|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
Z nudów zrobiłam sobie 8 minutes arms
|
|
|
|
#3722 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja oglądam filmiki urodowe na you tube
|
#3723 |
|
Zakorzenienie
|
masz coś ciekawego?
![]() jeszcze 10 minut i będzie godzinka BP i godzinka odżywki na włosach
|
|
|
|
#3724 |
|
Wtajemniczenie
|
Ramonciu, ładny av
znowu wycisnęłam połowę twarzy, nawet to, czego nie było |
|
|
|
#3726 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ---------- dobranoc
|
|
|
|
|
#3728 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3729 |
|
Konto usunięte
|
Potem nadrobie co mnie ominelo, czytalam tylko cos o badaniu szpiku ze boli itd, wiec tutaj
http://www.dkms.pl/index.php?id=314 jest strona, na niej sie rejestruje i przysylaja pojemniczek z patyczkiem jak do uszu, i to sie wklada w policzek i przesuwa po sciance policzka i wysyla poczta. Zadnego klucia, igiel, tylko wymaz z policzka. Ale ostatnio maja tyle zgloszen ze ponoc chwile sie czeka na zestaw, ale bez przegiec, tydzien gora. I w tym bajer w tym kraju, ze nikt o tym nie wie, ze cos takiego istnieje. Dlatego mamy tak malo dawcow i przeszczepow. Wszyscy mysla, ze to sie robi tak jak pare lat temu, ze sie przebija igla gruba do kosci i bierze szpik, bez znieczulenia oczywiscie. (niech mnie tu medycy teraz nie atakuja jesli to bzdura, w to w kazdym razie wierzy spoleczenstwo). I dlatego ludzie sie boja. Boja sie tez, ze jak sie zarejestruja to co 5 min beda dzwonic do nich, ze chca szpik. A oni nie chca miec co chwile operacji pod narkoza. Co tez jest bzdura bo jest male prawdopodobienstwo, ze kiedykolwiek ich wezwa. No to robimy wizazowa akcje rejestrowania sie tylko przeczytajcie najpierw czy mozecie byc dawcami.
|
|
|
|
#3730 |
|
Zakorzenienie
|
Marzeniatko & buahhot - dziękuję bardzo za odpowiedzi !
Napisz potem buahhot jak się ta maseczka sprawuje ![]() ![]() Dobra, nie rozmarzam się już ![]() angelinmyheart - dziękuję Kochana ![]() Shadii - ja mam to samoo!! Ciągle się dopatruję czego by się tu jeszcze pozbyć i z tą twarzą, to prawie na lustro zawsze włażę, naprawdę ! byleby odkryć jeszcze jakieś małe niespodzianki, których w sumie nie widać, ale mnie doprowadzają do szału(oczywiście po usunięciu tych większych,widocznych) .... Teraz i tak jest lepiej, bo zaczyna coś działać w końcu ta kuracja od derm. , wiadomo nie jest jeszcze pięknie, ale już zaczynam widzieć znaczące poprawy Ale i tak czasami się nie mogę powstrzymać i na nic tłumaczenie samej sobie, że jak wycisnę, to potem będę mieć okropną rankę i ślad, które trudniej wyleczyć niż prychola , no ale rozum swoje a ręce swoje Także będziemy się teraz wzajemnie pilnować! x2 - dla Ciebie i samej siebie ! A ja aktualnie piję sobie multiwitaminę z minerałami o smaku mandarynkowym w tabletce musującej I w sumie powinnam iść już spać i się kurować, ale jakoś tak nie mam ochoty...Aaa i muszę się Wam czymś pochwalić ! Dzisiaj, w końcu po paru dłuuugich miesiącach, poszłam wreszcie do optyka naprawić troszkę i wyprostować okularki Ogólnie nienawidzę ich nosić, a powinnam cały czas, ze względu na te moje wady wzroku, ale w rzeczywistości to zakładam je tylko na lekcje i w domu noszę..Ale jak gdzieś tak wychodzę to w ogóle!! Ale dzisiaj już się troszkę przełamałam i z miasta wracałam już w okularach - bez nich a w nich to niebo a ziemia jeśli chodzi o widzenie !! Wiadomo, na ogromny plus z okularami Ale dla mnie taki 15min spacerek w okularach wśród ludzi to nie lada wyczyn, także wiecie..I miałam ciągle wrażenie jakby wszyscy się na mnie gapili i komentowali jak to ja okropnie wyglądam..Znaczy mamuśka,siostra i babcia mówią, że mi ślicznie w okularach jest itd. ale ja się nie mogę do nich przekonać - wolałabym soczewki,ale coś się nie zaprzyjaźniłyśmy A dzisiaj się pytałam Tż'a o te okulary, że chciałabym zacząć nosić, ale nie wiem czy nie wyglądam jak idiotka za przeproszeniem i w ogóle,żeby wydał opinię, a ten , że dla niego to tam bez różnicy, i w i bez - dla niego normalnie, po prostu. No i tym niestety mnie nie podbudował, bo jakbym wiedziała, że bardzo mu się podobam w okularach to może i bym się przemogła, ale on widzę jakoś nie bardzo..Znaczy nie żeby wybrzydzał, albo coś, ale jemu bez różnicy czy tak czy tak, no w sumie normalna odpowiedź, ale ja jestem przewrażliwiona na tym punkcie i same wiecie..Ehh...I weź tu człowieku coś zrób - z jednej strony bardzo ważny wzrok, z drugiej wygląd wrrr !Ja jednak idę spać Kobitki !
Edytowane przez _Alessandra Czas edycji: 2010-09-18 o 01:36 |
|
|
|
#3731 |
|
Zakorzenienie
|
Coś czuję, ze wkrótce dołącze do waszego grona.
|
|
|
|
#3732 |
|
Zakorzenienie
|
w końcu Was nadrobiłam
![]() zaraz idę się wykąpać, niedawno wróciłam z pracy i padam |
|
|
|
#3733 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Okulary nie zrobią z ciebie brzydala ;d Tylko się nie śpiesz , szukaj i znajdź odpowiednie. Jest wiele osób, które według mnie w okularach wyglądają ładniej niż bez
|
|
|
|
|
#3734 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
Szukałam w aptekach i nie mają radicalu w ampułkach ;/
|
#3735 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, po ilu dniach mniej więcej przychodzą wam produkty z allegro. ?
|
|
|
|
#3736 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję Wam dziewczyny za te komplementy
Potraficie człowieka podbudować ![]() Pewnie, zapraszamy ![]() Cytat:
.No i całkiem się rozchorowałam Łykam sobie więc scorbolamid, siedzę w szlafroku przed lapkiem i czuję się jak zasmarkany pasztet .Bu. |
|
|
|
|
#3737 | |
|
Zakorzenienie
|
witam.
Cytat:
byłam wczoraj na tanecznym maratonie 3d w multikinie i powiem tak: Step Up 3d - jak dla mnie amerykańska beznadzieja,prawie zasnęłam |
|
|
|
|
#3738 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jak mało się SPAmuję to czuję się zaniedbana Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3739 |
|
Zakorzenienie
|
idę nałożyć maseczkę oczyszczającą. wyskoczyły mi 3 pryszcze
|
|
|
|
#3740 | ||||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
ostatnio na olej kokosowy czekałam ponad tydzień... Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja dopiero wstałam, mam takie fajne ciało po wczorajszym spamowaniu...
|
|
|
#3741 | ||
|
Wtajemniczenie
|
linki, linki
![]() Cytat:
uwielbiam ją, Boze jest przezabawna! tu akurat pokazuje swoja torebke i zawartoscja mam połowe brody w pryszczach Cytat:
ja własnie zrobiłam połowe cwiczen z 8min buns i jestem zasapana;p tatko przywiózł mi radical w ampułkach i seboradin niger- używacie tego nigera? podobno trzeba stosowac tez lotion bo wysusza włosy
|
|
#3742 |
|
Zadomowienie
|
Chyba źle zrobiłam ,że zamówiłam revlona kolor 150 buff ,bo wydaje się być za ciemny na zdjęciach , a ivory w sam raz ...
|
|
|
|
#3743 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
kurcze coraz bardziej denerwuję się tą nogą, już niby nie bolała to wzięlam twister, pokręciłam 15 minut i... teraz znowu boli
|
|
|
#3744 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry !
A ja sobie dziś wstałam o 10 i powiem, że nawet, nawet się wyspałam i tak jakby się lepiej czuję ? ![]() Aktualnie siedzę sobie jeszcze w pidżamce , z odżywką na włosach, którą zaraz idę zmyć i popijam sobie herbatę z gorzką pomarańczą i garcinia cambogia czy jakoś tak? Wynalazłam przed chwilą w domu, nawet nie wiedziałam, że takie coś posiadam magne - być może i nie, ale ja się w nich jakoś piękna nie czuję A w sumie moich okularów, to aż tak zbytnio nie widać z daleka bo mają oprawki tzw. bezramkowe i do tego z boku są takie cienkie i jakby gumowe czy coś takiego, bo ja bardzo chciałam, żeby nie było ich widać i to był jedyny najlepszy wybór A nie kupię drugich, no chyba, że jakieś naprawdę upatrzę świetne i uzbieram, bo te kupiłam parę lat temu, ale były baardzo drogie i szkoda mi tak je porzucić Ale i tak jedynie w jakich okularach czuję się ok to przeciwsłoneczne Coldplay - biedactwo ![]() Kuruj się kochana i szybko wracaj do zdrówka Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Nad szpikiem też się kiedyś zastanowię, tylko ciekawe czy bym się do tego nadawała ?
|
|
|
#3745 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale mam cichą nadzieję ,że będzie pasował ..Allesandra - ja tez uwielbiam przeciwsłoneczne , jestem w nich piękna |
|
|
|
|
#3746 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ja chcę takie włosy
|
#3747 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, a moze zrobimy liste kosmetykow, ktore uwazamy za absolutne hity? takie kwc w pigułce, ale tylko pielęgnacja co Wy na to?
Ja zaczęłabym od włosów bo jestem totalną włosomaniaczką;d
|
#3748 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() troszke mmnie przerazilas tym ze karatyna Ci zeszła... a ja na nią liczę
|
||
|
|
|
#3749 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zastanowię się jeszcze dziękiPonawiam swoje pytanie: jak długo zazwyczaj czekacie na przesyłkę z BU? Właśnie siedzę z maseczką aspirynową na twarzy i miodem na ustach Zaraz biorę sie za sprzątanie mieszkanka i potem za swoje pazury i włosy Mam zamiar zrobić się dzisiaj na bóstwo miłego dzionka
|
|
|
|
|
#3750 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie chcę ich kręcić bo u mnie taki efekt długo się nie trzyma, a jeśli chodzi o doczepiane włosy to a) ostatnio spotkałam się z dużą krytyką, jeśli chodzi o doczepiane włosy, nie chcę żeby inny mówili, że jestem sztuczna itp ale jeśli chodzi o mnie, to nic nie mam do dziewczyn z doczepianymi włosami i b) mam falowanie włosy i gdybym dokupiła sobie clipy kręcone lub nawet falowanie, to nie wiem czy dobrze by mi się "wtopiły" w moje naturalne fale Bo przecież te clipy mogą być falowane inaczej niż moje ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Cytat:
kwiatuszek10031989 co dla siebie zamawiasz? Bo ja koniecznie muszę sobie kupić puder bambusowy z jedwabiem + do tego puder diamentowy i mleczko jedwabne do włosów ![]() Ale czytałam, że szybko wysyłają
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.

wystarczy Marzena 
Dbam o włosy i zapuszczam 
!

x2 - dla Ciebie i samej siebie !
A dzisiaj się pytałam Tż'a o te okulary, że chciałabym zacząć nosić, ale nie wiem czy nie wyglądam jak idiotka za przeproszeniem i w ogóle,żeby wydał opinię, a ten , że dla niego to tam bez różnicy, i w i bez - dla niego normalnie, po prostu. No i tym niestety mnie nie podbudował, bo jakbym wiedziała, że bardzo mu się podobam w okularach to może i bym się przemogła, ale on widzę jakoś nie bardzo..Znaczy nie żeby wybrzydzał, albo coś, ale jemu bez różnicy czy tak czy tak, no w sumie normalna odpowiedź, ale ja jestem przewrażliwiona na tym punkcie i same wiecie..Ehh...I weź tu człowieku coś zrób - z jednej strony bardzo ważny wzrok, z drugiej wygląd wrrr !

Dzisiaj byłam na szkoleniu co Wam kiedyś pisałam, że dostałam pracę. I ta barmanka mi powiedziała, że to jeszcze nic pewnego... . ;| W ogóle nie dość, że wszystko za nią robiłam przez prawie 5h to, jak na chwilę chciałam siąść, bo nie było ruchu. To ona do mnie "to teraz szklanki umyj...", a ona za ten czas siedziała sobie. Ja ciągle stałam, a po 3h powiedziała mi, że mogę sobie wsiąść krzesło. I dostałam chyba z ponad 20 zł. napiwku, który ona włożyła do kasy i sama sobie weźmie..., ale nie będę się tam kłócić o tyle. 
Biorę też udział w różnych akcjach charytatywnych itd.itp i za każdym razem dziękuję za osoby, które bezinteresownie pomagają innym -tak jak Ty Kochana - i że jest ich coraz więcej !! 
Bo przecież te clipy mogą być falowane inaczej niż moje