| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |      | 10 | 32,26% | 
| Kraków |      | 15 | 48,39% | 
| Warszawa |      | 6 | 19,35% | 
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-06-03, 17:45 | #661 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-05 
				 | 

Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III

wrocilam, (bardziej na tarczy niz z tarcza, ale dycham jeszcze). Dziekuje za wsparcie  , (Kasiu-san, baciki niepotrzebne. Wiesz, ze nie jestem "quitterem", tylko mam czasem chwile zwatpienia....  ). Nasturcyjo- szezlong bajeczny! Nawet nie mialabym gdzie takiego postawic, w moim mieszkaniu wypelnionym prostymi, metalowymi meblami i skrzyniami z knigami  Bizuteria przepiekna  , ale wcale takiej nie kcem, bo takie surowe kamloty mi nie pasuja  I spostrzegawcza z Ciebie bestia- owszem, to Irenkowe turkusy, (moje najukochansze), na mej szyi  Pokaze nawet, jak sie prezentuja en face, ale bez samej face, ktora byla wowczas wielce imprezowo-rozpasana, co widac po rogach  . BigeM- wielbe Twe opowiesci, wszelkiej tresci  - dzieki za przywolanie usmiechu  Margotko- pancia sobie wyraznie leci w kulki, az witki opadaja  Wystawilabym jej neutrala, z dokladnym uzasadnieniem. | 
|     | 
|  2009-06-03, 17:49 | #662 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 
				 | 

Hej! Wpadlam powitac sie i poskarzyc, ze mam zrabany przez paru osobnikow plci roznej dzien i w zwiazku z tym chodze z wielgachnym mieczem, ale odslonieta, bez tarczy. Jako, ze osobnikow do walki mam kilku, to piec ciosow przyjme, trzy zdarze zadac. Dobra, poskarzylam sie, to ide. Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2009-06-03 o 17:50 | 
|     | 
|  2009-06-03, 17:55 | #663 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................ 
				 | 

Widziałam Irenkowo-Teresowo-Nasturcjowy naszyjnik   Łaadny  Ale niech się Zuzia nie martwi - nie będę chcieć, bo kolory nie moje    Tylko myslałam, że on będzie na modelce  a modelka w tej sukience, co ją sobie nabyła (którejkolwiek  ) A tu żyrafy przyodziane.  Niedobrze. Jeszcze kota-a zobaczy i będzie chciał nosić  żyrafy mogom, to i on-a ... EDIT : Kattarino  Edit2 : i foto Katt obejrzałam - i westchłam z zazdrością, bo zazdraszczem długoszyim istotom, że mogą takie naszyjniki nosić. To pisałam ja - BigMama Bez Szyi. i jeszczę Dorotę przytulę  postrasz ich Samurajami  tych osobników 
				__________________  Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-06-03 o 18:19 | 
|     | 
|  2009-06-03, 18:53 | #664 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2006-07 
				 | 

Szybko nadrobiłam zaległości, ale wszystkiego nie ogarniam,  za szybko wymiatacie  . Ale pamiętam, co następuje: Kota, zapragnęła Lolity i to w dodatku L-ki. Skoro chce, to, dlaczego ma nie mieć. Ale ja oddaje głos na wanilię z dodatkiem szafranu, czyli Safran Troublant. A najlepiej niech zafunduje sobie i L-kę i Szafranka.  Szezlong( koniecznie z kot-ą, Kijanka stanowczo sprzeciwia się eksmisji kot-y. Należy z nią łagodnie pertraktować, a nuż da się uprosić i zostawi mały kawałek dla swojej Pani ) i naszyjnik fluorytowy Nasturcji są przepiękne. Irenka jest bardzo zdolna  . Sama się zastanawiam, czy nie poprosić ją kiedyś o korale, choć tyle już ich mam. Witam nowoprzybyłe Wymiataczki :Magdulenkę i Suarti  Kasi-Contax, gratuluję nowej flaszki  Tomka uprasza się o zamieszczenie zdjęć z Meteorytami na twarzy  Powiemy, czy pasują do tygrysowej karnacji i czy dobrze rozświetlają  . ;-))) Vasenko  znowu kusisz wspaniałymi potrawami  Anuschko, Shalimar na lato, w dużych ilościach, good idea  KomEwo, miło Cię widzieć  Takuli, dziękuję, że zrobiła tyle fotek  . Patrzę na nie i patrzę i żal mi, że już Was nie ma w Toruniu.  Trzeba było wziąć urlop i pobyć tu kilka dni. I na koniec jeszcze powiem, że pachnę Parfum Sacre Caron od Koty   | 
|     | 
|  2009-06-03, 19:05 | #665 | |
| czyli Endżi Zarejestrowany: 2007-07 Lokalizacja: Home is where the heart is 
				 | 

Cytat: 
       Jak ja nie lubię dzieci  Dorotko,  Wezno - powinszowania czerwonego szezlonga i puchatej arystokratki na nim  Nie - tym co na załączniku ...  Egzaminy do przodu  A w nagrodę byłam dziś u fryzjera - pozazdrościłam Wam  Mam teraz taką śmieszną okrągłą fryzurę  Jak umyję głowę to zapewne znowu będę miała na głowie namiętną lwią grzywę miast seksownej gładkości   
				__________________ pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-06-03 o 19:07 | |
|     | 
|  2009-06-03, 19:24 | #666 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2006-04 
				 | 

Przy moich wszechstronnie uzdolnionych znajomych czasem wydaje mi się że ja to jestem 100 lat za Murzynami  Obśliniłam się i dosłownie polałam herbatą na ten projekt mojego kolegi... Jak dla mnie - jest boski! | 
|     | 
|  2009-06-03, 19:33 | #667 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: B-awaria ;) 
				 | 

Cytat: 
  (tez trzymalam kciukasy, tylko pocichu... ) Dzielna jestes  Cytat: 
  [1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;12598059] Witam nowoprzybyłe Wymiataczki :Magdulenkę i Suarti  [/quote] Kijanko  Cytat: 
  Pokazesz sie w nowym wydaniu? (bo stare tak piekne bylo, ze zapieralo dech... A teraz to pewnie piekniej  ) | |||
|     | 
|  2009-06-03, 20:40 | #668 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................ 
				 | 

Nie wiem jak u Was, ale u mnie jest 3 czerwca  Właśnie zainaugurowaliśmy w domu sezon grzewczy 2009/2010     
				__________________  | 
|     | 
|  2009-06-03, 20:47 | #669 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Katt    Kasiu-Contax gratuluję flaszeczki Nasturcjo gartuluję szezląga i biżuterii  Aniele czemu te kandajki są bez futerka  jeszcze Ci siniaki na rękach zostaną  Kijanko bardzo dziękuję  , natomiast co do meteorytów jeżeli dojdą to czemu nie   . Zostawiam pieśń: | 
|     | 
|  2009-06-03, 21:22 | #670 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

[1=2fc115705b804dd24ceafb6  c62ae2b078a3b7407_5febc32  a8749f;12598059] Vasenko  znowu kusisz wspaniałymi potrawami  [/quote]  nie tak całkiem kuszę. Za to mogę z czystym sumieniem nie-polecić rozbijania jajek w lodówce. Kwiecistość tego co pod adresem owej lodówki mamrotałam w trakcie czyszczenia była bujna. Bardzo. Ale cukinia wyszła pyszna. Cytat: 
  Szezlong też bym chciała. Tylko nie mam gdzie wstawić. I za co kupić. Ale co tam. W końcu pieczone kiełbaski też lubię. Nawet jak nie mam na nie miejsca w brzuszku  W związku z powyższym, jeśli nie ma szans na szelzlong to idę po kiełbaskę   Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-06-03 o 21:23 | |
|     | 
|  2009-06-03, 21:26 | #671 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

Siedzę tutaj - tzn. przed laptopem w tzw. pracowni  - malutkim pokoiku u mnie w domu- latop, drukarka, blat, te sprawy. Przede mną na tym blacie zaraz zjawi się druga porcja czekoladowych lodów Grycana. Jestem sama- i będzie tak przez trzy tygodnie. Lubię taki stan. Nic nie muszę, praktycznie nie sprzątam, czysty, zupełny spokój po przyjściu z pracy. Z moją stuacją pracową- dalej niepewne i stresująco- ale w przyszłym tygodniu idę na rozmowę kwalifik. Co będzie, zobaczymy. Przeszłam chyba już najwiękzy dół- teraz zebrałam się w sobie. Mam tę moc  Idę po lody Choć chciałąbym i kiełbaskę!!! I chyba zapodam sobie jakąś pachnącą próbkę. Pewnie też słodką... chyba że jeszcze raz dzisiejszego Cristobala. Ja tego Cristo pokochałam. Edytowane przez Kota Czas edycji: 2009-06-03 o 21:28 | 
|     | 
|  2009-06-03, 21:38 | #672 | 
				 | 

Poczęstujesz?

__________________  | 
|     | 
|  2009-06-03, 21:41 | #673 | |||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
    Oblubieńca nie widziałam, ale szezlong pięęękny    I biżuteryja bardzo oryginalna. Podoba mi się. Cytat: 
  Cytat: 
  Padam na pysk dziś. Najpierw zaspałam 1,5 godziny, potem miałam nawał pacjentów, a potem w szale dzikim zakupy robiłam i wydałam pieniądze, a lodówka nadal pusta. Nie wiem, jak ja to robię. Nie nadaję się jednakowoż na żonę, nie umiem się rządzić kasą  Za to później jeszcze zrobiłam pożyteczną rzecz, bo nauczyłam się odkamieniać ekspres... Proza życia  Zdjęcia wyślę - Katt, Magnetice i Shachownicy. Jak tylko odzyskam nieco sił. A pachniałam pięknie dzionek cały - My Queen. Dziś była dobra pogoda, nie oblepiło mnie. Teraz na łapie Galliano testowo i świetne te aldehydy, bardzo mi się podoba ten zapach  Ómieram. 
				__________________ | |||
|     | 
|  2009-06-03, 21:48 | #674 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-06-03, 21:56 | #675 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-08 Lokalizacja: sklepy cynamonowe 
				 | 

Chyba Pojutrze nam się szykuje, ogólne zlodowacenie i takie tam...  ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) BigM, ja od tygodnia mam dylemat, bo w kamienicy nie grzeją: marznąć aż mnie szlag definitywnie trafi, ale dietę trzymać - czy olać dietę i obrosnąć tłuszczykiem, co by cieplej było? ;] Ale NIE, dzielna jestem, bo jak rano na swój tyłek w lustrze spojrzałam - nie schowany w spodniach, nie zasłonięty przez spódnicę - to aż zawyłam z rozpaczy. Tak, dieta przez wielkie de [skojarzenia absolutnie właściwe] potrzebna od zaraz. [No to sobie ponarzekałam, uciekam kręcić krem.] 
				__________________ Between men and women there is no friendship possible. There is passion, enmity, worship, love, but no friendship. Oscar Wilde | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-06-03, 21:58 | #676 | 
				 | 

Straciłam wątek z oczu na kilka dni i przegapiłam toruńskie spotkanie, buu   Wpadłabym chociaż na chwilę, gdybym wiedziała, że rezydujecie w Piernikowie  Mam nadzieję, że dobrze się bawiłyście. A zdjęciami się chociaż podzielicie...?   
				__________________ Wymienię | 
|     | 
|  2009-06-03, 22:00 | #677 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

dziś wymiatają: - biżuteria Nasturcji, winny szezląg, kot i Oblubieniec takoż - opowieści BigMamy o Żywiołach odómrzyj  edit żałuj Nola, żałuj ....  . Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2009-06-03 o 22:03 | 
|     | 
|  2009-06-03, 22:02 | #678 | 
| Zakorzenienie | 

Nolu, podeślij mi swojego maila na PW, to prześlę Ci fotki  Odłómarłam - mówisz, masz   
				__________________ | 
|     | 
|  2009-06-03, 22:29 | #680 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-06 
				 | 

Kłaniam się nisko i  pod prysznic   
				__________________ Poglądy trzeba mieć tak ciasne, By cenić zdanie tylko własne.  Na ciasne łby. Jan Sztaudynger | 
|     | 
|  2009-06-03, 22:41 | #681 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-10 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

Uprzejmie donoszę   , że gdyby ktoś zapragnął posiadać Kashminę Touch, to od jutra jest w Superpharm w zacnej promocji - 90 ml za 140 zł. | 
|     | 
|  2009-06-03, 22:46 | #682 | 
				 | 

Ten Superpharm to jednak dobrotliwy sklep... ciekawam, co tam jeszcze jest aktulanie.

| 
|     | 
|  2009-06-03, 22:46 | #683 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-05 
				 | 

wpadłam tylko na chwilke powiedziec Wam dobranoc.

| 
|     | 
|  2009-06-03, 23:06 | #684 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

I ja tylko na chwilę, nie wyrabiam   Z tego co zapamiętałam po szybkiej lekturze wątku: witam Magdulenkę  i zagubiono-odnalezioną rachelę  Aniołkowi gratuluję wyników w nauce i trzymam kciuki za kolejne dobre wieści. Nasturcji gratuluję pięknego szezlonga, no i kot-a jak zwykle wymiata  Teresce i Katty gratuluję nowych pięknych fryzurek  BigMamie dziękuję za obie historie o żywiołach, były mi dzisiaj chwilami wytchnienia i przywołały banana na mojej twarzy  Joasię proszę o kolejną porcję toruńskich zdjęć  Nadal trzymam kciuki z Mariolę i jej maleństwo  i macham  do wszystkich Wymiataczek i Winogrona  ps. a i widzę, że Nasturcja wkleiła biżu, dziękuję za komplementa, ale to tylko Tereski zasługa, bo to był jej projekt, ja tylko wykonałam co trzeba   
				__________________ Edytowane przez irkax Czas edycji: 2009-06-03 o 23:10 | 
|     | 
|  2009-06-03, 23:40 | #685 | 
| Czekam na Ragnarok Zarejestrowany: 2006-05 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Przepiękne, ten kolor... To pytanie do Joasi, ale ja ostatnio organizowałam wspólnozakupowanie Galliano i mogę powiedzieć, że jest to cudo nad cudami i już ubolewam, że zostało mi tylko 20ml  A kupowałam w Perfumeria.pl Oglądałam dzisiaj bajkę Koralinę. Ciekawe - świat rzeczywisty i równocześnie drugi świat - idealny, który okazuje się być jednak złym światem. Bajka z morałem i świetnie zrobiona. Dobrej nocy Wymiataczki i Wymiataczu  Edit: Testuję sobie właśnie pierwszy raz w życiu Timbuktu i Dzing       Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2009-06-03 o 23:48 | 
|     | 
|  2009-06-03, 23:47 | #686 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-02 Lokalizacja: gród Kraka 
				 | 

Cytat: 
    Cytat: 
  nie będę komentować, bo mam gulę w gardle  Rodzice nie wybierają się z Marysią do kliniki Grazu? w Polsce nie ma takiego ośrodka (leczenia zaburzeń odżywiania) i najbliżej jest właśnie w Austrii, ja już robiłam nawet wstępne rozeznanie ale Bogu dzięki na razie nie jest to konieczne...mają podobno świetne efekty... Jaki pięęęękny ten szezlong  mój kolor i materiał! CUDO! Cytat: 
  BIGM. Twoje opowieści o żywiołach są bardzo...plastyczne  i...wciąż człowiek czeka na nową historię - zupełnie jak KIEŁBASA wyborcza   Edytowane przez kriss_de_valnor Czas edycji: 2009-06-03 o 23:50 | |||
|     | 
|  2009-06-04, 00:11 | #687 | |||
| czyli Endżi Zarejestrowany: 2007-07 Lokalizacja: Home is where the heart is 
				 | 

Cytat: 
  Nie, raczej nie pokażę  Dziwnie się czuję w tej fryzurze i mam plan jutro rano umyć głowę i przekonać się, że pod tym wszystkim zostały moje "stare" włosy  Cytat: 
  Cytat: 
  Głupie ciśnienie  Łeb tylko człowieka boli   
				__________________ pachnę | |||
|     | 
|  2009-06-04, 00:12 | #688 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-05 
				 | 

Cytat: 
  Skorzystam, co mam nie skorzystac  Ja tez  Wpadlam, zamachalam i zmykam. Kolorowych   | |
|     | 
|  2009-06-04, 05:24 | #689 | 
				 | 

Miłego dnia. | 
|     | 
|  2009-06-04, 06:29 | #690 | 
| Czekam na Ragnarok Zarejestrowany: 2006-05 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Dzień dobry i miłego dnia. Ja lecę do pracy totalnie niewyspana. | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:01.