Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-15, 10:11   #3421
jennifer777
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
dzień dobry
dzień zaczęłam od ćwiczeń 8 min legs
włoski też zrobione. Teraz 8 godzin w pracy
ja zaraz 8 min na pośladki

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Mój to prawie zawsze siedzi na komputerze, jak się widzimy, ale oczywiście nie cały czas i nic mu nie mówię. Choć czasem zdarza mi się, że coś tam mu powiem, ale rzadko.
Ja od razu zaznaczyłam swojemu, ze jak sie widzimy nie ma korzystania z internetu, szanujmy swoj czas i sie nauczył ze moze sprawdzac jedynie firmowe maile

http://www.naturalne-kosmetyki.net/p...ja-wlosow.html - znalazłam strone na ktorej napisane jest, jak robic naturalne mieszanki /odżywki do włosów, na cere itp.

Edytowane przez jennifer777
Czas edycji: 2010-09-15 o 10:16
jennifer777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 10:11   #3422
Kitka:)
CABIN CREW

a mi się palic zechciało...wrrrr.... a jak kupię całą paczkę to i wypalę w dwa dni....

jennifer777 fajna ta strona , nawet o ćwiczeniach jest

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......

Edytowane przez Kitka:)
Czas edycji: 2010-09-15 o 10:19
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 10:18   #3423
judus
Rozeznanie

GG do judus

Cytat:
Mój to prawie zawsze siedzi na komputerze, jak się widzimy, ale oczywiście nie cały czas i nic mu nie mówię. Choć czasem zdarza mi się, że coś tam mu powiem, ale rzadko.

Geranium, jak dla mnie to lepiej dbasz o siebie, niż ja. Eh, aż głupio się przyznać.
Jak chcesz to na włosy możesz też nakładać różnego typu olejki (np. rycynowy, kokosowy), maski z Waxa, albo miód. Wszystko znajdziesz na forum, jak coś to napisz.
NO to działaj według zasady "jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie" chyba że już tego próbowałaś

Cytat:
Napisane przez Marzeniatko Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny

chciałam sobie dzisiaj kartę wyjąć, ale nie ma lekarza a mnie tak strasznie plecy bolą jak kaszle
wracaj do zdrowia szybko bo Cię ta choroba wymęczy
pilnie się uczę
oszczędzam
prowadzę zdrowy tryb życia
właściwie zarządzam czasem
judus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 10:18   #3424
jennifer777
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
a mi się palic zechciało...wrrrr.... a jak kupię całą paczkę to i wypalę w dwa dni....
ja ostatnio paliłam 1paczke/dzien ale mój tz nie pali i dzieki niemu ograniczyłam, ale zawsze jak cos mnie zdenerwuje to siegam po papierosa. W ogole chce wyeliminować to G. z mojego zycia ale jest niesamowicie ciezko, tłumacze to sobie tym ze chce byc zdrowa, chce miec piekna cere i białe zęby i wtedy troche łatwiej nie zapalic
Stary 2010-09-15, 10:38   #3425
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez jennifer777 Pokaż wiadomość
ja ostatnio paliłam 1paczke/dzien ale mój tz nie pali i dzieki niemu ograniczyłam, ale zawsze jak cos mnie zdenerwuje to siegam po papierosa. W ogole chce wyeliminować to G. z mojego zycia ale jest niesamowicie ciezko, tłumacze to sobie tym ze chce byc zdrowa, chce miec piekna cere i białe zęby i wtedy troche łatwiej nie zapalic
ja tak na codzień nie palę, potrafie palić przez 3 dni potem tydzień w ogóle... na imprezach niestety kopce jak lokomotywa...

miałam iśc z psem na spacer a tu zaczęło lać...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 10:42   #3426
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez judus Pokaż wiadomość
NO to działaj według zasady "jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie" chyba że już tego próbowałaś
Próbowałam. Czasami wiadomo, że szuka się czegoś np. na jaki iść film, więc to rozumiem. Ale, jak pisał wczoraj na GG to, jakoś taka niewidoczna się czułam. Tak po za tym to nie zawsze tak jest, ale często.

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Z rok temu to nawet kilka razy zdarzyło mu się grać na komputerze przy mnie teraz tego na szczęście nie robi. Choć zdarzyło mu się ze dwa razy w tym roku, ale to idzie przeboleć.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 11:02   #3427
Strawberry_Baby
BAN stały

Cytat:
więc tak- najlepsze efekty widzę po tym białym serum- taka jędrniejsza, bardziej napieta skóra i to naprawdę widać... podobnie jest po fioletowym..
pomarańczowe też daje efekty ale wydaje mi się że nie tyle ujędrnia bo wygładza skórę...to tak w skrócie..
najlepiej poczytaj sobie na KWC bo wiadomo, że na każdego może inaczej działać...

(...)

a powinnam za naukę ale tak mi się nie chce że aż boli....
Co do pierwszego - o to mi właśnie chodziło. Dziękuję bardzo Ja skórę w dotyku mam gładką i jędrną, ale mam te pieprzone nierówności

Co do nauki to może głupio to zabrzmi, ale ja już się nie mogę doczekać aż się zacznie rok akademicki i będę na swojej filologii romańskiej Codziennie sprawdzam plany zajęć, ale nic jeszcze nie ma. Tak bym się pouczyła czegoś, a nie mam czego Poprawek nie miałam ani nic. Trochę sama w domu siedzę nad francuskim, ale chciałabym już coś na studia robić. Wiem, głupia jestem, ale uwielbiam się uczyć języków

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
dziewczyny przede wszystkim dziękuję za życzenia jesteście kochane

no i w ogóle to dzień dobry ja zamiast być na zajęciach siędzę jescze w pigamie ;/ dostałam @ i nie czułam się na siłach żeby zejść z łóżka, tym bardziej że 3 godz wf mam w tej chwili czuję że ketonal działą więc żyję, na zajęcia z masażu muszę iść więc zaraz zacznę się zbierać... muszę w najbliższym czasie zapisać się do gina i zapytam o jakieś hormony bo mam dość tych pieprzonych okresów! kilka dni co miesiąc z życia wycięte, a tak być nie powinno;/ @ to nie choroba
Loluska rozumiem Cię doskonale. Dzisiaj o 5 rano obudził mnie okres. Wzięłam już 2 ketonale. Inaczej nie jestem w stanie funkcjonować. Czuję się gorzej jak mam okres niż jakbym była przeziębiona. Bardzo boli mnie brzuch i jest mi tak niedobrze, że chyba zaraz
Też myslałam o tym, żeby iśc do ginekologa, bo ile można się ketonalami faszerować. Ale nie chcę brać hormonów...

Cytat:
Napisane przez Geranium Pokaż wiadomość
Mam 20 lat, chcę poprawić moją pielęgnację i wdrążyć do mojej kosmetyczki nowe rzeczy
Obecnie wygląda to tak :
Twarz : 2x dziennie tonik ogórkowy z ziaji ( uzywam serii ogórkowej ziaji ponieważ najbardziej mi ona pomaga a krem jest jedynym, który na moją twarz się przyjmuje), 3-4 razy w tygodniu peeling + maseczki, kremu używam jak sobie przypomnę ( co muszę zmienić koniecznie ).
Nie maluje się na codzień, do rzęs używam odżywki która staram sie nakładać pare razy w tygodniu. Jeśli chodzi juz o makijaż to jedynie tusz do rzęs .
Włosy : ponieważ mam farbowane używam szamponu do wł.farbowanych. nakładam też raz w tygodniu placentę i odżywkę do włosów fryzjerską. Co drugi dzień używam jedwabiu. Nie szuszę suszarką ( chyba że mnie czas goni a to jest bardzo sporadyczne ) takze włosy schną mi naturalnie. Szczotke do ich rozczesywania mam drewnianą ( co mimo wszystko wiele daje ).
Ciało : pare razy w tygodniu oliwka/balsam do ciała. Staram się też robić peeling co 2-3 dni. Co trzeci dzień biorę szorstką gąbkę z takiego hmm jakby włosia i szoruje solne partie ciała + codzień prysznice naprzemienne ciepłą i zimną wodą. Używam tez balsamów ujędrniających do biustu i na dolne partie + wykonuję ćwiczenia i zdrowo się odżywiam.
Paznokcie : odżywka i pielęgnacja systematyczna ( weszło mi w krew już ).
Natomiast ręce i stopy... Zero kremu, jedynie co to oliwka i balsam...

Problemów większych z cerą nie mam, może to zasługa dużej ilosci wody i zielonej herbaty którą namiętnie piję a także wykluczenie z jadłospisu rzeczy które wiem że mnie uczulają, nie wiem.

Powiedzcie mi czego tu brakuje jeśli macie jakieś sugestie piszcie.
Jesteś moją rówieśniczką
No no, ładna pielęgnacja. Zazdroszczę bezproblemowej cery
Powiedz nam, co studiujesz?

Cytat:
Napisane przez Marzeniatko Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny

chciałam sobie dzisiaj kartę wyjąć, ale nie ma lekarza a mnie tak strasznie plecy bolą jak kaszle
Ojojku biedactwo Z tymi lekarzami to tak zawsze Uwielbiam naszą polską służbę zdrowia... Zdrowiej kochana

A u mnie już lepiej z TŻ Tzn. nie do końca, bo on ma tam jeszcze foszka, ale już możemy pogadać normalnie Najpierw coś tam markotał, że porozmawiamy w piątek stanowczym głosem Powiedziałam, że w piątek jak się spotkamy to mu wszystko wynagrodzę I chyba podziałało Poza tym w piątek to ma urodziny i jak dostanie te perfumy co Wam pisałam CK, to mam nadzieję, że mu to wszystkie fochy wybije z głowy
Strawberry_Baby jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-15, 11:20   #3428
Shadii
Wtajemniczenie

Cześć!
Jeszcze nie używam tego nowego sprayu na pośladki, najpierw postanowiłam rozprawić się z gęsią skórką, która znowu mnie tam dopadła a potem wrócę do ćwiczeń i sprayowania

Cytat:
Próbowałam. Czasami wiadomo, że szuka się czegoś np. na jaki iść film, więc to rozumiem. Ale, jak pisał wczoraj na GG to, jakoś taka niewidoczna się czułam. Tak po za tym to nie zawsze tak jest, ale często.

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Z rok temu to nawet kilka razy zdarzyło mu się grać na komputerze przy mnie teraz tego na szczęście nie robi. Choć zdarzyło mu się ze dwa razy w tym roku, ale to idzie przeboleć.
Ustal zasady... nie powinnaś mu na to pozwalać... Bo chyba mówisz sobie, że jest ok, a tak naprawdę wcale tak nie myślisz i źle Ci z tym. Powiedz mu to, zaznacz, że masz dość i chcesz to zmienić. A jeśli się nie zmieni, to się poważnie zastanowisz nad tym,czy on naprawdę chce spędzać z Tobą czas i w ogóle z Tobą być.

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 11:22   #3429
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cześć

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Cześć!
Jeszcze nie używam tego nowego sprayu na pośladki, najpierw postanowiłam rozprawić się z gęsią skórką, która znowu mnie tam dopadła a potem wrócę do ćwiczeń i sprayowania
jestem ciekawa tego sprayu

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 11:30   #3430
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Cześć

jestem ciekawa tego sprayu
Ja też będę Wam relacjonować co i jak, kiedy już będę używać

A na razie próbuję ogrzać tubkę BP, potrzymam z dwie godzinki, żeby to wszystko przyspieszyć

Stary 2010-09-15, 11:31   #3431
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Ja też będę Wam relacjonować co i jak, kiedy już będę używać

A na razie próbuję ogrzać tubkę BP, potrzymam z dwie godzinki, żeby to wszystko przyspieszyć
a jak długo już używasz BP? widzisz efekty?

Stary 2010-09-15, 11:43   #3432
Shadii
Wtajemniczenie

Czasowo nie wiem, ale mam kartkę, na której zapisuję sobie godziny. Więc... 5,5 h. I już widzę małe efekty muszę teraz przyspieszyć trochę. Najbardziej się denerwuję tym, że została mi połowa jednej tubki (resztę zużyłam jakiś rok temu) i nie wiem, czy to wystarczy na całe wybielanie (30 godzin). Jeśli nie, będę musiała niestety kupić nowe opakowanie :/

Stary 2010-09-15, 12:05   #3433
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Kurcze dziewczyny nie umie was nadrobić Cały czas piszecie i dokładają się kolejne strony do mojej lektury

Wróciłam z Egiptu i cała jestem brązowa, tylko twarz mam bladą Dziwnie to wygląda No i niestety dopadło mnie to czego się najbardziej obawiałam... Skóra mi schodzi Codziennie smaruje się balsamem Dove do skóry suchej + dodatkowo oliwką i jakoś nie widze efektów Możecie coś poradzić?

Plan na dziś:
- pójść na solarium (oczywiście tylko na twarz, próbuje choć troche wyrównać koloryt )
- usunąć skórki u rąk
- zająć się pazurkami u stóp
- relaksująca kąpiel
- oliwka, balsam dove
- nafta kosmetyczna na włosy
- szampon i odżywka z matrixa
- olejek pichtowy na twarz
- pasta cynkowa punktowo na moje krostki

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 12:38   #3434
jennifer777
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
Kurcze dziewczyny nie umie was nadrobić Cały czas piszecie i dokładają się kolejne strony do mojej lektury

Wróciłam z Egiptu i cała jestem brązowa, tylko twarz mam bladą Dziwnie to wygląda No i niestety dopadło mnie to czego się najbardziej obawiałam... Skóra mi schodzi Codziennie smaruje się balsamem Dove do skóry suchej + dodatkowo oliwką i jakoś nie widze efektów Możecie coś poradzić?

Plan na dziś:
- pójść na solarium (oczywiście tylko na twarz, próbuje choć troche wyrównać koloryt )
- usunąć skórki u rąk
- relaksująca kąpiel
- oliwka, balsam dove
Nafte stostujesz samą czy z czyms;P mam na myśli zółtko+ olejek rycynowy.
Ja właśnie siedze z waxem na głowie, poprosiłam mame zeby dzisiaj kupiła mi radical w ampułkach, bo opinie na wizazu sa rewelacyjne. Zaraz ide tez wypić pokrzywe(nienawidze tego smaku fu)
Przeczytałam tez o olejku kokosowym VATIKA, uzywałyscie?
Stary 2010-09-15, 12:45   #3435
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Bez niczego Ale samą nafte mam z dodatkiem olejku rycynowego Kiedyś próbowałam pić pokrzywe, ale jak tylko ją poczułam to wiedziałam, że nie przełkne ją przez gardło Wole łykać skrzypovitę

25.10. Pijam pokrzywę
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-15, 12:47   #3436
Strawberry_Baby
BAN stały

Cytat:

My wczoraj z przyjaciółką kupiłyśmy sobie jedną paczkę na spółkę i wypaliłyśmy 14 papierosów

Cytat:
Mój TŻ też nie pali. Tzn, kiedyś palił, ale rzucił, ja nie i jemu to przeszkadza. Stara się to tolerować, ale ciężko mu to idzie. Przy nim samym palę jednego papierosa albo wcale, natomiast jak widzę się ze znajomymi to wtedy sobie nadrabiam
Ja pewnie bym rzuciła, ale nie zauważyłam jak nie paliłam, żeby mi się poprawiła cera.

Cytat:
ja tak na codzień nie palę, potrafie palić przez 3 dni potem tydzień w ogóle... na imprezach niestety kopce jak lokomotywa...

miałam iśc z psem na spacer a tu zaczęło lać...
Ja też mam tak, że czasem nie palę kilka dni, ale na weekendzie sobie wszystko odbijam Oj tak na imprezach i jak piję to tak samo kopcę
Stary 2010-09-15, 12:48   #3437
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:

Plan na dziś:
- usunąć skórki u rąk
- relaksująca kąpiel
- oliwka, balsam dove
ooo jak fajnie, a gdzie dokładnie byłaś? Ja muszę się porozglądać bo w przyszłe wakacje chciałabym pojechać, albo zimą...

Cytat:
Nafte stostujesz samą czy z czyms;P mam na myśli zółtko+ olejek rycynowy.
Ja właśnie siedze z waxem na głowie, poprosiłam mame zeby dzisiaj kupiła mi radical w ampułkach, bo opinie na wizazu sa rewelacyjne. Zaraz ide tez wypić pokrzywe(nienawidze tego smaku fu)
Przeczytałam tez o olejku kokosowym VATIKA, uzywałyscie?
ja używałam Vatiki i polecam ją a radical w ampułkach miałam/mam do dziś bo zużyłam półtorej opakowania i reszta lezy mi nie służył, jak nałożyłam na umyte włosy to wyglądały na nieświeże, generalnie nie działał na mnie. Podobno stara wersja była o niebo lepsza, caate mówiła, że była świetna

Stary 2010-09-15, 12:57   #3438
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cytat:
ooo jak fajnie, a gdzie dokładnie byłaś? Ja muszę się porozglądać bo w przyszłe wakacje chciałabym pojechać, albo zimą...

W Hurghadzie Ale w następne wakacje pojade do Sharm el Sheik Jednak tam się lepiej opłaca, bo w hurgadzie są zniszczone te rafy... u mnie w hotelu jakieś stare rosyjskie baby właziły na nie i zbierały wszystko co się da Ale to też zależy na jaki wyjazd się nastawiasz... Jeśli chcesz nurkować to proponuje Sharm, zaś jeśli chodzi o wycieczki to Hurghada

25.10. Pijam pokrzywę
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Stary 2010-09-15, 12:59   #3439
jennifer777
Wtajemniczenie

Cytat:

ja używałam Vatiki i polecam ją a radical w ampułkach miałam/mam do dziś bo zużyłam półtorej opakowania i reszta lezy mi nie służył, jak nałożyłam na umyte włosy to wyglądały na nieświeże, generalnie nie działał na mnie. Podobno stara wersja była o niebo lepsza, caate mówiła, że była świetna
A ta Vatike kupujesz w sklepie internetowym czy na all? ja sie boje kupować na all po tym jak wyszła afera ze rozcieńczali biosilki, w ogole boje sie kosmetyków z all;/

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-15, 13:05   #3440
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
A ta Vatike kupujesz w sklepie internetowym czy na all? ja sie boje kupować na all po tym jak wyszła afera ze rozcieńczali biosilki, w ogole boje sie kosmetyków z all;/
na all a biosilku i tak nie uzywam bo wysusza włosy- ma alkohol w składzie
albo na helfy.pl - tez mają vatike

angelwithoutsoul
hmm sama nie wiem co bym chciała, będę musiała się poważnie zastanowić a jakie wycieczki w Hurghadzie?

