| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |      | 10 | 32,26% | 
| Kraków |      | 15 | 48,39% | 
| Warszawa |      | 6 | 19,35% | 
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-06-05, 12:16 | #901 | |
| Zakorzenienie | 

Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III

Ja tez walczyłam z pokusą ale krótko   Dostałam wczoraj bona na 40zł do Douglasa to sobie coś tam ustrzelę  Moze jakaś klikającą pomadkie  ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat: 
 Piszemy jak starsze panie??  Witaj Czarnulo   | |
|     | 
|  2009-06-05, 12:23 | #902 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-01 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-06-05, 12:24 | #903 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 
				 | 

Czesc. W domu jestem, przygotowuje papierzyska do dalszego boju i w miedzy czasie ogarniam chalupe. ( kiedy jestem zla, to musze sie zmachac fizycznie - polatac na szmacie, popucowac, wyszorowac, wyglancowac, itp. ) Zrobilam tez 3 litrowy sloj ogorow malosolnych. Chociaz, przy moim stanie ducha to moga wyjsc sporosolne. No i nie moge namierzyc wielkiego kamlota, coby te ogorasy docisnac ... ogory: | 
|     | 
|  2009-06-05, 12:25 | #904 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-05 
				 | 

Dzien dobry  Przyszlam zyczyc Kotce wszystkiego naj, z okazji Urodzin     | 
|     | 
|  2009-06-05, 12:25 | #905 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

chyba tak, bo na pewno nie wyglądamy jak starsze panie   witaj Czarnulo  tu trzeba spełniać następujące warunki: - stosować się do motta autorstwa KomEwy, zawartego w pierwszym poście - pięknie pachnieć - uznać, że CzarnaZuzia wymiata o ograniczeniach wiekowych nic nie wiem   Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2009-06-05 o 12:27 | 
|     | 
|  2009-06-05, 12:31 | #906 | 
| Zakorzenienie | 

| 
|     | 
|  2009-06-05, 12:34 | #907 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-06 Lokalizacja: z kamerą wśród zwierząt 
				 | 

Cytat: 
 nie, nie, jak mlodsza to absolutnie nie wchodz same harpie tu siedza, w metrykach pozolklych sklesniete zlosliwe toto, uprzedzen ( do tych mlodszych ) pelne zaraz Ci celulajta znajda  Tako "co mam mieć, kiedy mogę nie mieć" wypisalas wlasnie mysl mego zycia przewodnia  mogie nie miec mogie nie miec mogie nie miec  piesn dla Was zimno jak sto diablow... ( czy mnie sie wydaje, czy Ona, ta Piekna Pani tam spiewa "zawsze gdzies szczeka ktos" ) | |
|     | 
|  2009-06-05, 12:34 | #908 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: B-awaria ;) 
				 | 

Doroto, ale ogory   Czarnulo, witaj  Wcale starsze panie nie jestesmy, wcale a wcale   | 
|     | 
|  2009-06-05, 12:47 | #909 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................ 
				 | 

jesteśmy , jesteeeeśmy     ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Nasturcyjo, dziecko drogie, ty tak nie powtarzaj tego "mogę nie mieć", bo Ci się jeszcze utrwali   
				__________________  | 
|     | 
|  2009-06-05, 12:48 | #910 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-01 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-06-05, 12:54 | #911 | 
				 | 

Przepraszam bardzo czy mozemy nie o ogorkach na obczyznie ( z dobrobytu slynacej podobno ) ogorek w sloiku to towar deficytowy slowa, ktorych prosze nie uzywac: ogorek kiszony, konserwowy, malosolny kapusta kiszona serek bialy, twarogiem zwany krowka kasztanek zoladkowa gorzka kabanos zurek Doroto okaze Twoj sloj Oblubiencowi ( jak bedzie niegrzeczny i zapragne mu wieczor przygasic )   | 
|     | 
|  2009-06-05, 12:55 | #912 | |
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2006-07 
				 | 

Dzień dobry , bo słoneczny  Cytat: 
   Koto, sto lat, albo i dłużej   życzy Kijanka-Giermek  Mariolu   ucałuj Antosia. Witaj Czarnulo   Edytowane przez 2fc115705b804dd24ceafb6c62ae2b078a3b7407_5febc32a8749f Czas edycji: 2009-06-05 o 12:58 | |
|     | 
|  2009-06-05, 13:02 | #913 | |
				 | 

Cytat: 
  zachodz smialo, moze i jestesmy starsze, ale tylko rocznikowo i pomimo, ze szron na glowie i nie to zdrowie, to w sercu ciagle maj  ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Nasturcyjo- w Łosiolandii mozna kupic w Konsumie ogorki kiszone i korniszony Krakusa  , pyszne! Moze znajdziesz je podczas nastepnego wypadu zakupowego. Polska kapuste kiszona w sloikach tez maja, z tym, ze firmy "Smak",(chyba?)- ale jest za bardzo pasteryzowana, a przez to mnietka- dlatego kupujemy inna, w kilogramowych puszkach, sprowadzana z Wegier- delicious  Tymeniu-   Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2009-06-05 o 13:08 | |
|     | 
|  2009-06-05, 13:03 | #914 | 
| Piers do przodu Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

O właśnie, właśnie   Czarnulo witaj, tu wszystkie są tak młode na jakie się czują  i o ile nie obnaszasz pampersów w sposób właściwy - to z pewnością znajdziesz jakieś wspólne tematy To już są gruntowe ogóreczki na małosolne??  musiem obaczyć na przydomowych straganikach - kmionkę odkurzyć .... Kotuś - i żyj nam 100 lat i uśmiech miej na twarzy    Kffiatuszku - widziałam (i próbowałam) nowości - gorzkiej żołądkowej z miodem  jeszcze lepsza od zwykłej   
				__________________ Dying is easy it's living that scares me to death .  Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-06-05 o 13:11 | 
|     | 
|  2009-06-05, 13:08 | #915 | 
| Czekam na Ragnarok Zarejestrowany: 2006-05 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Witam. Koto - wszystkiego najlepszego  Kusicie tym pudrem... BigMamo  Myślę teraz, nie mając pieniędzy, nad zakupem pudru prasowanego - Meteorytów. Ech... | 
|     | 
|  2009-06-05, 13:10 | #916 | 
				 | 

przepraszam, alem nie mogla sie wstrzymac   Kattko wiem, ze sa, kupujemy no ale tez nie mamy tej Szwecyji tuz za rogiem  a tak szczerze, szkoda nam poswiecac wolnej soboty na wyprawe zakupwa w Oslo tez jest polski sklep, ale ceny w nim takie, ze cos sie w czlowieku, na ten rozboj jawny buntuje. | 
|     | 
|  2009-06-05, 13:10 | #917 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................ 
				 | 

[1=2fc115705b804dd24ceafb6  c62ae2b078a3b7407_5febc32  a8749f;12625267]Mama, to zawsze prawdę powie   [/quote] A co ma dziewczynie kłamać, jeszcze może mi kiedy odbije wkleić się gdzie z foto i Czarnula szoku dozna  Lepiej niech wie. Uprzedzony-uzbrojony  Dla jasności : o sobie pisałam My, BigMama, posturę mamy za dwie, to i w liczbie mnogiej o sobie pisać musim  Kijanka, to wiadomo, że ona nieletnia jest  może nawet jest Żywiołem   
				__________________  | 
|     | 
|  2009-06-05, 13:13 | #918 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2006-04 
				 | 

Dziewczyny  czy ten dzień to jakiś najbardziej pechowy w tym roku czy jak?  Ominęła mnie rano nagroda z ESKI bo jak dzwonili to najpierw spałam a potem zepsuł mi się telefon i nic nie słyszałam... Podarłam sobie na egzaminie o krzesło moje kobaltowe rajstopki  a na dodatek na egzaminie babka wyprosiła naszą grupę z sali na 2gi etap, w związku z czym co? - Oni dostali test który był przemycony kilka dni wcześniej i znali pytania a myśmy dostali inny!!!!!  I co na koniec? Zamiast wyjść i oddać kartkę bez konsekwencji, to ja, durna idiotka kretynka wariatka palantka, ZOSTAŁAM! Bo uwierzyłam że napiszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!  i co? I BĘDZIE KAPA!     | 
|     | 
|  2009-06-05, 13:14 | #919 | 
| Zakorzenienie | 

Big M.    | 
|     | 
|  2009-06-05, 13:18 | #920 | 
				 | 

Mamciu - kocham Cię    
				__________________ Dying is easy it's living that scares me to death .  | 
|     | 
|  2009-06-05, 13:18 | #921 | 
				 | 

Mamo, nasza Kijanka to jest tak nieletnia, ze jest nawet przedZywiolem  Nasturcyjo- rozumiem, wspolczuje (bo sobie zycia bez kiszakow nie wyobrazam) i zachecam do zrobienia zapasow, przy nastepnej okazji- jako, ze czasami zdarzaja sie deficyty na polkach konsumowych, (dlatemu zawsze mamy zakitrane ok.10 sloikow na strychu  ) | 
|     | 
|  2009-06-05, 13:25 | #922 | ||
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2006-07 
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
   Mamusiu, ja kcem kiełbaskę pieczoną i ogóraska od Dorotki-Coco. A wieczorem, to kciałabym szklaneczkę dobrej whisky, O! Co Mamusia na to?  Katt,  już się czuję, młodsza  ;-))) | ||
|     | 
|  2009-06-05, 13:26 | #923 | 
				 | 

Mamooo jezdes niemozebna Wszystkiego Najpiekniejszego dla Koty wraz z bukietem pachnecej maciejki ( przyuwazylam, ze Koty lubia  , choc nie wiem czy te spersonifikowane takze  ) | 
|     | 
|  2009-06-05, 13:50 | #924 | 
				 | 

Ogorki docisnelam jak radzila Tymena - talerzykiem, a na talerzu polozylam ciezki tluczek do kotletow, bo nie mam nic lepszego na podoredziu. I ja skladam Kocie zyczenia - Wszystkiego Dobrego, Ewo  ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- pachnaca maciejka, moja Mama bardzo lubila zapach maciejki, zapomnialam o tym ... | 
|     | 
|  2009-06-05, 14:08 | #925 | 
				 | 

[1=2fc115705b804dd24ceafb6  c62ae2b078a3b7407_5febc32  a8749f;12625810]  Mamusiu, ja kcem kiełbaskę pieczoną i ogóraska od Dorotki-Coco. A wieczorem, to kciałabym szklaneczkę dobrej whisky, O! Co Mamusia na to?  [/quote] Przyjeżdżaj  , bierz onę Dorotę ze słojem,  albowiem ogórków nie posiadam.  Kiełbaski posiadam.  Whisky nie posiadam.  Ale nalewki posiadam.  Nie bardzo ona koresponduje z kiełbaską i ogórami, ale to nic   Najwyżej będziem śpiewać "dumki", aż sąsiedzi ogłuchną.   
				__________________  | 
|     | 
|  2009-06-05, 14:17 | #926 | 
				 | 

Ja mam whiskey z miskey - mogę podrzucić przejazdem za Dorotowego ogórka ....

__________________ Dying is easy it's living that scares me to death .  Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-06-05 o 14:21 | 
|     | 
|  2009-06-05, 14:40 | #927 | 
				 | 

Ja bym sie pisala na takie cos-spotkanie. Obiecuje, ze nie bede smecic. I, ze postaram sie nie falszowac przy "Dumce", moge murmurandem poleciec. Wezme ogorasy. Mam tez w chalupie dobra, irlandzka whisky, zabiore ze soba. | 
|     | 
|  2009-06-05, 14:42 | #928 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

zjadłabym z Wami obojętnie co ..... i wypiła  może być nawet słodka nalewka do kielbaski i ogórka "dumka" wymiata  a tymczasem się znowu stresuję pracą  wyłączył mi się telefon i jak to zauważyłam i włączyłam, to okzało się, że mam masę nieodebranych połączeń pierwsza myśl i ostatnia (do momentu wyjaśnienia o co chodzi) to oczywiście nerwy, że na pewno coś się spieprzyło  ja jestem nienormalna a sms od klientki, o treści: "zadzwonię później, kominek bardzo ładnie wychodzi" potraktowałam jako jakiś podstęp  coraz częściej myślę o tym, żeby iść na jakąś terapię, bo nie potrafię wyluzować w pracy poskarżyłam się  ale chociaż w dołku nie jestem dzięki Wam między innymi   | 
|     | 
|  2009-06-05, 14:43 | #929 | 
| Zakorzenienie | 

To o której się spotykamy?    | 
|     | 
|  2009-06-05, 14:45 | #930 | 
				 | 

Takuś - Tobie to dziewczyno potrzebny minimum miesięczny urlop bezkomórkowy (cokolwiek to znaczy) gdzieś na Wyspach Wielkanocnych, duuuużo aromaterapii (na zewnątrz i do środka) relaksujące masaże i takie tam (spakuj mnie do walizy   ) 
				__________________ Dying is easy it's living that scares me to death .  | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.

a to przepraszam
 a to przepraszam