Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-12, 14:42   #3181
Marzeniatko
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

witam piękne panie w niedzielne popołudnie
mnie temperatura nadal trzyma ale humor w miarę dopisuje okiełznałam twarz, wypodkładowałam ją sobie, to że nie wygląda naturalnie najlepiej, bo jestem zchorowaciała nie znaczy, że mam źle wyglądać

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Marzeniatko - A można link do KWC jeśli nie sprawiłoby Ci to problemu ? Słyszałam właśnie, że włosy kręcone są chyba najtrudniejsze do okiełznania , prawda to ? Bo ja to mam takie ni to proste, ni falowane , takie hmm..jakby powywijane w różne strony po suszeniu - i z tym nie ma co zrobić kompletnie! Jedynie co -wyprostować. No i prostuję..
Hehe, no tak uroki pór roku...:rolleye s:
Włosy falowane/kręcone są najgorsze z tym, że z natury są bardzo suche i ciężko je ułożyć, niestety już nie raz się o tym przekonałam, wystarczy, że raz je nie nawilże przed myciem to już mam efekty następnego dnia, niefajne, suche końcówki

Co do szamponu, to nie ma żadnych ocen na KWC, myślę, że jest mało popularny, ja go kupiłam w zwykłej osiedlowej drogerii:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...m-z-arniki.htm
Ja byłam zadowolona ostatnio z szamponu Pantene, nocowałam u przyjaciółki i nie wzięłąm swojego szamponu i użyłam jej, był to Pantene 2w1 szampon i odżywka zwiększający objętość z taką zieloną etykietką, włosy był mięciutkie i puszyste muszę go odnaleźć i kupić

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Gdyby mnie TZ zostawil dla jakiejs podrywajacej go panienki to bym sie ucieszyla ze poznalam jaki jest naprawde teraz a nie np po slubie, bo co to za facet ktory leci za kolejna tylko dlatego ze ona go podrywa - byliby z ta dziewczyna siebie warci

Mam tak samo - zwykle nosze rozpuszczone, albo z jakas opaska ktorych mam mase, albo zawiniete i spiete klamra. Ciezko mi je okielznac a mam w sumie ze 2 razy bardziej skrecone niz Twoje
Jakbys znalazla jakies fajne to sie podzielisz?
Jak to się mówi, jeżeli jakaś kobieta jest w stanie odbić mi faceta, to ja już go nie chce

Jasne, jak tylko coś znajdę to wstawię zaraz zajmę się szukaniem jakiś fryzurek

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
Dzieeeeń dobry laseczki, pamiętacie mnie jeszcze?
Jasne

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Heeeej Kobietki mam cudowny humor dzisiaj, tak po prostu strasznie mnie wszystko cieszy. Niedawno wstałam, zaraz idę pomalować oczy i umyć włosy.
to super ja też mam dość dobry humor najważniejsze to cieszyć się drobiazgami

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
A ja za chwilę idę oglądać sex w wielkim mieście II
narobiłaś mi ochoty

Cytat:
Napisane przez Strawberry_Baby Pokaż wiadomość
Ehhh w ciągu sekundy moja matka mi tak popsuła humor, że siedzę i ryczę... Czemu ona taka jest?
ojej nie smuć się, głowa do góry i przyklejaj sobie szybko uśmiech

B L O G

Marzeniatko wystarczy Marzena
Marzeniatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 14:49   #3182
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Cytat:
Ehhh w ciągu sekundy moja matka mi tak popsuła humor, że siedzę i ryczę... Czemu ona taka jest?
Ja mam tak z tatą

Kitty, ojej Ale nic poważnego Ci się nie stało?

Ja dzisiaj byłam w kościele na mszy dla dzieci I przyglądałam się włosom małych dziewczynek Ale moje też chyba nie są najgorsze... Tylko trzeba końcówki przyciąć. Gorąco polecam Wam odżywkę bez spłukiwania Joanna Naturia miód i cytryna - moje włoski są po niej jak jedwab I ma śliczny zapach!
Stary 2010-09-12, 14:50   #3183
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Ehhh ja swoją też niby kocham, ale momentami jej nienawidzę. Też zazdroszczę innym bezproblemowych matek, którym można się ze wszystkiego zwierzyć. Mojej nie można powiedzieć nic. Nie mam ani siostry, ani przyjaciółki blisko,a matka jest ostatnią osobą, której chciałabym cokolwiek powiedzieć...

Też chciałam iść z TŻ na spacer, ale niestety mamusia mi nie pozwoliła się z nim spotkać...

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 15:24   #3184
Kitka:)
CABIN CREW

a ja wegetuję po wczoraj....

ale chyba dziś wieczorem będzie ostre spamowanie bo..... coś się wydarzyło, więcej w klubie napisałam....pomóżcie proszę....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 15:46   #3185
ewcia19
Rozeznanie

Przeziębiłam się no masakraaaaaa całą twarz mam opuchniętą i czerwoną hehe ale byłam dziś na zakupach i kupiłam podkład tylko, bo ostatnio poszalałam z wydatkami, ale nawet wole nie pisać w każdym razie wziełam podkład z Astora 24 mat czy coś bo był w promocji, ale nie jest fajny daje takii troche sztuczny efekt, ale może to dlatego, że nie używam podkładów na co dzien i mi się tak wydaje.. po za tym przy stosowaniu zoracu tak mi się skóra łuszczy, że lepiej nic już nie nakładać

Staram się bo warto!

ewcia19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 16:03   #3186
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny
ja wczoraj byłam u koleżanki, dopiero dziś wróciłam chyba pójdę z TŻtem gdzieś na spacer bo nudno...
Ja ze swoim też chciałam, ale cóż jest chory i nie ma ochoty nikogo widzieć. Ech... od wczoraj go jeszcze tak trzyma. Ten weekend był taki beznadziejny dla nas. Tyle negatywnych emocji i nie korzyści, że boję się, jak to na nasz związek wpłynie. Smutno mi... .

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 16:23   #3187
Marzeniatko
Zakorzenienie

Ja ostatnio kupiłam sobie podkład z Golden Rose i jestem zadowolona może jakoś szczególnie nie kryje, ale wyrównuje koloryt ładnie, nie zostawia smug i nie ściera się szybko

Talullah jak obiecałam fotki upięcia, fryzury loki/fale

B L O G

Stary 2010-09-12, 16:25   #3188
Marzeniatko
Zakorzenienie

dalej

B L O G

Stary 2010-09-12, 16:28   #3189
Marzeniatko
Zakorzenienie

i dalej

B L O G

Stary 2010-09-12, 16:30   #3190
Marzeniatko
Zakorzenienie

B L O G

Stary 2010-09-12, 16:32   #3191
Marzeniatko
Zakorzenienie

B L O G

Stary 2010-09-12, 16:37   #3192
Marzeniatko
Zakorzenienie

i ostatnie

B L O G

Stary 2010-09-12, 16:40   #3193
_Alessandra
Zakorzenienie

Dzień Dobry Dziewczyny
A ja dzisiaj w końcu się wyspałam, wstałam o 11 Patrzę przez okno, słoneczko świeci, piękna pogoda, za godzinkę byłam umówiona z Tż'em i mieliśmy dzisiaj leniuchować u mnie w domu itd. a popołudniu-wieczorkiem miałam się wziąć za naukę i siebie Także dzień zapowiadał się całkiem ok (gdyby wyciąć tą naukę byłby cudny ) No ale oczywiście nic co piękne nie trwa wiecznie i już odkąd wstałam zostałam mega bardzo wkurzona !!! Tż uznał, że on nie ma siły do mnie przyjść(bo wczoraj jak mnie odprowadził, to wrócił do nich na 'grilla' i balowali do rana ....) i żebym ja przyszła do niego i jego kumpli albo on się spóźni i będzie jakoś nie wie kiedy no to się zdenerwowałam i kazałam mu wybierać czy przychodzi do mnie czy lepiej niech tam z nimi siedzi wszystkimi i sobie dziś odpuścimy no i on mówi ze pomyśli a ja że nie będę czekać na niego w nieskończoność i chcę wiedzieć teraz no i on, że wie, że później będzie przepraszał i że jestem zła i wkurzona i że wie, że mam o co, ale zostaje z nimi, no myślałam, że rozniosę jego i ten telefon !! I tak właśnie zostałam sobie sama w domu, no z mamuśką, bo siostra ze swoim gdzieś wybyła Ale ona też za niedługo wychodzi .
Przepraszam, że napisałam to tu, ale niestety mam jakieś problemy z internetem dziś i pewne strony mi się nie otwierają no i klub też do nich należy.... A musiałam się wygadać.. No i tak teraz mi leci...W ogóle tyle godzin już minęło a ja tak naprawdę nic nie zrobiłam !! To mnie przeraża... Ale teraz mamuśkę pomaluję, ona sobie wyjdzie, ja podłączę aparat do komputera, zdjęcia się będą zgrywać a ja zrobię w tym czasie zadanie domowe jakieś i się pouczę.... A potem do Was wpadnę i wszystko powrzucam na fora

Magne - te z Dax Cosmetics, Pefecta Cera Mieszana a butki dzisiaj wrzucę również

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 16:45   #3194
Marzeniatko
Zakorzenienie

Alessandra nie denerwuj się facet i kumple to norma czasami trzeba odpuścić i pozwolić mu się spotkać z kumplami, chociaż wiadomo, że głupio, bo już się umówiliście, ale nie ma sensu się denerwować

Ahh czasami myślę, że dobrze, że teraz jestem sama chociaż ja ze swoim ex miałam taki "problem", że on właśnie nie wychodził do kumpli i chciał ze mną spędzać każdą chwilę, a to znowu ja potrzebowałam przestrzeni i wyjść na miasto z przyjaciółkami

B L O G

Stary 2010-09-12, 16:47   #3195
angelinmyheart
Zakorzenienie

_Alessandra znam ten ból z Tż. Ja chciałam się dzisiaj z nim spotkać, bo wczoraj to przez cały czas kłóciliśmy się i on był taki szorstki. Dzwoniłam do niego z godzinę temu to był ciągle nie miły i powiedział, że jest chory, ma gorączkę i nie ma ochoty się ze mną spotykać, a potem wyłączył telefon... . Teraz, jak z nim rozmawiałam to powiedział, że jak nie mam nic konkretnego do powiedzenia to się wyłącza i w ogóle, jak mu coś opowiadałam to tak, jak by go to nie interesowało... . Smutno mi przez niego i jeszcze siedzę sama w domu, bo każdy gdzieś pojechał... .

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-09-12, 17:11   #3196
_Alessandra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marzeniatko Pokaż wiadomość
Alessandra nie denerwuj się facet i kumple to norma czasami trzeba odpuścić i pozwolić mu się spotkać z kumplami, chociaż wiadomo, że głupio, bo już się umówiliście, ale nie ma sensu się denerwować

Ahh czasami myślę, że dobrze, że teraz jestem sama chociaż ja ze swoim ex miałam taki "problem", że on właśnie nie wychodził do kumpli i chciał ze mną spędzać każdą chwilę, a to znowu ja potrzebowałam przestrzeni i wyjść na miasto z przyjaciółkami
Cytat:
Napisane przez angelinmyheart
_Alessandra znam ten ból z Tż. Ja chciałam się dzisiaj z nim spotkać, bo wczoraj to przez cały czas kłóciliśmy się i on był taki szorstki. Dzwoniłam do niego z godzinę temu to był ciągle nie miły i powiedział, że jest chory, ma gorączkę i nie ma ochoty się ze mną spotykać, a potem wyłączył telefon... . Teraz, jak z nim rozmawiałam to powiedział, że jak nie mam nic konkretnego do powiedzenia to się wyłącza i w ogóle, jak mu coś opowiadałam to tak, jak by go to nie interesowało... . Smutno mi przez niego i jeszcze siedzę sama w domu, bo każdy gdzieś pojechał... .
Tak, tak wiem, że kumple są dla facetów ważni, zwłaszcza, jak się z nimi wychowywał tak jakby - wiecie od małego razem itd.. I ja nie mam żadnego ale, bo często jest tak, że widzimy się, a późnym wieczorem on do nich wychodzi na piwo albo pogadać, pośmiać się i z nimi siedzi, albo chodzę do nich z nim, bo ich znałam w sumie jeszcze zanim zaczęłam być z Moim Także dla mnie to nie ma problem, ale zdenerwowało mnie właśnie to, o czym napisałaś-że byliśmy umówieni a on tj. wybrał ich, bo bliżej no kurcze blade...

angelinmyheart - mój też tak zazwyczaj, jak się kłócimy, że jak nie mam nic takiego do powiedzenia to się wyłącza... i ostatnio też właśnie tak było, chciałam mu poopowiadać duużo rzeczy przez tel. a on sprawiał wrażenie jakby to w ogóle miał gdzieś, ehh..Mi przez mojego też i u mnie też nikogo nie ma..O , przepraszam, oprócz psa..

Wybaczcie laseczki, ale muszę wziąć się za naukę, bo nie wyrobię...Ale wpadnę za niedługo , powrzucam foty , i popiszę z Wami

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
Stary 2010-09-12, 17:20   #3197
angelinmyheart
Zakorzenienie

_Alessandra oo ja też zapomniałam o moich trzech psach. Ech... mój teraz zadzwonił i pytał się, czy mi już przeszło. To on dzisiaj ma humory, a nie ja. Mówił jeszcze, że nie ma ochoty się spotykać, bo jest chory i takie tam. Kurcze, jak ja byłam tydzień temu chora to spotkałam się z nim, bo bardzo mnie prosił. Faceci zawsze, jak coś ich odrobinę boli to robię z siebie największych biedaków. A co do nauki to moja, aż mnie woła, żebym się za nią zabrała i Tż. to też była wymówka, żebym z nim się nie widziała.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-09-12, 17:22   #3198
magne
Zadomowienie

A ja właśnie zobaczyłam,że mam brylantynę w wosku i tak się zastanawiam ,czy jak wyprostuję włosy i troszkę nałożę na końcówki to one się nie pofalują ? tak w ogóle to dawno nie prostowałam włosów, a teraz rezygnuję z suszarki i będę warkoczyki robić na mokrych włosach,a później w falach chodzić.
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 17:26   #3199
Marzeniatko
Zakorzenienie

O tak, jak faceci mają temperaturę to już umierają

B L O G

Stary 2010-09-12, 17:34   #3200
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma siły się ze mną spotkać, ale robić porządki to ma. Więc chyba nie jest, aż taki umierający, jak mówił.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-09-12, 17:35   #3201
magne
Zadomowienie

Cytat:
hahaha no naprawdę jak mój tata jest chory to masakra, zachcianki jak kobieta w ciąży i tylko by jadł
objadam się właśnie białym winogronem mam tego mega dużo
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 17:46   #3202
samaraNW
Zakorzenienie

witam

Cytat:
koniec świata od razu dla nich jest,a Ty się z takim marudnym chłopczykiem musisz użerać nawet nie wie,że leki trzeba brać

dziewczyny,widzę, że Was coś choróbska łapią. kurujcie się i życzę powrotu do zdrówka na chorowanie będzie czas zimą
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 18:03   #3203
Kitka:)
CABIN CREW

ale się źle czuję.... niewyspana, zmęczona i mam mega zakwasy na nogach i tyłku (to w sumie dobrze nawet )

Kochane zajrzyjcie do klubu i mi doradźcie bo mam mętlik w głowie....

zaraz idę się stopami zająć...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 18:14   #3204
ewcia19
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość
hahaha no naprawdę jak mój tata jest chory to masakra, zachcianki jak kobieta w ciąży i tylko by jadł
objadam się właśnie białym winogronem mam tego mega dużo

Daj troche

Staram się bo warto!

ewcia19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 18:43   #3205
samaraNW
Zakorzenienie

zaraz :
pełna pielęgnacja stóp
odżywka do paznokci
golenie nóg i bikini,potem balsam opóźniający odrastanie włosków
balsamowanie

Stary 2010-09-12, 19:10   #3206
_Alessandra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Strawberry_Baby
Ja sobie wczoraj kupiłam kardigan długi rozpinany czarny, sweter z takim dużym wykładanym golfem i długo za pupę, więc będę mogła go nosić do legginsów i do rajstop i botki na koturnach
pokazuuj

Cytat:
Napisane przez Annika92
Witam
Dziewczyny wczoraj pokombinowałam troszeczkę z maseczkami i wyszło mi niezłe cudo
Zrobiłam maseczkę z drożdży + mleka i dosypałam do tego zielonej glinki bardzo fajnie ta maseczka matuje buzię- nałożyłam po jej dokładnym zmyciu makijaż ok godziny 17 i trzymał mi się on pięknie do północy, a zaznaczam,że cerę mam tłustą jak diabli i makijaż spływa mi po niej już po 4 godzinach
Ooo, ciekawy pomysł, trzeba będzie wypróbować w najbliższym czasie A nie wysuszyła Ci buźki ? Bo ja mam tego retinola i muszę uważać, żeby nie wysuszyć

Marzeniatko - dziekuje za linka Tylko, że ja nawet nigdy takiej firmy na oczy nie widziałam, hmm..cóż trza będzie poszukać

angelinmyheart, Marzeniatko, magne, samaraNW - podpisuję się pod Waszymi słowami rękami i nogami !! - facet jak choruje to gorzej niż dziecko !! A mój to jeszcze taki jest, że naprawdę musi być już umierający, żeby jakąkolwiek tabletkę wziął albo syrop albo coś A do lekarza - ooo, w życiu chyba prędzej konia bym zaciągnęła niż jego

A mi się właśnie kończą zgrywać wszystkie zdjęcia z aparatu i zaraz powrzucam A później zajmę się sobą

W planach mam dziś jeszcze:
- peeling twarzy i maseczkę oczyszczającą
- odprężającą kąpiel z masażem Syrenką
- mycie włosów + odżywkę nawilżającą na noc zostawić
- depilację nóżek
- balsamowanie ciała nawilżaczem
- tarkę na stópki + krem , a noc wazelina i w skarpetki
- pomalowanie paznokci u rąk szarym lakierem
- dwie zielone herbatki wypić
- połknąć tabletki na cerę
- retinol na twarz na noc nałożyć
- wazelinę na noc na usta nałożyć
- olej rycynowy na rzęsy

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
Stary 2010-09-12, 20:09   #3207
Strawberry_Baby
BAN stały

Cytat:
mnie temperatura nadal trzyma ale humor w miarę dopisuje okiełznałam twarz, wypodkładowałam ją sobie, to że nie wygląda naturalnie najlepiej, bo jestem zchorowaciała nie znaczy, że mam źle wyglądać

ojej nie smuć się, głowa do góry i przyklejaj sobie szybko uśmiech
Masz rację - im lepszy wygląd, tym lepsze samopoczucie
Dzięki kochana, już mi trochę lepiej. Ale to tylko dlatego, że jednak zobaczyłam się z TŻ
I naprawdę podziwiam Cię i chciałabym mieć takie podejście do życia jak Ty

Cytat:
Napisane przez dotka95 Pokaż wiadomość
Ja mam tak z tatą

Kitty, ojej Ale nic poważnego Ci się nie stało?
Ah Ci rodzice...

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość

Dziękuję dziewczyny za wsparcie. Bardzo miłe jesteście. Fajnie się tutaj czuję z Wami na tym forum

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
a ja wegetuję po wczoraj....

ale chyba dziś wieczorem będzie ostre spamowanie bo..... coś się wydarzyło, więcej w klubie napisałam....pomóżcie proszę....
A są jakieś specjalne wymagania, żeby wejść do klubu? Wysłałam swoje "zgłoszenie", ale nikt mnie nie przyjął

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Ja ze swoim też chciałam, ale cóż jest chory i nie ma ochoty nikogo widzieć. Ech... od wczoraj go jeszcze tak trzyma. Ten weekend był taki beznadziejny dla nas. Tyle negatywnych emocji i nie korzyści, że boję się, jak to na nasz związek wpłynie. Smutno mi... .
Nie smutaj kochana. Nie znam sytuacji w sumie, ale na pewno będzie lepiej Facet chory - facet zły. Mój też dopiero co wyzdrowiał, ale urwanie głowy z nim było...
Cytat:
Tż uznał, że on nie ma siły do mnie przyjść(bo wczoraj jak mnie odprowadził, to wrócił do nich na 'grilla' i balowali do rana ....) i żebym ja przyszła do niego i jego kumpli albo on się spóźni i będzie jakoś nie wie kiedy no to się zdenerwowałam i kazałam mu wybierać czy przychodzi do mnie czy lepiej niech tam z nimi siedzi wszystkimi i sobie dziś odpuścimy no i on mówi ze pomyśli a ja że nie będę czekać na niego w nieskończoność i chcę wiedzieć teraz no i on, że wie, że później będzie przepraszał i że jestem zła i wkurzona i że wie, że mam o co, ale zostaje z nimi, no myślałam, że rozniosę jego i ten telefon !!
Ojoj niefajnie się zachował. Gdybyście nie byli umówieni to inna sprawa, ale tak, lanie mu się należy!

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Ty też masz nie smutać! Mój też jak był chory, to nic mu nie pasowało, nawet jak głośno mówiłam, bo go głowa bolała. Nie martw się, faceci tacy są. Jak wyzdrowieje to zacznie się zachowywac jak "człowiek"
Cytat:
Haha to prawda
Cytat:
pokazuuj

angelinmyheart, Marzeniatko, magne, samaraNW - podpisuję się pod Waszymi słowami rękami i nogami !! - facet jak choruje to gorzej niż dziecko !! A mój to jeszcze taki jest, że naprawdę musi być już umierający, żeby jakąkolwiek tabletkę wziął albo syrop albo coś A do lekarza - ooo, w życiu chyba prędzej konia bym zaciągnęła niż jego

Ok, zaraz się zajmę robieniem zdjęć

O, święta prawda! Mój poszedł do lekarza tylko dlatego, żeby zwolnienie z pracy dostać

Ja jednak pojechałam do TŻ, odwiozłam go na dworzec i już strasznie tęsknie Ale obiecał mi, że jak podgoni trochę pracy licencjackiej to weźmie wolne i może za tydzień/dwa pojedziemy na weekend do Kazimierza
Strawberry_Baby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 20:16   #3208
201604250941
Konto usunięte

Kurcze, czemu dopiero teraz zauwazylam ten watek

Wlasnie bede robic sobie manicure od nowa xD myslalam ze pomalowalam przezroczystym lakierem na wierzch, zeby blyszczalo, a to byl taki przezroczysty ultraiolet swiecacy w sloncu na fioletowo
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 20:17   #3209
_Alessandra
Zakorzenienie

Tak jak obiecałam, wrzucam zdjęcia z wczorajszych mini zakupów
Co do butów - są takiego koloru jak na zdj. 1 - drugie się za jasne zrobiło I na tych zdjęciach te buty mają jakieś takie mini białe kropki - nie wiem od czego to, bo w rzeczywistości ich nie ma
A na ostatnim zdjęciu wrzuciłam fotę tego psiaka ze zbierania punktów w Żabce - specjalnie dla tego mopsika zbierałam, jest przesłodki
A legginsy kupiłam specjalnie na tańce - tak na ulicę nie wiem, czy bym wyszła w takich do kostek, dziwnie się w takich czuję, taka skrócona

książkoholiczka

10.03.2009 - razem

Edytowane przez _Alessandra
Czas edycji: 2010-09-12 o 20:28
Stary 2010-09-12, 20:36   #3210
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Tak jak obiecałam, wrzucam zdjęcia z wczorajszych mini zakupów
Co do butów - są takiego koloru jak na zdj. 1 - drugie się za jasne zrobiło I na tych zdjęciach te buty mają jakieś takie mini białe kropki - nie wiem od czego to, bo w rzeczywistości ich nie ma
A na ostatnim zdjęciu wrzuciłam fotę tego psiaka ze zbierania punktów w Żabce - specjalnie dla tego mopsika zbierałam, jest przesłodki
A legginsy kupiłam specjalnie na tańce - tak na ulicę nie wiem, czy bym wyszła w takich do kostek, dziwnie się w takich czuję, taka skrócona
super buciki i psiaczek jakieś buty w tym stylu muszę sobie kupić. zastanawiam się nad szarymi
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości