|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#301 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, znalazłam!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://allegro.pl/item1191374103_wod...lame_3_ml.html cieszę się ogromnie, to jest moje KWC! Edytowane przez Shadii Czas edycji: 2010-08-16 o 20:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#302 |
Zakorzenienie
|
Jakie kolory bluzek pasują do zielonej dżinsowej mini spódniczki? Widziałam fajną, ale były tylko zielone i myślę, żeby jutro sobie kupić, ale nie wiem w ogóle do czego mi będzie pasować
![]() A tak przy okazji, możecie polecić jakiś fajny, dobry i nie drogi korektor pod oczy, który zakryje te okropne sińce? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#303 | ||
Zakorzenienie
|
ja Wam moge dac instruktaz brwi i kresek
![]() to dla mnie podstawa w makijazu, dzieki niemu staje sie wyrazisty i wiecej neipotrzszeba. Nie patrzcie tak, ze przy mnie mlodo wygladacie, to ja przy was staro wyglada, taka prawda ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Cytat:
![]() do zielone, grafit,szarosc, losos, biel,zolc, malina, pomarancz? zalezy cyz zielen zywa czy tak azgaszona
![]() |
#304 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja właśnie ostatnio zaczęłam przywiązywać wagę do brwi, dotychczas uznawałam je za szczegół... to był błąd ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#305 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja nie polecam Ci zieleni ![]() Ja mam wieeelkie sińce, używam korektora Maybelline Pure Cover Mineral na zmianę z L'Oreal Touche Magique i YSL Touche Eclat i muszę powiedzieć że z nich wszystkich najlepiej kryje chyba Maybelline, ale z kolei odkłada się trochę pod oczami.. Za to jeśli chodzi o konsystencję wygrywa YSL który z kolei kryje średnio.. ![]() Nie polecam Ci bronzera, z tego co widziałam na zdjęciach masz bardzo jasną karnację, no chyba że wybierzesz jakiś delikatny (nie pomarańczowy) odcień i masz w tym wprawę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#307 |
Wtajemniczenie
|
To czekamy na filmik
![]() Caate ile lat masz rocznikowo 19 czy 20 ? ![]()
#308 |
Wtajemniczenie
|
O,o, to by było super! Przydałoby mi się coś takiego niewątpliwie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#310 |
Zakorzenienie
|
kurcze brwi juz regulowalam, wiec nei wiem co wam pokaze, ale moze jutro a jak nie to w srode na 100%
![]() 19 skonczone ![]()
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2010-08-16 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#311 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#312 | |
Raczkowanie
|
MatkoOo dziewczyny ile wy się dzisiaj napisałyście, musiałam wszystko nadrobić
![]() Cytat:
do zieleni dodałabym biały, szary, żółty lub kremowy... Ale ogólnie zielonego nie lubie :P Ja używam Panstika (jest to fluid, ale dużo dziewczyn używa go jako korektor pod oczy ![]() ![]() caate ja również czekam na filmik ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#313 |
Wtajemniczenie
|
hej nie było mnie juz kilka dni a widzę nowa część .. Super!!
ja własnie miałam bracsie za nadrabianie ale idę sie spamować jutro nadrobie w planach kąpiel relaksacyjna balsamik krem anty celulit odżywka na włsy na noc maseczka na twarz na rozszerzone pory krem na dłonie aha i depilacja a jutro dzionek wolny to zajmę sie włosami, bood kąd je sciełam nie moge dojść do nich do ich ułożenia...
#314 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#315 |
Zakorzenienie
|
Hmmm.... Czyli z perełek chyba zrezygnuję
![]() Chrzestnym będzie chłopak, z którym w przeszłości mnie coś łączyło i chciałam się jakoś odszczelić tak "na złość", żeby "zobaczył co stracił" ![]() ![]() ![]() W ogóle ostatnio miała problemy z TŻem i się zaniedbałam. Zajadałam stres i przestałam ćwiczyć i czuję, że moje starania poszły na marne.... Czuję się taka beznadziejna ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#316 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#317 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#318 |
Raczkowanie
|
loluska nie wiem dlaczego tak mi się wydaje, ale naprawdę masz coś z Jessici Biel
![]() ![]() caate w takim razie również z niecierpliwością czekam na filmik ![]() w zasadzie z moimi brwiami nie da się wykombinować nic ciekawego bo mam bardzo jasne, prawie niewidoczne, chociaż naturalny kolor włosów to ciemny blond i to kompletnie ze sobą nie współgra... a jak nawet delikatnie przyciemniam brwi wygląda to tragicznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o tak tak! czekamy z niecierpliwością ![]() Moje brwi to tragedia, są bardzo jasne i nie za gęste. Dużo się z nimi męczę przy makijażu,
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#320 | |
Raczkowanie
|
Witajcie!
![]() Postanowiłam, że i ja dołączę do waszego grona. Będzie mi bardzo miło, jeżeli mnie przyjmiecie ![]() Cytat:
![]() Przyznaję, że przez kilka miesięcy zdradzałam ta maseczkę na rzecz L'oreala, który moim zdaniem jest znacznie lepszy. Niestety przy moich włosach zestaw: szampon, odzywka i maseczka starczają na 3-4 tygodnie, a niestety bez promocji cała linia jest za droga. Używacie chusteczek samoopalających do twarzy? Jak się spisują? Boje się przebarwień na buzi, a mam skłonności do piegów i raczej nie opalam twarzy( korzystając z solarium wyłaczam lampy na twarz, na słońcu zawsze krem z filtrem i kryjący podkład). Opaleniznę wyrównuję balsamami brązującymi, tylko prawda jest taka, że przy wakacyjnej opaleniźnie na ciele efekt po posmarowaniu twarzy jest zbyt delikatny. Ehhh dodam, że jestem brunetką i opalam się dość szybko. Generalnie bez makijażu(podkład) nie wychodzę, ale w sytuacjach awaryjnych miło byłoby nie straszyć obcych bladą buzią ![]() Zastanawiam się nad zakupem lokówki. Marzą mi się piękne loki a'la Kim Kardashian. Tylko nie mam pojęcia jaką grubość kupić- muszę pooglądać filmiki ze stylizacjami na youtubie ![]() buahhot jesli w avatarze jest Twoje zdjęcie, to wyglądasz z boku jak laleczka ![]()
"To smutne, że głupcy są tak pewni siebie, a ludzie mądrzy tak pełni wątpliwości." "Jedna kulturalna osoba to zbyt mało, aby podnieść poziom imprezy chamów, natomiast jeden cham zepsuje każdą kulturalną imprezę." Bertrand Russell |
|
![]() ![]() |
![]() |
#321 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak można lodów nie lubić? ![]() ![]() ![]() Caate niezla ta przygoda z teleturniejem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() w końcu tytuł zobowiązuje ![]() Cytat:
![]() i moja dieta dzisiaj totalnie sie rozchulała, aż szkoda mówić ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ---------- sloneczko1987 loki możesz też zrobić przy użyciu prostownicy ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#322 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Już przyjęłam ![]()
![]() |
#323 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Postanowiłam wrócić do ćwiczeń 8 min ... . Może pomogą mi się ujędrnić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#324 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() nie, to nie ja w avku ![]() jeśli chodzi o chusteczki to używam z dax cosmetics, dają dośc delikatny efekt, mocniejsze są SunOzon z rossmanna ![]() ![]() jeśli chodzi o lokówkę to może lepiej kręcić włosy prostownicą? masz prostownicę? spójrz na ten filmik (akurat nie robie identycznie jak na filmiku, po prostu wywijam inaczej prostownice i nie zawijam włosów) http://www.youtube.com/user/rosebud1.../3/aYn4QQWmWzk oo może wkleje Wam jak mi wyszło (1raz robiłam loki prostownicą ![]() yy ale dawno temu to było ![]() Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2010-08-16 o 23:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#325 |
Zakorzenienie
|
Czekoladowa bardzo ładnie wyglądasz w tych włoskach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#326 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() dziękuje ![]()
zapuszczam włosy ♥ Edytowane przez Czekoladowa1 Czas edycji: 2010-08-16 o 23:21 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#328 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#330 |
Wtajemniczenie
|
Taki pędzelek byłby dobry do nakładania korektora pod oczy? http://allegro.onet.pl/item118683862...nding_eye.html
ja w ogóle się na tym nie znam ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.