Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-05, 15:52   #4771
Soph
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

u mnie z owocami nie ma takiego problemu jak z warzywami-
nie przepadam za nimi, tylko pomidory, ogórki, sałatę lubię
czasami brokuły jem...

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 16:06   #4772
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

WitajciePiję sobie pokrzywkę i lecę Was nadrabiać

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
A i miałam jeszcze pytanie - czy jak idziecie spać to wiążecie jakoś włosy? I czy to jest zależne od tego czy są mokre czy suche??
Ja nigdy nie związuję, a poza tym zazwyczaj myję włosy rano więc muszę zawsze suszyć suszarką...
Cytat:
Napisane przez Jelizawieta Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja bardzo chętnie dalej bym się uczyła w liceum....bardzo tęsknie, studia też są świetnym okresem w moim życiu, ale niestety tutaj już widać dorosłe życie, a czasy liceum to była totalna beztroska
Oj tak...ja też tęsknię za czasami liceum...mam super wspomnienia z tego okresu...wiecie osiemnastki itp...szkoda że już nie wrócą tamte dni...

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
loluska, jak dla mnie sukienka z dodatkami prezentuję się bardzo ładnie. Tylko może, ja bym ja troszkę skróciła. Miałam takie same kolczyki, ale niestety jeden z nich zgubiłam.
Zgadzam się też bym ją trochę skróciła, tak troszkę za kolanko aaa i nie mogę się napatrzeć na Twoją figurę...
Cytat:
Napisane przez hanamici Pokaż wiadomość
hej laski nie było mnie tutaj wczoraj wieczorem, bo byłam na kursie salsy świetnie było i już umiem podstawowe kroki i taki początek układu
Ostatnio TŻ mi się pytał czy bym nie chciała na kurs tańca iść z nim a ja w szoku!!! on zawsze był przeciwny takim kursom i myślałam że ciężko będzie mi go przekonać zeby iść na kurs tańca przed naszym weselem, a on mi sam to teraz proponuje oczywiście się zgodziłam i co również ważne będziemy mogli chodzić na ten kurs za darmo bo tam jakaś znajoma TŻ nam załatwi
Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Dzienne. Dziś miałam pierwsze wykłady. Ten dziekan...masakra. Nie mogę go słuchać, wszystko mówi jednym tonem, prawie zasnęłam. Poza tym zdałam sobie sprawę, że ja nie lubię prawa ;( Właśnie przez ten wykład.
Nie poddawaj się tak łatwo u mnie na pierwszym roku też miałam mnóstwo nudnych i DoNiczegoNiePotrzebnych wykładów ale jakoś przez nie przebrnęłam i teraz jestem już na 3 roku i wiem że to jest mój kierunek i nie zamieniłabym go na żaden inny Ty też dasz radętrzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
używała może któraś z Was Merz Special? Są dobre na cerę?
Czytałam kiedyś o nim i właśnie dziewczyny pisały że najbardziej ze wszystkich na cere pomagająteż myślę żeby je kupić

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
jaka jest różnica pomiędzy podkładem a takim kremem z pudrem?? i czy po stosowaniu tego drugiego nie bede miala jakis problemow z cera?
Jak zaczynałam moją przygodę z makijażem to właśnie na początku używałam tych kremów z pudrem( miałam chyba z nivea young czy cos takiego) ale niestety kolor źle dobrałam i leży gdzieś w szafie nie używany... z cerą nic mi specjalnie nie zrobił, nie zapychał i był taki dużo lżejszy niż niejeden podkład. Gdyby nie to że zły kolor dobrałam to pewnie bym go zużyła do końca

Ja mam dzisiaj wolne na uczelni i siedzę sama w domu bo TŻ do późna na wykładach... ale za to upiekłam pieguski z tamtego przepisu i jak na pierwszy raz mogą być tylko nie miałam orzechów bo nie mogłam nigdzie dostać i dałam samą czekoladę i wiórki kokosowe... mam nadzieję że TŻ-owi będą smakować i następnym razem dodam mniej cukru bo są ciut za słodkie

Idę zrobić pranie i posprzątać kuchnię bo wygląda jak po wojnie
kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 16:38   #4773
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
i widzisz jakies efekty juz??
Wiesz tak szczerze to z natury mam cerę gładką, ale suchą i poprawiła się trochę, ale stosuje codziennie krem itd. Czuje się dzięki nimi taka "lekka". Choć teraz zajadam się Lay'sami. Chyba o efektach nie mam za bardzo co się wypowiadać. Choć dodam jeszcze, że odkąd tak jem to samopoczucie mam wyśmienite i rzadko mam zły humor, a kiedyś to z tym to masakra ze mną była.

Cytat:
Napisane przez Coldplay Pokaż wiadomość
gratuluję, mi zawsze brakuje silnej woli..
Dzięki. Tak szczerze to u mnie czasem też jest ze słabą wolą, ale wizaż mnie motywuje.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 17:03   #4774
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Ja nie jem słodyczy odkąd pojechałam do Egiptu (czyli od 27 sierpnia) i powiem wam, że teraz już jest o wiele łatwiej chyba się już przyzwyczaiłam do tego, że ich nie potrzebuje. Ale za to jem dość często pizze Musze oduczyć się też tego nawyku

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 17:13   #4775
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
http://www.celebrity-gossip.net/dout...it-sexy-420411

Kurcze piekna sesja Doutzen ale kurcze, na jednym zdjeciu ma cycki rozmiar XYZ, a na innych moze B ;/ troche to przegiecie. Jak to jest do tej samej gazety to mogliby pomyslec przed zabawa z PSem.
sesja boska

Cytat:
Cześć Wam.

Ja tak samo.
Po tej wczorajszej pokrzywie to wstawałam w nocy. Czytałam na forum PP, że po ok. 2 tyg. może coś wyskoczyć na twarzy i okres się zmniejsza i wydłuża. Mam pytanie do których piją. Miałyście tak?
ja tez nic takiego nie zauwazylam

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 17:15   #4776
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Dziewczyny potrzebuję rady w sobotę idę na wesele i nie mam kompletnie pomysłu jaką bym chciała fryzurę...tzn. na pewno rozpuszczone włosy tylko nie wiem czy prostować czy falować?...jestem zapisana do fryzjera na sobotę ale brak mi pomysłu i pewnie tylko je wyprostuje i trochę pocieniuje... poza tym chciałabym coś choć trochę zmienić, bo odkąd pamiętam zawsze ścinałam włosy tak samo i trochę mi się już znudziło i chciałabym jakąś fryzurą optycznie zwiększyć objętość moich kudełków bo są takie oklapnięte... Macie jakieś pomysły?wahałam się trochę czy wstawić moje fotki do albumu ale chciałabym abyście mi doradziły w kwestii tej fryzury więc nie mam wyjścia...wstawiam więc zdjęcia mojej obecnej fryzury do albumu na jakiś czas żebyście mogły coś doradzić Pomóżcie proszę
Stary 2010-10-05, 17:20   #4777
agusiownik
Zakorzenienie

nałożyłam też maseczkę rozświetlającą na twarz
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 17:21   #4778
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz tak szczerze to z natury mam cerę gładką, ale suchą i poprawiła się trochę, ale stosuje codziennie krem itd. Czuje się dzięki nimi taka "lekka". Choć teraz zajadam się Lay'sami. Chyba o efektach nie mam za bardzo co się wypowiadać. Choć dodam jeszcze, że odkąd tak jem to samopoczucie mam wyśmienite i rzadko mam zły humor, a kiedyś to z tym to masakra ze mną była.

Dzięki. Tak szczerze to u mnie czasem też jest ze słabą wolą, ale wizaż mnie motywuje.
i to jest chyba najważniejsze jak chodziłam na wakacjach na siłownie to czułam sie jak 1000 dolarów nawet jak wychodziłam z niej spocona itd ale wiedziałam że coś dla siebie robię, teraz mi jej brakuje, ale jak na razie kwestia kasy...

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek10031989 Pokaż wiadomość
WitajciePiję sobie pokrzywkę i lecę Was nadrabiać

Ja nigdy nie związuję, a poza tym zazwyczaj myję włosy rano więc muszę zawsze suszyć suszarką...

Oj tak...ja też tęsknię za czasami liceum...mam super wspomnienia z tego okresu...wiecie osiemnastki itp...szkoda że już nie wrócą tamte dni...

Zgadzam się też bym ją trochę skróciła, tak troszkę za kolanko aaa i nie mogę się napatrzeć na Twoją figurę...

Ostatnio TŻ mi się pytał czy bym nie chciała na kurs tańca iść z nim a ja w szoku!!! on zawsze był przeciwny takim kursom i myślałam że ciężko będzie mi go przekonać zeby iść na kurs tańca przed naszym weselem, a on mi sam to teraz proponuje oczywiście się zgodziłam i co również ważne będziemy mogli chodzić na ten kurs za darmo bo tam jakaś znajoma TŻ nam załatwi

Nie poddawaj się tak łatwo u mnie na pierwszym roku też miałam mnóstwo nudnych i DoNiczegoNiePotrzebnych wykładów ale jakoś przez nie przebrnęłam i teraz jestem już na 3 roku i wiem że to jest mój kierunek i nie zamieniłabym go na żaden inny Ty też dasz radętrzymam kciuki

Czytałam kiedyś o nim i właśnie dziewczyny pisały że najbardziej ze wszystkich na cere pomagająteż myślę żeby je kupić

Jak zaczynałam moją przygodę z makijażem to właśnie na początku używałam tych kremów z pudrem( miałam chyba z nivea young czy cos takiego) ale niestety kolor źle dobrałam i leży gdzieś w szafie nie używany... z cerą nic mi specjalnie nie zrobił, nie zapychał i był taki dużo lżejszy niż niejeden podkład. Gdyby nie to że zły kolor dobrałam to pewnie bym go zużyła do końca

Ja mam dzisiaj wolne na uczelni i siedzę sama w domu bo TŻ do późna na wykładach... ale za to upiekłam pieguski z tamtego przepisu i jak na pierwszy raz mogą być tylko nie miałam orzechów bo nie mogłam nigdzie dostać i dałam samą czekoladę i wiórki kokosowe... mam nadzieję że TŻ-owi będą smakować i następnym razem dodam mniej cukru bo są ciut za słodkie

Idę zrobić pranie i posprzątać kuchnię bo wygląda jak po wojnie
za wypowiedz na temat pudru-kremu dziękuję a za komplement dotyczący figury jeszcze bardziej... bo ja gdbym mogła to wiele rzeczy bym pozmieniała

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 17:29   #4779
agusiownik
Zakorzenienie

ostatnio kupiłam sobie coś takiego:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=19237
Stary 2010-10-05, 17:32   #4780
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Cytat:
ostatnio kupiłam sobie coś takiego:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=19237
Też tego używałam jak dla mnie bomba
Stary 2010-10-05, 18:01   #4781
ekomonika
Zakorzenienie

Nareszcie was nadrobiłam Zrobię zdjęcia mojej nowej fryzury, i wkleję do albumu (: Próbowałam zrobić komórką, ale zbyt ładne to te zdjęcia nie wychodziły Tzn. kolor jest szary, a nie rudy :P Aaaa i kolor mam taki jak Julianne Moore :

Edytowane przez ekomonika
Czas edycji: 2010-10-05 o 18:05
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-05, 18:21   #4782
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
Nareszcie was nadrobiłam Zrobię zdjęcia mojej nowej fryzury, i wkleję do albumu (: Próbowałam zrobić komórką, ale zbyt ładne to te zdjęcia nie wychodziły Tzn. kolor jest szary, a nie rudy :P Aaaa i kolor mam taki jak Julianne Moore :
czekam na zdjęcie
Stary 2010-10-05, 18:34   #4783
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Też tego używałam jak dla mnie bomba
taaak, fajne
kiedyś to miałam, muszę znów kupić

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2010-10-05, 18:36   #4784
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

To co dziewczyny macie jakieś pomysły co do tej mojej fryzury?
Stary 2010-10-05, 19:53   #4785
magne
Zadomowienie

do mnie przyszedł dziś revlon, ale nie mam kiedy go wypróbować
Tak w ogóle to cera znowu okropna, od kiedy biorę ten ha-pantoten ;/
Wystarczy ,że zjem jakieś słodycze i już mam pełno pryszczy ;/ Najgorsze te ślady, które zostają mi przez 3tyg. Ale nie chcę przerwać, bo zależy mi na zdrowych włosach : )
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 19:59   #4786
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Mi sie zawsze wydawalo, ze na slub to trzeba jednak skromnie, zeby nie przycmic panny mlodej, np. nie rozumiem jak ktos idzie ubrany na bialo na czyjsc slub. Ale z drugiej strony to tez dobra okazja do poznania nnowych ludzi i trzeba dobrze wypasc, wiec moze wlosy proste ale pomaluj sie ladnie. Nie wiem jak wygladasz w falowanych, jezeli w miare naturalnie to mozesz sobie zrobic, ale takie mocne loki to odradzam. No i nie rob czegos co sie rozleci, po slubie bedzie wesele, musi sie trzymac. A nie ma sensu chyba wlosow skleic lakierem zeby zostaly falowane, chyba lepsze beda proste.
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 20:01   #4787
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość
Wystarczy ,że zjem jakieś słodycze i już mam pełno pryszczy ;/ Najgorsze te ślady, które zostają mi przez 3tyg. Ale nie chcę przerwać, bo zależy mi na zdrowych włosach : )

Colorstay wzięłaś, czy który ?
ja ostatnio kupiłam Loreal - infallible
i mam mieszane uczucia...

