CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ?
Gdańsk 10 32,26%
Kraków 15 48,39%
Warszawa 6 19,35%
Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-04, 10:18   #3271
rawita
Zakorzenienie

Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III

Tulipanko wszystkiego najlepszego!! Sto lat życia w szczęściu, miłości i pięknych aromatach! : roza::r oza::ro za::roz a:

Winter cieszę się, że już lepiej

Zaraz wskakuję pod prysznic, a potem jadę do Sephory. Dla siebie raczej nic nie kupię bo wszystko mam, ale dostałam zamówienia od pozakrakowskiej rodziny. Mam min. kupić trzy flaszki męskiego Amor Amor No i na buty rzucę okiem jeszcze raz. Ale rozsądek mówi NIE.
rawita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-04, 10:49   #3272
tulipanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tharoon Pokaż wiadomość
Dziś urodziny obchodzi Tulipanka - Wszystkiego dobrego, dużo zdrowia, spełnienia marzeń i samych przyjemnych chwil
Cytat:
Napisane przez mskladaczek Pokaż wiadomość
Sto laaaaaaaaaat, sto lat! (nawet to zaspiewalam, po cichu, bo reszta mego stada spi )

Kasiu, wszystkiego naj naj naj Spelnienia wszystkich, nawet tych najodwazniejszych marzen
Cytat:
Napisane przez taka taka Pokaż wiadomość
Tulipanko, sto lat szczęśliego życia
Cytat:
Napisane przez agaa13 Pokaż wiadomość
Tulipanko, wszystkiego najlepszego.
Cytat:
Napisane przez magdulenka Pokaż wiadomość
Tulipanko - sto lat!
Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Tulipanko-niech sie spełni wszystko czego pragniesz,czego szukasz i o czym marzysz
Cytat:
Napisane przez Contax Pokaż wiadomość
Tulipce, zycze samych szczesliwych chwil i radosci w zyciu
Cytat:
Napisane przez Nasturcja-Pospolita Pokaż wiadomość
Tulipku
sto najpieknieszych lat
Cytat:
Napisane przez Figarro Pokaż wiadomość
Tulipanko spełnienia wszystkich marzeń,dużo zdrowia.Sto lat spędzonych szczęśliwie!!!:wink o:
Cytat:
Napisane przez rawita Pokaż wiadomość
Tulipanko wszystkiego najlepszego!! Sto lat życia w szczęściu, miłości i pięknych aromatach! : roza:
Kochani moi! ogromnie Wam dziękuję wszystkim i każdemu z osobna. jest mi bardzo, bardzo miło

Winter, trzymam kciuki, żeby synek szybko wyzdrowiał
tulipanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-04, 11:17   #3273
czarnazuzia1
rude jest piękne:)

Tulipanko wszystkiego co najlepsze ,spelnienia marzen zapachowych i niezapachowych ,samych dobrych chwil i ludzi zyczliwych
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bukiet-z-czekolady-ferrero-rocher-bouquet.jpg (142,2 KB, 10 załadowań)

czarnazuzia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-04, 11:40   #3274
kokakola
Zakorzenienie

Tulip, spelnienia marzen, zapachowych, muzycznych, wszystkich
http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho
kokakola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-04, 12:20   #3275
joasiak1
Zakorzenienie

GG do joasiak1

Tulipie, samego dobrego dla siebie - szczęścia, miłości takiej prawdziwej i na zawsze, dobrych ludzi wokół Ciebie i radości z tego, co przyniesie Ci życie I szalonego świętowania

Otóż jestem na bieżąco z tym co u Was - buty Kotowe wiem już które, turkusy Nasturcji piękne, okulary Homykowe szalone świetne, Anioł Takuli napawa optymizmem, pacholę Winterowe dobrze, że już zdrowe, odchudzam się z Tymeną, bo znowu przytyłam i nieważne już letnie spodnie, w które się nie mieszczę - nie mieszczę się już w dżinsy, które nosiłam dwa tygodnie temu Poza tym macham Racheli i czytam, że Rawicie udała się wycieczka No i Anuschka znika na 3 tygodnie - Aniu, udanego urlopu Na pewno wiele rzeczy pominęłam, ale wybaczcie, nie spamiętalam wszystkiego

Ja weekenduję ostro już od wczoraj. Zaczęłam od relaksowej wyjatkowo jogi, potem niezmordowanie pojechałam szukać sukienki i upatrzyłam dość fajne, bawełniane turkusowe/fioletowe/amarantowe (mnie dobrze w takich kolorach) w Van Graaf, gdzie do tej pory nigdy nie wchdoziłam. Byłam w polecanych przez Was sklepach, ale nic nie było. Wejdę raz jeszcze do tego Van Graafa i przymierzę jeszcze raz, bo jakoś nie umiałam się zdecydować. Ostatnio pojechala ze mną mierzyć upatrzoną sukienkę przyjaciółka, która w końcu po oględzinach zakazała mi jej kupować, bo stwierdziła, że wyglądam jak w koszuli nocnej Teraz normalnie boję się sama robić zakupy.

I muszę koledze, na którego imprezę urodzinową idę dziś, kupić jakiegoś ładnego kwiatka doniczkowego w ramach prezentu, on bardzo lubi kwiaty - polecicie mi coś, ja niekumata w tych tematach

Miłego weekendu!

joasiak1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-04, 12:40   #3276
mskladaczek
Zakorzenienie

Zamachuje Wam wesolo

ale piekna pogoda
wybywam na wies na rodzinna imprezke, milego dnia

Joas, zamioculcas (1) to fajny kwiat i mozna o nim zapomniec i wtedy skubany rosnie jeszcze bardziej
albo tzw. drzewko szczescia (grubosz) (2)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zamioculcas1.jpg (37,5 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg grubosz.jpg (30,0 KB, 13 załadowań)

Edytowane przez mskladaczek
Czas edycji: 2009-07-04 o 12:53
mskladaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-04, 12:45   #3277
joasiak1
Zakorzenienie

GG do joasiak1

Cytat:
Napisane przez mskladaczek Pokaż wiadomość
Zamachuje Wam wesolo

ale piekna pogoda
wybywam na wies na rodzinna imprezke, milego dnia
Magdo, udanej zabawy - w Łodzi nad moja ulicą właśnie lunęło, wrrr.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-04, 12:46   #3278
Anuschka
Wtajemniczenie

Tulipku Drogi - sto lat szczęścia i spełnienia marzeń

Cytat:
Napisane przez irkax Pokaż wiadomość
eh zazdraszczam, a gdzie się wybierasz?
Irenko - ale zobacz, ja już zapomnę o urlopie, a Ty będziesz cały czas przed. I jakie widoki w perspektywie
My wybieramy się na tydzień do Bułgarii. Będziemy się taplać w olejku różanym i rakiji i zanurzać w błękitnym Morzu Czarnym, a co najważniejsze - łazić sobie beztrosko i oglądać tyle, ile się uda zobaczyć. Potem na chwilę wracamy do Gdańska i wyruszamy nad... polskie morze (w końcu morza nigdy dość), tylko że w kierunku zachodnim i może uda nam się odwiedzić z racji bliskości przyjaciół w Berlinie. To tyle.
A potem następne trzy tygodnie na ponowną aklimatyzację w pracy

Cytat:
Napisane przez tharoon Pokaż wiadomość
Macham do wszystkich na pisanie sił brak proszę o wybaczenie.
Tomku - niech Ci siły wracają
Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Noc nieprzespana,gorączkę miał prawie 39 st,teraz mu spadła i jest dobrze.

Buziaki dla syneczka, Winterku
Cytat:
Napisane przez joasiak1 Pokaż wiadomość
I muszę koledze, na którego imprezę urodzinową idę dziś, kupić jakiegoś ładnego kwiatka doniczkowego w ramach prezentu, on bardzo lubi kwiaty - polecicie mi coś, ja niekumata w tych tematach
Joasiaku Miły - dziękuję Ci serdecznie, a co do kwiatka, to bo ja wiem... może jakiś sukulent? Np. taka wydziwniona Euphorbia lactea:
http://www.buried-treasure.net/catal...yellow_red.jpg
Dawałam kiedyś taką w prezencie i mam. Spodobała się, są różne kolory tego "kwiatka".

Kolinko hej, hej

Cześć Kasiu-Contax Ta pogoda rzeczywiście jest zabójcza. Mam nadzieję, że szybko poczujesz się lepiej.

Miłego dnia.

Edytowane przez Anuschka
Czas edycji: 2009-07-04 o 13:08
Anuschka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-04, 13:35   #3279
joasiak1
Zakorzenienie

GG do joasiak1

Cytat:
Napisane przez Anuschka Pokaż wiadomość
Joasiaku Miły - dziękuję Ci serdecznie, a co do kwiatka, to bo ja wiem... może jakiś sukulent? Np. taka wydziwniona Euphorbia lactea:
http://www.buried-treasure.net/catal...yellow_red.jpg
Dawałam kiedyś taką w prezencie i mam. Spodobała się, są różne kolory tego "kwiatka".
Anuschko, udanej Bułgarii życzę, ja też niedługo wybywam na urlop, ale nie wyjeżdżam raczej nigdzie - w planach mam na razie tygodniowy obóz jogi i warsztatów ceramicznych we wsi pod Poznaniem

Za hinta kwiatkowego dziękuję, zanotowane

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

A dzie som wszyscy?

Dziewczyny, mam pytanie o tego masażera, którego zdjęcie wklejała kiedyś Rawita - czy masowanie tym strategicznych rejonów jest naprawdę skuteczne, jeśli chodzi o celulajtis? I ile minut ma to być, na balsam czy jak?
Szukanie sukienek ma jedną wadę - trzeba się rozbierać przed obcymi, niesprawdzonymi lustrami, gdzie każdy mankament urodowy widać jak na patelni
U mnie widać celulajtis, którego jakoś mocno przybyło w ostatnim czasie. I jeśli to masowanie daje efekty, to jestem gotowa się poświęcić, chociaż z systematycznością słabo u mnie.

Stary 2009-07-04, 14:19   #3280
rachela
Zakorzenienie

Cytat:
A dzie som wszyscy?
Tutej ;]

Ja od rana toczę potrójną wojnę: przed wstrętem do słońca, przed wstrętem do moich pokłutych komarowo nóg i [dla odmiany] wstrętem do pracy magisterskiej, która już dawno powinna być napisana, ale rzecz jasna - nie jest.

Dym na froncie, chyba jestem skazana na porażkę.
Z domu trzeba mi wyjść, nóg zasłaniać nie będę bo się ugotują na twardo, magisterka pokonała mnie już dawno temu. Źle, źle, tragicznie.

Mam ochotę sobie coś po babsku kupić

Oscar Wilde
rachela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-04, 14:46   #3281
Kota
Zakorzenienie

Tulipanko, szczęścia i pogody życzę.

Na Joasiakowe pytanie- gdzie są wszyscy odpowiadam, że jestem w domu, nie wybrałam się plażować na Hel, jak planowałam, ale i tak jest fajnie.

Anuszce szczęśliwych bułgarskich wakacji życzę, cieszę się, że u Winterki synka, zdecydowanie lepiej.

Takowe przygody za kierownicą zawsze śledzę z niegasnącym zainteresowaniem, dodatkowo jeszcze Takuś podpaliłaś moją wyobraźnię ostatnimi zakupami ciuchowymi- chciałabym jeszcze z dwie letnie rzeczy zakupić... może mnie też się uda???

Homyczkowe okulary dostrzegłam, Nasturcjowe kamienie także- jakie śliczne.
W ogóle namnożyło się ostatnio sklepów z kamieniami, koralikami innymi biżuteryjnymi cackami. W centrum Gdyni, gdzie pracuję, mam kilka takich sklepów, chodzę tak dla czystej przyjemności pooglądania tych wszystkich korali, kamieni, szkieł weneckich, svarowskich..... Mogę to robić w nieskończoność.
I cieszę się na Jarmark Dominikański- zawsze jest sporo wyrobów biżuteryjnych. Bursztyny opatrzyły mi się od dzieciństwa i nie robią na mnie żadnego wrażenia, ale inne ozdobne kamienie, och, tak, tak.
Śledzę też zawsze Irkową stronę z biżuterią- choć ostatnio nie ma tam, Irenko, jakiś nowych prac...
Niedawno dostałam przywiezioną przez rodzinę z Włoch bransoletkę z korali i srebra. Mam teraz dwie ulubione-Irenkową, z agatów i tę właśnie.
Zamieszczam moją koralową- rozbawiają mnie- i strasznie mi się podobają zwłaszcza te infantylne motyle
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P4220054.jpg (49,8 KB, 34 załadowań)

Edytowane przez Kota
Czas edycji: 2009-07-04 o 14:54
Kota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-04, 15:14   #3282
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

O,ja też uwielbiam Jarmark Dominikański i stragany z biżuterią I wcale nie muszę nic kupować,chodzę tam dla samej przyjemności oglądania

Wieczorem jadę do Fashion House,jak znowu żadnych butów nie kupię to siem zdenerwuje

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-04, 15:35   #3283
Mahora
Zadomowienie

Hej wszystkim

Jarmark Dominikanski jest swietny, te bursztyny

Tulipanko, wszystkiego najlepszego, spelnienia pachnacych i niepachnacych marzen

Wczoraj bylam bardzo sprytna i rozcialam sobie luk brwiowy w pracy. Ranka malenka, ale krwawila dosyc mocno, wiec kolega zawiozl mnie do szpitala. Na szczescie nie szyli Teraz mam zasinione oko i wylew na bialku. I oczywiscie glowa mi peka. No to pomarudzilam.

Edytowane przez Mahora
Czas edycji: 2009-07-04 o 15:36 Powód: literowka
Mahora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-04, 15:39   #3284
shachownica
Zakorzenienie

tulipku wszystkiego co byś se tylko zażyczyła niech ci się spełni

ja imprezuję, żeby odreagować tą brazylijską telenowelę, w którą zamienia się rozstanie przyjaciół

dziś kazimierz by night i "szalom na szerokiej"

swoją drogą nie sądziłam, że mam taką kondycję

macham wszystkim
wszystko pilnie czytam tylko pisać mi się chwilowo odechciało

twory i potwory

shachownica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-04, 16:23   #3285
rawita
Zakorzenienie

Cytat:

Dziewczyny, mam pytanie o tego masażera, którego zdjęcie wklejała kiedyś Rawita - czy masowanie tym strategicznych rejonów jest naprawdę skuteczne, jeśli chodzi o celulajtis? I ile minut ma to być, na balsam czy jak?
Szukanie sukienek ma jedną wadę - trzeba się rozbierać przed obcymi, niesprawdzonymi lustrami, gdzie każdy mankament urodowy widać jak na patelni
U mnie widać celulajtis, którego jakoś mocno przybyło w ostatnim czasie. I jeśli to masowanie daje efekty, to jestem gotowa się poświęcić, chociaż z systematycznością słabo u mnie.
O tak, masowanie tym masażerem jest bardzo skuteczne. Ja smarowałam się jakimkolwiek antycellulitowym specyfikiem i uskuteczniałam masaż do wchłonięcia. Ok 10 minut, na początku dwa razy dziennie, potem raz. Teraz już mi się nie chce, bo celulajtis zredukował się prawie do zera. Polecam olejek antycellulitowy z Biochemii Urody, świetnie się na nim masuje. Muszę tylko zaznaczyć, że w czasie walki z celulajtisem chodziłam dwa razy w tygodniu na basen. To pewnie też miało jakiś wpływ na jego zniknięcie.

Anuschko, udanych wakacji! Zazdroszczę. Mnie w tym roku chyba żadna egzotyka nie czeka. Pracujące wakacje się zapowiadają.
rawita jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-04, 16:52   #3286
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Witajcie

Moc uścisków dla Tulipanki i załącznik

Contax przywrócona na łono
Ewa Kotowata tyż pisze naszeszcie

Ja właśnie wróciłam z plaży. Było cudnie - przedpołudniowy piknik z przyjaciółkami dobrze mi zrobił. Zbrązowiały mi odnóża ale z placami to chyba przesadziłam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg gerbery%20-%20kytice.jpg (12,1 KB, 1 załadowań)
tymena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-04, 17:58   #3287
Kota
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tymena Pokaż wiadomość

Contax przywrócona na łono
Ewa Kotowata tyż pisze naszeszcie

Ja właśnie wróciłam z plaży. Było cudnie - przedpołudniowy piknik z przyjaciółkami dobrze mi zrobił. Zbrązowiały mi odnóża ale z placami to chyba przesadziłam
Tymenko też się cieszę. Na plaży byłyście, powiadasz? Ja wybierałam się ewentualnie na Hel do Chałup, ale nic z tego nie wyszło- pogoda przed południem i dziwnie pozaciągane chmurami niebo odwiodły od tego pomysłu.

Czuć już lato w powietrzu, prawda? W końcu.
Co do zbrązowienia odnóży to planuję kilka seansów solarnianych (WIEM,SOLARKA TO ZŁO), takich lekkich, żebym się trochę zezłociła.
No i plaże w następne pogodne weekendy, choć trochę.

Edytowane przez Kota
Czas edycji: 2009-07-04 o 18:01
Kota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-04, 19:23   #3288
tulipanka
Zakorzenienie

kokakola, joasiak, czarnazuzia1, Anuschka, Kota, Mahora, shachownica, tymena - kochane moje, ogromnie dziękuję
tulipanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-04, 19:29   #3289
mirra77
Zakorzenienie

Witam w leniwe sobotnie popludnie

mi wszyscy znajomi pouciekali na Openera... i czuje sie jak bym zostala w Wawie sama
co w sumie nie jest takie zle, bo mam weekend tylko dla siebie. szwedam sie ospale, nadrabiam zaleglosci w snie, slucham muzyki, zrobilam sobie spokojnie zakupy (w sklepie tez pustki ), a teraz przyrzadzilam wielka miche chlodnika, i nie zawaham sie go uzyc

zostawiam usiciski urodzinowe dla Tulipka
i piesn na dzis, skoro nie poslucham Moby'ego na zywo: http://www.youtube.com/watch?v=qTN-79926Vo

Edytowane przez mirra77
Czas edycji: 2009-07-04 o 19:33
mirra77 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-04, 19:55   #3290
rachela
Zakorzenienie

A ja muszę przyznać, że zasada 'jak sobie coś wymarzysz, to na pewno tego nie kupisz' jak zawsze się sprawdziła... Katastrofa. Nawet w Sephorze i SuperPharm, mimo ogromnej chęci poprawy marnego nastroju, nic nie wypatrzyłam. Czy to ja mam z głową coś nie tak i zbyt wygórowane oczekiwania, czy jednak sklepy nawalają?

Szukam spranych czarnych albo ciemno-szarych jeansów do kolan [zakrywających co najmniej połowę tej nieefektownej części rachelowego ciała] - rezultaty ZEROWE. Znalazłam nawet różowe bermudy w kratkę, a tak to albo szorty albo rurki. Oszaleli. W akcie desperacji chyba skoczę na Allegro.

Jak znam siebie, spodni nie zdobędę, za to kolejny róż do policzków - owszem.

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Kolejny dowód na to, że wyganiam ludzi z wątku

A na Allegro nawet coś jest.

Oscar Wilde
Stary 2009-07-04, 20:00   #3291
mirra77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachela Pokaż wiadomość

Kolejny dowód na to, że wyganiam ludzi z wątku

A na Allegro nawet coś jest.
Rachel, nie wyganiasz. ja czekalam az pojawi sie ta emotka
nieodlacznie kojarzy mi sie z Toba

Stary 2009-07-04, 20:00   #3292
irkax
Zakorzenienie

Tulipanko - spełnienia marzeń i wspaniałych, kochających, wyrozumiałych ludzi wokół Ciebie

Cytat:
Napisane przez Nasturcja-Pospolita Pokaż wiadomość
Skladaczku
TU
ma jeszcze na ten przyklad piekne, duze korale o barwie kosci sloniowej
http://www.allegro.pl/item670352904_...ryginalne.html
polecam tego sprzedawcę

Cytat:

Miłego weekendu!
pewnie już za późno, ale ja bym kupila jakiegoś ładnego storczyka.
Kwitną bardzo długo i przepięknie się prezentują.

Cytat:
Napisane przez Anuschka Pokaż wiadomość
Irenko - ale zobacz, ja już zapomnę o urlopie, a Ty będziesz cały czas przed. I jakie widoki w perspektywie
My wybieramy się na tydzień do Bułgarii. Będziemy się taplać w olejku różanym i rakiji i zanurzać w błękitnym Morzu Czarnym, a co najważniejsze - łazić sobie beztrosko i oglądać tyle, ile się uda zobaczyć. Potem na chwilę wracamy do Gdańska i wyruszamy nad... polskie morze (w końcu morza nigdy dość), tylko że w kierunku zachodnim i może uda nam się odwiedzić z racji bliskości przyjaciół w Berlinie. To tyle.
A potem następne trzy tygodnie na ponowną aklimatyzację w pracy
Plany macie bardzo fajne To teraz trzymam kciuki jeszcze za pogodę

Cytat:
Napisane przez Kota Pokaż wiadomość
Śledzę też zawsze Irkową stronę z biżuterią- choć ostatnio nie ma tam, Irenko, jakiś nowych prac...
niestety kompletnie nie mam czasu na robienie biżuterii ostatnio

Cytat:
Napisane przez Mahora Pokaż wiadomość
Wczoraj bylam bardzo sprytna i rozcialam sobie luk brwiowy w pracy. Ranka malenka, ale krwawila dosyc mocno, wiec kolega zawiozl mnie do szpitala. Na szczescie nie szyli Teraz mam zasinione oko i wylew na bialku. I oczywiscie glowa mi peka. No to pomarudzilam.
uuuuuu współczuję
byleby szybko się zagoiło.

Cytat:
Napisane przez shachownica Pokaż wiadomość
macham wszystkim
wszystko pilnie czytam tylko pisać mi się chwilowo odechciało
Maja

Ja dziś pół dnia spędziłam na zakupach sprzętowych.
Wynikiem czego mam już prawie wszystko, co potrzebne mi będzie w Dolomitach

A jutro w ramach łapania formy jedziemy w Tatry
Będziemy atakować Świnicę
Proszę o trzymanie kciuków za pogodę, bo ponoć maja być przelotne burze
A taka burza na szlaku, szczególnie takim jak jest na Świnicę nie jest wskazana

irkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-04, 20:01   #3293
rachela
Zakorzenienie

P.S. O borze zielony, znalazłam wełniane rybaczki. Normalnie sado-maso-bondage...

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

Irko, niech Wam pogoda dopisze.
Nie ma nic gorszego niż tydzień w górach z ciągłym oberwaniem chmury. Been there, tried that.

Didn't work

[Emotka z dedykacją dla Mirry ;].

Oscar Wilde

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-04, 20:02   #3294
vesenka
Zakorzenienie

Tulipku wszystkiego dobrego

Ten upał jest męczący. Dziś znowu była burza, ale dla odmiany jednocześnie widać było świecące słońce. I lało jak głupie.
vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-04, 20:05   #3295
mirra77
Zakorzenienie

Cytat:

Irko, niech Wam pogoda dopisze.
Nie ma nic gorszego niż tydzień w górach z ciągłym oberwaniem chmury. Been there, tried that.

Didn't work

[Emotka z dedykacją dla Mirry ;].

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Tulipku wszystkiego dobrego

Ten upał jest męczący. Dziś znowu była burza, ale dla odmiany jednocześnie widać było świecące słońce. I lało jak głupie.
u mnie jest tak teraz wlasnie. zachod slonca i deszcz. cudnie. mam dzika ochote pobiegac na boso po mokrej trawie. tylko gdzie

Stary 2009-07-04, 20:06   #3296
rachela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mirra77 Pokaż wiadomość
tylko gdzie
No sama pisałaś, że po trawie

Pardon, to przez ten upał.

Oscar Wilde
Stary 2009-07-04, 20:08   #3297
mirra77
Zakorzenienie

Cytat:
No sama pisałaś, że po trawie

Pardon, to przez ten upał.
Rachel, Ty mnie tu nie przedrzezniaj

EDIT: bo za kare nie znajdziesz spodni

Stary 2009-07-04, 20:15   #3298
joasiak1
Zakorzenienie

GG do joasiak1

Cytat:
Napisane przez rawita Pokaż wiadomość
O tak, masowanie tym masażerem jest bardzo skuteczne. Ja smarowałam się jakimkolwiek antycellulitowym specyfikiem i uskuteczniałam masaż do wchłonięcia. Ok 10 minut, na początku dwa razy dziennie, potem raz. Teraz już mi się nie chce, bo celulajtis zredukował się prawie do zera. Polecam olejek antycellulitowy z Biochemii Urody, świetnie się na nim masuje. Muszę tylko zaznaczyć, że w czasie walki z celulajtisem chodziłam dwa razy w tygodniu na basen. To pewnie też miało jakiś wpływ na jego zniknięcie.
Dziękuję Rawito, kupiłam masażer i jakiś Eveline antycelulajtisowy, obaczym, co będzie - z moja wolą wygnania celulajtisu precz, rzecz jasna, bo 10 minut dwa razy dziennie to strasznie dużo jest

Cytat:
Napisane przez irkax Pokaż wiadomość
pewnie już za późno, ale ja bym kupila jakiegoś ładnego storczyka.
Kwitną bardzo długo i przepięknie się prezentują.

Ja dziś pół dnia spędziłam na zakupach sprzętowych.
Wynikiem czego mam już prawie wszystko, co potrzebne mi będzie w Dolomitach

A jutro w ramach łapania formy jedziemy w Tatry
Będziemy atakować Świnicę
Proszę o trzymanie kciuków za pogodę, bo ponoć maja być przelotne burze
A taka burza na szlaku, szczególnie takim jak jest na Świnicę nie jest wskazana
Irenko, no za późno, kupiłam już jakieś kwiecie - nie pytajcie jakie, bo nie wiem
Zielone
I nie jest to storczyk, to wiem.

Udanej wyprawy jutro i kciuki za pogodę

Ja wybywam zaraz po krótkiej drzemce na tę domówkę urodzinową i szczerze mówiąc okropnie mi się nie chce
Chyba się starzeję

Miłego wieczoru wszystkim życzę!

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

Prawie kupiłam sukienkę.
Prawie, bo w poniedziałek zdejmą ją dla mnie z wystawy.
Do tego czasu mogę decydować, czy będzie fioletowa czy turkusowa.
Jak myślicie?
Ten turkus jest taki trochę żywy, oczoj-e-b-n-y.

ps czy sorbety mają dużo kalorii? Bardzo przeszkadzają w diecie?

Stary 2009-07-04, 20:31   #3299
rachela
Zakorzenienie

Cytat:
ps czy sorbety mają dużo kalorii? Bardzo przeszkadzają w diecie?
Joaś, toż to sama woda! Wsunęłam dziś pół litra jabłkowego sorbetu Grycana, więc trzymajmy się teorii, że sorbety kalorie mają w zasadzie na minusie.

P.S. Spodnie nawet znalazłam. Mirro, musisz poćwiczyć złowieszcze krakanie ;]

Oscar Wilde
Stary 2009-07-04, 20:59   #3300
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Rachelo masz rację-jak sobie człowiek zaplanuje,że coś kupi to nic z tego nie wychodzi Wróciłam właśnie i nic mi się nie podobało-kicha jak nic

Oj sorki,coś kupiłam-piwo

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości