Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-06, 12:18   #4801
caate
Zakorzenienie

GG do caate
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

czesc

ale Was zaniedbalam
opieka nad Zuzia pochlania mi tyle czasu, ze nie ma na nic sily i czasu. Ten tydzien ma byc lzejszy,bo mala juz smiga do przedszkola wiec zajmuje sie nia dopiero od 15.
Dlatego tez, od 2tyg dzis zadbalam o siebie
o 9rano mialam wizyte-zelowanie naturalnej plytki paznokcia
kupilam sobie cyrkonie i mam zamiar w pt cos ladnego sobie strzelic na impreze
kupilam podklad EL Double Wear juz na jesien, lakier czerwony i malinowy z Inglota, bialy cien. No to tyle z dobroci dla mnie jutro chyba wroce sie po spodnie do Bershki, tylko zastanawiam sie czy sa mi tak bardzo potrzebne, bo z tylu sa wysmienite ale przod mi tak mocno spina uda i mam juz podobny kolor dzinsu, jeszcze przemysle

z racji tego, ze wczoraj dostalam @, dzis wyjatkowo:
mydlo siarkowe
peeling do twarzy
biala glinka z bielendy
tonic cera wrazliwa z Avene
krem biala glinka z bielendy
cleance K z Avene punktowo

zaraz sobie zrobie SPA na stopki, czyli:
kapiel w oliwce, peeling,pumeks,kremik

Dzis mam mieszany humor, rano jakis czlowiek wyjechal mi nagle z osiedla na glowna, gdzie gdyby nie moje silne hamowanie byloby buuum, cisnienie mi tak podniosl masakrycznie nierozumiem, jak tak ludzie bez niczego sobie wyjezdzaja, no zero wyobrazni
pozniej te paznokcie otworzyli nowy salon,baaajka,wystroj oh i ah, a teraz siedze i placze ze w 3h wydalam 320zl eeeeeh

ide Was nadrabiac
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 12:27   #4802
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
czesc

ale Was zaniedbalam
opieka nad Zuzia pochlania mi tyle czasu, ze nie ma na nic sily i czasu. Ten tydzien ma byc lzejszy,bo mala juz smiga do przedszkola wiec zajmuje sie nia dopiero od 15.
Dlatego tez, od 2tyg dzis zadbalam o siebie
o 9rano mialam wizyte-zelowanie naturalnej plytki paznokcia
kupilam sobie cyrkonie i mam zamiar w pt cos ladnego sobie strzelic na impreze
kupilam podklad EL Double Wear juz na jesien, lakier czerwony i malinowy z Inglota, bialy cien. No to tyle z dobroci dla mnie jutro chyba wroce sie po spodnie do Bershki, tylko zastanawiam sie czy sa mi tak bardzo potrzebne, bo z tylu sa wysmienite ale przod mi tak mocno spina uda i mam juz podobny kolor dzinsu, jeszcze przemysle

z racji tego, ze wczoraj dostalam @, dzis wyjatkowo:
mydlo siarkowe
peeling do twarzy
biala glinka z bielendy
tonic cera wrazliwa z Avene
krem biala glinka z bielendy
cleance K z Avene punktowo

zaraz sobie zrobie SPA na stopki, czyli:
kapiel w oliwce, peeling,pumeks,kremik

Dzis mam mieszany humor, rano jakis czlowiek wyjechal mi nagle z osiedla na glowna, gdzie gdyby nie moje silne hamowanie byloby buuum, cisnienie mi tak podniosl masakrycznie nierozumiem, jak tak ludzie bez niczego sobie wyjezdzaja, no zero wyobrazni
pozniej te paznokcie otworzyli nowy salon,baaajka,wystroj oh i ah, a teraz siedze i placze ze w 3h wydalam 320zl eeeeeh

ide Was nadrabiac

catee jak się sprawuje ten podkład? Widziałam, że na KWC ma bardzo dobre opinie, ale nie wiem jakiej on jest konsystencji Nie obciąża zbytnio buzi?

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 12:41   #4803
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
catee jak się sprawuje ten podkład? Widziałam, że na KWC ma bardzo dobre opinie, ale nie wiem jakiej on jest konsystencji Nie obciąża zbytnio buzi?
ja juz mam druga tubke, tamtej zimy tez go uzywalam i bylam bardzo zadowolona
jest to kryjacy podklad o konsystencji takie cos jak Revlon ColorStay. Mnie on nie zapycha,pory sa niewidoczne, utrzymuje sie rekordowo dlugo, u mnie bez pudru wytrzyma 10h spokojnie. Lubie go, za to ze mam po nim taka gladka buzke. Minus to brak dozownika, ale wydajny jak malo ktory Moim zdaniem, buzia pod nim oddycha, czego nie mialam przy Revlonie
Stary 2010-10-06, 12:55   #4804
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Zastanawiałam się czy go nie kupić Tyle, że mam dość ciemną buźke (po solarium) i nie wiem czy bd dla mnie takie ciemne kolory
Jest jeszcze druga wersja tego podkładu taka bardziej na lato... EL Nutritious Vita Mineral i nie wiem na jaki się skusić Bd musiała chyba sobie dobrać kolorem ( a tu niestety u mnie strasznie trudno ;/)

25.10. Pijam pokrzywę
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Stary 2010-10-06, 13:03   #4805
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
używała może któraś z Was Merz Special? Są dobre na cerę?
ja uzywalam
po miesiacu zero pryszczy, wlosy mnie wypadaja. Dla mnie bomba i najlepsze,lecz nie stac mnie na nie, co miesiac 60zl,to duzo

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Cytat:
Zastanawiałam się czy go nie kupić Tyle, że mam dość ciemną buźke (po solarium) i nie wiem czy bd dla mnie takie ciemne kolory
Jest jeszcze druga wersja tego podkładu taka bardziej na lato... EL Nutritious Vita Mineral i nie wiem na jaki się skusić Bd musiała chyba sobie dobrać kolorem ( a tu niestety u mnie strasznie trudno ;/)
teraz sama zakupilam 04, zebym mogla juz go uzywac, a rok temu mialam chyba 03. Warto poprosic o probke, bo na twarzy najlepiej ocenic
Stary 2010-10-06, 14:01   #4806
_Alessandra
Zakorzenienie

Tak piszecie o tym podkładzie EL i ja od dość daawna się nad nim zastanawiam , ale przeraża mnie cena...:rolleye s: Jednak jakieś 140zł za podkład dla osoby uczącej się i niepracującej to majątek A nigdy w drogeriach nie mogę się o próbki doprosić bo 'nigdy nie mają'
Kiedyś używałam słynnego CS Revlona i to była porażka - tak okropnie mnie zapchał i był niesamowicie ciężki.. I wyrzuciłam 7 dych w błoto...I teraz jestem baardzo ostrożna w kupowaniu tak drogich produktów w ciemno..

Aktualnie ogarnę szybko pokój , pościeram się mikrofibrą, nałożę maseczkę oczyszczającą, zrobię sobie zielonej herbatki i zacznę uczyć się polskiego ,a później hotelarstwa ....

Wpadnę później, miłego popołudnia Kochane

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 14:24   #4807
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez judus Pokaż wiadomość
Hej piękne tęskniłyście? Bo ja bardzo właśnie mi zrobiono internet i lecę czytać co tam u Was słychać
A myślałam że nie zdąrzę już przed kolejną częścią

czeeść judus, witamy z powrotem
Coldplay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 14:43   #4808
kaaasiuleczka
Wtajemniczenie

angelwithoutsoul wklej zdjęcie tej dziewczyny co masz na avatarze bo wzbudziła moje zainteresowanie

zapraszam do ogladania i komentowania
https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html
kaaasiuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 14:49   #4809
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Tak piszecie o tym podkładzie EL i ja od dość daawna się nad nim zastanawiam , ale przeraża mnie cena...:rolleye s: Jednak jakieś 140zł za podkład dla osoby uczącej się i niepracującej to majątek A nigdy w drogeriach nie mogę się o próbki doprosić bo 'nigdy nie mają'
Kiedyś używałam słynnego CS Revlona i to była porażka - tak okropnie mnie zapchał i był niesamowicie ciężki.. I wyrzuciłam 7 dych w błoto...I teraz jestem baardzo ostrożna w kupowaniu tak drogich produktów w ciemno..

Aktualnie ogarnę szybko pokój , pościeram się mikrofibrą, nałożę maseczkę oczyszczającą, zrobię sobie zielonej herbatki i zacznę uczyć się polskiego ,a później hotelarstwa ....

Mnie też przeraża cena Jest to dużo pieniążków przy mojej wypłacie... Ale już tylu fluidów testowałam i żaden dla mnie się nie nadaje Zwykle chodzi o odcienie... Albo o to, że za bardzo je widać na buźce No i pomyślałam, że może te z wyższych półek mnie w końcu zadowolą... W dodatku zachęcają mnie świetne opinie na KWC. Obecnie używam Max factor Lasting Performance, ale i w nim odcień mi nie pasuje

25.10. Pijam pokrzywę
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Edytowane przez angelwithoutsoul
Czas edycji: 2010-10-06 o 14:51
Stary 2010-10-06, 15:30   #4810
ekomonika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
ekonomika czekam na foto kolor włosków śliczny...
Dziękuję Postaram się wkleić fotkę jak najszybciej
Cytat:
Napisane przez judus Pokaż wiadomość
Hej piękne tęskniłyście? Bo ja bardzo właśnie mi zrobiono internet i lecę czytać co tam u Was słychać
A myślałam że nie zdążę już przed kolejną częścią
Hej Pewnie że tęskniłyśmy !
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 15:32   #4811
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kaaasiuleczka Pokaż wiadomość
angelwithoutsoul wklej zdjęcie tej dziewczyny co masz na avatarze bo wzbudziła moje zainteresowanie

Ładna nie? Ile bym dała za taki wygląd To Stacey Gurnevich wpisz w google to zobaczysz ile tam jest jej fotek A tu pare ode mnie:

25.10. Pijam pokrzywę
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-06, 15:33   #4812
hanamici
Raczkowanie

GG do hanamici

hej Babeczki. w ogóle nie mam na nic czasu - ani na siebie, ani na Tż, ani zakupy, naukę! tyle się dzieje, a mam tyle na uczelnię do zrobienia, że ja nie wiem... jak to ogarnę będę mistrzem numer jeden! zdecydowanie...

wyszło teraz, że muszę kupić książkę do gramatyki francuskiej za 60 zł + ksero podr i ćw z hiszpana, także 80zł papa
ale zaszaleję i kupię sobie dziś coś w drogerii i wypięknię się dla relaksu wieczorkiem ^^

muszę spadać, bo dziś w końcu zobaczę Tż, a póki co - NauKA! a najlepsze, że wszystkie zajęcia mam po francusku, więc możecie sobie wyobrazić jak zmęczony mam mózg

no nic. spadam, zajrzę do was niedługo, bo kuuurde... póki co, słabo widzę swoje przesiadywanie na wizażu.

buziaki
Stary 2010-10-06, 15:45   #4813
samaraNW
Zakorzenienie

witam

Cytat:
Napisane przez hanamici Pokaż wiadomość
hej Babeczki. w ogóle nie mam na nic czasu - ani na siebie, ani na Tż, ani zakupy, naukę! tyle się dzieje, a mam tyle na uczelnię do zrobienia, że ja nie wiem... jak to ogarnę będę mistrzem numer jeden! zdecydowanie...

wyszło teraz, że muszę kupić książkę do gramatyki francuskiej za 60 zł + ksero podr i ćw z hiszpana, także 80zł papa
ale zaszaleję i kupię sobie dziś coś w drogerii i wypięknię się dla relaksu wieczorkiem ^^

muszę spadać, bo dziś w końcu zobaczę Tż, a póki co - NauKA! a najlepsze, że wszystkie zajęcia mam po francusku, więc możecie sobie wyobrazić jak zmęczony mam mózg

no nic. spadam, zajrzę do was niedługo, bo kuuurde... póki co, słabo widzę swoje przesiadywanie na wizażu.

buziaki
niestety miałam zaszczyt uczyć się francuskiego,co jest jednym z najgorszych moich wspomnień z tym,że ja humanistką nie jestem i nie lubię się uczyć języków.

mnie dzisiaj głowa boli, pospamuję się trochę dla relaksu,bo na razie myślenie mi nie wychodzi
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 15:45   #4814
kaaasiuleczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Ładna nie? Ile bym dała za taki wygląd To Stacey Gurnevich wpisz w google to zobaczysz ile tam jest jej fotek A tu pare ode mnie:
rzeczywiście śliczna jak ja bym chciała mieć niebieskie oczy...

zapraszam do ogladania i komentowania
https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html
kaaasiuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 16:00   #4815
buahhot
Marcelover ♥♥♥

dzień dobry

Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość
do mnie przyszedł dziś revlon, ale nie mam kiedy go wypróbować
Tak w ogóle to cera znowu okropna, od kiedy biorę ten ha-pantoten ;/
Wystarczy ,że zjem jakieś słodycze i już mam pełno pryszczy ;/ Najgorsze te ślady, które zostają mi przez 3tyg. Ale nie chcę przerwać, bo zależy mi na zdrowych włosach : )
nie strasz mnie, bo ja kupiłam ha-pantoten i zamierzam go długoo stosować

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Mi sie zawsze wydawalo, ze na slub to trzeba jednak skromnie, zeby nie przycmic panny mlodej, np. nie rozumiem jak ktos idzie ubrany na bialo na czyjsc slub. Ale z drugiej strony to tez dobra okazja do poznania nnowych ludzi i trzeba dobrze wypasc, wiec moze wlosy proste ale pomaluj sie ladnie. Nie wiem jak wygladasz w falowanych, jezeli w miare naturalnie to mozesz sobie zrobic, ale takie mocne loki to odradzam. No i nie rob czegos co sie rozleci, po slubie bedzie wesele, musi sie trzymac. A nie ma sensu chyba wlosow skleic lakierem zeby zostaly falowane, chyba lepsze beda proste.
ja miałam na ślubie kuzynki jasnoróżową sukienkę, no ale tak się umówiłyśmy

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 16:05   #4816
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kaaasiuleczka Pokaż wiadomość
rzeczywiście śliczna jak ja bym chciała mieć niebieskie oczy...

Ja też zawsze chciałam mieć niebieskie A mam jakieś takie szarawe... Kurdeee chcę wyglądać tak jak ona! Ide się spamować

25.10. Pijam pokrzywę
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Stary 2010-10-06, 16:05   #4817
samaraNW
Zakorzenienie

znalazłam w domu herbatkę z bratka i zacznę ją regularnie pić z tego,co wyczytałam w necie,to niesłychanie dużo właściwości zdrowotnych ma
pił ktoś? pomaga na cerę?
Stary 2010-10-06, 16:25   #4818
magne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
znalazłam w domu herbatkę z bratka i zacznę ją regularnie pić z tego,co wyczytałam w necie,to niesłychanie dużo właściwości zdrowotnych ma
pił ktoś? pomaga na cerę?
na początku u niektórych się pogarsza cera(oczyszczanie) a później jest już lepiej
buahhot- moje problemy z cera z tego co zauważylam najbardziej zależą od diety. każdy organizm jest inny,więc moze ciebie nie wysypie. Mnie wysypało po 5 dniach od brania tabletek.Juz biorę około 2miesięcy ,a włosy nadal wypadają,ale rosną szybciej i są zdrowe Nie pamiętam kiedy podcinałam końcówki
Allesandra- wydaje mi się ,że pokrzywa tak mnie oczyszcza i dlatego cera brzydka jest kiedy jem nieodpowiednie rzeczy. Chciałabym używać retinoidów na przebarwienia po krostach ,bo niestety na jasnej cerze te czerwone kropeczki bardzo widać, a mocno kryjących podkładów nie chcę nosić,ale na razie wspomagam się acne dermem : )
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 16:34   #4819
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
na początku u niektórych się pogarsza cera(oczyszczanie) a później jest już lepiej
buahhot- moje problemy z cera z tego co zauważylam najbardziej zależą od diety. każdy organizm jest inny,więc moze ciebie nie wysypie. Mnie wysypało po 5 dniach od brania tabletek.Juz biorę około 2miesięcy ,a włosy nadal wypadają,ale rosną szybciej i są zdrowe Nie pamiętam kiedy podcinałam końcówki
Allesandra- wydaje mi się ,że pokrzywa tak mnie oczyszcza i dlatego cera brzydka jest kiedy jem nieodpowiednie rzeczy. Chciałabym używać retinoidów na przebarwienia po krostach ,bo niestety na jasnej cerze te czerwone kropeczki bardzo widać, a mocno kryjących podkładów nie chcę nosić,ale na razie wspomagam się acne dermem : )
ojj jak ja bym chciała żeby szybciej rosły a wypadają te które miały wypaść, reszta napewno trzyma się mocniej a jaką masz wersję tych tabletek, classic czy optimum?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-06, 16:40   #4820
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
wiem o oczyszczaniu mam nadzieję,że mnie to nie spotka
pomaga Ci acne-derm? mi ani on,ani skinoren, na przebarwienia nie pomagają a zaczęłam stosować w marcu/kwietniu

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

idę sobie zrobić zrobić pełną tapetę kiedy ostatnio robiłam pełen makijaż oka(zazwyczaj używam tylko tuszu) w zwykły dzień,to już nawet nie pamiętam
Stary 2010-10-06, 16:42   #4821
_Alessandra
Zakorzenienie

Ja Kochane na chwilkę, bo jestem w trakcie uczenia się renesansu ..
Właśnie weszłam na stronę Świdniczki, co z tego portalu był ten casting ii...jest zdjęcie! Czyli mnie wybrali haha
Ogólnie fotograf narobił peeełno zdjęć, ale jest jedno, które wybrał
http://www.swidniczka.com/news,single,init,article,3806 (ja to ta na dole, na drugim zdjęciu )
A ta dziewczyna nade mną jest ogólnie fotomodelką i jest przepiękna i nie wiem czemu dał zdjęcie na którym wyszła fatalnie...A uwierzcie jak ją widziałam na żywo to aż mi było głupio, że tam przyszłam
A i co do opisu - nie wiem kto go robił, ale ja mówiłam o studiach kosmetycznych a nie kosmetologicznych I jeszcze o studiach wizażu i o choreografii też, ale nie wspomnieli o tym wizażu ..

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
Stary 2010-10-06, 16:51   #4822
magne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
ojj jak ja bym chciała żeby szybciej rosły a wypadają te które miały wypaść, reszta napewno trzyma się mocniej a jaką masz wersję tych tabletek, classic czy optimum?
no własnie mam classic i nie wiem czy różnią się składem bo nie sprawdzałam. Po prostu więcej tabletek dziennie musze brać.
Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
wiem o oczyszczaniu mam nadzieję,że mnie to nie spotka
pomaga Ci acne-derm? mi ani on,ani skinoren, na przebarwienia nie pomagają a zaczęłam stosować w marcu/kwietniu

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

idę sobie zrobić zrobić pełną tapetę kiedy ostatnio robiłam pełen makijaż oka(zazwyczaj używam tylko tuszu) w zwykły dzień,to już nawet nie pamiętam
Pomaga Rano jak wstaję to mam piękną buźkę i przebarwienia po krostkach szybko znikają. Zwalcza mi też tzw. kaszkę na czole. Jak na lek bez recepty odpowiada mi. Chciałabym spróbować stre dermu ,albo zoracu ,ale na to potrzebna jest recepta. A ja ostatnio nawet tuszu nie używam,bo jestem takim leniem ,że nie chce mi się go zmywać.
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 16:54   #4823
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
no własnie mam classic i nie wiem czy różnią się składem bo nie sprawdzałam. Po prostu więcej tabletek dziennie musze brać.

Pomaga Rano jak wstaję to mam piękną buźkę i przebarwienia po krostkach szybko znikają. Zwalcza mi też tzw. kaszkę na czole. Jak na lek bez recepty odpowiada mi. Chciałabym spróbować stre dermu ,albo zoracu ,ale na to potrzebna jest recepta. A ja ostatnio nawet tuszu nie używam,bo jestem takim leniem ,że nie chce mi się go zmywać.
różnią się składem, tzn classic ma więcej witamin i mikroelementów ale za to w mniejszej ilości (czasem kilkakrotnie) dlatego można brać od 2-4dziennie

Stary 2010-10-06, 16:56   #4824
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

candycotton dziękuję za radę właśnie chyba zostanę przy wyprostowanych włosach, bo wolę nie eksperymentować...
Cytat:
Napisane przez Coldplay Pokaż wiadomość
Z tego co widzę na zdjęciach to mamy takie same fryzury (tylko grzywkę mam krótszą).
Mam odrobinę gęstsze włossy niż Ty ale też bezustannie walczę z oklapniętymi włosami, tak na prawdę są fajne tylko przez jeden dzień po umyciu, a potem klapa i muszę myć nawet jeśli nie są jeszcze w ogóle przetłuszcone .

Ja na Twoim miejscu bym nie prostowała tylko poprosiła o nakręcenie na gruube wałki, ja tak robię czasem po umyciu jeśli mam czas i potem mam fajnie układające się, miękkie i puszyste włosy . Skoro taki efekt można osiągnąć w domu to podejrzewam że u fryzjerki wyszłoby jeszcze lepiej .

Jeśli jednak dobrze czujesz się z wyprostowanymi to wyprostuj , ja bardzo rzadko używam prostownicy bo zwykle jak wyprostuje włosy to robią się jeszcze bardziej oklapnięte i potwornie mnie to wkurza .
Właśnie boję się że jak wyprostuję to chwila moment i będą oklapnięte... chyba jednak poproszę o radę fryzjera. Może on mi coś doradzi
Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
kwiatuszku a może fryzjer ci coś doradzi? teraz w modzie podobno są asymetryczne fryzurki, np z jednej strony francuz a z drugiej luźno puszczone włosy np pofalowane... albo jakieś delikatne podpięcie? jak się tańczy całą noc w rozpuszczonych włoskach to szybko przestają wyglądać ładnie... nawet jeśli są wyprostowane, lekko się przepocisz i już będą się wywijać, no chyba że twoje włoski są inne _
Masz rację, najlepiej jak mi fryzjer doradziDziękuję
Cytat:
kwiatuszek - super! I fajnie, że Tż o tym pomyślał i załatwił i zaproponował sam od siebie, naprawdę bomba!!
A co do fryzurki - ja jestem cienka w układaniu i wymyślaniu takich rzeczy(od zawsze mam długie włosy, tak samo ścinam tylko grzywka się zmienia ) , ale może poszukaj np. tutaj: http://ikf.styl.fm/ - to chyba najbardziej znana mi baza fryzur, włosów, cięć itd. A jeśli już nic nie znajdziesz, to poproś fryzjerkę o doradzenie.
Ja też jestem taka niezdecydowana jeśli chodzi o zakupytakże nie jesteś sama
Dziękuję za podanie strony z fryzurami, poszukam może coś mi się podoba
Cytat:
Napisane przez hanamici Pokaż wiadomość

buziaki
Ja mam wszystkie po angielsku także całkowicie Cię rozumiem

Wysypało mnie ostatnio i wyglądam tragicznie...a najgorsze że nie wiem od czego i to mnie jeszcze bardziej dołuje... zastanawiam się czy możliwe żeby ten peeling morelowy z St.Ives mi szkodził? bo zauważyłam że jak go użyję to zawsze mi coś wyskoczy Nienawidzę pryszczy!!!Myślę żeby kupić ten Merz Special, może on coś pomoże...

Kupiłam dzisiaj krem ujędrniający z dove, lakier do paznokci miętowy i spray unoszący włosy u podstawy nivea poprawiłam sobie tym troszkę humor

Zaraz przyjdzie TŻ więc lecę coś do jedzonka przygotować
kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 17:00   #4825
Coldplay
Wtajemniczenie

_Alessandra - moje gratulacje, wiedziałam że Ci się uda
Ładne zdjęcie, tylko oświetlenie jakieś takie słabe i kiepsko widać twarz

Eh, Ty się uczysz, ja też powinnam zacząć WOK bo jutro sprawdzian a ja nie umiem żadnej z 13 regułek (z których każda zajmuje prawie całą stronę w zeszycie ). Niee chce mi sięę
Coldplay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 17:31   #4826
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie weszłam na stronę Świdniczki, co z tego portalu był ten casting ii...jest zdjęcie! Czyli mnie wybrali haha
http://www.swidniczka.com/news,single,init,article,3806 (ja to ta na dole, na drugim zdjęciu )
A ta dziewczyna nade mną jest ogólnie fotomodelką i jest przepiękna i nie wiem czemu dał zdjęcie na którym wyszła fatalnie...A uwierzcie jak ją widziałam na żywo to aż mi było głupio, że tam przyszłam
A i co do opisu - nie wiem kto go robił, ale ja mówiłam o studiach kosmetycznych a nie kosmetologicznych I jeszcze o studiach wizażu i o choreografii też, ale nie wspomnieli o tym wizażu ..
gratuluje

mi już ból głowy przeszedł i makijaż zrobiony
Stary 2010-10-06, 17:56   #4827
hermiona17
Raczkowanie

dziewczyny jakie podklady polecacie, do twarzy lieszanej, oczywiscie pare pryszczyu tez sie zdazy ;d moze byc z tej drozszej polki myslalam o Revlon do cery mieszanej, ale teraz po przeczytaniu tutaj opini na jego tezmat nie jestem znow pewna

-
"Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."
hermiona17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 18:04   #4828
_Alessandra
Zakorzenienie

Judus - witaj z powrotem

angelwithoutsoul - u mnie też zawsze dość ciężko z odcieniem - albo za blady,taki szary, albo wpadają w róże czego nienawidzę albo za ciemne Najbardziej pasujący mi kolor ma podkład którego właśnie używam Euphora - Long Cover nr.1 - śliczny jasny beżyk Tylko on tak się świeci, że szkoda mówić...Jest cudny pod każdym względem - krycie, trwałość itd. Ale się świeci..No tragedia. I nie wiem czy mnie nie zapycha, ale przy retinoidach jest tak, że pierw wysypuje twarz(oczyszczanie..) a dopiero później to leczy , więc nie mogę jednoznacznie stwierdzić, czy to podkład czy efekt leku.. Chociaż w sumie jakbym znalazła u EL taki kolor jak w Euphorze, to może i bym zaczęła zbierać
Ale najbliższa Sephora, czy Douglas we Wrocławiu, więc dopiero w następnym tygodniu tam będę i wlecę tam na chwilę(bo zawsze się śpieszę na tańce i nie mam czasu na sklepy ani nic) i popatrzę Ale pewnie znów te ekspedientki i ochroniarze będą się gapić na ręce, łazić za mną, ehh.. strasznie mnie to drażni - jak się ma poniżej lat 20 i wchodzi się samemu to od razu myślą, że przyszłam ukraść , albo nie wiem wypsikać im pół perfumerii , zbić coś , wymalować się wszystkim czy co ?! Nie lubię ich tam

A i co do tej dziewczyny - ślicznaa ! Ale buźkę ma trochę taką..sztuczną? No nie wiem jak to określić Ale te włosy Ahhhh....Marzenie!!

samaraNW - ja kiedyś piłam, ale przez to całe oczyszczanie, moja buźka wyglądała chyba najgorzej w całym swoim okresie i nie mogłam jej za nic doleczyć, więc zrezygnowałam..
A co do makijażu oczu - ja na co dzień również tylko tusz
I dziękuję !

kwiatuszek - powiem Ci szczerze, że dość dużo osób ma problemy po tym peelingu z ST.Ives'a - ja również należę do tych osób. To był mój najcudowniejszy peeling pod względem ścierania, nawilżania, poprawiania kolorytu buźki itd itp. ale za każdym razem po nim miałam parę niespodziewanych gości....
Ja tam od teraz każdemu będę polecać ściereczkę z mikrofibry do peelingu - jest cudowna!!

Coldplay - dziękuję Taak, oświetlenie tragiczne przyznaję A myślałam, że może jakieś zbliżenie buźki zrobi, bo sobie taki wtedy śliczny makijażyk strzeliłam...No ale trudno
Ahh a co powiesz na to: na jutro caały renesans z polskiego , plus od początku roku hotelarstwo plus pytanie z chemii z jakiś hmm..7stron? A ja ze ścisłych to dno jestem

Dzisiejsze SPAmowanie:
- pokrzywa do picia
- zielona herbata
będzie:
- jeszcze jedna pokrzywa

Włosy:
- zero prostowania
- dałam im odpocząć od wszystkich lakierów,pianek itd.
będzie:
- mycie + odżywka na parę min.
- mgiełka Radical
- spray termoochronny

Twarz:
- zero makijażu
- dałam jej odpocząć od wszelkich kosmetyków w ciągu dnia
- ścieranie mikrofibrą
- maseczka odżywcza Dax'a (ta mleczno-migdałowa)
będzie:
- krem nawilżający od derm. na noc
- Tisane na usta

Ciało:
- krem na stopy
- kremowanie rąk
będzie:
- masaż Syrenką
- balsamowanie
- krem na stopy i ręce

I nauki ciąg dalszy ahh ...

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
Stary 2010-10-06, 18:23   #4829
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:

dlatego ja pracuje, zeby miec na te swoje duperelki, bo juz mnie nerwica brala,jak ja wygladam, wiec co zarobie to zamiast na ciuchy ubrania,to ja pakuje w kosmetyki, bo uwazam ze ladna buzia i wlosy nie zrekompensuja mi zadnego ubrania no tak juz wbilam sobie do glowy...
jezeli Revlon byl dla Ciebie za ciezki to EL tez bedzie dawal Ci takie wrazenie. Ja sie przyzwyczailam do tego, ze to podklad dobrze kryjacy, ale moja skora go lubi i ja sie w nim dobrze czuje

gratulacje!
Cytat:
Napisane przez kwiatuszek10031989 Pokaż wiadomość
candycotton dziękuję za radę właśnie chyba zostanę przy wyprostowanych włosach, bo wolę nie eksperymentować...

Właśnie boję się że jak wyprostuję to chwila moment i będą oklapnięte... chyba jednak poproszę o radę fryzjera. Może on mi coś doradzi

Wysypało mnie ostatnio i wyglądam tragicznie...a najgorsze że nie wiem od czego i to mnie jeszcze bardziej dołuje... zastanawiam się czy możliwe żeby ten peeling morelowy z St.Ives mi szkodził? bo zauważyłam że jak go użyję to zawsze mi coś wyskoczy Nienawidzę pryszczy!!!Myślę żeby kupić ten Merz Special, może on coś pomoże...

Kupiłam dzisiaj krem ujędrniający z dove, lakier do paznokci miętowy i spray unoszący włosy u podstawy nivea poprawiłam sobie tym troszkę humor

wg mnie to niormalne, bo twarz sie oczyszcza i wszystkie swinstwa wychodza na zewnatrz. wiec systematycznosc,systematy cznosc i jeszcze raz systematycznosc, a juz nie bedzie mialo co wychodzic tez tak mialam na poczatku i jak sie dziwilam, ze jak to mozliwe ze mam tak zanieczyszczona skore
Stary 2010-10-06, 18:35   #4830
xxYashaxx
Zadomowienie

GG do xxYashaxx

Hej;* Ja jak każdy na chwilkę bo się uczę:P
Cytat:
Bardzo ładne to foto
Cytat:
Napisane przez kwiatuszek10031989 Pokaż wiadomość

Jasne, ze to możliwe Czasem tak jest
Cytat:
Judus - witaj z powrotem

angelwithoutsoul - u mnie też zawsze dość ciężko z odcieniem - albo za blady,taki szary, albo wpadają w róże czego nienawidzę albo za ciemne Najbardziej pasujący mi kolor ma podkład którego właśnie używam Euphora - Long Cover nr.1 - śliczny jasny beżyk Tylko on tak się świeci, że szkoda mówić...Jest cudny pod każdym względem - krycie, trwałość itd. Ale się świeci..No tragedia. I nie wiem czy mnie nie zapycha, ale przy retinoidach jest tak, że pierw wysypuje twarz(oczyszczanie..) a dopiero później to leczy , więc nie mogę jednoznacznie stwierdzić, czy to podkład czy efekt leku.. Chociaż w sumie jakbym znalazła u EL taki kolor jak w Euphorze, to może i bym zaczęła zbierać
Ale najbliższa Sephora, czy Douglas we Wrocławiu, więc dopiero w następnym tygodniu tam będę i wlecę tam na chwilę(bo zawsze się śpieszę na tańce i nie mam czasu na sklepy ani nic) i popatrzę Ale pewnie znów te ekspedientki i ochroniarze będą się gapić na ręce, łazić za mną, ehh.. strasznie mnie to drażni - jak się ma poniżej lat 20 i wchodzi się samemu to od razu myślą, że przyszłam ukraść , albo nie wiem wypsikać im pół perfumerii , zbić coś , wymalować się wszystkim czy co ?! Nie lubię ich tam

A i co do tej dziewczyny - ślicznaa ! Ale buźkę ma trochę taką..sztuczną? No nie wiem jak to określić Ale te włosy Ahhhh....Marzenie!!

samaraNW - ja kiedyś piłam, ale przez to całe oczyszczanie, moja buźka wyglądała chyba najgorzej w całym swoim okresie i nie mogłam jej za nic doleczyć, więc zrezygnowałam..
A co do makijażu oczu - ja na co dzień również tylko tusz
I dziękuję !

kwiatuszek - powiem Ci szczerze, że dość dużo osób ma problemy po tym peelingu z ST.Ives'a - ja również należę do tych osób. To był mój najcudowniejszy peeling pod względem ścierania, nawilżania, poprawiania kolorytu buźki itd itp. ale za każdym razem po nim miałam parę niespodziewanych gości....
Ja tam od teraz każdemu będę polecać ściereczkę z mikrofibry do peelingu - jest cudowna!!

Coldplay - dziękuję Taak, oświetlenie tragiczne przyznaję A myślałam, że może jakieś zbliżenie buźki zrobi, bo sobie taki wtedy śliczny makijażyk strzeliłam...No ale trudno
Ahh a co powiesz na to: na jutro caały renesans z polskiego , plus od początku roku hotelarstwo plus pytanie z chemii z jakiś hmm..7stron? A ja ze ścisłych to dno jestem

Dzisiejsze SPAmowanie:
- pokrzywa do picia
- zielona herbata
będzie:
- jeszcze jedna pokrzywa

Włosy:
- zero prostowania
- dałam im odpocząć od wszystkich lakierów,pianek itd.
będzie:
- mycie + odżywka na parę min.
- mgiełka Radical
- spray termoochronny

Twarz:
- zero makijażu
- dałam jej odpocząć od wszelkich kosmetyków w ciągu dnia
- ścieranie mikrofibrą
- maseczka odżywcza Dax'a (ta mleczno-migdałowa)
będzie:
- krem nawilżający od derm. na noc
- Tisane na usta

Ciało:
- krem na stopy
- kremowanie rąk
będzie:
- masaż Syrenką
- balsamowanie
- krem na stopy i ręce

I nauki ciąg dalszy ahh ...
Widzę, że nie malujesz się...cyz takie odpoczywanie od makijażu przynosi jakieś wymierne efekty?
xxYashaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości