|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
witam piękne panie w niedzielne popołudnie
![]() ![]() mnie temperatura nadal trzyma ale humor w miarę dopisuje okiełznałam twarz, wypodkładowałam ją sobie, to że nie wygląda naturalnie najlepiej, bo jestem zchorowaciała nie znaczy, że mam źle wyglądać Cytat:
![]() Co do szamponu, to nie ma żadnych ocen na KWC, myślę, że jest mało popularny, ja go kupiłam w zwykłej osiedlowej drogerii: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...m-z-arniki.htm Ja byłam zadowolona ostatnio z szamponu Pantene, nocowałam u przyjaciółki i nie wzięłąm swojego szamponu i użyłam jej, był to Pantene 2w1 szampon i odżywka zwiększający objętość z taką zieloną etykietką, włosy był mięciutkie i puszyste muszę go odnaleźć i kupić ![]() Cytat:
![]() Jasne, jak tylko coś znajdę to wstawię zaraz zajmę się szukaniem jakiś fryzurek ![]() Jasne ![]() Cytat:
ja też mam dość dobry humor najważniejsze to cieszyć się drobiazgami ![]() narobiłaś mi ochoty ![]() Cytat:
nie smuć się, głowa do góry i przyklejaj sobie szybko uśmiech
|
||||
|
|
|
#3182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kitty, ojej Ja dzisiaj byłam w kościele na mszy dla dzieci I przyglądałam się włosom małych dziewczynek Ale moje też chyba nie są najgorsze... Tylko trzeba końcówki przyciąć. Gorąco polecam Wam odżywkę bez spłukiwania Joanna Naturia miód i cytryna - moje włoski są po niej jak jedwab
|
|
|
#3183 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3184 |
|
CABIN CREW
|
a ja wegetuję po wczoraj....
ale chyba dziś wieczorem będzie ostre spamowanie bo..... coś się wydarzyło, więcej w klubie napisałam....pomóżcie proszę....
|
|
#3185 |
|
Rozeznanie
|
Przeziębiłam się no masakraaaaaa
całą twarz mam opuchniętą i czerwoną hehe ale byłam dziś na zakupach i kupiłam podkład tylko, bo ostatnio poszalałam z wydatkami, ale nawet wole nie pisać daje takii troche sztuczny efekt, ale może to dlatego, że nie używam podkładów na co dzien i mi się tak wydaje.. po za tym przy stosowaniu zoracu tak mi się skóra łuszczy, że lepiej nic już nie nakładać
|
#3186 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ze swoim też chciałam, ale cóż jest chory i nie ma ochoty nikogo widzieć. Ech... od wczoraj go jeszcze tak trzyma. Ten weekend był taki beznadziejny dla nas. Tyle negatywnych emocji i nie korzyści, że boję się, jak to na nasz związek wpłynie. Smutno mi... .
|
|
#3187 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio kupiłam sobie podkład z Golden Rose i jestem zadowolona
może jakoś szczególnie nie kryje, ale wyrównuje koloryt ładnie, nie zostawia smug i nie ściera się szybko ![]() Talullah jak obiecałam fotki upięcia, fryzury loki/fale
|
|
|
|
#3188 |
|
Zakorzenienie
|
dalej
|
|
|
|
#3189 |
|
Zakorzenienie
|
i dalej
|
|
|
|
#3190 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3191 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3192 |
|
Zakorzenienie
|
i ostatnie
|
|
|
|
#3193 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Dziewczyny
A ja dzisiaj w końcu się wyspałam, wstałam o 11 Patrzę przez okno, słoneczko świeci, piękna pogoda, za godzinkę byłam umówiona z Tż'em i mieliśmy dzisiaj leniuchować u mnie w domu itd. a popołudniu-wieczorkiem miałam się wziąć za naukę i siebie Także dzień zapowiadał się całkiem ok (gdyby wyciąć tą naukę byłby cudny ) No ale oczywiście nic co piękne nie trwa wiecznie i już odkąd wstałam zostałam mega bardzo wkurzona !!! Tż uznał, że on nie ma siły do mnie przyjść(bo wczoraj jak mnie odprowadził, to wrócił do nich na 'grilla' i balowali do rana ....) i żebym ja przyszła do niego i jego kumpli albo on się spóźni i będzie jakoś nie wie kiedy no to się zdenerwowałam i kazałam mu wybierać czy przychodzi do mnie czy lepiej niech tam z nimi siedzi wszystkimi i sobie dziś odpuścimy no i on mówi ze pomyśli a ja że nie będę czekać na niego w nieskończoność i chcę wiedzieć teraz no i on, że wie, że później będzie przepraszał i że jestem zła i wkurzona i że wie, że mam o co, ale zostaje z nimi, no myślałam, że rozniosę jego i ten telefon !! ![]() ![]() I tak właśnie zostałam sobie sama w domu, no z mamuśką, bo siostra ze swoim gdzieś wybyła Ale ona też za niedługo wychodzi . Przepraszam, że napisałam to tu, ale niestety mam jakieś problemy z internetem dziś i pewne strony mi się nie otwierają no i klub też do nich należy.... A musiałam się wygadać.. No i tak teraz mi leci...W ogóle tyle godzin już minęło a ja tak naprawdę nic nie zrobiłam !! To mnie przeraża... Ale teraz mamuśkę pomaluję, ona sobie wyjdzie, ja podłączę aparat do komputera, zdjęcia się będą zgrywać a ja zrobię w tym czasie zadanie domowe jakieś i się pouczę.... A potem do Was wpadnę i wszystko powrzucam na fora Magne - te z Dax Cosmetics, Pefecta Cera Mieszana a butki dzisiaj wrzucę również
|
|
#3194 |
|
Zakorzenienie
|
Alessandra nie denerwuj się
facet i kumple to norma czasami trzeba odpuścić i pozwolić mu się spotkać z kumplami, chociaż wiadomo, że głupio, bo już się umówiliście, ale nie ma sensu się denerwować Ahh czasami myślę, że dobrze, że teraz jestem sama chociaż ja ze swoim ex miałam taki "problem", że on właśnie nie wychodził do kumpli i chciał ze mną spędzać każdą chwilę, a to znowu ja potrzebowałam przestrzeni i wyjść na miasto z przyjaciółkami
|
|
|
|
#3195 |
|
Zakorzenienie
|
_Alessandra znam ten ból z Tż. Ja chciałam się dzisiaj z nim spotkać, bo wczoraj to przez cały czas kłóciliśmy się i on był taki szorstki. Dzwoniłam do niego z godzinę temu to był ciągle nie miły i powiedział, że jest chory, ma gorączkę i nie ma ochoty się ze mną spotykać, a potem wyłączył telefon... . Teraz, jak z nim rozmawiałam to powiedział, że jak nie mam nic konkretnego do powiedzenia to się wyłącza i w ogóle, jak mu coś opowiadałam to tak, jak by go to nie interesowało... . Smutno mi przez niego i jeszcze siedzę sama w domu, bo każdy gdzieś pojechał... .
|
|
#3196 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Także dla mnie to nie ma problem, ale zdenerwowało mnie właśnie to, o czym napisałaś-że byliśmy umówieni a on tj. wybrał ich, bo bliżej no kurcze blade...![]() ![]() angelinmyheart - mój też tak zazwyczaj, jak się kłócimy, że jak nie mam nic takiego do powiedzenia to się wyłącza... i ostatnio też właśnie tak było, chciałam mu poopowiadać duużo rzeczy przez tel. a on sprawiał wrażenie jakby to w ogóle miał gdzieś, ehh..Mi przez mojego też i u mnie też nikogo nie ma..O , przepraszam, oprócz psa.. Wybaczcie laseczki, ale muszę wziąć się za naukę, bo nie wyrobię...Ale wpadnę za niedługo , powrzucam foty , i popiszę z Wami
|
|
|
#3197 |
|
Zakorzenienie
|
_Alessandra oo ja też zapomniałam o moich trzech psach.
Ech... mój teraz zadzwonił i pytał się, czy mi już przeszło.
|
|
#3198 |
|
Zadomowienie
|
A ja właśnie zobaczyłam,że mam brylantynę w wosku i tak się zastanawiam ,czy jak wyprostuję włosy i troszkę nałożę na końcówki to one się nie pofalują ? tak w ogóle to dawno nie prostowałam włosów, a teraz rezygnuję z suszarki i będę warkoczyki robić na mokrych włosach,a później w falach chodzić.
|
|
|
|
#3199 |
|
Zakorzenienie
|
O tak, jak faceci mają temperaturę to już umierają
|
|
|
|
#3200 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma siły się ze mną spotkać, ale robić porządki to ma. Więc chyba nie jest, aż taki umierający, jak mówił.
|
|
#3201 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3202 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() koniec świata od razu dla nich jest,a Ty się z takim marudnym chłopczykiem musisz użerać nawet nie wie,że leki trzeba brać ![]() dziewczyny,widzę, że Was coś choróbska łapią. kurujcie się i życzę powrotu do zdrówka
|
|
|
|
#3203 |
|
CABIN CREW
|
ale się źle czuję.... niewyspana, zmęczona i mam mega zakwasy na nogach i tyłku (to w sumie dobrze nawet
)Kochane zajrzyjcie do klubu i mi doradźcie bo mam mętlik w głowie.... zaraz idę się stopami zająć...
|
|
#3204 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Daj troche
|
|
#3205 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz :
pełna pielęgnacja stóp odżywka do paznokci golenie nóg i bikini,potem balsam opóźniający odrastanie włosków balsamowanie |
|
|
|
#3206 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
A nie wysuszyła Ci buźki ? Bo ja mam tego retinola i muszę uważać, żeby nie wysuszyć ![]() Marzeniatko - dziekuje za linka ![]() angelinmyheart, Marzeniatko, magne, samaraNW - podpisuję się pod Waszymi słowami rękami i nogami !! - facet jak choruje to gorzej niż dziecko !! A mój to jeszcze taki jest, że naprawdę musi być już umierający, żeby jakąkolwiek tabletkę wziął albo syrop albo coś A do lekarza - ooo, w życiu chyba prędzej konia bym zaciągnęła niż jego A mi się właśnie kończą zgrywać wszystkie zdjęcia z aparatu i zaraz powrzucam ![]() A później zajmę się sobą W planach mam dziś jeszcze: - peeling twarzy i maseczkę oczyszczającą - odprężającą kąpiel z masażem Syrenką - mycie włosów + odżywkę nawilżającą na noc zostawić ![]() - depilację nóżek - balsamowanie ciała nawilżaczem - tarkę na stópki + krem , a noc wazelina i w skarpetki - pomalowanie paznokci u rąk szarym lakierem - dwie zielone herbatki wypić - połknąć tabletki na cerę - retinol na twarz na noc nałożyć - wazelinę na noc na usta nałożyć - olej rycynowy na rzęsy
|
|
|
#3207 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Dzięki kochana, już mi trochę lepiej. Ale to tylko dlatego, że jednak zobaczyłam się z TŻ ![]() I naprawdę podziwiam Cię i chciałabym mieć takie podejście do życia jak Ty Ah Ci rodzice... ![]() Dziękuję dziewczyny za wsparcie. Bardzo miłe jesteście. Fajnie się tutaj czuję z Wami na tym forum ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Facet chory - facet zły. Mój też dopiero co wyzdrowiał, ale urwanie głowy z nim było...Cytat:
![]() Cytat:
![]() Haha to prawda Cytat:
![]() O, święta prawda! Mój poszedł do lekarza tylko dlatego, żeby zwolnienie z pracy dostać Ja jednak pojechałam do TŻ, odwiozłam go na dworzec i już strasznie tęsknie |
||||||
|
|
|
#3208 |
|
Konto usunięte
|
Kurcze, czemu dopiero teraz zauwazylam ten watek
![]() Wlasnie bede robic sobie manicure od nowa xD myslalam ze pomalowalam przezroczystym lakierem na wierzch, zeby blyszczalo, a to byl taki przezroczysty ultraiolet swiecacy w sloncu na fioletowo
|
|
|
|
#3209 |
|
Zakorzenienie
|
Tak jak obiecałam, wrzucam zdjęcia z wczorajszych mini zakupów
![]() Co do butów - są takiego koloru jak na zdj. 1 - drugie się za jasne zrobiło I na tych zdjęciach te buty mają jakieś takie mini białe kropki - nie wiem od czego to, bo w rzeczywistości ich nie ma A na ostatnim zdjęciu wrzuciłam fotę tego psiaka ze zbierania punktów w Żabce - specjalnie dla tego mopsika zbierałam, jest przesłodki A legginsy kupiłam specjalnie na tańce - tak na ulicę nie wiem, czy bym wyszła w takich do kostek, dziwnie się w takich czuję, taka skrócona
Edytowane przez _Alessandra Czas edycji: 2010-09-12 o 20:28 |
|
|
|
#3210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.

ale humor w miarę dopisuje
nie znaczy, że mam źle wyglądać

:rolleye s:
muszę go odnaleźć i kupić 

nie smuć się, głowa do góry i przyklejaj sobie szybko uśmiech
wystarczy Marzena 

daje takii troche sztuczny efekt, ale może to dlatego, że nie używam podkładów na co dzien i mi się tak wydaje.. po za tym przy stosowaniu zoracu tak mi się skóra łuszczy, że lepiej nic już nie nakładać 

bardzo fajnie ta maseczka matuje buzię- nałożyłam po jej dokładnym zmyciu makijaż ok godziny 17 i trzymał mi się on pięknie do północy, a zaznaczam,że cerę mam tłustą jak diabli i makijaż spływa mi po niej już po 4 godzinach