Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-20, 16:34   #751
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny Loluska od tych bacików mi się nawet lepiej zrobiło Wiem, że wpadka to nie jest sposób, ale czasem mi taka myśl przez głowę przechodzi Ale trzeba jakoś dać radę. TŻ mnie wspiera a to najważniejsze.

Dzisiaj przyszły mi perfumy i maseczka błotna z avonu. Zaraz ją muszę wypróbować na poprawę nastroju....
Od kilku dni smaruję sobie brwi i rzęsy olejkiem rycynowym, ale jak na razie zero efektu
Uwielbiam tą maseczkę! Z pewnością też będziesz zadowlona

Z Tż juz wszystko dobrze?
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-20, 16:44   #752
malutka89
Zakorzenienie

cześć
I'm back
malutka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-20, 17:03   #753
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malutka89 Pokaż wiadomość
cześć
I'm back
Hej
a gdzieś Ty była?

loluska - fajne zakupy, już takie jesienne
zawsze tak mam że przez cały rok kupuję najchętniej same ciuchy, a z kolei w wakacje przerzucam się na kosmetyki, bo zwykle letnie ubrania mi się nie podobają..
już niedłuugo czekają mnie porządne zakupy ciuchowe
może wybiorę się do Łodzi bo słyszałam że tam najlepsze miejsce na te sprawy - byłyście tam kiedyś? a może któraś stamtąd?

o, i jeszcze jedno - nie wiecie gdzie znajdę teraz zwyczajny beżowy kardigan (tylko taki dłuższy, za tyłek) ?? (nie licząc all, no chyba że macie konkretną aukcję )
Coldplay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-20, 17:11   #754
malutka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Coldplay Pokaż wiadomość
Hej
a gdzieś Ty była?
na wygnaniu zagoniona byłam
teraz mam więcej czasu i będę się udzielać
co tam u Was?
Stary 2010-08-20, 17:40   #755
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Uwielbiam tą maseczkę! Z pewnością też będziesz zadowlona

Z Tż juz wszystko dobrze?
Tak, dziękuję, już mam spowrotem mojego dawnego TŻta i nie ma już problemów Szykuje dla mnie niespodziankę, powiedział że do środy się wyrobi, po pracy mnie gdzieś zabierze czyli o 19, a ok. 22 na pewno będziemy w domu. Niby to ma być wycieczka, ale co to za wycieczka wieczorem.... Nie wiem co on kombinuje.... Zaręczyny?
A co do maseczki, to mam nadzieję że też ją polubię, bo tyle osób ją bardzo chwali....

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-20, 17:41   #756
xxYashaxx
Zadomowienie

GG do xxYashaxx

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
Dziękuje za wytłumaczenie To w takim razie jak lepsze są formy, tylko mi zostało poszukać jakiegoś fajnego saloniku w kato

party_girl7 i xxYashaxx ja też mam bladą twarz w stosunku do ciała Dlatego od czasu do czasu muszę chodzić na twarz na solar.
Ijeee Kraków Uwielbiam to miasto

magne uwierz mi, że jakbyś miała takie włosy jak ja (czyt. klapnięte) to byś chciała wrócić do swojej "szopy"

A ja siedze w pracy i odliczam godziny do 15 Później jade z Tżem po jakiś stanik i niespodzianke dla mnie Jutro czeka mnie szał zakupowy Na który czekam już 2 tydzień... Musze tyle kupić, że chyba spożądze listę
Co ile chodzisz? Jakie filtry i przyspieszacze używasz? (tworzę listę kosmetyków:p)
Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
a no to faktycznie pewnie przez to że nie uchwyciło na zdjęciu a mi włoski też bardzo szybko rosną

gratulacje jakie plany na rocznicę??

my obchodzimy w przyszłym tygodniu we wtorek nam mija 3 latka, i nie mamy żadnych planów, niby Tż powiedział żebym mu to zostawiła ale obawiam się że skończy się tak jak w ubiegłym roku;p też miał coś przygotować i w końcu nico ;p wieczorkiem poszliśmy tylko do pubu na kolacje...ale było bardzo miło nie mam żadnego prezentu dla niego, jestem totalnie spłukana na pierwszą rocznice wywołałam nasze zdjęcia i dałam mu w albumie, powpisywałam cytaty jakieś słowa ode mnie itd, w zeszłe wakacje sprezentowałam mu nasz portret namalowany na drewnie (nie moje dzieło). no a w tym roku mam tylko seksowne wdzianko i winko ;p

i nie komentuję.... !!!

pochwal się lepiej loczkami
Chyba pojedziemy do Krakowa na coś do kina, potem może jakąś kolacja i przenocujemy u znajomego na mieszkaniu łał, cieakwe pomysł szczególnie portret
Cytat:
a ja nie umiem robić frencza zawsze koślawo mi wyjdzie
Nie przejmuj się, mnie również
Cytat:
tak robiłam tzn takimi paseczkami i chyba o to chodzi? no wiec tez nie wyszło XD

a to moje zakupy ostatnie w ramach dbania o siebie
-spodnie house
-sweterek cropp
-pasek house
no i jeszcze jeden sweterek ale nie mam jego foty
fajne zakupy

Cytat:
na wygnaniu agoniona byłam
teraz mam więcej czasu i będę się udzielać
co tam u Was?
I dobrze Zaginiona pwróciła
xxYashaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-20, 17:58   #757
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Tak, dziękuję, już mam spowrotem mojego dawnego TŻta i nie ma już problemów Szykuje dla mnie niespodziankę, powiedział że do środy się wyrobi, po pracy mnie gdzieś zabierze czyli o 19, a ok. 22 na pewno będziemy w domu. Niby to ma być wycieczka, ale co to za wycieczka wieczorem.... Nie wiem co on kombinuje.... Zaręczyny?
A co do maseczki, to mam nadzieję że też ją polubię, bo tyle osób ją bardzo chwali....
Może może Koniecznie się pochwal jak już będziesz po niespodziance

U mnie tą maseczkę zamawia bardzo dużo osób i wszyscy ją sobie chwalą. Czasami zdradzam ja z innymi, ale zawsze do niej powracam

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-20, 18:02   #758
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
cześć
I'm back
Aaaaa, Malutka!! : cmok: cześć

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-20, 18:13   #759
ewcia19
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość

Rozjaśniasz włoski?

Staram się bo warto!

ewcia19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-20, 18:17   #760
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Może może Koniecznie się pochwal jak już będziesz po niespodziance

U mnie tą maseczkę zamawia bardzo dużo osób i wszyscy ją sobie chwalą. Czasami zdradzam ja z innymi, ale zawsze do niej powracam
Pewnie że się pochwalę Najlepsze było to, że dowiedziałam się, że ta niespodzianka jest na 10 liter, zaczyna się na Z, a kończy na E, a moja przyjaciółka powiedziała, że pewnie chodzi o ZARĘCZANIE
A tą maseczkę trzymasz 10minut, czy dłużej i grubą warstwę nakładasz? A tak w ogóle, to jakie daje efekty u Ciebie?

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-20, 18:19   #761
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Pewnie że się pochwalę Najlepsze było to, że dowiedziałam się, że ta niespodzianka jest na 10 liter, zaczyna się na Z, a kończy na E, a moja przyjaciółka powiedziała, że pewnie chodzi o ZARĘCZANIE
A tą maseczkę trzymasz 10minut, czy dłużej i grubą warstwę nakładasz? A tak w ogóle, to jakie daje efekty u Ciebie?
Cienka warstwa w zupełności wystarczy. To co ma sie "wchłonąć" to się wchłonie Ja różnie ją trzymam. Czasami o niej zapominam i nawet pół godziny ją mam. Twarz po niej jest super oczyszczona i taka mięciuteńka

Może z tymi zaręczynami to faktycznie Fajnie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-20, 18:20   #762
malutka89
Zakorzenienie

Cytat:
oooooo cześć Śliczna stęskniłam się

Yasha na jaki film się wybieracie?
dzisiaj się SPA-muje, natchnęłam się wątkiem
Stary 2010-08-20, 18:32   #763
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Malutka widze, że na dukana przeszłaś? Ile chcesz schudnąć, że pierwsza faza aż 7 dni?
Stary 2010-08-20, 18:40   #764
malutka89
Zakorzenienie

Cytat:
Malutka widze, że na dukana przeszłaś? Ile chcesz schudnąć, że pierwsza faza aż 7 dni?
Zmotywowałam się jednym blogiem i filmikiem na yt od jutra konkretnie przechodzę dziś zrobiłam sobie taki dzień oczyszczający. Wiesz co ja nie mam ustalonej liczby w kg tylko w wymiarach, chce zrzucić w talii przede wszystkim , trochę w udach i w biuście, reszta jest ok choć wiem że leci proporcjonalnie z ciała
a czemu piszesz że aż 7?
Stary 2010-08-20, 18:46   #765
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Zmotywowałam się jednym blogiem i filmikiem na yt od jutra konkretnie przechodzę dziś zrobiłam sobie taki dzień oczyszczający. Wiesz co ja nie mam ustalonej liczby w kg tylko w wymiarach, chce zrzucić w talii przede wszystkim , trochę w udach i w biuście, reszta jest ok choć wiem że leci proporcjonalnie z ciała
a czemu piszesz że aż 7?
Bo z tego co wiem, to pierwsza faza jest uzalezniona od tego ile chcesz schudnąć. Do 5 kilo-to faza 1 trwa jeden dzień. Itd. Nie możesz tyle na niej być ot tak bo padniesz! Poczytaj sobie o tym. Byłam na tej diecie tydzień i dłużej nie wytrzymałam, bardzo mnie osłabiała.
Stary 2010-08-20, 18:51   #766
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny ale dawno mnie tu nie było (czyt. 2 dni ). W tym tygodniu mam jakiegoś szczególnego lenia do wszystkiego, ale chyba już mi powoli przechodzi bo dzisiaj wysprzątałam cały dom i mam zamiar ostro SPAmować wieczorkiem

Na wieczór szykuję maseczkę błotną z avonu, peeling dłoni, waxika, jakieś ćwiczonka na brzuch plus do tego jakieś serum wyszczuplające, depilację, BP i ... nie wiem co jeszcze, na pewno coś wymyślę

Malutka w końcu wróciła

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-20, 18:56   #767
Sweet :)
Zakorzenienie

Cytat:
Nie możesz tyle na niej być ot tak bo padniesz! Poczytaj sobie o tym. Byłam na tej diecie tydzień i dłużej nie wytrzymałam, bardzo mnie osłabiała.
Dokładnie. Mnie ta dieta wykończyła.. Musiałam ją przerwać, bo byłam tak osłabiona, że zemdlałam, bardzo bolał mnie brzuch i wymiotowałam... Także dietę zakończyłam tygodniem w łóżku Nigdy więcej.
Sweet :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-20, 19:04   #768
malutka89
Zakorzenienie

Cytat:
Bo z tego co wiem, to pierwsza faza jest uzalezniona od tego ile chcesz schudnąć. Do 5 kilo-to faza 1 trwa jeden dzień. Itd. Nie możesz tyle na niej być ot tak bo padniesz! Poczytaj sobie o tym. Byłam na tej diecie tydzień i dłużej nie wytrzymałam, bardzo mnie osłabiała.
ooo to nie wiedziałam, myślałam że jak się jest dłużej na tej pierwszej fazie to się szybko traci kg a na 2 już te ostateczne. To zrobię sobię 3 dni, a jak nie wytrzymam to mniej, ale jestem dobrej myśli a padłaś w 2 fazie? Efekty jakieś miałaś? http://www.dietaproteinowa.eu/index.html to czytam teraz Normalnie mam stresa, bo się boje że mój organizm źle zareaguje Kiedyś byłam 1 dzień na samym białku i nie czułam się najlepiej, ale spróbuje jeszcze raz

Czekoladowa cześć! to się dziś po SPAmujemy razem kto jeszcze dołącza?

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Sweet :) Pokaż wiadomość
Dokładnie. Mnie ta dieta wykończyła.. Musiałam ją przerwać, bo byłam tak osłabiona, że zemdlałam, bardzo bolał mnie brzuch i wymiotowałam... Także dietę zakończyłam tygodniem w łóżku Nigdy więcej.
kurczę, nie brzmi to motywująco ile dni byłaś na czystym białku? I co Ci się stało że aż tydzień w łożku?
Stary 2010-08-20, 19:08   #769
magne
Zadomowienie

Cytat:
przepraszam ,ale w pierwszej chwili pomyślałam , że to zerwanie : o
Ale ja to zawsze czarne myśli mam. I po drugie nie jest na 10 liter hehe

A ja mam zamiar kupić kilka z dermaglinu ,bo dobre recenzje mają
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-20, 19:12   #770
kaaasiuleczka
Wtajemniczenie

zaraz ide sie spamować. na dzisiaj planuje. kąpiel w pianie z oliwką syrenkowanie, jakaś maseczka na twarz i na noc nasmaruje sie balsamem antycellulitowym i owine sie w folie

a tak po za tym to dziwnie sie czuje... okres mi sie skończył ponad tydz temu a ja nadal cyc mam pełny i czuje sie tak jakby napuchnieta. ale w ciązy raczej nie jestem mam nadzieje

witam malutką

zapraszam do ogladania i komentowania
https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html
kaaasiuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-20, 19:14   #771
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
ooo to nie wiedziałam, myślałam że jak się jest dłużej na tej pierwszej fazie to się szybko traci kg a na 2 już te ostateczne. To zrobię sobię 3 dni, a jak nie wytrzymam to mniej, ale jestem dobrej myśli a padłaś w 2 fazie? Efekty jakieś miałaś? http://www.dietaproteinowa.eu/index.html to czytam teraz Normalnie mam stresa, bo się boje że mój organizm źle zareaguje Kiedyś byłam 1 dzień na samym białku i nie czułam się najlepiej, ale spróbuje jeszcze raz
:
Tak w drugiej fazie. Moja pierwsza faza trwała 1 dzień. Po 9 dniach nie wytrzymałam i zjadłam pomarańcze i kuniec diety
Osłabienie mnie wykończyło. Zrzuciałm chyba półtora kilo, ale jakimi sposobami Każdy pewnie musi sobie sam odpowiedzieć na pytanie czy warto się tak męczyć. Może Tobie akurat podpasuje

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

Cytat:
Napisane przez kaaasiuleczka Pokaż wiadomość
zaraz ide sie spamować. na dzisiaj planuje. kąpiel w pianie z oliwką syrenkowanie, jakaś maseczka na twarz i na noc nasmaruje sie balsamem antycellulitowym i owine sie w folie

a tak po za tym to dziwnie sie czuje... okres mi sie skończył ponad tydz temu a ja nadal cyc mam pełny i czuje sie tak jakby napuchnieta. ale w ciązy raczej nie jestem mam nadzieje

witam malutką
Z pełnego cyca tylko się cieszyć
Stary 2010-08-20, 19:40   #772
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Foto włosów w albumie, musiałam trochę skrócić, bo końcówki strasznie cienkie. Zaraz idę jeszcze 5 cm podciąć.

fajne włoski, ale jaki tyłeczek co prawda nie cały uchwycony ale widac że taki fajny sterczący

Cytat:
Dzięki dziewczyny Loluska od tych bacików mi się nawet lepiej zrobiło Wiem, że wpadka to nie jest sposób, ale czasem mi taka myśl przez głowę przechodzi Ale trzeba jakoś dać radę. TŻ mnie wspiera a to najważniejsze.

Dzisiaj przyszły mi perfumy i maseczka błotna z avonu. Zaraz ją muszę wypróbować na poprawę nastroju....
Od kilku dni smaruję sobie brwi i rzęsy olejkiem rycynowym, ale jak na razie zero efektu
no ja mam nadzieję

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
Loluska super ciuszki
Cytat:
Napisane przez Coldplay Pokaż wiadomość
Hej
a gdzieś Ty była?

loluska - fajne zakupy, już takie jesienne
zawsze tak mam że przez cały rok kupuję najchętniej same ciuchy, a z kolei w wakacje przerzucam się na kosmetyki, bo zwykle letnie ubrania mi się nie podobają..
już niedłuugo czekają mnie porządne zakupy ciuchowe
może wybiorę się do Łodzi bo słyszałam że tam najlepsze miejsce na te sprawy - byłyście tam kiedyś? a może któraś stamtąd?

o, i jeszcze jedno - nie wiecie gdzie znajdę teraz zwyczajny beżowy kardigan (tylko taki dłuższy, za tyłek) ?? (nie licząc all, no chyba że macie konkretną aukcję )

dziękuję

malutka89
właśnie dziś o tobie myślałam, gdzie się podziewasz nie uciekaj już!!!

xxYashaxx
a ja coś czuję że u nas będzie dzień jak co dzień, bo jak Tż dziś pytałam czy chce w ogóle świętować to powiedział że gdyby miał dziś odpowiedzieć to nie bo nic mu się nie chce... faceci więc pewnie nie będę miała nawet okazji poparadować w pończoszkach i czerwonej koszulce przezroczystej

Cytat:
a czemu piszesz że aż 7?

z cyca?? to aż takiego wielkiego masz?? chętnie bym przyjęła choć odrobinę ;p

zabijcie mnie!! mam @ i normalnie "czekoladę przegryza ogórkami kiszonymi" :P wczoraj miałam zachcianki na słodkie to pomaszerowałam do sklepu po batony i ciastka, a dziś chodziły za mną fast foody i pizze zamówiłam tragedia... ja rzez @ przytyję

idę się spamować, jutro może na imprezkę pójdziemy z Tż więc już od dziś zacznę pielęgnację plany:
peeling twarzy
maseczka oczyszczająca z białej herbaty z Avonu
zmyję resztki lakieru z paznokci
peeling Joanny
balsam na ciało
krem nawilżający z ziaji na buzię
żel arnikowy pod oczka
pasta cynkowa punktowo na wypryski
masaż syrenką

wypumeksuje stopki i nałoże krremik Foot Works z Avonu

caate
jak się czujesz?? mdłości przeszły??

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-20, 19:52   #773
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

nadrabiam was ciągle

Shadii, cudne włoski!

caate, bardzo fajne filmiki i po co było się stresować? ale trochę ciemno, czasem mało widać.

malutka89
jesteś

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-20, 19:54   #774
Sweet :)
Zakorzenienie

Cytat:
kurczę, nie brzmi to motywująco ile dni byłaś na czystym białku? I co Ci się stało że aż tydzień w łożku?
2,5 dnia. Tydzień w łóżku, ponieważ przez jakieś 3-4 dni, nie mogłam stać o własnych siłach.. Okropnie się wtedy czułam, jestem skłonna powiedzieć, że najgorzej w moim życiu!
Sweet :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-20, 19:57   #775
xxYashaxx
Zadomowienie

GG do xxYashaxx

Cytat:
oooooo cześć Śliczna stęskniłam się

Yasha na jaki film się wybieracie?
dzisiaj się SPA-muje, natchnęłam się wątkiem
Tego jeszcze nie ustaliliśmy
Cytat:
a czemu piszesz że aż 7?
mozna prosic linki?

Cytat:
Tak w drugiej fazie. Moja pierwsza faza trwała 1 dzień. Po 9 dniach nie wytrzymałam i zjadłam pomarańcze i kuniec diety
Osłabienie mnie wykończyło. Zrzuciałm chyba półtora kilo, ale jakimi sposobami Każdy pewnie musi sobie sam odpowiedzieć na pytanie czy warto się tak męczyć. Może Tobie akurat podpasuje

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

Z pełnego cyca tylko się cieszyć
Lepszy cyc niż nic
Cytat:
fajne włoski, ale jaki tyłeczek co prawda nie cały uchwycony ale widac że taki fajny sterczący

no ja mam nadzieję

dziękuję

malutka89

xxYashaxx
a ja coś czuję że u nas będzie dzień jak co dzień, bo jak Tż dziś pytałam czy chce w ogóle świętować to powiedział że gdyby miał dziś odpowiedzieć to nie bo nic mu się nie chce... faceci więc pewnie nie będę miała nawet okazji poparadować w pończoszkach i czerwonej koszulce przezroczystej

zabijcie mnie!! mam @ i normalnie "czekoladę przegryza ogórkami kiszonymi" :P wczoraj miałam zachcianki na słodkie to pomaszerowałam do sklepu po batony i ciastka, a dziś chodziły za mną fast foody i pizze zamówiłam tragedia... ja rzez @ przytyję

idę się spamować, jutro może na imprezkę pójdziemy z Tż więc już od dziś zacznę pielęgnację plany:
peeling twarzy
maseczka oczyszczająca z białej herbaty z Avonu
zmyję resztki lakieru z paznokci
peeling Joanny
balsam na ciało
krem nawilżający z ziaji na buzię
żel arnikowy pod oczka
pasta cynkowa punktowo na wypryski
masaż syrenką

wypumeksuje stopki i nałoże krremik Foot Works z Avonu

caate
jak się czujesz?? mdłości przeszły??
Oj to może poczekaj, aż mu przejdą humorki:P Jak idziecie na imprezkę to wykorzystaj dobry nastrój i wtedy zagadaj z konkretną propozycja;>
xxYashaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-20, 20:08   #776
malutka89
Zakorzenienie

Cytat:
malutka89

o jak miło nie uciekam, nie uciekam
Jestem niska a w cycu mam 95 cm w obwodzie więc trochę dużo chce 90
wow niezłe zachcianki przypomniało mi się jak moja kumpela na wycieczce w liceum jeszcze, jadła na kolacje kanapki serem żółtym i z dżemem truskawkowym(ten dżem na serze dla wyjaśnienia ) ja zawsze przed @ mam ochotę na słodkie albo węglowodany w każdej postaci

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
nadrabiam was ciągle

Shadii, cudne włoski!

caate, bardzo fajne filmiki i po co było się stresować? ale trochę ciemno, czasem mało widać.

malutka89
jesteś
cześć Haniu
jaki filmik? Bo ja w tyle jestem a nie nadrobię tego wszystkiego co mnie ominęło

Cytat:
2,5 dnia. Tydzień w łóżku, ponieważ przez jakieś 3-4 dni, nie mogłam stać o własnych siłach.. Okropnie się wtedy czułam, jestem skłonna powiedzieć, że najgorzej w moim życiu!
łooo żesz Spróbuje, będe Wam zdawac relacje

Edytowane przez malutka89
Czas edycji: 2010-08-20 o 20:17
Stary 2010-08-20, 20:13   #777
ewcia19
Rozeznanie

Cytat:

O no to nieźle bidula A w tej pierwszej fazie co jadłaś? same jogurty, serki, mięso ect? samo białko czy jak ?? Może za mało??

Staram się bo warto!

ewcia19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-20, 20:16   #778
malutka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxYashaxx Pokaż wiadomość
Tego jeszcze nie ustaliliśmy

mozna prosic linki?
pewnie
blog http://anetkaps.pinger.pl/ dziewczyna już jest na 2 fazie
a tu filmik, pewnie znacie tą dziewczynę http://www.youtube.com/watch?v=WTV8zwFEiSc
chociaż jak czytam te komentarze pod tym filmikiem to zaczynam się bać tych skutków ubocznych

Edytowane przez malutka89
Czas edycji: 2010-08-20 o 20:17
Stary 2010-08-20, 20:32   #779
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
o jak miło nie uciekam, nie uciekam
Jestem niska a w cycu mam 95 cm w obwodzie więc trochę dużo chce 90
wow niezłe zachcianki przypomniało mi się jak moja kumpela na wycieczce w liceum jeszcze, jadła na kolacje kanapki serem żółtym i z dżemem truskawkowym(ten dżem na serze dla wyjaśnienia ) ja zawsze przed @ mam ochotę na słodkie albo węglowodany w każdej postaci

cześć Haniu
jaki filmik? Bo ja w tyle jestem a nie nadrobię tego wszystkiego co mnie ominęło

łooo żesz Spróbuje, będe Wam zdawac relacje

to ja chętnie przyje te 5 ... bo mam tylko 83

z moich planów pozostały mi tylko paznokcie do zrobienia a raczej zmycia bo jutro zajmę się kolorkiem i kremik na stopki i na rączki jakiś zamiast oczyszczającej maseczki nałożyłam błotna z Avonu . i mykam z kompa do jutra dobranoc

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-20, 21:11   #780
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez xxYashaxx Pokaż wiadomość
Co ile chodzisz? Jakie filtry i przyspieszacze używasz? (tworzę listę kosmetyków:p)

Co 2 tyg chodze na sama twarz Jestem z natury straszliwie blada (wręcz tak, że wyglądam niezdrowo ) więc obowiązkowo chodze raz w tygodniu na solarium. Używam Daxa kakaowego, a przyśpieszaczy nie używam ;p

Shadii Ale Ty jesteś ładna Przy was dziewczyny wpadam w kompleksy

magne ja dzisiaj kupiłam z dermaglinu przeciwtrądzikową (zielona glinka kambryjska, aloes i owies) zaraz bd ją testować

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości