Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-17, 23:35   #3721
Marzeniatko
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

Z nudów zrobiłam sobie 8 minutes arms

B L O G

Marzeniatko wystarczy Marzena
Marzeniatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 23:36   #3722
ramoncia217
Wtajemniczenie

a ja oglądam filmiki urodowe na you tube
Stary 2010-09-17, 23:49   #3723
Marzeniatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
masz coś ciekawego?

jeszcze 10 minut i będzie godzinka BP i godzinka odżywki na włosach

B L O G

Stary 2010-09-17, 23:50   #3724
Shadii
Wtajemniczenie

Ramonciu, ładny av

znowu wycisnęłam połowę twarzy, nawet to, czego nie było Proszę, zbijcie mnie naprawdę mocno, bo to już kolejny raz...

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 23:50   #3725
buahhot
Marcelover ♥♥♥

a ja idę już spać, dobranoc dziewczyny

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 23:52   #3726
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Dobranoc

Stary 2010-09-17, 23:55   #3727
Marzeniatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Ramonciu, ładny av

znowu wycisnęłam połowę twarzy, nawet to, czego nie było Proszę, zbijcie mnie naprawdę mocno, bo to już kolejny raz...
ja kobiet nie biję

---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ----------

Cytat:
dobranoc

B L O G

Stary 2010-09-18, 00:00   #3728
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Marzeniatko Pokaż wiadomość
ja kobiet nie biję
To możesz mną chociaż potrząsnąć

Stary 2010-09-18, 00:11   #3729
201604250941
Konto usunięte

Potem nadrobie co mnie ominelo, czytalam tylko cos o badaniu szpiku ze boli itd, wiec tutaj

http://www.dkms.pl/index.php?id=314

jest strona, na niej sie rejestruje i przysylaja pojemniczek z patyczkiem jak do uszu, i to sie wklada w policzek i przesuwa po sciance policzka i wysyla poczta.

Zadnego klucia, igiel, tylko wymaz z policzka. Ale ostatnio maja tyle zgloszen ze ponoc chwile sie czeka na zestaw, ale bez przegiec, tydzien gora.

I w tym bajer w tym kraju, ze nikt o tym nie wie, ze cos takiego istnieje. Dlatego mamy tak malo dawcow i przeszczepow. Wszyscy mysla, ze to sie robi tak jak pare lat temu, ze sie przebija igla gruba do kosci i bierze szpik, bez znieczulenia oczywiscie. (niech mnie tu medycy teraz nie atakuja jesli to bzdura, w to w kazdym razie wierzy spoleczenstwo). I dlatego ludzie sie boja. Boja sie tez, ze jak sie zarejestruja to co 5 min beda dzwonic do nich, ze chca szpik. A oni nie chca miec co chwile operacji pod narkoza. Co tez jest bzdura bo jest male prawdopodobienstwo, ze kiedykolwiek ich wezwa.

No to robimy wizazowa akcje rejestrowania sie tylko przeczytajcie najpierw czy mozecie byc dawcami.
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 00:25   #3730
_Alessandra
Zakorzenienie

Marzeniatko & buahhot - dziękuję bardzo za odpowiedzi ! Aaa i właśnie zostałam zaintrygowana kolejną rzeczą którą trzeba 'pilnie i niezwłocznie zakupić przez internet' Napisz potem buahhot jak się ta maseczka sprawuje Jeju, ta lista zakupowa wciąż się mnoży, a niestety kwota pieniężna nie - jakie to byłoby piękne, gdyby wraz z listą kosmetyczną powiększała się liczba kasy... Dobra, nie rozmarzam się już

angelinmyheart
- dziękuję Kochana Ale widzisz, ja zawsze przy chorobie czuję się okropnie pasztetowo, bo jak tu wyglądać pięknie, jak się nie ma sił na dbanie o siebie i wyglądanie jest takie jak po wstaniu z łóżka a ciuchy byleby grube i ciepłe.. Dzisiaj jedynie jak poszłam do szkoły, to jakiś makijaż byle jaki zrobiłam, byleby coś przykrył tylko , a włosy to uczesałam jakkolwiek dopiero w szkole , no poraażka..

Shadii - ja mam to samoo!! Ciągle się dopatruję czego by się tu jeszcze pozbyć i z tą twarzą, to prawie na lustro zawsze włażę, naprawdę ! byleby odkryć jeszcze jakieś małe niespodzianki, których w sumie nie widać, ale mnie doprowadzają do szału(oczywiście po usunięciu tych większych,widocznych) .... Teraz i tak jest lepiej, bo zaczyna coś działać w końcu ta kuracja od derm. , wiadomo nie jest jeszcze pięknie, ale już zaczynam widzieć znaczące poprawy Ale i tak czasami się nie mogę powstrzymać i na nic tłumaczenie samej sobie, że jak wycisnę, to potem będę mieć okropną rankę i ślad, które trudniej wyleczyć niż prychola , no ale rozum swoje a ręce swoje
Także będziemy się teraz wzajemnie pilnować! I na początek x2 - dla Ciebie i samej siebie !

A ja aktualnie piję sobie multiwitaminę z minerałami o smaku mandarynkowym w tabletce musującej I w sumie powinnam iść już spać i się kurować, ale jakoś tak nie mam ochoty...

Aaa i muszę się Wam czymś pochwalić ! Dzisiaj, w końcu po paru dłuuugich miesiącach, poszłam wreszcie do optyka naprawić troszkę i wyprostować okularki Ogólnie nienawidzę ich nosić, a powinnam cały czas, ze względu na te moje wady wzroku, ale w rzeczywistości to zakładam je tylko na lekcje i w domu noszę..Ale jak gdzieś tak wychodzę to w ogóle!! Ale dzisiaj już się troszkę przełamałam i z miasta wracałam już w okularach - bez nich a w nich to niebo a ziemia jeśli chodzi o widzenie !! Wiadomo, na ogromny plus z okularami Ale dla mnie taki 15min spacerek w okularach wśród ludzi to nie lada wyczyn, także wiecie..I miałam ciągle wrażenie jakby wszyscy się na mnie gapili i komentowali jak to ja okropnie wyglądam..Znaczy mamuśka,siostra i babcia mówią, że mi ślicznie w okularach jest itd. ale ja się nie mogę do nich przekonać - wolałabym soczewki,ale coś się nie zaprzyjaźniłyśmy A dzisiaj się pytałam Tż'a o te okulary, że chciałabym zacząć nosić, ale nie wiem czy nie wyglądam jak idiotka za przeproszeniem i w ogóle,żeby wydał opinię, a ten , że dla niego to tam bez różnicy, i w i bez - dla niego normalnie, po prostu. No i tym niestety mnie nie podbudował, bo jakbym wiedziała, że bardzo mu się podobam w okularach to może i bym się przemogła, ale on widzę jakoś nie bardzo..Znaczy nie żeby wybrzydzał, albo coś, ale jemu bez różnicy czy tak czy tak, no w sumie normalna odpowiedź, ale ja jestem przewrażliwiona na tym punkcie i same wiecie..Ehh...I weź tu człowieku coś zrób - z jednej strony bardzo ważny wzrok, z drugiej wygląd wrrr !

Ja jednak idę spać Kobitki ! Dobranoc!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem

Edytowane przez _Alessandra
Czas edycji: 2010-09-18 o 00:36
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 01:02   #3731
sweetish
Zakorzenienie

Coś czuję, ze wkrótce dołącze do waszego grona.

Dopóki robisz to, co zawsze, będziesz mieć to, co zwykle.
sweetish jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-18, 02:20   #3732
agusiownik
Zakorzenienie

w końcu Was nadrobiłam

zaraz idę się wykąpać, niedawno wróciłam z pracy i padam
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 06:53   #3733
magne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Aaa i muszę się Wam czymś pochwalić ! Dzisiaj, w końcu po paru dłuuugich miesiącach, poszłam wreszcie do optyka naprawić troszkę i wyprostować okularki Ogólnie nienawidzę ich nosić, a powinnam cały czas, ze względu na te moje wady wzroku, ale w rzeczywistości to zakładam je tylko na lekcje i w domu noszę..Ale jak gdzieś tak wychodzę to w ogóle!! Ale dzisiaj już się troszkę przełamałam i z miasta wracałam już w okularach - bez nich a w nich to niebo a ziemia jeśli chodzi o widzenie !! Wiadomo, na ogromny plus z okularami Ale dla mnie taki 15min spacerek w okularach wśród ludzi to nie lada wyczyn, także wiecie..I miałam ciągle wrażenie jakby wszyscy się na mnie gapili i komentowali jak to ja okropnie wyglądam..Znaczy mamuśka,siostra i babcia mówią, że mi ślicznie w okularach jest itd. ale ja się nie mogę do nich przekonać - wolałabym soczewki,ale coś się nie zaprzyjaźniłyśmy A dzisiaj się pytałam Tż'a o te okulary, że chciałabym zacząć nosić, ale nie wiem czy nie wyglądam jak idiotka za przeproszeniem i w ogóle,żeby wydał opinię, a ten , że dla niego to tam bez różnicy, i w i bez - dla niego normalnie, po prostu. No i tym niestety mnie nie podbudował, bo jakbym wiedziała, że bardzo mu się podobam w okularach to może i bym się przemogła, ale on widzę jakoś nie bardzo..Znaczy nie żeby wybrzydzał, albo coś, ale jemu bez różnicy czy tak czy tak, no w sumie normalna odpowiedź, ale ja jestem przewrażliwiona na tym punkcie i same wiecie..Ehh...I weź tu człowieku coś zrób - z jednej strony bardzo ważny wzrok, z drugiej wygląd wrrr !

Ja jednak idę spać Kobitki ! Dobranoc!
Oj przesadzasz Okulary nie zrobią z ciebie brzydala ;d Tylko się nie śpiesz , szukaj i znajdź odpowiednie. Jest wiele osób, które według mnie w okularach wyglądają ładniej niż bez
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 07:50   #3734
jennifer777
Wtajemniczenie

Dzien dobry

Szukałam w aptekach i nie mają radicalu w ampułkach ;/
Stary 2010-09-18, 07:59   #3735
magne
Zadomowienie

Dziewczyny, po ilu dniach mniej więcej przychodzą wam produkty z allegro. ?
Stary 2010-09-18, 08:50   #3736
Coldplay
Wtajemniczenie

Dziękuję Wam dziewczyny za te komplementy
Potraficie człowieka podbudować

Cytat:
Napisane przez sweetish Pokaż wiadomość
Coś czuję, ze wkrótce dołącze do waszego grona.
Pewnie, zapraszamy

Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość
Jakieś 4-5 dni, chociaż bywa i krócej i dłużej. Ale przeważnie to właśnie tyle ile napisałam .

No i całkiem się rozchorowałam eh, akurat na weekend..
Łykam sobie więc scorbolamid, siedzę w szlafroku przed lapkiem i czuję się jak zasmarkany pasztet .
Bu.
Coldplay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 08:53   #3737
samaraNW
Zakorzenienie

witam.

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek10031989 Pokaż wiadomość
SamaroNW Mam jeszcze pytanko dot. tego Oriflame. Czy konsultanci ponoszą jakieś koszty dodatkowe albo muszą mieć w każdym miesiącu jakieś minimum wyrobione sprzedanych kosmetyków? Jednym słowem napisz proszę jakie są wady i zalety bycia konsultantkąz góry dziękuję
nie masz ustalonego limitu sprzedaży,nie musisz nawet w ogóle zamawiać. opłata detaliczna 5zl,opłata wysyłkowa 10zł lub można odbierać w filii za darmo. opłaty znikają jak zamówisz za 100PP(punkty). jeszcze niedawno w ori były straszne braki,teraz już jest z tym lepiej ogólnie trzeba się nagadać,żeby coś sprzedać,ludzie często wybrzydzają,że za drogo itp. ja lubię ich kosmetyki,przetestowałam wiele i są bardzo dobre na siłę klientów nie szukam. a i kokosów na tym nie zarobisz

byłam wczoraj na tanecznym maratonie 3d w multikinie i powiem tak: Step Up 3d - jak dla mnie amerykańska beznadzieja,prawie zasnęłam , jeden moment tylko mi się podobał ; Street Dance 3d - świetny film,klimatyczny, czasami takie ekstra bity,że miałam ochotę wstać i z nimi potańczyć
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 09:05   #3738
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
I ja również... Także już jest nas 2 A dlaczemuż tak się czujesz??
Nie wiem, pewnie dlatego, że tygodniu brakuje mi czasu na porządne SPAmowanie A jak mało się SPAmuję to czuję się zaniedbana

Cytat:
A czym peelingujecie rączki ? Jakimś specjalnym kosmetykiem , czy macie jakieś sprawdzone domowe sposoby?
Aaa i zainteresowałaś mnie bardzo tą maską miętową - mogłabyś podać dokładną jej nazwę, bądź linka do niej? Znaczy, jeśli to gotowy kosmetyk, bo jeśli robiony własnoręcznie to prosiłabym o przepis
Ja mam specjalny peeling do dłoni z Avonu

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
_Alessandra zero dni paszteta. jesteś taka ładna, że nie jedna dziewczyna Ci zadrości. i to samo dla czekoladowa1 dwie piękności.
Jeju, dziękuję bardzo

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 09:19   #3739
samaraNW
Zakorzenienie

idę nałożyć maseczkę oczyszczającą. wyskoczyły mi 3 pryszcze
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-18, 09:22   #3740
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
mi tak do 4-5 dni ale to też zależy jaki sposób wysyłki sobie wybiorę itp...
ostatnio na olej kokosowy czekałam ponad tydzień...

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam.

nie masz ustalonego limitu sprzedaży,nie musisz nawet w ogóle zamawiać. opłata detaliczna 5zl,opłata wysyłkowa 10zł lub można odbierać w filii za darmo. opłaty znikają jak zamówisz za 100PP(punkty). jeszcze niedawno w ori były straszne braki,teraz już jest z tym lepiej ogólnie trzeba się nagadać,żeby coś sprzedać,ludzie często wybrzydzają,że za drogo itp. ja lubię ich kosmetyki,przetestowałam wiele i są bardzo dobre na siłę klientów nie szukam. a i kokosów na tym nie zarobisz

byłam wczoraj na tanecznym maratonie 3d w multikinie i powiem tak: Step Up 3d - jak dla mnie amerykańska beznadzieja,prawie zasnęłam , jeden moment tylko mi się podobał ; Street Dance 3d - świetny film,klimatyczny, czasami takie ekstra bity,że miałam ochotę wstać i z nimi potańczyć
ja już tak dawno w kinie nie byłam.... trzeba będzie się na coś w końcu wybrać...

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Uff... nadrobiłam Was. Choć muszę przyznać, że nie wszystko czytałam. Jutro i pojutrze też mnie nie będzie w domu przez cały dzień przez prace. Dzisiaj byłam na szkoleniu co Wam kiedyś pisałam, że dostałam pracę. I ta barmanka mi powiedziała, że to jeszcze nic pewnego... . ;| W ogóle nie dość, że wszystko za nią robiłam przez prawie 5h to, jak na chwilę chciałam siąść, bo nie było ruchu. To ona do mnie "to teraz szklanki umyj...", a ona za ten czas siedziała sobie. Ja ciągle stałam, a po 3h powiedziała mi, że mogę sobie wsiąść krzesło. I dostałam chyba z ponad 20 zł. napiwku, który ona włożyła do kasy i sama sobie weźmie..., ale nie będę się tam kłócić o tyle. Ale ogólnie fajnie tam jest i mam nadzieje, że dostanę to pracę na 100%. Choć z dwa szkolenia jeszcze będę miała i bym zaczynała dopiero 28. Nie wiem jeszcze ile będę dostawać, a ta barmanka nie chciała mi powiedzieć ile ma za godzinę, więc zapytam się szefowej przy okazji.
nie matrw się na początku często tak jest , że nowe dziewczyny są ganiane przez starsze barmanki... chodzi o to żeby jak najszybciej Cię wszystkiego nauczyć i sprawdzić czy się nadajesz do takiej pracy... nie martw się, będzie lepiej z czasem

Cytat:
!! Ja, po ukończeniu 18 roku życia będę oddawać krew, i do tego dam taką deklarację mojej rodzinie, że po mojej śmierci moje narządy mogą być użyte przy różnego rodzaju transplantacjach
Ja jestem bardzo wrażliwa na krzywdę innych ludzi, zwłaszcza tych bezbronnych i takich, którzy nie przyczynili się do losu takiego , jaki ich spotkał..Zwłaszcza, że sama przeszłam poważną chorobę i wtedy ktoś mi pomógł i dzięki niemu jestem zdrowa i żyję i nie odpłacę się mu chyba do końca życia!
I od tamtej pory mam ogromną potrzebę pomagania innym - zapisuję się na wyjazdy do Domów Dziecka - organizowanie paczek, zawiezienie im i to co najważniejsze - spędzenie z nimi czasu Do tego raz na pół roku muszę jeździć na ogólne,szczegółowe badania do kliniki do Wrocławia, ale na szczęście nie muszę leżeć tam parę dni, tylko robią mi to w 1 dzień,od samiutkiego rana do wieczora, ale to odbywa się praktycznie dosłownie obok dziecięcego oddziału onkologicznego - i ja w przerwach między badaniami chodzę do tych dzieciaków, siedzę z nimi, rozmawiam, wygłupiam się, bawię i po tych wizytach zawsze wychodząc dziękuję Bogu, że jestem zdrowa i podziwiam te dzieciaki za to, jakie są , jak walczą z uśmiechem na ustach,jakie są inteligentne, mądre, dojrzałe, kochane..Je trzeba po prostu poznać, spędzić z nimi czas, a wtedy zobaczy się o czym ja mówię.. Biorę też udział w różnych akcjach charytatywnych itd.itp i za każdym razem dziękuję za osoby, które bezinteresownie pomagają innym -tak jak Ty Kochana - i że jest ich coraz więcej !!
Przepraszam, za tyle tekstu... Ale musiałam to napisać, jakoś tak po prostu, z serca na klawiaturę przelać..
ja też kiedyś bardzo chorowałam, masę czasu spędzałam w szpitalach i niestety wiem jak jest... a może i dobrze boteraz właśnie też staram się w jakiś sposób pomagać..już od paru lat mam w portfelu kartkę z oświadczeniem woli, moi rodzice i najbliżsi też o tym wiedzą no a teraz tak stwierdziłam że dodam do tego szpik....

ja dopiero wstałam, mam takie fajne ciało po wczorajszym spamowaniu... zmykam jeśc śniadanie

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 10:18   #3741
jennifer777
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
linki, linki
Cytat:
Napisane przez Marzeniatko Pokaż wiadomość
masz coś ciekawego?

jeszcze 10 minut i będzie godzinka BP i godzinka odżywki na włosach
http://www.youtube.com/user/JLovesMa.../1/c9AwXqAAGVQ
uwielbiam ją, Boze jest przezabawna! tu akurat pokazuje swoja torebke i zawartosc

Cytat:
idę nałożyć maseczkę oczyszczającą. wyskoczyły mi 3 pryszcze
ja mam połowe brody w pryszczach

Cytat:
Napisane przez Coldplay Pokaż wiadomość

No i całkiem się rozchorowałam eh, akurat na weekend..
Łykam sobie więc scorbolamid, siedzę w szlafroku przed lapkiem i czuję się jak zasmarkany pasztet .
Bu.
uuu ja juz zdrowieje, ale masakra czerwony nos i ból głowy wrrrr, szybciego powrotu do zdrowia!

ja własnie zrobiłam połowe cwiczen z 8min buns i jestem zasapana;p
tatko przywiózł mi radical w ampułkach i seboradin niger- używacie tego nigera? podobno trzeba stosowac tez lotion bo wysusza włosy
Stary 2010-09-18, 10:35   #3742
magne
Zadomowienie

Chyba źle zrobiłam ,że zamówiłam revlona kolor 150 buff ,bo wydaje się być za ciemny na zdjęciach , a ivory w sam raz ...
Stary 2010-09-18, 10:42   #3743
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Chyba źle zrobiłam ,że zamówiłam revlona kolor 150 buff ,bo wydaje się być za ciemny na zdjęciach , a ivory w sam raz ...
a nie możesz jakoś zwrócić???

kurcze coraz bardziej denerwuję się tą nogą, już niby nie bolała to wzięlam twister, pokręciłam 15 minut i... teraz znowu boli

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 10:56   #3744
_Alessandra
Zakorzenienie

Dzień Dobry !

A ja sobie dziś wstałam o 10 i powiem, że nawet, nawet się wyspałam i tak jakby się lepiej czuję ? tylko jeszcze ten okropnie uciążliwy katar i lekka chrypka, ale to i tak już dobrze I postanowiłam dzisiaj coś,cokolwiek ze sobą porobić
Aktualnie siedzę sobie jeszcze w pidżamce , z odżywką na włosach, którą zaraz idę zmyć i popijam sobie herbatę z gorzką pomarańczą i garcinia cambogia czy jakoś tak? Wynalazłam przed chwilą w domu, nawet nie wiedziałam, że takie coś posiadam

magne - być może i nie, ale ja się w nich jakoś piękna nie czuję A w sumie moich okularów, to aż tak zbytnio nie widać z daleka bo mają oprawki tzw. bezramkowe i do tego z boku są takie cienkie i jakby gumowe czy coś takiego, bo ja bardzo chciałam, żeby nie było ich widać i to był jedyny najlepszy wybór A nie kupię drugich, no chyba, że jakieś naprawdę upatrzę świetne i uzbieram, bo te kupiłam parę lat temu, ale były baardzo drogie i szkoda mi tak je porzucić Ale i tak jedynie w jakich okularach czuję się ok to przeciwsłoneczne

Coldplay - biedactwo Kuruj się kochana i szybko wracaj do zdrówka Ja od siebie powiem, że mi baardzo pomogło chodzenie po domu ubrana jak na Syberię+szalik, gorące herbatki, płukanie gardła roztworami : solnym i szałwiowym , branie Grypoleku i picie musujących tabletek z witaminami

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1
Nie wiem, pewnie dlatego, że tygodniu brakuje mi czasu na porządne SPAmowanie A jak mało się SPAmuję to czuję się zaniedbana
Mam dokładnie to samooo!

Cytat:
Napisane przez Kitka
ja też kiedyś bardzo chorowałam, masę czasu spędzałam w szpitalach i niestety wiem jak jest... a może i dobrze bo teraz właśnie też staram się w jakiś sposób pomagać..już od paru lat mam w portfelu kartkę z oświadczeniem woli, moi rodzice i najbliżsi też o tym wiedzą no a teraz tak stwierdziłam że dodam do tego szpik....
Ojj nie wiedziałam.. Wiesz, w sumie z drugiej strony to też mogę powiedzieć, że to nawet i dobrze, że zachorowałam, bo po takich rzeczach człowiek o wiele bardziej docenia życie, zdrowie i to co ma i staje się o wiele wrażliwszy na krzywdę innych i pragnie wszystkim pomóc Ooo też masz oświadczenie woli? Super Nad szpikiem też się kiedyś zastanowię, tylko ciekawe czy bym się do tego nadawała ?

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 10:59   #3745
magne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
a nie możesz jakoś zwrócić???

kurcze coraz bardziej denerwuję się tą nogą, już niby nie bolała to wzięlam twister, pokręciłam 15 minut i... teraz znowu boli
na razie jeszcze nie przyszedł , więc za kika dni okaże się czy będzie kolor pasował. A jak nie to najwyżej na wieczorne wyjścia będę nakładać ,to nie będzie się rzucać w oczy ale mam cichą nadzieję ,że będzie pasował ..
Allesandra - ja tez uwielbiam przeciwsłoneczne , jestem w nich piękna
Stary 2010-09-18, 11:09   #3746
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Dziewczyny ja chcę takie włosy Nigdy nie będę miała takich, bo moje są cienkie, nie układają się tak fajnie i nigdy nie osiągnę takiej długości

Stary 2010-09-18, 11:11   #3747
jennifer777
Wtajemniczenie

Dziewczyny, a moze zrobimy liste kosmetykow, ktore uwazamy za absolutne hity? takie kwc w pigułce, ale tylko pielęgnacja co Wy na to?
Ja zaczęłabym od włosów bo jestem totalną włosomaniaczką;d
Stary 2010-09-18, 11:13   #3748
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez jennifer777 Pokaż wiadomość
linki, linki

http://www.youtube.com/user/JLovesMa.../1/c9AwXqAAGVQ
uwielbiam ją, Boze jest przezabawna! tu akurat pokazuje swoja torebke i zawartosc

ja mam połowe brody w pryszczach

uuu ja juz zdrowieje, ale masakra czerwony nos i ból głowy wrrrr, szybciego powrotu do zdrowia!

ja własnie zrobiłam połowe cwiczen z 8min buns i jestem zasapana;p
tatko przywiózł mi radical w ampułkach i seboradin niger- używacie tego nigera? podobno trzeba stosowac tez lotion bo wysusza włosy
ja ją uwielbiam

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja chcę takie włosy Nigdy nie będę miała takich, bo moje są cienkie, nie układają się tak fajnie i nigdy nie osiągnę takiej długości
ehh wystarczy troche doczepić włosów, zakręcić i już, gotowe
troszke mmnie przerazilas tym ze karatyna Ci zeszła... a ja na nią liczę

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 11:42   #3749
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Cytat:
witam.

Nie no na kokosy to ja nie liczę, ale tak myślałam żeby sobie dorobić po prostu zastanowię się jeszczedzięki

Ponawiam swoje pytanie:
jak długo zazwyczaj czekacie na przesyłkę z BU?

Właśnie siedzę z maseczką aspirynową na twarzy i miodem na ustachmniam...

Zaraz biorę sie za sprzątanie mieszkanka i potem za swoje pazury i włosy Mam zamiar zrobić się dzisiaj na bóstwo
miłego dzionka
kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 12:05   #3750
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
ja ją uwielbiam

ehh wystarczy troche doczepić włosów, zakręcić i już, gotowe
troszke mmnie przerazilas tym ze karatyna Ci zeszła... a ja na nią liczę

Nie chcę ich kręcić bo u mnie taki efekt długo się nie trzyma, a jeśli chodzi o doczepiane włosy to a) ostatnio spotkałam się z dużą krytyką, jeśli chodzi o doczepiane włosy, nie chcę żeby inny mówili, że jestem sztuczna itp ale jeśli chodzi o mnie, to nic nie mam do dziewczyn z doczepianymi włosami i b) mam falowanie włosy i gdybym dokupiła sobie clipy kręcone lub nawet falowanie, to nie wiem czy dobrze by mi się "wtopiły" w moje naturalne fale Bo przecież te clipy mogą być falowane inaczej niż moje

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek10031989 Pokaż wiadomość
Ponawiam swoje pytanie:
jak długo zazwyczaj czekacie na przesyłkę z BU?
Oo no też jestem ciekawa, bo jakoś na dniach planowałam zrobić tam zakupy kwiatuszek10031989 co dla siebie zamawiasz? Bo ja koniecznie muszę sobie kupić puder bambusowy z jedwabiem + do tego puder diamentowy i mleczko jedwabne do włosów
Ale czytałam, że szybko wysyłają

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości