Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-20, 09:02   #3841
Talullah
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

Czesc Dziewczyny

Bylam dzis w biedronce i kupilam sobie czerwony szlafrok, zaraz go wyprobuje bo ide sie troszke pospamowac

Jestem totalnie niewyspana bo w nocy nie moge zasnac ze stresu a rano nie moge sie dobudzic Nie mam sily na nauke ale tyle do zrobienia ze szok, w ogole jutro musze jechac do sosnowca na specjalistyczne badania medyczne - 7 godzin pociagiem w jedna strone. Strasznie mi to nie na reke tracic tyle czasu Stwierdzilam ze pojade pociagiem bo w nim jeszcze cos zawsze poczytam a ze zaoszczedze na benzynie to ide dzis wieczorem z TZ na zakupy ciuchowe, czuje potrzebe wydania pieniedzy

Zaraz bedzie:
prysznic z syrenka
depilacja
serum na biust
balsam z mocznikiem na cialo
buzia oczyszczona zelem micelarnym
krem nawilzajacy
odzywka na paznokcie
wlosy umyte szamponem z czarna rzepa, potem lorys i pewnie troche go potrzymam
nastepnie odzywka bez splukiwania i pianka do lokow

Na wyjscie z TZ na zakupy wieczorem - delikatny podklad bourjois (misshe uzywam tylko rano jezeli wiem ze bede miec ja na buzi caly dzien, podklad gdy wychodze tylko na jedno wyjscie i trzymam go krocej) oraz tusz na rzesach i delikatny balsam do ust bourjois (polecam, kocham go)

Taki:
http://www.blush1.com/images/BNLIP.jpg

Niestety na wizazu go nie ma, jest tylko na KWC wersja na noc ktorej nie probowalam bo mam na noc to (tez kocham )

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...zajacy-24h.htm
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 09:24   #3842
Shadii
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Talullah, ile ten balsam z Bourjois kosztuje?

Idę dziś na zakupy kosmetyczne, cieszę się tym jak dziecko

Edytowane przez Shadii
Czas edycji: 2010-09-20 o 09:28
Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 09:31   #3843
Coldplay
Wtajemniczenie

Też poczułam potrzebę wydania trochę pieniędzy i zrobiłam mini zakupy na all . Od razu mi lepiej Kupiłam bransoletkę i kardigan, zdjęcia zapożyczone z allegro
Coldplay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 09:35   #3844
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Nie było mnie cały weekend u Was i już zaczynam Was nadrabiać.
Pracowałam w sobotę i wczoraj, a dziś jeszcze mam szkolenie z nowej pracy, a w środę cały dzień będzie trwało to szkolenie. Mam nadzieje, że mi zapłacą chociaż za to wszystko.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 09:55   #3845
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

cześć dziewczyny
mnie też nie było cały weekend, robiłam imprezę u siebie

zaraz nadrobię, co tam u was

coldplay, kardigan super, też takiego szukam!

spa będzie wieczorem i na pewno manicure i pedicure. I jeszcze dzisiaj zakupy kosmetyczne
Stary 2010-09-20, 10:05   #3846
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sweetish Pokaż wiadomość
Coś czuję, ze wkrótce dołącze do waszego grona.
To zapraszamy.

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
nie matrw się na początku często tak jest , że nowe dziewczyny są ganiane przez starsze barmanki... chodzi o to żeby jak najszybciej Cię wszystkiego nauczyć i sprawdzić czy się nadajesz do takiej pracy... nie martw się, będzie lepiej z czasem
Dzięki za pociechę. Dzisiaj idę i w środę to może będzie już lepiej. Podniosłaś mnie na duchu.

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
Wybaczcie, że się zasłaniam, ale strasznie wychodzę na zdjęciach
Śliczne ma włosy i do tego naturalne.

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
H&M, Golden Rose, Vipera
no i Inglot też ma fajną miętę/ pistację
Ja właśnie od jakiegoś czasu planuje kupić miętowy lakier. I często używam Golden Rose, więc od nich może spróbuje miętowy.

Cytat:
Napisane przez hanamici Pokaż wiadomość
no, ja tak... raz na 2 tygodnie wysprzątam cały pokój, szczególnie, że włosy mi strasznie wypadają i pełno tego dziadostwa jest na podłodze
Jak dzisiaj zmywałam olejek to tyle zobaczyłam, że mi wypadło i potem jeszcze, jak zmywałam Waxa to samo. Aż mi humor to zepsuło. :/ Teraz poluje na Alpecin C1 mam nadzieje, że mi pomoże.

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Dzień Dobry Kobitki
A ja wstałam dzisiaj wcześniej, mimo, że mam na 9 do szkoły - żeby na spokojnie wypić kawkę, zjeść śniadanko, 'zrobić się' , posiedzieć na Wizażu I już pogoda za oknem mnie cieszy - takie poranne słoneczko, uwielbiam taki widok
ja też uwielbiam patrzeć się na ten widok, aż mi się humor poprawia. Szczególnie, że mieszkam na 9 piętrze.

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Jestem totalnie niewyspana bo w nocy nie moge zasnac ze stresu a rano nie moge sie dobudzic Nie mam sily na nauke ale tyle do zrobienia ze szok, w ogole jutro musze jechac do sosnowca na specjalistyczne badania medyczne - 7 godzin pociagiem w jedna strone. Strasznie mi to nie na reke tracic tyle czasu Stwierdzilam ze pojade pociagiem bo w nim jeszcze cos zawsze poczytam a ze zaoszczedze na benzynie to ide dzis wieczorem z TZ na zakupy ciuchowe, czuje potrzebe wydania pieniedzy
Ja do Sosnowca mam 1h drogi pociągiem.

To Was nadrobiłam.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-09-20, 10:32   #3847
Kitka:)
CABIN CREW

dzień dobry Piękności

ja niedawno wstałam i zaraz chyba się ogarnę i też się przejdę na zakupy kosmetyczne... kurczę przez te podforum o pielęgnacji włosów dostałam takiego kręcka na ich punkcie...cały czas mam ochotę na zakupy "włosowe ".. jeszcze jak się naoglądałam galerii jak dziewczynom włosy rosną, regenerują..
mam w planie kupić ampułki radical, moze jakiś olej dorwę w aptece... muszę się też za jakimiś maseczkami do twarzy rozejrzeć...

mam jakiegoś doła, coraz bliżej rok akademicki i nie chcę wracać do wawy...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-20, 10:45   #3848
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Cytat:
agusiownik - aaaa , rozumiem
Jeju, jak ja bym chciała mieć teraz taką możliwość pójścia na spacer brzegiem morza... Na mnie ogólnie morze,ocean,plaża wpływają bardzo kojąco..Nie musi grzać słońce, byleby można było sobie pospacerować..Czuję się wtedy taka hm..wolna,szczęśliwa, spokojna, bezpieczna.. Też tak macie ??
O tak! uwielbiam ten klimat...nawet kiedyś z TŻ planowaliśmy że jak się dorobimy to kupimy jakąś chatkę nad morzem chociaż wiem że to marzenie pewnie się nie spełni z powodów finansowych... jednak na pewno chciałabym mieć sesję ślubną plenerową nad morzem...takie piękne zdjęcia tam wychodzą, po prostu cudowne...jak chcecie to Wam pokażę sesje które znalazłam na youtube...marzenie...:lov e:
Cytat:
Ja na razie 'maluję' paznokcie tylko i wyłącznie odżywką na wzrost, bo zapuszczam od zera i wyglądają fatalnie, no ale cóż uzbrajam się w cierpliwość..
I obiecałam sobie, że jak zapuszczę moje pazury, to pójdę do kosmetyczki, żeby mi je pięknie 'zrobiła' i wykonała właśnie frencha - taka nagroda za zapuszczanie
Ja też zapuszczam i maluję tylko odżywką rimmel'a Już są trochę długie ale nie rosną równo więc muszę poczekać aż wszystkie będą miały odpowiednią długość i wtedy też chcę iść do kosmetyczki na frenchamam nadzieję że do 10 października będą idealne, bo na wesele idę i chcę być piękna od stóp do głów

Cytat:
Napisane przez jennifer777 Pokaż wiadomość
Zaraz ide wypic pokrzywe i zjesc sniadanko, btw pogrzebałam w forum kulinarnym co wizażanki jedza na sniadanie, bo mam dosc kanapek W ogole musze się zacząć zdrowo odzywiac, tylko nie wiem od czego zacząć;/
też o tym dzisiaj myslałam ja zazwyczaj na śniadanie jem jogurt(przeważnie danio waniliowe) a potem dojadam co chwilę bo głodna jestem...Też chcę się zacząć zdrowo odżywiać i muszę ograniczyć słodycze na razie dzisiaj się trzymam więc może do wieczora mi się uda nie zjeść nic niezdrowego...
Cytat:
Napisane przez Coldplay Pokaż wiadomość
Też poczułam potrzebę wydania trochę pieniędzy i zrobiłam mini zakupy na all . Od razu mi lepiej Kupiłam bransoletkę i kardigan, zdjęcia zapożyczone z allegro
Śliczny kardiganteż czegoś podobnego szukam
Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Ja właśnie od jakiegoś czasu planuje kupić miętowy lakier. I często używam Golden Rose, więc od nich może spróbuje miętowy.
Oj kusicie tym miętowym lakieremjak zapuszczę pazury to może też sobie taki sprawię

Jutro pójdę z mamą do lidla bo mają być właśnie jakieś fajne szlafrokiA ten z biedronki to taki ciepły jest?długi czy do kolan?
kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 10:49   #3849
CABIN CREW

a ja się staram zjeść zawsze konkretne śniadanie, bo wiem że jeżeli tego nie zrobię to cały dzień będę się potem objadać.....

zmykam na zakupy

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2010-09-20, 10:57   #3850
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
coldplay, kardigan super, też takiego szukam!
Cytat:
Napisane przez kwiatuszek10031989 Pokaż wiadomość
Dzięki
Ja też już od dawna polowałam na jakiś beżowy kardigan aż w końcu z pomocą przyszło mi allegro

Cytat:
a ja się staram zjeść zawsze konkretne śniadanie, bo wiem że jeżeli tego nie zrobię to cały dzień będę się potem objadać.....

zmykam na zakupy
no to życzę udanych zakupów
Stary 2010-09-20, 10:58   #3851
jennifer777
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Dzień dobry

ja sie chyba tez wybiore...
Cytat:
super kardigan
Cytat:
dzień dobry Piękności

ja niedawno wstałam i zaraz chyba się ogarnę i też się przejdę na zakupy kosmetyczne... kurczę przez te podforum o pielęgnacji włosów dostałam takiego kręcka na ich punkcie...cały czas mam ochotę na zakupy "włosowe ".. jeszcze jak się naoglądałam galerii jak dziewczynom włosy rosną, regenerują..
mam w planie kupić ampułki radical, moze jakiś olej dorwę w aptece... muszę się też za jakimiś maseczkami do twarzy rozejrzeć...

mam jakiegoś doła, coraz bliżej rok akademicki i nie chcę wracać do wawy...
ja tez jestem włosomaniaczka;O dzisiaj 2 ampułka radicalu i myje seboradinem musze jeszcze lotion dokupic i zaraz zamawiam olej kokosowy i nie wiem czy ten parachute czy vatika
Cytat:

też o tym dzisiaj myslałam ja zazwyczaj na śniadanie jem jogurt(przeważnie danio waniliowe) a potem dojadam co chwilę bo głodna jestem...Też chcę się zacząć zdrowo odżywiać i muszę ograniczyć słodycze na razie dzisiaj się trzymam więc może do wieczora mi się uda nie zjeść nic niezdrowego...
no własnie ja zawsze jem kanapki;/dzisiaj zjadłam płatki miodowe i po 2godzinach jestem głoda, nie chodzi o wage bo by mi sie jeszcze przydało z 3 kg ale nie lubie podjadać. W ogole zastanawiam sie jak to bedzie, bo na uczelni zaczynam w tym roku przedmioty seminaryjne i szykuje sie jeden wielki hardcore. Pewnie bede przesiadywała od 9 do 15. Dziwnym trafem na uczelni chce mi sie jesc 2x bardziej mały obiad kosztuje ok 15zł a to mi na pewno nie wystarczy, ogolnie to wolę te pieniądze odkładac na wycieczke do Egiptu bo planujemy z tż jechac w lutym. Chyba bede brała mini lodówke do samochodu i tam przymała sałatki itd i w czasie przerw bede jadła

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-20, 11:18   #3852
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięki
Ja też już od dawna polowałam na jakiś beżowy kardigan aż w końcu z pomocą przyszło mi allegro

Wyślesz linka? śliczny ten kardigan!

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 11:33   #3853
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
Wyślesz linka? śliczny ten kardigan!
ależ prooszę
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=11899099

dziękuję
Stary 2010-09-20, 12:02   #3854
CABIN CREW

Cytat:
Dzięki

już wróciłam - nie chciałam za dużo wydać.. kupiłam ampułki radical i maskę joanna naturia miódi cytryna... w ogóle u nas otworzyli taką tanią aptekę i za radicala zapłaciłam tylko 28 zł...

Cytat:
ja sie chyba tez wybiore...

super kardigan

ja tez jestem włosomaniaczka;O dzisiaj 2 ampułka radicalu i myje seboradinem musze jeszcze lotion dokupic i zaraz zamawiam olej kokosowy i nie wiem czy ten parachute czy vatika

no własnie ja zawsze jem kanapki;/dzisiaj zjadłam płatki miodowe i po 2godzinach jestem głoda, nie chodzi o wage bo by mi sie jeszcze przydało z 3 kg ale nie lubie podjadać. W ogole zastanawiam sie jak to bedzie, bo na uczelni zaczynam w tym roku przedmioty seminaryjne i szykuje sie jeden wielki hardcore. Pewnie bede przesiadywała od 9 do 15. Dziwnym trafem na uczelni chce mi sie jesc 2x bardziej mały obiad kosztuje ok 15zł a to mi na pewno nie wystarczy, ogolnie to wolę te pieniądze odkładac na wycieczke do Egiptu bo planujemy z tż jechac w lutym. Chyba bede brała mini lodówke do samochodu i tam przymała sałatki itd i w czasie przerw bede jadła
wiesz , ja mam olej parachute ale niedawno mi przyszedł a że włosy myję co drugi, trzeci dzień to jak na razie udało mi się go użyć raz.. ale ma bardzo fajny zapach
ja myję dermeną ostatnio...
mam w planach tyle włosowych zakupów.. ehh... czaję się na olej ze słodkich migdałow, łopianowy i na amlę... widziałam też olej kaktusowy.. poza tym na tę maskę romantica, stapiz sleek line, serum z apteczki babuni...tyle tego jest....

od 9 do 15 to nie tak źle- ja w tamtym roku miałam taki dzień gdzie siedziałam na uczelni od 8 do 21... i w tym miałam tylko jedno okienko 45 minut... robiłam tak że jadłam konkretne śniadanie; a na uczelnie brałam sobie robione w domu sałatki w pudełeczkach, jakieś owoce... na szczęscie mamy bufet na uczelni i są tak takie przekąski na szybko więc czasami jadłam coś stamtąd (ale drogo jest więc robiłam to raczej jak już byłam mega głodna )
ja się boję co będzie u mnie teraz, zaczynam drugą uczelnię i ... najgorsze jest to że one są praktycznie na dwóch końcach miasta... więc pewnie nie będzie mnie całymi dniami w domu....

a zapomniałabym.... słuchajcie - dziś szłam obok gabinetu kosmetycznego i wisiała kartka- przedłużanie i zagęszczenie rzęs tylko 150 zł... i tak się zastanawiam czy sobie nie zrobić... wiecie czy to niszczy rzęsy?? i jak długo utrzymuje się efekt????

ZALATANA......

Edytowane przez Kitka:)
Czas edycji: 2010-09-20 o 12:04
Stary 2010-09-20, 12:04   #3855
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Dziewczyny, ale mam dzisiaj fatalny dzień na starcie dowiedziałam się, że nie przedłużą mi stażu Bd pracować tylko do poniedziałku Jestem załamana... Nie znajde lepszej pracy od tej, wszystko się zwaliło

Cytat:
woooooooooooooow... rewelacja...
jak coś takiego się mocuje ?? i jak długo można nosić???

Te włosy są przymocowane w taką taśme, która ma specjalne spinki (clipy silikonowe). Wczepia się je we włosy i zatrzaskuje jak zwykłą spinke To zależy czy nosisz je codziennie itp Ja je zakładam w weekendy, czyli 2 razy w tygodniu i fryzjerka mi powiedziała, że starszczą mi takie włosy na rok lub półtorej

Alessandra Ja polecam Wellaflex 4, czyli mocno utrwalający, jest najlepszy jakikolwiek miałam A miałam ich naprawdę wiele nivea, tafty, welle itp itd Ślicznie pachnie cytrynką i mocno usztywnia włosy, nie sklejając ich

Talullah Jak się sprawuje Missha? Może zapodasz jakieś fotki?

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 12:12   #3856
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
już wróciłam - nie chciałam za dużo wydać.. kupiłam ampułki radical i maskę joanna naturia miódi cytryna... w ogóle u nas otworzyli taką tanią aptekę i za radicala zapłaciłam tylko 28 zł...

wiesz , ja mam olej parachute ale niedawno mi przyszedł a że włosy myję co drugi, trzeci dzień to jak na razie udało mi się go użyć raz.. ale ma bardzo fajny zapach
mam w planach tyle włosowych zakupów.. ehh... czaję się na olej ze słodkich migdałow, łopianowy i na amlę... widziałam też olej kaktusowy.. poza tym na tę maskę romantica, stapiz sleek line, serum z apteczki babuni...tyle tego jest....

od 9 do 15 to nie tak źle- ja w tamtym roku miałam taki dzień gdzie siedziałam na uczelni od 8 do 21... i w tym miałam tylko jedno okienko 45 minut... robiłam tak że jadłam konkretne śniadanie; a na uczelnie brałam sobie robione w domu sałatki w pudełeczkach, jakieś owoce... na szczęscie mamy bufet na uczelni i są tak takie przekąski na szybko więc czasami jadłam coś stamtąd (ale drogo jest więc robiłam to raczej jak już byłam mega głodna )
ja się boję co będzie u mnie teraz, zaczynam drugą uczelnię i ... najgorsze jest to że one są praktycznie na dwóch końcach miasta... więc pewnie nie będzie mnie całymi dniami w domu....

a zapomniałabym.... słuchajcie - dziś szłam obok gabinetu kosmetycznego i wisiała kartka- przedłużanie i zagęszczenie rzęs tylko 150 zł... i tak się zastanawiam czy sobie nie zrobić... wiecie czy to niszczy rzęsy?? i jak długo utrzymuje się efekt????
i dasz rade zuzyc te kosmetyki? ja mam wlasnie odwyk od wlosowych kosmetykow bo nie moge ich zuzyc - mam z 4 litrowe maski, z 7odzywek, z 5szamponow, 2 oleje, kilka mgielek, ampulki, balsam na koncowki, pelno tego

a co do rzes to nie wiem czy niszczy, ale wiem ze nie mozna uzywac zwyklych mleczek do demakijażu, bo klej sie moze rozpuscic, ale wydaje mi sie ze to fajna sprawa

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Cytat:
Dziewczyny, ale mam dzisiaj fatalny dzień na starcie dowiedziałam się, że nie przedłużą mi stażu Bd pracować tylko do poniedziałku Jestem załamana... Nie znajde lepszej pracy od tej, wszystko się zwaliło

Te włosy są przymocowane w taką taśme, która ma specjalne spinki (clipy silikonowe). Wczepia się je we włosy i zatrzaskuje jak zwykłą spinke To zależy czy nosisz je codziennie itp Ja je zakładam w weekendy, czyli 2 razy w tygodniu i fryzjerka mi powiedziała, że starszczą mi takie włosy na rok lub półtorej

Alessandra Ja polecam Wellaflex 4, czyli mocno utrwalający, jest najlepszy jakikolwiek miałam A miałam ich naprawdę wiele nivea, tafty, welle itp itd Ślicznie pachnie cytrynką i mocno usztywnia włosy, nie sklejając ich

a gdzie jesteś na stażu? i jak długo już jesteś? przepraszam jeśli już pisałaś, nie zauważyłam

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 12:14   #3857
xxYashaxx
Zadomowienie

GG do xxYashaxx

Hej dziewczyny
Cytat:
Bardzo ładne obydwie rzeczy
Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
To zapraszamy.

Dzięki za pociechę. Dzisiaj idę i w środę to może będzie już lepiej. Podniosłaś mnie na duchu.

Śliczne ma włosy i do tego naturalne.

ja też nie mam lakieru miętowego... chociaż chyba sobie kupię taki bardziej błękitny

Cytat:
O tak! uwielbiam ten klimat...nawet kiedyś z TŻ planowaliśmy że jak się dorobimy to kupimy jakąś chatkę nad morzem

Ja też zapuszczam i maluję tylko odżywką rimmel'a Już są trochę długie ale nie rosną równo więc muszę poczekać aż wszystkie będą miały odpowiednią długość i wtedy też chcę iść do kosmetyczki na frenchamam nadzieję że do 10 października będą idealne, bo na wesele idę i chcę być piękna od stóp do głów

Oj kusicie tym miętowym lakieremjak zapuszczę pazury to może też sobie taki sprawię

Jutro pójdę z mamą do lidla bo mają być właśnie jakieś fajne szlafrokiA ten z biedronki to taki ciepły jest?długi czy do kolan?
Mam podobne marzenia jak ty ja bym chciała domek w Chorwacji najlepiej
A paznokcie powinny urosnąć do tego czasu
Też bym się chciała zdrowo odżywiać...ale boję się że schudnę... a tego bym nie chciała:P Póki co to słodycze to podstawa mojego menu i to wcale nie jest dobre
Dzisiaj peeling obowiązkowo i paznokietków malowanie
xxYashaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 12:32   #3858
CABIN CREW

Cytat:

znajdziesz coś na pewno... trzymaj się Kochana...
zobaczysz znajdziesz pracę i to jeszcze lepszą od tej...

chyba też sobie takie włoski kupię.... kiedyś myślałam o przedłużaniu ale to niszczy...

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
i dasz rade zuzyc te kosmetyki? ja mam wlasnie odwyk od wlosowych kosmetykow bo nie moge ich zuzyc - mam z 4 litrowe maski, z 7odzywek, z 5szamponow, 2 oleje, kilka mgielek, ampulki, balsam na koncowki, pelno tego

a co do rzes to nie wiem czy niszczy, ale wiem ze nie mozna uzywac zwyklych mleczek do demakijażu, bo klej sie moze rozpuscic, ale wydaje mi sie ze to fajna sprawa

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

a gdzie jesteś na stażu? i jak długo już jesteś? przepraszam jeśli już pisałaś, nie zauważyłam
no tego się właśnie boję że nie zużyję więc nie będę szaleć, lepiej te pieniądze zainwestuje w coś do twarzy albo ciała
chociaż jak oglądałam te galerie zbiorów kosmetyków do włosów to.. od razu też o takiej marzę...

jutro pójdę do tego gabinetu i się zapytam co i jak z tymi rzęsami

ZALATANA......
Stary 2010-09-20, 12:34   #3859
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xxYashaxx Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Bardzo ładne obydwie rzeczy

ja też nie mam lakieru miętowego... chociaż chyba sobie kupię taki bardziej błękitny

Mam podobne marzenia jak ty ja bym chciała domek w Chorwacji najlepiej
A paznokcie powinny urosnąć do tego czasu
Też bym się chciała zdrowo odżywiać...ale boję się że schudnę... a tego bym nie chciała:P Póki co to słodycze to podstawa mojego menu i to wcale nie jest dobre
Dzisiaj peeling obowiązkowo i paznokietków malowanie
Mi by wystarczył domek nad naszym polskim morzem
A co do odżywiania się to właśnie mi zależy bardzo na schudnięciu i wiem że jeżeli nie zmienię sposobu odżywiania to nic z tego...

eh...słodycze...:lo ve: muszę być silna...
kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 12:38   #3860
bita smietana
Zakorzenienie

Hej śliczne

Ale fajnie się podczytuje Wasze opisy pielęgnacji Ja miałam kilka dni wyjęte (TŻ, wyjazdy i takie tam) i był czas tylko na podstawową pielęgnację, ale dzisiaj zabieram się już za siebie!

Dziewczyny, znacie jakieś propozycje makijaży wieczorowych, łatwych do samodzielnego wyczarowania? Idę w sobotę na ślub, ale jadę tam ponad 1000 km i nie będzie dostępu do fryzjera, wszystkich kosmetyków...
Nie wiem co zrobić, może macie u siebie jakieś propozycje makijażu? Będę baardzo wdzięczna.

I w ogóle, tak mnie wszystko już dobija, natłok czasu itd, że z tego wszystkiego zjadlam jakieś 1000 kcal samych słodyczy
bita smietana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 12:40   #3861
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzień dobry

W rosmannie chyba 20 albo 20 pare zl.
Ale ja znalazlam taki fajny sklep internetowy www.paatal.pl (to nie reklama zebym bana nie dostala ) i placilam chyba 8,50. Zamowilam w ogole tez pare innych rzeczy i dostalam sliczna rozowa szminke gratis

Cytat:

Ojej, nie martw sie, bedzie dobrze
Ja tez placze nad tym ze mi sie staz konczy bo same problemy w zwiazku z tym mam

A Missha jest suuuuper
Ja ogolnie problemow z buzia nie mam, wiec sie nia na szybko maziaje po twarzy rano jak wychodze na caly dzien i jest super

Zdjecia to hmmmm, wrzuce moze po egzaminie jak juz zdaze sie upic z rozpaczy i wytrzezwiec co moze troche potrwac
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 12:51   #3862
xxYashaxx
Zadomowienie

GG do xxYashaxx

Cytat:
A co do odżywiania się to właśnie mi zależy bardzo na schudnięciu i wiem że jeżeli nie zmienię sposobu odżywiania to nic z tego...

Słodycze to jest najwspanialsza rzecz mogłabym wcinać bez konca;D

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Hej śliczne

Ale fajnie się podczytuje Wasze opisy pielęgnacji Ja miałam kilka dni wyjęte (TŻ, wyjazdy i takie tam) i był czas tylko na podstawową pielęgnację, ale dzisiaj zabieram się już za siebie!

Dziewczyny, znacie jakieś propozycje makijaży wieczorowych, łatwych do samodzielnego wyczarowania? Idę w sobotę na ślub, ale jadę tam ponad 1000 km i nie będzie dostępu do fryzjera, wszystkich kosmetyków...
Nie wiem co zrobić, może macie u siebie jakieś propozycje makijażu? Będę baardzo wdzięczna.

I w ogóle, tak mnie wszystko już dobija, natłok czasu itd, że z tego wszystkiego zjadlam jakieś 1000 kcal samych słodyczy
Na yt poszukaj może ciasteczko25 wpisz? i jej znajomych przejrzyj
Cytat:
W rosmannie chyba 20 albo 20 pare zl.
Ale ja znalazlam taki fajny sklep internetowy www.paatal.pl (to nie reklama zebym bana nie dostala ) i placilam chyba 8,50. Zamowilam w ogole tez pare innych rzeczy i dostalam sliczna rozowa szminke gratis

Ojej, nie martw sie, bedzie dobrze
Ja tez placze nad tym ze mi sie staz konczy bo same problemy w zwiazku z tym mam

A Missha jest suuuuper
Ja ogolnie problemow z buzia nie mam, wiec sie nia na szybko maziaje po twarzy rano jak wychodze na caly dzien i jest super

Zdjecia to hmmmm, wrzuce moze po egzaminie jak juz zdaze sie upic z rozpaczy i wytrzezwiec co moze troche potrwac
To nie tylko internetowy sklep np w u mnie w mieście jest
xxYashaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 13:14   #3863
tillavanilla
Raczkowanie

Cytat:
ja widziałam fajna miętke revlona
mieta revlona jest rzeczywiscie ladna,ogolnie lakiery z tej firmy sa moimi ulubionymi

Cytat:

Dzień "dobry"
Zostałam dzisiaj w domu bo czuję się okropnie i kaszlę jak gruźlik .
wracaj szybko do zdrowia

Cytat:

ide dzis wieczorem z TZ na zakupy ciuchowe, czuje potrzebe wydania pieniedzy
tez czuje tak potrzebe,tylko,ze pieniedzy brak
Cytat:
Super zakupy,szczegolnie kardigan przypadl mi do gustu

Cytat:
jednak na pewno chciałabym mieć sesję ślubną plenerową nad morzem...takie piękne zdjęcia tam wychodzą, po prostu cudowne...jak chcecie to Wam pokażę sesje które znalazłam na youtube...marzenie...:lov e:
Ja ja chcialabym zobaczyc tym bardziej,ze ten wielki dzien jeszcze przedemna,a sesja nad morzem moze byc ciekawa,wiec prosze o link

Dbam o siebie!!!
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 13:21   #3864
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja żadnych zdjęć ani filmików nie mam Ci do polecenia, ale moim zdaniem najłatwiejszy a przy tym elegancki makijaż to zwyczajne smokey eyes w ciemnym wydaniu (jakiś ciemny fiolet, brąz lub czerń) + mocna kreska kredką lub eyelinerem .

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość

wracaj szybko do zdrowia

Super zakupy,szczegolnie kardigan przypadl mi do gustu

dziękuję dziękuję dziękuję
Stary 2010-09-20, 13:25   #3865
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:

ja mieszkam jakieś 2km od morza, ale chciałabym jeszcze bliżej kocham morze

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 13:44   #3866
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:

Chciałam kupić miętowy, ale nie wiedziałam ładnego miętowego i kupiłam taki średni szary. Zobaczę, jak się będzie sprawował. A miętowego jeszcze poszukam.

Od dzisiaj postanowiłam jeść więcej owoców i warzyw. Ciekawe na ile. Zakupiłam sobie dzisiaj moją "dawkę".

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-09-20, 13:54   #3867
samaraNW
Zakorzenienie

witam

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
ja mieszkam jakieś 2km od morza, ale chciałabym jeszcze bliżej kocham morze
2km to jest nic,na pieszo można przejść

ja jak na razie:
przypiłowałam pazurki i wyrównałam ich powierzchnię
standard na twarz
farbowałam włosy,ale prawie różnicy nie ma moje włosy są odporne na zmianę koloru

zaraz lecę na:
relaksującą kąpiel w pianie
peeling
masaż gąbką
ścieranie pięt
balsamowanie
krem na stopy

i mam też ten szlafrok z biedronki. jest mega mięciutki i cieplutki
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 14:11   #3868
jennifer777
Wtajemniczenie

Cytat:

Ooo to malutko, ja za radical 35
Nie przedłużaj rzęs!
Boze moje 2 koleżanki przedłuzały, jedna za 200zł druga za 150. Obie później płakały, bo straciły połowe swoich rzes! efekt co prawda super, nie musiały ich malowac, ale nie warto, bede kazdemu odradzała, bo miały rzesy w opłakanym stanie po 3 tyg noszenia;/
Cytat:
będzie dobrze, moze akurat trafisz na cos lepszego!

Cytat:
Hej śliczne

pooglądaj filmiki na youtube to kopalnia inspiracji!

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
mieta revlona jest rzeczywiscie ladna,ogolnie lakiery z tej firmy sa moimi ulubionymi
moimi tez

wróciłam z zakupów kosmetycznych, kupiłam jedwab do włosów Wax, zestaw do pielęgnacji bikini z szablonami specjalne maszynki do bikini, zel antybakteryjny do rąk (bez uzycia wody) kosmetyczke i jakies pierdoły i ciesze sie jak dziecko :d zaraz akcja depilacja!

Edytowane przez jennifer777
Czas edycji: 2010-09-20 o 14:13
jennifer777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 14:17   #3869
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
O Boże jakie śliczne zakupy

Dzisiaj miałam kiepski dzień w szkole ale za to już nie czuję się pasztetem, więc jest jakiś plus dzisiejszego dnia I jak narazie nie mam pomysłów do SPAmowania Lecę na obiad bo umieram z głodu

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 14:32   #3870
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
O Boże jakie śliczne zakupy

Dzisiaj miałam kiepski dzień w szkole ale za to już nie czuję się pasztetem, więc jest jakiś plus dzisiejszego dnia I jak narazie nie mam pomysłów do SPAmowania Lecę na obiad bo umieram z głodu

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości