![]() |
#4141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Guerlain-kolorówka
Oooooo Imperiale są we Wrocku?!?!?!
![]() ![]() ![]() ![]() A po ile byly Imperiale? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4142 |
PIP.
|
przedtem pisałam mega skrótowo, bo już wychodziłam z pracy
![]() Wracając jeszcze na chwilę do bezowych - one mnie nie zachwyciły jeszcze dlatego, ze mają duży ten brokat w por do nacre (czy motyli). Immo, Ty kiedyś pisalas, ze zaciekawily Cie bezyki.. No więc nacre to coś takiego, tyle, że tam koloru prawie nie ma - patrz mój swatch na ręce w poście na górze strony ![]() Ja też sie zastanawiam nad zapasem nacre... Ale na razie jestem dzielna ![]() Magtru na tru mi kiedyś przypomnienie o zapłacie przez 2 tyg wysyłali, jak coś kliknelam i sie rozmyslilam ![]() ![]() Ps. Przepraszam za mieszankę polskich i niepolskich znaków, ale pisze z tel i tak mi słownik podpowiada ![]()
![]() |
#4143 |
Zadomowienie
|
och ilios
![]() jeszcze tylko czekam na opinię jak motyle VS beże i relację króliczka z zakupu kulasków motylasków i klikam motylowate |
![]() ![]() |
![]() |
#4144 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4145 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4146 |
Zakorzenienie
|
Aha... czyli w perfumeriach standardowe kulaski kosztuja ponad 200zl... To juz wiem ze jesli juz to klikne je na All a nie kupie w perfumerii
![]() ![]() Ale pomacac i tak pojsc musze ![]() Tak sie ostatnio zastanawialam czy bylaby opcja zeby babki z perfumerii mogly dac w jakis sposob troszke np. tegpo pylku z meteorkow... tak do wyprobowania koloru ![]() Jak myślicie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4147 |
Zadomowienie
|
a sama nie możesz sobie uszczkąć szczypty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4148 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4149 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie ja tam palce wlozylam do tej dziupli i sie mazialam po rece... A sama nie bede brala bo jeszcze opierniczą mnie czy cos.
Poza tym jak sie maluje to klade na twarz Pastele - wiec nie ma sensu iść do perfumerii i maziac sie na Pastele innym kolorem. Ana punkcie Pasteli mam juz takie zboczenie ze nie wyjde bez nich z domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4150 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4151 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4152 |
Rozeznanie
|
Moje trzecieMeteoryty w tym roku, ja chyba zwariowałam!!!No, ale musza być, bo są niezbędne jak cala reszta, a pozostałych dwóch mimo uzywania nie ubywa...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4153 |
Zakorzenienie
|
no ja bym nie brała drugiego opakowania z uwagi na kolejne pokusy, ale tak jak mówię, jeśli to jest tylko "upiększacz", a nie kosmetyk podstawowy... dla mnie takim jest najjaśniejszy Lucidity EL, który stosuję na filtr i stanowi "podkład" pod meteoryty, więc tego chętnie zrobiłabym zapas
![]()
#4154 | |
PIP.
|
Organza, ja kiedyś pisałam, że o ile wszędzie wśród znajomych uchodze za bladziocha - tu czuję sie ciemno
![]() ![]() Ja zapasu chyba nie robię - na pewno wypuszcza coś boskiego ![]() ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4155 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny a ja tak z innej beczki, mam nadzieję że nie będziecie krzyczeć bo to nie ten wątek
![]() ![]() Mam nadzieję że bana za pytanie na tym wątku nie dostanę ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4156 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4157 |
PIP.
|
Samo się przelicza, choć z tego co kojarze to tru ma lepszy przelicznik niż paypal. Jak klikniesz w mailu id tru link do paypal to od razu przeliczy Ci po zalogowaniu. Ja ostatnio robię jednak tak, że loguje sie na paypala, robię platnosc na paypalowy adres tru z wartością jaka była na stronie, a w tytule płatności wpisuje order number i jest ok
![]() Co do diorblusha to ja sie wahalam między nim a clinique, ale wygrał clinique że względu na kolor 120- cudny brudny róż ![]()
![]() |
#4158 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tę starą wersje i tę nową dwukolorową - dwukolorowy ma jedną część drobinową a drugą matową - więc efekt możesz sama dozować - starsza jednokolorowa wersja ma w całej objętości drobinki reasumując rozświetla policzki ale nie jest to brokat, po prostu pod światło widać połysk....naturalnie i pięknie się układa. Trwałość nienaganna - od rana do 16-17 bez zarzutu, później jak zwykle, po prostu blednie. Polecam! ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4159 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4160 |
Zakorzenienie
|
Dajcie linka na KWC do tego rozu Diora?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4161 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4162 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4163 |
Konto usunięte
|
Ja się nie orientuję zbyt dobrze ale jedna z nich to stara a druga to nowa wersja?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...-DiorBlush.htm wydaje mi się, że czasami recenzentki mylą te wersje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4165 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- a nie kusi Cię róż guerlaina, ten 4 kolorowy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4167 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4168 |
Rozeznanie
|
Mam tem podwójny 829, jaśniutki, używam go latem, a na tę porę roku Clinique'a 114 Iced Lotus, oba bardzo lubię, Clinique sam w sobie ma bardzo delikatne drobinki, a dior w jednej częsci ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4169 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4170 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dawajcie od razu linki bo i ja zaczynam nabierac ochoty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:50.