Free Samples - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2004-06-22, 09:11   #31
dziewczyna
Zakorzenienie

Re: kilka pytań o darmowe próbki???-kto nie przysyła lub odmawia

Ja poprosiłam o próbki, bo chciałam wypróbować coś nowego i byłam zainteresowana niektórymi kosmetyki. W tej sytuacji Ziaja ma u mnie dużego plusa i to będzie pierwsza firma, której kupię kosmetyki gdy wykończę resztę.
dziewczyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2004-06-22, 12:51   #32
satine
Zadomowienie

Re: kilka pytań o darmowe próbki???

aurinko napisał(a):
> weszlam na stronke www.ziaja.com.pl i tam w "kontakt" maja gotowca do pisana maili (inaczej tego nazwac nie umiem ) wybralam tam temat "pytania i uwagi dotyczace produktow". jak odpisza daj znac ok?

Napisałam wczoraj i dziś mi odpisali napisali że bardzo ciesza sie ze jestem ich klientką i z przyjemnoscią przyslą próbki
Tak wogóle to pisałam maile do b.duzej ilości firm i na razie dostałam 5 odpowiedzi pozytywnych a jedną odmowną
Dziś dostałam próbki od Inter fragmances (czy jakoś tak )- dziwne ze przysłali próbki kremów przeciwzmarszczkowych, bo prosili zebym napisala ile mam lat i jaka mam cere no to npisalam im ze mam 17 lat Mama sie cieszy z probek Dostałam też od Dove 2 miniprodukty z nowej serii ujedraniającej (chyba mnie okantowali na poczcie bo brakuje zel-kremu na celulit ). Czekam na następne

satine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2004-06-22, 14:05   #33
Magilla
Raczkowanie

GG do Magilla

A to ciekawe, że Ziaja troszkę Wam "poskąpiła". Ja w zeszłym roku rzeczywiście dużo tego dostałam (głównie szamponetki i płyny do higieny intymnej, i balsamy z Sopotu). Może z tego powodu, że był koniec roku i robili porządki w magazynach
Acha, ja jeszcze dostałam od Norela.
Jasne, mino, że napiszesz wiek i rodzaj cery- firmy niby te maile czytają, a z próbek które dostałam z połowy i tak mama korzysta.
Magilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2004-06-22, 14:25   #34
margolci@
Zadomowienie

Bardzo miły jest flos-lek. Pierwszy raz przyszły tylko ulotki. Ale w liście napisali, że wysyłają testery. Więc wysłałam kolejnego maila, że nie doszły. I dziś przyszła druga przesyłka - mnóstwo próbek , niestety głównie przeciwzmarszczkowe. Ale i tak ich lubię .

Najmilszy był Eris i Iwostin, przysłali co chciałam, z jednym kremem już się zaprzyjaźniłam na dłużej . Nie narzekam też na Ziaję i Inter-fragrances.

Za to Dermika kazała wypełnić ankietę i tyle ich widziano...
Stary 2004-06-22, 15:38   #35
T3kla
Raczkowanie

GG do T3kla Send a message via Skype™ to T3kla

Nic się nie martw o Dermikę, przysyłają, przysyłają, choć długo to trwa. Też dostałam ankietę, wysłałąm i czekałam... w zeszłym tygodniu dostałam próbki o które prosiłam. Cierpliwości.

Pozdrawiam
T3kla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2004-06-22, 15:51   #36
girlka
Raczkowanie

A jaki jest e-mail do dove? Bo nigdzie nie mogę znaleźć.
Stary 2004-06-22, 16:32   #37
1d36bece409c03b7a5895977e3eaa07c69f6d3f6_64237171b1711
Konto usunięte

theta25 napisał(a):
> A tak szczerze to Wy to robicie dla zabawy, czy chcecie naprawdę wypróbować przed zakupem? Pytam, bo wyczytałam, ze to fajna zabawa. Czy tylko?
ja z tego powodu, ze zkupiłam ostatnio 4 kremy (nie naraz) i ich nie uzywam bo mi nie podchodzą, wiec prosze o probki. Dzieki temu wiem ze Iwostin, Kolastyna jest ok, wielu jeszcze nie sprawdziłam.
1d36bece409c03b7a5895977e3eaa07c69f6d3f6_64237171b1711 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2004-06-22, 16:56   #38
margolci@
Zadomowienie

A ja dlatego, bo:
- wycofali mój ulubiony krem (Vichy Normaderm Express) i zupełnie nie wiem, co teraz zrobić;
- wakacje tuż tuż, a np w góry czy na rower nie chce mi się tachać wielkich butli z balsamami, żelami, szamponami, odżywkami itd;
- nie lubię żebrać, ale jak w entym sklepie czy aptece pani mówi, że próbek brak a ja właśnie zrobiłam mega zakupy, to krew mnie zalewa; nie stać mnie na używanie kremu dwa razy i do kosza.

Dodam, że "zabawa" nie jest taka przednia, bo zajmuje dużo czasu. Denerwuje mnie też, że nie czytają, co do nich napisałam. Naprawdę opisałam swoją cerę i potrzeby, część firm to uszanowała, część przysłała produkty uniwersalne, a część co bądź. Mądry Polak po szkodzie - teraz bym pisała, że kremy przeciwzmarszczkowe mnie nie interesują i niech lepiej nic nie przysyłają.
Stary 2004-06-22, 21:41   #39
theta25
Raczkowanie

Dziekuję za odpowiedzi na temat "próbkowej zabawy". Faktycznie czasochłonna sprawa. Cały czas czekam na próbki Oceanica. Ciekawa jestem jeszcze, co z firmą Smooth. Kto ją zna i co ona teraz oferuje (znam ją sprzed paru lat), i czy wysyła próbki, a może miniprodukty? Z góry dzięki za odpowiedzi.
theta25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2004-06-23, 01:04   #40
moee
Zakorzenienie

theta25 napisał(a):
Ciekawa jestem jeszcze, co z firmą Smooth. Kto ją zna i co ona teraz oferuje (znam ją sprzed paru lat), i czy wysyła próbki, a może miniprodukty? Z góry dzięki za odpowiedzi.

masz linka

http://smooth-kosmetyki.naturalne.webpark.pl/

jest tam wsio z tego co wiem wysyłaja próbki ,moja kolezanka dostała pare dni temu

pozdrawiam
Słodko jest nie myśleć o niczym
Się zgubić we własnej spódnicy.."
moee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2004-06-25, 12:50   #41
aurinko
Raczkowanie

czy dove takze wysyla darmowe probki? ktore firmy wysylaja mini produkty? pliz odpowiedzcie mi

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2004-06-25, 22:17   #42
theta25
Raczkowanie

Wielkie dzięki za info Szkoda, że ta stronka taka nieładna. Ale co tam. Ważne, że jest. Buziaczki
Stary 2004-06-26, 09:00   #43
moee
Zakorzenienie

theta25 napisał(a):
> Wielkie dzięki za info Szkoda, że ta stronka taka nieładna. Ale co tam. Ważne, że jest. Buziaczki

znalazłam ładniejsza ostatnio ze strony domowej (tej brzydszej) szybciej odpowiadaja z tego co slyszalam
http://www.smooth.pl/

pozdrawiam
Słodko jest nie myśleć o niczym
Się zgubić we własnej spódnicy.."
moee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2004-06-26, 13:00   #44
theta25
Raczkowanie

A to dopiero! Przejrzałam stronę i okazało się, że opakowania produktów od lat się nie zmieniły. Są naprawdę kiepskie. Dlaczego odżywka do włosów tak dużo kosztuje? Ktoś ją kupił? Jest boska?
Stary 2004-07-01, 12:23   #45
niffe
Przyczajenie

GG do niffe

Ja nie bardzo się orientuje gdzie powinnam się zgłosic co do tych próbek i dlatego byłabym wdzieczna za jakąś mała pomoc [ gdzie, do kogo, co wysyłać o co prosić] z góry dziekuje za pomoc, bo jestem tu od jakiejś godziny i nie wszystko jeszcze "opracowałam" ;P pozdrawiam gorąco!
niffe jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2004-07-01, 12:40   #46
margolci@
Zadomowienie

niffe napisał(a):
> Ja nie bardzo się orientuje gdzie powinnam się zgłosic co do tych próbek i dlatego byłabym wdzieczna za jakąś mała pomoc [ gdzie, do kogo, co wysyłać o co prosić] z góry dziekuje za pomoc, bo jestem tu od jakiejś godziny i nie wszystko jeszcze "opracowałam" ;P pozdrawiam gorąco!

Poczytaj ten wątek (wraz z linkami w nim podanymi):

http://www.wizaz.pl/w-agora/download...ead=1087292216

No i witamy nową Wizażankę
Stary 2004-07-01, 13:01   #47
niffe
Przyczajenie

GG do niffe

Dziekuje margolciu Twoja pomoc bedzie niezastąpiona chyba
niffe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2004-07-09, 19:09   #48
kaixia
Raczkowanie

GG do kaixia

Wrzucę i ja swoje "trzy grosze" do tego wątku.
Zachęcona Waszymi opiniami o tym sposobie wybierania kremików (i nie tylko), pewnej pięknej niedzieli (20 czerwca) siadłam do komputerka i porozsyłałam do 10 firm maile.
Pierwszą odpowiedź dostałam jeszcze tego samego dnia od fabrique fanaberique (niestety do dnia dzisiejszego poza mailem nic nie przyszło).
Następnie odpisało mi Inter Fragrance i oni pierwsi przysłali mi próbki. Może niezbyt trafione, ale mojej mamie bardzo się spodobała jedna ich seria i tym sposobem wiem co mam jej kupić na imieninki
Kolejnego maila dostałam od Dermiki (z ankietą). Ankietę odesłałam i cisza w eterze (w skrzynce też).
Z Mincer Mony Lizy dostałam sporo próbek - niestety wszystkie odmładzające i przeciwzmarszczkowe, chyba przystrzelę sobie miesięczną kurację szokową
Później przyszła odpowiedź od Eris i to jak do tej pory ostatni mail.
A w tym tygodniu dostałam próbki od Norel-a: dwa razy DermoSystem 20 i dwa razy DermoSystem 40 (cholerka, a gdzie DermoSystem 30 ???) i od Eris - i tu muszę BARDZO pochwalić ERIS. Trzy próbki z serii Pharmaceris A (napisałam, że używam kremu nawilżającego z tej serii) i 4 próbki kremików i zelu pod oczy z serii Forte 25+. Konkretnie i na temat.
W każdym mailu podawałam wiek, stan mojej cery i to, że mam cerę skłonną do uczuleń, a tylko Eris przysłała kremy, które fatycznie mogą być dla mnie dobre.
Poczekam, może Oceanic, Dermika, Ziaja, Miraculum i Dax Cosmetic się odezwą...

A co jeszcze Wam napiszę ! W mailach do tych firm, które mają w swojej ofercie kosmetyki dla mężczyzn poprosiłam o próbki kosmetyków dla męża - zobaczymy czy coś dostanie, bo już teraz wyraża głęboki niepokój jak widzi mnie na Wizażu i dopytuje się, czy jemu też coś wyszperam i zakupię

Pozdrawiam
Stary 2004-07-09, 19:34   #49
kasialb
Raczkowanie

GG do kasialb

dmk@i-f.com.pl czy ten adres jest dobry? Bo wysłałam właśnie na niego e-mail'a i dostałam z o2 odpowiedź o niedostarczeniu e-mail'a
kasialb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2004-07-09, 19:47   #50
kaixia
Raczkowanie

GG do kaixia

dmk@i-f.com.pl na taki adres pisałam i dostałam odpowiedź
Stary 2004-08-16, 10:07   #51
Konto usunięte

po 3 mies otrzymalam probki od Dermiki i od firmy produkujacej balsam Cztery pory Roku, a otrzymalam od nich 2 probki jakichs perfum BRUTAL i kremu po goleniu
1d36bece409c03b7a5895977e3eaa07c69f6d3f6_64237171b1711 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2004-08-16, 10:47   #52
margolci@
Zadomowienie

Ela napisał(a):
> po 3 mies otrzymalam probki od Dermiki

Ja tak samo A już straciłam nadzieję...
Stary 2004-08-16, 11:38   #53
Konto usunięte

od Dermiki dostalam 7 probek. 4 z serii Mat-B (kremy maseczki)i 3 szt peelingu
Stary 2004-08-16, 11:46   #54
margolci@
Zadomowienie

Ela napisał(a):
> od Dermiki dostalam 7 probek. 4 z serii Mat-B (kremy maseczki)i 3 szt peelingu

Widać rozsyłali wszystkim to samo w tym samym czasie . Tyle że ja mam jeden krem z serii Variete. A jeden rozwalony
Stary 2004-08-16, 18:23   #55
Kasia.1986
Raczkowanie

A ja dostalam probki od Flosleku i od Mincera. Producenci do kremu Iwosin (bodajze tak to sie nazywalo) obiecali mi tez przyslac, ale jakos nie dochodza ... ;/ no i Yves Rocher mi przyslal karalog z promocjami z ktorego sie najbardziej ciesze
Kasia.1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2004-08-16, 18:35   #56
Kasia.1986
Raczkowanie

Dziewczyny, tak sie zastanawiam, co piszecie do firm proszac ich o probki ? Bo ja zawsze pisalam cos w stylu 'Słyszalam duzo, bardzo dobrych opini o Państwa kosmetykach, ale u siebie w miescie nie moge ich dostac wiec czy moglabym dostac probki"
Stary 2004-08-16, 18:50   #57
malinka23
Raczkowanie

ja pisze ile mam lat i ze jestem zainteresowana ich produktami i prosilabym o probki produktow dostosowane do osob w moim wieku i do cery mieszanej a takze probki kremow przecwzmarszczkowych (bo ja sie boje zmarszczek) i najwiecej probrek przyslala mi Kolastyna (potrafia zadbac o klienta ), Ziaja i Farmona. Dermika przyslala mi jeszcze kilka probek. Natomiast od Dove czekam na probki nie wiem od kiedy mimo tego ze wypelnilam ich ankiete, przyslali mi jakas gaetke ale obiecanych miniproduktow do tej pory nie dostalam.Do Bell napisalam kiedys maila ale nikt mi nawet nie odpowiedzial, wiec przestalam kupowac ich produkty a kupowalam sporo
malinka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2004-08-16, 19:10   #58
Kasia.1986
Raczkowanie

malinka23 napisał(a):
> Do Bell napisalam kiedys maila ale nikt mi nawet nie odpowiedzial, wiec przestalam kupowac ich produkty a kupowalam sporo <

Jakaś Ty zlosliwa

Malinko, zobaczylam w Twoim profilu ze masz 24 lata, nie za szybko martwisz sie o te zmarszczki ??
Stary 2004-08-16, 19:16   #59
malinka23
Raczkowanie

Kasia.1986 napisał(a):
> malinka23 napisał(a):
> > Do Bell napisalam kiedys maila ale nikt mi nawet nie odpowiedzial, wiec przestalam kupowac ich produkty a kupowalam sporo <
>
> Jakaś Ty zlosliwa

a co

>
> Malinko, zobaczylam w Twoim profilu ze masz 24 lata, nie za szybko martwisz sie o te zmarszczki ??

jeszcze mam 23 wole zapobiegac niz leczyc, to jest jakas obsesja z mojej strony, zdaje sobie z tego sprawe
malinka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2004-08-18, 20:42   #60
Magilla
Raczkowanie

GG do Magilla

Po 8 miesiącach czekania dostałam z Herbapolu 9 próbek kremów. Dlaczego oni się tak długo zastanawiali nad odp?! Może robili dopiero te próbki?? hihi
No, ale chwalę, chwalę- 9 próbek mam!
Magilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości