|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Re: kilka pytań o darmowe próbki???-kto nie przysyła lub odmawia
Ja poprosiłam o próbki, bo chciałam wypróbować coś nowego i byłam zainteresowana niektórymi kosmetyki. W tej sytuacji Ziaja ma u mnie dużego plusa i to będzie pierwsza firma, której kupię kosmetyki gdy wykończę resztę.
|
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
Re: kilka pytań o darmowe próbki???
aurinko napisał(a):
> weszlam na stronke www.ziaja.com.pl i tam w "kontakt" maja gotowca do pisana maili (inaczej tego nazwac nie umiem Napisałam wczoraj i dziś mi odpisali Tak wogóle to pisałam maile do b.duzej ilości firm i na razie dostałam 5 odpowiedzi pozytywnych a jedną odmowną Dziś dostałam próbki od Inter fragmances (czy jakoś tak )- dziwne ze przysłali próbki kremów przeciwzmarszczkowych, bo prosili zebym napisala ile mam lat i jaka mam cere no to npisalam im ze mam 17 lat |
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
A to ciekawe, że Ziaja troszkę Wam "poskąpiła". Ja w zeszłym roku rzeczywiście dużo tego dostałam (głównie szamponetki i płyny do higieny intymnej, i balsamy z Sopotu). Może z tego powodu, że był koniec roku i robili porządki w magazynach
![]() Acha, ja jeszcze dostałam od Norela. Jasne, mino, że napiszesz wiek i rodzaj cery- firmy niby te maile czytają, a z próbek które dostałam z połowy i tak mama korzysta. |
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo miły jest flos-lek. Pierwszy raz przyszły tylko ulotki. Ale w liście napisali, że wysyłają testery. Więc wysłałam kolejnego maila, że nie doszły. I dziś przyszła druga przesyłka - mnóstwo próbek
Najmilszy był Eris i Iwostin, przysłali co chciałam, z jednym kremem już się zaprzyjaźniłam na dłużej Za to Dermika kazała wypełnić ankietę i tyle ich widziano...
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
Nic się nie martw o Dermikę, przysyłają, przysyłają, choć długo to trwa. Też dostałam ankietę, wysłałąm i czekałam... w zeszłym tygodniu dostałam próbki o które prosiłam. Cierpliwości.
Pozdrawiam |
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
A jaki jest e-mail do dove? Bo nigdzie nie mogę znaleźć.
|
#37 |
|
Konto usunięte
|
theta25 napisał(a):
> A tak szczerze to Wy to robicie dla zabawy, czy chcecie naprawdę wypróbować przed zakupem? Pytam, bo wyczytałam, ze to fajna zabawa. Czy tylko? ja z tego powodu, ze zkupiłam ostatnio 4 kremy (nie naraz) i ich nie uzywam bo mi nie podchodzą, wiec prosze o probki. Dzieki temu wiem ze Iwostin, Kolastyna jest ok, wielu jeszcze nie sprawdziłam. |
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
A ja dlatego, bo:
- wycofali mój ulubiony krem (Vichy Normaderm Express) i zupełnie nie wiem, co teraz zrobić; - wakacje tuż tuż, a np w góry czy na rower nie chce mi się tachać wielkich butli z balsamami, żelami, szamponami, odżywkami itd; - nie lubię żebrać, ale jak w entym sklepie czy aptece pani mówi, że próbek brak a ja właśnie zrobiłam mega zakupy, to krew mnie zalewa; nie stać mnie na używanie kremu dwa razy i do kosza. Dodam, że "zabawa" nie jest taka przednia, bo zajmuje dużo czasu. Denerwuje mnie też, że nie czytają, co do nich napisałam. Naprawdę opisałam swoją cerę i potrzeby, część firm to uszanowała, część przysłała produkty uniwersalne, a część co bądź. Mądry Polak po szkodzie - teraz bym pisała, że kremy przeciwzmarszczkowe mnie nie interesują i niech lepiej nic nie przysyłają.
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuję za odpowiedzi na temat "próbkowej zabawy". Faktycznie czasochłonna sprawa. Cały czas czekam na próbki Oceanica. Ciekawa jestem jeszcze, co z firmą Smooth. Kto ją zna i co ona teraz oferuje (znam ją sprzed paru lat), i czy wysyła próbki, a może miniprodukty? Z góry dzięki za odpowiedzi.
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
theta25 napisał(a): Ciekawa jestem jeszcze, co z firmą Smooth. Kto ją zna i co ona teraz oferuje (znam ją sprzed paru lat), i czy wysyła próbki, a może miniprodukty? Z góry dzięki za odpowiedzi. masz linka http://smooth-kosmetyki.naturalne.webpark.pl/ jest tam wsio pozdrawiam
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
czy dove takze wysyla darmowe probki? ktore firmy wysylaja mini produkty? pliz odpowiedzcie mi
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
Wielkie dzięki za info
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
theta25 napisał(a):
> Wielkie dzięki za info znalazłam ładniejsza ostatnio http://www.smooth.pl/ pozdrawiam
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
A to dopiero! Przejrzałam stronę i okazało się, że opakowania produktów od lat się nie zmieniły. Są naprawdę kiepskie. Dlaczego odżywka do włosów tak dużo kosztuje? Ktoś ją kupił? Jest boska?
|
|
|
|
#45 |
|
Przyczajenie
|
Ja nie bardzo się orientuje gdzie powinnam się zgłosic co do tych próbek i dlatego byłabym wdzieczna za jakąś mała pomoc [ gdzie, do kogo, co wysyłać o co prosić] z góry dziekuje za pomoc, bo jestem tu od jakiejś godziny i nie wszystko jeszcze "opracowałam" ;P pozdrawiam gorąco!
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
niffe napisał(a):
> Ja nie bardzo się orientuje gdzie powinnam się zgłosic co do tych próbek i dlatego byłabym wdzieczna za jakąś mała pomoc [ gdzie, do kogo, co wysyłać o co prosić] z góry dziekuje za pomoc, bo jestem tu od jakiejś godziny i nie wszystko jeszcze "opracowałam" ;P pozdrawiam gorąco! ![]() Poczytaj ten wątek (wraz z linkami w nim podanymi): http://www.wizaz.pl/w-agora/download...ead=1087292216 No i witamy nową Wizażankę
|
#47 |
|
Przyczajenie
|
Dziekuje margolciu
Twoja pomoc bedzie niezastąpiona chyba |
|
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
Wrzucę i ja swoje "trzy grosze" do tego wątku.
Zachęcona Waszymi opiniami o tym sposobie wybierania kremików (i nie tylko), pewnej pięknej niedzieli (20 czerwca) siadłam do komputerka i porozsyłałam do 10 firm maile. Pierwszą odpowiedź dostałam jeszcze tego samego dnia od fabrique fanaberique (niestety do dnia dzisiejszego poza mailem nic nie przyszło). Następnie odpisało mi Inter Fragrance i oni pierwsi przysłali mi próbki. Może niezbyt trafione, ale mojej mamie bardzo się spodobała jedna ich seria i tym sposobem wiem co mam jej kupić na imieninki Kolejnego maila dostałam od Dermiki (z ankietą). Ankietę odesłałam i cisza w eterze (w skrzynce też). Z Mincer Mony Lizy dostałam sporo próbek - niestety wszystkie odmładzające i przeciwzmarszczkowe, chyba przystrzelę sobie miesięczną kurację szokową Później przyszła odpowiedź od Eris i to jak do tej pory ostatni mail. A w tym tygodniu dostałam próbki od Norel-a: dwa razy DermoSystem 20 i dwa razy DermoSystem 40 (cholerka, a gdzie DermoSystem 30 ???) i od Eris - i tu muszę BARDZO pochwalić ERIS. Trzy próbki z serii Pharmaceris A (napisałam, że używam kremu nawilżającego z tej serii) i 4 próbki kremików i zelu pod oczy z serii Forte 25+. Konkretnie i na temat. W każdym mailu podawałam wiek, stan mojej cery i to, że mam cerę skłonną do uczuleń, a tylko Eris przysłała kremy, które fatycznie mogą być dla mnie dobre. Poczekam, może Oceanic, Dermika, Ziaja, Miraculum i Dax Cosmetic się odezwą... A co jeszcze Wam napiszę ! W mailach do tych firm, które mają w swojej ofercie kosmetyki dla mężczyzn poprosiłam o próbki kosmetyków dla męża - zobaczymy czy coś dostanie, bo już teraz wyraża głęboki niepokój jak widzi mnie na Wizażu i dopytuje się, czy jemu też coś wyszperam i zakupię Pozdrawiam
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
dmk@i-f.com.pl czy ten adres jest dobry? Bo wysłałam właśnie na niego e-mail'a i dostałam z o2 odpowiedź o niedostarczeniu e-mail'a
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
dmk@i-f.com.pl na taki adres pisałam i dostałam odpowiedź
|
#51 |
|
Konto usunięte
|
po 3 mies otrzymalam probki od Dermiki i od firmy produkujacej balsam Cztery pory Roku, a otrzymalam od nich 2 probki jakichs perfum BRUTAL
|
|
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
Ela napisał(a):
> po 3 mies otrzymalam probki od Dermiki Ja tak samo
|
#53 |
|
Konto usunięte
|
od Dermiki dostalam 7 probek. 4 z serii Mat-B (kremy maseczki)i 3 szt peelingu
|
|
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
|
Ela napisał(a):
> od Dermiki dostalam 7 probek. 4 z serii Mat-B (kremy maseczki)i 3 szt peelingu Widać rozsyłali wszystkim to samo w tym samym czasie
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
A ja dostalam probki od Flosleku i od Mincera. Producenci do kremu Iwosin (bodajze tak to sie nazywalo) obiecali mi tez przyslac, ale jakos nie dochodza ... ;/ no i Yves Rocher mi przyslal karalog z promocjami z ktorego sie najbardziej ciesze
|
|
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, tak sie zastanawiam, co piszecie do firm proszac ich o probki ?
|
|
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
ja pisze ile mam lat i ze jestem zainteresowana ich produktami i prosilabym o probki produktow dostosowane do osob w moim wieku i do cery mieszanej a takze probki kremow przecwzmarszczkowych (bo ja sie boje zmarszczek)
|
|
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
malinka23 napisał(a):
> Do Bell napisalam kiedys maila ale nikt mi nawet nie odpowiedzial, wiec przestalam kupowac ich produkty a kupowalam sporo Jakaś Ty zlosliwa Malinko, zobaczylam w Twoim profilu ze masz 24 lata, nie za szybko martwisz sie o te zmarszczki ?? |
|
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
Kasia.1986 napisał(a):
> malinka23 napisał(a): > > Do Bell napisalam kiedys maila ale nikt mi nawet nie odpowiedzial, wiec przestalam kupowac ich produkty a kupowalam sporo > > Jakaś Ty zlosliwa a co > > Malinko, zobaczylam w Twoim profilu ze masz 24 lata, nie za szybko martwisz sie o te zmarszczki ?? jeszcze mam 23 |
|
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
Po 8 miesiącach czekania dostałam z Herbapolu 9 próbek kremów. Dlaczego oni się tak długo zastanawiali nad odp?! Może robili dopiero te próbki?? hihi
No, ale chwalę, chwalę- 9 próbek mam! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:35.