|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
Dobranoc kochane
|
#3392 |
|
Zakorzenienie
|
akurat o tym nie pomyślałam.
loluska spełnienia marzeń i wszystko co najlepsze! Ja po poprawce poszłam do Tż., bo dzwonił, żebym przyszła. Ucieszyłam się, bo od kłótni się nie widzieliśmy, a on siedział na GG, a potem oglądał "Rambo"... . Ja tego filmu nie lubię i siedziałam w jego pokoju. Potem przyszła jego siostra, więc jakoś czas mi ten zleciał. Zaraz po filmie odwiózł mnie do domu i tyle z spotkania... . Przepraszał mnie, że oglądał film, ale wiecie smutno mi się zrobiło, że się spotkaliśmy, a on zajmował się czymś innym. A w tym tygodniu to nie wiem, czy będziemy mieli czas by się zobaczyć i teraz mam taki humor, że to masakra. Wolałam by już nie iść do niego... .
|
|
#3393 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
do okulisty poszłam tylko na badanie wzroku, nie opłaca się w ogóle u nich kupować bo wszystko jest połowę droższe.. nawet głupi płyn do soczewek kosztuje 2 razy więcej niz w tym sklepie internetowym także jeśli bardzo chcesz soczewki to na prawdę polecam Ci w/w stronę ![]() heh, kończę już bo gadam jak w jakiejś reklamie ramoncia217 - nooo, ładnie to się tak zaniedbywać? ![]() |
|
|
|
|
#3394 |
|
CABIN CREW
|
zmykam spać Piękności....
ehhh...musze się od jutra za naukę wziąć bo poprawka czeka...wrrrrr....
|
|
#3395 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ehh.. faceci potrafią być czasem kompletnie bezmyślni.. . Jak mógł Cię najpierw zaprosić a potem zostawić samej sobie.. ?Nie smuć się, bo to bez sensu, oni tacy są i nic ich chyba nie zmieni (sam fakt że Cię potem przepraszał to potwierdza) . Jak ich coś wciągnie to przestają kontaktować.. ![]()
|
|
|
|
|
#3396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3397 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie ma za co ![]() Heh, no widzisz, tak to już z nimi jest. Jak się zajmą czymś co ich bardzo zainteresuje to o całym świecie zapominają . Zero podzielności uwagi .Trzymam kciuki za spotkanie
|
|
|
|
|
#3398 | |||
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczynki
LOLUSKA STO LAT!!! Cytat:
Cytat:
ale od kilku dni znow biore tabletki anty i licze na to,ze powroci do dawnej swietnosci Cytat:
Zamowilam dzisiaj te kosmetyki: *Joanna - Z Apteczki Babuni - Balsam nawilżająco-regenerujący do włosów suchych i zniszczonych *Ziaja - Masło kakaowe - Spray przyspieszajacy opalanie *Joanna - Jedwab - Maska wygładzająca do włosów suchych i zniszczonych, po zabiegach fryzjerskich *Eveline - Slim EXTREME 3D Spa! - Superskoncentrowane serum modelujące do biustu Total PUSH UP Effect opinie na kwc sa dosc dobre,wiec mam nadzieje,ze ja tez bede zadowolona No to ja juz uciekam spac Milej nocki
Jestem z toba od pierwszgo grama,ty moj najwiekszy skarb,a ja twoja mama... Dbam o siebie!!! Edytowane przez tillavanilla Czas edycji: 2010-09-14 o 23:16 |
|||
|
|
|
#3399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I poprawiłaś m humor, czasem dobrze się wygadać na forum. Dziękuje.
|
|
|
#3400 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3401 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Jakbys tak konkretniej mogla mi to opisac, wyjasnic co robia, jak dzialaj, czym sie roznia to bylabym wdzieczna Cytat:
Oj Wy spać idziecie, a ja dopiero wróciłam. Pocięłam się z TŻ
|
||
|
|
|
#3402 |
|
Zakorzenienie
|
Strawberry_Baby
|
|
#3403 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale napiszę Wam w klubie jeszcze dziś albo jutro, bo padam, może mi ulży Widziałam się z przyjaciółką i jestem wykończona. Widziałam się z nia ponad 4 godziny i cały czas gadałyśmy jak najęte, że aż się zasiedziałam do 23
|
|
|
|
|
#3404 |
|
Konto usunięte
|
Powiedzcie gdzie dostac olej rycynowy i wax bo widze popularny a ja nigdy nie probowalam.
|
|
|
|
#3405 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry Wieczór
Muszę Wam powiedzieć, że z treningu na trening utwierdzam się w przekonaniu, że zmiana stylu tanecznego na ten obecny była chyba najlepszym co mogłam zrobić!! Teraz na zajęciach, tańcząc układy, czuję się totalnie kobieco, pociągająco, pięknie i sexy ) ![]() ![]() Na tyle ile mogłam to się poSPAmowałam, ale że wróciłam ok.21:30 do domu dopiero, a potem Usta,Usta oglądałam to były tylko podstawy,ale wykonałam wszystko co opisałam rano Kitka - to jest tak niezmiernie miłe, jak ktoś chce bezinteresownie pomóc i się interesuje problemami innych ludzi i chce je rozwiązać a co do reeboków - i ja się cieszę, bo będziemy mieć rzetelną, dokładną recenzję tych bucików ![]() Geranium - Witaj ![]() I napisz coś o sobie, swoich oczekiwaniach wobec swojego wyglądu, nad czym pracujesz itd. ![]() xhankax , coldplay - no właśnie nie mam zielonego pojęcia...co chwilę słyszę, że refundowany jest, ale za każdym razem dotyczy to osoby starszej, w podeszłym wieku, nie słyszę o młodych ludziach..a może to jest tak, że owszem refundowane, ale jak np. ktoś ma bardzo bardzo poważne, może grozić mu ślepota i inne ciężkie przypadki zagrażające zdrowiu,życiu nie wiem jak to nazwać ![]() Strawberry_Baby - w sumie to masz rację, czemu mamy zostawiać to tylko dla siebie, niech inni też skorzystają Ale gdzie to wkleić, żeby bałaganu nie było to ja nie wiem ... Chociaż moja propozycja z osobnym wątkiem jest nadal aktualna I np. link do niej na 1 stronie tego wątku Co o tym myślicie ?? A i P.S.: O co poszło Kochana..? Talullah - no ja właśnie ciągle się zastanawiam od wczoraj, czemu nikt mi o tym nie powiedział, to jest dla mnie totalnie niezrozumiałe!! Ojjej, to Ty również masz poważny problem... :przyt ul:Tak, ta bezsilność jest najgorsza - u Ciebie z wymogami, u mnie z kaską..Ogólnie poczucie bezsilności to chyba najgorsze uczucie ze wszystkich,nic nie może się z nim równać... Kurczę, no nie wiem co Ci powiedzieć, przykro mi, że również musisz cierpieć..A przecież wzrok jest taki ważny w codziennym życiu, no ale niestety niektórym - tak jak nam -się poważnie psuje, lub się z tym rodzą..I niby można na to coś poradzić, ale albo nie ma możliwości finansowych, albo predyspozycji fizycznych... Ja zaćmę mam wrodzoną, astygmatyzm chyba również(co odkryto mi dopiero rok temu ... ) a krótkowzroczność nabytą przez poważną chorobę..Trzymam BARDZO MOCNO KCIUKI za Ciebie Kochana, żebyś się zakwalifikowała i wszystko się udało i żebyś pięknie widziała !! A i dziękuję bardzo za życzenia ![]() P.S: jeszcze zauważyłam, co do specjalisty, to muszę poszukać u mnie w mieście jakiegoś profesjonalnego i pójść na wizytę, już mamuśce o tym mówiłam, powiedziała, że się zajmie tym
|
|
#3406 |
|
Zakorzenienie
|
Loluska wszystkiego najlepszego!
Spełnienia wszystkich marzeń i mega wypięknienia z nami ![]() iNadrobiłam Wasze dzisiejsze pisanie ja właśnie leże pod kocykiem, już troszkę lepiej się czuje, ale nadal się wszystko utrzymuje, jutro chyba idę do lekarza, bo plecy mnie zaczęły bardzo boleć ![]() Z dzisiejszego spamowania jak na razie poranne odżywkowanie głowy + mycie pazurki na czerwono peeling buzi i na razie koniec, reszta przede mną
|
|
|
|
#3407 |
|
Zakorzenienie
|
samaraNW - dziękuję za odp.
ale nie wiem czemu sobie jakoś ubzdurałam, że to na jakąś bliznę na twarzy ![]() Shadii - pokazuj się ! ![]() Aaa i zdaj relację potem jak będzie to to działało loluska - Sto Lat, Sto Lat Niech Żyje, Żyje Naaam Aaa i co do pytania okulary czy soczewki - z soczewkami coś się nie polubiliśmy, znaczy z mojej winy w sumie bo nie potrafię ich dobrze zakładać , ciągle mi się wywijały i w ogóle Okularów nienawidzę, no ale cóż - jak trzeba, to trzeba, ale zazwyczaj tylko w szkole na lekcjach noszę i w domu non stop, ale jak idę gdzieś to bez niczego...I chyba będę musiała zainwestować w soczewki 'na wychodne', bo pogorszę sobie wszystko jeszcze bardziej...angelinmyheart - jak dla mnie zachował się tragicznie..znaczy ja ogólnie szybko się denerwuję i pewnie bym mu tam nagadała znając mnie.. a potem bym płakała, że nie mam do niego siły, że mam dość jego zachowań i że nie chcę się już kłocić.. Ale 3mam kciuki mooocno za spotkanie!! A i nie wiem, Wam też czerwona herbata zalatuje śledziem?? candycotton - olej rycynowy w aptece, a co do wax'a, to się nie wypowiadam, bo jak na razie widziałam go 'przelotem' w jednej z drogerii we wrocławiu ![]() Piękności , ja idę spać - jeszcze tylko posmaruję rączki kremem i usta wazelinką kokosową Kolorowych!!
|
|
#3408 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Co do pogrubionego - wiesz, pogodzilibyśmy się szybko, ale jesteśmy na odległość. Widzimy się dopiero w piątek. A kontaktu telefonicznego chyba raczej już mieć nie będziemy... Napiszę Wam jutro w klubie co i jak, bo mi się oczka zamykają, dobranoc |
|
|
|
|
#3409 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tylko trochę smutna byłam u niego, ale nie za bardzo po mnie to widać było. Jak przyszłam do domu to rozładowałam trochę moje nerwy. Dziękuje za kciuki!
|
|
|
#3410 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Miała być mega pielęgnacja, a zostało nic - zasnęliśmy z TŻ i pojechał dopiero teraz, a ja się czuję jakby po mnie walec przejechał. Nie mam sił na BP nawet, zaraz idę spać.
Ale nadrobiłam Was, oczywiście ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Loluska, troszkę spóźnione ale szczere wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń Edytowane przez Shadii Czas edycji: 2010-09-15 o 01:13 |
||||
|
|
|
#3411 |
|
Zakorzenienie
|
loluska wszystkiego najlepszego
|
|
|
|
#3412 |
|
Zakorzenienie
|
ja właśnie po spamowaniu
![]() a dzisiaj: * troszkę ćwiczeń * fajny makijaż do pracy, z którego byłam bardzo zadowolona ![]() * odżykowanie włosów * spora warstwa kremu na buzię * wazelina na usta * peeling całego ciała * depilacja całego ciała * wybalsamowanie całego ciała * masło do rąk i paznokci z inglota na skórki * pedicure/manicure * BP * skarpetki + wazelina na stopy * będą rękawiczki na dłonie * pielęgnacja od środka : skrzypovita, błonnik, witamina B i chyba wsio
|
|
|
|
#3413 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobryy !
![]() Zaraz muszę się zacząć do szkoły szykowac, nie chce mi się z domu wychodzić bo leje jak z cebra ale co zrobić... :/Życzę Wam wszystkim miłego dnia
|
|
|
|
#3414 | |||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
pomarańczowe też daje efekty ale wydaje mi się że nie tyle ujędrnia bo wygładza skórę...to tak w skrócie.. najlepiej poczytaj sobie na KWC bo wiadomo, że na każdego może inaczej działać... Cytat:
Cytat:
ja dopiero wstałam, zaraz ide zmyć wax'a z głowy (cała noc trzymałam , ciekawe jaki bedzie efekt ) , potem cos zjem i chyba za jakieś ćwiczenia się wezmę... a powinnam za naukę ale tak mi się nie chce że aż boli....
|
|
|
#3415 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Czyżbyś była na tej słynnej diecie Hollywoodzkiej?Cytat:
może się nauczy następnym razem faceci Alessandra zazdroszczę Ci że uczysz się tego, sama chciałabym osttanio w pytaniu an śniadanie było coś mneij więcej jak ten Twój taniec aż miałąm ochotę zatańczyć przed tym moim ale musi sobie najpierw zasłużyć :P: Co do nowego wątku niezly pomysł Cytat:
![]() ja musiałam was nadrobić a teraz zabieram się za sprzątanie bo u mnie też wszystko była na "po egzaminie" a tu już zarastam w pokoju aż mama mnie dziś pogoniła, bo zwykle jestem czyścioszek wszystko musi być na swoim miejscu a tu taka smieciarnia mi się zrobiła wszystko porozrzucane aż śmiem sądzić że pudła które od Niej dostałam były aluzją także narazie ogarniam pokój później lista i wkońcu SPA
|
|
#3416 | |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny przede wszystkim dziękuję za życzenia
![]() no i w ogóle to dzień dobry ja zamiast być na zajęciach siędzę jescze w pigamie ;/ dostałam @ i nie czułam się na siłach żeby zejść z łóżka, tym bardziej że 3 godz wf mam Cytat:
ja miałam wkleić zdj swojej małej czarnej z prośbą o pomysły co do przeróbki i zapomniałam ;p no ale w najbliższych dniach postaram się to zrobić bo muszę coś kombinować wesele się zbliża ![]() miłego dnia wam życzę
|
|
|
#3417 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() dzień zaczęłam od ćwiczeń 8 min legs włoski też zrobione. Teraz 8 godzin w pracy
|
|
#3418 |
|
Raczkowanie
|
Mam 20 lat, chcę poprawić moją pielęgnację i wdrążyć do mojej kosmetyczki nowe rzeczy
![]() Obecnie wygląda to tak : Twarz : 2x dziennie tonik ogórkowy z ziaji ( uzywam serii ogórkowej ziaji ponieważ najbardziej mi ona pomaga a krem jest jedynym, który na moją twarz się przyjmuje), 3-4 razy w tygodniu peeling + maseczki, kremu używam jak sobie przypomnę ( co muszę zmienić koniecznie ). Nie maluje się na codzień, do rzęs używam odżywki która staram sie nakładać pare razy w tygodniu. Jeśli chodzi juz o makijaż to jedynie tusz do rzęs . Włosy : ponieważ mam farbowane używam szamponu do wł.farbowanych. nakładam też raz w tygodniu placentę i odżywkę do włosów fryzjerską. Co drugi dzień używam jedwabiu. Nie szuszę suszarką ( chyba że mnie czas goni a to jest bardzo sporadyczne ) takze włosy schną mi naturalnie. Szczotke do ich rozczesywania mam drewnianą ( co mimo wszystko wiele daje ). Ciało : pare razy w tygodniu oliwka/balsam do ciała. Staram się też robić peeling co 2-3 dni. Co trzeci dzień biorę szorstką gąbkę z takiego hmm jakby włosia i szoruje solne partie ciała + codzień prysznice naprzemienne ciepłą i zimną wodą. Używam tez balsamów ujędrniających do biustu i na dolne partie + wykonuję ćwiczenia i zdrowo się odżywiam. Paznokcie : odżywka i pielęgnacja systematyczna ( weszło mi w krew już ). Natomiast ręce i stopy... Zero kremu, jedynie co to oliwka i balsam... Problemów większych z cerą nie mam, może to zasługa dużej ilosci wody i zielonej herbaty którą namiętnie piję a także wykluczenie z jadłospisu rzeczy które wiem że mnie uczulają, nie wiem . Powiedzcie mi czego tu brakuje jeśli macie jakieś sugestie piszcie.
|
#3419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Geranium, jak dla mnie to lepiej dbasz o siebie, niż ja. Eh, aż głupio się przyznać. ![]() Jak chcesz to na włosy możesz też nakładać różnego typu olejki (np. rycynowy, kokosowy), maski z Waxa, albo miód. Wszystko znajdziesz na forum, jak coś to napisz.
|
|
|
#3420 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
![]() chciałam sobie dzisiaj kartę wyjąć, ale nie ma lekarza
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:08.

Dbam o włosy i zapuszczam 

. Jak mógł Cię najpierw zaprosić a potem zostawić samej sobie.. ?
. Zero podzielności uwagi 

chyba dziś brzuch pokatuje....

:przyt ul:Tak, ta bezsilność jest najgorsza - u Ciebie z wymogami, u mnie z kaską..Ogólnie poczucie bezsilności to chyba najgorsze uczucie ze wszystkich,nic nie może się z nim równać... Kurczę, no nie wiem co Ci powiedzieć, przykro mi, że również musisz cierpieć..A przecież wzrok jest taki ważny w codziennym życiu, no ale niestety niektórym - tak jak nam -się poważnie psuje, lub się z tym rodzą..I niby można na to coś poradzić, ale albo nie ma możliwości finansowych, albo predyspozycji fizycznych...
wystarczy Marzena