![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mania Armani,Inglot AMC, lakier MAC,Dior, Lauder, Clinique podkład,Lancome mask
niestety, nic
![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mania Armani,Inglot AMC, lakier MAC,Dior, Lauder, Clinique podkład,Lancome mask
Witam
![]() czy znalazłabyś coś u mnie za opakowanie po pryzmach??? Jeśli nic Ci się nie spodoba poszukam poza wątkiem ![]() ![]()
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Cześć! Z tego co masz w wątku to tylko wpadł mi w oko YSL, Pressed Powder Refillable (Puder prasowany) kolor 04 - tylko nie znam tego odcienia i nie wiem czy taka wymiana Ci odpowiada. Najchętniej przygarnęłabym jakąś końcowkę perfum,albo jakąs odleweczkę.Może masz? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
No,tak wiem,ze za mało. A z mojego wątku nic już nie dobierzesz?
Ja niestety nie znam tego pudru,jaki to odcień- bardzo ciemny? Nie upieram sie przy nim bo mam obecnie sporo pudrów. A co ewentualnie masz poza watkiem jeszcze co mogłabyś oddać za te puderniczkę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() przejrzę swoje skarby, tylko czo by Cię jeszcze interesowało poza perfumami???
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem,czy do Terracoty można dokupić wkład.
![]() ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Najbardziej jestem teraz łasa na jakies zapaszki,poza tym może cos do włosow suchych,fabowanych . Zapach który masz w wątku niestety z tego co czytałm w KWC nie będzie mi pasował. ![]() Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2009-03-04 o 17:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- A ja mam raczej jasną karnację, czy ewentualnie terracotta by się dla mnie nadawała?? Edit: załączam zdjęcie YSL
Edytowane przez Ankie83 Czas edycji: 2009-03-04 o 18:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Terracotta wg. mnie nie jest zbyt ciemna,daje raczej delikatny efekt,choć to sugestywne odczucie.Ja też mam raczej jasną karnację .Jeśli byś chciała mogę oczywiście wymienić puderniczkę i terracottę za ten puder,jeśli Ci to odpowiada.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I chyba czuję mały niedosyt za puder ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:50.