|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4771 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
u mnie z owocami nie ma takiego problemu jak z warzywami-
nie przepadam za nimi, tylko pomidory, ogórki, sałatę lubię ![]() czasami brokuły jem... |
![]() ![]() |
![]() |
#4772 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Czytałam kiedyś o nim i właśnie dziewczyny pisały że najbardziej ze wszystkich na cere pomagają ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja mam dzisiaj wolne na uczelni i siedzę sama w domu bo TŻ do późna na wykładach... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Idę zrobić pranie i posprzątać kuchnię bo wygląda jak po wojnie ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4773 |
Zakorzenienie
|
Wiesz tak szczerze to z natury mam cerę gładką, ale suchą i poprawiła się trochę, ale stosuje codziennie krem itd. Czuje się dzięki nimi taka "lekka".
![]() ![]() Dzięki. ![]() ![]()
![]() |
#4774 |
Raczkowanie
|
Ja nie jem słodyczy odkąd pojechałam do Egiptu (czyli od 27 sierpnia) i powiem wam, że teraz już jest o wiele łatwiej
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4775 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4776 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny potrzebuję rady
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4777 |
Zakorzenienie
|
nałożyłam też maseczkę rozświetlającą na twarz
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4778 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4779 |
Zakorzenienie
|
ostatnio kupiłam sobie coś takiego:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=19237 |
![]() ![]() |
![]() |
#4780 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4781 |
Zakorzenienie
|
Nareszcie was nadrobiłam
![]() ![]() Edytowane przez ekomonika Czas edycji: 2010-10-05 o 18:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4782 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4783 |
Zakorzenienie
|
taaak, fajne
![]() kiedyś to miałam, muszę znów kupić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4784 |
Wtajemniczenie
|
To co dziewczyny macie jakieś pomysły co do tej mojej fryzury?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4785 |
Zadomowienie
|
do mnie przyszedł dziś revlon, ale nie mam kiedy go wypróbować
![]() Tak w ogóle to cera znowu okropna, od kiedy biorę ten ha-pantoten ;/ Wystarczy ,że zjem jakieś słodycze i już mam pełno pryszczy ;/ Najgorsze te ślady, które zostają mi przez 3tyg. Ale nie chcę przerwać, bo zależy mi na zdrowych włosach : ) |
![]() ![]() |
![]() |
#4786 |
Konto usunięte
|
Mi sie zawsze wydawalo, ze na slub to trzeba jednak skromnie, zeby nie przycmic panny mlodej, np. nie rozumiem jak ktos idzie ubrany na bialo na czyjsc slub. Ale z drugiej strony to tez dobra okazja do poznania nnowych ludzi i trzeba dobrze wypasc, wiec moze wlosy proste ale pomaluj sie ladnie. Nie wiem jak wygladasz w falowanych, jezeli w miare naturalnie to mozesz sobie zrobic, ale takie mocne loki to odradzam. No i nie rob czegos co sie rozleci, po slubie bedzie wesele, musi sie trzymac. A nie ma sensu chyba wlosow skleic lakierem zeby zostaly falowane, chyba lepsze beda proste.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4787 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Colorstay wzięłaś, czy który ![]() ja ostatnio kupiłam Loreal - infallible i mam mieszane uczucia... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4788 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a co to za maseczka? dobrze działa? ![]() Cytat:
![]() Jeśli masz taki kolor jak Julianne to piękny ![]() ![]() Cytat:
Z tego co widzę na zdjęciach to mamy takie same fryzury ![]() Mam odrobinę gęstsze włossy niż Ty ale też bezustannie walczę z oklapniętymi włosami, tak na prawdę są fajne tylko przez jeden dzień po umyciu, a potem klapa i muszę myć nawet jeśli nie są jeszcze w ogóle przetłuszcone ![]() Ja na Twoim miejscu bym nie prostowała tylko poprosiła o nakręcenie na gruube wałki, ja tak robię czasem po umyciu jeśli mam czas i potem mam fajnie układające się, miękkie i puszyste włosy ![]() ![]() ![]() Jeśli jednak dobrze czujesz się z wyprostowanymi to wyprostuj ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Cytat:
A ja bym chciała zobaczyć Twoje zdjęcie, bo pamiętam że chyba miałaś jakiś czas temu wklejone, ale tak na krótko. Zapamiętałam tylko Twoje pięęękne włosy, takie ciemne kręcone ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4789 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a obecnie nie mogę zrobić ,bo takiej cery to jeszcze nigdy nie miałam ![]() i wyglądam jak brzydal ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4790 |
Zakorzenienie
|
coldplay z avonu ta maseczka, ale jest bardziej oczyszczająca niż rozświetlająca
|
![]() ![]() |
![]() |
#4791 |
Zakorzenienie
|
ekonomika czekam na foto
![]() kwiatuszku a może fryzjer ci coś doradzi? teraz w modzie podobno są asymetryczne fryzurki, np z jednej strony francuz a z drugiej luźno puszczone włosy np pofalowane... albo jakieś delikatne podpięcie? jak się tańczy całą noc w rozpuszczonych włoskach to szybko przestają wyglądać ładnie... nawet jeśli są wyprostowane, lekko się przepocisz i już będą się wywijać, no chyba że twoje włoski są inne ![]() żel myjący to buzi Under 20 maseczka 3 w 1Under 20 peeling dekoltu Under 20 krem nawilżający z ziaji na twarz żel z arniką pod oczy depilacja balsam nawilżający pielęgnacja i wymalowanie paznokci żel punktowy na wypryski Under 20 50 brzuszków na ławeczce + 50 skośnych skrzypowita x2 mykam spać ![]() ![]()
Najszczęśliwsza mama pod słońcem ![]() 19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie ![]() Edytowane przez loluska Czas edycji: 2010-10-05 o 21:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4792 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4793 |
Wtajemniczenie
|
hej a ostatnio robię tylko podstawową pielęgnacje, nie mam ani siły ani ochoty..
Nie wiem ile to jeszcze potrwa ![]() Dzis jako + posmarowałam paznokcie i dłonie maścią z wit. A Jutro rano umyję włoski, nałoże na kilka min odżywkę. I tyle. Tęsknie za wami ale nie potrafie się jakoś na niczym ostatnio skupić..
#4794 |
Zakorzenienie
|
Hej Kochane
![]() ![]() Ja dziś jak wyszłam o 7:45 , tak wleciałam do domu tylko przemienić torby po 15 i wróciłam po 21... Ale ale muszę się pochwalić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aaa i jeszcze przed tańcami udało mi się wstąpić do Arkad z mamuśką (była dziś tak kochana i mnie odwiozła i przywiozła ![]() Ale co do tego płaszcza, to ja tak niezdecydowanej osoby jaką ja jestem to nie znam ![]() ![]() I kurczę wrzuciłabym Wam foto - aparat mam, ale kabla nie... ![]() ![]() Soph - zauważyłaś już jakieś efekty po Silice? I jakie? Bo zastanawiałam się nad nią, ale nie jestem pewna ![]() agusiownik - z tego co dobrze kojarzę, to catee stosuje/stosowała te tabletki. samaraNW - dziękuję ![]() ![]() loluska - no niestety o wiele wiele za dużo !! ![]() angelinmyheart - gratuluję !!! Ja niestety mam tak, że trzymam się,trzymam aż tu nagle..impreza/odwiedziny/mamuśka wróciła z większych zakupów/Tż chciał mi poprawić humor i słodkości napływają ehh...Z fast food'ami nigdy nie miałam problemów, bo jem je raz na ruski rok, ale za to słodycze... ![]() angelwithoutsoul - zrobiłam wczoraj przed spaniem tak jak pisałaś z włosami - wysuszyłam i ułożyłam na poduszce nad sobą, że tak to ujmę i powiem Ci - Szok ! Rano wstaję, takie jak wysuszyłam, takie są(chodziło o fakturę, bo zazwyczaj nawet jak suszyłam, ale kładłam się z nimi byle jak to takie sianko troszku i takie powywijane dziwnie..) , ślicznie się dały wyprostować i ogólnie takie fajne w dotyku ! Dziękuję !! Bardzo,ale to bardzo mi pomogłaś ![]() ![]() kwiatuszek - super! I fajnie, że Tż o tym pomyślał i załatwił i zaproponował sam od siebie, naprawdę bomba!! ![]() A co do fryzurki - ja jestem cienka w układaniu i wymyślaniu takich rzeczy(od zawsze mam długie włosy, tak samo ścinam tylko grzywka się zmienia ![]() magne - pocieszyć Cię? Ja wyglądam jak brzydal z moją cerą już ok. 5 rok idzie ![]() ![]() A to może odstaw te tabletki jak tak Ci szkodzą i wiesz, że to przez nie i zakup coś innego? Jest tyle dostępnych na rynku tabletek na włosy ![]() Dzisiejsze SPAmowanie: - pokrzywa do picia Włosy: - serum wygładzające na końcówki i troszkę powyżej na suche Twarz: - krem nawilżający od derm. - filtr 50 - retinoid na noc - carmex w ciągu dnia na usta Ciało: - masaż Syrenką - 1,5h treningu tanecznego + rozciąganie - balsamowanie - krem na stopy - krem do rąk co jakiś czas Także jak widzicie niestety okrojone to dzisiejsze dbanie o siebie... Ale jutro mam nadzieję coś ponadrabiać! Lecę spać! Dobranoc Ślicznoty!! ![]()
![]() |
#4795 |
Rozeznanie
|
hej dziewczyny, przepraszam że nic się nie odzywam, ale mam prace od 8-18 a potem jezdze na fitnes, wiec w domu jestem po22 i padam na pyszczek, także jak uda mi się to zajrze do Was w tygodniu a jak nie, to w weekend nadrobię
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4796 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() _Alessandra to masz tyle wzrostu co ja ![]() ![]() ![]() ![]() miłego dnia ![]()
#4797 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wiesz,ale w moim środowisku jest sporo osób z problemami skórnymi,ale jak patrze na nich to nie uważam,że brzydko wyglądają, a na mojej jasnej cerze widać wszystko i właśnie jeszcze te ciemne włosy sprawiają,że jak cera nie jest ładna to jestem brzydal ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4798 | |
Raczkowanie
|
Dzień dobry ślicznotki
![]() Cytat:
Ciesze się, że pomogłam ![]() ![]() A co do zakupów to mam tak samo jak Ty ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4799 |
Rozeznanie
|
Hej piękne
![]() ![]() ![]() A myślałam że nie zdąrzę już przed kolejną częścią ![]()
#4800 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Kochane
![]() Nie poszłam dziś do szkoły, bo jak wstałam rano, to tak zaczęło mi być słabo i brzuch zaczął mnie tak okropnie boleć i kłuć...A jak zjadłam śniadanie to zwymiotowałam ![]() ![]() No, ale mam za to o wiele więcej czasu na naukę na jutro - sprawdzian z polskiego z całego renesansu i z hotelarstwa od początku roku, do tego będzie pytać z chemii i jeszcze referat muszę dokończyć na jutrzejszą fizykę, porażka... ![]() Ale mam też zamiar dziś o siebie jakoś zadbać bardziej ![]() Aaaa i jeszcze jedno! Szukałam sobie dziś u mamy w książkach takiego jakby albumu , który się zakłada jak dziecko się rodzi i się o nim tam wszystko zapisuje, co w jakich miesiącach robiło , umiało, jak mówiło na co, kiedy pierwszy ząbek, pierwsze pójście do przedszkola , pierwsza jazda autem itd. - baaardzo lubię go czytać ![]() ![]() ![]() A powracając do tego jaka to książka to tak: " Krok po kroku - Jak łatwo i bezpiecznie schudnąć oraz utrzymać wagę" John Hastings oraz Peter Jaret i Mindy Hermann - wydanie zaadaptowane przez dr.n.med.Magdalenę Białkowską. I zareklamowane jest tak: "12-tygodniowa super dieta - bez trudu, bez stresu, bez ryzyka - zmień co tydzień jeden nawyk" I dalej, tylko że to dłuższe: "Ścisłe diety sprawiają, na ogół, że utrata wagi jest trudniejsza, niż być powinna. Z niezrozumiałych przyczyn ich autorzy żądają od nas zbyt wiele i w zbyt krótkim czasie. Nic więc dziwnego, że tak wiele programów odchudzania zawodzi.Program Krok po kroku jest inny. Dzięki niemu w 12 tygodni nauczysz się prostych sposobów tracenia wagi, powoli wprowadzisz konieczne zmiany i będziesz mieć mnóstwo czasu na ich wypróbowanie. Znajdziesz wiele pomocnych wskazówek, odkryjesz najprostsze i najbardziej skuteczne sztuczki wspomagające odchudzanie. Nauczysz się także rozpoznawać właściwą wielkość porcji. Będziesz wreszcie wiedzieć wszystko, co pomoże Ci osiągnąć upragnioną wagę, energię i stan zdrowia. I już nigdy nie wrócisz do liczenia kalorii." Zapowiada się bardzo,ale to bardzo ciekawie - fakt, książka ma 320! stron (wraz z paroma stronami indeksów głównych) ale mam zamiar zacząć ją czytać jakoś w weekend, bo do piątku mam zawalone w szkole.. ![]() ![]() Jelizawieta - dziękujemy i wzajemnie! ![]() loluska - oo no to dobrze wiedzieć ![]() ![]() magne - to pozdrów mamuśke ![]() ![]() ![]() A to może te tabletki działają tak, że oczyszczają organizm w jakiś sposób, aby potem wzmocnić włosy,poprawić cerę itd.? Dużo takich tabletek tak działa! Ja mam tak w przypadku retinoidów,ale zewnętrznych i ciągle tylko powtarzam sobie - zejdzie,kiedyś zejdzie,kiedyś na pewno .. angelwithoutsoul - ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez _Alessandra Czas edycji: 2010-10-06 o 11:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:30.