| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |      | 10 | 32,26% | 
| Kraków |      | 15 | 48,39% | 
| Warszawa |      | 6 | 19,35% | 
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-06-04, 23:11 | #841 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-10 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III

Witam wieczornie   Cytat: 
 2,5-3 szklanki mąki (najlepiej pól na pół krupczatka i zwykła pszenna) przesiać do miski, dodać sporą szczyptę soli, ok. 0,5 szklanki cukru pudru i wkroić 200 g zimnego masła. Rozetrzeć szybko nożem (ewentualnie ręcami) tak, aby nie było widać grudek masła. Dodawać po łyżce lodowatej wody, żeby ciasto nabrało wilgoci i skleiło się w kulę. Rozwałkować (ja nie umiem  i zawsze wylepiam blaszkę ciastem) i schłodzić w lodówce przez minimum pól godziny. Nakłuć gęsto widelcem i piec w temp. 200 st., najpierw przez 10-15 minut przykryte papierem do pieczenia i obciążone grochem lub fasolą aż brzegi się zrumienią, potem zdjąć papier i piec przez ok. 10 minut aż ciasto się trochę zezłoci. Sasiu, życzę zdrówka  Koto, gratuluję flakonika. Też mam ochotę na coś nowego, ale nie wiem na co  A jak się trafi jakaś okazja, to zawsze ktoś mi ją sprzątnie sprzed nosa  Te lody Grycana kupujesz w ich lodziarniach? Smakują tak samo jak te na gałki? | |
|     | 
|  2009-06-04, 23:12 | #842 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

Ja tym bardziej nie znam. Nie znaju się na kolorówce i mazidłach do twarzy.  Dziewczyny namawiały mnie na czerwoną szminkę, żebym była bardziej wymiataczkowa-  tak myślę- ale odpadam...  Magnetico- lody Grycan mam w lodówce w swoim sklepie, dobre są, bardzo czekoladowe. Najbardziej lubię Algidę Cart d`Or i Grycana właśnie. Edytowane przez Kota Czas edycji: 2009-06-04 o 23:14 | 
|     | 
|  2009-06-04, 23:17 | #843 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Witam wieczorowa pora   wdeplam by podziekowac wszystkim wymiataczkom z mini zlotu warszawskiego za przemile spotkanie  Margot i Rachele juz mialam przyjemnosc poznac wczesniej. a Kasie dzis pierwszy raz. i to byl bardzo pozytywny pierwszy raz  tak sie nam milo i blogo i leniwie zrobilo, ze ciezko bylo wstac  musimy powtorzyc  Margot, Rachelo, Contax  padam na twarz... Edytowane przez mirra77 Czas edycji: 2009-06-04 o 23:19 | 
|     | 
|  2009-06-04, 23:19 | #844 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-10 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

A zdjęcia będą   ? | 
|     | 
|  2009-06-04, 23:21 | #845 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-05 
				 | 

Lody Grycan, mniaaaaaaaaam   Uwielbiam, dawno nie jadlam. Pamietam, ze pierwszy raz je jadlam w Gdansku  Pozniej w sklepie pudelkowe wynalazlam, a teraz to juz we Wroclawiu Grycan na kazdym rogu sie pojawil. Uwielbiam chalwowe i rozane. Zaraz sie obslinie  a w lodowce swiatlo ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Joaś, a ja nie mam tych zdjec od Taki, moge miec  Ladnie prosze . Mirro, jak Ci fajnie. Czyli mialas taki sam sklad zlotowy, jak ja i Tulipanka  Bardzo sympatyczny ten sklad  A nie, mysmy tez Aggie mialy- skleroze mam   Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2009-06-04 o 23:25 | 
|     | 
|  2009-06-04, 23:21 | #846 | 
				 | 

Tak, zrobilysmy zdjecia tego co bylo na stole i naszych talerzach. coby wam slinka pociekla    | 
|     | 
|  2009-06-04, 23:26 | #847 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-06-04, 23:27 | #848 | |
| rude jest piękne:) Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: nad jeziorem 
				 | 

Cytat: 
  ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Magda   
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | |
|     | 
|  2009-06-04, 23:28 | #849 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-06-04, 23:36 | #850 | 
				 | 

no ladnie, i zgarnelam opierdziel za wszystkie wymiataczki. trza sie bylo nie odzywac lepiej   to ja tez ide, o! <foch>   | 
|     | 
|  2009-06-04, 23:37 | #851 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2008-08 Lokalizacja: z gałęzi 
				 | 

Cytat: 
 Nasturcjo - ale za to w Żywiołach warto iść na manie  I dziękuję za odpowiedź. Też mam refluks, ale sprawiający o niebo mniej kłopotów niż temu maleństwu. Szezlong pikny, pasujący do Właścicielki. Tak pikny, że szlag mnie jasny trafia, żem hetero, bo bym uruchomiła wyobraźnię.....Oj. BigMamo - wspaniała przypowiastka o Żywiołach. Przemiło mi się lekturowało. Nie mam jak nadrobić wszystkiego, ale w weekend podejmę starania. Macham wszystkim na dobranoc i odlatuję na łysej kobyle  (a co mam nie mieć kobyły, jak nie mam szezlonga? niech mam!) 
				__________________ Sun Tzu prawie powiedział: "Jeżeli przeciwnik jest jak ziemia - bądź jak powietrze. Jeżeli przeciwnik jest jak ogień ......- sp....dalaj, bo z ogniem nie ma żartów!" | |
|     | 
|  2009-06-04, 23:38 | #852 | 
				 | 

Też idę. Maupy.   Będe śnić o lodach różanych.  Chałwowych jakoś nie....  a czy są marcepanowe?   | 
|     | 
|  2009-06-05, 00:22 | #853 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 Lokalizacja: UK 
				 | 

Macham wam wszystkim gorąco.  Ja już w domu, a Antonio w szpitalu, jednak miewa się dobrze i jest pod genialną opieką. Będę odwiedzać go dwa razy na dzień, donosić mleko dla niego, mogę spędzić z nim tyle czasu, ile chcę. Nie nadrobiłam jeszcze wątku i nie wiem, czy starczy mi czasu, aby to zrobić. Dziękuję za wszystkie miłe słowa oraz PW. Odpiszę na pewno, ale z pewnym opóźnieniem. Muszę zorganizować sobie na nowo życie domowe pod kątem wizyt w szpitalu, odpoczynku, jedzenia, spania i odciąganiem pokarmu.   Ściskam wszystkich   
				__________________ O książkach | 
|     | 
|  2009-06-05, 00:28 | #854 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-06 
				 | 

Dobry wieczór  można przyłączyć się? czy to tylko dla wyróżnionych?   
				__________________ __________________ – Państwo wyglądają na szczęśliwą parę. Jak do tego doszliście? – Jesteśmy powierzchowni i nie mamy nic do powiedzenia. | 
|     | 
|  2009-06-05, 05:28 | #855 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Cytat: 
  dzięki za informacje i posyłam dużo energii  . Miłego dnia. | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-06-05, 06:00 | #856 | |
				 | 

Cytat: 
  Witam! Iwszystkim dzień dobry! | |
|     | 
|  2009-06-05, 06:47 | #857 | |
| Zakorzenienie | 

Pewnie, że możesz mieć, Mskladaczku. W końcu co masz nie mieć  Cytat: 
  Dobrze wiedzieć, że u Was wszystko ok i mały zdrowo się rozwija. Wpadaj chociaż na chwilę czasem pisać, co u Was słychać  Wściekłaś się?  Co Ty tu robisz o tej porze...?  I do tego taka zadowolona...? Bita śmietana ze spleśniałymi truskawkami i gorąca linia smsowa uruchomiona ze znajomymi pomogły na dołek, dziś już sobie siedzę na brzegu dołka i macham nogami   Ach, ciężki dziś dzień. Pracuję od rana, potem czeka mnie przeprawa z chomikiem dla bratanicy - muszę po niego jechać, zapakować do nowej klatki od mamy i rodzeństwa... Nie wiem, czy kto się tym bardziej stresuje - ja czy ten chomik, ale podejrzewam, że jednak ja...Nie miałam nigdy chomika. Mam nadzieję, że nie będzie przeżywał zbyt silnego lęku separacyjnego, bo nie wiem, co wtedy zrobię. W każdym razie stwierdziłam, że nie poradzę sobie z nim sama w domu przez całą noc  , więc pojadę go odwieźć pewnie już dziś. Mam nadzieję, że uda mi się chociaż pojechać na jogę, już mi czegoś brakuje, jeśli z jakichś powodów nie mogę jechać chociaż raz w tygodniu. Pachnieć będę Galliano, żeby sprawdzić jak się nosi globalnie. (ależ jestem poważna dziś    ) 
				__________________ Edytowane przez joasiak1 Czas edycji: 2009-06-05 o 07:04 | |
|     | 
|  2009-06-05, 06:56 | #858 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

napisałam długiego posta i mi go zeżarło   teraz muszę wychodzić z domu, ale szybciutko pozdrowię Wszystkich  , a szczególnie Mariolę  i Antonia  i ucieszę się, że Kotę widać częściej i bardziej rozadaną/rozpisaną  i Asia mnie rozbawiła zestresowanym chomikiem  miłego dnia dla Wyróżnionych ..... pięknym zapachem  i spadam   | 
|     | 
|  2009-06-05, 07:06 | #859 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Taka, kupiłam samoopalacz, pozazdrościłam Ci złotego blasku, teraz też jestem taka wakacyjna jak Ty   
				__________________ | |
|     | 
|  2009-06-05, 07:54 | #860 | 
| Zakorzenienie | 

Dobryt, dobry piątek   Mariolku, cieszę się, że jesteś w dobrym nastroju  Antoś ma świetną opiekę, Ty się zorganizujesz, dwa miechy szybko miną i będziecie cieszyć się sobą  Dobra cena  W sephorze kosztują ok, 250zł   Ewa, ja tez lubię strzepki jaja w zupie. W rosole nie jadłam ale bełtam czasem w botwinie albo szczawiowej albo wbijam jajo do szpinaku, mniam  Gratuję flaszki ale myślałam, że w pierwszej kolejności sprawisz sobie eLkę  Joasiu, jaki masz samoopalacz? ja mam l'oreala ale tak śmierdzi, że nie mogę używać   | 
|     | 
|  2009-06-05, 08:19 | #861 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-05 
				 | 

witam i do pracy zmykam  . Mariolu i Antosiu buziaki. miłego dnia pomimo,ze jest pochmurny i deszczowy. | 
|     | 
|  2009-06-05, 08:43 | #862 | 
| Piers do przodu Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

BigeM to taniocha pod warunkiem, że są w kasetce / pudernicy a nie jedynie wkładem do niej    Joaś - nie właź do dołka (mówi ta, co niedawno sama wyczołgała się z niego zębami) nie warto  Witam porannie w ten zimny dzień  Mariolu Antoniowa  i   
				__________________ Dying is easy it's living that scares me to death .  Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-06-05 o 09:25 Powód: dopisek | 
|     | 
|  2009-06-05, 08:51 | #863 | |
				 | 

Tak, tu ja -Kota rozadana ( przepraszam, podkusiła mnie literówka  ) Cytat: 
   | |
|     | 
|  2009-06-05, 08:57 | #864 | |
| rude jest piękne:) Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: nad jeziorem 
				 | 

Cytat: 
     Witaj  Witajcie Kochani tylko zamacham ,pozniej cos napisze łeb mi nawala mocno   
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | |
|     | 
|  2009-06-05, 09:03 | #865 | ||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................ 
				 | 

Witajcie Wątkowicze ! Cytat: 
 dobrze, że poszłam wcześniej spać  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  ale dlaczego na łysej  i dlaczego odlatuję?    Mariolu  dziękuję za wieści, przytulasy dla całej rodziny, ze szczególnym uwzględnieniem Antonia (kto wie, może to zięć mi rośnie  ) i dla Ciebie duzo  ja tam przeryczałam całe 5 tygodni, choć nie było powodów. Czekam na następne doniesienia o Was. Jakie to ważne, że można być przy dziecku ile się chce Dobry wieczór  A ja się schytrzyłam i jak tworzę długiego posta, to w notatniku i potem wklejam do okienka odpowiedzi (jeśli akurat pamiętam, że może zażreć  ) oj taak, oj taaak tylko te prasowańce Tymeno, to chciałam dla rudej, zielonookiej i bladolicej siostry, a maja one numer 02 i pink w nazwie - czy nie będą za różowe? tylko na ten numer jest promocja Ale zimno  Kasiu-san - wygląda jak puderniczka  a na pudełku-wkładzie też są te wzorki? Zuzinko  to przez te wczorajsze emocje   
				__________________  Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-06-05 o 09:06 | ||||
|     | 
|  2009-06-05, 09:19 | #866 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-01 
				 | 

Heloł    i zacznę od narzekania, bo mnie nap.... głowa juz drugi dzień.  Wczoraj jeszcze udawałam, że nic mi nie jest, ale dzisiaj już sie nie da buuu ja nie chcę mieć globusa  No własnie, gdzie jest Winterka  Cytat: 
 Dziękuję   Dla mnie podstawowy to EdT  Ale zanim zakupisz którąś wersję to potestuj wszystkie włącznie z Kotowym ulubieńcem Light, bo znacznie się miedzy sobą różnią  Jaby co to służę próbką wersji EdT   Sasinko, zachożałaś   Tanio i to bardzo, czy aby to oryginał.  Nowe kosztują 259,00 PLN tutaj cena allegrowa normalna, tylko uważaj na podróby, bo tych plącze się bardzo dużo  Cytat: 
 i ja dziękuję    i już dumałam kiedy by tu nowe zorganizować  może w sobotę coby mieć czasu więcej   A jak tak zakupy      Cytat: 
 Mariolu, dziękujemy za wieści  i dalej trzymamy  za Antosia   Aaa, bom znowu bym zapomniała Kocie gratuluje nowego flakonika i trzymam  za rozmowę   Edytowane przez Contax Czas edycji: 2009-06-05 o 09:20 | |||
|     | 
|  2009-06-05, 09:27 | #867 | 
				 | 

Mamuś - dawaj linkę to zweryfikujem   bez podkupowania Dziewczynom warszawiankom zazdraszczam spotkania bo ja to do chałupy dotarłam po 19-tej  ale next time to nawet robotę rzucę i będę   
				__________________ Dying is easy it's living that scares me to death .  Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-06-05 o 09:29 | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-06-05, 09:29 | #868 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................ 
				 | 

Joasiaku - dziękujęć za świeżą dostawę fot   jakie piękne butki miała Kota   
				__________________  | 
|     | 
|  2009-06-05, 09:30 | #869 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-01 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-06-05, 09:33 | #870 | 
				 | 

__________________ Dying is easy it's living that scares me to death .  | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:39.