Stary 2010-09-15, 13:14   #3441
angelwithoutsoul
Raczkowanie

buahot Ooo matko całe mnóstwo Te większe to wycieczki dwu lub jednodniowe do kairu, luxoru, 7 dniowe płynięcie Nilem (czyli w sumie zwiedzenie wszystkiego ), a mniejsze to np nurkowanie na jakiejś wyspie (niepamiętam nazwy coś na G.. ) safari, czyli przejażdzka quadami do wioski beduińskiej i zwiedzanie na pustyni takiego jakby zoo z gadami (jaszczurki, skorpiony, krokodyle itp) Jak wybierzesz biuro podróży to rezydenci Ci wszystko powiedzą

25.10. Pijam pokrzywę
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Stary 2010-09-15, 13:17   #3442
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
buahot Ooo matko całe mnóstwo Te większe to wycieczki dwu lub jednodniowe do kairu, luxoru, 7 dniowe płynięcie Nilem (czyli w sumie zwiedzenie wszystkiego ), a mniejsze to np nurkowanie na jakiejś wyspie (niepamiętam nazwy coś na G.. ) safari, czyli przejażdzka quadami do wioski beduińskiej i zwiedzanie na pustyni takiego jakby zoo z gadami (jaszczurki, skorpiony, krokodyle itp) Jak wybierzesz biuro podróży to rezydenci Ci wszystko powiedzą
jak pięknie dzięki za info w tych rejonach jeszcze nie byłam na wakacjach, więc niewiele wiem

Stary 2010-09-15, 13:44   #3443
judus
Rozeznanie

GG do judus

Cytat:

za myśl wogóle o papierosach

Cytat:

no w takich sytuacjach to wiadomo trzeba podejsc kompa wylaczyc choc u mnie to konczylo sie taka awantura czasami ze hoho!
Cytat:
Napisane przez Strawberry_Baby Pokaż wiadomość
Co do pierwszego - o to mi właśnie chodziło. Dziękuję bardzo Ja skórę w dotyku mam gładką i jędrną, ale mam te pieprzone nierówności

Co do nauki to może głupio to zabrzmi, ale ja już się nie mogę doczekać aż się zacznie rok akademicki i będę na swojej filologii romańskiej Codziennie sprawdzam plany zajęć, ale nic jeszcze nie ma. Tak bym się pouczyła czegoś, a nie mam czego Poprawek nie miałam ani nic. Trochę sama w domu siedzę nad francuskim, ale chciałabym już coś na studia robić. Wiem, głupia jestem ale uwielbiam uczyć się języków
ja tez się nie mogę doczekać choć może bardziej z powodu przeprowadzki ormalnie juz dni odliczam jakby mój TŻ się o tym dowiedział to chyba by mi łeb ukręcił :P: ale ja juz tak mam kocham się przesiedlać i wogóle nowości Co do Twojego kierunku musisz być zdolna bo na taki kierunek u mnie pzynajmniej ciężko się dostać..

Cytat:

Plan na dziś:
- usunąć skórki u rąk
- relaksująca kąpiel
- oliwka, balsam dove
na schodzenie skóry kochana niestety peelingi, szorstką gabką, to już jest martwy naskórek i estetycznie to wyglądać będzie jak szybko się go pozbędziesz i oczywiście mocno nawilżające balsamy ja polecam ziaja masło kakaowe mi bardzo pomógł
musze poczytać jak pomóc moim włosom strasznie mi wypadają do etgo codzienne mycie i rozdwajające się końcówki:/
pilnie się uczę
oszczędzam
prowadzę zdrowy tryb życia
właściwie zarządzam czasem
judus jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-15, 13:48   #3444
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cytat:
jak pięknie dzięki za info w tych rejonach jeszcze nie byłam na wakacjach, więc niewiele wiem

Nom Egipt ma wiele turystów przez cały rok, pewnie przez jego wysokie temperatury nawet w zimie Wiec nudzić się tam napewno nie będziesz

judus Ojjj to czuje, że dzisiaj biorę gąbeczke i szoruje moje ramiona
Uciekam z pracy na solarium, potem jeszcze wpadne

25.10. Pijam pokrzywę
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Edytowane przez angelwithoutsoul
Czas edycji: 2010-09-15 o 13:51
Stary 2010-09-15, 14:02   #3445
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:

ja już pół roku nie palę

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

zrobiłam już 2 maseczki oczyszczające
w planach mam jeszcze:
maseczka liftingująca
maseczka nawilżająca
peeling twarzy
peeling stóp
depilacja nóg
kąpiel stóp z solą
balsam do ciała
serum do biustu
żel punktowy na wypryski
krem pod oczy
serum z anew na twarz
pomalowanie paznokci
brzuszki
ewentualnie bieżnia
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 14:06   #3446
jennifer777
Wtajemniczenie

Cytat:
musze poczytać jak pomóc moim włosom strasznie mi wypadają do etgo codzienne mycie i rozdwajające się końcówki:/
w skrócie:
*picie pokrzywy
*radical w ampułkach
*olej kokosowy na końce
*wax

edit. ja przerabiam teraz temat włosów i codziennie dowiaduje sie czegos nowego, skróbuje tą Vatike kokosową i szampon seboradin

Edytowane przez jennifer777
Czas edycji: 2010-09-15 o 14:09
jennifer777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 14:07   #3447
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Ustal zasady... nie powinnaś mu na to pozwalać... Bo chyba mówisz sobie, że jest ok, a tak naprawdę wcale tak nie myślisz i źle Ci z tym. Powiedz mu to, zaznacz, że masz dość i chcesz to zmienić. A jeśli się nie zmieni, to się poważnie zastanowisz nad tym,czy on naprawdę chce spędzać z Tobą czas i w ogóle z Tobą być.
Właśnie czasem mi to przeszkadza, a czasem nie. Zależy co robi, jak pisze z kimś na GG to raczej nie za fajnie, ale jak ogląda coś ciekawe to ok. Następnym razem, jak będzie robił to mu powiem.

Cytat:
no w takich sytuacjach to wiadomo trzeba podejsc kompa wylaczyc choc u mnie to konczylo sie taka awantura czasami ze hoho!
Ostatnio w piątek to wyłączyłam TVN Turbo, bo mieliśmy oglądać film o którym mi marudził przez 30 minut. To też zrobił mi taką awanturę, że miałam go dość.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 14:16   #3448
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
dziewczyny przede wszystkim dziękuję za życzenia jesteście kochane

ja miałam wkleić zdj swojej małej czarnej z prośbą o pomysły co do przeróbki i zapomniałam ;p no ale w najbliższych dniach postaram się to zrobić bo muszę coś kombinować wesele się zbliża

miłego dnia wam życzę
wklej wklej, z chęcią coś poradzę

Cytat:

http://www.naturalne-kosmetyki.net/p...ja-wlosow.html - znalazłam strone na ktorej napisane jest, jak robic naturalne mieszanki /odżywki do włosów, na cere itp.
ooo, dzięki!

Cytat:

Co do nauki to może głupio to zabrzmi, ale ja już się nie mogę doczekać aż się zacznie rok akademicki i będę na swojej filologii romańskiej Codziennie sprawdzam plany zajęć, ale nic jeszcze nie ma. Tak bym się pouczyła czegoś, a nie mam czego Poprawek nie miałam ani nic. Trochę sama w domu siedzę nad francuskim, ale chciałabym już coś na studia robić. Wiem, głupia jestem, ale uwielbiam się uczyć języków

Rozumiem Cię - też uwielbiam uczyć się jezyków . Jak na razie to tylko angielski i niemiecki, ale marzę jeszcze o francuskim i szwedzkim

No i du**. Wszyscy naokoło mnie byli zakichani i zasmarkani, a ja się dzielnie trzymałam. Niestety już się nie trzymam i czuje że bierze mnie jakieś choróbsko... łeb mi pęka (co u mnie jest rzadkoscia), oczy szczypią, nos zatkany.. eh, a już myslałam że sie wywinę . Tym bardziej jestem wkurzona bo u mnie katar=gorączka - zawsze.. .
I jeszcze żadnego fervexu itp. wziąc nie mogę bo biorę przeciwbólowe i podobno nie można łączyć (Tallulah czy to prawda? ).

najchętniej to bym poszła spać ale jak to zrobię to mnie całkiem rozłoży
pozostaje wizaż i ciepła herbaatka

a u Was co słychać ?
Coldplay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 14:17   #3449
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Loluska sto lat i spełnienia wszystkich marzeń

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość

A tak w ogole jezeli macie wade wzroku to wolicie nosic okulary czy soczewki?
Ja wolę okulary, bo z soczewkami się zbyt nie zaprzyjaźniłam...oczy mnie szczypały i czułam się jakbym miała coś ostrego w oku... dlatego jestem skazana na okularyale już się przyzwyczaiłam i nawet TŻ lubi jak je noszę więc sama je polubiłam
Cytat:

Loluska rozumiem Cię doskonale. Dzisiaj o 5 rano obudził mnie okres. Wzięłam już 2 ketonale. Inaczej nie jestem w stanie funkcjonować. Czuję się gorzej jak mam okres niż jakbym była przeziębiona. Bardzo boli mnie brzuch i jest mi tak niedobrze, że chyba zaraz
Też myslałam o tym, żeby iśc do ginekologa, bo ile można się ketonalami faszerować. Ale nie chcę brać hormonów...
Ja też mam z tym problem przez pierwsze dni okresu umieram z bólu... ale niestety ginekolog powiedział mi że taką już mam budowę i nic nie da się z tymi bólami zrobić...więc jestem na nie skazana
Cytat:
Cześć!
a jak z nią walczysz? ja też mam ten problem i mimo że masuję się syrenką i rękawicą sizalową, smaruję balsamami to poprawy nie zauważyłam...
Cytat:
judus Ojjj to czuje, że dzisiaj biorę gąbeczke i szoruje moje ramiona
Uciekam z pracy na solarium, potem jeszcze wpadne
Schodzi Ci skóra i mimo to lecisz na solarium?ja bym nie ryzykowała, bo jak schodzi skóra to ta która jest pod nią jest bardzo wrażliwa i możesz jej zaszkodzić...ja bym ją teraz odżywiała i nie narażała na działanie lamp z solarium

Zamiówiłam ten hydrolat oczarowy i olej kokosowy z BU dzisiaj muszę wypłacić pieniądze z bankomatu i iść do banku zapłącić za przesyłkę mam nadzieję że się nie rozczaruję zakupem

Edytowane przez kwiatuszek10031989
Czas edycji: 2010-09-15 o 14:20
kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 14:18   #3450
Strawberry_Baby
BAN stały

Cytat:
za myśl wogóle o papierosach

ja tez się nie mogę doczekać choć może bardziej z powodu przeprowadzki ormalnie juz dni odliczam jakby mój TŻ się o tym dowiedział to chyba by mi łeb ukręcił :P: ale ja juz tak mam kocham się przesiedlać i wogóle nowości Co do Twojego kierunku musisz być zdolna bo na taki kierunek u mnie pzynajmniej ciężko się dostać..

na schodzenie skóry kochana niestety peelingi, szorstką gabką, to już jest martwy naskórek i estetycznie to wyglądać będzie jak szybko się go pozbędziesz i oczywiście mocno nawilżające balsamy ja polecam ziaja masło kakaowe mi bardzo pomógł
Ja też uwielbiam się pakować, rozpakowywać, przeprowadzać itp.

Bardzo mi miło, ale to jest filologia romańska początkująca z zaawansowanym językiem angielskim, więc tutaj chyba nie było aż tak trudno się dostać Do tego studiuję jeszcze europeistykę na drugim roku

Tak, nie ma co ratować schodzącego naskórka, bo to i tak nic nie da trzeba go wypeelingować i mocno nawilżać, Judus dobrze mówi

Kochana rozdwajające się końcówki musisz ściąć. A po podcięciu o nie starannie dbać.

Ja umieram. Ten okres mnie wykończy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości