Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-21, 18:19   #3961
Kitka:)
CABIN CREW

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

właśnie oglądam na youtube efekty ćwiczeń P90X i jestem w szoku... jak można sobie poprawić sylwetkę w 90 dni..... kurczę wracam do wawki i biorę się za ćwiczenia, mam nadzieję że znajdę czas żeby chodzić na siłownie...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-21, 18:26   #3962
_Alessandra
Zakorzenienie

Kitka - ja mam to samo, co do spodni - tylko czarne, rurki (ale nie aż tak mocno obcisłe, że się w nich większego kroku zrobić ) bez żadnych ozdób I również ze względu na nóżki, zwłaszcza uda
I kuruj się! A i o jakim mixie olejowym mowa?

hanamici
- to zmieniaj swój nick na szaloona hihi I podłączam się do Twojego pytania co do rozstępów - ja się nabawiłam ich w okresie fascynacji wieszaczkami i coś w stylu 'muszę wyglądać tak jak modelki z okładek,nieważne, że to photoshop,ale one pewnie i tak są takie idealne' i robiłam różne dziwne 'diety' i chudłam i wracałam do wagi i znów chudłam i teraz skutki uboczne mam w postaci rozstępów w wieku lat 17 Nie są jakieś ogromne, ale są i to wystarczy...

Coldplay - u mnie to samo - 3 baby + ja czwarta Ale babcia to tak nie siedzi w łazience i się nie szykuje, więc już o jedną osobę do zajmowania lustra mniej A i u mnie to dłużej siedzi moja siostra(14letnia zresztą..) niż mama - ta , to codziennie rano 5:30 wstaje, myje włosy, suszy ,układa prostuje itd. i potrafi przed wyjściem 2 razy je prostować Boję się , jak zacznie się malować, to dopiero będzie poranny hardcor i moja mama która "nie może słuchać już naszego gderania" A mamuśka to raz, dwa - włosy prostuje raz w tygodniu, na weekend jak gdzieś wychodzi to jeszcze tylko , a jak nie prostuje to związuje, spina albo coś a makijaż to jakieś 5min Więcej jej schodzi na ubieraniu się, no ale to już u siebie w sypialni Ja jestem taka 'z doskoku' , bo i tak muszę czekać na wchłanianie kremu i filtra, także jak to się wchłania, to nie muszę w łazience siedzieć, tylko co innego robię
I również mam rozstępy nad kolanami...wkurzające zresztą.....

A co do obcasów - ja uwielbiam chodzić w obcasach, czuję się wtedy taka ..hmm..atrakcyjniejsza, pewniejsza siebie, smuklejsza(jestem niska -163 i mam krótkie nogi , także od razu w obcasach są takie długie ) i zauważyłam, że jak mam na sobie nawet botki na obcasie, a nie jakieś adidasy, to od razu w sklepach mnie poważniej traktują, lepiej obsługują itd. no nie wiem tak jakoś zauważyłam
No, ale na co dzień, to raczej właśnie baleriny, od adidasów się uwalniam ale są takie wygodne i czasami jak mam zalatany dzień to zakładam, albo jak na tańce jadę i wiem, że będę musiała duuużo chodzić..Ale przez ostatnie dni ciągle chodzę w botkach na obcasie i jakoś mi normalnie Lecz kozaki na pewno kupię na płaskim, ale z takim leciutkim podwyższeniem

loluska - Czyś ty oszalała dziewczyno ?! Co Ty niby chcesz w sobie ulepszać, jesteś tak przepiękna, masz śliczne włosy, oczy, usta, cerę i tak naturalna ,że niejedna kobitka Ci zazdrości i niejeden facet chciałby mieć taką dziewczynę A i z tego co wiem, to wartościowy mężczyzna zakochuje się w kobiecie, jako człowieku i całości a nie jej wyglądzie !
A jeśli już chcesz sprawić na nim extra wrażenie jakimś nowym wizerunkiem, to właśnie zrób tak jak mówi ramoncia - przypomnij sobie co na niego działa! U mojego zawsze sprawdza się jedwabiście gładkie ciało, bluzki z dekoldem, podkreślające mój biust i talię, obcisłe krótkie spodenki, sukienki i to czemu chyba żaden facet się nie oprze i zwariuje na tym punkcie - właśnie tak sexi bielizna specjalnie dla niego Albo spełnienia jakiejś jego fantazji..?
A co do Tż'a - mój to tylko 'jezu , znowu na tym Wizażu siedzisz' , albo 'ehe, znów Wizaż...'

Dobra moje kochane panienki, ja lecę się pouczyć jeszcze na matmę i obsługę konsumenta a potem troszkę siebie ogarnąć Wpadnę do Was później !

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-21, 18:29   #3963
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez jennifer777 Pokaż wiadomość
a ja sie własnie przekonałam jak złośliwe są 'kolezanki' a na dodatek dwulicowe i fałszywe, lepiej miec za przyjaciela chłopaka
hmm mam te same odczucia

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
właśnie oglądam na youtube efekty ćwiczeń P90X i jestem w szoku... jak można sobie poprawić sylwetkę w 90 dni..... kurczę wracam do wawki i biorę się za ćwiczenia, mam nadzieję że znajdę czas żeby chodzić na siłownie...
dla mnie to zbyt drastyczne

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-21, 18:47   #3964
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Kitka - ja mam to samo, co do spodni - tylko czarne, rurki (ale nie aż tak mocno obcisłe, że się w nich większego kroku zrobić ) bez żadnych ozdób I również ze względu na nóżki, zwłaszcza uda
I kuruj się! A i o jakim mixie olejowym mowa?

hanamici
- to zmieniaj swój nick na szaloona hihi I podłączam się do Twojego pytania co do rozstępów - ja się nabawiłam ich w okresie fascynacji wieszaczkami i coś w stylu 'muszę wyglądać tak jak modelki z okładek,nieważne, że to photoshop,ale one pewnie i tak są takie idealne' i robiłam różne dziwne 'diety' i chudłam i wracałam do wagi i znów chudłam i teraz skutki uboczne mam w postaci rozstępów w wieku lat 17 Nie są jakieś ogromne, ale są i to wystarczy...

Coldplay - u mnie to samo - 3 baby + ja czwarta Ale babcia to tak nie siedzi w łazience i się nie szykuje, więc już o jedną osobę do zajmowania lustra mniej A i u mnie to dłużej siedzi moja siostra(14letnia zresztą..) niż mama - ta , to codziennie rano 5:30 wstaje, myje włosy, suszy ,układa prostuje itd. i potrafi przed wyjściem 2 razy je prostować Boję się , jak zacznie się malować, to dopiero będzie poranny hardcor i moja mama która "nie może słuchać już naszego gderania" A mamuśka to raz, dwa - włosy prostuje raz w tygodniu, na weekend jak gdzieś wychodzi to jeszcze tylko , a jak nie prostuje to związuje, spina albo coś a makijaż to jakieś 5min Więcej jej schodzi na ubieraniu się, no ale to już u siebie w sypialni Ja jestem taka 'z doskoku' , bo i tak muszę czekać na wchłanianie kremu i filtra, także jak to się wchłania, to nie muszę w łazience siedzieć, tylko co innego robię
I również mam rozstępy nad kolanami...wkurzające zresztą.....

A co do obcasów - ja uwielbiam chodzić w obcasach, czuję się wtedy taka ..hmm..atrakcyjniejsza, pewniejsza siebie, smuklejsza(jestem niska -163 i mam krótkie nogi , także od razu w obcasach są takie długie ) i zauważyłam, że jak mam na sobie nawet botki na obcasie, a nie jakieś adidasy, to od razu w sklepach mnie poważniej traktują, lepiej obsługują itd. no nie wiem tak jakoś zauważyłam
No, ale na co dzień, to raczej właśnie baleriny, od adidasów się uwalniam ale są takie wygodne i czasami jak mam zalatany dzień to zakładam, albo jak na tańce jadę i wiem, że będę musiała duuużo chodzić..Ale przez ostatnie dni ciągle chodzę w botkach na obcasie i jakoś mi normalnie Lecz kozaki na pewno kupię na płaskim, ale z takim leciutkim podwyższeniem

loluska - Czyś ty oszalała dziewczyno ?! Co Ty niby chcesz w sobie ulepszać, jesteś tak przepiękna, masz śliczne włosy, oczy, usta, cerę i tak naturalna ,że niejedna kobitka Ci zazdrości i niejeden facet chciałby mieć taką dziewczynę A i z tego co wiem, to wartościowy mężczyzna zakochuje się w kobiecie, jako człowieku i całości a nie jej wyglądzie !
A jeśli już chcesz sprawić na nim extra wrażenie jakimś nowym wizerunkiem, to właśnie zrób tak jak mówi ramoncia - przypomnij sobie co na niego działa! U mojego zawsze sprawdza się jedwabiście gładkie ciało, bluzki z dekoldem, podkreślające mój biust i talię, obcisłe krótkie spodenki, sukienki i to czemu chyba żaden facet się nie oprze i zwariuje na tym punkcie - właśnie tak sexi bielizna specjalnie dla niego Albo spełnienia jakiejś jego fantazji..?
A co do Tż'a - mój to tylko 'jezu , znowu na tym Wizażu siedzisz' , albo 'ehe, znów Wizaż...'

Dobra moje kochane panienki, ja lecę się pouczyć jeszcze na matmę i obsługę konsumenta a potem troszkę siebie ogarnąć Wpadnę do Was później !
olej kokosowy+rycynowy (na cała noc na włosach pod czepkiem )
potem zmyłam dermeną, dałam glorię, na skalp seboradin... i spray radical na całość...

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
hmm mam te same odczucia

dla mnie to zbyt drastyczne
drastyczne ale jakie efekty ehhh... ja to z ćwiczeniam mam tak że muszę się wziąc raz a porządnie, tzn . od razu na głęboką wodę, wtedy jakoś łatwiej mi się zmotywować bo szybciej widzę efekty

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2010-09-21, 19:38   #3965
ramoncia217
Wtajemniczenie

ja już po SPA jeszcze tylko nałoże kremy i zrobię zielone herbatkę oj teraz moja cera wygląda idealnie

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

co tu taka cisza???
Stary 2010-09-21, 19:43   #3966
angelinmyheart
Zakorzenienie

Pewnie wszystkie dziewczyny zajęte SPA.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-21, 19:58   #3967
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
kwiatuszek10031989
co do Tz i stosunku do wizażu to u mnie to samo albo "ach ten wizaż..."

a jak wyglądały twoje zaręczyny? i czemu niestety??
Jak chcesz to napiszę w klubie bo nie chcę zeby ktoś niepowołany to przeczytał
Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
loluska

też własnie bym chciała aby mój tż na nowo się we mnie zakochał

W zasadzie każda z nas wie co nasz tż w nas lubi, a czego np. na codzien nie pokazujemy.. Tz. mój lubi jak mam ładnie pomalowane oczka na różowo, lubi jak jestem blondynką, jak mam fajną bluzeczkę z dekoltem , albo jak np mam seksi bielizne tylko dla niego.. Czasami mam mało czasu na te rzeczy co wymieniłam, ale widze ze gdy od czasu coś zrobię jego oczy są błyszczące i takie we mnie zapatrzone..
Może przypomnij sobie co Twój tż bardzo lubi, i spróbój to praktykować i zauważ jego reakcje wtedy, będziesz wiedziała czy działa na niego to.. Tyle mi do głowy przyszło
Ja też bym chciała żeby się znów we mnie zakochał... tylko nie zawsze mam czas żeby coś nowego z sobą zrobić... jutro chyba pójdę do kosmetyczki i się 'zrobię' na bóstwo mam też ochotę zrobić coś z włosami ale nie wiem co...mam takie do ramion pocieniowane trochę, ale nie czuję się już w nich bo są zbyt długie...niby chciałabym mieć długie, bo więcej fryzur można wtedy wyczarować, ale nie czuję się dobrze w takich jak mam teraz...chyba je podetnę znów tylko nie wiem jeszcze jak...pewnie skończy się na podcięciu końcówek i pocieniowaniu lekkim... mam odstające uszy i zawsze noszę rozpuszczone włosy i dlatego już mi się to znudziło i TŻ pewnie też...;( chciałabym go jakoś zaskoczyć...ale nie mam pomysłu...
Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Ale mam zamieszanie. Pakuję się bo muszę już przenieść rzeczy do mojego mieszkanka, w weekend wesele więc masa rzeczy do ogarnięcia, przez wakacje porozrzucałam wszystko po całym domu i nie wiem jak to wszystko spakuję
Ja też przez wakacje jestem w domku rodzinnym i aż się boję jak będę musiała to wszystko pakowac...tyle jest tych wszystkich dupereli że nie wiem jak ja sie zabiorę...

Kupiłam też ten szlafrok z biedronki czerwony

wiecie co dziewczyny muszę się wyżalić...nie czuję się dobrze w swoim ciele, ale nie mam wystarczająco siły żeby coś zmienić... paskudnie się dzisiaj czuję...taka brzydka i gruba a w dodatku opalenizna już mi schodzi i czuję że @ się zbliża...masakra jakaś... i na domiar złego zjadłam dzisiaj kawałek ciasta drożdzowego i 2 ciastka... jestem beznadziejna
kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-21, 20:07   #3968
magne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek10031989 Pokaż wiadomość
Jak chcesz to napiszę w klubie bo nie chcę zeby ktoś niepowołany to przeczytał

Ja też bym chciała żeby się znów we mnie zakochał... tylko nie zawsze mam czas żeby coś nowego z sobą zrobić... jutro chyba pójdę do kosmetyczki i się 'zrobię' na bóstwo mam też ochotę zrobić coś z włosami ale nie wiem co...mam takie do ramion pocieniowane trochę, ale nie czuję się już w nich bo są zbyt długie...niby chciałabym mieć długie, bo więcej fryzur można wtedy wyczarować, ale nie czuję się dobrze w takich jak mam teraz...chyba je podetnę znów tylko nie wiem jeszcze jak...pewnie skończy się na podcięciu końcówek i pocieniowaniu lekkim... mam odstające uszy i zawsze noszę rozpuszczone włosy i dlatego już mi się to znudziło i TŻ pewnie też...;( chciałabym go jakoś zaskoczyć...ale nie mam pomysłu...

Ja też przez wakacje jestem w domku rodzinnym i aż się boję jak będę musiała to wszystko pakowac...tyle jest tych wszystkich dupereli że nie wiem jak ja sie zabiorę...

Kupiłam też ten szlafrok z biedronki czerwony

wiecie co dziewczyny muszę się wyżalić...nie czuję się dobrze w swoim ciele, ale nie mam wystarczająco siły żeby coś zmienić... paskudnie się dzisiaj czuję...taka brzydka i gruba a w dodatku opalenizna już mi schodzi i czuję że @ się zbliża...masakra jakaś... i na domiar złego zjadłam dzisiaj kawałek ciasta drożdzowego i 2 ciastka... jestem beznadziejna
też mam odstające uszy ;/ masakra .. w przyszłości zrobię sobie operację.
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-21, 20:11   #3969
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość
Ja chyba też, bo mnie już to wykańcza... a wiesz może ile taka operacja kosztuje?
Stary 2010-09-21, 20:18   #3970
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
olej kokosowy+rycynowy (na cała noc na włosach pod czepkiem )
potem zmyłam dermeną, dałam glorię, na skalp seboradin... i spray radical na całość...

drastyczne ale jakie efekty ehhh... ja to z ćwiczeniam mam tak że muszę się wziąc raz a porządnie, tzn . od razu na głęboką wodę, wtedy jakoś łatwiej mi się zmotywować bo szybciej widzę efekty
akurat ja nie potrzebuje takich efektów, może dlatego dla mnie są zbyt drastyczne nie żebym była szczupła, ale mimo wszystko nie przemawiają do mnie te ćwiczenia wolę poskakać na skakance, pokręcić hh

Stary 2010-09-21, 20:32   #3971
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
A ja się znowu pokłóciłam z Tż. tzn. nie z mojej winy tym razem... . Smutno mi, a miałam taki dobry humor.

Jak się ludzie kłócą to znaczy że coś dla siebie znaczą, że jest między nimi silne uczucie, pozytywne oczywiście . Także nie przejmuj się, szybko się pogodzicie i zapomnicie o całej sprawie

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Widzę, że zaczęłyście temat o wzroście- ja mam równiutko 170 cm Coldplay jaka ty jesteś wysoka

Ja miałam kiedyś taką bardzo niziutką koleżankę i jak szłam z nią przez miasto to wyglądałam jak jej mama i byłam zła bo wtedy żaden chłopak się za mną nie oglądał

ja tam bym wolała być taka jak Ty
też mam jedną sporo niższą ode mnie koleżankę (ma 165cm) i czuję się przy niej co najmniej dziwnie .. na szczęście reszta jest mniej więcej mojego wzrostu

Cytat:
a ja sie własnie przekonałam jak złośliwe są 'kolezanki' a na dodatek dwulicowe i fałszywe, lepiej miec za przyjaciela chłopaka
jestem tego samego zdania
nie zwierzam się swoim koleżankom i nie wierzę w przyjaźń pomiędzy dwoma dziewczynami

_Alessandra - u mnie też ja, moja młodsza siostra (lat 15), mama i babcia , z tym że no właśnie to mama siedzi najdłużej.. zanim umyje włosy, nakręci je (nie cierpi prostych włosów ), wykremuje się, pomaluje..
ja odzwyczaiłam się od adidasów zupełnie i oprócz jednej pary której i tak już nie noszę, mam same baleriny, botki, kozaki

magne, kwiatuszek
- dołączam do klubu odstających uszu to moja zmora, rzadko kiedy spinam włosy, a że często mam oklapnięte to muszę na rzęsach stawać żeby jakoś to wyglądało no po prostu koszmar.. też chciałabym sobie zrobić operację, ale podobno im szybciej tym lepiej, a im się jest starszym tym efekty mogą być mniej zadowalające..

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Dobry wieczór dziewczynki
Dalej choruję, jutro znowu opuszczę szkołę i nie wiem kiedy nadrobię zaległości .
Coldplay jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-21, 20:44   #3972
CABIN CREW

a ja nie mam siły na pielęgnacje dziś, była tylko podstawa...
leje mi się z nosa i jest cały czerwony, jutro już pewnie jak clown bedę wyglądać... wrrr...

ZALATANA......
Stary 2010-09-21, 20:53   #3973
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Coldplay Pokaż wiadomość

ja tam bym wolała być taka jak Ty
też mam jedną sporo niższą ode mnie koleżankę (ma 165cm) i czuję się przy niej co najmniej dziwnie .. na szczęście reszta jest mniej więcej mojego wzrostu

nie zwierzam się swoim koleżankom i nie wierzę w przyjaźń pomiędzy dwoma dziewczynami
No na wzrost nie narzekam, chociaż czasem chciałabym być niższa, taka drobniutka i bezbronna

Ja również. Za dużo razy się zawiodłam na "przyjaciółkach"

Cytat:
Ehh uszy... Mój największy kompleks ciągle tylko rozpuszczone włosy, nawet nie mogę ich jakoś fajnie spiąć, bo wyglądam wtedy jak jakiś oszołom Wrrr

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-21, 20:56   #3974
Shadii
Wtajemniczenie

Coś jest nie tak z BP - przestałam używać przez kilka dni i zęby są takie jak przed rozpoczęciem wybielania Nie wiem, co się dzieje.

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-21, 20:59   #3975
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Cytat:

magne, kwiatuszek
- dołączam do klubu odstających uszu to moja zmora, rzadko kiedy spinam włosy, a że często mam oklapnięte to muszę na rzęsach stawać żeby jakoś to wyglądało no po prostu koszmar.. też chciałabym sobie zrobić operację, ale podobno im szybciej tym lepiej, a im się jest starszym tym efekty mogą być mniej zadowalające..

Ja też nie jestem raczej wylewna przy koleżankach... zbyt dużo razy się sparzyłam na 'przyjaciółkach' i to pewnie dlatego...

A myślałam że jestem jedyna z odstającymi uszami na tym wątku też słyszałam że lepiej taką operację zrobić w dzieciństwie, bo wtedy efekty są dużo lepsze...
Stary 2010-09-21, 21:04   #3976
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
Ehh uszy... Mój największy kompleks ciągle tylko rozpuszczone włosy, nawet nie mogę ich jakoś fajnie spiąć, bo wyglądam wtedy jak jakiś oszołom Wrrr
a więc Ty też masz ten problem ?
słuchajcie, okazuje się że jest nas coraz więcej
znam to, też wyglądam jak oszołom ze spiętymi włosami

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Coś jest nie tak z BP - przestałam używać przez kilka dni i zęby są takie jak przed rozpoczęciem wybielania Nie wiem, co się dzieje.
Ja chciałam sobie kupić BP ale jak czytałam różne opinie na wizażu to wyszło na to że po zaprzestaniu używania zęby szybko wracają do poprzedniego stanu.. ale jak szybkiego tego nie wiem, wydaje mi się że po kilku dniach nic nie powinno się zmienić, nie mam pojęcia czemu u Ciebie efekt minął w tak krótkim czasie

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Cytat:
A myślałam że jestem jedyna z odstającymi uszami na tym wątku też słyszałam że lepiej taką operację zrobić w dzieciństwie, bo wtedy efekty są dużo lepsze...
Myślałam dokładnie tak samo, a tu proszę
No właśnie, chodzi chyba o to że w dzieciństwie ta chrząstka nie jest jeszcze do końca wykształcona i jest bardziej miękka niż u dorosłej osoby, dlatego łatwiej takie uszy zoperować. U mnie może nie jest jeszcze wszystko stracone bo mimo wszystko mam dość miękką tą chrząstkę także cały czas mam nadzieję..
Stary 2010-09-21, 21:04   #3977
dianulaa
Zadomowienie

dziewczyny wiem ze to co napisze nie na temat ale drukarke wygrałam i mam taką energię że będę spamować całą noc
Stary 2010-09-21, 21:05   #3978
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Cytat:
No właśnie o to chodzi... a nie raz nawet jak włosy mam rozpuszczone i oklapniete to te uszy mi wychodzą spod nich i w ogóle wyglądam fatalnie dlatego chciałabym coś zrobić z włosami żeby się lepiej układały i nie były oklapnięte...
Stary 2010-09-21, 21:05   #3979
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
dziewczyny wiem ze to co napisze nie na temat ale drukarke wygrałam i mam taką energię że będę spamować całą noc
wow jak to zrobiłaś? gratuluje

Stary 2010-09-21, 21:07   #3980
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
wow no co Ty!
a w jakim konkursie ? gratulacje
ja zwykle nie mam takiego szczęścia.. raz tylko wygrałam płytę, a później przewodnik po chorwacji (na tydzień przed wyjazdem ) i nic poza tym
Stary 2010-09-21, 21:08   #3981
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Cytat:
gratuluję! a co to za konkurs był? ja jeszcze nigdy w zyciu nic nie wygrałam...
Stary 2010-09-21, 21:09   #3982
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
No właśnie o to chodzi... a nie raz nawet jak włosy mam rozpuszczone i oklapniete to te uszy mi wychodzą spod nich i w ogóle wyglądam fatalnie dlatego chciałabym coś zrobić z włosami żeby się lepiej układały i nie były oklapnięte...
ooj, mi też jak włosy "opadną z sił" to uszy przez nie widać
to mnie już dobija najbardziej

przez długi czas miałam włosy praktycznie jednej długości, bo chciałam zapuszczać i męczyłam się strasznie żeby tych uszu nie było widać..
teraz jak poszłam do fryzjerki i mi pocieniowała jest o niebo lepiej ale to jeszcze nie to, cały czas szukam jakiś dobrych kosmetyków dodających objętości..
Stary 2010-09-21, 21:19   #3983
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
wow no co Ty!
a w jakim konkursie ? gratulacje
ja zwykle nie mam takiego szczęścia.. raz tylko wygrałam płytę, a później przewodnik po chorwacji (na tydzień przed wyjazdem ) i nic poza tym
a ja nigdy nic nie wygrałam aaa, no raz w totolotku około 100zł

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

dziewczyny a jesli chodzi o odstające uszy i kitek, to wejdzie do mojego alubmu tam dalam przykladową fryzurę

Stary 2010-09-21, 21:20   #3984
KarolciaU2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość

Ale mam taką katastrofę na tej twarzy, znów mam wszędzie ranki i rany Porażka!! Obiecuję sobie i to mówię tu, na forum, żeby mieć jakąś motywację(nie rzucam słów na wiatr ) , że już nigdy, przenigdy nie będę majstrować na twarzy, bo jak na nią patrzę, to mam ochotę sobie łapki siekierą potraktować Przepraszam, za tak drastyczne porównanie, ale to jest porównywalne z drastycznym stanem mojej buzi...
bede bic jezeli cokolwiek dotkniesz, pamietaj ze Twoje dlonie to najgorszy wrog!
Cytat:
Napisane przez hanamici Pokaż wiadomość

muszę kupić sobie coś na rozstępy. trenowałam siatkówkę przez 6 lat i mogłam wtedy jeść ile chcę, ale miałam 10h w tygodniu treningu + 4h wf-u, więc wszystko, a nawet więcej spalałam - może dlatego miałam taki mały biust, ale ale... wszystko się zmieniło wraz z moją kontuzją kolana, kiedy to przestałam trenować, jadłam tyle samo, ale nie spalałam już tego. tak strasznie mi tego brakuje i powstały ONE! okropne rozstępy, polecacie coś na to paskudztwo?
na stare rozstepy to sie za bardzo nic nie poradzi... jak sa biale juz to mozna je jedynie troche wygladzic, mozna je usunac u kosmetyczki np mikrodermabrazja ale to kosztowna impreza....
Cytat:
A ja dziś kupiłam sobie spódniczkę za 6 zł Były tez fajne takie jasnobeżowe swetry luźne ,ale troszkę za duże na mnie niestety ..
Od kilku dni nie suszę włosów i są mięciutkie i takie błyszczące
tylko szkoda ,że się falują ,no ale na razie chcę je zapuścić,więc koniec z suszarką .
Przed chwilą zrobiłam peeling twarzy i nałożyłam krem baby dream (strasznie tępa konsystencję ma ) i boje się ,że mnie zapcha ,ale tego jeszcze nie zauważyłam. Zaraz zrobię sobie zieloną herbatkę ,bo mi zimno troszkę. Ogólnie to źle ze mną, czuje się taka brzydka i wgl.. ale u mnie to normalne ,że raz na miesiąc chce mi się płakać z powodu wyglądu.
Wkurzają mnie moje ciemne włosy , teraz mam czarne ;/ a nie wiem jak je rozjaśnić ,czytałam wątki na wizażu ,ale wtedy zniszczyłyby mi się włosy ,a chcę je zapuścić i nie wiem co robić. . A najgorsze jest to że od wakacji mam pare siwych włosków na głowie i wciąż ich przybywa ;/ Ale mam to chyba w genach ,bo moja ciocia była siwa już jako 30-latka.
mozna wlosy rozjasnic naturalnymi sposobami troche, nie polecam jednak cytryny bo wysusza...
Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
A ja się znowu pokłóciłam z Tż. tzn. nie z mojej winy tym razem... . Smutno mi, a miałam taki dobry humor.
bedzie doooobrze czasami trzeba sie poklocic niestety....
Cytat:
Cześć dziewczyny
Widzę, że zaczęłyście temat o wzroście- ja mam równiutko 170 cm Coldplay jaka ty jesteś wysoka

Ja miałam kiedyś taką bardzo niziutką koleżankę i jak szłam z nią przez miasto to wyglądałam jak jej mama i byłam zła bo wtedy żaden chłopak się za mną nie oglądał
hahaha ale mnie to rozsmieszylo! ja za to czuje sie czasami jak coreczka przy kolezankach bo nie dosc ze malutka, mam 154cm, to jeszcze wygladam na pare lat mniej, niektorzy to mi nawet 15potrafia dac ale za to mezczyzni mowia ze jestem taka mala, drobna, do przytulania
Cytat:
zgadzam sie, z facetami sie jakos lepiej czasem dogadac, oni nie rywalizuja z nami...
Cytat:

nie ma czegos takiego! zapomnij o tym co zlego o sobie myslisz, polub siebie kochana, wiadomo nikt nie jest bez wad, nikt tez nie jest idealny jezeli chodzi o wyglad, ale trzeba siebie akceptowac, i jestem pewna ze jestes bardzo atrkcyjna dziewczyna, po prostu masz gorszy dzien
Cytat:
to niestety tak jest.... zeby lubia sie zabarwiac... dlatego wybielanie trzeba co jakis czas powtarzac, ja sama po sobie widze ze moje zeby juz nie sa takie biale, pije duuuuzo herbaty. Ale to dziwne ze u Ciebie nastapilo to az tak szybko...
KarolciaU2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-21, 21:35   #3985
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Gratulacje

Dziewczyny, wiecie może jak pozbyć się takich małych białych kuleczek z policzków? Nie wiem czy wiecie o co chodzi, z czasem jakaś jedna sama "odpadnie" ale mam ich kilka na twarzy i mnie irytują

Stary 2010-09-21, 21:36   #3986
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
(...)

Ja chciałam sobie kupić BP ale jak czytałam różne opinie na wizażu to wyszło na to że po zaprzestaniu używania zęby szybko wracają do poprzedniego stanu.. ale jak szybkiego tego nie wiem, wydaje mi się że po kilku dniach nic nie powinno się zmienić, nie mam pojęcia czemu u Ciebie efekt minął w tak krótkim czasie
(...)
Dwa lata temu tak nie było, miałam cudownie białe zęby. Nie wiem co się dzieje teraz, nie tego oczekiwałam

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-21, 21:42   #3987
dianulaa
Zadomowienie

dziekuje wszystkim
na fb jak zwykle;p poruszyłam niebo i ziemie a że jestem uparta to sie udało)

a i do tego uważajcie bo zasmarkany wizaż zaraża:P
Stary 2010-09-21, 21:43   #3988
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Cytat:

dziewczyny a jesli chodzi o odstające uszy i kitek, to wejdzie do mojego alubmu tam dalam przykladową fryzurę
niestety nawet taka fryzura u mnie odpada bo nie dość że mam odstające uszy to jeszcze dość duże i tak czy tak by było je widać a ja czułabym się fatalnie...

Cytat:
Napisane przez KarolciaU2 Pokaż wiadomość
nie ma czegos takiego! zapomnij o tym co zlego o sobie myslisz, polub siebie kochana, wiadomo nikt nie jest bez wad, nikt tez nie jest idealny jezeli chodzi o wyglad, ale trzeba siebie akceptowac, i jestem pewna ze jestes bardzo atrkcyjna dziewczyna, po prostu masz gorszy dzien
dzięki chyba masz rację że po prostu taki dzień mam... nie cierpię tego to pewnie PMS...
Stary 2010-09-21, 21:44   #3989
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
czeszę się tak czasem, ale denerwuje mnie nawet to że jak np. wiatr mi rozwiewa włosy i wtedy wszystko widać

Cytat:
Gratulacje

Dziewczyny, wiecie może jak pozbyć się takich małych białych kuleczek z policzków? Nie wiem czy wiecie o co chodzi, z czasem jakaś jedna sama "odpadnie" ale mam ich kilka na twarzy i mnie irytują
chyba wiem o co Ci chodzi, mam taką jedną w zew. kąciku oka i też nie wiem co z tym zrobić

Cytat:
Dwa lata temu tak nie było, miałam cudownie białe zęby. Nie wiem co się dzieje teraz, nie tego oczekiwałam
kurcze nie mam pojęcia
może rzeczywiście przez te kilka ostatnich dni piłaś szczególnie dużo kawy czy herbaty?
Stary 2010-09-21, 21:44   #3990
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Gdy przestałam stosować BP- już po 2, 3 dniach moje zęby wyglądały jak przed wybielaniem a teraz już mam te wybielanie za pomocą BP w , może znajdę coś o niebo lepszego a jeśli nie, to pozostaje tylko zabieg u dentysty

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości