|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |
|
10 | 32,26% |
| Kraków |
|
15 | 48,39% |
| Warszawa |
|
6 | 19,35% |
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4921 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III
Jowito, sto pachnacych lat
Doroto, zdjecie cudne. Pieknie sie Twoj syn, na tym pieknym koniu prezentuje ![]() Cytat:
![]() Pamietam opowiesci o Parowkowcu. Jakis dziwny dzien dzisiaj. U mnie tez wyznaniowo bylo. . A tak w ogole padam. Od 7.30 do 16 loperowalam (i co ze na siedzaco i tak mnie wszystko boli Ide spac
Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2009-07-24 o 17:53 |
|
|
|
|
#4922 | |
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
mam nadzieje,ze dobra ![]() no nie zartuj spac? a co bedziesz robic w nocy?
|
|
#4923 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ponoć w tym roku 70% straganów to ma być rękodzieło. Mieli skończyć z handlem szmatami rodem spod tunelu, no zobaczymy ![]() Cytat:
Rawito Cytat:
|
|||
|
|
|
#4924 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Jowito, sto lat Dorota, syn ma piękną pasję ...nie dla mnie te ćwiczenia Cytat:
Cytat:
____ Mam saune w domu, nie da sie wytrzymac,czuje,ze mózg mi pływa. |
||
|
|
|
#4925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Taka se, bo od.... wyznaniowca Wlasnie wstalam, jeszcze nie wiem edit/ Tak w zwiakzu z ostatnimi rozmowami o profilaktyce onkologicznej kobiet. http://praca.wp.pl/kat,18453,title,P...wiadomosc.html Komentarze pod artykulem mnie zabily. "Myślą że kobiety są głupie i mogą z nimi robić co chcą. My też mamy swoje prawa, swoją wolę. Nikt nie będzie nam groził i przymuszał jak stado krów' "skandal dyskryminacja w imię prawa. a co z demokracja? nie życzę sobie tego typu obowiązkowych badań. " "To skandal!Zostałyśmy potraktowane jak jakieś krowy... nigdy nie poddam się temu badaniu, będę pracować na czarno, założę działalność albo wyjadę z Polski.' "ta ustawa do nabijania kabzy lekarzom" Mieszkamy w buszu
Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2009-07-24 o 20:12 |
|
|
|
|
#4926 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja własnie wróciłam z szaleństw wyprzedażowych z dwoma parami spodni,bluzką i kolczykami-wszystko kosztowało mnie łącznie 140 zł
W poczuciu dobrze spełnionego obowiązku robię sobie kawę
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4927 | ||
|
niecnotliwa dziewica
|
A wiesz, Kasiu, ze w sumie to nic. Napaliłam się na Aquaruboril, bo miał być w promocji - ale nie było, i miałam zamiar kupić Cicalfate, ale w części aptecznej była taka kolejka, ze odpusciłam. Zastanawialam się nad tuszem High Impact Clinique, bo bardzo go lubie - ale własnie dostałam od Doroty miniaturkę i zanim ja ja zużyję to będzie kolejna promocja. W ostateczności wyszłam z zestawem szampon i nabłyszczacz Biosilku - ot, i wsio!
Zielona kiecka, która oglądałam wczoraj i nad która się zastanawiałam, ostała się w sklepie w rozmiarach od 40 wzwyż - a aż tak bardzo to ja jednak nie przytyłam.... Cytat:
![]() Przyznaję całkiem szerze, ze już powoli wysiadałam nerwowo - dziś w pociagu trzy razy zmieniałam przedział,zeby znaleźć taki, w którym nikt nie wydzierał się przez komórkę.... Cytat:
|
||
|
|
|
#4928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrób poka-poka ![]() Margot a Aquaruboril to płyn micelarny do naczynkowej, tak? Mialam ostatnio w zestawie i jak krem ruborilczyjakmutam świetnie uspokaja cerę tak płyn jest do ![]() Mskladaczku Muszę iść się przebadać gruntownie, jak ja nie lubię chodzić po lekarzach ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Nabawiłam się jakiejś kontuzji Strasznie mnie boli piszczel na odcinku 20cm. Czy to możliwe, że przeciążyłam jakieś mieśnie bieganiem? Myślałam, że nie dojde dzisiaj do domu Wogóle mam nogi jak balony spuchnięte.
|
|
|
|
|
#4929 |
|
czyli Endżi
|
Tymenko,
![]() Czy ma któraś może lipcowego In Style'a ? Podobno piszą o blogu Paulinki_S i chciałabym czytnąć A w kiosku już sierpniowy.
|
#4930 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Trudno zrobić poka-poka jak się jest samemu w domu
Bo na wieszaku spodnie się tak ładnie nie prezentuja jak na ciele Spróbuję cos wykombinować.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4931 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4932 |
|
czyli Endżi
|
Margotko, bardzo się cieszę, że jednak się udało! Uda się porządnie wypocząć i będziesz jak nowo narodzona
|
#4933 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Miałam gdzieś IN Style,ale chyba w pracy zostawiłam.
W lustrze to tylko bluzkę się udało ![]() Niebieskie spodnie upolowałam w Oysho,poszłam po pidżamkę,a wyszłam z szerokimi dżinsami Za całe 30 zł
|
|
|
#4934 | |||
|
Zakorzenienie
|
Nasturcjo bardzo wygodnicki ten Twój kot
![]() Witaj Koto Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Winterko gratuluję zakupów ![]() Witam nocnie |
|||
|
|
|
#4935 |
|
Zakorzenienie
|
Raz jeszcze dziekuje Wam wszystkim za mile slowa o moim pierworodnym
![]() Dziewczyny i Chlopaku, czy zdarzylo Wam sie kiedys miec uczucie bolu skory? co jakis czas boli mnie skora glowy oraz skora na przedramieniach, bardzo dziwaczne, nieprzyjemne uczucie. Poczytac ide do lozka, zmeczona jestem wiec pewnie zasne nim dotrwam do konca strony ... Dobrej nocy. |
|
|
|
#4936 |
|
Zakorzenienie
|
Winterko, gratuluje udanych lowow.
![]() Alkoholizuje sie uczac albo ucze alkoholizujac- sama nie wiem. Ale dobre wino nie jest zle ![]() Poloze watek spac?
|
|
|
|
#4937 | |
|
Zakorzenienie
|
Doroto-Coco! Gratuluję potomka! Zdjęcie cudne! Osobiście uważam, że jazda konna to najpiękniejszy sport na świecie
![]() Cytat:
Kto by pomyślał, że do wymiany kranu w łazience musiałam tydzień temu ściągać mojego tatę z innego miasta ![]() Tak się jeszcze nieśmiało pochwalę, że dostałam właśnie Sequoię CdG Cudna |
|
|
|
|
#4938 |
|
Zakorzenienie
|
witam,
Winterku, widze,że udały sie zakupy. gratuluje. Rawito, gratuluje flakonika. czyżby prezent urodzinowy? wczoraj miałam jeszcz zajrzec do Was ale wrocilismy ok. północy i nie miałam juz siły. nawet nie przeczytałam strony a juz ksiazka spadła na podłoge. miłego dnia. ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- ooo pierwsza jestem ![]() Tharoon, gdzie jesteś ![]() rozumiem sobota i trzeba sie wyspać
|
|
|
|
#4939 |
|
Zakorzenienie
|
Powitać
Jestem druga ![]() Tymeno mam nadzieję,że dzisiaj już będzie dobrze i przestanie boleć Winter76 piękne nabytki Po co Ci te ćwiczenia to nie wiem Rawito gratuluję flaszeczki Miłego dnia
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam Wymieniam się Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2009-07-25 o 08:45 |
|
|
|
#4940 |
|
Zakorzenienie
|
Figarro choć raz miałam szanse być pierwsza
|
|
|
|
#4941 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4942 |
|
Zakorzenienie
|
a dziekuje
|
|
|
|
#4943 |
|
|
trzecia ,macham z nad kubka kawy
Rawito gratuluje menszczyzny ,sama nie wiedzilas ,ze potrafi az tak duuuzo w naturze ![]() ![]() Wszystkim co zakupili cokolwiek gratuluje i tez musze cos kupic ,a co mam nie miec ![]() chyba dzis zakonczymy watek........
|
|
#4944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(nie śpię, nie śpię daję szansę innym ![]() , ale prawda w sobotę nie muszę się tak o świcie zrywać )Witajcie w deszczową sobotę Miłej soboty. |
|
|
|
|
#4945 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Witam
Wczoraj zrobiłam wieczorem sesję zdjęciową Fenriskowi ![]() Miłego dnia. Ja się zaraz zabieram za kończenie czwartego tomu o wampirach, a potem udam się do szpitala do mamy, bo wczoraj miała operację na kręgosłup (przepuklina w kręgosłupie, dysk wypadł, chcieli na styczeń dać termin, ale tak to by ją z pracy zwolnili ).
|
|
|
|
#4946 |
|
|
Marta piekne zdjecia toz ,to urodzony model ,wymiziaj go i wycaluj(jak sie da)
trzymam za mame
|
#4947 |
|
Zakorzenienie
|
Fenris, trzymam kciuki za Twoja mamę.
a sesja zdjeciowa przepiękna. |
|
|
|
#4948 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
O Piekne i O Piekni ![]() czesc pochwalna Winterro ![]() gratuluje udanych lowow Jowito, buteleczki z zawartoscia cudna ![]() Margoccie, oczywiscie wymarzonego urlopu ( tfu, tfu coby nie zapeszyc ) miziam sobie Fenrisa ![]() czy on wylazi aby przez to okno, czy poprzestaje na kontenplacji przyrody ? nie wiem na ile moge ufac w madrosc kocia i czy otwierac te okna wzgledem tej mojej fajtulapy ( raz juz byl "zszedl" z czwartego pietra, na szczescie na cztery zdrowe lapy) Trzymam kciuki za Fenrisowa mamcie, bedzie dobrze ![]() czesc pochwalna rozbudowana Nasturcji grattuluje ![]() Boudoir Jouy Edition to byla wyczerpujaca licytacja ( z gatunku tych bez glowy )
Edytowane przez Nasturcja-Pospolita Czas edycji: 2009-07-25 o 10:52 |
|
|
|
#4949 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie w ten deszczowy poranek.
W Krakowie od rana leje ![]() Na początek chciałam się zapytać czy ktoś wie co się dzieje z naszą Joasiąk ? Kot Nasturcji jak zwykle mnie rozwalił Cytat:
Wspaniała sprawa ! Cytat:
![]() No i flaszki gratuluję ![]() No wreszcie! należy Ci się Małgosiu Cytat:
![]() Ja też wczoraj połaziłam po sklepach i aż jestem sama w ciężkim szoku,że udało mi się upolować zieloną kurtkę, która parę miesięcy temu spędzała sen z moich powiek swoją ceną. Teraz w ogóle na nią nie polowałam i mam ją za 1/3 poprzedniej ceny ![]() Cytat:
Powiedz mi jakim aparatem robisz zdjęcia? No i trzymam kciuki za zdrowie Twojej mamy ![]() Kurcze marzy mi się nowy aparat fotograficzy. To co mamy, to niestety badziewie jest. A na wyjazd w Dolomity marzy mi się lepszy sprzęt. I wcale nie myślę o lustrzankach czy innych cudach. Tylko o kompakcie, który będzie w stanie bez rozmazywania ładnie robić krajobrazy, żeby zdjęcia robił szybko, bez opóźnień i żeby miał opcję robienia kilku zdjęć pod rząd No i żeby nie zabił mnie ceną..
|
|
#4950 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Dziękuję wszystkim bardzo za komplementy dla Fenriska i za kciuki dla mamy.
Cytat:
![]() Jest cwany, bo wie, że jak wróci to dostaje mokre jedzonko (po którym wymiotuje, ale i tak je uwielbia). Także wraca, zjada, potem wychodzi i znowu po chwili wraca i się łasi do kogoś innego, dostaje znowu jedzonko i tak w kółko Potrafi z dwa razy na kilka minut ![]() I gratuluję flachy ![]() Te zdjęcia powyżej to nie szczyt możliwości, a robione ot tak na szybko. Z aparatu naprawdę jestem zadowolona. Jest to Nikon Coolpix P80, 18x zoom optyczny, 10.1 megapikseli. Niedroga cyfrówka kształtem przypominająca niedużą lustrzankę. W dodatku łatwy w obsłudze ![]() Skończyłam ostatni (czwarty) tom sagi Twilight'a i co ja teraz pocznę... Chyba zacznę czytać od nowa, bo mam straszny niedosyt tej historii. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:01.

Ło matko, czyżby te moje zęby go tak olśniły? 
i tak mnie wszystko boli 

...nie dla mnie te ćwiczenia