|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |
|
10 | 32,26% |
| Kraków |
|
15 | 48,39% |
| Warszawa |
|
6 | 19,35% |
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III
Tulipanko wszystkiego najlepszego!! Sto lat życia w szczęściu, miłości i pięknych aromatach!
Winter cieszę się, że już lepiej Zaraz wskakuję pod prysznic, a potem jadę do Sephory. Dla siebie raczej nic nie kupię bo wszystko mam, ale dostałam zamówienia od pozakrakowskiej rodziny. Mam min. kupić trzy flaszki męskiego Amor Amor No i na buty rzucę okiem jeszcze raz. Ale rozsądek mówi NIE.
|
|
|
|
#3272 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Winter, trzymam kciuki, żeby synek szybko wyzdrowiał
|
|||||
|
|
|
#3273 |
|
rude jest piękne:)
|
Tulipanko wszystkiego co najlepsze ,spelnienia marzen zapachowych i niezapachowych ,samych dobrych chwil i ludzi zyczliwych
|
#3274 |
|
Zakorzenienie
|
Tulip, spelnienia marzen, zapachowych, muzycznych, wszystkich
|
#3275 |
|
Zakorzenienie
|
Tulipie, samego dobrego dla siebie - szczęścia, miłości takiej prawdziwej i na zawsze, dobrych ludzi wokół Ciebie i radości z tego, co przyniesie Ci życie
Otóż jestem na bieżąco z tym co u Was - buty Kotowe wiem już które, turkusy Nasturcji piękne, okulary Homykowe szalone świetne, Anioł Takuli napawa optymizmem, pacholę Winterowe dobrze, że już zdrowe, odchudzam się z Tymeną, bo znowu przytyłam i nieważne już letnie spodnie, w które się nie mieszczę - nie mieszczę się już w dżinsy, które nosiłam dwa tygodnie temu Poza tym macham Racheli i czytam, że Rawicie udała się wycieczka No i Anuschka znika na 3 tygodnie - Aniu, udanego urlopu ![]() Ja weekenduję ostro już od wczoraj. Zaczęłam od relaksowej wyjatkowo jogi, potem niezmordowanie pojechałam szukać sukienki i upatrzyłam dość fajne, bawełniane turkusowe/fioletowe/amarantowe (mnie dobrze w takich kolorach) w Van Graaf, gdzie do tej pory nigdy nie wchdoziłam. Byłam w polecanych przez Was sklepach, ale nic nie było. Wejdę raz jeszcze do tego Van Graafa i przymierzę jeszcze raz, bo jakoś nie umiałam się zdecydować. Ostatnio pojechala ze mną mierzyć upatrzoną sukienkę przyjaciółka, która w końcu po oględzinach zakazała mi jej kupować, bo stwierdziła, że wyglądam jak w koszuli nocnej Teraz normalnie boję się sama robić zakupy. I muszę koledze, na którego imprezę urodzinową idę dziś, kupić jakiegoś ładnego kwiatka doniczkowego w ramach prezentu, on bardzo lubi kwiaty - polecicie mi coś, ja niekumata w tych tematach Miłego weekendu!
|
#3276 |
|
Zakorzenienie
|
Zamachuje Wam wesolo
ale piekna pogoda wybywam na wies na rodzinna imprezke, milego dnia Joas, zamioculcas (1) to fajny kwiat i mozna o nim zapomniec i wtedy skubany rosnie jeszcze bardziej ![]() albo tzw. drzewko szczescia (grubosz) (2) Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2009-07-04 o 12:53 |
|
|
|
#3277 |
|
Zakorzenienie
|
Magdo, udanej zabawy - w Łodzi nad moja ulicą właśnie lunęło, wrrr.
|
#3278 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Tulipku Drogi - sto lat szczęścia i spełnienia marzeń
Irenko - ale zobacz, ja już zapomnę o urlopie, a Ty będziesz cały czas przed. I jakie widoki w perspektywie My wybieramy się na tydzień do Bułgarii. Będziemy się taplać w olejku różanym i rakiji i zanurzać w błękitnym Morzu Czarnym, a co najważniejsze - łazić sobie beztrosko i oglądać tyle, ile się uda zobaczyć. Potem na chwilę wracamy do Gdańska i wyruszamy nad... polskie morze (w końcu morza nigdy dość), tylko że w kierunku zachodnim i może uda nam się odwiedzić z racji bliskości przyjaciół w Berlinie. To tyle.A potem następne trzy tygodnie na ponowną aklimatyzację w pracy ![]() Tomku - niech Ci siły wracają ![]() Cytat:
Buziaki dla syneczka, Winterku Cytat:
http://www.buried-treasure.net/catal...yellow_red.jpg Dawałam kiedyś taką w prezencie i mam. Spodobała się, są różne kolory tego "kwiatka". Kolinko hej, hej Cześć Kasiu-Contax Ta pogoda rzeczywiście jest zabójcza. Mam nadzieję, że szybko poczujesz się lepiej.Miłego dnia. Edytowane przez Anuschka Czas edycji: 2009-07-04 o 13:08 |
||
|
|
|
#3279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za hinta kwiatkowego dziękuję, zanotowane ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- A dzie som wszyscy? ![]() Dziewczyny, mam pytanie o tego masażera, którego zdjęcie wklejała kiedyś Rawita - czy masowanie tym strategicznych rejonów jest naprawdę skuteczne, jeśli chodzi o celulajtis? I ile minut ma to być, na balsam czy jak? Szukanie sukienek ma jedną wadę - trzeba się rozbierać przed obcymi, niesprawdzonymi lustrami, gdzie każdy mankament urodowy widać jak na patelni ![]() U mnie widać celulajtis, którego jakoś mocno przybyło w ostatnim czasie. I jeśli to masowanie daje efekty, to jestem gotowa się poświęcić, chociaż z systematycznością słabo u mnie.
|
|
#3280 |
|
Zakorzenienie
|
Tutej ;]
Ja od rana toczę potrójną wojnę: przed wstrętem do słońca, przed wstrętem do moich pokłutych komarowo nóg i [dla odmiany] wstrętem do pracy magisterskiej, która już dawno powinna być napisana, ale rzecz jasna - nie jest. Dym na froncie, chyba jestem skazana na porażkę. Z domu trzeba mi wyjść, nóg zasłaniać nie będę bo się ugotują na twardo, magisterka pokonała mnie już dawno temu. Źle, źle, tragicznie. Mam ochotę sobie coś po babsku kupić
|
#3281 |
|
Zakorzenienie
|
Tulipanko, szczęścia i pogody życzę.
Na Joasiakowe pytanie- gdzie są wszyscy odpowiadam, że jestem w domu, nie wybrałam się plażować na Hel, jak planowałam, ale i tak jest fajnie. Anuszce szczęśliwych bułgarskich wakacji życzę, cieszę się, że u Winterki synka, zdecydowanie lepiej. Takowe przygody za kierownicą zawsze śledzę z niegasnącym zainteresowaniem, dodatkowo jeszcze Takuś podpaliłaś moją wyobraźnię ostatnimi zakupami ciuchowymi- chciałabym jeszcze z dwie letnie rzeczy zakupić... może mnie też się uda ??? Homyczkowe okulary dostrzegłam, Nasturcjowe kamienie także- jakie śliczne. W ogóle namnożyło się ostatnio sklepów z kamieniami, koralikami innymi biżuteryjnymi cackami. W centrum Gdyni, gdzie pracuję, mam kilka takich sklepów, chodzę tak dla czystej przyjemności pooglądania tych wszystkich korali, kamieni, szkieł weneckich, svarowskich..... Mogę to robić w nieskończoność. I cieszę się na Jarmark Dominikański- zawsze jest sporo wyrobów biżuteryjnych. Bursztyny opatrzyły mi się od dzieciństwa i nie robią na mnie żadnego wrażenia, ale inne ozdobne kamienie, och, tak, tak. Śledzę też zawsze Irkową stronę z biżuterią- choć ostatnio nie ma tam, Irenko, jakiś nowych prac... Niedawno dostałam przywiezioną przez rodzinę z Włoch bransoletkę z korali i srebra. Mam teraz dwie ulubione-Irenkową, z agatów i tę właśnie. Zamieszczam moją koralową- rozbawiają mnie- i strasznie mi się podobają zwłaszcza te infantylne motyle
Kot najgorszego sortu Edytowane przez Kota Czas edycji: 2009-07-04 o 14:54 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3282 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
O,ja też uwielbiam Jarmark Dominikański i stragany z biżuterią
![]() Wieczorem jadę do Fashion House,jak znowu żadnych butów nie kupię to siem zdenerwuje
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3283 |
|
Zadomowienie
|
Hej wszystkim
Jarmark Dominikanski jest swietny, te bursztyny Tulipanko, wszystkiego najlepszego, spelnienia pachnacych i niepachnacych marzen Wczoraj bylam bardzo sprytna i rozcialam sobie luk brwiowy w pracy. Ranka malenka, ale krwawila dosyc mocno, wiec kolega zawiozl mnie do szpitala. Na szczescie nie szyli Teraz mam zasinione oko i wylew na bialku. I oczywiscie glowa mi peka. No to pomarudzilam.
Love is our resistance Edytowane przez Mahora Czas edycji: 2009-07-04 o 15:36 Powód: literowka |
|
|
|
#3284 |
|
Zakorzenienie
|
tulipku
ja imprezuję, żeby odreagować tą brazylijską telenowelę, w którą zamienia się rozstanie przyjaciół ![]() dziś kazimierz by night i "szalom na szerokiej" swoją drogą nie sądziłam, że mam taką kondycję ![]() macham wszystkim wszystko pilnie czytam tylko pisać mi się chwilowo odechciało
|
|
|
|
#3285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Anuschko, udanych wakacji! Zazdroszczę. Mnie w tym roku chyba żadna egzotyka nie czeka. Pracujące wakacje się zapowiadają. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3286 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Moc uścisków dla Tulipanki i załącznik Contax przywrócona na łono Ewa Kotowata tyż pisze naszeszcie Ja właśnie wróciłam z plaży. Było cudnie - przedpołudniowy piknik z przyjaciółkami dobrze mi zrobił. Zbrązowiały mi odnóża ale z placami to chyba przesadziłam
|
|
|
|
#3287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czuć już lato w powietrzu, prawda? W końcu. Co do zbrązowienia odnóży to planuję kilka seansów solarnianych (WIEM,SOLARKA TO ZŁO) , takich lekkich, żebym się trochę zezłociła.No i plaże w następne pogodne weekendy, choć trochę.
Kot najgorszego sortu Edytowane przez Kota Czas edycji: 2009-07-04 o 18:01 |
|
|
|
|
#3288 |
|
Zakorzenienie
|
kokakola, joasiak, czarnazuzia1, Anuschka, Kota, Mahora, shachownica, tymena - kochane moje, ogromnie dziękuję
|
|
|
|
#3289 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w leniwe sobotnie popludnie
mi wszyscy znajomi pouciekali na Openera... i czuje sie jak bym zostala w Wawie sama ![]() co w sumie nie jest takie zle, bo mam weekend tylko dla siebie. szwedam sie ospale, nadrabiam zaleglosci w snie, slucham muzyki, zrobilam sobie spokojnie zakupy (w sklepie tez pustki ), a teraz przyrzadzilam wielka miche chlodnika, i nie zawaham sie go uzyc ![]() zostawiam usiciski urodzinowe dla Tulipka i piesn na dzis, skoro nie poslucham Moby'ego na zywo: http://www.youtube.com/watch?v=qTN-79926Vo Edytowane przez mirra77 Czas edycji: 2009-07-04 o 19:33 |
|
|
|
#3290 |
|
Zakorzenienie
|
A ja muszę przyznać, że zasada 'jak sobie coś wymarzysz, to na pewno tego nie kupisz' jak zawsze się sprawdziła... Katastrofa. Nawet w Sephorze i SuperPharm, mimo ogromnej chęci poprawy marnego nastroju, nic nie wypatrzyłam. Czy to ja mam z głową coś nie tak i zbyt wygórowane oczekiwania, czy jednak sklepy nawalają?
Szukam spranych czarnych albo ciemno-szarych jeansów do kolan [zakrywających co najmniej połowę tej nieefektownej części rachelowego ciała] - rezultaty ZEROWE. Znalazłam nawet różowe bermudy w kratkę, a tak to albo szorty albo rurki. Oszaleli. W akcie desperacji chyba skoczę na Allegro. Jak znam siebie, spodni nie zdobędę, za to kolejny róż do policzków - owszem. ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Kolejny dowód na to, że wyganiam ludzi z wątku A na Allegro nawet coś jest.
|
#3291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nieodlacznie kojarzy mi sie z Toba
|
|
|
|
|
#3292 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Tulipanko - spełnienia marzeń i wspaniałych, kochających, wyrozumiałych ludzi wokół Ciebie
Cytat:
Cytat:
Kwitną bardzo długo i przepięknie się prezentują. Cytat:
To teraz trzymam kciuki jeszcze za pogodę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
byleby szybko się zagoiło. Cytat:
![]() Ja dziś pół dnia spędziłam na zakupach sprzętowych. Wynikiem czego mam już prawie wszystko, co potrzebne mi będzie w Dolomitach ![]() A jutro w ramach łapania formy jedziemy w Tatry Będziemy atakować Świnicę ![]() Proszę o trzymanie kciuków za pogodę, bo ponoć maja być przelotne burze ![]() A taka burza na szlaku, szczególnie takim jak jest na Świnicę nie jest wskazana
|
|
#3293 |
|
Zakorzenienie
|
P.S. O borze zielony, znalazłam wełniane rybaczki. Normalnie sado-maso-bondage...
---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Irko, niech Wam pogoda dopisze. Nie ma nic gorszego niż tydzień w górach z ciągłym oberwaniem chmury. Been there, tried that. Didn't work [Emotka z dedykacją dla Mirry ;].
|
|
#3294 |
|
Zakorzenienie
|
Tulipku wszystkiego dobrego
Ten upał jest męczący. Dziś znowu była burza, ale dla odmiany jednocześnie widać było świecące słońce. I lało jak głupie. |
|
|
|
#3295 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3296 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3297 |
|
Zakorzenienie
|
Rachel, Ty mnie tu nie przedrzezniaj
![]() EDIT: bo za kare nie znajdziesz spodni
|
|
|
|
#3298 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zielone ![]() I nie jest to storczyk, to wiem. Udanej wyprawy jutro i kciuki za pogodę Ja wybywam zaraz po krótkiej drzemce na tę domówkę urodzinową i szczerze mówiąc okropnie mi się nie chce Chyba się starzeję ![]() Miłego wieczoru wszystkim życzę! ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Prawie kupiłam sukienkę. Prawie, bo w poniedziałek zdejmą ją dla mnie z wystawy. Do tego czasu mogę decydować, czy będzie fioletowa czy turkusowa. Jak myślicie? Ten turkus jest taki trochę żywy, oczoj-e-b-n-y. ps czy sorbety mają dużo kalorii? Bardzo przeszkadzają w diecie?
|
|
#3299 |
|
Zakorzenienie
|
Joaś, toż to sama woda! Wsunęłam dziś pół litra jabłkowego sorbetu Grycana, więc trzymajmy się teorii, że sorbety kalorie mają w zasadzie na minusie.
P.S. Spodnie nawet znalazłam. Mirro, musisz poćwiczyć złowieszcze krakanie ;]
|
#3300 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Rachelo masz rację-jak sobie człowiek zaplanuje,że coś kupi to nic z tego nie wychodzi
Oj sorki,coś kupiłam-piwo
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:07.

No i na buty rzucę okiem jeszcze raz. Ale rozsądek mówi NIE.

)

Poza tym macham Racheli i czytam, że Rawicie udała się wycieczka 
Teraz normalnie boję się sama robić zakupy. 

Teraz mam zasinione oko i wylew na bialku.