![]() |
#4111 | ||||
PIP.
|
Dot.: Guerlain-kolorówka
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() plus miniatur jest tez taki, ze niechcianych kolorow bez najmniejszego problemu pozbedziesz sie na allegro - bo pomimo tego, ze stosunek ceny do objetosci jest mniej korzystny niz w przypadku pelnowymiarowych, to dziewczyny o wiele chetniej klikaja miniatury - jesli one sie nie sprawdza to wydaly 50 zl, a nie 150 ![]() ![]() a ja przedstawiam obiecane fotki motyli ![]() ![]() ![]() co do efektu na skorze - odwazylam sie zbeszczescic to [byscie widzialy mine mojego TZ, kiedy mu pokazalam nabytek, on powiedzial, zebym sie tym wymalowala, a ja stwierdzilam, ze chyba troche ich do tego szkoda ![]() ![]() ![]() ![]() puder jest bardzo bardzo drobno zmielony i daje efekt mgielki, uwielbiam takie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba przestanę na te zdjęcia zerkać, bo zaraz się dalej nakręcę ![]() Czekam z prasowanym mythic na wypłatę i liczę po cichu, że nie ubędzie ich jakoś straszliwie przez te ponad 2 tygodnie ![]() ![]() Doszłam też do wniosku, że może te miniatury to byłby lepszy pomysł na początek, bo jeżeli kupię mythic i mi nie przypasuje ![]() ![]() Edytowane przez ganimedea Czas edycji: 2009-10-22 o 07:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4113 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() mogę spytać ile mniej więcej kosztowały? kupowałaś na ebayu?
![]() |
#4114 | ||
PIP.
|
Cytat:
![]() kupilam za 200 zl na allegro ![]() w dodatku za to, ze musialam dlugo czekac na przesylke [2 tyg niecale] jako gratis dorzucila mi blyszczyk guerlain terracota [ten ze zbiorowego zdjecia] ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Cytat:
![]() ale nie zaluje.. rany, to jest dzielo sztuki, a nie kosmetyk ![]() miniatury sa super pomyslem - na allegro mozesz dorwac mini mythic za 50 zl. ja juz wiem, ze mythicowe kulasy chce duze ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cena przyjazna, w porównaniu do wartości rynkowej ![]() ![]() jak dla mnie każdy kosmetyk Guerlain jest takim maleńkim dziełem sztuki (może poza miniaturami meteorytów, wyglądają trochę niedbale - a z drugiej strony przydałoby mi się małe pudełeczko meteorytów, bo mam już ogromną ilość pyłku w BC, jest go zdecydowanie za dużo ![]() ![]()
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2009-10-22 o 08:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4116 | |
PIP.
|
Cytat:
![]() fakt, miniaturki sa takie troche niedopracowane, ale ich zadaniem nie jest starczac na lata - jak u duzych kulek, tylko mozliwosc testowania [przynajmniej ja tak na nie patrze ![]() ![]() z tego wlasnie powodu moje wszystkie miniatury wyfruwaja w swiat, a zamiast ich pojawi sie pelnowymiarowy mythic ![]()
Edytowane przez ilios Czas edycji: 2009-10-22 o 08:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4117 |
Rozeznanie
|
Ok, podjęłam męską decyzję! Kupuję Nacre de Mers - będę miała na lato , teraz używam Mythic...Ilios !Toje fotki boskie, po wypłacie kupuję na tru, a jak nie będzie, to na all...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4118 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Ilios, czy moglabys porównać Motyle i Nacre? Nakrecilas mnie na oba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4119 |
Zakorzenienie
|
A ja chyba kupie Mythic duze po wyplacie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4120 |
Rozeznanie
|
A dla mnie jeszcze raz coś o Nacre!!! Ilios please
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4121 | |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;14854855]Przeciez zartowalam. Nie wiem skad to oburzenie. Emotka z pilowaniem paznokci rowniez byla zartem, bo uznalam, ze idealnie pasuej to "phi". Troszke dystansu.
---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- I wlasnie tego sie obawiam. Chce kliknac na Parure White 01, ale sie stresuje, ze bedzie jak najjasniejszy Dior bo na taki wyglada wlasnie. Jedyny moj dobrany podklad to Face Fabric Armaniego. Prawie bialy ![]() Armani ma bardzo jasne podkłady ![]() ![]() żeby nie było OT - mam kuleczki Imperiales, ale jakoś nie widzę ich za bardzo tzn. efektu ![]() chyba muszę potestować jeszcze Cytat:
![]() też trafiłam na tą aukcję, a teraz 230 to już prawie 250 i jakoś głos rozsądku mi nie pozwala
![]() ![]() |
![]() |
#4122 |
PIP.
|
ja tez o nich mysle
![]() tym bardziej, ze po tym jak sprzedalam zestaw miniatur na allegro to zarobilam 100 zl ![]() ![]() ![]() specjalnie dla Was polecialam do lazienki z kosmetyczka i telefonem i obfocilam dokladnie jeszcze raz ![]() ![]() ![]() one sa bardzo podobne do siebie Załącznik 2600855 - motyle maja wiecej drobinek, natomiast w przypadku Nacre latwiej sie stopniuje kolor, bo jest tak ulozony w kolka. z tym, ze w przypadku obu - kolor jest bardzo delikatny.. [ze w zasadzie poza srodkowym - bialym - koleczkiem z nacre nie ma czego stopniowac...] probowalam zrobic swatch na rece, ale sie nie daje ![]() one oba maja taki kolor, ze stapiaja sie z moja skora tak, ze ich nie widac, a widac efekt... jest. ja mam niestety problemy z krazeniem, na rece jak mi zimno mam taka marmurkowa skore, a w miejscu gdzie jest nacre - mimo, ze nie jest on kryjacy, tych naczynek nie widac, a skora wyglada jakby byla obrobiona w PS [a nie byla - serio ![]() na twarzy mam Nacre, a na policzkach Motyle [bo na pierwszy ogien nie chcialam ryzykowac ich na cala twarz, przez te drobinki, ale one sa tak niewidoczne, ze mysle, ze jutro sprobuje] TYLKO NIE SMIAC MI SIE Z TEGO ZDJECIA W LUSTRZE ![]() ![]() zrobilam tez zdjecie na pedzlu, Załącznik 2600850 na ktorym wygladaja tak samo - ale w rzeczywistosci w motylach jest duzo iskrzacych sie drobinek ![]() Oba one sa drobinkowe, podobnej wielkosci te drobinki sa, motyle troszke mniejsze, ale za to maja ich chyba z 3x tyle. na twarzy ich nie widac [tych drobinek], po prostu dostaje sie rozswietlenie. nie mokry glow, tylko takie naturalne. [a ja ostatnio jestem totalna fanka wygladu pod tytulem "niby nie widac, ze cos mam na twarzy, a wszyscy zastanawiaja sie czemu tak swiezo i zdrowo wygladam" ![]() ![]() mimo wszystko chyba motyle, bo jestem sroka, a to najpiekniejszy kosmetyk, ktory widzialam w zyciu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez ilios Czas edycji: 2009-10-22 o 10:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4123 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
O ja!
Kobieto, ale masz talent ![]() Dzięki wielkie, kupuje oba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4124 |
Rozeznanie
|
No! Piękne zdjęcia. Faktycznie bardzo ładny look - chyba masz nieskazitelną cerę, ja sie zdecydyję na nacre...Dzięki!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4125 | |
PIP.
|
Cytat:
![]() ![]() nieskazitelnej cery nie mam, tzn problemow jakichs wielkich tez nie, ale zaczerwienieniona z natury i pory za widoczne ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4126 |
Zakorzenienie
|
Ilios przesliczne sa prasowane motylki
![]()
#4127 |
Rozeznanie
|
Ojojoj.... jak ja mogłam tak żyć w nieświadomości......:conf used:
Wczoraj dopiero pomazałam sie w galerii Mythic prasowanymi i tak jak Ilios z motylami... nie mogłam sie napatrzec na siebie, szkoda mi było zmywac makijaz , a jak sie dowartościowałam po tym, ohoho. No i klikam...... dla tego uczucia samozachwytu warto dać każdą cenę ![]() Dziś rozpoczynam przygode z żarlenkami. Dzięki Wam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4128 | |
PIP.
|
Cytat:
![]() Meteoryty sa niesamowite - jak sie czlowiek nimi pomaluje to przyzwyczajony do kosmetykow z wyraznym kolorem mowi "phi, tyle kasy za takie nic????" ale potem sie okazuje, ze to "nic" o wiele piekniejsze i o wiele wiecej daje niz rozne inne "cosie" ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co to masz za fona takiego fajnego ![]() niestety nadal nie wiem czy moja siostra upolowala puder czy nie, bo jak dzwoni to do mamuski na kome bo ona stacjonarnego nie ma ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4130 | |
PIP.
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() moj fon to iPhone [pierwszej generacji jak jeszcze srebrny byl], oklejony naklajka na tel z Decalgirl -> http://www.decalgirl.com/browse.cfm/4,7193.htm], ktory mam od prawie 2 lat i niezmiennie uwielbiam ![]() ![]() alez ta Twoja siostra wystawia Twoja [i nasza ![]() ![]() ![]() mam nadzieje, ze pamietala o nich ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4131 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4132 |
Zakorzenienie
|
No to ja czelkam do polowy listopada i kupuje kulkowe Mythic
![]() ![]() Na początku przerazaly mnie te wyraziste kolory, ale skoro piszecie ze daja piekny efekt, to wierze wam ![]() Poza tym ktoras z dziewczyn juz napisala, ze ktos stworzyl dzielo z Mythic. Pastele tez mowilyscie ze beda mi pasowac i nie zawiodlam sie ![]() ![]() ![]() A co do Motylków... ja bym chyba nie kupila, nie p[rzekonuja mnie az takl. Bardziej bym sie czaila na prasowance Kythic albo Nacres. Ale z drugiej strony jak zobaczylam teraz Nacres obok motyli to wydaja mi sie ciemne i chyba Mythic bylby jasniejszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4133 |
Konto usunięte
|
Ilios, cudne te Twoje prasowane motylki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4134 |
Zakorzenienie
|
...dobra decyzja, ty bardziej że nacre właśnie jest na tru w promocji!!!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4135 | |
PIP.
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() natomiast Nacre nie sa ciemne, spojrz jak na pedzlu wygladaja ![]() ![]() Mythic kulkowe u mnie tez zagoszcza ![]() ![]() co do bezowych, to po prostu mnie nie urzekly, chyba za blada jestem.. tez niby nie daja koloru, ale jakos tak brudno sie w nich czulam, natomiast mithic rozswietlaja i ozywiaja twarz. choc wiem, ze sa tez dziewczyny, ktore bezyki lubia [Dimiti np]. z bezowych wole Nacre lub motyle - sa znacznie jasniejsze i ladniej rozswietlaja ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4136 |
Zakorzenienie
|
A Mythic nie sa jasniejsze od Nacres?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4137 |
Zakorzenienie
|
JAŚNIEJSZE, ALE NACRE PO PROSTU SĄ TRANSPARENTNE, WIĘC NIE PRZYCIEMNA cI TWARZY
![]() mianowicie, TAK KOCHAM NACRE, ŻE JUŻ KUPIŁAM BEŻYKI I KUPIĘ W LISTOPADZIE DODATKOWO MYTHIC.....ALE TAK MNIE KUSI, ŻEBY SOBIE ZAPASIK Z NACRE ZROBIĆ...BOTAKIE SĄ CUDNE I IDEALNE, ŻE JAK SIE SKOŃCZA KIEDYS TO SIE ZAPŁACZĘ CHYBA... ![]() nO POWIEDZCIE MI PROSZĘ, ŻE TO TYLKO MOJE CHCIEJSTWO, ŻE POJAWI SIE DZIESIĘĆ RAZY WIĘCEJ LEPSZYCH I JESZCZE DOSKONALSZYCH KOSMETYKÓW ![]() Ps. przepraszam za czcionkę....to z pośpiechu Edytowane przez mulier Czas edycji: 2009-10-22 o 13:56 Powód: GŁUPOTA |
![]() ![]() |
![]() |
#4138 |
Zakorzenienie
|
Nie bede Ci klamac ze jest inaczej
![]() Poki masz kase KUPUJ ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4139 |
Rozeznanie
|
No, kupuję, ale jak zwykle phon do brata o pożyczkę i paypala muszę założyć, a w koszyku na tru czekają chwilę na przelew?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4140 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() btw: widzialam dzis nowe Imperiale (We Wroclawiu tylko w Arkadach; od wczoraj). Cudo. Zachwycily mnie meteoryty (mam jasna skore a sa idealne, daja efekt rozswietlenia tylko; oczywiscie rozwe bede musiala wyjac gdy kupie). Zakochalam sie w Imperial Voyage ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.