Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-20, 14:40   #3871
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

Ha ha ha. Wiecie, jak moja mama nazywa prostownice? Grzałka, a teraz jeszcze powiedziała krzywica. Ale nigdy nie prostownica.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 15:07   #3872
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

hahahaha szukam sobie na necie szamponu jakiegoś i zainteresował mnie pewien kokosowy szampon, czytam o tym produkcie " szampon głęboko wnikający we włos ,nie powodujący podrażniania skóry. ekstrakt kokosowy - dzięki zawartości delikatnych protein , witamin i cukrów wspaniale nawilża włos i skórę, zapewniając jej odpowiednią wilgotność. Przeciwdziała nadmiernemu jej wysuszaniu."mmm, no w sam raz- myślę sobie i czytam dalej : "łagodna i delikatna formuła gwarantująca przyjemny zapach sierści" No i cóż w tym momencie się rozczarowałam i zauważyłam, że to jakiś sklep dla zwierząt jestem genialna

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 15:22   #3873
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Ha ha ha. Wiecie, jak moja mama nazywa prostownice? Grzałka, a teraz jeszcze powiedziała krzywica. Ale nigdy nie prostownica.
Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
hahahaha szukam sobie na necie szamponu jakiegoś i zainteresował mnie pewien kokosowy szampon, czytam o tym produkcie " szampon głęboko wnikający we włos ,nie powodujący podrażniania skóry. ekstrakt kokosowy - dzięki zawartości delikatnych protein , witamin i cukrów wspaniale nawilża włos i skórę, zapewniając jej odpowiednią wilgotność. Przeciwdziała nadmiernemu jej wysuszaniu."mmm, no w sam raz- myślę sobie i czytam dalej : "łagodna i delikatna formuła gwarantująca przyjemny zapach sierści" No i cóż w tym momencie się rozczarowałam i zauważyłam, że to jakiś sklep dla zwierząt jestem genialna

boskie- poprawiłyście mi dziś humor...

kurczę takie ładne słoneczko było dziś a teraz znowu się zachmurzyło i zimno..wrrr...chyba zaraz się zdrzemnę bo ledwo się na nogach trzymam...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 15:45   #3874
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxYashaxx Pokaż wiadomość
Na yt poszukaj może ciasteczko25 wpisz? i jej znajomych przejrzyj
już wpisuję, dzięki

Cytat:
Napisane przez Coldplay Pokaż wiadomość
Ja żadnych zdjęć ani filmików nie mam Ci do polecenia, ale moim zdaniem najłatwiejszy a przy tym elegancki makijaż to zwyczajne smokey eyes w ciemnym wydaniu (jakiś ciemny fiolet, brąz lub czerń) + mocna kreska kredką lub eyelinerem .
chyba właśnie tak zrobię, myślę o czarnym smokey plus jakiś roświetlający cień... będzie pasowalo do sukienki

Cytat:
Padłam

Kurczę, czytam o Waszych sukcesach z BP. Ja jej niestety nie mogę chyba używać, mam odwapnione zęby, dentystka pozwolila mi je myś tylko elmexem (pomarańczowym i zielonym) i nakładać sztuczne szkliwo, więc nawet zwykłe pasty wybielające są zakazane
bita smietana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 15:50   #3875
loluska
Zakorzenienie

tylko sie witam bo nie mam czasu na nadrabianie i pisanie dziś. życzę miłego popołudnia kochane

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 15:59   #3876
Soph
Zakorzenienie

hej

Cytat:
Też poczułam potrzebę wydania trochę pieniędzy i zrobiłam mini zakupy na all . Od razu mi lepiej Kupiłam bransoletkę i kardigan, zdjęcia zapożyczone z allegro
super rzeczy

ja polecam balsam do ust z Yes Rocher,
jest waniliowy, kokosowy i chyba malinowy
fajnie nawilża

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 16:57   #3877
magne
Zadomowienie

Dzis mi odpisał sprzedawaca na all ,że za pobraniem wysyła tylko do osób ,które mają minimum 15 pozytywnych komentarzy i powiedział, żebym wpłaciła na konto ,ale ja nie mam konta.. no świetnie ;/
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 17:03   #3878
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość
Dzis mi odpisał sprzedawaca na all ,że za pobraniem wysyła tylko do osób ,które mają minimum 15 pozytywnych komentarzy i powiedział, żebym wpłaciła na konto ,ale ja nie mam konta.. no świetnie ;/
to idziesz na pocztę, wypełniasz druczek i wpłacasz mu na konto

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 17:12   #3879
magne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
to idziesz na pocztę, wypełniasz druczek i wpłacasz mu na konto
dzięki , kurde a ja do poczty mam tak daleko .. I co ja mam powiedzieć na tej poczcie ,ze chcę wpłacić pieniądze na konto ,tak ? (przepraszam za te moje pytania, ale ja się kompletnie nie znam )
Stary 2010-09-20, 17:19   #3880
Kitka:)
CABIN CREW

no bierzesz taki druczek na przekaz , wypełniasz (numer konta, dane osoby do której wysyłasz pieniądze, swoje dane ) a potem dajesz pani w okienku i tyle a no i pieniążki też jej dajesz

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 18:03   #3881
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
to znalazlas szampon dla pieska

Witam

nie nadrobie Was, bo nie mam internetu do konca miesiaca. Teraz jestem u TZta wiec, ile zdaze nadrobic to to zrobie
jak mi pozwoli to wstawie zdjecia z Grecji.
Ogolnie dbalam ciagle o siebie, az sie podziwiam i wygrzewalam si ena sloneczku delektujac sie frape ale winem

i powiem szczerzze, ze stesknilam sie za Wami, juz nie moge sie doczekac kiedy neta bede miala i bede buszowac po wizazu
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-20, 18:09   #3882
_Alessandra
Zakorzenienie

Dobry Wieczór Piękne
A ja właśnie zrobiłam sobie przerwę od nauki - ogarniam matematykę od 16:30 Masakra..A w środę ważna kartkówka, a ja ze ścisłych to jestem totalnie lewa..Ale coś tam się nauczyłam, nie jest źle , jutro jeszcze pójdę na dodatkową matmę z tą babką po lekcjach a potem biegiem na autobus i do Wrocka, i znów mnie w domu nie będzie..prawie 14 h ale tak jest zazwyczaj co wtorek, ehh

Nałożyłam sobie odżywkę na włosy jakieś 20min temu., zrobiłam peeling ust , nałożyłam miodzik, zrobiłam sobie zieloną herbatkę i teraz będę Was nadrabiać

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 18:14   #3883
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość

Witam

nie nadrobie Was, bo nie mam internetu do konca miesiaca. Teraz jestem u TZta wiec, ile zdaze nadrobic to to zrobie
Ogolnie dbalam ciagle o siebie, az sie podziwiam i wygrzewalam si ena sloneczku delektujac sie frape ale winem

i powiem szczerzze, ze stesknilam sie za Wami, juz nie moge sie doczekac kiedy neta bede miala i bede buszowac po wizazu
w końcu jesteś mów jak było, podobało Ci się

Stary 2010-09-20, 18:16   #3884
Soph
Zakorzenienie

właśnie rozmyślam czy kupić Loreal Infallible, czy może Revlon Photoready.. wzięłabym Revlon, ale cenę ma wyższą, a według mnie nie kryje jakoś super mocno Loreala nie testowałam...

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2010-09-20, 18:32   #3885
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
już wpisuję, dzięki

chyba właśnie tak zrobię, myślę o czarnym smokey plus jakiś roświetlający cień... będzie pasowalo do sukienki

Padłam

Kurczę, czytam o Waszych sukcesach z BP. Ja jej niestety nie mogę chyba używać, mam odwapnione zęby, dentystka pozwolila mi je myś tylko elmexem (pomarańczowym i zielonym) i nakładać sztuczne szkliwo, więc nawet zwykłe pasty wybielające są zakazane

ja też się tak właśnie naczytałam i nie wiem czy próbować czy nie, bo mam dość mocną nadwrażliwość zębów .. ale kusi mnie strasznie zastanawiam się jeszcze nad paskami cresta..

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
hej

super rzeczy

ja polecam balsam do ust z Yes Rocher,
jest waniliowy, kokosowy i chyba malinowy
fajnie nawilża

dziękuję

Cytat:

Witam

witamy z powrotem!!
musisz nam wszystko opowiedzieć także lepiej szybko załatwiaj sobie ten internet

Coldplay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 18:56   #3886
_Alessandra
Zakorzenienie

jennifer777 - a ja właśnie zazwyczaj wstaję na ostatnią chwilę, i wszystko biegiem i zawsze wpadam do szkoły spóźniona, nieogarnięta itd. Ale wczoraj sobie obiecałam, że wstanę wcześniej i na spokojnie wszystko zrobię
Oj, u mnie to jak zjem śniadanie przed wyjściem, to jest sukces...Zazwyczaj tylko kawa w biegu i do szkoły..A potem co przerwę głodek się włącza I jem jak głupia..A dzisiaj jak zjadłam śniadanie - fakt,faktem tylko dwie kromki ale zjadłam to potem takie 2 małe bułeczki które miałam w szkole, to mi starczyły na spokojnie i to nawet ledwo zjadłam , do tego jak weszłam do domu to obiad normalnie, ale jakoś od tamtej pory(ok.14:3o) dopiero teraz zaczynam coś tam być głodna ale to i tak nie aż tak bardzo - także mam teraz motywację, żeby jeść śniadania! - wtedy przez cały dzień się nie objadam, nie rzucam na słodkie itd.!!
a i gdzie dorwałaś taki zestaw z szablonami do depilacji??

Coldplay - ojj, wracaj do zdrowia bidulko
I jaki cudny kardigan Ja teeż taki chcę !!!!

Talullah
- dobra kalkulacja , no ale czegóż to się nie wymyśli, żeby tylko iść na zakupy...
A gdzieś dorwała ten balsam i za ile ?? Bo ja z tych co uwielbiają wszelkie mazidła do ust ale ochronne, z filtrami, nawilżające, naprawcze itd.
I po coś Ty tu dawała tego linka - przecież tam jest tak tanio(na pierwszy rzut oka ), że jak się wkopię w zakupy, to nie wyjdę i mamuśka to mnie prześwięci chyba Do tego gratisik..Fakt, faktem przesyłka droga, ale to chyba kwota niezależna od ilości zakupionych rzeczy,prawda?

angelinmyheart - a ja na 1 ale to taka kamienica jest , gdzie moje piętro jest ostanim i mieszkam koło parku i rzeki, i z okna mam widok na ulicę(ale tylko 'w godzinach szczytu' - rano, po pracy jest tu jakiś taki większy ruch), rzekę, trawkę, ścieżkę i piękne wielgachne drzewa

Kitka - ja właśnie też przez Wizaż, a dokładniej przez To forum dostaję jakiegoś bzika na punkcie włosów - muszę kupić w najbliższym czasie trochę tego i owego...
Masakra, mamuśka przy zakupach przed moim wyjazdem na wakacje, to powiedziała, że albo moje kochanie będzie musiało mieć super płatną pracę i zostać milionerem albo muszą zacząć pieniądze na drzewach rosnąć, bo przecież to masakra, ile ja tego kupuję i używam - a ja tylko takie "baardzo podstawowe rzeczy,niecierpiące zwłoki" kupowałam , ale to wiecie jak się wyjeżdża, do ciepłych krajów, do tego z Tż'em...
I nie dołujemy się, nie dołujemy A dlaczegóż to nie chcesz do Wawy??

kwiatuszek10031989 - to tak jak my !! Tylko, że my właśnie zostaliśmy 'zarażeni' Hiszpanią i chcielibyśmy tam kiedyś zamieszkać, ale to tak realne na tą chwilę, jak wejście na Mount Everest w 5min
Ja ogólnie zawsze chciałam mieszkać nad morzem, budzić się rano i słyszeć mewy, szum morza, potem iść i zrobić sobie poranny jogging brzegiem morza, popołudniami spacerować i odprężać się Ale co do sesji - to musi, musi się ziścić Ja jeszcze to marzę, o oświadczynach-niespodziance na kolacji na plaży przy zachodzie słońca.. Ale się rozmarzyłam...
A ja szukałam tej rimmel'a 'do zapuszczania' ale nigdzie nie było..To kupiłam Miss Sporty Nail Expert i...jestem zachwycona jej działaniem! U mnie też z równym rośnięciem, to tragedia..To 3mam kciuki za oszałamiający wygląd

angelwithoutsoul - dziękuję
to nieciekawie..I bardzo mocno będę trzymać kciuki, żebyś znalazła jakąś ciekawą ofertę...

Czekoladowa1 - no prawie z łóżka spadłam, hahaha!!

caate - Witaj Kochana z powrotem!!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 19:10   #3887
caate
Zakorzenienie

GG do caate

dziekuje za tak mile powitanie
milo mi

bylo cudnie, 10dni odpoczynku, 2dni pochmurno i minutorowy deszcz,ktory nas obudzil bo tak walilo w okno
zwiedzilam ateny i meteory, zaraz dodam zdjecia do albumu, to mnie zobaczycie. Zna sie ktoras na photoshopie zeby ladnie mnie przerobic?

codziennie pilam wino, przytylam o.5kg, jadlam souvolki i tizatki to takie male grzeszki
a jaaaacy faaaaaaaaaaceci lezalam wiecej glowa w piasek zeby ocy mnie nie rozbolaly heheh
czasami opalalam sie pod tymi palemkami z lezakami, gdzie kawe trzeba bylo u nich kupic mrozona-pychotka!
opalam sie na 30,twarz 50, temp.ciagle ok.30'
uwazam wakacje za udane i chyba najlepsze w moim zyciu

z internetem to zalezy kiedy pojawi sie oferta w cyfrowym polsacie we Wroclawiu, jak sie pojawi to kupuje odrazu
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 19:21   #3888
Soph
Zakorzenienie

caate
witamy !
cieszę się, że wakacje się udały

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2010-09-20, 19:31   #3889
angelinmyheart
Zakorzenienie

caate Witaj! I załatwiaj szybko internet. Zazdroszczę Ci tej Grecji. Ja chce tam pojechać od kilku lat i jakoś mi to nie wychodzi.

01.02.2009r
04.08.2018r

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-20, 19:32   #3890
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięki

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
W rosmannie chyba 20 albo 20 pare zl.
Ale ja znalazlam taki fajny sklep internetowy www.paatal.pl (to nie reklama zebym bana nie dostala ) i placilam chyba 8,50. Zamowilam w ogole tez pare innych rzeczy i dostalam sliczna rozowa szminke gratis

(...)
Ale super sklep, dziękuję! wszystko takie nieziemsko tanie

Caate, cześć! czekamy na zdjęcia

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 19:35   #3891
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
dziekuje za tak mile powitanie
milo mi

bylo cudnie, 10dni odpoczynku, 2dni pochmurno i minutorowy deszcz,ktory nas obudzil bo tak walilo w okno
zwiedzilam ateny i meteory, zaraz dodam zdjecia do albumu, to mnie zobaczycie. Zna sie ktoras na photoshopie zeby ladnie mnie przerobic?

codziennie pilam wino, przytylam o.5kg, jadlam souvolki i tizatki to takie male grzeszki
a jaaaacy faaaaaaaaaaceci lezalam wiecej glowa w piasek zeby ocy mnie nie rozbolaly heheh
czasami opalalam sie pod tymi palemkami z lezakami, gdzie kawe trzeba bylo u nich kupic mrozona-pychotka!

z internetem to zalezy kiedy pojawi sie oferta w cyfrowym polsacie we Wroclawiu, jak sie pojawi to kupuje odrazu
świetne zdjęcia super że Ci się podobało

Stary 2010-09-20, 19:39   #3892
Geranium
Raczkowanie

Dziewczyny pomocy
Polecicie mi jakiś dobry eyeliner ( który moge kupić w rossmannie lub chemicznym ) i puder w tonacji jak najbardziej naturalnej?
Nie wiem czy pod puder daje się podkład czy coś nawet...

Niedługo będe miała przypływ gotówki podobno, więc chcę zainwestować

...
Geranium jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 19:40   #3893
xHello Kittyx
Raczkowanie

Polecicie jakiś dobry szampon do włosów? Mam włosy kręcone,suche i kompletnie nie wiem co wybrac; <

-Ćwiczę codziennie 8 min legs,abs.
-Zapuszczam włosy
-Dbam o siebie.
-Chodzę do solarium raz w tygodniu.
xHello Kittyx jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-20, 20:07   #3894
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xxYashaxx Pokaż wiadomość
Słodycze to jest najwspanialsza rzecz mogłabym wcinać bez konca;D
Ja też niestety...ale muszę się pochwalić bo dzisiaj nie tknęłam nic słodkiego a tyle pokus na mnie czekało...ciasto drożdzowe TŻ mamy, nutella w lodówce...ale dałam radę...mam nadzieję że jutro też wytrzymam
Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
Ja ja chcialabym zobaczyc tym bardziej,ze ten wielki dzien jeszcze przedemna,a sesja nad morzem moze byc ciekawa,wiec prosze o link
Proszę bardzo:
http://www.youtube.com/watch?v=dtIMR...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=nBv8RZ6XS1Y
http://www.youtube.com/watch?v=b4LC7...eature=related

A tutaj filmiki nad morzem:
http://www.youtube.com/watch?v=8RsCa...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=EHpQD...eature=related

I też bardzo podoba mi się pomysł aby przed ślubem zrobić sobie z moim lubym taką sesję narzeczeńską z fotografem Widziałam kilka takich na youtube i ta jest moim faworytem:
http://www.youtube.com/watch?v=pRCbyZCLFpQ

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Od dzisiaj postanowiłam jeść więcej owoców i warzyw. Ciekawe na ile. Zakupiłam sobie dzisiaj moją "dawkę".
Przyłączam się do postanowienia

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
i mam też ten szlafrok z biedronki. jest mega mięciutki i cieplutki
Właśnie dzisiaj się przeszłam do biedronki i widziałam te szlafroki. Rzeczywiście są mięciutkie i wyglądają na ciepłe. Chyba też sobie taki sprawię ten czerwony mi się podobał najbardziej

Niedawno wróciłam ze spaceru z TŻ i strasznie bolą mnie stopy...zaraz pójdę się SPAmowaćchyba zrobię sobie peeling kawowy, bo dawno nie robiłam...Jak wyjdę z łazienki to jeszcze tu zajrzę

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość

kwiatuszek10031989 - to tak jak my !! Tylko, że my właśnie zostaliśmy 'zarażeni' Hiszpanią i chcielibyśmy tam kiedyś zamieszkać, ale to tak realne na tą chwilę, jak wejście na Mount Everest w 5min
Ja ogólnie zawsze chciałam mieszkać nad morzem, budzić się rano i słyszeć mewy, szum morza, potem iść i zrobić sobie poranny jogging brzegiem morza, popołudniami spacerować i odprężać się Ale co do sesji - to musi, musi się ziścić Ja jeszcze to marzę, o oświadczynach-niespodziance na kolacji na plaży przy zachodzie słońca.. Ale się rozmarzyłam...
Właśnie na tą sesję też będę namawiać mojego TŻ on lubi sprawiać mi przyjemności więc na pewno się zgodzi jak będzie widział jak bardzo mi na tym zależy
A co do oświadczyn to też mi się takie marzyły, ale niestety wyglądały zupełnie inaczej...
Cytat:

Witaj Cate ale Ci zazdroszczę tych wakacji...też bym tak chciała... a zdjęcia przecudowne i ta twoja figura...kolejne z moich marzeń nie do spełnienia...
kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 20:11   #3895
samaraNW
Zakorzenienie

caate witaj z powrotem zdjęcia obejrzę,jak wizaż nie będzie tak zamulał

twarz:
peeling
maseczka oczyszczająca
maseczka dotleniająca
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 20:17   #3896
magne
Zadomowienie

a ja już 20 dni nie jem słodyczy
teraz piję zieloną herbatkę : )
i znowu mam problem: przy zakupie revlona wzięłam formę zapłaty za pobraniem i miałam zapłacić 47zł , a skoro wpłacam na konto to wychodzi ,że mam zapłacić 38zł i nie wiem ,czy wpłacić te 38 ,czy te 47 to chyba moje ostatnie internetowe zakupy,bo to dla mnie czarna magia
Stary 2010-09-20, 20:18   #3897
angelinmyheart
Zakorzenienie

kwiatuszek10031989 to będziemy się razem motywować, bo samej to zawsze jest ciężej.

Piękna ta sesja narzeczonych. Sama bym tak chciała. Tylko ciekawe co na to mój Tż.

caate piękne zdjęcia. Patrząc się na Ciebie to można nabawić się dużych kompleksów.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-09-20, 20:20   #3898
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
caate witaj z powrotem zdjęcia obejrzę,jak wizaż nie będzie tak zamulał

twarz:
peeling
maseczka oczyszczająca
maseczka dotleniająca
mi też zamula

moje dzisiejsze:
maseczka miętowa, peeling z ziaji, maseczka na buzię, peeling ust, tlusty krem na usta

Stary 2010-09-20, 20:23   #3899
magne
Zadomowienie

caate - śliczne zdjecia
Stary 2010-09-20, 20:30   #3900
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość
a ja już 20 dni nie jem słodyczy
teraz piję zieloną herbatkę : )
i znowu mam problem: przy zakupie revlona wzięłam formę zapłaty za pobraniem i miałam zapłacić 47zł , a skoro wpłacam na konto to wychodzi ,że mam zapłacić 38zł i nie wiem ,czy wpłacić te 38 ,czy te 47 to chyba moje ostatnie internetowe zakupy,bo to dla mnie czarna magia
płacisz 38zł,ale to chyba logiczne
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości