| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |      | 10 | 32,26% | 
| Kraków |      | 15 | 48,39% | 
| Warszawa |      | 6 | 19,35% | 
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-07-22, 09:01 | #4741 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-06 Lokalizacja: z kamerą wśród zwierząt 
				 | 

Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III

za winkla zapracowania i tela   | 
|     | 
|  2009-07-22, 09:03 | #4742 | 
| niecnotliwa dziewica | 

| 
|     | 
|  2009-07-22, 09:03 | #4743 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

No jak to tak tylko tele?   Nie ma kota ni korali? 
				__________________ Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę   www.facebook.com/FigarroScentStories https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam  Wymieniam się    Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2009-07-22 o 09:04 | 
|     | 
|  2009-07-22, 09:05 | #4744 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-05 
				 | 

pada.....

| 
|     | 
|  2009-07-22, 09:05 | #4745 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-01 
				 | 

Heloł    Kobity nie narzekajcie  lato jeszcze jest i będzie, a że trochi rozkapryszone to co  Grunt, że nie trzeba kurtek i buciorów nosić  rano wskakujemy w cienkie ciuchy, baletki/sandałki na nogi i w drogę. Straszne marudy z Was   
				__________________ | 
|     | 
|  2009-07-22, 09:06 | #4746 | 
| Piers do przodu Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Kffiatku - a ładnie to tak zza winkla / węgła??   Figarro - dzięki  będę czynić jak będę miała dzień bez pracy  Lato BĘDZIE - w sierpniu   
				__________________ Dying is easy it's living that scares me to death .  | 
|     | 
|  2009-07-22, 09:12 | #4747 | 
				 | 

Ja wiedzialam, ze tak bedzie   potemu i sie tu pchac nie scialam a teraz, prosze kawka Inka, kot-a na kolanach tesknych okna pootwierane i czytam to co wymietli korali nie ma poluje na nowa pasje, typ jeszcze nie okreslony  zapracowanam okrutnie postanowilam skrocic tydzien pracujacy do srody tak coby od czwartku moc zdobywac ( z doskoku ) polnocne krainy i chyba mi sie ta sroda nie uda  w nagrode gdzies tak w okolicach wtorkowego czwartku wirtualnie strzelilam Etre w ozdobnym szkle, bo co mam nie miec ( tej nagrody ) nie pamietam ponadto kiedym byla w przybytku zwanym sklepem   | 
|     | 
|  2009-07-22, 09:13 | #4748 | |
| Zakorzenienie | 

Nie becz   Cytat: 
 Jaka optymistka!  Kasia, kiedyś podawałaś mi linka do odżywek indyjskich. Co to było?      | |
|     | 
|  2009-07-22, 09:17 | #4749 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

Cytat: 
   Idę już kręcić te lody bo do wieczora ich jeszcze nie będzie  A planowane są na deser po obiedzie  Pa pa  A i zapomniałam że ja dzisiaj mam 6 dzień ćwiczeć A6W   
				__________________ Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę   www.facebook.com/FigarroScentStories https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam  Wymieniam się    | |
|     | 
|  2009-07-22, 09:18 | #4750 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: B-awaria ;) 
				 | 

Heloł    , Skarb uprowadzony przez babcię  spaceruje  ja nadrabiam wstecznie... I częstuję imieninowym ciachem...  ( i nie tylko) bez zdjęć niestety aparat też mi uprowadzili  Miłej środy! | 
|     | 
|  2009-07-22, 09:20 | #4751 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-07-22, 09:25 | #4752 | 
				 | 

gratuluje gdybys mogla zaobserwowac chwile kiedy cos sie tam z tego obrzuszenia wykluwa na lepsze oznajmiaj nam gromko zawsze to lepiej przeczytac motywacyjnie, ze siodmego dnia ...sie zaczelo  przede mna, od jakis dwoch lat, wciaz ten dzien pierwszy  Tymeno zwana tez Kasia, a co konkretnie chcesz wiedziec o odzywkach indyjskich? uzywam ichnich olejkow ( jasminu, vatiki, amli i migdalowego ) balsamu Dabur vatika ( bardzo dobry ) naturalnego aloesu ( mozna na nim takie loki wykrecac ) a teraz mam hit nowy, dwulitrowa Veola, aloes i drzewo herbaciane | 
|     | 
|  2009-07-22, 09:37 | #4753 | 
| Zakorzenienie | 

Nasturcjo     I co mam wziąc? Mam włosy cienizny, nie chce ich obciążać, mają mi pachnieć i być mięciutkie i błyszczące   | 
|     | 
|  2009-07-22, 09:49 | #4754 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-01 
				 | 

Kasiu, kosmetyki Khadi, do ciemnych włosów są świetne   na all kupowałam od tego sprzedajacego http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=292196 
				__________________ | 
|     | 
|  2009-07-22, 09:55 | #4755 | 
				 | 

Kasiu na ostatnim spotkaniu Panna Maja Szach  moiwla, ze uzywa szamponow indyjskich i ze jej swietnie robia zamiast odzywek Moze to byloby dobre na cienkie wlosy. Ja szamponow nigdy nie uzywalam. Poprobuj sie natomiast z olejkiem ( na poczatek, raz na tydzien potrzymaj pod turbanem, obaczysz czy nie przeciaza ) Do ciemnych wlosow najlepsza jest Amla, daje bardzo ladny polysk i poglebia kolor. Szampon z tej serii tez jest dostepny. Do tego po myciu dobierz odzywke. Ja bym polecala ta, dobrze nawilza wlosy: http://www.spicesofindia.co.uk/cgi-b...HBE153#aHBE153 ale w All jej nie widze Szkoda, ze nie wiedzialam potrzac na Allegro to sporo sobie za te przyjemnosci licza a to przeciez w "kolorowym sklepie" tanie jest. Nie polecam natomiast pudrow ( czy to do ciala czy do wlosow ) zapychaja okrutnie ( zasyfiaja tez ) | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-07-22, 11:02 | #4756 | 
| Zakorzenienie | 

Dziekuję   Znalazłam te kosmetyki w Helfach  ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Moja fryzjerka kazała mi odstawić oleje, mówi, że za bardzo obciążąją moje włosy, nawet przestyały mi się kręcić  Nasturcjo  paptrzę za amlą  ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Khadi olejek do kąpieli paczulowy  klik miłayście te olejki? | 
|     | 
|  2009-07-22, 11:35 | #4757 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-10 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

Witajcie   Oświećcie ciemną biochemiczną masę, który żel hialuronowy zamówić - czysty żel hialuronowy 1% czy podwójny żel hialuronowy 2%? Portfel już mi zrobił buuu  , a mnie jeszcze tyle rzeczy kusi. | 
|     | 
|  2009-07-22, 11:54 | #4758 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Witam sie i ja   bez golu glowy  wszystkim dziekuje za usciski i dobra energie, pomogla  jakie zycie jest piekne bez bolu glowy  aaa, no i troche pewnie pomoglo mi kupno butow  kremowe kozaczki, takie jakby oficerki, do polowy lydki. Figarro, obslinilam sie przez Ciebie  nigdy nie robilam lodow... ale przepis wydaje sie dosc prosty, wiec moze i sie porwe... ja wlasnie wciagnelam pojemniczek malin. i dopiero teraz jesc mi sie chce   | 
|     | 
|  2009-07-22, 12:15 | #4759 | 
				 | 

Magdulenko, imieninowo życzę Ci samych szczęśliwych chwil i niech się spełnią wszystkie Twoje marzenia    | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-07-22, 13:01 | #4760 | 
				 | 

i ja zycze i ja  i wszystkim innym ukrytym i nie, Magdalenom zyczymy takze  to juz wiemy poczemu Magdulenka tyle prezentow paczkowych miala  mialam wyrzut sumienia niekontrolowany ( bo nie pracuje ) wyrzut zajadlam czterema jajmy na twardo z lososiem miekkim w obfitej polewie majonezu pojawil sie wyrzut kolejny ( bo zjadlam ) moglabym zapic, ale znowu bedzie wyrzut ( bo wypilam ) zycie kobiety to pasmo wyrzutow ide lapac kot-e nowa ktos go wyrzucil przed wakacyjnym wyjazdem i teraz sie tu blaka chudzinka jedna Oblubieniec jest juz zgodzony jak go zlapie ( nie Oblubienca, bo on juz zlapany ) a zlapac trudno, lapiemy kot-e juz trzeci dzien nawet na jedzenie nie reflektuje z drugiej strony parcie na kot-e mam ogromne  wiec i lapanie sprawnie mi idzie aaa ostalo sie jedno pudelko meteorytow Bezowych Szikow zostawilam je w Krakowie wiec gdybym kogos pominela lub ktos jednak by chcial, pudelko czeka zaplacilam za nie 108 zl z naleznoscia sie mi nie spieszy  tak jeno mowie | 
|     | 
|  2009-07-22, 14:04 | #4761 | 
				 | 

zapracowana Nasturcjo, witaj. Córko, dziekuje za miłe słowa. byłam z Ciocią na ryneczku. rozgladałam sie za jakaś jasniejsza torebka na lato. zostałam poinformowana, ze teraz maja kolekcja jesienno-zimowa. lato sie skonczyło...... ide zrobic sobie pyszna herbatke- pikantna czekolada. | 
|     | 
|  2009-07-22, 14:13 | #4762 | |
| niecnotliwa dziewica | 

Cytat: 
 Jestem tak wściekła, ze ręce mi latają. Pewna osoba, z która usiłuję utrzymywać poprawne stosunki (bo o przyjaźni tu juz od dawna mówić nie mozna) obraziła mnie, a kiedy jej napisałam, ze sobie nie życze podobnych uwag, jak i dalszych kontaktów, napisała, ze jest w stanie mi to wybaczyć... Wiem, ze głupota ludzka jest bezgraniczna i staram się do tego przyzwyczajać, ale chyba jednak nie jestem w stanie....   | |
|     | 
|  2009-07-22, 14:18 | #4763 | 
				 | 

Nieumna jaka czy co??   Może nie łapie w locie, o co Ci chodzi? Ale jak widzisz, emanuje empatią wg własnego osądu  A u mnie słonko wyszło  i dalej się sztacham Ambre Russe z własnej szyi i jest mi dobrze   
				__________________ Dying is easy it's living that scares me to death .  | 
|     | 
|  2009-07-22, 14:24 | #4764 | |
				 | 

Cytat: 
 Małgosiu, moze i miała racje ale ja nawet nie zdazyłam sobie letniej torebki kupic  a co do owej osoby, daj sobie spokój. przypomniało mi sie- jak ( nieładnie) mawia moj sasiad- "Sa ludzie i taborety". | |
|     | 
|  2009-07-22, 14:24 | #4765 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-07-22, 14:29 | #4766 | |||
| niecnotliwa dziewica | 

Cytat: 
  gorzej, ze wyłozenie kawy na ławe tez nie skutkuje.... Cytat: 
  Cytat: 
 | |||
|     | 
|  2009-07-22, 14:41 | #4767 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 
				 | 

Katty, powozilam Impreza, tyle ze jeno jeden raz jedyny. Ale radoche co mialam to mialam, ze za sprawa mojej osobistej stopy silnik zrobil wrr wrrr i poooszlim! i ta sila przy ruszaniu a to nie bylo nowe Subaru w srodku prostota ta prostota mnie kreci, bo wiem, ze wtedy bedzie przekornie taki subarowy sznyt Kasia, Twoje ciagoty tez do przekornej prostoty som? Pomachuje do Tygrysa, co to mi kule wczoraj przeslal  ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Margocie, kolezanke bystra nalezy olac. | 
|     | 
|  2009-07-22, 14:42 | #4768 | |
				 | 

Magnetico, ta herbatke zakupiłam w świecie kaw i herbat.  Cytat: 
  . tylko najpierw musze cos powalajacego wyszukać  "łomatko" zapomniałam o burakach   | |
|     | 
|  2009-07-22, 14:57 | #4769 | |
				 | 

Cytat: 
  nie cierpię przeładowanych samochodów bo wydają się koszmarnie niepraktyczne, prostota mówi o tym, że na balony nie wydawano kasy tylko na to, co w samochodzie ma "grać" i "być bezpieczne" a nie być modne i spod igły - samochód to coś, co pozwala się przemieszczać bezawaryjnie z punktu A do punktu B .... no i ja to taka prosta dzioucha jestem co to nie uważa automatycznej skrzyni biegów, pokrętnych ciągiełek i innych pstryczków, kluczy na linie papilarne i takie tam .... moja finezja to jak finezja kanadyjskiego drwala, co to rano do roboty ze swoją "panną" wychodzi  - w szpilkach prowadzić nie potrafię  ..... może dlatego, że szpilek nie noszę  a koturny dają taki sam efekt jak trampki   
				__________________ Dying is easy it's living that scares me to death .  Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-07-22 o 15:01 | |
|     | 
|  2009-07-22, 15:18 | #4770 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 
				 | 

Cytat: 
 i tu sobie mozemy reke podac. jeno ja czesto prowadze w szpilkach a skrzynia automatyczna zabiera cala przyjemnosc przekomarzania sie sprzegla z gazem  I mam marzenie. Takie na serio. Chcialabym poprowadzic wielka ciezarowe. | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.