|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
czesc
![]() ale Was zaniedbalam ![]() opieka nad Zuzia pochlania mi tyle czasu, ze nie ma na nic sily i czasu. Ten tydzien ma byc lzejszy,bo mala juz smiga do przedszkola wiec zajmuje sie nia dopiero od 15. Dlatego tez, od 2tyg dzis zadbalam o siebie ![]() o 9rano mialam wizyte-zelowanie naturalnej plytki paznokcia kupilam sobie cyrkonie i mam zamiar w pt cos ladnego sobie strzelic na impreze ![]() kupilam podklad EL Double Wear juz na jesien, lakier czerwony i malinowy z Inglota, bialy cien. No to tyle z dobroci dla mnie ![]() ![]() z racji tego, ze wczoraj dostalam @, dzis wyjatkowo: mydlo siarkowe peeling do twarzy biala glinka z bielendy tonic cera wrazliwa z Avene krem biala glinka z bielendy cleance K z Avene punktowo zaraz sobie zrobie SPA na stopki, czyli: kapiel w oliwce, peeling,pumeks,kremik Dzis mam mieszany humor, rano jakis czlowiek wyjechal mi nagle z osiedla na glowna, gdzie gdyby nie moje silne hamowanie byloby buuum, cisnienie mi tak podniosl masakrycznie ![]() ![]() pozniej te paznokcie ![]() ![]() ide Was nadrabiac ![]()
#4802 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
catee jak się sprawuje ten podkład? Widziałam, że na KWC ma bardzo dobre opinie, ale nie wiem jakiej on jest konsystencji ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jest to kryjacy podklad o konsystencji takie cos jak Revlon ColorStay. Mnie on nie zapycha,pory sa niewidoczne, utrzymuje sie rekordowo dlugo, u mnie bez pudru wytrzyma 10h spokojnie. Lubie go, za to ze mam po nim taka gladka buzke. Minus to brak dozownika, ale wydajny jak malo ktory ![]()
![]() |
#4804 |
Raczkowanie
|
Zastanawiałam się czy go nie kupić
![]() ![]() Jest jeszcze druga wersja tego podkładu taka bardziej na lato... EL Nutritious Vita Mineral i nie wiem na jaki się skusić ![]()
![]() |
#4805 | |
Zakorzenienie
|
ja uzywalam
![]() po miesiacu zero pryszczy, wlosy mnie wypadaja. Dla mnie bomba i najlepsze,lecz nie stac mnie na nie, co miesiac 60zl,to duzo ![]() ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4806 |
Zakorzenienie
|
Tak piszecie o tym podkładzie EL i ja od dość daawna się nad nim zastanawiam , ale przeraża mnie cena...
![]() ![]() ![]() Kiedyś używałam słynnego CS Revlona i to była porażka - tak okropnie mnie zapchał i był niesamowicie ciężki.. ![]() Aktualnie ogarnę szybko pokój , pościeram się mikrofibrą, nałożę maseczkę oczyszczającą, zrobię sobie zielonej herbatki i zacznę uczyć się polskiego ,a później hotelarstwa .... Wpadnę później, miłego popołudnia Kochane ![]() ![]()
![]() |
#4807 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4808 |
Wtajemniczenie
|
angelwithoutsoul wklej zdjęcie tej dziewczyny co masz na avatarze bo wzbudziła moje zainteresowanie
![]()
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
![]() ![]() |
![]() |
#4809 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mnie też przeraża cena ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez angelwithoutsoul Czas edycji: 2010-10-06 o 14:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4810 | |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4811 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ładna nie? ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4812 |
Raczkowanie
|
hej Babeczki. w ogóle nie mam na nic czasu - ani na siebie, ani na Tż, ani zakupy, naukę! tyle się dzieje, a mam tyle na uczelnię do zrobienia, że ja nie wiem... jak to ogarnę będę mistrzem numer jeden! zdecydowanie...
wyszło teraz, że muszę kupić książkę do gramatyki francuskiej za 60 zł + ksero podr i ćw z hiszpana, także 80zł papa ![]() ![]() ![]() ale zaszaleję i kupię sobie dziś coś w drogerii i wypięknię się dla relaksu wieczorkiem ^^ muszę spadać, bo dziś w końcu zobaczę Tż, a póki co - NauKA! ![]() ![]() ![]() no nic. spadam, zajrzę do was niedługo, bo kuuurde... póki co, słabo widzę swoje przesiadywanie na wizażu. buziaki ![]()
![]() |
#4813 | |
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
![]() mnie dzisiaj głowa boli, pospamuję się trochę dla relaksu,bo na razie myślenie mi nie wychodzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4814 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4815 | ||
Marcelover ♥♥♥
|
dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4816 |
Raczkowanie
|
Ja też zawsze chciałam mieć niebieskie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4817 |
Zakorzenienie
|
znalazłam w domu herbatkę z bratka i zacznę ją regularnie pić
![]() ![]() pił ktoś? pomaga na cerę? |
![]() ![]() |
![]() |
#4818 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() buahhot- moje problemy z cera z tego co zauważylam najbardziej zależą od diety. każdy organizm jest inny,więc moze ciebie nie wysypie. Mnie wysypało po 5 dniach od brania tabletek.Juz biorę około 2miesięcy ,a włosy nadal wypadają,ale rosną szybciej i są zdrowe ![]() ![]() Allesandra- wydaje mi się ,że pokrzywa tak mnie oczyszcza i dlatego cera brzydka jest kiedy jem nieodpowiednie rzeczy. Chciałabym używać retinoidów na przebarwienia po krostach ,bo niestety na jasnej cerze te czerwone kropeczki bardzo widać, a mocno kryjących podkładów nie chcę nosić,ale na razie wspomagam się acne dermem : ) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4819 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4820 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() pomaga Ci acne-derm? mi ani on,ani skinoren, na przebarwienia nie pomagają ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- idę sobie zrobić zrobić pełną tapetę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4821 |
Zakorzenienie
|
Ja Kochane na chwilkę, bo jestem w trakcie uczenia się renesansu ..
![]() Właśnie weszłam na stronę Świdniczki, co z tego portalu był ten casting ii...jest zdjęcie! ![]() ![]() Ogólnie fotograf narobił peeełno zdjęć, ale jest jedno, które wybrał ![]() http://www.swidniczka.com/news,single,init,article,3806 (ja to ta na dole, na drugim zdjęciu ![]() A ta dziewczyna nade mną jest ogólnie fotomodelką i jest przepiękna i nie wiem czemu dał zdjęcie na którym wyszła fatalnie...A uwierzcie jak ją widziałam na żywo to aż mi było głupio, że tam przyszłam ![]() A i co do opisu - nie wiem kto go robił, ale ja mówiłam o studiach kosmetycznych a nie kosmetologicznych ![]() ![]()
![]() |
#4822 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4823 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4824 | ||||
Wtajemniczenie
|
candycotton dziękuję za radę
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję za podanie strony z fryzurami, poszukam może coś mi się podoba ![]() Cytat:
![]() Wysypało mnie ostatnio i wyglądam tragicznie...a najgorsze że nie wiem od czego i to mnie jeszcze bardziej dołuje... ![]() ![]() ![]() Kupiłam dzisiaj krem ujędrniający z dove, lakier do paznokci miętowy ![]() ![]() ![]() Zaraz przyjdzie TŻ więc lecę coś do jedzonka przygotować ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4825 |
Wtajemniczenie
|
_Alessandra - moje gratulacje, wiedziałam że Ci się uda
![]() ![]() Ładne zdjęcie, tylko oświetlenie jakieś takie słabe i kiepsko widać twarz ![]() ![]() Eh, Ty się uczysz, ja też powinnam zacząć WOK bo jutro sprawdzian a ja nie umiem żadnej z 13 regułek (z których każda zajmuje prawie całą stronę w zeszycie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4826 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi już ból głowy przeszedł ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4827 |
Raczkowanie
|
dziewczyny jakie podklady polecacie, do twarzy lieszanej, oczywiscie pare pryszczyu tez sie zdazy ;d moze byc z tej drozszej polki myslalam o Revlon do cery mieszanej, ale teraz po przeczytaniu tutaj opini na jego tezmat nie jestem znow pewna
#4828 |
Zakorzenienie
|
Judus - witaj z powrotem
![]() angelwithoutsoul - u mnie też zawsze dość ciężko z odcieniem - albo za blady,taki szary, albo wpadają w róże czego nienawidzę albo za ciemne ![]() ![]() ![]() ![]() Ale najbliższa Sephora, czy Douglas we Wrocławiu, więc dopiero w następnym tygodniu tam będę i wlecę tam na chwilę(bo zawsze się śpieszę na tańce i nie mam czasu na sklepy ani nic) i popatrzę ![]() ![]() ![]() ![]() A i co do tej dziewczyny - ślicznaa ! Ale buźkę ma trochę taką..sztuczną? No nie wiem jak to określić ![]() ![]() ![]() samaraNW - ja kiedyś piłam, ale przez to całe oczyszczanie, moja buźka wyglądała chyba najgorzej w całym swoim okresie i nie mogłam jej za nic doleczyć, więc zrezygnowałam.. A co do makijażu oczu - ja na co dzień również tylko tusz ![]() I dziękuję ! ![]() kwiatuszek - powiem Ci szczerze, że dość dużo osób ma problemy po tym peelingu z ST.Ives'a - ja również należę do tych osób. To był mój najcudowniejszy peeling pod względem ścierania, nawilżania, poprawiania kolorytu buźki itd itp. ale za każdym razem po nim miałam parę niespodziewanych gości.... Ja tam od teraz każdemu będę polecać ściereczkę z mikrofibry do peelingu - jest cudowna!! ![]() Coldplay - dziękuję ![]() ![]() ![]() Ahh a co powiesz na to: na jutro caały renesans z polskiego , plus od początku roku hotelarstwo plus pytanie z chemii z jakiś hmm..7stron? A ja ze ścisłych to dno jestem ![]() Dzisiejsze SPAmowanie: - pokrzywa do picia - zielona herbata będzie: - jeszcze jedna pokrzywa Włosy: - zero prostowania - dałam im odpocząć od wszystkich lakierów,pianek itd. będzie: - mycie + odżywka na parę min. - mgiełka Radical - spray termoochronny Twarz: - zero makijażu - dałam jej odpocząć od wszelkich kosmetyków w ciągu dnia - ścieranie mikrofibrą - maseczka odżywcza Dax'a (ta mleczno-migdałowa) będzie: - krem nawilżający od derm. na noc - Tisane na usta Ciało: - krem na stopy - kremowanie rąk będzie: - masaż Syrenką - balsamowanie - krem na stopy i ręce I nauki ciąg dalszy ahh ... ![]()
![]() |
#4829 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jezeli Revlon byl dla Ciebie za ciezki to EL tez bedzie dawal Ci takie wrazenie. Ja sie przyzwyczailam do tego, ze to podklad dobrze kryjacy, ale moja skora go lubi i ja sie w nim dobrze czuje gratulacje! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4830 | |||
Zadomowienie
|
Hej;* Ja jak każdy na chwilkę bo się uczę:P
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:33.