|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
Cytat:
![]() Mam pytanie co daje ta mgiełka do włosów Radical co używasz? Dzisiaj ją widziałam w aptece i się zastanawiałam, czy ją wziąć. Na razie używam jedwabiu, bo włosy mi się piszą. ![]() A mam pytanie do tych co zażywają ha-pantoten można to zażywać, jak piję się pokrzywę? Bo słyszałam, że nie powinno się niż zażywać na włosy, jak się ją pije i teraz sama nie wiem. ![]() Ja dzisiaj kupiłam pierwszy raz odżywkę do włosów z Dove "gładkie, jak jedwab". Ciekawe, czy się sprawdzi co obiecuje producent. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4832 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Wydaje mi się że to może też być od pokrzywy, bo ostatnio dość sporo jej piję, a podobno też oczyszcza więc może się skumulowało działanie peelingu z działaniem pokrzywy... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ehh a ja sie znowu nadziebilam ![]() ![]() ![]() _Alessandra gratuluje ![]()
Edytowane przez snowhitee Czas edycji: 2010-10-06 o 18:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4834 |
Zakorzenienie
|
xxYashaxx - dziękuję
![]() ![]() ![]() ![]() A jeśli chodzi o odpoczywanie od makijażu hmm..No na pewno skóra jest mi bardziej wdzięczna za to, że jak przychodzę do domu to od razu zmywam makijaż dokładnie i pół dnia ma odpoczynku, tak samo jak np. właśnie w domku siedzę cały dzień to też bez makijażu - na pewno 'czuje się lepiej' niż jakbym miała dzień w dzień nosić go od rana do wieczora ![]() ![]() caate - dlatego ja czekam na luty i moje praktyki w hotelu i zatrudnienie się na weekendy jako kelnerka ![]() Mam dokładnie to samo!!! Sądzę, że lepiej wygląda dziewczyna nawet w zwykłym dresie ale z pięknymi włosami, paznokciami, skórą i cerą niż w pięknym , cudownym, najmodniejszym stroju ale reszta raczej zaniedbana ![]() A mogłabyś mi powiedzieć, czy kojarzysz czy EL ma kolor taki jak ten: http://allegro.pl/podklad-long-cover...221487879.html (nr.1) i tu też ładnie widać - http://www.alejahandlowa.pl/tr/produ...i_4849728.html - taki jasny czysty beżyk bez różowych tonów?? Dziękuję ![]() ![]()
![]() |
#4835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4836 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() zadbana dziewcyzna zawsze ebdzie sexy ![]() DW zazwyczaj ma beze,zolte odcienie niz roze. Mialam 2odcienie i kazdy to bezyk z domieszka zolci ![]() spadam, bo TZ wpadl i wyciaga mnie na miasto wiec mam 15min na przebranie sie i pomalowanie ![]()
![]() |
#4837 |
Zakorzenienie
|
angelinmyheart - dziękuję baardzo!
![]() A co do mgiełki - nie używam jej jakoś baaardzo długo, ale to co zauważyłam, to lepiej mi się po niej włosy rozczesują, wygładza je w jakiś tam sposób(chodzi, że po suszeniu nie mam efektu siana, ale używam też po niej sprayu termoochronnego więc nie wiem czy to nie po nim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kwiatuszek - dziękujęę!! ![]() ![]() A co do ściereczki z mikrofibry - są jakieś specjalne również, zamawiane przez internet z firm kosmetycznych , ale większość osób używa takich zwykłych - z rossmana, biedronki, tesco czy jakiś takich innych sklepów ![]() ![]() ![]() Ja robię tak, że zwilżam ją wodą, nakładam zwykły żel do mycia twarzy i ścieram buźkę kolistymi ruchami, potem znów ją moczę, ścieram raz jeszcze i opłukuję twarz wodą (już rękami oczywiście). I trzeba pamiętać, że po każdym użyciu trzeba ją przeprać w ciepłej wodzie z mydłem i rozwiesić - ale schnie dość szybko ![]() Wiem też, że niektórzy używają jej dopiero po całym demakijażu, myciu itd. i ścierają buźkę samą mokrą szmatką ![]() O u jednej z Wizażystek na YT jest to bardzo fajnie zobrazowane : http://www.youtube.com/watch?v=scoqyrBqxkM . snowhitee - a co daje Ci ta herbatka z bzu? Jezu, znowu się zasiedziałam aaaa nie zdam w tym roku przez ten Wizaż no ![]() Lecę, buuuźka!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4839 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4840 |
Zakorzenienie
|
_Alessandra ja widziałam to mgiełkę w aptece za 9 zł. to może się przejdę do Rossmanna i zobaczę za ile.
![]() ![]()
![]() |
#4841 |
Konto usunięte
|
Co do peelingow- ogolnie niewolno ich robic, jak sie ma jakies pryszcze, bo sie roznosi tylko bakterie po skorze, te czasteczki szoruja skore i wprowadzaja je jeszcze glebiej. Jak juz chcecie peeling to musi byc taki specjalny do cery tego rodzaju, ktore dzialaja antybakteryjnie, polecam garniera.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4842 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja tylko na minutkę bo spadam do łązienki na spamowanko ![]() ja na razie zaliczyłam dziś dwie godziny basenu maseczka regenerująca kremik oliwkowy z ziaji żel z arniką pod oczka idę zadbać o ciało i włoski jeszce no i brzuszki po oglądnięciu top model ![]() ja jutro mam zaliczenie z teorii masażu i wiele nie umię ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4843 |
Raczkowanie
|
Kwiatuszku - łączmy się w bólu, bo cóż innego nam zostało
![]() Alessandro - pięknie wyszłaś, ale mówię, fotomodelka tragicznie, ale widać, że amator robił zdjęcia... mógłby je jakoś ładnie obrobić, ale jesteś śliczna generalnie ![]() ![]() ![]() ja używam peelingu St.Ives morelowego i jest bardzo fajny, mi jeszcze nie zaszkodził, a mam takie czerwone krostki, czasem ropne, czy coś i super oczyszcza, ale wiadomo, są lepsze. ten jestem jednym z tańszych. byłam dziś w realu i chciałam kupić teczki do kserówek ![]() kupiłam 2 zeszyty (jeden za 0,99) - promocja była i teczka taka koperta przezroczysta plastikowa (2 razy 1,99)! real droższy od empiku - kto by pomyślał? ![]() ![]() i jeszcze, mały prezent dla siebie - tusz rimmel za 12,99 ![]() owocny dzień, który właśnie się nie kończy - otwieram dział "przetłumaczmy 50słówek w mgnieniu oka i chodźmy spać" ![]() muszę zabrać się za siebie, ale nie mam pojęcia kiedy mam to zrobić. może w sobotę jakoś bym się wzięła, bo czuję się zaniedbana. ![]() dobranoc ![]()
![]() |
#4844 | |||||
CABIN CREW
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja juz też dochodzę do takiego wniosku ![]() ![]() a.... caate- obejrzałam twój album- jaka Ty jesteś śliczna......i masz wymarzony przeze mnie kształt brwi.... sama regulujesz??? Cytat:
![]() Cytat:
Alessandro- za to Ty jak rasowa modelka pozowałaś ![]() ![]() aa.... włoski wstawie jak ogarnę aparat i kogoś kto zrobi mi foto ![]() ja dziś tylko podstawa- wrrr...znowu... ![]() wczoraj byłam w rossmanie kupiłam żel pod prysznic ziai gruszkowo brzoskwiniowy, mleczko do demakijażu, wazeline i lakier szary ![]() jaki jest mocno kryjacy podkład który polecacie??? chciałabym osiągnąc efekt idealnie gładkiej cery....
![]() ![]() |
![]() |
#4845 |
Zakorzenienie
|
Alessandra pięknie wyszłaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4846 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4847 |
Zakorzenienie
|
Ogłaszam wszem i wobec iż...jestem nauczona na hotelarstwo i polski
![]() ![]() Oglądałam dziś ten Top Model i się uśmiałam przy tym jak przechodziły po tej linie myślałam, że się dosłownie posikam ![]() I dlaczego taka jedna blondyna przy tym wybieraniu na końcu miała eee...tłuste włosy?? ![]() I jak mnie drażni ta ameryka pokazywana przez tą całą Krupę , no szlag człowieka trafia - nie wypowie normalnych prostych słów po polsku tylko musi wstawić angielski czy tam amerykański i jest tak sztuczna i pusta w tych swoich ruchach i wypowiedziach .... ![]() catee - dziękuję za odp. ![]() snowhitee - aaaaa w ten sposób ![]() ![]() kwiatuszek - ależ proszę bardzo ![]() ![]() angelinmyheart - w moim przypadku jedwab mogę stosować tylko i wyłącznie na końcówki - nigdzie więcej! Bo inaczej mam smalec na włosach... A Radical mi się wydaje, że eliminuje te puszenie ale na pewno nie powoduje przetłuszczania, albo efektu oklapniętych włosów ani nie obciąża itd. - to mówię z ręką na sercu ![]() ![]() ![]() candycotton - tak, masz rację, ale to większości dotyczy się wyprysków ropnych, takich z białą końcówką itd. bo wtedy fakt faktem się roznosi. A jeśli już jakiś w takim wypadku to tylko i wyłącznie enzymatyczny -to, że na jakimś pisze 'antybakteryjny' bądź 'przeciwtrądzikowy' a jest drobno bądź gruboziarnisty - to jest to samo jak przy innych bez tego napisu ![]() loluska - dziękuję ![]() hanamici - widzisz uroki sesji w małych miastach..Ale tak szczerze Ci powiem - znam w moim mieście wielu ludzi, którzy zajmują się nawet amatorsko fotografią i robią tak genialne zdjęcia, że ahh ![]() ![]() ![]() ![]() Haha, zagięłaś mnie tym, że real od empiku droższy !! ![]() A który tusz kupiłaś? I napisz jak się sprawuje ![]() Kitka ![]() ![]() ![]() Ojej dziękuję Kochana !! ![]() ![]() ![]() ![]() Okej, czekam na zdjątka ![]() A co do podkładów - słynny ColorStay Revlona, Double Wear Estee Lauder, Dermacol - ale na całą twarz to ja użyłabym tylko przy jakiejś sesji zdjęciowej czy coś ![]() W sumie powiem Ci tak - to zależy od tego jaką masz cerę , bo im mniej ma problemów tym łatwiej doprowadzić ją w makijażu do bardzo wygładzonej ![]() agusiownik - dziękuję! ![]()
![]() |
#4848 |
Zakorzenienie
|
Aaa i zapomniałabym ! Dostałam katalog od koleżanki z Oriflamu i jeszcze dostanę z Avonu od drugiej i się zastanawiam czy czegoś nie wziąć - może zamawiałyście jakieś produkty i polecicie coś ciekawego??
Na razie zainteresował mnie tak bardziej z Ori ten szampon i odżywka z HairX do włosów przetłuszczających się i balsam lub krem do ciała - Ultra Rich i jeszcze krem do ciała Silk&Cashmere - podobno ma piękny zapach i cudownie nawilża. Ale mam nadzieję, że mi coś jeszcze doradzicie , może macie jakieś takie swoje katalogowe perełki?? I jeszcze ciągle zastanawiam się nad tuszem - kończą mi się już te z MF, a chciałabym wypróbować czegoś innego, do tego mamuśka marudzi, że już się kończą i chce jakiś porządny tusz (tak, tak, mamuśka korzysta z moich tuszów... ![]() ![]() ![]() I zastanawiałam się nad: 1. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...sz-do-rzes.htm 2.https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-4...grubiajacy.htm 3.https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...-100-Black.htm 4.https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...dkrecajacy.htm 5.https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...jacy-rzesy.htm Który najlepszy?? A może któraś z Was miała jakiś z w/w - byłabym bardzo wdzięczna za wszelkie opinie ! ![]() Albo propozycje jakichś świetnych,sprawdzonych tuszów - oprócz MF False Lash Effect i 2000 Calorie , bo właśnie je kończę i chciałabym spróbować czegoś innego ( te wielbię ponad wszystko, ale wiecie ta ciekawość.. ![]() ![]() ![]() ![]() Dobranoc Kochane !! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4849 |
Wtajemniczenie
|
A ja od jutra zaczynam mega SPAmowanie..
dzisiaj podstawa + wit. A na paznokcie , dłonie i usta.. Ostatnio kupiłam sobie taki golfik z luznym kołnieżem,długi , dłuższy za pupe, koloru lazurowego/morskiego.Jest taki mięciutki.. Milutki ![]() Ale macie rację, piękne włosy, zadbane paznokcie, i zadbane ciało nie zastąpi ubioru, ale czasami fajnie jest założyć coś fajnego ![]() Alessandra boska fotka ![]() lece zaraz spać buzka
![]() Edytowane przez ramoncia217 Czas edycji: 2010-10-06 o 23:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4850 |
Raczkowanie
|
Cześć piękne
![]() Również się zgadzam z tym, że dziewczyna z piękną i wypielęgnowaną twarzą, bd ładniejsza od dziewczyny w ładnych ciuszkach ![]() ![]() Alekssandra Slicznie wyszłaś na zdjątku ![]() ![]() A co do tuszy to ja zawsze używam Meybelline Volum espress i jestem z niego bardzo zadowolona ![]() ![]() Kitka ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4851 | |
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
![]() Ja też jestem z wami, że lepiej być zadbanym, niż mieć najnowsze ciuchy itd. ![]() A co do zadbania to mam ochotę dzisiaj dużo po-spamować. ![]() ![]()
![]() Edytowane przez angelinmyheart Czas edycji: 2010-10-07 o 09:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4854 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to moze sie przylacze ![]() uwielbiam o siebie dbac i sie rozpieszczac dobrym wygladem ![]() ![]() mam problemy z cera jak moja poprzedniczka. zauwazylam ze im bardziej o nia dbam to wiecej mam z nia problemow. staram sie utrzymywac ladny kolor skory(solarium, kremy, balsamy) poniewaz moim zdaniem skora o zlotym zabarwieniu z iloscia slonca wyglada zdrowiej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() przepraszam za literowki ale mialam tyle mysli ze za szybko pisalam ![]() aaaaa moja wada to zbys systematyczne chodzenia do fryzjera, zmiana kolorow i ciec przez co nie moge zapuscic wlosow ![]()
24.03.2016 ![]() Edytowane przez Emilcia_1616 Czas edycji: 2010-10-07 o 09:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4855 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4856 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Cześć ![]() Dziewczyny nudzi mi się w pracy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4857 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Emilcia_1616 witaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4858 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tej chudosci to niejedna moze Ci zazdroscic ![]() ![]() Kitka ![]() ![]()
![]() |
#4859 |
Zakorzenienie
|
Emilcia_1616 witaj.
![]() samaraNW hmm dzisiaj czegoś takiego poszukam. Dziękuje za odp. ![]() caate, jakie ty masz na tym filmiku cudne, duże oczy. ![]() Tak się zastanawiam, czy ni iść raz na solarium by skóra nabrała jakiegoś odcienia. ![]() ![]()
![]() |
#4860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety to ze moga mi tego zazdroscic to mnie nie pociesza, nie zalezy mi na tym aby ktos mi zazdroscil, chce sie dobrze czuc ![]() ![]() ja tez sama dbam o brwi ![]() caate-jakiego tuszu uzywasz? bo Twoje rzesy wygladaja na sztuczne:O
24.03.2016 ![]() Edytowane przez Emilcia_1616 Czas edycji: 2010-10-07 o 11:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:54.