Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-03, 20:37   #4681
Coldplay
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Apropo aniolkow VS tylko tyle mam do powiedzenia
Dody nie trawie w zaden sposob nie podoba mi sie jej troche meska sylwetka(szczegolnie rece, nogi) ogolnie ma takie meskie rysy, zbyt napompowane usta, no a sposobu mowienia to juz w ogole nie zniose
Ja jestem fanka Doutzen Kroes absolutnie wszystko w niej kocham, jest mega seksowna
Ja też z nich wszystkich najbardziej lubię Doutzen . No i Limę, ale Doutzen na pierwszym miejscu . Ma przeprzecudowne włosy, co ja bym za takie dałaa

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
przecież Ty jesteś b. szczupła jaki brzuch
no właśnie, Alessandra jaki brzuch?!
Coldplay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-03, 20:42   #4682
201604250941
Konto usunięte

Ale spam. Ale tez trzymam zdjecia Limy na kompie XDD I nie tylko. To nie sa ludzie tylko kosmity i ja je rozpracowywuje
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-03, 20:52   #4683
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez olcia1987 Pokaż wiadomość
hej kochane chcialam sie przylaczyc?? czytajac watek uswiadomilam sobie jak bardzo jestem zaniedbana...moze latwiej bedzie mi sie zmobilizowac piszac z wami...prawde mowiac ja prawie wogole o siebie niedbam...nieuzywam balsamow,masecze,pilingow ,,,rzadko dbam o dlonie i stopy jakos specjalnie,wlosy zawsze zwiazane w kucyk...ogolnie jest bardzo zle,i chce juz od jutra wziasc sie za siebie..mam nadzieje ze chociaz troche bedzie lepiej
witaj

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-03, 20:54   #4684
_Alessandra
Zakorzenienie

buahhot, Coldplay - owszem Kochana, miałam płaski brzuszek, ale w wakacje schudłam ok 2 kg. a na zdjęciach z Hiszpanii to jestem po kolejnym zrzuceniu 3kg , czyli ważyłam 50 i do tego duużo się ruszałam
A teraz jak człowiek wychodzi tylko do szkoły i z powrotem, i siedzi na tym dupsku za przeproszeniem w domu cały dzień, bo zimno, bo obowiązki, bo lekcje, bo coś tam, jak Tż przyjdzie, to też w domu się lenimy, bo nie ma gdzie wyjść w taką pogodę , to się je, i je i je i nie patrzy się na to co się je, w jakich porach ani nic i do tego ruszam się tylko na tańcach raz w tygodniu i czasami jak układ sobie przypominam , no i wszystko rośnie Nawet siostra ostatnio do mnie - ej , Ty przytyłaś, czy to przez tą bluzkę, bo jak w wakacje taki płaski brzuszek miałaś a teraz coś odstaje Tak, wiem, mam mega kochaną siostrzyczkę, która zawsze jest do bólu szczera ( I do tego jest patyczakiem, bo się całe życie odchudza itd.itp i ma nogi do nieba, bo po tacie odziedziczyła, mi kazano zadowolić się krótkimi .)

Doszłam do wniosku iż nie suszę włosów dzisiaj już i dam im przez noc odetchnąć Nałożyłam tylko serum na końcówki, popsikałam mgiełką Radicala i wsio Za chwilę jeszcze nałożę na buźkę retinoid i bambino na usta i kremy na ręce i stopy i jestem gotowa do spania

A i miałam jeszcze pytanie - czy jak idziecie spać to wiążecie jakoś włosy? I czy to jest zależne od tego czy są mokre czy suche??

książkoholiczka

10.03.2009 - razem

Edytowane przez _Alessandra
Czas edycji: 2010-10-03 o 20:57
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-03, 21:01   #4685
Shadii
Wtajemniczenie

Olcia1987, witaj

Cześć, Kobietki ostatnio nie mam czasu na nic, ciągle coś robię. Jeszcze nie zaczęłam studiów (jutro), a już mam ich dość No nie mam ochoty, no ;/

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-03, 21:09   #4686
_Alessandra
Zakorzenienie

Olcia1987 - Witaj To, że będzie Ci łatwiej, to masz gwarantowane! I do tego, ja bynajmniej zauważyłam, że odkąd tu jestem czuję się zobowiązana tak jakby do tych wszystkich "zabiegów" , wywiązywania się z nich itd

Shadii - a jaki kierunek? I który rok? Ale to, że Ci się nie chce to wynika z tego, że nie chce Ci się uczyć() , czy nie odpowiadają Ci studia, albo towarzystwo??

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
Stary 2010-10-03, 21:09   #4687
201604250941
Konto usunięte

Aless ja ostatnio zaczelam wiazac ale nie wiem cyz to cos daje. Mokre nie wyschna zwiazane i sie mocno na nich gumka odcisnie.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-10-03, 21:12   #4688
Shadii
Wtajemniczenie

Prawo. No właśnie nie chce mi się uczyć, wcale Nie chce mi się chodzić do szkoły, to mi psuje humor. Eh ^^

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-03, 21:29   #4689
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Prawo. No właśnie nie chce mi się uczyć, wcale Nie chce mi się chodzić do szkoły, to mi psuje humor. Eh ^^
ja też jutro idę szczerze to już nudziło mi się, ale jak zobaczyłam swój plan zmieniłam zdanie i chętnie jeszcze bym się ponudziła niestety...

Stary 2010-10-03, 21:30   #4690
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
hej kochane chcialam sie przylaczyc?? czytajac watek uswiadomilam sobie jak bardzo jestem zaniedbana...moze latwiej bedzie mi sie zmobilizowac piszac z wami...prawde mowiac ja prawie wogole o siebie niedbam...nieuzywam balsamow,masecze,pilingow ,,,rzadko dbam o dlonie i stopy jakos specjalnie,wlosy zawsze zwiazane w kucyk...ogolnie jest bardzo zle,i chce juz od jutra wziasc sie za siebie..mam nadzieje ze chociaz troche bedzie lepiej
Cześć. Powiem Ci, że u mnie wcześniej było zero systematyczności, a teraz jak tu wchodzę to codziennie dbam o siebie, a jak mi się nie za bardzo chcę to mobilizują mnie dziewczyny pisząc, jak dbają o siebie.

Cytat:
Napisane przez pettiteAngel Pokaż wiadomość
Dziewczyny, co myślicie o dżinsowych szortach noszonych na rajstopy?
Chciałabym jeszcze je trochę ponosić
Ja dzisiaj chciałam ubrać dżinsowe i fioletowe rajstopy, ale mam długi płaszcz i nie pasowało mi, ale myślę, że można jeszcze tak chodzić.

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
A i miałam jeszcze pytanie - czy jak idziecie spać to wiążecie jakoś włosy? I czy to jest zależne od tego czy są mokre czy suche??
Ja zawsze chodzę z suchymi i nie spinam ich, jak pójdę z mokrymi to rano mam siano na głowie i każdy włos w inną stronę. Chyba, że idę spać z olejkiem rycynowym to wtedy zaplatam je w warkocz.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-03, 21:41   #4691
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj

Cytat:
Napisane przez Coldplay Pokaż wiadomość
Ja też z nich wszystkich najbardziej lubię Doutzen . No i Limę, ale Doutzen na pierwszym miejscu . Ma przeprzecudowne włosy, co ja bym za takie dałaa
ooo tak wlosy

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
buahhot, Coldplay - owszem Kochana, miałam płaski brzuszek, ale w wakacje schudłam ok 2 kg. a na zdjęciach z Hiszpanii to jestem po kolejnym zrzuceniu 3kg , czyli ważyłam 50 i do tego duużo się ruszałam
A teraz jak człowiek wychodzi tylko do szkoły i z powrotem, i siedzi na tym dupsku za przeproszeniem w domu cały dzień, bo zimno, bo obowiązki, bo lekcje, bo coś tam, jak Tż przyjdzie, to też w domu się lenimy, bo nie ma gdzie wyjść w taką pogodę , to się je, i je i je i nie patrzy się na to co się je, w jakich porach ani nic i do tego ruszam się tylko na tańcach raz w tygodniu i czasami jak układ sobie przypominam , no i wszystko rośnie Nawet siostra ostatnio do mnie - ej , Ty przytyłaś, czy to przez tą bluzkę, bo jak w wakacje taki płaski brzuszek miałaś a teraz coś odstaje Tak, wiem, mam mega kochaną siostrzyczkę, która zawsze jest do bólu szczera ( I do tego jest patyczakiem, bo się całe życie odchudza itd.itp i ma nogi do nieba, bo po tacie odziedziczyła, mi kazano zadowolić się krótkimi .)

Doszłam do wniosku iż nie suszę włosów dzisiaj już i dam im przez noc odetchnąć Nałożyłam tylko serum na końcówki, popsikałam mgiełką Radicala i wsio Za chwilę jeszcze nałożę na buźkę retinoid i bambino na usta i kremy na ręce i stopy i jestem gotowa do spania

czytalam, ze nie powinno sie chodzic z mokrymi wlosami spac, ja nigdy nie zwiazuje na noc, to tez podobno ma jakis wplyw na wlosy, ewentualnie jakis luzny warkocz mozna. Ale ja ogolnie wlasciwie zawsze w rozpuszczonych smigam

A ja dzis zrobilam sobie dluuuga kapiel, peeling nog, balsamowanie, teraz umylam wloski, nalozylam maske, spsikalam radicalem, serum na koncowki, pomalowalam pazurki, jeszcze tylko gruba warstwa nivei na buzke i krem na dlonie i gotowa do spania

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-03, 21:45   #4692
Coldplay
Wtajemniczenie

Użyłam dzisiaj szamponu i odżywki Johna Friedy (były dołączone do październikowej Urody ) i muszę Wam powiedzieć że włosy - rewelacjaa . Błyszczą się, rozczesały się bez problemu (zero kołtunów, co w moim przypadku jest jak mission impossible ), są gładziutkie, miękkie .. aaach . Jak tylko znajdę w którejś drogerii ten szampon i odżywkę to kupuję od razu!

Alessandra_
- wiem jak to jest, też nic się prawie nie ruszam, cały czas szkoła, dom, szkoła, dom, zwariować można, jem na co mam ochotę i tylko czekam aż zacznie przybywać kg . Przydałby się jeszcze jakiś wątek mobilizujący do ćwiczeń . Co do włosów to nie wiążę, zawsze daję im odpocząć w nocy od tych wszystkich gumek i wsuwek . Poza tym jak zwiążę mokre to rano budzę się z jeszcze wilgotnymi
Coldplay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-03, 21:49   #4693
_Alessandra
Zakorzenienie

candycotton, snowhitee, coldplay , angelinmyheart- dziękuję za odp.
A co do chodzenia spać w suchych - to jest właśnie nie fair , bo chcę im dać odpocząć od suszarki a z drugiej strony nie wiem czy nie szkodzę im bardziej..

coldplay - dookładnie mam to samo! A jak taka pogoda jest,to nic tylko zaszyć się pod kocyk, herbatka w dłoń i Tv albo Wizaż (no i nauka...) Ten pomysł z nowym forum nie jest zły Wiem, że takie fora istnieją o zrzucaniu kg , ćwiczeniach mobilizacji itd. ale znów mam takie same obawy jak przed tym forum - nie chcę się wbijać do już zaprzyjaźnionej grupki Także takie forum, na którym byłyby wszystkie Ślicznoty stąd , które chcą poćwiczyć nad swoim ciałkiem + takie, które by doszły, to wcale nie jest głupi pomysł i ja jestem zaa!

Shadii - to mamy to samo... Tyle, że ja jeszcze w szkole średniej jestem, ale jest tyle tego i każdy chce wszystko szybko, najlepiej dzień w dzień z 3 kartkówki do tego obowiązkowo z 2-3 spr. w tyg. i jeszcze do tego 2-3 'duże kartkówki' - wiecie ominięcie tego, że nie może być więcej niż 2 bodajże spr. w tyg. A podobno do technikum chodzą same nieuki i patologia - tak mówiła moja wychowawczyni w gimnazjum A w technikum tak naprawdę jest 2x więcej nauki niż w liceum ehh..

Ja idę spać Piękności Dobranoc !!!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem

Edytowane przez _Alessandra
Czas edycji: 2010-10-03 o 21:56
Stary 2010-10-03, 22:01   #4694
201604250941
Konto usunięte

Aless- ja chodze spac w mokrych ale moje sa proste i nic nie da rady ich nakrecic. Nie wiem jak Twoje, jesli Ci sie pokreca to myj tak godzine przed snem.
Stary 2010-10-03, 22:09   #4695
Jelizawieta
Rozeznanie

Dziewczyny, ja bardzo chętnie dalej bym się uczyła w liceum....bardzo tęsknie, studia też są świetnym okresem w moim życiu, ale niestety tutaj już widać dorosłe życie, a czasy liceum to była totalna beztroska
olcia1987-siemaneczko
A ja chodze z puszczonymi wlosami spać. Obojętnie czy suche czy mokre Ja zajęcia zaczynam od piątku, nie wiem jak to przeżyje ale sam rade, w końcu jeszcze tylko rok na tej uczelni
Ze spamowania w moim wydaniu dzisiaj tylko:
basenik
odzywka na wlosy bez splukiwania
melisa+mieta+pokrzywa do picia...a wiecie co jest najgorsze? że zaczyna mi to smakować jeszcze tylko musze pomalowac paznokcie i moge isc spac Także dobranoc dziewczęta, jutro odezwe się późnym późnym wieczorem albo we wtorek bo ciężki dzień mam buziaki
Jelizawieta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-03, 22:11   #4696
olcia1987
Rozeznanie

od jutra zdaje relacjie co dla siebie zrobilam itd. podobno lepiej niechodzic z mokrymi wlosami spac,bardzo sie niszcza od pocierania tak kiedys mowila mi fryzjerka...co do mojej pielegnacji w tym tyg ide na manikur hybrydowy(chyba tak sie nazywa??) i depilacjie brwi z henna...musze zadbac o wlosy,mam teraz boba na glowie ale chce je wkoncu zaposcic chociaz za ramiona...
olcia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 00:01   #4697
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
witaj

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Chodzę spać z rozpuszczonymi włosami i też słyszałam, że nie powinno się chodzić z mokrymi spać. Ja już po prysznicu, użyłam pięknie pachnącego żelu pod prysznic far away z avonu i takiego samego balsamu do ciała, nałożyłam serum z eveline do biustu, a teraz siedzę i czytam wizaż z peelingiem enzymatycznym z ziaji na twarzy
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 09:08   #4698
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Dzień dobry laseczki

Co do włosów to nie powinno się chodzić z mokrym spać, ponieważ się strasznie niszczą (też mi tak powiedziała fryzjerka, i to nie jedna ). Najlepiej chodzić w suchych i zapleć luźny warkocz. Ja tak nigdy nie zrobiłam, bo nie lubie mieć takich fali z włosów Zwykle chodze spać w suchych i rozpuszczonych, układam je tak do góry na poduszcze, żeby nie poniszczyły się i były rano ładnie ułożone

_Alessandra Niezły paradoks Też tak sobie kiedyś myślałam co jest lepsze: iść spać w mokrych włosach, żeby rano były poszarpane i w każdą strone, ale za to dać im odpocząć od suszarki. Czy jednak wysuszyć i mieć rano ładną fryzurke

Olcia1987 Witaj

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...

Edytowane przez angelwithoutsoul
Czas edycji: 2010-10-04 o 09:10
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 09:13   #4699
buahhot
Marcelover ♥♥♥

dobry
ja zaraz lecę na zajęcia miłego dnia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-04, 09:16   #4700
samaraNW
Zakorzenienie

witam

ja nie chodzę spać z mokrymi,bo bym się dziwnie czuła śpiąc na mokrej poduszce włosy zawsze suszę,bo same schłyby mi wiele godzin i się wywijały w różne strony. a tak po suszeniu mam ładne i prawie idealnie proste

kupiłam sobie ostatnio w ori: podkład mineralny,który jak dla mnie jest świetny, mimo że mam cerę tłustą, paletkę do brwi, Moon - super jest ten zapach,miałam go kiedyś,lata temu i mam bardzo miłe wspomnienia z nim

kupiłam też tabletki ze skrzypem, pokrzywą, cynkiem i witaminami
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 09:25   #4701
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Cytat:
Napisane przez Jelizawieta Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja bardzo chętnie dalej bym się uczyła w liceum....bardzo tęsknie, studia też są świetnym okresem w moim życiu, ale niestety tutaj już widać dorosłe życie, a czasy liceum to była totalna beztroska
Też bym chętnie dalej uczyła się w liceum. Taka beztroska, szczególnie, że mój Tż. jest o rok młodszy i dopiero teraz kończy technikum. Ja studiuję zaocznie i czasem ciężko jest.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-10-04, 10:14   #4702
olcia1987
Rozeznanie

hej ja wtalam,wypilam herbatke i biore sie za siebie chce zrobic peeling,jakos maske...dostalam uczylenia na dekoldzie,takie male czerwone krostki z biala koncowka i teraz niewiem od czego czy perfumy czy balsam do ciala dove ten pro-age;/on jest bardzo tlusty,myslalam ze troche zregeneruje nim skore ale chyba jest za tlusty na dekold;/...
olcia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 10:51   #4703
agusiownik
Zakorzenienie

a ja niedawno wstałam i właśnie skończyłam pić wodę z cytryną
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-04, 11:23   #4704
loluska
Zakorzenienie

Dzień dobry nie było mnie tu wczoraj, bo byłam brata do Rzeszowa odwieść na mieszkanko z tż i potem poszliśmy do galerii... jednak na taką galerię to dzień by mi nie starczył gdybym chciała wszystko oblukać, a byliśmy tylko godzinkę Tż kupił mi bieliznę a dziś zaopatrzyłam się w modo w taką czarną zwykłą bokserkę no i w ogóle nie poszłam dziś na zajęcia bo lenia złapałam ;p musiałam też kupić materiał na strój do masażu i tak poplątałam się po miasteczku..
zaraz wstawię foto sukienki z dodatkami, nie skracałam jej jeszcze i właściwie to się cały czas zastanawiam czy to robić... liczę na szczere opinie dotyczące jej metamorfozy hehe a no i byłam dziś u fryzjera spytać czy zrobi mi tą fryzurkę na wesele co ostatnio wklejałam powiedział że ładna i bez problemu i zapisałam się jeszcze na makijaż... ale zobaczę jak będę stać z kasą jeszcze...

kosmetyków z under 20 nadal nie dostałam....

Alessandra
3mam kciuki żeby wybrali cię do kalendarza nie rozumiem czemu narzekasz na swoje nogi, według mnie są rewelacyjne

Shadii
mi teraz pomału się zaczynają zaliczenia a uczyć też mi się nie chcę ;/

olcia1987
witaj

Coldplay
no i to w wielu kwestiach

ekomonika
chcę widzieć cię w rudych włoskach

Kitka
zumbę?? cóż to za cudo? ;p

fotki sukienki są w albumie, czekam na opinię i rady

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie

Edytowane przez loluska
Czas edycji: 2010-10-04 o 11:40
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 12:01   #4705
angelinmyheart
Zakorzenienie

loluska, jak dla mnie sukienka z dodatkami prezentuję się bardzo ładnie. Tylko może, ja bym ja troszkę skróciła. Miałam takie same kolczyki, ale niestety jeden z nich zgubiłam.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-10-04, 12:08   #4706
loluska
Zakorzenienie

a na jaką długość skróciłabyś ją?

Stary 2010-10-04, 12:18   #4707
angelinmyheart
Zakorzenienie

Wydaje mi się, że mało tak przed kolano.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-10-04, 12:22   #4708
kaaasiuleczka
Wtajemniczenie

loluska świetnie przerobiłaś tą kiecke ja tez bym ją ciachneła. tak przed kolanko i mi sie nie podobaja te ramiączka też bym je obcieła

zapraszam do ogladania i komentowania
https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html
kaaasiuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 12:28   #4709
loluska
Zakorzenienie

no to w takim razie jutro wezmę do krawcowej i mi skróci a co do ramiączek, to gdybym je odcięła to by mi sukienka zleciała ;/ bo osobiście też bardziej podobałaby mi się ona bez nich...

właśnie był u mnie kurier, przyszły mi kosmetyki a w zestawie:
-aktywny żel punktowy S.OS.
-2w1 lekki krem + puder antybakteryjny
-2w1 aktywny żel-peeling myjący
-3w1 żel myjący + peeling złuszczający + maska regulująca

nawet się tylu nie spodziewałam : i to nie są próbki tylko całe opakowanie

Edytowane przez loluska
Czas edycji: 2010-10-04 o 13:13
Stary 2010-10-04, 13:18   #4710
hanamici
Raczkowanie

GG do hanamici

hej laski nie było mnie tutaj wczoraj wieczorem, bo byłam na kursie salsy świetnie było i już umiem podstawowe kroki i taki początek układu

ale teraz z innej beczki, byłam dziś pierwszyraz na zajęciach i powiem wam, że jak bardzo się jarałam hiszpańskim, tak teraz zupełnie mi przeszło. miesza mi się z francuskim, angielskim i polskim i w ogóle bleee a za tydzień mam sprawdzian z historii literatury francuskiej -.- i już mi ręce opadły matko! ile tam trzeba pisać i jak szybko i jeszcze... po francusku całe 1,5h, ale... i tak fajnie było

dziś tylko kąpiel, włoski i balsam, bo nie mam czasu, ale może wieczorem o siebie lepiej zadbam. teraz uciekam do pracy, także do napisania

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości