|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
Cytat:
nie nadaje się na mój blond, podobnie jak olejek rycynowy, a szkoda. Ale brzmi dobrze Dziewczyny, znalazłam!! http://allegro.pl/item1191374103_wod...lame_3_ml.html cieszę się ogromnie, to jest moje KWC! Edytowane przez Shadii Czas edycji: 2010-08-16 o 21:13 |
|
|
|
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie kolory bluzek pasują do zielonej dżinsowej mini spódniczki? Widziałam fajną, ale były tylko zielone i myślę, żeby jutro sobie kupić, ale nie wiem w ogóle do czego mi będzie pasować
![]() A tak przy okazji, możecie polecić jakiś fajny, dobry i nie drogi korektor pod oczy, który zakryje te okropne sińce? |
|
|
|
#303 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja Wam moge dac instruktaz brwi i kresek
![]() to dla mnie podstawa w makijazu, dzieki niemu staje sie wyrazisty i wiecej neipotrzszeba. Nie patrzcie tak, ze przy mnie mlodo wygladacie, to ja przy was staro wyglada, taka prawda ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Cytat:
![]() do zielone, grafit,szarosc, losos, biel,zolc, malina, pomarancz? zalezy cyz zielen zywa czy tak azgaszona
|
|
#304 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na czym to miałoby polegać? Ja właśnie ostatnio zaczęłam przywiązywać wagę do brwi, dotychczas uznawałam je za szczegół... to był błąd
|
|
|
|
|
#305 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja nie polecam Ci zieleni (no chyba że lubisz ten kolor), ciężko go z czymś zestawić (chociaż to też zależy jaki odcień).Ja mam wieeelkie sińce, używam korektora Maybelline Pure Cover Mineral na zmianę z L'Oreal Touche Magique i YSL Touche Eclat i muszę powiedzieć że z nich wszystkich najlepiej kryje chyba Maybelline, ale z kolei odkłada się trochę pod oczami.. Za to jeśli chodzi o konsystencję wygrywa YSL który z kolei kryje średnio.. . Nie polecam Ci bronzera, z tego co widziałam na zdjęciach masz bardzo jasną karnację, no chyba że wybierzesz jakiś delikatny (nie pomarańczowy) odcień i masz w tym wprawę
|
|
|
|
|
#306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#307 |
|
Wtajemniczenie
|
To czekamy na filmik
Caate ile lat masz rocznikowo 19 czy 20 ?
|
#308 |
|
Wtajemniczenie
|
O,o, to by było super! Przydałoby mi się coś takiego niewątpliwie
|
|
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze brwi juz regulowalam, wiec nei wiem co wam pokaze, ale moze jutro a jak nie to w srode na 100%
![]() 19 skonczone z lutego jestem
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2010-08-16 o 22:04 |
|
|
|
#311 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#312 | |
|
Raczkowanie
|
MatkoOo dziewczyny ile wy się dzisiaj napisałyście, musiałam wszystko nadrobić
![]() Cytat:
do zieleni dodałabym biały, szary, żółty lub kremowy... Ale ogólnie zielonego nie lubie :P Ja używam Panstika (jest to fluid, ale dużo dziewczyn używa go jako korektor pod oczy ) bardzo dobrze kryje. Mam naturalnie podkrążone oczy, więc muszę mieć coś co je dobrze zamaskuje Polecam z czystym sumieniem!caate ja również czekam na filmik
|
|
|
#313 |
|
Wtajemniczenie
|
hej nie było mnie juz kilka dni a widzę nowa część .. Super!!
ja własnie miałam bracsie za nadrabianie ale idę sie spamować jutro nadrobie w planach kąpiel relaksacyjna balsamik krem anty celulit odżywka na włsy na noc maseczka na twarz na rozszerzone pory krem na dłonie aha i depilacja a jutro dzionek wolny to zajmę sie włosami, bood kąd je sciełam nie moge dojść do nich do ich ułożenia...
|
#314 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
myślałam nawet dzisiaj o Tobie i zastanawiałam się gdzie się podziałaś
|
|
#315 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm.... Czyli z perełek chyba zrezygnuję
A ten Maybelline kosztuje 26zł i szczerze mówiąc myślałam o jakimś do 15zł, bo ostatnio u mnie krucho z kasą, bo musiałam kupić prezent dla chrześnicy no i jutro jeszcze kupuję sukienkę na chrzciny....Chrzestnym będzie chłopak, z którym w przeszłości mnie coś łączyło i chciałam się jakoś odszczelić tak "na złość", żeby "zobaczył co stracił" Ale zupełnie brak mi pomysłów Może ktoś mi podpowie? W ogóle ostatnio miała problemy z TŻem i się zaniedbałam. Zajadałam stres i przestałam ćwiczyć i czuję, że moje starania poszły na marne.... Czuję się taka beznadziejna
|
|
|
|
#316 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
do tego jakieś dodatki i bedzie miodzio
|
|
|
|
|
#317 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#318 |
|
Raczkowanie
|
loluska nie wiem dlaczego tak mi się wydaje, ale naprawdę masz coś z Jessici Biel
wspólczuje Ci tej wizyty u ortodonty, też miałam mieć jutro, ale przełożyłam na czwartek. nie chce mi się o tym nawet myślec ![]() caate w takim razie również z niecierpliwością czekam na filmik ![]() w zasadzie z moimi brwiami nie da się wykombinować nic ciekawego bo mam bardzo jasne, prawie niewidoczne, chociaż naturalny kolor włosów to ciemny blond i to kompletnie ze sobą nie współgra... a jak nawet delikatnie przyciemniam brwi wygląda to tragicznie
|
|
|
|
#319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o tak tak! czekamy z niecierpliwością ![]() Moje brwi to tragedia, są bardzo jasne i nie za gęste. Dużo się z nimi męczę przy makijażu,
|
|
|
#320 | |
|
Raczkowanie
|
Witajcie!
Postanowiłam, że i ja dołączę do waszego grona. Będzie mi bardzo miło, jeżeli mnie przyjmiecie ![]() Cytat:
. Generalnie włosy sa po niej mięciutkie i pachną jeszcze wtedy , gdy wstaję rano następnego ranka. Nie będą obciążały, pod warunkiem, że nie nałożysz maski od samej nasady i dokładnie wypłukując. Ja często nakładam ta maseczkę, na to torebka foliowa i kiedy mi się nie spieszy, albo siedzę w domu trzymam ją na głowie bardzo długo. Przyznaję, że przez kilka miesięcy zdradzałam ta maseczkę na rzecz L'oreala, który moim zdaniem jest znacznie lepszy. Niestety przy moich włosach zestaw: szampon, odzywka i maseczka starczają na 3-4 tygodnie, a niestety bez promocji cała linia jest za droga. Używacie chusteczek samoopalających do twarzy? Jak się spisują? Boje się przebarwień na buzi, a mam skłonności do piegów i raczej nie opalam twarzy( korzystając z solarium wyłaczam lampy na twarz, na słońcu zawsze krem z filtrem i kryjący podkład). Opaleniznę wyrównuję balsamami brązującymi, tylko prawda jest taka, że przy wakacyjnej opaleniźnie na ciele efekt po posmarowaniu twarzy jest zbyt delikatny. Ehhh dodam, że jestem brunetką i opalam się dość szybko. Generalnie bez makijażu(podkład) nie wychodzę, ale w sytuacjach awaryjnych miło byłoby nie straszyć obcych bladą buzią ![]() Zastanawiam się nad zakupem lokówki. Marzą mi się piękne loki a'la Kim Kardashian. Tylko nie mam pojęcia jaką grubość kupić- muszę pooglądać filmiki ze stylizacjami na youtubie Tylko problem w tym, że chciałabym lokówko- prostownicę. Nie wiem czy to będzie dobry pomysł i rzeczywiście zaoszczędzę kupując 2 w jednym, a w rzeczywistości wywalę pieniądze w błoto. Kochane możecie coś polecić? Jakiej grubości Wy macie swoje lokówki i jakich firm? buahhot jesli w avatarze jest Twoje zdjęcie, to wyglądasz z boku jak laleczka
"To smutne, że głupcy są tak pewni siebie, a ludzie mądrzy tak pełni wątpliwości." "Jedna kulturalna osoba to zbyt mało, aby podnieść poziom imprezy chamów, natomiast jeden cham zepsuje każdą kulturalną imprezę." Bertrand Russell |
|
|
|
|
#321 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak można lodów nie lubić? ja jestem totalnym lodożercą ![]() Caate niezla ta przygoda z teleturniejem ja nigdy nie próbowałam swoich szans, ale jako dziecko zawsze namiętnie oglądałam te panie, które bezsensu gadały przez godzinę ![]() Cytat:
ja jutro chyba muszę iść do okulisty, a taaaak mi się nie chce, czuje, ze dostane zawału jak mi powie ile mnie szkła z oprawkami kosztują![]() Cytat:
ja mam kręcone włosy i je przez jakies 3-4 lata prostowałam,dopiero przez wizaż przestałam to robić i zadbałam o ich skręt, bo takto pewno dalej bym je prostowała nieświadoma potencjału swoich włosów ![]() w końcu tytuł zobowiązuje ![]() Cytat:
nie wiem o co chodzi, nigdy w życiu nie robiłam henny, a one są już ciemno brązowe, a ja naturalnie jestem ciemną blondynką :co jest:i moja dieta dzisiaj totalnie sie rozchulała, aż szkoda mówić chyba nici z mojej pięknej sylwetki ![]() ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ---------- sloneczko1987 loki możesz też zrobić przy użyciu prostownicy będą one właśnie w stylu Kim Kardashian,a jeżeli zdecydujesz się na lokówkę to, aby uzyskać efekt Kim będziesz potrzebowała lokówki o grubszej srednicy
|
||||
|
|
|
#322 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Już przyjęłam
|
|
#323 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Postanowiłam wrócić do ćwiczeń 8 min ... . Może pomogą mi się ujędrnić
|
|
|
|
|
#324 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() nie, to nie ja w avku ![]() jeśli chodzi o chusteczki to używam z dax cosmetics, dają dośc delikatny efekt, mocniejsze są SunOzon z rossmanna nie pozostawiają smug ![]() jeśli chodzi o lokówkę to może lepiej kręcić włosy prostownicą? masz prostownicę? spójrz na ten filmik (akurat nie robie identycznie jak na filmiku, po prostu wywijam inaczej prostownice i nie zawijam włosów) http://www.youtube.com/user/rosebud1.../3/aYn4QQWmWzk oo może wkleje Wam jak mi wyszło (1raz robiłam loki prostownicą )yy ale dawno temu to było Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2010-08-17 o 00:16 |
|
|
|
|
#325 |
|
Zakorzenienie
|
Czekoladowa bardzo ładnie wyglądasz w tych włoskach
|
|
|
|
#326 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziękuje
zapuszczam włosy ♥ Edytowane przez Czekoladowa1 Czas edycji: 2010-08-17 o 00:21 |
|
|
|
|
#328 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#330 |
|
Wtajemniczenie
|
Taki pędzelek byłby dobry do nakładania korektora pod oczy? http://allegro.onet.pl/item118683862...nding_eye.html
ja w ogóle się na tym nie znam
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:44.

nie nadaje się na mój blond, podobnie jak olejek rycynowy, a szkoda. Ale brzmi dobrze 

z lutego jestem

A ten Maybelline kosztuje 26zł i szczerze mówiąc myślałam o jakimś do 15zł, bo ostatnio u mnie krucho z kasą, bo musiałam kupić prezent dla chrześnicy no i jutro jeszcze kupuję sukienkę na chrzciny....

jutro mam wizyte u ortodonty... 3majcie kciuki 
wystarczy Marzena