|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |
|
10 | 32,26% |
| Kraków |
|
15 | 48,39% |
| Warszawa |
|
6 | 19,35% |
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III
Cytat:
|
|
#4652 |
|
Zakorzenienie
|
ja zamachuję znad talerza parującej ogórkowej. Przepyszna jest. Wyprodukowałam na szczęście duży gar. Oczywiście już na talerzu zachciało mi się ozdobić kapką śmietany i się cholera zważyła Ale w smaku pycha jest Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-07-20 o 19:43 |
|
|
|
#4653 |
|
Wtajemniczenie
|
Macham do Was międzyurlopowo. Powróconam z bułgarskich wakacji. Słoneczny Brzeg zabetonowany totalnie - wielgachne hotele-molochy, istna fabryka turystyczna. Wielojęzyczny tłum, sporo Niemców, Anglików, Skandynawów, Węgrów i Słowian. Mimo wszystko warto tam pojechać, aby dotknąć choć przez chwilę tej bałkańskiej pasji życia pomieszanej z melancholią. Kluczyć wśród uliczek zabytkowego Nessebaru, czy Sozopola albo spojrzeć z góry na słynną Dolinę Róż... Jednym słowem - było miło. Tak miło, że jakimś cudem zamiast upragnionej różanej rakiji nabyliśmy w wolnocłowym też różaną, tyle, że... wodę. Nie wiem, co ja mam z nią począć. Używać w charakterze toniku do twarzy ? Dobrze, że zawartość pozostałych flaszek jest jak najbardziej prawidłowa.Zostawiam pozdrowienia i kilka zdjęć tego uroczego kraju. I jadę urlopować się dalej. Do zobaczenia Edytowane przez Anuschka Czas edycji: 2009-07-20 o 19:41 |
|
|
|
#4654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A woda różana do twarzy jak najbardziej Ja się ostatnio zastanawiałam jak by się sprawowała w żelazku ![]() u mnie właśnie zrobiło się czarno i leje
|
|
|
|
|
#4655 |
|
niecnotliwa dziewica
|
U mnie juz polało. I chyba sobie zrobiłam pralniczą krzywdę... wstawiłam białe rzeczy na krótki program, tzw. odswiezanie i coś mi się to kręci i kręci - strasznie długo. Okazało się,ze nie dokręciłam programatora o te cwierć stopnia za mało i pierze się w 60 stopniach, jakiś program dla niemowlat ni się wlączył.... Mam tylko nadzieję,ze nic mi się nie skurczy w tej temperaturze - niby to głównie bawełna, ale zawsze...
|
#4656 |
|
Zakorzenienie
|
Anuschko, zwabilas mnie do watky tymi wakacyjnym zdjeciami. Zdjecia piekne
Chetnie bym sie do Bulgarii wybrala, bylam lat temu .... 20 ![]() Dzisiaj mialam fajny dzien, dalo sie operowac siedzac na krzeselku Czad Takim siedzacym chirurgiem moglabym byc, huehue.
|
|
|
|
#4657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Anuschko piękne zdjęcia z Bułgarii ![]() Witajce popołudniowo |
|
|
|
|
#4659 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Witam się i ja,wróciłam z Kaszub,też mam parę zdjątek.Dziecię nadal się urlopuje,pojechaliśmy je odwiedzić
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4660 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Znajdź, proszę, jakiś nieumalowany element i mocno w niego odstukaj ![]() Anuschko, piękne zdjecia Co warto jeszcze zamówić z BU do suchej, wrażliwej, naczynkowej cery? Tereska kochana poczęstowała mnie serum różanym i dawno mi juz nic tak nie uspokoiło skóry - chcę więcej
|
|
#4661 | ||
|
Zakorzenienie
|
Koto, miniemy się
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Anuschko |
||
|
|
|
#4662 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Od kilku dni kompletuje zamowienie i okazuje sie, ze wszystko chce ![]() Szkoda, ze konto wola nieee ![]() Rączki trzy ![]() Ganglion, palec strzelajacy i zespol ciesni nadgarstka. Fajne, takie czyste i niezbyt stresujace. Podoba mi sie
|
|
|
|
|
#4664 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tymeno. Miniemy się , niestety- zamówiłam już noclegi.
|
|
#4665 |
|
Zakorzenienie
|
Olej monoi
Może wacikiem byłoby lepiej
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4666 |
|
Zakorzenienie
|
Margot45
tharoon Dziękuję Już mi lepiejAnuschko jak pięknie Edit: Winterku pięknie Ale najpiękniejszy oczywiście synek
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam Wymieniam się Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2009-07-20 o 22:01 |
|
|
|
#4667 | |
|
Zakorzenienie
|
Ewa, dasz linka do noclegów? Sprawdzone masz miejsce? Może i my zostaniemy na noc w Krakowie.
---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
Wiem co to ganglion wyguglałam ![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Biegalam dzisiaj |
|
|
|
|
#4668 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4669 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochani - dzięki serdeczne za dobre słowo
Margocie - doczytałam o Twoich problemach z urlopem. Współczuję i mam nadzieję, że w końcu ten urlop dostaniesz. No bo jak inaczej? Teoretycznie to chyba muszą być przynajmniej dwa tygodnie urlopu w roku "ciurkiem"? Chyba, że to między bajki włożyć...? Mskladaczku - siedzący chirurgu ![]() Jeszcze śliczna psinka Zuziankowa gdzieś mi tu w wątku mignęła. Cudo! To jeszcze raz - do miłego i za Wymiatające Zdrowie Wasze i Nasze - rumuńskim tym razem winem (też mnie się marzy ten kraj ).
|
|
|
|
#4670 |
|
Zakorzenienie
|
Anuschko
|
#4671 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie wieczorową porą, zanim padnę na pysk postanowiłam jeszcze nadrobić wątek
![]() Margotko jak czytam o Twoich problemach z urlopem to aż mnie telepie ![]() Tomku ![]() Kasiu ![]() Cytat:
![]() Ale myślę, że reszta krakowianek z wielką ochotą się z Tobą zobaczy ![]() Jakby tutaj temat zginął, to jak wpiszesz w krakowskim wątku, to na pewno będzie odzew ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Anuschko piękne zdjęcia życzę żeby dalsza część urlopu była równie udana I Winterka widzę w pięknych okolicznościach przyrody coś poodpoczywała ![]() Cytat:
![]() Ja to w ogóle jestem radosna jak skowronek po prawie każdym wysiłku fizycznym ![]() Dzisiaj były rolki jutro mam nadzieję na ściankę uderzyć ![]() Jedno co mnie martwi, to biceps jaki zaczyna mi się formować ![]()
|
|
#4672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Anuschko, pozdrawiam cieplutko I chciałam się dowiedzieć, czy Margot wyciągnęła śpioszki? I jeszcze chciałam powiedzić Irce, że mnie też powiększają się mięśnie, tzw. bolidy nadoopne ![]() ---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ---------- wszystkie śpiom, a? ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- Śpiom, kruca!
|
|
#4673 |
|
Zakorzenienie
|
Dziecie obudzi mi sie lada chwila, wiec nie oplaca mi sie klasc, wiec czytam
, al emusze jeszcze poleciec troche na wstecznyn![]() Nieustannie zachwycam sie Zuzinowym Moriskiem ![]() Anuschko witam pieknie i zachwycam sie zdjeciami Winter, piekne te Kaszuby, szkoda, ze nigdy nie mialam okazji... i pewnie nie bede miala... Mskladaczku, dobrze, ze mialas lajtowy dzien, zasluzylas Wybralas juz specjalizacje?---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- Figarro duzo zdrowia zycze!!! Rachela przypomniala mi o pesto , z pewnoscia zrobie wkrotce, bo moj brat jest rownie makaronowy jak i ja
|
|
#4674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miłego dnia. |
|
|
|
|
#4675 |
|
Zakorzenienie
|
Druga
Witajcie ![]() ![]() jestem już w PL i się cieszę tyle pak i paczek dawno na mnie nie czekało ![]() ![]() Miłego wtorku |
|
|
|
#4676 |
|
Zakorzenienie
|
Powitać
mariolasl Już mi dużo lepiej ![]() Dużo zdrowia, sił ,radości i miłości Ci życzę Chyba pojadę zaraz na grzyby ![]() Miłego dnia Wszystkim Edit: 3 - a
|
#4677 |
|
Piers do przodu
|
Macham porannie
Wczoraj popełniłam kureczki marynowane - całe 9 słoiczków nie mogłam się oprzeć, uwielbiam marynowane kureczki i gąski (ale to dopiero późną jesienią przy wyostrzonym wzroku poradźcie proszę
|
#4678 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Magnetico, bardzo Ciebie przepraszam Cytat:
Cytat:
Cytat:
pozostałych Wymiatajacych też witam i macham pije kawke i os moze przegryze i pedze do kosmetyczki na pedi. aaa zapomniałabym dzisiaj przywoza nam stół jeszcze tylko tapeta w 2 mejscach do nałozenia i moskitiera na dzwi balkonowe i salon gotowy. |
||||||
|
|
|
#4679 | ||||||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dobrze, ze jestescie, wiadomo kogo o co spytać i wiadomo,ze dobrze doradzą Mskladaczku - trzeba sobie zatkać uszy i zamawiać ![]() Cytat:
Irenko, mnie też telepie, ale co ja moge? Pozalić sięWam na watku mogę, i tyle. Cytat:
Poza tym, wolałabym jednak mieć biceps (a la Madonna ) niż tę swoją oponkę. Niby ją lubie ale czasem by się przydało ją nieco zniwelować....Cytat:
)Sasiu - pranie wydobyłam we właściwym (w każdym razie na taki wygląda) rozmiarze, jedyna strata to taka, ze odkleiła mi się kokarda od sukienki i będę ją chyba musiała przyszyć... chociaż coś mi się plącze po pamięci, ze istnieje jakis rodzaj kleju do materiału, musialabym podpytać w pasmanteriii ![]() Aaaa - i nie wiem, czy o to chodzi, ale figura a la J.Lo jest bardzo na czasie |
||||||
|
|
|
#4680 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Się przyszłam przywitać
![]() Margot- weż jeszcze serum 2x renew z BU. Dla mnie okazal się fajniejszy niż różany. Pachnie obłędnie jakoś tak marcepanowo, choć to akurat najmniej ważne ![]() Kasia-san - wydaje mi się, że z tych wiśni z nalewki, to alkohol ucieknie w trakcie ich konfiturowania, i raczej zrobią się kapciowate
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:39.

Wrócę w ostatnim tygodniu sierpnia. Jeżeli jeszcze będziesz to oczywiscie
Prawdopodobnie będę w mieście Kraka dzień lub dwa w okolicy 17-22 sierpnia. Czy któraś z Was spotkałaby się ze mną?
Nie jest to jeszcze pewne ale na wszelki wypadek wziełabym od Was nr telefonu, bo od 18go nie bede miała dostępu do sieci 
to niech posluzy za komentarz 

Ale w smaku pycha jest 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Już mi lepiej

poradźcie proszę