| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |      | 10 | 32,26% | 
| Kraków |      | 15 | 48,39% | 
| Warszawa |      | 6 | 19,35% | 
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-07-21, 14:41 | #4711 | ||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-10 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III

Dzieńdoberek   Cytat: 
  . Ja też bardzo chciałabym Cie poznać  . I w drugiej połowie sierpnia będę w Trójmieście (może z wyłączeniem weekendów). Cytat: 
   Chociaż jak już komuś się uda, to przeważnie jestem zadowolona, bo czasem fajnie jest się porządnie zmęczyć. Od paru dni mam nowe okulary z nowymi (nieporysowanymi) szkłami i wreszcie dobrze i wyraźnie widzę, ale jest kurczę jeden minus... Dopiero teraz dokładnie widzę, jaką mam fatalną cerę  Normalnie tragedia, nie mogę na siebie patrzeć. | ||
|     | 
|  2009-07-21, 14:42 | #4712 | |
| Piers do przodu Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
  idź na intensywną terapię - tam najardziej potrzebują silnych, zdolnych i trzeźwo myślacych ludzi   
				__________________ Dying is easy it's living that scares me to death .  Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-07-21 o 14:47 | |
|     | 
|  2009-07-21, 14:56 | #4713 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-05 
				 | 

jestem juz w domku.  czekam na panow od stołu i krzeseł. Your Angel,  . | 
|     | 
|  2009-07-21, 15:30 | #4714 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 Lokalizacja: UK 
				 | 

Witojcie!   Rodzice zabrali pogode do Polski  Juz drugi dzien leje, rozkoszuje sie wiec cieplem domowym  Zuzinko, maly wycalowany  Cytat: 
 Bardzo trudne i ciekawe specjalizacje sobie wybralas, ale przeciez twoj mozg wymiata   
				__________________ O książkach | |
|     | 
|  2009-07-21, 15:33 | #4715 | 
| czyli Endżi Zarejestrowany: 2007-07 Lokalizacja: Home is where the heart is 
				 | 

Ago, ja tez posyłam buziaka - a co!     Składaczku,  za pomyślny przebieg procesu podejmowania decyzji   
				__________________ pachnę | 
|     | 
|  2009-07-21, 15:34 | #4716 | |
| rude jest piękne:) Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: nad jeziorem 
				 | 

Cytat: 
 Magda dasz rade i bedziesz najbardziej "ludziowym lekarzem"  Kasia-san Subaru Forester  Dorotko   
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | |
|     | 
|  2009-07-21, 15:39 | #4717 | ||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
  ja jeszcze bardzo lubie Cetaphil: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ra-wersja.html swietnie lagodzi i nawilza  mysle, ze na takie Twoje podraznienia tez by sie sprawdzil. Cytat: 
    Cytat: 
  polazlam do parku. kupilam sobie kebab. i maliny. i chillowalam na lawce. podgladalam myszy polne, ktore w najlepsze bawily sie za moimi plecami. a pozniej podkarmilam je troche. a na koncu zrobilam im kilka zdjec  tylko, ze za pozno im fotke strzelilam, jak juz wszystko pozarly i sie rozpierzchly... dobrze mi zrobily te wagary. odpoczelam. dotlenilam sie troche. posiedzialabym jeszcze, ale deszcz mnie przegonil... a przejazdzka... to scisle tajne. na PW    Cytat: 
  Winterku, mignal mi gdzies przed oczami Twoj synek. fajny chlopak  przepraszam, ze tak wybiorczo sie odnosze, ale ostatnie kilka dni bylam nieprzytomna... MYSZ   Edytowane przez mirra77 Czas edycji: 2009-07-21 o 16:13 | ||||
|     | 
|  2009-07-21, 16:38 | #4718 | 
				 | 

mam juz stół i krzesła   . | 
|     | 
|  2009-07-21, 16:53 | #4719 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-02 Lokalizacja: Down Under 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  Hm, jak by Ci tu powiedzieć, Vesenko droga, wkraczasz na krętą drogę pełną pokus i niebezpieczeństw.   Pięknych przedmiotów do ozdabiania jest mnóstwo, przecudnych serwetek jeszcze więcej, a możliwość kombinacji pierwszych z drugimi niemal nieograniczona. A jaki to jest wydatek, głównie energetyczny, bo talent niestety męczy   . I widzisz do czego prowadzi?! Do tego, że człowiek nolens volens musi pisać bloga!  A już tak na poważnie - napiszę Ci PW w kwestii wspomnianych przez Ciebie materiałów, cobyś połowy wypłaty nie zostawiła w sklepie u plastyków  Mirro - a te bóle głowy to nie wymagają czasem wizyty u lekarza?  Magnetico, coś z tymi nowymi okularami musi być nie tak. Wszak wszystkieśmy tu piękne i powabne, Ty przeca też.  To lustra kłamią. Patrzcie państwo, i okulary też.   
				__________________ | ||
|     | 
|  2009-07-21, 16:57 | #4720 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-05 
				 | 

Agus, zrobisz poka-poka?  Gratuluje stolu, stol w domu to podstawa.  Dziewczyny, dzieki  Jakos to bedzie... Znow zaczelam rozmyslac i leb mnie rozbalal. Ide spac   | 
|     | 
|  2009-07-21, 19:12 | #4721 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

Witajcie   Podnoszę wątek bo nie mogę patrzeć jak sie gdzieś błąka... a na czytanie wsteczne nie mam siły, wakacje a ja jestem ledwo zywa   ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Tereniu, Moris- rózowy pępuszek-brzuszek   Anuschko, piękna Bułgaria  Cytat: 
  ...i Tymena bedzie   | |
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-07-21, 19:36 | #4722 | 
				 | 

robie poka-poka.  w profilu. ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- troszke to potrwa bo mam jakies trudnosci  . | 
|     | 
|  2009-07-21, 19:39 | #4723 | 
				 | 

A ja już zagryzam pazury z oczekiwania .... Zakupiłam piękne wiśnie - będzie konfitura  a przejeżdżając koło ogródków działkowych zobaczyłam chmarę szpaków - fala miała z 500 ptaków - działkowicze nie mają szans   
				__________________ Dying is easy it's living that scares me to death .  | 
|     | 
|  2009-07-21, 19:48 | #4724 | 
				 | 

ufff.  poszło. | 
|     | 
|  2009-07-21, 20:32 | #4725 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 Lokalizacja: UK 
				 | 

Cytat: 
 Bardzo ladne   
				__________________ O książkach | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-07-21, 20:47 | #4726 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Cytat: 
  Dziękuję Ci bardzo i czekam z niecierpliwością  Od dawna ciekawi mnie ta technika i teraz jest dobry moment żeby spróbować  Mam kilka pomysłów, które bardzo chętnie wykorzystam w praktyce . Czas się trochę porozwijać. Do tej pory głównie malowałam na ceramice, w efekcie mam pomalowaną dużą część talerzy i kubków (a to,że każdy ma  inny wzór jest dla sprawy całkiem nieistotne  ) Mam tylko nadzieję,że starczy mi czasu na gotowanie i pieczenie   | |
|     | 
|  2009-07-21, 21:44 | #4727 | ||||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Cytat: 
  i jeszcze raz dziekuję za próbaski   Cytat: 
    Mariolu  Cytat: 
  , proszę pomizać mini Morisa  Cytat: 
  Cytat: 
  Gratulacje, bardzo ładny zestaw   Cytat: 
  Wtajcie wieczornie  ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Zatukłem wątek powitaniem    | ||||||
|     | 
|  2009-07-21, 22:16 | #4728 | 
				 | 

Nie zatłukłeś. ja zatłukę  . Mariolu, Tharoonie dziekuje. to taki zwykły drewniany stoł. ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- dobranoc. | 
|     | 
|  2009-07-21, 22:30 | #4729 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-05 
				 | 

A wlasnie, ze ja zatluke!   Wyspalam sie, pokijaszkowalam i juz mi lepiej  Ago, b. ladny stol  Zuzino, czemu ten Moris taki slodki? Chce takiego, nooo. Po brzusiu go wymiziaj. Taki fajny (jeszcze) golutki ma   | 
|     | 
|  2009-07-21, 22:32 | #4730 | 
| Czekam na Ragnarok Zarejestrowany: 2006-05 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Dobry wieczór.  Wątek przeleciałam pobieżnie. Śliczne te polne myszki. Dosłownie zjadły mnie dzisiaj komary. Plaga. Masakra. Całe ciało swędzi i tak sobie rozdrapałam dłoń, że aż spuchła. Brrrr... Nienawidzę gadzin! Niedawno wróciłam, więc dopiero zabieram się do A6W, ale mi się tak nie chce... Dzisiaj 9 dzień. Dobrej nocy   | 
|     | 
|  2009-07-21, 22:47 | #4731 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-08 Lokalizacja: sklepy cynamonowe 
				 | 

O, przyznam po cichu, że dla mnie to właśnie okropne jest. Nie bijcie! Sama nie wiem, kiedyś tak uwielbiałam wszystkie zwierzęta, a z wiekiem kompletnie mi odbija i obecnie nie uznaję żadnych [domowych] poza kotami, szczurami i świnkami morskimi... Psy odpadły w pierwszej kolejności, nie zachwycają mnie żadne - nawet te rasy, które kiedyś chciałam mieć. Choć na poziom empatii nie ma to żadnego wpływu. Mam dzisiaj fatalny dzień: zaczął się zdecydowanie za wcześnie i był zdecydowanie zbyt irytujący. Miałam przyjemność przespacerować się koło KDT tuż przed całą akcją [o czym dowiedziałam się kilka godzin później, jak rozpierducha trwała na całego]; objechałam całe miasto na głodniaka i nie znalazłam nic, na co chciałabym wydać pieniądze. We wszystkim wyglądam fatalnie, nic mi się nie podoba, na nic nie mam ochoty. No to ponarzekałam. Ciekawe, czy zabiję tym wątek ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)  
				__________________ Between men and women there is no friendship possible. There is passion, enmity, worship, love, but no friendship. Oscar Wilde | 
|     | 
|  2009-07-21, 22:55 | #4732 | 
				 | 

Nie zabijesz   Widziałam też akcję V i powiem szczerze - jestem totalnie wkrzona na tych "kupców"  żeby własne niemowlęta uskuteczniać jako kartę przetargową  normalnie odebrałabym im prawa rodzicielskie  Interesowałam się tą sprawą od lat i muszę stwierdzić, że warcholstwo wyszło pełną gęba  bo rację ma kto głośniej krzyczy .... jeszcze liberum veto i po sprawie ... echhh szkoda nerwów ... inni jakoś się dogadali (patrz Stadion) no ale przy "patyku" to dopiero lokalizacja .... 
				__________________ Dying is easy it's living that scares me to death .  Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-07-21 o 22:56 | 
|     | 
|  2009-07-21, 23:06 | #4733 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-08 Lokalizacja: sklepy cynamonowe 
				 | 

Mnie również ręce opadły. Te ich łamiące się głosy, że ich oszukali, że wyrzucili, że nikt im nie proponował zastępczych miejsc i nikt z nimi nie rozmawiał. Że mordercy, gestapowcy - nie no, jak można tak pieprzyć?! Przekrój przez zbiorową histerię: wisienka na torcie w postaci teatralnego śpiewania Roty. Słów brakuje na rozsądny komentarz, naprawdę. Dopisek: O dzieciach już nawet nie wspominam, skrajna nieodpowiedzialność i głupota. Żywych tarcz im się zachciało. 
				__________________ Between men and women there is no friendship possible. There is passion, enmity, worship, love, but no friendship. Oscar Wilde Edytowane przez rachela Czas edycji: 2009-07-21 o 23:10 | 
|     | 
|  2009-07-22, 05:11 | #4734 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Miłego dnia. | 
|     | 
|  2009-07-22, 08:33 | #4735 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

Druga  Powitać  No dzisiaj czuję się wspaniale   :jup  i: mirra77 dużo  zostawiam i niech te bóle już miną  agaa13 stół i krzesła śliczne  Miłego dnia Wszystkim życzę  Idę kręcić lody z białej czekolady  Podam je dzisiaj z syropem klonowym   
				__________________ Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę   www.facebook.com/FigarroScentStories https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam  Wymieniam się    | 
|     | 
|  2009-07-22, 08:39 | #4736 | 
				 | 

Figarro   od rana kusisz - dałabyś chociaż przepis i jakie poka poka jak wyszły  Macham porannie wpadnięta w ciąg Ambre Russe - przy takiej pogodzie trza się czuć na rauszu cały czas - łatwiej przejdzie  a dodatkowo tak ładnie i inaczej niż zimą rozwija się na skórze  - tak słodko ziołowo wermutowo, herbaciano i szampańsko jednocześnie - słodko ale z pazurem   
				__________________ Dying is easy it's living that scares me to death .  | 
|     | 
|  2009-07-22, 08:41 | #4737 | 
				 | 

witam, Mskladaczku, Figarro-dziekuje. | 
|     | 
|  2009-07-22, 08:42 | #4738 | 
| niecnotliwa dziewica | 

Trzecia   Czy ktoś coś słyszał, czy w tym roku w ogóle będzie lato...? | 
|     | 
|  2009-07-22, 08:43 | #4739 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

Cytat: 
  Ale będzie  A przepis zaraz odnajdę i wkleję  Edit: Proszę bardzo  Przepis już kiedyś wklejałam ,ale był chyba marzec i lody nam wtedy nie w głowie były  http://www.kuron.com.pl/przepisy/art1180.html Dodam,że bardzo ważne jest to mieszanie co 30minut( min.3-4 razy) A przepisu na pyszne domowe lody dłuuuugo szukałam i robiłam już wiele. Ale odkąd ten znalazłam już innego nie chcę.Pierwszy raz robiłam wg. przepisu jednak wychodzą troszkę za słodkie.Ja zmniejszyłam ilość cukru do ok. 50-60g i dodałam troszkę cukru waniliowego. Smacznego!!!!!! 
				__________________ Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę   www.facebook.com/FigarroScentStories https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam  Wymieniam się    Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2009-07-22 o 09:00 | |
|     | 
|  2009-07-22, 08:57 | #4740 | 
| Zakorzenienie | 

| 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.

Niedrogi był. Tylko 200 tysięcy
 Niedrogi był. Tylko 200 tysięcy  A taki ogromny że się ledwo mieści na podjeździe pod drzwiami właściciela i musiałam z niego wysiąść jeszcze przed bramką, po później bym juz nie dała rady
 A taki ogromny że się ledwo mieści na podjeździe pod drzwiami właściciela i musiałam z niego wysiąść jeszcze przed bramką, po później bym juz nie dała rady