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2010-10-05, 20:09   #4788
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
Ja nie jem słodyczy odkąd pojechałam do Egiptu (czyli od 27 sierpnia) i powiem wam, że teraz już jest o wiele łatwiej chyba się już przyzwyczaiłam do tego, że ich nie potrzebuje. Ale za to jem dość często pizze Musze oduczyć się też tego nawyku
Wooow . Ogromne brawa, ja próbowałam skończyć ze słodyczami już chyba ze sto razy i poddaję się zazwyczaj po jednym dniu..

Cytat:
nałożyłam też maseczkę rozświetlającą na twarz

a co to za maseczka? dobrze działa?

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
No to czekam na zdjęcia
Jeśli masz taki kolor jak Julianne to piękny . Sama bym taki chciała, ale do takich włosów trzeba mieć jasną porcelanową wręcz cerę, a ja ze swoimi popękanymi naczynkami wyglądałabym jak

Cytat:

Z tego co widzę na zdjęciach to mamy takie same fryzury (tylko grzywkę mam krótszą).
Mam odrobinę gęstsze włossy niż Ty ale też bezustannie walczę z oklapniętymi włosami, tak na prawdę są fajne tylko przez jeden dzień po umyciu, a potem klapa i muszę myć nawet jeśli nie są jeszcze w ogóle przetłuszcone .

Ja na Twoim miejscu bym nie prostowała tylko poprosiła o nakręcenie na gruube wałki, ja tak robię czasem po umyciu jeśli mam czas i potem mam fajnie układające się, miękkie i puszyste włosy . Skoro taki efekt można osiągnąć w domu to podejrzewam że u fryzjerki wyszłoby jeszcze lepiej .

Jeśli jednak dobrze czujesz się z wyprostowanymi to wyprostuj , ja bardzo rzadko używam prostownicy bo zwykle jak wyprostuje włosy to robią się jeszcze bardziej oklapnięte i potwornie mnie to wkurza .

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

Cytat:

A ja bym chciała zobaczyć Twoje zdjęcie, bo pamiętam że chyba miałaś jakiś czas temu wklejone, ale tak na krótko. Zapamiętałam tylko Twoje pięęękne włosy, takie ciemne kręcone
Coldplay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 20:32   #4789
magne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość

Colorstay wzięłaś, czy który ?
ja ostatnio kupiłam Loreal - infallible
i mam mieszane uczucia...
colorstay with softflex
Cytat:
Napisane przez Coldplay Pokaż wiadomość
A ja bym chciała zobaczyć Twoje zdjęcie, bo pamiętam że chyba miałaś jakiś czas temu wklejone, ale tak na krótko. Zapamiętałam tylko Twoje pięęękne włosy, takie ciemne kręcone
nie są kręcone tylko bardziej falowane i nie do twarzy mi w takich , ale żeby mieć proste muszę suszyć , a nie chce niszczyć włosów.
a obecnie nie mogę zrobić ,bo takiej cery to jeszcze nigdy nie miałam
i wyglądam jak brzydal
Stary 2010-10-05, 20:43   #4790
agusiownik
Zakorzenienie

coldplay z avonu ta maseczka, ale jest bardziej oczyszczająca niż rozświetlająca
Stary 2010-10-05, 20:48   #4791
loluska
Zakorzenienie

ekonomika czekam na foto kolor włosków śliczny...

kwiatuszku a może fryzjer ci coś doradzi? teraz w modzie podobno są asymetryczne fryzurki, np z jednej strony francuz a z drugiej luźno puszczone włosy np pofalowane... albo jakieś delikatne podpięcie? jak się tańczy całą noc w rozpuszczonych włoskach to szybko przestają wyglądać ładnie... nawet jeśli są wyprostowane, lekko się przepocisz i już będą się wywijać, no chyba że twoje włoski są inne _

żel myjący to buzi Under 20
maseczka 3 w 1Under 20
peeling dekoltu Under 20
krem nawilżający z ziaji na twarz
żel z arniką pod oczy
depilacja
balsam nawilżający
pielęgnacja i wymalowanie paznokci
żel punktowy na wypryski Under 20
50 brzuszków na ławeczce + 50 skośnych
skrzypowita x2

mykam spać do jutra dobranoc

Edytowane przez loluska
Czas edycji: 2010-10-05 o 21:12
Stary 2010-10-05, 21:53   #4792
kaaasiuleczka
Wtajemniczenie

Cytat:
to koniecznie wypróbój i zdaj recenzje czaje sie na niego właśnie i sie zastanawiam

Cytat:
i to jest chyba najważniejsze jak chodziłam na wakacjach na siłownie to czułam sie jak 1000 dolarów nawet jak wychodziłam z niej spocona itd ale wiedziałam że coś dla siebie robię, teraz mi jej brakuje, ale jak na razie kwestia kasy...

za wypowiedz na temat pudru-kremu dziękuję a za komplement dotyczący figury jeszcze bardziej... bo ja gdbym mogła to wiele rzeczy bym pozmieniała
ja tez tak mam że jak ćwicze to sie sóper czuje. jak przestaje to czuje się jakaś gruba brzydka i zaniedbana

zapraszam do ogladania i komentowania
https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html
kaaasiuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 21:56   #4793
ramoncia217
Wtajemniczenie

hej a ostatnio robię tylko podstawową pielęgnacje, nie mam ani siły ani ochoty..

Nie wiem ile to jeszcze potrwa
Dzis jako + posmarowałam paznokcie i dłonie maścią z wit. A

Jutro rano umyję włoski, nałoże na kilka min odżywkę. I tyle.

Tęsknie za wami ale nie potrafie się jakoś na niczym ostatnio skupić..
Stary 2010-10-05, 22:34   #4794
_Alessandra
Zakorzenienie

Hej Kochane
Ja dziś jak wyszłam o 7:45 , tak wleciałam do domu tylko przemienić torby po 15 i wróciłam po 21...
Ale ale muszę się pochwalić Bo na tańcach zawsze jest tak , że pod koniec każdych zajęć, dzieli się grupę na pół, bądź po parę osób - dziś Basia(trenerka) dzieliła po 3 , a wiecie to stres straszny jak tańczy się w 3 osoby , ona przed tą grupką tylko markuje ( czyli tańczy układ, ale tak , że tylko przypomina kroki, tak słabo i lekko , żebyśmy my się wykazały...) a reszta siedzi/stoi i się przygląda masakra...I potem jest wybierana osoba , która była najlepsza na danych zajęciach , no chyba, że takowej nie ma, to trener nie wskazuje nikogo I dziś...zostałam wybrana !!! : love: Wiecie jaka to radocha jest?! Powiedziała dokładnie że "super opanowałam układ, i to w moim wykonaniu był najseksowniejszy i najbardziej kobiecy przy czym połączyłam delikatną stronę kobiecą z tą twardą, silną " Normalnie myślałam, że wyjdę z siebie, stanę obok, podwoję się i zacznę biegać po Wrocławiu i się cieszyć To jest duże wyróżnienie,naprawdę.

Aaa i jeszcze przed tańcami udało mi się wstąpić do Arkad z mamuśką (była dziś tak kochana i mnie odwiozła i przywiozła ) i kupiłam sobie szary płaszcz jesienny w H&M i taką czerwoną jakby koszulową bluzkę z bufkami na ramionach w Tally Weijll.
Ale co do tego płaszcza, to ja tak niezdecydowanej osoby jaką ja jestem to nie znam U mnie wybór czegokolwiek z ciuchów takich droższych bądź butów wygląda tak - przymierzam, jestem zachwycona, oglądam z 20min siebie w lustrze i dostrzegam, że jednak coś nie tak, dalej się oglądam, chodzę w tym, pytam się osoby z którą jestem co chwilę, czy aby na pewno wziąć, po czym dochodzę do wniosku, że jak znajdę coś lepszego, to będę żałować i odkładam, a potem latam po sklepach ciągle myśląc, czy już ktoś mi tego nie wziął ale ostro szukam dalej A potem zazwyczaj wracam się i kupuję pierwszą przymierzaną rzecz...
I kurczę wrzuciłabym Wam foto - aparat mam, ale kabla nie... A w internecie szukałam i nie ma nigdzie...A wiem, że mogę oddać w ciągu 7 dni jak nie będzie oznak noszenia i muszę się ogarnąć i zastanowić, a tak byście mi pomogły ehhh...Może coś wykombinuję i wrzucę zdjęcia, ale nic nie obiecuję

Soph - zauważyłaś już jakieś efekty po Silice? I jakie? Bo zastanawiałam się nad nią, ale nie jestem pewna

agusiownik - z tego co dobrze kojarzę, to catee stosuje/stosowała te tabletki.

samaraNW - dziękuję Oj kuusi, ale niestety u mnie wszystkie rozświetlające odpadają, bo nie dość, że świecę się sama w sobie, to jeszcze po filtrach i wtedy efekt pięknego lusterka w mojej twarzy jest cudny , Ale typowo matujących też nie mogę, bo retinoidy działają wysuszająco i złuszczająco co matujące podkłady pięknie podkreślają i tak w kółko..

loluska - no niestety o wiele wiele za dużo !! 163cm.

angelinmyheart - gratuluję !!! Ja niestety mam tak, że trzymam się,trzymam aż tu nagle..impreza/odwiedziny/mamuśka wróciła z większych zakupów/Tż chciał mi poprawić humor i słodkości napływają ehh...Z fast food'ami nigdy nie miałam problemów, bo jem je raz na ruski rok, ale za to słodycze...

angelwithoutsoul - zrobiłam wczoraj przed spaniem tak jak pisałaś z włosami - wysuszyłam i ułożyłam na poduszce nad sobą, że tak to ujmę i powiem Ci - Szok ! Rano wstaję, takie jak wysuszyłam, takie są(chodziło o fakturę, bo zazwyczaj nawet jak suszyłam, ale kładłam się z nimi byle jak to takie sianko troszku i takie powywijane dziwnie..) , ślicznie się dały wyprostować i ogólnie takie fajne w dotyku ! Dziękuję !! Bardzo,ale to bardzo mi pomogłaś

kwiatuszek - super! I fajnie, że Tż o tym pomyślał i załatwił i zaproponował sam od siebie, naprawdę bomba!!
A co do fryzurki - ja jestem cienka w układaniu i wymyślaniu takich rzeczy(od zawsze mam długie włosy, tak samo ścinam tylko grzywka się zmienia ) , ale może poszukaj np. tutaj: http://ikf.styl.fm/ - to chyba najbardziej znana mi baza fryzur, włosów, cięć itd. A jeśli już nic nie znajdziesz, to poproś fryzjerkę o doradzenie.

magne - pocieszyć Cię? Ja wyglądam jak brzydal z moją cerą już ok. 5 rok idzie Także nie masz co się martwić - za chwilę Ci przejdzie i będzie po krzyku
A to może odstaw te tabletki jak tak Ci szkodzą i wiesz, że to przez nie i zakup coś innego? Jest tyle dostępnych na rynku tabletek na włosy

Dzisiejsze SPAmowanie:
- pokrzywa do picia

Włosy:
- serum wygładzające na końcówki i troszkę powyżej na suche

Twarz:
- krem nawilżający od derm.
- filtr 50
- retinoid na noc
- carmex w ciągu dnia na usta

Ciało:
- masaż Syrenką
- 1,5h treningu tanecznego + rozciąganie
- balsamowanie
- krem na stopy
- krem do rąk co jakiś czas

Także jak widzicie niestety okrojone to dzisiejsze dbanie o siebie... Ale jutro mam nadzieję coś ponadrabiać!

Lecę spać! Dobranoc Ślicznoty!!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 05:52   #4795
Jelizawieta
Rozeznanie

hej dziewczyny, przepraszam że nic się nie odzywam, ale mam prace od 8-18 a potem jezdze na fitnes, wiec w domu jestem po22 i padam na pyszczek, także jak uda mi się to zajrze do Was w tygodniu a jak nie, to w weekend nadrobię Ale staram się dbać o siebie Miłego tygodnia dziewczynki
Jelizawieta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 06:07   #4796
loluska
Zakorzenienie

Hej Ja zaraz jadę na zajęcia, dziś do 15 30 ale właściwie przyjemny dzień bo basenik i 3 godzinki masażu... wyciąć by można tylko anatomie i super :P

_Alessandra
to masz tyle wzrostu co ja moja idealna waga to 51, w takiej czuje się najlepiej ... 52 jescze ujdzie ale jak więcej to już źle mi pomyśleć że kiedyś ważyłam 57

miłego dnia

Stary 2010-10-06, 06:36   #4797
magne
Zadomowienie

Cytat:
Hej Kochane
Ja dziś jak wyszłam o 7:45 , tak wleciałam do domu tylko przemienić torby po 15 i wróciłam po 21...
Ale ale muszę się pochwalić Bo na tańcach zawsze jest tak , że pod koniec każdych zajęć, dzieli się grupę na pół, bądź po parę osób - dziś Basia(trenerka) dzieliła po 3 , a wiecie to stres straszny jak tańczy się w 3 osoby , ona przed tą grupką tylko markuje ( czyli tańczy układ, ale tak , że tylko przypomina kroki, tak słabo i lekko , żebyśmy my się wykazały...) a reszta siedzi/stoi i się przygląda masakra...I potem jest wybierana osoba , która była najlepsza na danych zajęciach , no chyba, że takowej nie ma, to trener nie wskazuje nikogo I dziś...zostałam wybrana !!! : love: Wiecie jaka to radocha jest?! Powiedziała dokładnie że "super opanowałam układ, i to w moim wykonaniu był najseksowniejszy i najbardziej kobiecy przy czym połączyłam delikatną stronę kobiecą z tą twardą, silną " Normalnie myślałam, że wyjdę z siebie, stanę obok, podwoję się i zacznę biegać po Wrocławiu i się cieszyć To jest duże wyróżnienie,naprawdę.

Aaa i jeszcze przed tańcami udało mi się wstąpić do Arkad z mamuśką (była dziś tak kochana i mnie odwiozła i przywiozła ) i kupiłam sobie szary płaszcz jesienny w H&M i taką czerwoną jakby koszulową bluzkę z bufkami na ramionach w Tally Weijll.
Ale co do tego płaszcza, to ja tak niezdecydowanej osoby jaką ja jestem to nie znam U mnie wybór czegokolwiek z ciuchów takich droższych bądź butów wygląda tak - przymierzam, jestem zachwycona, oglądam z 20min siebie w lustrze i dostrzegam, że jednak coś nie tak, dalej się oglądam, chodzę w tym, pytam się osoby z którą jestem co chwilę, czy aby na pewno wziąć, po czym dochodzę do wniosku, że jak znajdę coś lepszego, to będę żałować i odkładam, a potem latam po sklepach ciągle myśląc, czy już ktoś mi tego nie wziął ale ostro szukam dalej A potem zazwyczaj wracam się i kupuję pierwszą przymierzaną rzecz...
I kurczę wrzuciłabym Wam foto - aparat mam, ale kabla nie... A w internecie szukałam i nie ma nigdzie...A wiem, że mogę oddać w ciągu 7 dni jak nie będzie oznak noszenia i muszę się ogarnąć i zastanowić, a tak byście mi pomogły ehhh...Może coś wykombinuję i wrzucę zdjęcia, ale nic nie obiecuję

magne - pocieszyć Cię? Ja wyglądam jak brzydal z moją cerą już ok. 5 rok idzie Także nie masz co się martwić - za chwilę Ci przejdzie i będzie po krzyku
A to może odstaw te tabletki jak tak Ci szkodzą i wiesz, że to przez nie i zakup coś innego? Jest tyle dostępnych na rynku tabletek na włosy
Haha , jakbym widziała moją mamę Też zawsze niezdecydowana,a i tak później wraca po tą pierwszą rzecz.
Wiesz,ale w moim środowisku jest sporo osób z problemami skórnymi,ale jak patrze na nich to nie uważam,że brzydko wyglądają, a na mojej jasnej cerze widać wszystko i właśnie jeszcze te ciemne włosy sprawiają,że jak cera nie jest ładna to jestem brzydal Dlatego odżywiam się jak najzdrowiej,żeby było lepiej. A jak nie będzie to czeka mnie wizyta u dermatologa. A najlepsze jest to że to właśnie dermatolog mi przepisał ten Ha-Pantoten
Stary 2010-10-06, 07:54   #4798
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Dzień dobry ślicznotki Ja jak zwykle o tej porze w pracy ;-P

Cytat:

angelwithoutsoul - zrobiłam wczoraj przed spaniem tak jak pisałaś z włosami - wysuszyłam i ułożyłam na poduszce nad sobą, że tak to ujmę i powiem Ci - Szok ! Rano wstaję, takie jak wysuszyłam, takie są(chodziło o fakturę, bo zazwyczaj nawet jak suszyłam, ale kładłam się z nimi byle jak to takie sianko troszku i takie powywijane dziwnie..) , ślicznie się dały wyprostować i ogólnie takie fajne w dotyku ! Dziękuję !! Bardzo,ale to bardzo mi pomogłaś

Ciesze się, że pomogłam To jest jednak bardzo dobry trik na ładne włoski, zaraz po obudzeniu się
A co do zakupów to mam tak samo jak Ty Ostatnio np byłam na zakupach i znalazłam taka fajną elegancką czapeczke na jesień, i zastanawiałam się z pół godz czy ją wziąść czy nie... Cały czas się pytałam Tż co o niej myśli, że aż miał mnie dość. Wracałam do tego sklepu chyba z 3 razy Aż w końcu jej nie kupiłam i pojechałam po nią na drugi dzień Nie mogłam znieść myśli, że ktoś ją kupi, a ja bd potem żałować

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 11:21   #4799
judus
Rozeznanie

GG do judus

Hej piękne tęskniłyście? Bo ja bardzo właśnie mi zrobiono internet i lecę czytać co tam u Was słychać
A myślałam że nie zdąrzę już przed kolejną częścią
pilnie się uczę
oszczędzam
prowadzę zdrowy tryb życia
właściwie zarządzam czasem
judus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 11:34   #4800
_Alessandra
Zakorzenienie

Dzień Dobry Kochane
Nie poszłam dziś do szkoły, bo jak wstałam rano, to tak zaczęło mi być słabo i brzuch zaczął mnie tak okropnie boleć i kłuć...A jak zjadłam śniadanie to zwymiotowałam I gorączki lekkiej dostałam i zostałam w domu..Ale obudziłam się o 11 i jak nowo narodzona Nie wiem czemuż tak się stało..?
No, ale mam za to o wiele więcej czasu na naukę na jutro - sprawdzian z polskiego z całego renesansu i z hotelarstwa od początku roku, do tego będzie pytać z chemii i jeszcze referat muszę dokończyć na jutrzejszą fizykę, porażka...
Ale mam też zamiar dziś o siebie jakoś zadbać bardziej

Aaaa i jeszcze jedno! Szukałam sobie dziś u mamy w książkach takiego jakby albumu , który się zakłada jak dziecko się rodzi i się o nim tam wszystko zapisuje, co w jakich miesiącach robiło , umiało, jak mówiło na co, kiedy pierwszy ząbek, pierwsze pójście do przedszkola , pierwsza jazda autem itd. - baaardzo lubię go czytać I nie znalazłam i patrzę nagle...książka o odchudzaniu! Nie wiem skąd u mojej mamy, która zawsze marzyła o tym żeby przytyć, być może przypadkowo no ale nic i wzięłam i wiem o tym, że MUSZĘ ją przeczytać, bo jak patrzyłam na zdjęcia jedzenia w tej książce to mi ślina ciekła!
A powracając do tego jaka to książka to tak: " Krok po kroku - Jak łatwo i bezpiecznie schudnąć oraz utrzymać wagę" John Hastings oraz Peter Jaret i Mindy Hermann - wydanie zaadaptowane przez dr.n.med.Magdalenę Białkowską. I zareklamowane jest tak: "12-tygodniowa super dieta - bez trudu, bez stresu, bez ryzyka - zmień co tydzień jeden nawyk" I dalej, tylko że to dłuższe:
"Ścisłe diety sprawiają, na ogół, że utrata wagi jest trudniejsza, niż być powinna. Z niezrozumiałych przyczyn ich autorzy żądają od nas zbyt wiele i w zbyt krótkim czasie. Nic więc dziwnego, że tak wiele programów odchudzania zawodzi.Program Krok po kroku jest inny. Dzięki niemu w 12 tygodni nauczysz się prostych sposobów tracenia wagi, powoli wprowadzisz konieczne zmiany i będziesz mieć mnóstwo czasu na ich wypróbowanie. Znajdziesz wiele pomocnych wskazówek, odkryjesz najprostsze i najbardziej skuteczne sztuczki wspomagające odchudzanie. Nauczysz się także rozpoznawać właściwą wielkość porcji. Będziesz wreszcie wiedzieć wszystko, co pomoże Ci osiągnąć upragnioną wagę, energię i stan zdrowia. I już nigdy nie wrócisz do liczenia kalorii."
Zapowiada się bardzo,ale to bardzo ciekawie - fakt, książka ma 320! stron (wraz z paroma stronami indeksów głównych) ale mam zamiar zacząć ją czytać jakoś w weekend, bo do piątku mam zawalone w szkole.. I dam za jakiś czas znać jak mi idzie i czy ta książka jest przydatna

Jelizawieta - dziękujemy i wzajemnie!

loluska - oo no to dobrze wiedzieć ja najlepiej czuję się, kiedy ważę 50kg , no najwyżej 51 ale jak ważę więcej to mnie szlak jasny trafia

magne - to pozdrów mamuśke To mamy to samo, bo ja również mam jasną cerę - cały rok stosuję filtry 50, więc jestem jaśniutka... I też pięknie wszystko widać jak na dłoni... Ja muszę się wybrać do dermatologa - miałam iść we wrześniu, ale sama wizyta kosztuje 80zł + to co mi przepisze to ostatnio mi wyszło koło 300 zł za parę rzeczy w aptece....Więc na razie muszę poczekać aż się tych pieniążków trochę uzbiera, bo nie chcę tak mamy obciążać znów czymś A jeszcze derm. mówiła coś o jakiś zabiegach kosmetycznych to już całkiem pewnie horrendalne sumy..
A to może te tabletki działają tak, że oczyszczają organizm w jakiś sposób, aby potem wzmocnić włosy,poprawić cerę itd.? Dużo takich tabletek tak działa! Ja mam tak w przypadku retinoidów,ale zewnętrznych i ciągle tylko powtarzam sobie - zejdzie,kiedyś zejdzie,kiedyś na pewno ..

angelwithoutsoul
- Bardzo dobry!! Haha, to miło, że jest ktoś tak niezdecydowany jak ja Również bardzo często wracam po jakąś rzecz na drugi dzień, bo niby nie wiem czy ją chce, ale jak ktoś ją zabierze to będę mieć wyrzuty sumienia A co do tematu Tż'a w takich sytuacjach to powiem tyle - nienawidzi mnie w takich momentach

książkoholiczka

10.03.2009 - razem

Edytowane przez _Alessandra
Czas edycji: 2010-10-06 o 11:35
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości