|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |
|
10 | 32,26% |
| Kraków |
|
15 | 48,39% |
| Warszawa |
|
6 | 19,35% |
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III
Dzieńdoberek
![]() Cytat:
I w drugiej połowie sierpnia będę w Trójmieście (może z wyłączeniem weekendów). Cytat:
Chociaż jak już komuś się uda, to przeważnie jestem zadowolona, bo czasem fajnie jest się porządnie zmęczyć. Od paru dni mam nowe okulary z nowymi (nieporysowanymi) szkłami i wreszcie dobrze i wyraźnie widzę, ale jest kurczę jeden minus... Dopiero teraz dokładnie widzę, jaką mam fatalną cerę Normalnie tragedia, nie mogę na siebie patrzeć.
|
||
|
|
|
#4712 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
idź na intensywną terapię - tam najardziej potrzebują silnych, zdolnych i trzeźwo myślacych ludzi
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-07-21 o 14:47 |
|
|
|
|
#4713 |
|
Zakorzenienie
|
jestem juz w domku.
czekam na panow od stołu i krzeseł. Your Angel, |
|
|
|
#4714 | |
|
Zakorzenienie
|
Witojcie!
![]() Rodzice zabrali pogode do Polski Juz drugi dzien leje, rozkoszuje sie wiec cieplem domowym ![]() Zuzinko, maly wycalowany ![]() Cytat:
Bardzo trudne i ciekawe specjalizacje sobie wybralas, ale przeciez twoj mozg wymiata
|
|
#4715 |
|
czyli Endżi
|
Ago, ja tez posyłam buziaka - a co!
Składaczku, za pomyślny przebieg procesu podejmowania decyzji
|
#4716 | |
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
Magda dasz rade i bedziesz najbardziej "ludziowym lekarzem" Kasia-san Subaru Forester Dorotko
|
|
#4717 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jeszcze bardzo lubie Cetaphil: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ra-wersja.html swietnie lagodzi i nawilza mysle, ze na takie Twoje podraznienia tez by sie sprawdzil. Cytat:
Cytat:
![]() polazlam do parku. kupilam sobie kebab. i maliny. i chillowalam na lawce. podgladalam myszy polne, ktore w najlepsze bawily sie za moimi plecami. a pozniej podkarmilam je troche. a na koncu zrobilam im kilka zdjec ![]() tylko, ze za pozno im fotke strzelilam, jak juz wszystko pozarly i sie rozpierzchly... dobrze mi zrobily te wagary. odpoczelam. dotlenilam sie troche. posiedzialabym jeszcze, ale deszcz mnie przegonil... a przejazdzka... to scisle tajne. na PW ![]() Cytat:
![]() Winterku, mignal mi gdzies przed oczami Twoj synek. fajny chlopak ![]() przepraszam, ze tak wybiorczo sie odnosze, ale ostatnie kilka dni bylam nieprzytomna... MYSZ
Edytowane przez mirra77 Czas edycji: 2009-07-21 o 16:13 |
||||
|
|
|
#4718 |
|
Zakorzenienie
|
mam juz stół i krzesła
|
|
|
|
#4719 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hm, jak by Ci tu powiedzieć, Vesenko droga, wkraczasz na krętą drogę pełną pokus i niebezpieczeństw. Pięknych przedmiotów do ozdabiania jest mnóstwo, przecudnych serwetek jeszcze więcej, a możliwość kombinacji pierwszych z drugimi niemal nieograniczona. A jaki to jest wydatek, głównie energetyczny, bo talent niestety męczy![]() . I widzisz do czego prowadzi?! Do tego, że człowiek nolens volens musi pisać bloga!![]() A już tak na poważnie - napiszę Ci PW w kwestii wspomnianych przez Ciebie materiałów, cobyś połowy wypłaty nie zostawiła w sklepie u plastyków Mirro - a te bóle głowy to nie wymagają czasem wizyty u lekarza? ![]() Magnetico, coś z tymi nowymi okularami musi być nie tak. Wszak wszystkieśmy tu piękne i powabne, Ty przeca też.
|
|
#4720 |
|
Zakorzenienie
|
Agus, zrobisz poka-poka?
Gratuluje stolu, stol w domu to podstawa. ![]() Dziewczyny, dzieki Jakos to bedzie... Znow zaczelam rozmyslac i leb mnie rozbalal. Ide spac
|
|
|
|
#4721 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Podnoszę wątek bo nie mogę patrzeć jak sie gdzieś błąka... a na czytanie wsteczne nie mam siły, wakacje a ja jestem ledwo zywa ![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Tereniu, Moris- rózowy pępuszek-brzuszek ![]() Anuschko, piękna Bułgaria Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4722 |
|
Zakorzenienie
|
robie poka-poka.
w profilu. ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- troszke to potrwa bo mam jakies trudnosci .
|
|
|
|
#4723 |
|
Piers do przodu
|
A ja już zagryzam pazury z oczekiwania ....
Zakupiłam piękne wiśnie - będzie konfitura a przejeżdżając koło ogródków działkowych zobaczyłam chmarę szpaków - fala miała z 500 ptaków - działkowicze nie mają szans
|
#4724 |
|
Zakorzenienie
|
ufff.
poszło. |
|
|
|
#4725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo ladne
|
|
#4726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Od dawna ciekawi mnie ta technika i teraz jest dobry moment żeby spróbować Mam kilka pomysłów, które bardzo chętnie wykorzystam w praktyce . Czas się trochę porozwijać. Do tej pory głównie malowałam na ceramice, w efekcie mam pomalowaną dużą część talerzy i kubków (a to,że każdy ma inny wzór jest dla sprawy całkiem nieistotne ) Mam tylko nadzieję,że starczy mi czasu na gotowanie i pieczenie
|
|
|
|
|
#4727 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jeszcze raz dziekuję za próbaski Cytat:
Mariolu Cytat:
, proszę pomizać mini Morisa ![]() Cytat:
Cytat:
Gratulacje, bardzo ładny zestaw Cytat:
Wtajcie wieczornie ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Zatukłem wątek powitaniem ![]()
|
||||||
|
|
|
#4728 |
|
Zakorzenienie
|
Nie zatłukłeś.
ja zatłukę .Mariolu, Tharoonie dziekuje. to taki zwykły drewniany stoł. ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- dobranoc. |
|
|
|
#4729 |
|
Zakorzenienie
|
A wlasnie, ze ja zatluke!
![]() Wyspalam sie, pokijaszkowalam i juz mi lepiej ![]() Ago, b. ladny stol Zuzino, czemu ten Moris taki slodki? Chce takiego, nooo. Po brzusiu go wymiziaj. Taki fajny (jeszcze) golutki ma
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4730 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Dobry wieczór.
Wątek przeleciałam pobieżnie. Śliczne te polne myszki. Dosłownie zjadły mnie dzisiaj komary. Plaga. Masakra. Całe ciało swędzi i tak sobie rozdrapałam dłoń, że aż spuchła. Brrrr... Nienawidzę gadzin! Niedawno wróciłam, więc dopiero zabieram się do A6W, ale mi się tak nie chce... Dzisiaj 9 dzień. Dobrej nocy
|
|
|
|
#4731 |
|
Zakorzenienie
|
O, przyznam po cichu, że dla mnie to właśnie okropne jest. Nie bijcie!
Sama nie wiem, kiedyś tak uwielbiałam wszystkie zwierzęta, a z wiekiem kompletnie mi odbija i obecnie nie uznaję żadnych [domowych] poza kotami, szczurami i świnkami morskimi... Psy odpadły w pierwszej kolejności, nie zachwycają mnie żadne - nawet te rasy, które kiedyś chciałam mieć. Choć na poziom empatii nie ma to żadnego wpływu. Mam dzisiaj fatalny dzień: zaczął się zdecydowanie za wcześnie i był zdecydowanie zbyt irytujący. Miałam przyjemność przespacerować się koło KDT tuż przed całą akcją [o czym dowiedziałam się kilka godzin później, jak rozpierducha trwała na całego]; objechałam całe miasto na głodniaka i nie znalazłam nic, na co chciałabym wydać pieniądze. We wszystkim wyglądam fatalnie, nic mi się nie podoba, na nic nie mam ochoty. No to ponarzekałam. Ciekawe, czy zabiję tym wątek
|
#4732 |
|
Piers do przodu
|
Nie zabijesz
![]() Widziałam też akcję V i powiem szczerze - jestem totalnie wkrzona na tych "kupców" normalnie odebrałabym im prawa rodzicielskie ![]() Interesowałam się tą sprawą od lat i muszę stwierdzić, że warcholstwo wyszło pełną gęba
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-07-21 o 22:56 |
|
|
|
#4733 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie również ręce opadły.
Te ich łamiące się głosy, że ich oszukali, że wyrzucili, że nikt im nie proponował zastępczych miejsc i nikt z nimi nie rozmawiał. Że mordercy, gestapowcy - nie no, jak można tak pieprzyć?! Przekrój przez zbiorową histerię: wisienka na torcie w postaci teatralnego śpiewania Roty. Słów brakuje na rozsądny komentarz, naprawdę. Dopisek: O dzieciach już nawet nie wspominam, skrajna nieodpowiedzialność i głupota. Żywych tarcz im się zachciało.
Between men and women there is no friendship possible. There is passion, enmity, worship, love, but no friendship. Oscar Wilde Edytowane przez rachela Czas edycji: 2009-07-21 o 23:10 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4734 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego dnia. |
|
|
|
#4735 |
|
Zakorzenienie
|
Druga
Powitać No dzisiaj czuję się wspaniale mirra77 dużo agaa13 stół i krzesła śliczne Miłego dnia Wszystkim życzę Idę kręcić lody z białej czekolady Podam je dzisiaj z syropem klonowym
|
#4736 |
|
Piers do przodu
|
Figarro
Macham porannie wpadnięta w ciąg Ambre Russe - przy takiej pogodzie trza się czuć na rauszu cały czas - łatwiej przejdzie - tak słodko ziołowo wermutowo, herbaciano i szampańsko jednocześnie - słodko ale z pazurem
|
#4737 |
|
Zakorzenienie
|
witam,
Mskladaczku, Figarro-dziekuje. |
|
|
|
#4738 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Trzecia
![]() Czy ktoś coś słyszał, czy w tym roku w ogóle będzie lato...? |
|
|
|
#4739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A przepis zaraz odnajdę i wkleję ![]() Edit: Proszę bardzo Przepis już kiedyś wklejałam ,ale był chyba marzec i lody nam wtedy nie w głowie były ![]() http://www.kuron.com.pl/przepisy/art1180.html Dodam,że bardzo ważne jest to mieszanie co 30minut( min.3-4 razy) A przepisu na pyszne domowe lody dłuuuugo szukałam i robiłam już wiele. Ale odkąd ten znalazłam już innego nie chcę.Pierwszy raz robiłam wg. przepisu jednak wychodzą troszkę za słodkie.Ja zmniejszyłam ilość cukru do ok. 50-60g i dodałam troszkę cukru waniliowego. Smacznego!!!!!!
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam Wymieniam się Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2009-07-22 o 09:00 |
|
|
|
|
#4740 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:29.

Normalnie tragedia, nie mogę na siebie patrzeć.

idź na intensywną terapię - tam najardziej potrzebują silnych, zdolnych i trzeźwo myślacych ludzi 

za pomyślny przebieg procesu podejmowania decyzji 

a przejeżdżając koło ogródków działkowych zobaczyłam chmarę szpaków - fala miała z 500 ptaków - działkowicze nie mają szans
normalnie odebrałabym im prawa rodzicielskie 
Podam je dzisiaj z syropem klonowym