![]() |
#4711 |
PIP.
|
Dot.: Guerlain-kolorówka
A ja mam dołek ostatnio i jak tak dalej pójdzie to klikne w końcu te duże mythic kulkowe na pocieszenie
![]()
![]() |
#4712 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=p4w;15024441, a jak jest więcej kulek (Pastele, Imperiale) to przesypuję część kulek to czystego opakowania po pudrze sypkim, szczelnie zakręcam i przechowuję na później, a w opakowaniu mam luz i spokojnie zbieram pyłek
![]() dodatkowo mam czyste (niemiziane) kuleczki na dosypywanie ![]() Genialne, chyba odgapie od Ciebie, musze tylko znaleźć jakieś opakowanie zatępcze ![]() Ale mi się tylko tak wydawało, że Immolation coś takiego pisała, nie jestem pewna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4713 |
Wtajemniczenie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;15014519]
Ja mam https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...fessionnel.htm . Bardzo mi odpowiadaja. Mam dwa; jeden do Mythic drugi do Pasteli. Piore je po jednym, maksymalnie po uzyciach. Jeden z nich mam od maja chyba. Przezyl okolo 50 pran i wypadly do tej pory chyba 4 wloski.[/QUOTE] Dzięki za odpowiedź, będę się musiała wybrać w takim razie do sephory |
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
Raczkowanie
|
dzieki za odpowiedz, chyba rzeczywiscie kupie sobie na poczatek TBS, mam poczucie ze jest bardzo zbity i gesty - imho bedzie nabieral bardzo duzo i rozprowadzajac tworzyl maske. Natomiast Dior mimo ze jest bardzo gesty glebiej to wierzchnia warstwa jest super miekka i 'luzna', wiec jesli bede nabierac super delikatnie to lepiej bedzie mieszal - dylematy (tym bardziej ze oba pedzle dzieli 5 euro wiec roznica zadna, a moze bedzie milosc na cale zycie)
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4716 |
Rozeznanie
|
Nacre mi chyba przejdą koło nosa, bo źle przelałam kasę z paypala, a do czasu aż ją odzyskam to promocja na tru się skończy, a w aktualnej cenie na all to póki co podziękuję. Tak więc
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4717 |
Zakorzenienie
|
Moje skarby
![]() ![]() Marzą mi sie imperiales ![]() czy ktoś ma porownanie motyli z impriales, chodzi o zdjęcie ? przejrzałam wczoraj cały wątek od strony 1 i juz zaczęło mi sie mylić. Jesli było juz takie porownanie to bardzo proszę o naprowadzenie czy beige chic są jasniejsze czy ciemniejsze od imperiali? bo bc troszke mnie bieliły ![]() Edycja: Juz znalazłam ![]() ![]() Edytowane przez kasiasiar Czas edycji: 2009-11-01 o 17:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#4718 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4719 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4720 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4721 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4722 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, jak to jest z pomadką KissKiss Baby? Jeżeli ona jest półtransparentna, a ja naturalnie mam ciemne usta to cokolwiek na nich będzie widać?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4724 |
Konto usunięte
|
sine.ira - ja sobie też pozwole powychwalać pędzle EDM - są cudowne, m.in też dlatego, że żadnym zwierzem się nie miziasz, bo i zwierz żaden nie ucierpiał
![]() Są mieciutkie i bardzo delikatne, a przy tym świetnie się sprawdzają (przy różnych rodzajach pudrów czy różów) Ja swoje kupowałam z dziewczynami z forum mineralnego - za bardzo małe pieniądze |
![]() ![]() |
![]() |
#4725 |
Rozeznanie
|
Szukam swatch'y cieni Guerlain, Diora jest sporo, a Guerlain nie mogę znaleźć:
http://www.allegro.pl/item791032716_...na_edycja.html Z góry dziękuję! |
![]() ![]() |
![]() |
#4726 |
Zakorzenienie
|
Edytowane przez desti Czas edycji: 2009-11-01 o 18:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4727 |
Zakorzenienie
|
a to chyba limitowanka?
![]()
#4728 |
Rozeznanie
|
Dzięki! One chyba trochę za różowe , przynajmniej tak mi się wydaje. Zastanawiam się, kilka stron wczesniej Ilios wklejała swatche cieni motylowych, są teraz na all, ale sprzedająca ma tez te i tak się zastanawiam, czy którys nie kliknąć, ale kusi mnie jeszcze limitowanka Diora jesienna, dzisiaj się malowałam Incognito, są super kremowe, i jeżeli te limiotwane tez sa takie, to bym je jednak wybrała, sama nie wiem, mam dużo dcieni, ale któreś z tych 3 bym chciała.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też mam dwa pędzle EDM i są bardzo milusie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4731 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4733 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4734 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4736 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Teraz wypatrzylam sobie na tru tweedowy róż chanelki, mimo, ze niezbyt lubie roz na sobie i boje sie efektu ruskiej lalki to jak nie ozywie czyms buzi mówią o mnie że wyglądam choro itp. ![]() A na kosci policzkowe mam fajny puder brązujący estee lauder dwukolorowy, ostatnio sie wystraszyłam bo mazałam po nim bardzo miękkim pędzlem z EDM i zrobiła się na nim taka dziwna jakby skamieniała warstewka, ale wzięłam twardszy pędzel i na szczęście zeszła, EDM mam nadzieje że spiszę się do meteorytów ![]() Idę buszować trochę po truskawie ![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Polecam long handled kabuki, mam i używałam do kulek takich niefirmowych ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Chyba znalazłam kolejne cudeńko na którę bedę sie napalać ![]() podaje linka cobyście też mogły się poślinić http://www.temptalia.com/guerlain-bl...hotos-swatches Teraz trzeba sprawdzić opinie na KWC ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() róże Guerlain są przepiękne ![]() ![]()
![]() |
#4738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja uwielbiam różowe policzki.. czaiłam się nawet na russian doll.. może jeszcze kiedyś kupię. póki co nakładam pink fresh ![]() ja to już boję się wchodzić na stronę truskawy, zwłaszcza odkąd rozszerzyli asortyment guerlain'a.. ehh i w dodatku fotek nie dodali i nie mam nawet czym oczu cieszyć ![]()
![]() |
#4739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy jest puchaty czy zwarty?Moim zdaniem pośredni - jest tak miękki, ze puchatość wynika jakby z samego faktu niesamowitej miękości - myzia twarz takimi jedwabnymi muśnięciami, nie wiem jak mogłam się katować sephorowymi pędzlami, naprawdę. A zamawiam sobie sama te pędzlaki, pośrednictwo allegro tradycyjnie zawyża koszty (biorąc pod uwagę,ze można mieć ten pędzelek za około 20 zł) Acha no i można je prać i prać, i prać, i prać, i prać, i dobrze się trzymają - nie deformują, nie rozczapierzają,nie zniekształcają - to moje idealne pędzle no, może żeby jeszcze te rączki były mniej eko a bardziej dla srok ![]()
Edytowane przez majade Czas edycji: 2009-11-01 o 21:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4740 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:24.