| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |      | 10 | 32,26% | 
| Kraków |      | 15 | 48,39% | 
| Warszawa |      | 6 | 19,35% | 
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-07-20, 18:33 | #4651 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III

Cytat: 
    A za to od 10 do 13 sierpnia wybieram się do Krakowa  . Miniemy się tam z Tymeną o kilka dni....   
				__________________ Kot najgorszego sortu | |
|     | 
|  2009-07-20, 19:28 | #4652 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

ja zamachuję znad talerza parującej ogórkowej. Przepyszna jest. Wyprodukowałam na szczęście duży gar. Oczywiście już na talerzu zachciało mi się ozdobić kapką śmietany i się cholera zważyła  Ale w smaku pycha jest   Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-07-20 o 19:43 | 
|     | 
|  2009-07-20, 19:38 | #4653 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

Macham do Was międzyurlopowo. Powróconam z bułgarskich wakacji. Słoneczny Brzeg zabetonowany totalnie - wielgachne hotele-molochy, istna fabryka turystyczna. Wielojęzyczny tłum, sporo Niemców, Anglików, Skandynawów, Węgrów i Słowian. Mimo wszystko warto tam pojechać, aby dotknąć choć przez chwilę tej bałkańskiej pasji życia pomieszanej z melancholią. Kluczyć wśród uliczek zabytkowego Nessebaru, czy Sozopola albo spojrzeć z góry na słynną Dolinę Róż... Jednym słowem - było miło. Tak miło, że jakimś cudem zamiast upragnionej różanej rakiji nabyliśmy w wolnocłowym też różaną, tyle, że... wodę. Nie wiem, co ja mam z nią począć. Używać w charakterze toniku do twarzy  ? Dobrze, że zawartość pozostałych flaszek jest jak najbardziej prawidłowa. Zostawiam pozdrowienia i kilka zdjęć tego uroczego kraju. I jadę urlopować się dalej. Do zobaczenia   Edytowane przez Anuschka Czas edycji: 2009-07-20 o 19:41 | 
|     | 
|  2009-07-20, 19:46 | #4654 | |
				 | 

Cytat: 
  A woda różana do twarzy jak najbardziej  Ja się ostatnio zastanawiałam jak by się sprawowała w żelazku  u mnie właśnie zrobiło się czarno i leje   | |
|     | 
|  2009-07-20, 20:00 | #4655 | 
| niecnotliwa dziewica | 

U mnie juz polało. I chyba sobie zrobiłam pralniczą krzywdę... wstawiłam białe rzeczy na krótki program, tzw. odswiezanie i coś mi się to kręci i kręci - strasznie długo. Okazało się,ze nie dokręciłam programatora o te cwierć stopnia za mało i pierze się w 60 stopniach, jakiś program dla niemowlat ni się wlączył.... Mam tylko nadzieję,ze nic mi się nie skurczy w tej temperaturze - niby to głównie bawełna, ale zawsze...

__________________ I wanna hurt you just to hear you screaming my name | 
|     | 
|  2009-07-20, 20:30 | #4656 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-05 
				 | 

Anuschko, zwabilas mnie do watky tymi wakacyjnym zdjeciami. Zdjecia piekne   Chetnie bym sie do Bulgarii wybrala, bylam lat temu .... 20  Dzisiaj mialam fajny dzien, dalo sie operowac siedzac na krzeselku  Czad  Takim siedzacym chirurgiem moglabym byc, huehue. | 
|     | 
|  2009-07-20, 20:32 | #4657 | |
				 | 

Cytat: 
  przepraszam, ale wyobraźnia podsunęła mi widok jak wyciągasz stertę ubrań z pralki, a wszystkie wielkości śpioszków   | |
|     | 
|  2009-07-20, 21:00 | #4658 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Cytat: 
   Anuschko piękne zdjęcia z Bułgarii   Witajce popołudniowo   | |
|     | 
|  2009-07-20, 21:03 | #4659 | 
| RENTGEN RZĄDZI! | 

Witam się i ja,wróciłam z Kaszub,też mam parę zdjątek.Dziecię nadal się urlopuje,pojechaliśmy je odwiedzić    
				__________________ Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom   Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby     | 
|     | 
|  2009-07-20, 21:13 | #4660 | |
| niecnotliwa dziewica | 

Cytat: 
  Znajdź, proszę, jakiś nieumalowany element i mocno w niego odstukaj ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Anuschko, piękne zdjecia  miłego dalszego ciągu urlopowania życzę  Co warto jeszcze zamówić z BU do suchej, wrażliwej, naczynkowej cery? Tereska kochana poczęstowała mnie serum różanym i dawno mi juz nic tak nie uspokoiło skóry - chcę więcej  ale samego serum mi się chyba nie opłaca zamawiac...   
				__________________ I wanna hurt you just to hear you screaming my name | |
|     | 
|  2009-07-20, 21:45 | #4661 | ||
| Zakorzenienie | 

Koto, miniemy się    Cytat: 
 Cytat: 
  Dziewczyny polecają olejki do zmywania twarzy  ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Anuschko  Ale cudne foty, zazdroszczę Bułgarii   | ||
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-07-20, 21:53 | #4662 | ||
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
   | ||
|     | 
|  2009-07-20, 21:54 | #4663 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-05 
				 | 

Cytat: 
  Od kilku dni kompletuje zamowienie i okazuje sie, ze wszystko chce  Szkoda, ze konto wola nieee ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Rączki trzy  Ganglion, palec strzelajacy i zespol ciesni nadgarstka. Fajne, takie czyste i niezbyt stresujace. Podoba mi sie   | |
|     | 
|  2009-07-20, 21:58 | #4664 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Tymeno. Miniemy się  , niestety- zamówiłam już noclegi. 
				__________________ Kot najgorszego sortu | |||
|     | 
|  2009-07-20, 21:59 | #4665 | 
| Zakorzenienie | 

Olej monoi   olejek drzewko różane miałam od Tereni, pięknie pachniał ale nie mogę się przekonać to tego typu oczyszczania. Leje mi się po rękach  Może wacikiem byłoby lepiej   | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-07-20, 21:59 | #4666 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

Margot45  tharoon Dziękuję  Już mi lepiej  Anuschko jak pięknie  Miłego dalszego wypoczynku  Edit: Winterku pięknie  Ale najpiękniejszy oczywiście synek    
				__________________ Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę   www.facebook.com/FigarroScentStories https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam  Wymieniam się    Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2009-07-20 o 22:01 | 
|     | 
|  2009-07-20, 22:11 | #4667 | |
| Zakorzenienie | 

Ewa, dasz linka do noclegów? Sprawdzone masz miejsce? Może i my zostaniemy na noc w Krakowie. ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat: 
  Wiem co to ganglion  wyguglałam  ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Biegalam dzisiaj  podoba mi się  Daje mi siłe ten wysiłek i przynosi radosć, nie spodziewałam się tego. | |
|     | 
|  2009-07-20, 22:15 | #4668 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-10 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-07-20, 22:18 | #4669 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

Kochani - dzięki serdeczne za dobre słowo   Margocie - doczytałam o Twoich problemach z urlopem. Współczuję i mam nadzieję, że w końcu ten urlop dostaniesz. No bo jak inaczej? Teoretycznie to chyba muszą być przynajmniej dwa tygodnie urlopu w roku "ciurkiem"? Chyba, że to między bajki włożyć...? Mskladaczku - siedzący chirurgu  Jeszcze śliczna psinka Zuziankowa gdzieś mi tu w wątku mignęła. Cudo! To jeszcze raz - do miłego i za Wymiatające Zdrowie Wasze i Nasze - rumuńskim tym razem winem (też mnie się marzy ten kraj  ). | 
|     | 
|  2009-07-20, 23:27 | #4670 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-02 Lokalizacja: here in my head 
				 | 

Anuschko   Milego kolejnego urlopowania sie  Piekne zdjecia Bvlgari     
				__________________ "Mrs.Dalloway said she would buy the flowers herself." --- 'and with the way they talk, and with the way they smile' http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho | 
|     | 
|  2009-07-20, 23:42 | #4671 | ||||
				 | 

Witajcie wieczorową porą, zanim padnę na pysk postanowiłam jeszcze nadrobić wątek   Margotko jak czytam o Twoich problemach z urlopem to aż mnie telepie  Tomku    Kasiu  fajnie, że się odezwałaś  Cytat: 
  Ale myślę, że reszta krakowianek z wielką ochotą się z Tobą zobaczy  Jakby tutaj temat zginął, to jak wpiszesz w krakowskim wątku, to na pewno będzie odzew  Cytat: 
  Szczegóły omówimy bliżej Waszego przyjazdu  Cytat: 
 Anuschko piękne zdjęcia   życzę żeby dalsza część urlopu była równie udana  I Winterka widzę w pięknych okolicznościach przyrody coś poodpoczywała  Cytat: 
  Ja to w ogóle jestem radosna jak skowronek po prawie każdym wysiłku fizycznym  Dzisiaj były rolki jutro mam nadzieję na ściankę uderzyć  Jedno co mnie martwi, to biceps jaki zaczyna mi się formować  
				__________________ | ||||
|     | 
|  2009-07-21, 00:28 | #4672 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-02 Lokalizacja: Down Under 
				 | 

Cytat: 
  Anuschko, pozdrawiam cieplutko  I chciałam się dowiedzieć, czy Margot wyciągnęła śpioszki?  I jeszcze chciałam powiedzić Irce, że mnie też powiększają się mięśnie, tzw. bolidy nadoopne   ---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ---------- wszystkie śpiom, a? ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- Śpiom, kruca!   
				__________________ | |
|     | 
|  2009-07-21, 01:08 | #4673 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 Lokalizacja: UK 
				 | 

Dziecie obudzi mi sie lada chwila, wiec nie oplaca mi sie klasc, wiec czytam  , al emusze jeszcze poleciec troche na wstecznyn  Nieustannie zachwycam sie Zuzinowym Moriskiem  Anuschko witam pieknie i zachwycam sie zdjeciami  Winter, piekne te Kaszuby, szkoda, ze nigdy nie mialam okazji... i pewnie nie bede miala... Mskladaczku, dobrze, ze mialas lajtowy dzien, zasluzylas  Wybralas juz specjalizacje? ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- Figarro duzo zdrowia zycze!!! Rachela przypomniala mi o pesto  , z pewnoscia zrobie wkrotce, bo moj brat jest rownie makaronowy jak i ja   
				__________________ O książkach | 
|     | 
|  2009-07-21, 05:23 | #4674 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Cytat: 
    Miłego dnia. | |
|     | 
|  2009-07-21, 07:17 | #4675 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: B-awaria ;) 
				 | 

Druga   Witajcie   jestem już w PL i się cieszę   tyle pak i paczek dawno na mnie nie czekało   Miłego wtorku   | 
|     | 
|  2009-07-21, 08:44 | #4676 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

Powitać  mariolasl  Dziękuję bardzo  Już mi dużo lepiej  Podtrułam się  Dużo zdrowia, sił ,radości i miłości Ci życzę    Chyba pojadę zaraz na grzyby  Miłego dnia Wszystkim  Edit: 3 - a   
				__________________ Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę   www.facebook.com/FigarroScentStories https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam  Wymieniam się    | 
|     | 
|  2009-07-21, 09:00 | #4677 | 
| Piers do przodu Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Macham porannie   Wczoraj popełniłam kureczki marynowane - całe 9 słoiczków  nie mogłam się oprzeć, uwielbiam marynowane kureczki i gąski (ale to dopiero późną jesienią przy wyostrzonym wzroku  ) dziś mam zamiar popełnić konfiturę wiśniową na osobiste życzenie latorośli i zastanawiam się, czy jak bym wyciągnęła wiśnie z zalewy nalewkowej to czy by mi potem wyszedła była jaka konfitura stricte alkoholowo - tortowa??  poradźcie proszę   
				__________________ Dying is easy it's living that scares me to death .  | 
|     | 
|  2009-07-21, 09:02 | #4678 | ||||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-05 
				 | 

Cytat: 
  . Cytat: 
 Cytat: 
 Magnetico, bardzo Ciebie przepraszam  . oczywiscie,że Ciebie również. Po prostu zapomniałam ,ze tez jesteś z Trójmiasta. A bedzieszw II połowie sierpnia w Trójmiescie? Cytat: 
 Cytat: 
  . Cytat: 
 pozostałych Wymiatajacych też witam i macham  . pije kawke i os moze przegryze i pedze do kosmetyczki na pedi. aaa zapomniałabym dzisiaj przywoza nam stół    . jeszcze tylko tapeta w 2 mejscach do nałozenia i moskitiera na dzwi balkonowe i salon gotowy. | ||||||
|     | 
|  2009-07-21, 09:19 | #4679 | ||||||
| niecnotliwa dziewica | 

Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
  dobrze, ze jestescie, wiadomo kogo o co spytać i wiadomo,ze dobrze doradzą  Mskladaczku - trzeba sobie zatkać uszy i zamawiać  Cytat: 
 Irenko, mnie też telepie, ale co ja moge? Pozalić sięWam na watku mogę, i tyle. Cytat: 
 Poza tym, wolałabym jednak mieć biceps (a la Madonna  ) niż tę swoją oponkę. Niby ją lubie ale czasem by się przydało ją nieco zniwelować.... Cytat: 
  ) Sasiu - pranie wydobyłam we właściwym (w każdym razie na taki wygląda) rozmiarze, jedyna strata to taka, ze odkleiła mi się kokarda od sukienki i będę ją chyba musiała przyszyć... chociaż coś mi się plącze po pamięci, ze istnieje jakis rodzaj kleju do materiału, musialabym podpytać w pasmanteriii  Aaaa - i nie wiem, czy o to chodzi, ale figura a la J.Lo jest bardzo na czasie     | ||||||
|     | 
|  2009-07-21, 10:02 | #4680 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................ 
				 | 

Się przyszłam przywitać   Margot- weż jeszcze serum 2x renew z BU. Dla mnie okazal się fajniejszy niż różany. Pachnie obłędnie jakoś tak marcepanowo, choć to akurat najmniej ważne  Kasia-san - wydaje mi się, że z tych wiśni z nalewki, to alkohol ucieknie w trakcie ich konfiturowania, i raczej zrobią się kapciowate   
				__________________  | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.

to niech posluzy za komentarz
 to niech posluzy za komentarz