|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |
|
10 | 32,26% |
| Kraków |
|
15 | 48,39% |
| Warszawa |
|
6 | 19,35% |
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III
Homyczku, b. fajnie ![]() BigMamko, a moze podpytaj Vesenki, ona tez pozbywala sie ufo-krewetek i chyba obylo sie bez ofiar.. Albo moze zapytaj na watku technicznym? lub od razu uderzaj do Zlosia? Napewno pomoze Rachelko, Anuschko Nasturcjo, moze faktycznie kurier to dobry pomysl? ![]() Winterku, zdrowia dla dzieciaczka
|
#3242 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrywieczór
Ten wątek to złoooo ![]() ![]() Z rana tylko koralami Nasturcja kusiała ![]() potem torebki i buty... Posypało się jak z rękawa I co? I też mi się chce ![]() A nie mogę, bo już perfumów nakupiłam... A poza tym - to tu nic ciekawego, ani ładnego nie ma
|
|
|
|
#3243 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
jakiś błędny album mam Tulipanno
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-07-03 o 19:53 |
|
|
|
|
#3244 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Rachelo
![]() Cytat:
Co do noclegu, to jakby co, to spróbuję pomóc Halo, Halo, a pozostałe dziewczyny spoza Krakowa? Kto się jeszcze wybiera? [1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;13070393] Vasenko, Rawito, E, Irko [/QUOTE] Kijaneczko i Ciebie miło widzieć Cytat:
![]() Cytat:
Gdyby nie to, że muszę wydać kuuupę szmalu na sprzęt wspinaczkowy, to pewnie bym już była w drodze po nie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny odebrałam dzisiaj z poczty nasze meteorki i kurczę kurczę.. mam pytanie do dziewczyn, które miały styczność z miniaturkami meteorków. Czy one mają mieć plastikowe opakowania? Bo duże mają opakowanie tekturowe. No i czy gąbka powinna być taka cienka?
|
|
#3245 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mój mały ma znowu rzut temperatury,ponad 39 st
Na razie śpi,jak mu po paracetamolu nie przejdzie to chyba wezwę pogotowie,bo mąż w pracy i auta nie ma.Idę go obserwować.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3246 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Winterko
![]() przytul malucha ode mnie
|
#3247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biedny.Może próbuj mu zimne kompresy przykładać jak się obudzi.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może jeszcze chwilę trzeba poczekać aż zadziała paracetamol ![]() A jak nie przejdzie to może wezwij pogotowie jak sama już pisałaś Zapomniałam że to już weekend jest.Przecież przez 2 dni i tak przychodnie pozamykane będą
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam Wymieniam się Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2009-07-03 o 20:27 |
|
|
|
|
#3249 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Kompresy zimne już mu od godz przykładam,paracetamol zaczął działać i ma mniejszą gorączkę.Nawet się obudził i zażyczył włączenia bajek
![]() Kochane jesteście,sorki,że tak tu marudzę,ale to pomaga
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3250 |
|
Zakorzenienie
|
Kolu - dzięki za rady
![]() udało mi się zamordować robala nie pozbawiając sie innych przyjemności ![]() Magdulenko - łączę się w bólu u mnie też nic ciekawego nie ma i zeby coś kupić poludzkiego, to muszę jechać kilkadziesiąt km ![]() Winterko - a może on na słońcu za duzo był ?
|
#3251 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
BigM.-to raczej nie od słońca,bo byliśmy przed południem,niecałe 2 godz i w cieniu sporo siedział.Wczoraj było to samo,a z domu nie wychodził.Może to tzw trzydniówka jak pisała mi Tymena,chociaż to u mniejszych dzieci występuje.
|
|
|
#3252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mamą jesteś to i masz prawo się martwićSpada gorączka,to najważniejsze
|
|
#3253 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;13070393]
Vasenko, Rawito, E, Irko [/QUOTE] ![]() i z masełkiem go ![]() też se jutro kupię, a co mam nie mieć ![]() Cytat:
![]() A jak wyłączysz blokadę to działa? Cytat:
Dopiero przyczłapałam z pracy. Kleję się od tego upału. Padam. ubiłam wątek latającą krewetką ![]()
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-07-03 o 21:43 |
||
|
|
|
#3254 |
|
Zakorzenienie
|
muszę to z siebie wyrzucić:
zatamowałam wyjazd z Reduty ![]() pieprzona sierota ze mnie wcale nie chciałam tam wjeżdżać, a wjechałam a wyjazd jest baardzo pod górkę na egzaminie jest na placu wjazd na wzniesienie to takie proste ale zgasł mi i wpadłam w panikę zero pomysłu w głowie jak to zrobić, żeby ruszyć mniejsze samochody mnie omijały, reszta trąbiła już sobie ułożyłam w głowie co zrobić, żeby ruszyć i widzę, że z jednego z samochodów, który mnie ominął wysiadł i idzie do mnie chłopak, taki raczej dobrze zbudowany pomylałam sobie, że może chce na mnie nakrzyczeć ![]() ale to był mój Anioł Stróż ![]() pomógł mi, tzn wyjechał moim samochodem powiedział, żebym się nie denerwowała, że każdemu się może zdarzyć, że mam fajne auto groźnie spojrzał na trąbiących miałam ochotę go wycałować, ale był z jakąś dziewczyną, więc nie zaryzykowalam ![]() zadzwoniłam do męża, żeby mu opowiedzieć, ale nie odbiera, więc musiałam Wam ponudzić teraz robię sobie drinka i zaczynam czytać na wstecznym za to bardzo ładnie zaparkowalam przed domem |
|
|
|
#3255 |
|
Zakorzenienie
|
Takus Nic sie nie przejmuj. Kazdy kiedys zaczynal, lepiej badz gorzej ( te bubki co to trabia takze ) Wazne, ze pod razu jezdzisz ![]() Trabiacymi sie nie przejmuj, palanty jedne i tyle ![]() Moze przyklej sobie na tylniej szybie zielony listek? Tak na poczatek, az sie oswoisz Jak przeczytalam, ze pijesz drinka, to tez mi sie zachcialo. W koncu piatek jest Ide do lodowki po martini Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2009-07-03 o 21:59 |
|
|
|
#3256 |
|
Zakorzenienie
|
Tako
Się nic nie przejmuj - tacy trąbiciele, to tylko ciśnienie podnoszą szczob' ich lyho ![]() ... a dzięki Aniolom Stróżom człek wiarę w ludzkość odzyskuje trza było całować
|
#3257 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
komentarzy na temat torebki, co to ją wszyscy mają i wszyscy chwalą, i ma się znakiem rozpoznawczym Wymiataczek stać w niedługiej przyszłości, nie skomentuję
wątek to ZŁO, a Wy jesteście najŹLEJSZE Cytat:
atmosfera festiwalu Roskilde byli tam w tamtym roku i już planują pojechać za rok Cytat:
Cytat:
choroby dzieci nawet te najbardziej pospolite zawsze strasznie martwią rodziców dużo zdrówka dla Twojego synka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() chcieć to móc Cytat:
![]() nie dla mnie buty na obcasach i dobrze mniej pokus
Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2009-07-03 o 22:26 |
||||||
|
|
|
#3258 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a chciałabym zobaczyć sportową wersję letnią Homyka Cytat:
![]() Cytat:
nigdzie nie ma listków ![]() tzn są, ale w internecie a ja naiwnie myślałam, że zanim dojdzie pocztą to ja już go nie będę potrzebowała ![]() a on, czyli ów listek (zielony, więc do samochodu by mi pasował ), potrzebny mi jest coraz bardziej![]() Mskładaczku, pij - co masz nie pić ![]() zdrówko ![]() edit kupiłam buty w CCC (nic ciekawego) dwie spódnice i bluzkę w Solarze sukienkę w Royal Collection (nic specjalnego) zawieszkę na łańcuszek głupia jestem bo pojechałam tylko po koszulkę na siłownię, której w końcu nie kupiłam uprzedzam, że nie będzie poka poka bo kabel do aparatu w pracy ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- zabiłam wątek swoim cytowaniem bez umiaru ![]() i dobrze ![]() będzie mniej ZŁA na tym świecie ![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- obejrzałam nowego Homyka i jakiś taki młodszy mi się wydał pięknie Homyku |
||||
|
|
|
#3259 |
|
Zakorzenienie
|
Rachela
Nasturcjo piękny sznur kamieni, gratuluę ![]() Taka Macham do wszystkich proszę o wybaczenie.
|
|
|
|
#3260 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś urodziny obchodzi Tulipanka - Wszystkiego dobrego, dużo zdrowia, spełnienia marzeń i samych przyjemnych chwil
|
|
|
|
#3261 |
|
Zakorzenienie
|
Sto laaaaaaaaaat, sto lat!
)Kasiu, wszystkiego naj naj naj Spelnienia wszystkich, nawet tych najodwazniejszych marzen Nasturcjo, czy ja moge prosic o namiary na sprzedajaca takie cudne turkusy? Piekne sa. Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2009-07-04 o 01:06 |
|
|
|
#3262 |
|
Zakorzenienie
|
Tulipanko, sto lat szczęśliego życia
|
|
|
|
#3263 |
|
Zakorzenienie
|
Tulipanko, wszystkiego najlepszego.
zaraz pedze na wstecznym. |
|
|
|
#3264 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
MamoBig - tu może i wybór ogromny, sklepów w trzy piguły ale dla mnie nic nie ma i to ten pech ![]() Cytat:
Takuś - jak dobrze mieć takiego Anioła Stróża ![]() A trąbulcami się nie przejmuj No i pięknie zaparkowany samochód przed domem - to jest coś! Tharoonie Winter, trzymcie się Tulipanko - sto lat! Dzień dobry! I miłej soboty Wszystkim!!! Edytowane przez magdulenka Czas edycji: 2009-07-04 o 07:47 Powód: ;) |
||
|
|
|
#3265 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Tulipanko-niech sie spełni wszystko czego pragniesz,czego szukasz i o czym marzysz
Miłego dnia życzę,u nas słońca mniej,a chmur więcej.
|
|
|
#3266 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
Mam mega zaleglosci watkowe ale nie mam sily nawet czytac na biezaco Na zlot karakowski prawdopodobnie nie dojade, tak jak pisalam wczesniej, bo remont za pasem. ale jakbym jednak miala byc to i tak przyjade rannym pociagiem, a wroce wieczorem Tulipce, zycze samych szczesliwych chwil i radosci w zyciu
|
#3267 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego dnia. |
|
|
|
#3268 |
|
Zakorzenienie
|
Macham zawziecie Wszem i Wobec
Uslanskie sloneczko tyz Wam macha kot-a takze ( a co ma nie machac )Jade sie wywczasowac w cieniste plenery znowu trudy wspol-pedzonego-zycia potem sowicie oblac a wczesniej, starocie ![]() juz sie denerwuje, co tom razom wynajde, bo na pewno bedzie piekne ( Oblubieniec denerwuje sie takze, bo a noz cos znajde, zaczne zbierac i, u licha, bedzie w jakis niepokojacych gabarytach ) ![]() Takulu ![]() sie nie przejmuj absolutnie podlosc ludzka nie zna granic, a zycie jest piekne ![]() Skladaczku TU ma jeszcze na ten przyklad piekne, duze korale o barwie kosci sloniowej http://www.allegro.pl/item670352904_...ryginalne.html ![]() Turkusy sa niestety dosc drogie, ale w niczym nie przypominaja tych "innych" sprzedawanych na Allegro. Trzeba zerkac, czasem wystawia w licytacji i mozna sie dobic do sznura w calkiem przyzwoitej cenie. Tulipku sto najpieknieszych lat Kasiu Contaxowno staraj sie, staraj bedziesz zlotowiczka z najpiekniejszym wlosiem ![]() Winterze, mam nadzieje, ze z synalkiem juz lepiej. Moc mocy dla Was ![]() Wszem i wobec prosze nie narzekac na owo "nic" dostepne w sklepach. Ja mam gorzej
|
|
|
|
#3269 |
|
Zakorzenienie
|
Powitać
Tako -złe zapomnij szybko,nie ma co wspominać,a takich d.... jest jeszcze sporo na drogach. - dobre warto pamiętać,oby zawsze znalazła się przyjazna nam osoba Rachelo.Pisz!!!! Nawet dłuuugo Tharonie nabieraj sił Winterku jak synek po nocy?Lepiej już? Tulipanko spełnienia wszystkich marzeń,dużo zdrowia.Sto lat spędzonych szczęśliwie Miłego dnia
|
#3270 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Figarro,Nasturcjo,Magdule nko,Tako-
Noc nieprzespana,gorączkę miał prawie 39 st,teraz mu spadła i jest dobrze. Czas na kawę,co by nie zasnąć nad klawiaturą.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.

moze faktycznie kurier to dobry pomysl? 

Daję radę?

Muszę jutro kupić
i z masełkiem go 

) Wazne, ze pod razu jezdzisz