|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
Cytat:
![]() Z Tż juz wszystko dobrze? |
|
|
|
|
#752 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() I'm back ![]() |
|
|
|
#753 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() a gdzieś Ty była? ![]() loluska - fajne zakupy, już takie jesienne zawsze tak mam że przez cały rok kupuję najchętniej same ciuchy, a z kolei w wakacje przerzucam się na kosmetyki, bo zwykle letnie ubrania mi się nie podobają.. ![]() już niedłuugo czekają mnie porządne zakupy ciuchowe może wybiorę się do Łodzi bo słyszałam że tam najlepsze miejsce na te sprawy - byłyście tam kiedyś? a może któraś stamtąd? ![]() o, i jeszcze jedno - nie wiecie gdzie znajdę teraz zwyczajny beżowy kardigan (tylko taki dłuższy, za tyłek) ?? (nie licząc all, no chyba że macie konkretną aukcję |
|
|
|
#754 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szykuje dla mnie niespodziankę, powiedział że do środy się wyrobi, po pracy mnie gdzieś zabierze czyli o 19, a ok. 22 na pewno będziemy w domu. Niby to ma być wycieczka, ale co to za wycieczka wieczorem.... Nie wiem co on kombinuje.... Zaręczyny?![]() A co do maseczki, to mam nadzieję że też ją polubię, bo tyle osób ją bardzo chwali....
|
|
|
|
|
#756 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
łał, cieakwe pomysł szczególnie portret![]() Nie przejmuj się, mnie również ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zaginiona pwróciła |
||||
|
|
|
#757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koniecznie się pochwal jak już będziesz po niespodziance![]() U mnie tą maseczkę zamawia bardzo dużo osób i wszyscy ją sobie chwalą. Czasami zdradzam ja z innymi, ale zawsze do niej powracam
|
|
|
|
|
#758 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#759 |
|
Rozeznanie
|
|
#760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze było to, że dowiedziałam się, że ta niespodzianka jest na 10 liter, zaczyna się na Z, a kończy na E, a moja przyjaciółka powiedziała, że pewnie chodzi o ZARĘCZANIEA tą maseczkę trzymasz 10minut, czy dłużej i grubą warstwę nakładasz? A tak w ogóle, to jakie daje efekty u Ciebie? |
|
|
|
|
#761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja różnie ją trzymam. Czasami o niej zapominam i nawet pół godziny ją mam. Twarz po niej jest super oczyszczona i taka mięciuteńka Może z tymi zaręczynami to faktycznie Fajnie
|
|
|
|
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#763 |
|
Zakorzenienie
|
Malutka widze, że na dukana przeszłaś? Ile chcesz schudnąć, że pierwsza faza aż 7 dni?
|
|
|
|
#764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od jutra konkretnie przechodzę dziś zrobiłam sobie taki dzień oczyszczający. Wiesz co ja nie mam ustalonej liczby w kg tylko w wymiarach, chce zrzucić w talii przede wszystkim , trochę w udach i w biuście, reszta jest ok choć wiem że leci proporcjonalnie z ciała a czemu piszesz że aż 7? |
|
|
|
|
#765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#766 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
i mam zamiar ostro SPAmować wieczorkiem ![]() Na wieczór szykuję maseczkę błotną z avonu, peeling dłoni, waxika, jakieś ćwiczonka na brzuch plus do tego jakieś serum wyszczuplające, depilację, BP i ... nie wiem co jeszcze, na pewno coś wymyślę Malutka w końcu wróciła
|
#767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdy więcej.
|
|
|
|
|
#768 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a padłaś w 2 fazie? Efekty jakieś miałaś? http://www.dietaproteinowa.eu/index.html to czytam teraz Normalnie mam stresa, bo się boje że mój organizm źle zareaguje ![]() Czekoladowa cześć! kto jeszcze dołącza? ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Cytat:
ile dni byłaś na czystym białku? I co Ci się stało że aż tydzień w łożku?
|
||
|
|
|
#769 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale ja to zawsze czarne myśli mam. I po drugie nie jest na 10 liter hehe ![]() A ja mam zamiar kupić kilka z dermaglinu ,bo dobre recenzje mają
|
|
|
|
|
#770 |
|
Wtajemniczenie
|
zaraz ide sie spamować. na dzisiaj planuje. kąpiel w pianie z oliwką
![]() a tak po za tym to dziwnie sie czuje... okres mi sie skończył ponad tydz temu a ja nadal cyc mam pełny i czuje sie tak jakby napuchnieta. ale w ciązy raczej nie jestem mam nadzieje ![]() witam malutką
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
|
|
|
#771 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Osłabienie mnie wykończyło. Zrzuciałm chyba półtora kilo, ale jakimi sposobami Każdy pewnie musi sobie sam odpowiedzieć na pytanie czy warto się tak męczyć. Może Tobie akurat podpasuje![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#772 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajne włoski, ale jaki tyłeczek ![]() Cytat:
Cytat:
dziękuję ![]() malutka89 właśnie dziś o tobie myślałam, gdzie się podziewasz nie uciekaj już!!!xxYashaxx a ja coś czuję że u nas będzie dzień jak co dzień, bo jak Tż dziś pytałam czy chce w ogóle świętować to powiedział że gdyby miał dziś odpowiedzieć to nie bo nic mu się nie chce... faceci Cytat:
z cyca?? to aż takiego wielkiego masz?? chętnie bym przyjęła choć odrobinę ;p zabijcie mnie!! mam @ i normalnie "czekoladę przegryza ogórkami kiszonymi" :P wczoraj miałam zachcianki na słodkie to pomaszerowałam do sklepu po batony i ciastka, a dziś chodziły za mną fast foody i pizze zamówiłam ![]() idę się spamować, jutro może na imprezkę pójdziemy z Tż więc już od dziś zacznę pielęgnację plany:peeling twarzy maseczka oczyszczająca z białej herbaty z Avonu zmyję resztki lakieru z paznokci peeling Joanny balsam na ciało krem nawilżający z ziaji na buzię żel arnikowy pod oczka pasta cynkowa punktowo na wypryski masaż syrenką wypumeksuje stopki i nałoże krremik Foot Works z Avonu caate jak się czujesz?? mdłości przeszły??
|
|
|
#773 |
|
Zakorzenienie
|
nadrabiam was ciągle
![]() Shadii, cudne włoski! caate, bardzo fajne filmiki i po co było się stresować? ale trochę ciemno, czasem mało widać.malutka89 jesteś
|
|
#774 |
|
Zakorzenienie
|
2,5 dnia. Tydzień w łóżku, ponieważ przez jakieś 3-4 dni, nie mogłam stać o własnych siłach.. Okropnie się wtedy czułam, jestem skłonna powiedzieć, że najgorzej w moim życiu!
|
|
|
|
#775 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
?Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#776 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem niska a w cycu mam 95 cm w obwodzie więc trochę dużo chce 90 wow niezłe zachcianki Cytat:
jaki filmik? Bo ja w tyle jestem a nie nadrobię tego wszystkiego co mnie ominęło ![]() Cytat:
Spróbuje, będe Wam zdawac relacje Edytowane przez malutka89 Czas edycji: 2010-08-20 o 21:17 |
|||
|
|
|
#777 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
O no to nieźle bidula
|
|
#778 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie
![]() blog http://anetkaps.pinger.pl/ dziewczyna już jest na 2 fazie a tu filmik, pewnie znacie tą dziewczynę http://www.youtube.com/watch?v=WTV8zwFEiSc chociaż jak czytam te komentarze pod tym filmikiem to zaczynam się bać tych skutków ubocznych
Edytowane przez malutka89 Czas edycji: 2010-08-20 o 21:17 |
|
|
|
#779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja chętnie przyje te 5 ... bo mam tylko 83 ![]() z moich planów pozostały mi tylko paznokcie do zrobienia a raczej zmycia bo jutro zajmę się kolorkiem i kremik na stopki i na rączki jakiś zamiast oczyszczającej maseczki nałożyłam błotna z Avonu do jutra ![]() dobranoc
|
|
|
#780 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co 2 tyg chodze na sama twarz Jestem z natury straszliwie blada (wręcz tak, że wyglądam niezdrowo Shadii Ale Ty jesteś ładna ![]() magne ja dzisiaj kupiłam z dermaglinu przeciwtrądzikową (zielona glinka kambryjska, aloes i owies) zaraz bd ją testować
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:13.

Loluska od tych bacików mi się nawet lepiej zrobiło
Wiem, że wpadka to nie jest sposób, ale czasem mi taka myśl przez głowę przechodzi
Ale trzeba jakoś dać radę. TŻ mnie wspiera a to najważniejsze.

Nie wiem co on kombinuje.... Zaręczyny?

i mam zamiar ostro SPAmować wieczorkiem 
Każdy pewnie musi sobie sam odpowiedzieć na pytanie czy warto się tak męczyć. Może Tobie akurat podpasuje
Jestem z natury straszliwie blada (wręcz tak, że wyglądam niezdrowo