każdym wszystkie ekspedientki "oo jaki śliczny, jaki słodziak" i " ja też właśnie zbieram, ale jeszcze trochę mi zostało" haha
A ja nawet się zdziwiłam, bo nie przylegają na górze do nogi te botki, ale jak nałożę na nie spodnie takie dość obcisłe, to te buty nie odstają tak śmiesznie i do tego to tworzywo z którego są zrobione-mogłabym dotykać i dotykać takie gładziutkie i w pierwszym momencie z takimi przerobionymi kaloszami mi się skojarzyło a jakie wygodne! czuję się w nich lepiej niż w kapciach

Strawberry_Baby - ja podkład kupiłam w takiej małej drogerii u mnie w mieście - jedyna, która ma kosmetyki tej firmy Ogólnie właśnie w takich mniejszych trzeba poszukać, tak sądzę. Albo przez Allegro - ja raz zamówiłam przez internet, bo Euphora zmieniała się w Paese i zmieniali opakowania czy coś i wycofali na dość długą chwilę ze sklepów W sklepie kosztuje 27zł. także nie ma jakiejś przepaści cenowej między Allegro a sklepami . No jedynie z kolorem może być problem, ale ja mam 1 - jasny beż i jest śliczny !
I tak mnie pani ekspedientka polubiła - swoją drogą bardzo sympatyczna, starsza kobieta-że specjalnie dla mnie zamawia najjaśniejszy odcień
A i fajne zakupy A kolczyki są świetne !! Nie wiem co im brakuje, jak dla mnie wszystko jest idealnie!!

[QUOTE]Napisane przez buahhot
psiaka tez mam ale innego, jakiejś innej rasy /QUOTE]
ja kupiłam ją specjalnie na dzisiejszy casting, który się jednak nie odbył i został przeniesiony na "jeszcze nie wiadomo kiedy" A potrzebowałam właśnie jakiejś takiej liftingującej, bo takie dają cudne efekty na młodej buźce - sporadycznie na jakieś okazje uwielbiam takie maseczki, bo żeby częściej to nie, bo nie wiem właśnie, czy takie kosmetyki do skóry dojrzałej nie zaszkodzą młodej?? Nie, jeszcze nie używałam, czeka na jakąś okazję, a kupiłam za pomocą KWC i cudownych opinii na jej temat. A powiedz mi, czy Ty też używasz jej pod makijaż, czy zmywasz ??
Oj te pieski są cudne wszystkie, ale jak zobaczyłam mopsika to się w nim zakochałam dosłownie i Tż'owi trułam z tymi naklejkami non stop, aż zaczął zakupy w Żabce robić

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart
A dziękować również A ja pierwszy raz w życiu będę używać bibułek Wcześniej tyle czasu się na jakieś czaiłam, nawet chciałam przez internet zamawiać takie jedne taniutkie bo widziałam, że polecane są i jedna dziewczyna z YT je bardzo zachwalała Ale u mnie w mieście te z Perfecty, tylko w jednej drogerii są dostępne Ale całe szczęście, że ta drogeria jest, bo ona jest najlepsza tutaj - ma wszystkie kosmetyki takich których nie ma gdzie indziej i wszystkie nowości i marki które można dostać we Wrocku chyba najprędzej (typu Artdeco, Revlon itd.)
A opakowanie tych bibułek jest świetne !! Normalnie jestem nim zachwycona ! Jest plastikowe, ma taki breloczek, można sobie 'dozować' długość bibułki, jaka akurat jest nam potrzebna, i nic się nie otwiera,nie gniecie i fajne wygląda Ja dałam ok 16zł.Zobaczymy jak będzie z jakością

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 22:20   #3219
_Alessandra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Świetne Ja ostatnio poluję na takie....

Przed chwilą nie działał mi Wizaż, nie wiem dlaczego.
A dziękować A kupiłam całkiem przypadkowo i to za tak małe pieniądze, że szok! A wyglądają na dość porządne i zapomniałam jeszcze napisać - są ocieplane w środku Nie mają niewiadomo jakiego futra tam , ale jest takie cienkie, wystarczające na jesień no i nie są z zamszu

Właśnie mi też nie ! Wszystkie inne strony w ekspresowym tempie, a wizaż nie.. I potem jak już się włączył to się nie mogłam zalogować, może jakiś problem mieli techniczny czy coś

A ja już po SPAmowaniu całym Podsumowując dzisiejszy dzień:
- dwie zielone herbatki
włosy:
- nie prostowałam,nie suszyłam i dałam im dzisiaj w ciągu dnia 'wolne'
- wieczorem umyłam i teraz siedzę z mokrymi włosami i odżywką mocno nawilżającą pod czapką i ręcznikiem(czepka jeszcze nie posiadam..) i zostawiam ją na noc - zobaczymy jaki efekt będzie,jeszcze nigdy tak nie robiłam

twarz:
- zero makijażu
- wieczorny peeling i maseczka oczyszczająca
- tabletki na cerę
- krem nawilżający od dermatologa na noc + maść nagietkowa punktowo na ranki + brevoxyl punktowo
- wazelina kokosowa na usta na noc
- olej rycynowy na rzęsy na noc

ciało:
- odprężająca kąpiel + masaż Syrenką
- balsamowanie nawilżaczem
- tarka na stopy + krem (miała być wazelina i skarpety,ale wazeliny nie mogę znaleźć nigdzie noo wrr )
- kremowanie rąk
- odżywka przyspieszająca wzrost na paznokcie - uwielbiam ją !!

Miała być jeszcze depilacja nóg i malowanie paznokci, ale to zostawiłam sobie na jutro

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
Stary 2010-09-12, 22:30   #3220
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
ja kupiłam ją specjalnie na dzisiejszy casting, który się jednak nie odbył i został przeniesiony na "jeszcze nie wiadomo kiedy" A potrzebowałam właśnie jakiejś takiej liftingującej, bo takie dają cudne efekty na młodej buźce - sporadycznie na jakieś okazje uwielbiam takie maseczki, bo żeby częściej to nie, bo nie wiem właśnie, czy takie kosmetyki do skóry dojrzałej nie zaszkodzą młodej?? Nie, jeszcze nie używałam, czeka na jakąś okazję, a kupiłam za pomocą KWC i cudownych opinii na jej temat. A powiedz mi, czy Ty też używasz jej pod makijaż, czy zmywasz ??
Oj te pieski są cudne wszystkie, ale jak zobaczyłam mopsika to się w nim zakochałam dosłownie i Tż'owi trułam z tymi naklejkami non stop, aż zaczął zakupy w Żabce robić
na opakowaniu jest napisane żeby jej nie zmywać więc tego nie robię nakładam cieniutką warstwę, która później się wchłania albo resztki delikatnie wycieram wacikiem. Efekt- twarz jest zmatowiona, wygląda jakby była obsypana sypkim transparentnym pudrem i jest mega gładka i delikatna w dotyku nie zużywam całej saszetki na raz (pomimo że jest tak napisane na opakowaniu)- nie traci swoich właściwości
myślę, że raz na jakiś czas taka maseczka nie zaszkodzi buzi

Stary 2010-09-12, 22:45   #3221
_Alessandra
Zakorzenienie

buahhot - dziękuję Kochana bardzo za odpowiedź Ale mnie teraz kusi, żeby ją jak najszybciej żużyć, oj kuuuusi Ale będę twarda, nie dam się, schowam ją głęboko i wyciągnę, gdy będzie trzeba, o tak właśnie

Aaaaa i mam ogromną prośbę i pytanie w jednym - jak zrobić, żeby można było mieć dłuższy podpis niż 600znaków ?! Kurczę no już i tak wymyśliłam okrojony podpis a nie wchodzi

książkoholiczka

10.03.2009 - razem

Edytowane przez _Alessandra
Czas edycji: 2010-09-12 o 22:47
Stary 2010-09-12, 23:09   #3222
Marzeniatko
Zakorzenienie

mam wrażenie, że fizycznie czuję się coraz gorzej, w dodatku dostałam @ i jak kaszlę to mnie brzuch boli
Cytat:
Masz rację - im lepszy wygląd, tym lepsze samopoczucie
Dzięki kochana, już mi trochę lepiej. Ale to tylko dlatego, że jednak zobaczyłam się z TŻ
I naprawdę podziwiam Cię i chciałabym mieć takie podejście do życia jak Ty
Ojej nawet nie wiesz jak mi się miło zrobiło
a tak przy okazji bardzo fajne buciki mi się marzą szare botki

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Kurcze, czemu dopiero teraz zauwazylam ten watek

Wlasnie bede robic sobie manicure od nowa xD myslalam ze pomalowalam przezroczystym lakierem na wierzch, zeby blyszczalo, a to byl taki przezroczysty ultraiolet swiecacy w sloncu na fioletowo
w takim razie witamy

Alessandra bardzo fajne te botki Wy tu już o botkach, a ja mam taki apetyt na szare koturny
a z podpisem się nic nie da zrobić po prostu nie może być dłuższy niż 600 znaków, a wlicza się w to m.in. wszelkie entery, spacje, zmiany wielkości liter, kolory itd. czyli po prostu edycja tekstu

---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ----------

a tak apropo, wszystkie piszecie o TŻtach czy jest tutaj jakaś babeczka singielka tak jak ja? czy tylko ja? bo nie wiem czy powinnam już przyodziać moherowy beret i się udać na emeryturę

B L O G

Marzeniatko wystarczy Marzena
Marzeniatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 23:40   #3223
_Alessandra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marzeniatko Pokaż wiadomość
mam wrażenie, że fizycznie czuję się coraz gorzej, w dodatku dostałam @ i jak kaszlę to mnie brzuch boli

Alessandra bardzo fajne te botki Wy tu już o botkach, a ja mam taki apetyt na szare koturny
a z podpisem się nic nie da zrobić po prostu nie może być dłuższy niż 600 znaków, a wlicza się w to m.in. wszelkie entery, spacje, zmiany wielkości liter, kolory itd. czyli po prostu edycja tekstu

---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ----------

a tak apropo, wszystkie piszecie o TŻtach czy jest tutaj jakaś babeczka singielka tak jak ja? czy tylko ja? bo nie wiem czy powinnam już przyodziać moherowy beret i się udać na emeryturę
Co do @ i choroby - najgorsze połączenie świata I ja też tak zawsze mam, że jak kaszlę, to bardziej mnie brzuch boli i tak kłuje ....

Dziękuję A i dzięki za wyjaśnienie, poradziłam już sobie z tym Po prostu za dużo razy poprawiałam tekst w edytorze i on wszystko zapamiętywał, bo jak napisałam w notatniku i wkleiłam, to normalnie poszło

A ja do grudnia muszę znaleźć buty na praktyki !! Kurczę, oni mają takie wymogi, że panie w sklepach obuwniczych patrzą się na mnie jak na aliena - czarne buty na 3-4cm obcasiku, bez ozdób, matowe i z zaokrąglonymi noskami, czyli takie kaczuszki, no masakra, znajdź teraz coś takiego człowieku (praktyki mam w hotelu, tak zaznaczam )
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie - pisaaać dziewczyny

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
Stary 2010-09-12, 23:57   #3224
Shadii
Wtajemniczenie

Pół h z BP. Nie widzę efektów, chociaż to może za wcześnie jeszcze... chyba po skończeniu wybielania kupię te paski crest, które polecacie i może będą działać lepiej. Chcę mieć koniecznie białe ząbki!

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 00:58   #3225
judus
Rozeznanie

GG do judus

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
miłej imprezki a ja już kończę domek sprzątać później pewnie Tż wpadnie no a wieczorkiem kurs na kurs przedmałżeński jak mi się nie chce
miła była ale niekoniecznie korzystna dopiero pare godzin temu odpedziłam się od kaca

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
dziewczyny dziewczyny !!
moze stworzymy swoje ABC doskonałego wyglądu w najdrobniejszych szczegółach ? Tak żeby umieścić w pierwszym poście wątku I nowe koleżanki miały by wszystko w jednym miejscu:P np podzielić pielęgnacje włosów, brwi, rzęs, pielęgnacja i wyszczuplanie ciała :P oraz jak wybielać i czym zęby i takie tam...
co Wy na to?
jestem za!
kwiatuszku On napewno to już wie, teraz tylko Ty musisz w to uwierzyć
Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
Taaa, do niego połowa lasek w mojej szkole zarywa No poprawił, poprawił, bo szłam [ sama , nikogo nie było na korytarzu, bo po dzwonku na lekcje było ] przez korytarz, a on mi takiego boskiego smile'a puścił Aż mi się miło zrobiło
To co z tego że dziewczyny za nim latają jak nie ma dziewczyny a Tobie się podoba to zaczniij wierzyć w siebie kochana.
Za moim też cała szkoła latała i w życiu bym nie pomyślała że się za mną obejrzy a tu uśmiech mi parę razy posłał i zaczęłam wierzyć i jest tylko mój już prawie 5lat

dziewczyny co nastrojów rodziców , zobaczycie że to wszystko przejdzie jak tylko się urwiecie z domu, cierpliwości

PS. chyba 4godziny Was nadrabiałam
pilnie się uczę
oszczędzam
prowadzę zdrowy tryb życia
właściwie zarządzam czasem
judus jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-13, 06:51   #3226
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cześć dziewczyny! Już wróciłam do Polski W sumie to wróciłam w pt wieczorem, ale w sobote byłam na zakupach, a w niedziele spędziłam z rodziną, więc dopiero teraz się odzywam

Witam nowe dziewczyny

Teraz bd was nadrabiać Nie bd czytać wszystkiego, bo bym chyba nie zdołała, ale pare stron się postaram

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 08:52   #3227
hanamici
Raczkowanie

GG do hanamici

witam was dziewczyny! właśnie mam chwilę, żeby usiąść do komputera, ale nie mam czasu, żeby was poczytać. tylko powiem, że Alessandra śliczne botki! mam podobne - czarne, płaskie-> mega wygodne!

ostatnio nie mam czasu nawet na jakieś porządne spa, bo już jutro wyjeżdzam do Gdańska na 4 dni, a dziśudzielam korepetycji i praca. może jakieś małe zakupy pomiędzy jednym a drugim uda się zrobić.

co do ABC doskonałego wyglądu - jestem mega ZA, bo sama mam problem z tym, co robić systematycznie, albo co w ogóle robić, by poprawić swój wygląd, i co za tym idzie, samopoczucie.

buahhot, Kitka - ja zostawiam na całą noc jedwab z WAXa. szczerze go polecam, bo nie tłuści tak bardzo włosów, a daje efekty.

przekonałam się do odżywek do włosów. jak pięknie włosy po niej pachną i są takie mega miękkie i w ogóle... ah!

miłego dbania o siebie **
Stary 2010-09-13, 08:55   #3228
Marzeniatko
Zakorzenienie

cześć dziewczyny

u mnie się temperatura nadal utrzymuje i nie jestem zdolna do niczego nie idę dzisiaj nigdzie, mam wolne ale nie będę tak bezczynnie leżeć w łóżku, wstanę i posprzątam

B L O G

Marzeniatko wystarczy Marzena
Marzeniatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 09:20   #3229
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Mnie to telefon zbudził przed 9, ale tak mi się wstawać nie chciało, że poszłam dalej spać. Przyjaciel chciał, żebym z nim pojechała do szkoły. Zobaczyć, czy się dostał, ale nie chciałam, żeby Tż. coś mówił, że za często się z nim spotykam i robię to specjalnie, więc napisałam mu. Ech... Ci faceci. Czasem lepiej, jak się jest samotnym.

01.02.2009r
04.08.2018r

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-13, 09:21   #3230
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Dzień dobry
zaraz trochę nadrobię moją nieobecność w weekend. Jestem po imprezie, moja babcia miała urodziny 80 lat kochana, żeby nam żyła jak najdłużej
Stary 2010-09-13, 09:33   #3231
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Kitka właśnie nie wiem jak to jest z waxem, ostatnio chyba Tallulah (o ile dobrze pamiętam, jeśli nie to przepraszam) miała waxa na całą noc, ale ja nie wiem czy tak można a sama jestem ciekawa, bo chętnie bym zostawiła
no to też w najbliższym czasie spróbuję....
kurczę czekam na mój olej kokoswoy, jeszcze nie przyszedł.....

Cytat:
Napisane przez jennifer777 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Dopiero teraz mam chwilke zeby poczytac forum, bo cały dzien spedzilam z tżem- lezeliśmy z mega kacem po wczoraj..

Ja waxa nakładałam na noc i włosy były jak jedwab tylko nie wiem czy od samego waxa, bo uzyłam tez kilku produktow do stylizacji i suszylam na szczotke, ale u mnie nic sie nie działo

Dzisiaj nie mam ochoty na zadne dbanie o siebie, wlasnie sie wykąpałam i nie mam nawet sił zrobić 'rolniczych paznokci' lakier juz mi zszedł do 1/3 paznokcia
ja też wczoraj się kacowałam....

"rolnicze paznokcie "- piękne określenie

Cytat:

w takim razie witamy

ja też samotna.... ehhh... dziś mam chyba się z eksem spotkać...

będę się dziś robić na bóstwo, właśnie siedzę na głowie z resztką oleju rycynowego i dołożyłam do tego waxa... potem umyję i jeszcze maskę na nie położe....muszę się też paznokciami zająć.... i się zastanawiam czy na solarium się nie przejśc....muszę dobrze wyglądać bo tęsknie za nim jak cholera i chciałabym żebyśmydo siebie wrócili....

ktoś mi moje easytone kupił... chciałam wczoraj kliknąc w aukcję a tu... nie ma.... i zaraz będę szukała gdzieś bo chcę je jak najszybciej mieć....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2010-09-13, 09:34   #3232
angelinmyheart
Zakorzenienie

Ja bym na Twoim miejscu nie szła na solarium, bo na spotkaniu możesz być czerwona. Chyba, że masz ciemną karnację to co innego.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-09-13, 09:38   #3233
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

No, solarium przed spotkaniem to nie za dobry pomysł.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-13, 09:50   #3234
kasieni887
Wtajemniczenie

hejj
alee dawno sie nie udzielalam ale podczytuje podczytuje poprostu czasu jakos na pisanie nie mialam...:P ile tu nowych twarzy(czyt. avkow)
ja zaraz sie zaczne ogarniac peeling, maseczka, samoopalacz, bp , cos z wlosami zrobie i poskacze na skakance:P

tez tak macie ze po lecie pogarsza wam sie cera??(nie stosowalam filtrow ale tez staralam sie twarzy nie opalac)

kasieni887 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 10:11   #3235
CABIN CREW

Cytat:
Ja bym na Twoim miejscu nie szła na solarium, bo na spotkaniu możesz być czerwona. Chyba, że masz ciemną karnację to co innego.
Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
No, solarium przed spotkaniem to nie za dobry pomysł.

karnacje mam ciemną ale chyba nie zaryzykuje... ostatnio byłam na solarium z miesiąc temu i moja skóra może różnie zareagować... a jak rak nie chciałabym wyglądać....

musze się nad ubraniem zastanowić; przypomnieć sobie co mu się podobało

ZALATANA......
Stary 2010-09-13, 10:32   #3236
Strawberry_Baby
BAN stały

Cytat:
Dziękuję
[QUOTE=_Alessandra;2202663 6]

Strawberry_Baby - ja podkład kupiłam w takiej małej drogerii u mnie w mieście - jedyna, która ma kosmetyki tej firmy Ogólnie właśnie w takich mniejszych trzeba poszukać, tak sądzę. Albo przez Allegro - ja raz zamówiłam przez internet, bo Euphora zmieniała się w Paese i zmieniali opakowania czy coś i wycofali na dość długą chwilę ze sklepów W sklepie kosztuje 27zł. także nie ma jakiejś przepaści cenowej między Allegro a sklepami . No jedynie z kolorem może być problem, ale ja mam 1 - jasny beż i jest śliczny !
I tak mnie pani ekspedientka polubiła - swoją drogą bardzo sympatyczna, starsza kobieta-że specjalnie dla mnie zamawia najjaśniejszy odcień
A i fajne zakupy A kolczyki są świetne !! Nie wiem co im brakuje, jak dla mnie wszystko jest idealnie!!

Muszę poszukać u siebie tych kosmetyków Paese, bo słyszałam, że są dobre.
Dziękuję
Cytat:
Napisane przez buahhot
psiaka tez mam ale innego, jakiejś innej rasy /QUOTE]

A dziękować również A ja pierwszy raz w życiu będę używać bibułek Wcześniej tyle czasu się na jakieś czaiłam, nawet chciałam przez internet zamawiać takie jedne taniutkie bo widziałam, że polecane są i jedna dziewczyna z YT je bardzo zachwalała Ale u mnie w mieście te z Perfecty, tylko w jednej drogerii są dostępne Ale całe szczęście, że ta drogeria jest, bo ona jest najlepsza tutaj - ma wszystkie kosmetyki takich których nie ma gdzie indziej i wszystkie nowości i marki które można dostać we Wrocku chyba najprędzej (typu Artdeco, Revlon itd.)
A opakowanie tych bibułek jest świetne !! Normalnie jestem nim zachwycona ! Jest plastikowe, ma taki breloczek, można sobie 'dozować' długość bibułki, jaka akurat jest nam potrzebna, i nic się nie otwiera,nie gniecie i fajne wygląda Ja dałam ok 16zł.Zobaczymy jak będzie z jakością
Koniecznie zdaj relację
Cytat:

Ja też chciałam szare, ale na moje nogi tak ciężko kupić buty, że już na kolor nie patrzyłam.
Cytat:
cześć dziewczyny

u mnie się temperatura nadal utrzymuje i nie jestem zdolna do niczego nie idę dzisiaj nigdzie, mam wolne ale nie będę tak bezczynnie leżeć w łóżku, wstanę i posprzątam
Biedactwo
A gdzie pracujesz w ogóle?

Ehhh a u mnie kolejna awantura z matką. Już od rana popsuła mi dzień. Nie wierzę, że to jest moja matka. Czemu ona taka jest?
Strawberry_Baby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 10:50   #3237
jennifer777
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
ja też wczoraj się kacowałam....

"rolnicze paznokcie "- piękne określenie

ja też samotna.... ehhh... dziś mam chyba się z eksem spotkać...

będę się dziś robić na bóstwo, właśnie siedzę na głowie z resztką oleju rycynowego i dołożyłam do tego waxa... potem umyję i jeszcze maskę na nie położe....muszę się też paznokciami zająć.... i się zastanawiam czy na solarium się nie przejśc....muszę dobrze wyglądać bo tęsknie za nim jak cholera i chciałabym żebyśmydo siebie wrócili....

ktoś mi moje easytone kupił... chciałam wczoraj kliknąc w aukcję a tu... nie ma.... i zaraz będę szukała gdzieś bo chcę je jak najszybciej mieć....
o ktorej to spotkanie z eksem? bo jesli wieczorem to ja bym poszła na solarium, a paznokciami tez sie zaraz zaczne zajmowac ale nie wiem jaki kolor lakieru wybracalbo klasyczny bezowy, albo niebieski;p w ogole dowiedzialam sie ze revlon ma w swojej kolorówce kolor MINT bez zadnych dodatków i połysków a takiej mięty szukałam wiec lece dzisiaj do douglasa, pozniej do apteki po pokrzywe do picia i moze na solarium a jesli mozna spytac, czemu sie rozstaliscie? ja do zadnego swojego eks bym juz nie wrociła

Cytat:
Napisane przez kasieni887 Pokaż wiadomość
tez tak macie ze po lecie pogarsza wam sie cera??(nie stosowalam filtrow ale tez staralam sie twarzy nie opalac)
nie ale od tabletek anty troche tak;/
Stary 2010-09-13, 11:21   #3238
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez jennifer777 Pokaż wiadomość
o ktorej to spotkanie z eksem? bo jesli wieczorem to ja bym poszła na solarium, a paznokciami tez sie zaraz zaczne zajmowac ale nie wiem jaki kolor lakieru wybracalbo klasyczny bezowy, albo niebieski;p w ogole dowiedzialam sie ze revlon ma w swojej kolorówce kolor MINT bez zadnych dodatków i połysków a takiej mięty szukałam wiec lece dzisiaj do douglasa, pozniej do apteki po pokrzywe do picia i moze na solarium a jesli mozna spytac, czemu sie rozstaliscie? ja do zadnego swojego eks bym juz nie wrociła

nie ale od tabletek anty troche tak;/
raczej wieczorem, on całe dnie pracuje...potem do niego zadzwonie i się dowiem ale myślę że jeżeli się spotkamy to pewnie jakoś ok 19...
a czemu się rozstallismy- wszystko jest w klubie opisane...

ZALATANA......
Stary 2010-09-13, 11:29   #3239
jennifer777
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
raczej wieczorem, on całe dnie pracuje...potem do niego zadzwonie i się dowiem ale myślę że jeżeli się spotkamy to pewnie jakoś ok 19...
a czemu się rozstallismy- wszystko jest w klubie opisane...
no wlasnie wczesniej pisałyscie cos o jakims klubie, o co chodzi
Stary 2010-09-13, 11:33   #3240
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dzień dobry

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości