| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |      | 10 | 32,26% | 
| Kraków |      | 15 | 48,39% | 
| Warszawa |      | 6 | 19,35% | 
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-06-04, 07:54 | #691 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III

Witam się   Joasiu, ja też proszę o kolejną porcję fotek  Piękne te korale Nasturcjowe   | 
|     | 
|  2009-06-04, 08:39 | #692 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................ 
				 | 

Dzień dobry   Przyszłam powymiatać. Wczoraj poszłam spać, bo mnie Kota dobiła pisząc, że jej w zębach chrupie. (żart - ha, ha , ale jest w nim ziarno prawdy  , nie bardzo duże dodam dla jasności) Więcej opowieści o Żywiołach nie będzie, trzeba wiedzieć, kiedy ze sceny zejść  . A tak serio,to nie wiem, kiedy drugi raz dam się namówić na wycieczkę z tak nieletnimi Żywiołami. Chyba, że przypadną na mnie najwyżej cztery i to takie opanowane. Joasiaku - ja też chcem trzecią porcję Torunia  . Rzecz wydaje się oczywista, ale może dla Ciebie nie - więc piszę. Coś przecież pisać muszę  . To idę. Rychło w czas ta promocja Kashminy  . A nie jeszcze nie idę : Macham do E  Wydaje mi się, że ją kiedyś widziałam na żywo. W naszym sklepie spożywczym. Jeden pan wołał od kasy do pani chodzącej między półkami : - E ! Chodż no już ! Mam nadzieję, E, że nie poczułaś się urażona  , nie znam Cię i nie wiem, czy mogę tak do Ciebie żartować  To teraz już idę. 
				__________________  Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-06-04 o 08:45 Powód: od a nie, jeszcze nie idę | 
|     | 
|  2009-06-04, 08:44 | #693 | |
| Piers do przodu Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
  , dogadamy się  - nie jestem chciwym babiszonem  co masz nie brać jak możesz mieć  - cholerstwo trwałe straszliwie - cały dzień od rana do wieczora przy 2 (słownie dwóch) psikach  I nie ómieraj - dziś to moja domena  Katt - jak mówi mój jeden "znajomy" - jak nie strzelisz z bacika babie raz na jakiś czas - to zaczyna chodzić opłotkami  poszłam za jego radą   
				__________________ Dying is easy it's living that scares me to death .  | |
|     | 
|  2009-06-04, 08:48 | #694 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

Cytat: 
   to i ja się odważę i napiszę: BigMamo, jesteś lekiem na całe zło   dla Cię ----> KLIK i dobrego dnia dla Wszystkich W Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2009-06-04 o 08:49 | |
|     | 
|  2009-06-04, 08:48 | #695 | |
| niecnotliwa dziewica | 

Cytat: 
 Przeprosiłam się z płaszczem. W czerwcu. A włączanie piecyka po powrocie do domu stalo się niemal rytuałem - inaczej bym spod prysznica wychodziła zawinieta nie w ręcznik a od razu w kołdrę  Kiedy to sie skończy, ja chę lata   
				__________________ I wanna hurt you just to hear you screaming my name | |
|     | 
|  2009-06-04, 08:51 | #696 | 
| Zakorzenienie | 

BigM. chce mnie udusić kawą    | 
|     | 
|  2009-06-04, 08:52 | #697 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 Teraz coś myśli zebrać nie mogę  Tymeno, MamoB, drugi rzut fotek oczywiście poślę. Nie chciałam tak od razu hurtowo słać wszystkim, bo wiecie, tak głupio komuś wtryniać na siłę swoje facjaty... Jak to MamoB rzekłaś - trzeba wiedzieć, kiedy ze sceny zejść  Wściekła jestem. Wstałam dziś specjalnie bladym świtem, żeby przed pracą pojechać na jogę. Po czym oczywiście marudziłam szykując się, czas zleciał, a ja się obudziłam z ręką w nocniku, czyli bez pieniędzy na karnet wypłaconych z bankomatu, wrrr. I do tego potwornie zmarzłam w tej mojej kostnicy  Jak tu wyzdrowieć, no jak, pytam się. Kaszlę już jak stara gruźliczka. Margot, zazdroszczę piecyka, ja też kcem. Naturalne dogrzewanie z męskiej piersi też dałoby radę, ale to już chyba piecyk łatwiej będzie skombinować   Nic to, wykorzystam nadprogramowy wolny czas i pojadę kupić Angie prezent na dzień dziecka, chociaż nie mam złudzeń, że chomika cokolwiek pobije   
				__________________ Edytowane przez joasiak1 Czas edycji: 2009-06-04 o 08:54 | |
|     | 
|  2009-06-04, 09:08 | #698 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2006-04 
				 | 

Patrzę na pogodę za oknem i myślę sobie że wypadałoby ubrać kozaczki na taką jesienną pluchę... Tylko.... czy nie będę pośmiewiskiem 4 czerwca w butach do połowy łydki?    | 
|     | 
|  2009-06-04, 09:14 | #699 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-06 Lokalizacja: z kamerą wśród zwierząt 
				 | 

Dzien Dobry i ide sie wczytac kark mnie boli, plecy i to d co z czterech liter zlozone bywa Oblubieniec nakazal ocenic czy prezent aby wygodny jest no jest... czemu nie dla kota  Joasiu swineczka morska ( nie miesci sie w odkurzaczu )   | 
|     | 
|  2009-06-04, 09:15 | #700 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-01 
				 | 

Witojcie    Dzisiaj to jestem nieprzytomna  zaraz sobie strzelę kawę, bo inaczej zasnę na siedząco  Dziękuję za gratulacje flaszkowe Magnetico, Nasturcjo, Kijanko, Tomku   Oooo, i witam zguby wątkowe – E, Rachalo, Nolu  Coś jeszcze miałam napisać, ale zapomniałam   Edytowane przez Contax Czas edycji: 2009-06-04 o 09:17 | 
|     | 
|  2009-06-04, 09:16 | #701 | |
| niecnotliwa dziewica | 

Cytat: 

__________________ I wanna hurt you just to hear you screaming my name | |
|     | 
|  2009-06-04, 09:22 | #702 | |
				 | 

Cytat: 
  Nie ma to jak ciepła pierś odpowiedznio podana  Zimno mi tyż - dołączam do klubu i zaczynam kichać  a jutro jadę na okoliczność działkowego wędzenia mięsiwa przeznaczonego na wędlinkę i eksperymentowania z (jeszcze nie) uwędzonym łososiem w całości  muszę chyba wymóc jakieś zapobiegawcze smarowanie   
				__________________ Dying is easy it's living that scares me to death .  | |
|     | 
|  2009-06-04, 09:28 | #703 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
      Znowu też kcem  Dżizys, to już chyba na dworze jest cieplej niż u mnie w mieszkaniu. Czy to jest normalne, że zimą było tak ciepło, ze mogłam spać i bez piżamy, a teraz we flaneli śpię...?   
				__________________ | |
|     | 
|  2009-06-04, 09:45 | #704 | 
				 | 

A, już wiem co miałam napisać    Nasturcjowe korale tak mnie urzekły, żem zapomiałam swój zachwyt zwerbalizować  I jeszcze mam pytanie  ten nowy Galliano to jest do obwąchania w naszych perfumeriach  Co prawda nie przepadam za aldehydami, ale kto tam wiem, czy mi się aby nie zmianiło, jak w przypadku szyprów   | 
|     | 
|  2009-06-04, 09:45 | #705 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-02 Lokalizacja: gród Kraka 
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2009-06-04, 09:45 | #706 | 
				 | 

Jako, ze znow mam lenia na skladzie codziennym  w zwiazku z czym, czasu duzo za duzo przedstawie Wam Zywioly polskie wszczepione w grunt norweski  Rzecz wydarzyla sie niedawno. Wraz z poczatkiem roku szkolnego, istotki diaboliczne ze zroznicowanym natezeniem pomyslow, potocznie dziecmi zwane rozpoczely nauke. Szesciolatki z kilku krajow w klasie przejsciowej, jezykowo zroznicowanej mialy chlonac jezyk norweski. Nauczyciel, chcac sie pewno przypodobac wymyslil, ze witac sie beda w roznych jezykach. Zapisal sobie owe "dzien dobry" na karteluszkach i zamiar w czyn wprowadzil. Co rano kazde dziecko witalo sie z nim po swojemu, on grzecznie odpowiadal po norwesku. Wsrod dzieci byla tez Julia, wdzieczna, niebieskooka istotka o niewinnym spojrzeniu. Wersal trwal, dzieci wiedze przyswajaly, az ktoregos dnia odwiedzic dzieci przyszedl pan redaktor ze znanej gazety codziennej. Chwile pogadali jak sie ucza, czego sie ucza, jakie tu zwyczaje panuja, podoba sie czy nie, po czem zrobiono zdjecie. Nauczyciel przymilnie wypisal wielojezykowe powitania na tablicy, wyustawial dzieci i nakazal przymilny usmiech w strone obiektywu. Kilka dni pozniej zdjecie znalazlo sie na pierwszej stronie norweskiego dziennika. Otytulowane entuzjastycznie i nikt nawet nie pomyslal, ze powitanie Julki nieco inny charakter ma i wydzwiek  Jak sie z nauczycielem witala Juleczka? Ano uwiecznione jest na fotografi. | 
|     | 
|  2009-06-04, 09:47 | #707 | 
				 | 

Sprytna ta Juleczka    | 
|     | 
|  2009-06-04, 09:49 | #708 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-06 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

Dzéń dobri   Wpadłam podziękować Joasiakowi za podesłane zdjęcia i Wszystkich Was serdecznie pozdrowić  Miłego dnia   | 
|     | 
|  2009-06-04, 09:50 | #709 | 
				 | 

kawę rozlałam - ale klawiatura wyszła zwycięsko .... 
				__________________ Dying is easy it's living that scares me to death .  | 
|     | 
|  2009-06-04, 09:52 | #710 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-06 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

Nasturcjo      | 
|     | 
|  2009-06-04, 09:56 | #711 | 
| Zakorzenienie | 

Teraz Nasturcja chce mnie utopic w szklance kawy   Ale to nie jest smieszne   | 
|     | 
|  2009-06-04, 09:57 | #712 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: B-awaria ;) 
				 | 

Cytat: 
  Dzien dobry wszystkim!   | |
|     | 
|  2009-06-04, 10:02 | #713 | 
				 | 

Tymeno, owszem smieszne nie jest tu sie z tego sprawa zrobila tarta na szczeblach wysokich mozna przyjac, ze dziecko niewinne uslyszalo gdzies ( takie slowa mozna tu uslyszec idac pod rusztowaniami w centrum miasta ) a ktos dodal, zaznaczyl ze nie wolno tak mowic, ze nie ladnie dla dzieciaka to woda na mlyn przekory miala pewno wrazenie, ze zna tajemnicze, czarodziejskie slowo znane tylko tym duzym  ale i tak sie z tego wszyscy smieja   | 
|     | 
|  2009-06-04, 10:07 | #714 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: B-awaria ;) 
				 | 

Chcialam jeszcze zmarzlinskim cos na rozgrzewke zostawic: troche slonka i roze zza okna    | 
|     | 
|  2009-06-04, 11:00 | #715 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 
				 | 

Dla kogo dobry, to dzien dobry   BigMamo, Aniele, Magdulenko i Ty Mila Tereso, ze tak sie spoufale calusamy  Nie nadrobie watku, ale co przyuwazylam, to napisze - zdjacie wklejone przez Nasturcje sprawilo ze sie pochichralam do monitora. U mnie walki ciag dalszy, podejrzewam, ze pod takim patronatem uplynie caly czerwiec i pokrzyzuje moj zaplanowany wylot do pieknej krainy. Paskudztwa jakie wylaza z ludzi wciaz mnie zaskakuja, a niby stary kon jestem, to powinnam byc bardziej czujna. Twardym trzeba byc ponoc, nie mietkim, to sobie poradze. Co mam se nie poradzic  No. Zeby nie rzec - jak nie urok, to sraczka. Przepraszam. I tym malo optymistycznym akcentem sie Wam "wypisalam". Aha! Pociechy mi nie trzeba, tylko "wyczytania " mojego "wypisania" czy jakos tak ... edit - i jeszcze mialam wczesniej napisac, ze piekne wlosy ma Homyk. Zwrocilam na to uwage, mimo ze jakos zwykle zwracamy uwage wieksza na dlugie wlosy, to Iwona ma mocne, lasniace, zdrowe. Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2009-06-04 o 11:03 | 
|     | 
|  2009-06-04, 11:23 | #716 | 
| Czekam na Ragnarok Zarejestrowany: 2006-05 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Teksty BigMamy, zdjęcie Nasturcji - siedzę i się śmieję   A pozatym strasznie się nudzę w pracy, poszłabym spać... | 
|     | 
|  2009-06-04, 11:44 | #717 | |
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2006-07 
				 | 

Witam i ślę pozdrowienia dla wymiatających płci obojga z królestwa kijanek i pierników  Cytat: 
  , ale…  DorotoCoco, nie mam wątpliwości, że to co piszesz, to prawda znana nam wszystkim z doświadczenia … Ale, ale osoby, takie jak Ty ( a uważnie czytam Twoje posty) muszą trafiać i zapewne trafiają na ludzi, przy których słońce wychodzi zza chmur, przy których chce się żyć i nawet lurowata kawa smakuje, jak najlepsze na świecie espresso. Oni istnieją naprawdę i znajdują podobnych sobie.  A tamci, są na tym świecie tylko dla kontrastu, abyśmy mogli się uśmiechnąć, gdy spotykamy kolejną Dobrą Duszę.  A dlaczego ja się ostatnio zrobiłam taka ckliwa    ;-)Zmykam do bajorka, bo się wstydzam.  Po przeczytaniu wątku: Koto, trzymam mocno kciuki za rozmowę kwalifikacyjną  E, macham do Cię    Kriss, życzę z całego serca zdrowia dla córeczki i siły dla Ciebie. Edytowane przez 2fc115705b804dd24ceafb6c62ae2b078a3b7407_5febc32a8749f Czas edycji: 2009-06-04 o 12:02 | |
|     | 
|  2009-06-04, 12:00 | #718 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 
				 | 

Kijanko, tak mi cos miekko w srodku i nie wiem co napisac mam ... Dziekuje. Ot. | 
|     | 
|  2009-06-04, 12:06 | #719 | |
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2006-07 
				 | 

Cytat: 
  Uprzejmie proszę o reanimację wątku  , który padł pod ciężarem kijankowej czułostkowości  i wielce odkrywczych spostrzeżeń;-))) Edytowane przez 2fc115705b804dd24ceafb6c62ae2b078a3b7407_5febc32a8749f Czas edycji: 2009-06-04 o 12:53 | |
|     | 
|  2009-06-04, 12:57 | #720 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

witajcie Dorota, wczytałam się  Joasiu,to jest jeszcze trzeci rzut fotek?... ślij  Nasturcjo, niezła ta Juleczka, z poczuciem humoru   Mam krioterapię w domu za darmo, to juz cieplej za oknem, chyba sie wyprowadzę z papierami na balkon  ... edit. Kijaneczko droga , prosba spełniona   Edytowane przez Córka D'artagnana Czas edycji: 2009-06-04 o 12:59 | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:33.

Wystawilabym jej neutrala, z dokladnym uzasadnieniem.
 Wystawilabym jej neutrala, z dokladnym uzasadnieniem.