Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-06, 18:44   #4831
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Ja Kochane na chwilkę, bo jestem w trakcie uczenia się renesansu ..
Właśnie weszłam na stronę Świdniczki, co z tego portalu był ten casting ii...jest zdjęcie! Czyli mnie wybrali haha
Ogólnie fotograf narobił peeełno zdjęć, ale jest jedno, które wybrał
http://www.swidniczka.com/news,single,init,article,3806 (ja to ta na dole, na drugim zdjęciu )
A ta dziewczyna nade mną jest ogólnie fotomodelką i jest przepiękna i nie wiem czemu dał zdjęcie na którym wyszła fatalnie...A uwierzcie jak ją widziałam na żywo to aż mi było głupio, że tam przyszłam
A i co do opisu - nie wiem kto go robił, ale ja mówiłam o studiach kosmetycznych a nie kosmetologicznych I jeszcze o studiach wizażu i o choreografii też, ale nie wspomnieli o tym wizażu ..
Gratuluję. Wierzyłam, że Ci się uda.
Mam pytanie co daje ta mgiełka do włosów Radical co używasz? Dzisiaj ją widziałam w aptece i się zastanawiałam, czy ją wziąć. Na razie używam jedwabiu, bo włosy mi się piszą.

A mam pytanie do tych co zażywają ha-pantoten można to zażywać, jak piję się pokrzywę? Bo słyszałam, że nie powinno się niż zażywać na włosy, jak się ją pije i teraz sama nie wiem.

Ja dzisiaj kupiłam pierwszy raz odżywkę do włosów z Dove "gładkie, jak jedwab". Ciekawe, czy się sprawdzi co obiecuje producent.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 18:49   #4832
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Cytat:
Właśnie weszłam na stronę Świdniczki, co z tego portalu był ten casting ii...jest zdjęcie! Czyli mnie wybrali haha
http://www.swidniczka.com/news,single,init,article,3806 (ja to ta na dole, na drugim zdjęciu )
A ta dziewczyna nade mną jest ogólnie fotomodelką i jest przepiękna i nie wiem czemu dał zdjęcie na którym wyszła fatalnie...A uwierzcie jak ją widziałam na żywo to aż mi było głupio, że tam przyszłam
A i co do opisu - nie wiem kto go robił, ale ja mówiłam o studiach kosmetycznych a nie kosmetologicznych I jeszcze o studiach wizażu i o choreografii też, ale nie wspomnieli o tym wizażu ..
Gratuluję Twoje zdjęcie przepiękne, ale tej drugiej dziewczyny to jakiś koszmar... wygląda jakby miała za chwilę umrzeć na tym krześle... Jak dla mnie tragedia...
Cytat:

kwiatuszek - powiem Ci szczerze, że dość dużo osób ma problemy po tym peelingu z ST.Ives'a - ja również należę do tych osób. To był mój najcudowniejszy peeling pod względem ścierania, nawilżania, poprawiania kolorytu buźki itd itp. ale za każdym razem po nim miałam parę niespodziewanych gości....
Ja tam od teraz każdemu będę polecać ściereczkę z mikrofibry do peelingu - jest cudowna!!
Oj to niedobrze spróbuję jeszcze trochę poużywać i jak nic się nie poprawi to chyba będę musiała zmienić na inny peeling...a ta maseczka z mikrofibry to jakaś specjalna?bo mi mikrofibra kojarzy się z miękkim materiałem...i napisz gdzie ją kupiłaśbędę wdzięczna
Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
wg mnie to niormalne, bo twarz sie oczyszcza i wszystkie swinstwa wychodza na zewnatrz. wiec systematycznosc,systematy cznosc i jeszcze raz systematycznosc, a juz nie bedzie mialo co wychodzic tez tak mialam na poczatku i jak sie dziwilam, ze jak to mozliwe ze mam tak zanieczyszczona skore
Trochę mnie uspokoiłaś z tym że po jakimś czasie Ci to minęło...a pamiętasz może jak długo stosowałaś zanim skóra się uspokoiła?
Wydaje mi się że to może też być od pokrzywy, bo ostatnio dość sporo jej piję, a podobno też oczyszcza więc może się skumulowało działanie peelingu z działaniem pokrzywy...
kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 18:51   #4833
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Gratuluję. Wierzyłam, że Ci się uda.
Mam pytanie co daje ta mgiełka do włosów Radical co używasz? Dzisiaj ją widziałam w aptece i się zastanawiałam, czy ją wziąć. Na razie używam jedwabiu, bo włosy mi się piszą.

A mam pytanie do tych co zażywają ha-pantoten można to zażywać, jak piję się pokrzywę? Bo słyszałam, że nie powinno się niż zażywać na włosy, jak się ją pije i teraz sama nie wiem.

Ja dzisiaj kupiłam pierwszy raz odżywkę do włosów z Dove "gładkie, jak jedwab". Ciekawe, czy się sprawdzi co obiecuje producent.
ja zazywam ha-pantoten i takze pijam pokrzywe, nic negatywnego nie zauwazylam i nawet nie wiedzialam ze nie mozna ze soba laczyc takich rzeczy w kazdym razie obie rzeczy mi sluza

Ehh a ja sie znowu nadziebilam Nie mam na nic sily Dzis tylko szybki prysznic+balsam nawilzajacy, nivea na twarz, wazelina na usta, krem z miodkiem do rak i pod kolderke. I obowiazkowo pokrzywa no i herbatka z sokiem z bzu

_Alessandra gratuluje

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

Edytowane przez snowhitee
Czas edycji: 2010-10-06 o 18:52
snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 18:51   #4834
_Alessandra
Zakorzenienie

xxYashaxx - dziękuję A co do malowania - Kochana, jak ja bym chciała się nie malować ahh cóż to by było za spełnienie marzeń Dziś akurat siedziałam cały dzień w domku, bo okropnie rano się czułam i nie poszłam do szkoły , a że nigdzie nie wychodziłam to się nie pomalowałam A na co dzień to noszę makijaż na twarzy - korektor + podkład kryjący + puder (mam duużo do zakrycia...) Oczy zazwyczaj tuszem tylko bo nie mam czasu i chęci na coś więcej, na weekendy za to 'nadrabiam' makijaże oczu
A jeśli chodzi o odpoczywanie od makijażu hmm..No na pewno skóra jest mi bardziej wdzięczna za to, że jak przychodzę do domu to od razu zmywam makijaż dokładnie i pół dnia ma odpoczynku, tak samo jak np. właśnie w domku siedzę cały dzień to też bez makijażu - na pewno 'czuje się lepiej' niż jakbym miała dzień w dzień nosić go od rana do wieczora

caate - dlatego ja czekam na luty i moje praktyki w hotelu i zatrudnienie się na weekendy jako kelnerka
Mam dokładnie to samo!!! Sądzę, że lepiej wygląda dziewczyna nawet w zwykłym dresie ale z pięknymi włosami, paznokciami, skórą i cerą niż w pięknym , cudownym, najmodniejszym stroju ale reszta raczej zaniedbana I też wszystko ładuję w kosmetyki-pielęgnacja przede wszystkim no i kolorówka również. A, że przy mojej cerze podkład to priorytet, to chciałam w końcu coś porządnego. Znaczy może źle to określiłam - ja jestem bardzo przyzwyczajona do ciężkich podkładów(bo zawsze używam kryjących), ale przy CS czułam się, jakbym była spocona pod spodem i to się tak wszystko dusiło - jakieś takie głupie uczucie, jakbym nie wiem na twarz nałożyła coś niesamowicie nieprzepuszczającego zupełnie zupełnie nic! Np. teraz mam tą Euphorę i również jest ciężki, ale nie mam tego takiego uczucia dziwnego..
A mogłabyś mi powiedzieć, czy kojarzysz czy EL ma kolor taki jak ten:
http://allegro.pl/podklad-long-cover...221487879.html (nr.1) i tu też ładnie widać - http://www.alejahandlowa.pl/tr/produ...i_4849728.html - taki jasny czysty beżyk bez różowych tonów??
Dziękuję

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 18:57   #4835
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
ja zazywam ha-pantoten i takze pijam pokrzywe, nic negatywnego nie zauwazylam i nawet nie wiedzialam ze nie mozna ze soba laczyc takich rzeczy w kazdym razie obie rzeczy mi sluza
Ok, dzięki to może sobie zakupie.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-10-06, 19:00   #4836
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek10031989 Pokaż wiadomość
Gratuluję Twoje zdjęcie przepiękne, ale tej drugiej dziewczyny to jakiś koszmar... wygląda jakby miała za chwilę umrzeć na tym krześle... Jak dla mnie tragedia...

Oj to niedobrze spróbuję jeszcze trochę poużywać i jak nic się nie poprawi to chyba będę musiała zmienić na inny peeling...a ta maseczka z mikrofibry to jakaś specjalna?bo mi mikrofibra kojarzy się z miękkim materiałem...i napisz gdzie ją kupiłaśbędę wdzięczna

Trochę mnie uspokoiłaś z tym że po jakimś czasie Ci to minęło...a pamiętasz może jak długo stosowałaś zanim skóra się uspokoiła?
Wydaje mi się że to może też być od pokrzywy, bo ostatnio dość sporo jej piję, a podobno też oczyszcza więc może się skumulowało działanie peelingu z działaniem pokrzywy...
mi zawsze przez 2tyg wyskakuje wszystko i pozniej sie goi i normuje, dla mnie w takich kremach/peelingach/tabletkach/herbatkach to najgorszy pierwszy miesiac pozniej z gorki jest. Mnie po pokrzywie tez wysypalo
Cytat:
xxYashaxx - dziękuję A co do malowania - Kochana, jak ja bym chciała się nie malować ahh cóż to by było za spełnienie marzeń Dziś akurat siedziałam cały dzień w domku, bo okropnie rano się czułam i nie poszłam do szkoły , a że nigdzie nie wychodziłam to się nie pomalowałam A na co dzień to noszę makijaż na twarzy - korektor + podkład kryjący + puder (mam duużo do zakrycia...) Oczy zazwyczaj tuszem tylko bo nie mam czasu i chęci na coś więcej, na weekendy za to 'nadrabiam' makijaże oczu
A jeśli chodzi o odpoczywanie od makijażu hmm..No na pewno skóra jest mi bardziej wdzięczna za to, że jak przychodzę do domu to od razu zmywam makijaż dokładnie i pół dnia ma odpoczynku, tak samo jak np. właśnie w domku siedzę cały dzień to też bez makijażu - na pewno 'czuje się lepiej' niż jakbym miała dzień w dzień nosić go od rana do wieczora

caate - dlatego ja czekam na luty i moje praktyki w hotelu i zatrudnienie się na weekendy jako kelnerka
Mam dokładnie to samo!!! Sądzę, że lepiej wygląda dziewczyna nawet w zwykłym dresie ale z pięknymi włosami, paznokciami, skórą i cerą niż w pięknym , cudownym, najmodniejszym stroju ale reszta raczej zaniedbana I też wszystko ładuję w kosmetyki-pielęgnacja przede wszystkim no i kolorówka również. A, że przy mojej cerze podkład to priorytet, to chciałam w końcu coś porządnego. Znaczy może źle to określiłam - ja jestem bardzo przyzwyczajona do ciężkich podkładów(bo zawsze używam kryjących), ale przy CS czułam się, jakbym była spocona pod spodem i to się tak wszystko dusiło - jakieś takie głupie uczucie, jakbym nie wiem na twarz nałożyła coś niesamowicie nieprzepuszczającego zupełnie zupełnie nic! Np. teraz mam tą Euphorę i również jest ciężki, ale nie mam tego takiego uczucia dziwnego..
A mogłabyś mi powiedzieć, czy kojarzysz czy EL ma kolor taki jak ten:
http://allegro.pl/podklad-long-cover...221487879.html (nr.1) i tu też ładnie widać - http://www.alejahandlowa.pl/tr/produ...i_4849728.html - taki jasny czysty beżyk bez różowych tonów??
Dziękuję
no to ciesze sie, ze ktos ma takie zdanie jak ja
zadbana dziewcyzna zawsze ebdzie sexy
DW zazwyczaj ma beze,zolte odcienie niz roze. Mialam 2odcienie i kazdy to bezyk z domieszka zolci

spadam, bo TZ wpadl i wyciaga mnie na miasto wiec mam 15min na przebranie sie i pomalowanie
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 19:07   #4837
_Alessandra
Zakorzenienie

angelinmyheart - dziękuję baardzo!
A co do mgiełki - nie używam jej jakoś baaardzo długo, ale to co zauważyłam, to lepiej mi się po niej włosy rozczesują, wygładza je w jakiś tam sposób(chodzi, że po suszeniu nie mam efektu siana, ale używam też po niej sprayu termoochronnego więc nie wiem czy to nie po nim) ale na pewno są miękkie w dotyku, błyszczące i takie jakieś...zdrowsze? I nie obciąża! Ładniej wyglądają bynajmniej Co do wzmacniania itd. to muszę jeszcze poużywać, ale i tak już zauważam, że wcześniej jakieś takie mizerniejsze były, więc chyba coś działa Ja kupiłam akurat w Rossmanie , a że 7zł to nie majątek to wzięłam

kwiatuszek - dziękujęę!! No właśnie dziwne to zdjęcie ,naprawdę koszmar! A dziewczyna w rzeczywistości naprawdę piękna...
A co do ściereczki z mikrofibry - są jakieś specjalne również, zamawiane przez internet z firm kosmetycznych , ale większość osób używa takich zwykłych - z rossmana, biedronki, tesco czy jakiś takich innych sklepów Najzwyklejsza z mikrofibry , najlepiej jakby jakaś mała była, bo ja mam taką dużą i ciężej nią operować. Ja swoją kupiłam w Rossmanie, jakaś taka niebieska, później się okazało, że do polerowania szyb Ale jest taka jak reszta w użytkowaniu Fakt faktem jest to materiał mięciutki, miły w dotyku, ale ściera naprawdę bardzo porządnie i trzeba uważać, żeby nie przedobrzyć - bo niby czujemy taką miękkość na buzi a tak naprawdę działanie jest ostre.
Ja robię tak, że zwilżam ją wodą, nakładam zwykły żel do mycia twarzy i ścieram buźkę kolistymi ruchami, potem znów ją moczę, ścieram raz jeszcze i opłukuję twarz wodą (już rękami oczywiście). I trzeba pamiętać, że po każdym użyciu trzeba ją przeprać w ciepłej wodzie z mydłem i rozwiesić - ale schnie dość szybko
Wiem też, że niektórzy używają jej dopiero po całym demakijażu, myciu itd. i ścierają buźkę samą mokrą szmatką
O u jednej z Wizażystek na YT jest to bardzo fajnie zobrazowane : http://www.youtube.com/watch?v=scoqyrBqxkM .

snowhitee
- a co daje Ci ta herbatka z bzu?

Jezu, znowu się zasiedziałam aaaa nie zdam w tym roku przez ten Wizaż no
Lecę, buuuźka!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
Stary 2010-10-06, 19:14   #4838
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
angelinmyheart - dziękuję baardzo!
A co do mgiełki - nie używam jej jakoś baaardzo długo, ale to co zauważyłam, to lepiej mi się po niej włosy rozczesują, wygładza je w jakiś tam sposób(chodzi, że po suszeniu nie mam efektu siana, ale używam też po niej sprayu termoochronnego więc nie wiem czy to nie po nim) ale na pewno są miękkie w dotyku, błyszczące i takie jakieś...zdrowsze? I nie obciąża! Ładniej wyglądają bynajmniej Co do wzmacniania itd. to muszę jeszcze poużywać, ale i tak już zauważam, że wcześniej jakieś takie mizerniejsze były, więc chyba coś działa Ja kupiłam akurat w Rossmanie , a że 7zł to nie majątek to wzięłam

kwiatuszek - dziękujęę!! No właśnie dziwne to zdjęcie ,naprawdę koszmar! A dziewczyna w rzeczywistości naprawdę piękna...
A co do ściereczki z mikrofibry - są jakieś specjalne również, zamawiane przez internet z firm kosmetycznych , ale większość osób używa takich zwykłych - z rossmana, biedronki, tesco czy jakiś takich innych sklepów Najzwyklejsza z mikrofibry , najlepiej jakby jakaś mała była, bo ja mam taką dużą i ciężej nią operować. Ja swoją kupiłam w Rossmanie, jakaś taka niebieska, później się okazało, że do polerowania szyb Ale jest taka jak reszta w użytkowaniu Fakt faktem jest to materiał mięciutki, miły w dotyku, ale ściera naprawdę bardzo porządnie i trzeba uważać, żeby nie przedobrzyć - bo niby czujemy taką miękkość na buzi a tak naprawdę działanie jest ostre.
Ja robię tak, że zwilżam ją wodą, nakładam zwykły żel do mycia twarzy i ścieram buźkę kolistymi ruchami, potem znów ją moczę, ścieram raz jeszcze i opłukuję twarz wodą (już rękami oczywiście). I trzeba pamiętać, że po każdym użyciu trzeba ją przeprać w ciepłej wodzie z mydłem i rozwiesić - ale schnie dość szybko
Wiem też, że niektórzy używają jej dopiero po całym demakijażu, myciu itd. i ścierają buźkę samą mokrą szmatką
O u jednej z Wizażystek na YT jest to bardzo fajnie zobrazowane : http://www.youtube.com/watch?v=scoqyrBqxkM .

snowhitee
- a co daje Ci ta herbatka z bzu?

Jezu, znowu się zasiedziałam aaaa nie zdam w tym roku przez ten Wizaż no
Lecę, buuuźka!
to jest sok z czarnego bzu ktory robi moja babcia i mam zapasy zawsze na zime bo chorowitka jestem.. bardzo pomocny przy przeziebieniach. Samego nie zdzierze ale z herbatka smakuje

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 19:25   #4839
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięki za wyjaśnienieo takiej właśnie pomyślałam na początku ale nie byłam pewna czy rzeczywiście chodzi o taką zwykłą ściereczkę z mikrofibry do ścierania kurzów
Stary 2010-10-06, 19:31   #4840
angelinmyheart
Zakorzenienie

_Alessandra ja widziałam to mgiełkę w aptece za 9 zł. to może się przejdę do Rossmanna i zobaczę za ile. Tak myślę, że by ją wypróbować. Mi włosy właśnie się puszą, a teraz są oklapnięte. Tak się zastanawiam, czy to nie wina jedwabiu.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-10-06, 19:35   #4841
201604250941
Konto usunięte

Co do peelingow- ogolnie niewolno ich robic, jak sie ma jakies pryszcze, bo sie roznosi tylko bakterie po skorze, te czasteczki szoruja skore i wprowadzaja je jeszcze glebiej. Jak juz chcecie peeling to musi byc taki specjalny do cery tego rodzaju, ktore dzialaja antybakteryjnie, polecam garniera.
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-06, 20:05   #4842
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
gratulacje

Cytat:
Napisane przez judus Pokaż wiadomość
Hej piękne tęskniłyście? Bo ja bardzo właśnie mi zrobiono internet i lecę czytać co tam u Was słychać
A myślałam że nie zdąrzę już przed kolejną częścią
jak byśmy mogli zapomnieć

ja tylko na minutkę bo spadam do łązienki na spamowanko
ja na razie zaliczyłam dziś dwie godziny basenu
maseczka regenerująca
kremik oliwkowy z ziaji
żel z arniką pod oczka

idę zadbać o ciało i włoski jeszce no i brzuszki po oglądnięciu top model
ja jutro mam zaliczenie z teorii masażu i wiele nie umię a uczyc mi się nie chcę wyobraźnia pójdzie w ruch dobranoc

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 20:16   #4843
hanamici
Raczkowanie

GG do hanamici

Kwiatuszku - łączmy się w bólu, bo cóż innego nam zostało

Alessandro - pięknie wyszłaś, ale mówię, fotomodelka tragicznie, ale widać, że amator robił zdjęcia... mógłby je jakoś ładnie obrobić, ale jesteś śliczna generalnie

ja używam peelingu St.Ives morelowego i jest bardzo fajny, mi jeszcze nie zaszkodził, a mam takie czerwone krostki, czasem ropne, czy coś i super oczyszcza, ale wiadomo, są lepsze. ten jestem jednym z tańszych.

byłam dziś w realu i chciałam kupić teczki do kserówek i jakieś 2 zeszyty i wyobraźcie sobie, że nie dość, że były prawie puste półki to zwykła biała teczka wiązana, taka szara w środku kosztowała 2zł! chyba ich pogięło! poszłam do empiku i co?
kupiłam 2 zeszyty (jeden za 0,99) - promocja była i teczka taka koperta przezroczysta plastikowa (2 razy 1,99)! real droższy od empiku - kto by pomyślał?

i jeszcze, mały prezent dla siebie - tusz rimmel za 12,99
owocny dzień, który właśnie się nie kończy - otwieram dział "przetłumaczmy 50słówek w mgnieniu oka i chodźmy spać"

muszę zabrać się za siebie, ale nie mam pojęcia kiedy mam to zrobić.
może w sobotę jakoś bym się wzięła, bo czuję się zaniedbana.
dobranoc
Stary 2010-10-06, 20:33   #4844
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
Ja nie jem słodyczy odkąd pojechałam do Egiptu (czyli od 27 sierpnia) i powiem wam, że teraz już jest o wiele łatwiej chyba się już przyzwyczaiłam do tego, że ich nie potrzebuje. Ale za to jem dość często pizze Musze oduczyć się też tego nawyku
ja nie jem już prawie od roku... szkoda tylko że jakoś bardzo dużo mi to nie dało... no ale od poniedziałku trzymam dietę, udało mi się nie zjeść niczego smażonego/niezdrowego

Cytat:
Napisane przez Coldplay Pokaż wiadomość

Eh, Ty się uczysz, ja też powinnam zacząć WOK bo jutro sprawdzian a ja nie umiem żadnej z 13 regułek (z których każda zajmuje prawie całą stronę w zeszycie ). Niee chce mi sięę
ehhh... wy juz sprawdziany macie a ja zaganiana między dwoma uczelniami... i podejrzewam że cały październik taki bede miała bo musze sobie jakoś plany dograć, tak żeby na ćwiczenia móc na obu uczelniach chodzić...

Cytat:
dlatego ja pracuje, zeby miec na te swoje duperelki, bo juz mnie nerwica brala,jak ja wygladam, wiec co zarobie to zamiast na ciuchy ubrania,to ja pakuje w kosmetyki, bo uwazam ze ladna buzia i wlosy nie zrekompensuja mi zadnego ubrania no tak juz wbilam sobie do glowy...

ja juz też dochodzę do takiego wniosku ze lepiej mieć ładne ciało , twarz i włosy bo to będzie naszą ozdobą niezależnie co na siebie nie założymy

a.... caate- obejrzałam twój album- jaka Ty jesteś śliczna......i masz wymarzony przeze mnie kształt brwi.... sama regulujesz???
Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość

idę zadbać o ciało i włoski jeszce no i brzuszki po oglądnięciu top model
ja jutro mam zaliczenie z teorii masażu i wiele nie umię a uczyc mi się nie chcę wyobraźnia pójdzie w ruch dobranoc
powodzenia na zaliczeniu

Cytat:
Napisane przez hanamici Pokaż wiadomość

Alessandro - pięknie wyszłaś, ale mówię, fotomodelka tragicznie, ale widać, że amator robił zdjęcia... mógłby je jakoś ładnie obrobić, ale jesteś śliczna generalnie
zgadzam się... po tamtej w ogóle nie widać że to modelka...

Alessandro- za to Ty jak rasowa modelka pozowałaś rewelacyjne foto
aa.... włoski wstawie jak ogarnę aparat i kogoś kto zrobi mi foto

ja dziś tylko podstawa- wrrr...znowu... ale naprawdę jestem tak zabiegana ostatnio że nie mam czasu i sił na więcej....
wczoraj byłam w rossmanie kupiłam żel pod prysznic ziai gruszkowo brzoskwiniowy, mleczko do demakijażu, wazeline i lakier szary zauważyłam że muszę się jeszcze zaopatrzyć w jakieś maseczki, krem do twarzy też mi się kończy, planuje kupić chyba ten roll-on z garniera pod oczy..a z makijażowych- róż bourjoisa i tusz do rzes...

jaki jest mocno kryjacy podkład który polecacie??? chciałabym osiągnąc efekt idealnie gładkiej cery....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 20:40   #4845
agusiownik
Zakorzenienie

Alessandra pięknie wyszłaś
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 22:16   #4846
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Co do peelingow- ogolnie niewolno ich robic, jak sie ma jakies pryszcze, bo sie roznosi tylko bakterie po skorze, te czasteczki szoruja skore i wprowadzaja je jeszcze glebiej. Jak juz chcecie peeling to musi byc taki specjalny do cery tego rodzaju, ktore dzialaja antybakteryjnie, polecam garniera.
Ten z St.Ives właśnie jest do skóry trądzikowej mam nadzieję że ten wysyp jest tylko wynikiem oczyszczania mojej buźki i w końcu to minie...liczę na to bardzo mocno
Stary 2010-10-06, 22:48   #4847
_Alessandra
Zakorzenienie

Ogłaszam wszem i wobec iż...jestem nauczona na hotelarstwo i polski Znaczy tak sądzę
Oglądałam dziś ten Top Model i się uśmiałam przy tym jak przechodziły po tej linie myślałam, że się dosłownie posikam I niezłe te sesje dzisiaj miały, zwłaszcza jestem godna podziwu dla tej co reklamowała futra i to surowe mięcho - bleee to było obrzydliwe - dodam, że jestem wegetarianką, więc...bleeeeh!
I dlaczego taka jedna blondyna przy tym wybieraniu na końcu miała eee...tłuste włosy??
I jak mnie drażni ta ameryka pokazywana przez tą całą Krupę , no szlag człowieka trafia - nie wypowie normalnych prostych słów po polsku tylko musi wstawić angielski czy tam amerykański i jest tak sztuczna i pusta w tych swoich ruchach i wypowiedziach ....

catee - dziękuję za odp.

snowhitee - aaaaa w ten sposób A ja myślałam, że to coś na włosy albo coś haha

kwiatuszek - ależ proszę bardzo Tak, tak dokładnie o taką

angelinmyheart - w moim przypadku jedwab mogę stosować tylko i wyłącznie na końcówki - nigdzie więcej! Bo inaczej mam smalec na włosach...
A Radical mi się wydaje, że eliminuje te puszenie ale na pewno nie powoduje przetłuszczania, albo efektu oklapniętych włosów ani nie obciąża itd. - to mówię z ręką na sercu Ja w Ross dałam dokładnie 6,99 Ahh jak ja uwielbiam te ..,99 zamiast pełnej ceny, że niby taniej się wydaje

candycotton - tak, masz rację, ale to większości dotyczy się wyprysków ropnych, takich z białą końcówką itd. bo wtedy fakt faktem się roznosi. A jeśli już jakiś w takim wypadku to tylko i wyłącznie enzymatyczny -to, że na jakimś pisze 'antybakteryjny' bądź 'przeciwtrądzikowy' a jest drobno bądź gruboziarnisty - to jest to samo jak przy innych bez tego napisu Więc w takich sytuacjach przy ropniakach itp. tylko enzymatyczny.

loluska - dziękuję

hanamici - widzisz uroki sesji w małych miastach..Ale tak szczerze Ci powiem - znam w moim mieście wielu ludzi, którzy zajmują się nawet amatorsko fotografią i robią tak genialne zdjęcia, że ahh A do takich castingów wybierają jakiś takich nie bardzo, którzy fakt mają papier fotografa itp. ale są jacyś tacy ... bez talentu? Ja sądząc po sprzęcie jego i wizjach itd. to liczyłam na jakiś zdumiewający efekt - w sumie poszłam tam tylko po to, żeby mieć ładne zdjęcie haha - a tu coś takiego..
Haha, zagięłaś mnie tym, że real od empiku droższy !!
A który tusz kupiłaś? I napisz jak się sprawuje

Kitka - za silną wolę!! O i miło, że jest następna osoba podzielająca zdanie, że najpiękniejszym ubraniem kobiety jest jej wypielęgnowane i dopieszczone ciało i włosy
Ojej dziękuję Kochana !!
Okej, czekam na zdjątka
A co do podkładów - słynny ColorStay Revlona, Double Wear Estee Lauder, Dermacol - ale na całą twarz to ja użyłabym tylko przy jakiejś sesji zdjęciowej czy coś , Euphora - Long Cover (ale baaaardzo się świeci - poza tym jest rewelacyjny ale ten błysk doprowadza mnie do szału...) , pamiętam też że z La Roche Posay był też kryjący Toleriane - nawet na zdjęciach z tamtego okresu mam taką meega wygładzoną twarz a mam problemy odkąd pamiętam , tylko że z tego co sobie przypominam to ciężko jeśli chodzi o kolory i również się błyszczy, ale na pewno trochę mniej niż ten Euphory.
W sumie powiem Ci tak - to zależy od tego jaką masz cerę , bo im mniej ma problemów tym łatwiej doprowadzić ją w makijażu do bardzo wygładzonej

agusiownik - dziękuję!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
Stary 2010-10-06, 23:14   #4848
_Alessandra
Zakorzenienie

Aaa i zapomniałabym ! Dostałam katalog od koleżanki z Oriflamu i jeszcze dostanę z Avonu od drugiej i się zastanawiam czy czegoś nie wziąć - może zamawiałyście jakieś produkty i polecicie coś ciekawego??
Na razie zainteresował mnie tak bardziej z Ori ten szampon i odżywka z HairX do włosów przetłuszczających się i balsam lub krem do ciała - Ultra Rich i jeszcze krem do ciała Silk&Cashmere - podobno ma piękny zapach i cudownie nawilża.
Ale mam nadzieję, że mi coś jeszcze doradzicie , może macie jakieś takie swoje katalogowe perełki??

I jeszcze ciągle zastanawiam się nad tuszem - kończą mi się już te z MF, a chciałabym wypróbować czegoś innego, do tego mamuśka marudzi, że już się kończą i chce jakiś porządny tusz (tak, tak, mamuśka korzysta z moich tuszów... swojego nie ma wrrr! ) i żebym czegoś poszukała - mój nałóg sprawdzania kosmetyków przed zakupem jest już wszystkim znany..
I zastanawiałam się nad:
1. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...sz-do-rzes.htm

2.https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-4...grubiajacy.htm

3.https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...-100-Black.htm

4.https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...dkrecajacy.htm

5.https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...jacy-rzesy.htm

Który najlepszy?? A może któraś z Was miała jakiś z w/w - byłabym bardzo wdzięczna za wszelkie opinie !
Albo propozycje jakichś świetnych,sprawdzonych tuszów - oprócz MF False Lash Effect i 2000 Calorie , bo właśnie je kończę i chciałabym spróbować czegoś innego ( te wielbię ponad wszystko, ale wiecie ta ciekawość..) - szukam czegoś przede wszystkim pogrubiającego no a później to standard - żeby się nie osypywał, nie sklejał, nie robił owadzich nóżek i cena max.50 zł Obie z mamuśką mamy długie rzęsy, więc chcemy je pogrubiać, żeby było je dobrze widać

Dobranoc Kochane !!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
Stary 2010-10-06, 23:27   #4849
ramoncia217
Wtajemniczenie

A ja od jutra zaczynam mega SPAmowanie..
dzisiaj podstawa + wit. A na paznokcie , dłonie i usta..

Ostatnio kupiłam sobie taki golfik z luznym kołnieżem,długi , dłuższy za pupe, koloru lazurowego/morskiego.Jest taki mięciutki.. Milutki

Ale macie rację, piękne włosy, zadbane paznokcie, i zadbane ciało nie zastąpi ubioru, ale czasami fajnie jest założyć coś fajnego

Alessandra boska fotka

lece zaraz spać buzka

Edytowane przez ramoncia217
Czas edycji: 2010-10-06 o 23:30
ramoncia217 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-07, 07:21   #4850
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cześć piękne

Również się zgadzam z tym, że dziewczyna z piękną i wypielęgnowaną twarzą, bd ładniejsza od dziewczyny w ładnych ciuszkach Musze poprosić Tżta żebyśmy w sobote pojechali do douglausa lub sephory po któryś z tych podkładów

Alekssandra Slicznie wyszłaś na zdjątku Ale ta druga dziewczyna to moim zdaniem jest brzydka Ty w porównaniu do niej jesteś milion razy piękniejsza
A co do tuszy to ja zawsze używam Meybelline Volum espress i jestem z niego bardzo zadowolona Używałam też tego z Rimmela, ale Meybelline jest o niebo lepszy, ale słyszałam też, że ten colossal jest dobry. Niestety nie stosowałam

Kitka Ja też nie zauważyłam niczego jak odstawiłam słodycze, ale powiem Ci, że lepiej się czuje z tą myślą, że już nie musze cały czas ich podjadać Jeśli chodzi o obiadki to mi mama gotuje, więc jem to co mi zrobi Ale Tobie gratulacje

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 08:51   #4851
samaraNW
Zakorzenienie

witam

Cytat:
Aaa i zapomniałabym ! Dostałam katalog od koleżanki z Oriflamu i jeszcze dostanę z Avonu od drugiej i się zastanawiam czy czegoś nie wziąć - może zamawiałyście jakieś produkty i polecicie coś ciekawego??
Na razie zainteresował mnie tak bardziej z Ori ten szampon i odżywka z HairX do włosów przetłuszczających się i balsam lub krem do ciała - Ultra Rich i jeszcze krem do ciała Silk&Cashmere - podobno ma piękny zapach i cudownie nawilża.
Ale mam nadzieję, że mi coś jeszcze doradzicie , może macie jakieś takie swoje katalogowe perełki??
seria do włosów Hair X jest bardzo dobra,chociaż ja niczego z niej nie używam,bo mam swojego sprawdzonego garniera , ale np. szampon przeciwłupieżowy jest rewelacyjny,po nim mój chłopak nie ma już łupieżu,a męczył się z nim latami. Krem do ciała ultra rich to mój KWC po prostu najlepiej nawilżający krem/masełko jaki miałam balsam też jest dobry,tylko słabiej nawilża. ja mam skórę suchą/bardzo suchą. Silk&Cashmere klientki sobie chwalą,ja jednak nie używałam.
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 09:36   #4852
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Ja też jestem z wami, że lepiej być zadbanym, niż mieć najnowsze ciuchy itd.

A co do zadbania to mam ochotę dzisiaj dużo po-spamować. Ja ogólnie nie mam problemów z cerą. Tylko trochę wągrów mam, ale ich za bardzo nie widać, ale wydaje mi się, że moja cera jest taka szara, zmęczona i blada. Nawilżam ją, odżywiam, a ciągle mam takie wrażenie.

01.02.2009r
04.08.2018r

Edytowane przez angelinmyheart
Czas edycji: 2010-10-07 o 09:43
Stary 2010-10-07, 09:39   #4853
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cześć dziewczyny

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-07, 09:49   #4854
Emilcia_1616
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry.

Ja też jestem z wami, że o lepiej być zadbanym, niż mieć najnowsze ciuchy itd.

A co do zadbania to mam ochotę dzisiaj dużo po-spamować. Ja ogólnie nie mam problemów z cerą. Tylko trochę wągrów mam, ale ich za bardzo nie widać, ale wydaje mi się, że moja cera jest taka szara, zmęczona i blada. Nawilżam ją, odżywiam, a ciągle mam takie wrażenie.
witam
no to moze sie przylacze
uwielbiam o siebie dbac i sie rozpieszczac dobrym wygladem mimo ze mam juz swojego kochanego i jedynego TŻ wcale nie zniecheca mnie to do odpuszczenia sobie aby wygladac atrakcyjnie napewno nie bede zapuszczona mama (jak nia zostane) ktore czesto widac na ulicy...
mam problemy z cera jak moja poprzedniczka. zauwazylam ze im bardziej o nia dbam to wiecej mam z nia problemow. staram sie utrzymywac ladny kolor skory(solarium, kremy, balsamy) poniewaz moim zdaniem skora o zlotym zabarwieniu z iloscia slonca wyglada zdrowiej z wlosami raczej nie mam juz problemow gdyz wyprostowalam je keratyna, dbam o to aby kolor wlosow zawsze blyszczal i nie bylo odrostow. taka moja juz mania paznokcie zawsze wypilowane i pomalowane. robie piling ciala, stop. czasami nie hcce mi sie malowac, czesac, ubierac jakso specjalnie, ale ogolnie to w takim stanie wtedy nie wychodze na ulice, no ze chyba musze TZ mowi ze to we mnie lubi, gdy sie dla niego pokmaluje, ladnie kobieco ubiore i gdy nawet nas wtedy nikt nie widzi to wie ze robie to dla niego chociaz robie to przede wszystkim dla siebie i troche dla ludzi ktorzy na mnie patrza.a co ale moja najwieksza zmora jest to ze jestem chuda! tzn ja nie uwazam siebie za strasznie chuda, bo wiadomo ze na siebie czlowiek pod tym wzgledem inaczej patrzy ale wszyscy wkolo mowia ze taka jestem jak przutyje to ok ale jak nie to sie nie pogniewam

przepraszam za literowki ale mialam tyle mysli ze za szybko pisalam

aaaaa moja wada to zbys systematyczne chodzenia do fryzjera, zmiana kolorow i ciec przez co nie moge zapuscic wlosow

Edytowane przez Emilcia_1616
Czas edycji: 2010-10-07 o 09:51
Emilcia_1616 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 09:59   #4855
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Emilcia_1616 Pokaż wiadomość
witam
no to moze sie przylacze
uwielbiam o siebie dbac i sie rozpieszczac dobrym wygladem mimo ze mam juz swojego kochanego i jedynego TŻ wcale nie zniecheca mnie to do odpuszczenia sobie aby wygladac atrakcyjnie napewno nie bede zapuszczona mama (jak nia zostane) ktore czesto widac na ulicy...
mam problemy z cera jak moja poprzedniczka. zauwazylam ze im bardziej o nia dbam to wiecej mam z nia problemow. staram sie utrzymywac ladny kolor skory(solarium, kremy, balsamy) poniewaz moim zdaniem skora o zlotym zabarwieniu z iloscia slonca wyglada zdrowiej z wlosami raczej nie mam juz problemow gdyz wyprostowalam je keratyna, dbam o to aby kolor wlosow zawsze blyszczal i nie bylo odrostow. taka moja juz mania paznokcie zawsze wypilowane i pomalowane. robie piling ciala, stop. czasami nie hcce mi sie malowac, czesac, ubierac jakso specjalnie, ale ogolnie to w takim stanie wtedy nie wychodze na ulice, no ze chyba musze TZ mowi ze to we mnie lubi, gdy sie dla niego pokmaluje, ladnie kobieco ubiore i gdy nawet nas wtedy nikt nie widzi to wie ze robie to dla niego chociaz robie to przede wszystkim dla siebie i troche dla ludzi ktorzy na mnie patrza.a co ale moja najwieksza zmora jest to ze jestem chuda! tzn ja nie uwazam siebie za strasznie chuda, bo wiadomo ze na siebie czlowiek pod tym wzgledem inaczej patrzy ale wszyscy wkolo mowia ze taka jestem jak przutyje to ok ale jak nie to sie nie pogniewam

aaaaa moja wada to zbys systematyczne chodzenia do fryzjera, zmiana kolorow i ciec przez co nie moge zapuscic wlosow
cześć, witaj

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 10:01   #4856
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cytat:
witam
no to moze sie przylacze

Cześć

Dziewczyny nudzi mi się w pracy

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 10:10   #4857
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry.

Ja też jestem z wami, że o lepiej być zadbanym, niż mieć najnowsze ciuchy itd.

może zacznij używać czegoś rozświetlającego, czegoś z witaminą c...

Emilcia_1616 witaj
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-07, 10:41   #4858
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
witam
no to moze sie przylacze

witaj

tej chudosci to niejedna moze Ci zazdroscic ja bym tam nie narzekala

Kitka sama reguluje,sama hennuje, wszystko sama, ja taki samouk jestem tutaj masz mojego linkaklik z moim znieksztalaconym glosem, za co przepraszam
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 11:36   #4859
angelinmyheart
Zakorzenienie

Emilcia_1616 witaj.

samaraNW hmm dzisiaj czegoś takiego poszukam. Dziękuje za odp. Kupiłam sobie kiedyś puder rozświetlający, ale często się nie maluje.

caate, jakie ty masz na tym filmiku cudne, duże oczy.

Tak się zastanawiam, czy ni iść raz na solarium by skóra nabrała jakiegoś odcienia. Kiedyś chodziłam, ale ostatnio byłam przed wakacjami, bo szkoda mi i tak już mojej suchej cery.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-10-07, 11:49   #4860
Emilcia_1616
Zakorzenienie

Cytat:
witaj

tej chudosci to niejedna moze Ci zazdroscic ja bym tam nie narzekala

Kitka sama reguluje,sama hennuje, wszystko sama, ja taki samouk jestem tutaj masz mojego linkaklik z moim znieksztalaconym glosem, za co przepraszam

niestety to ze moga mi tego zazdroscic to mnie nie pociesza, nie zalezy mi na tym aby ktos mi zazdroscil, chce sie dobrze czuc a bylo by tak jakby pare kg mi doszlo tu i tam

ja tez sama dbam o brwi nigdy nie bylam z nimi u kosmetyczki

caate-jakiego tuszu uzywasz? bo Twoje rzesy wygladaja na sztuczne:O

Edytowane przez Emilcia_1616
Czas edycji: 2010-10-07 o 11:53
Emilcia_1616 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości