| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |      | 10 | 32,26% | 
| Kraków |      | 15 | 48,39% | 
| Warszawa |      | 6 | 19,35% | 
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-06-05, 14:50 | #931 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III

| 
|     | 
|  2009-06-05, 14:57 | #932 | 
| Piers do przodu Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Wezmę   bez miskey - na miejscu znajdziemy jakie naturalne ozdobniki   
				__________________ Dying is easy it's living that scares me to death .  | 
|     | 
|  2009-06-05, 15:02 | #933 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: B-awaria ;) 
				 | 

To ja na Wyspy Wielkanocne tez chcem   Albo Bozego Narodzenia... Obojetnie mi... Mam zoladkowa gorzka, zabrac? | 
|     | 
|  2009-06-05, 15:49 | #934 | 
| Piers do przodu Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

<joł joł>   Kffiatuszku - udało mnie się wylicytować po  zaniżonych kosztach łoryginalny zestawik 3-ch miniaturek meteorków z pędzlem  (mythic, pink i beige) alem radosna - i nie będę musiała Cię już nękać wiązanym zakupem   
				__________________ Dying is easy it's living that scares me to death .  | 
|     | 
|  2009-06-05, 15:53 | #935 | 
| RENTGEN RZĄDZI! | 

Witam wszystkich   Mam laptop w naprawie,dlategom znikła niespodziewanie  Tylko w pracy mam dostęp do neta,toteż piszę i pozdrawiam wszystkich  Ależ będę mieć zaległości w czytaniu  Dziecię me nadal chore,ale chuligani jak się da,więc nie jest źle   
				__________________ Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom   Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby     | 
|     | 
|  2009-06-05, 16:02 | #936 | 
| czyli Endżi Zarejestrowany: 2007-07 Lokalizacja: Home is where the heart is 
				 | 

Skoro Wy tutaj o kapuściano-ogórkowym obżarstwie to się pochwalę, że pożarłam czekoladową muffinkę i pół bombonierki pralinek Owoce Mórz Południowych   Co ta sesja robi z ludźmi, że muszą tak zajadać stresy  I jeszcze jednym się pochwalę  Bo mi samej bardzo przyjemnie czytać dobre wieści od Was więc i ja informuję o tym co dobre (i związane z perfumami oczywiście  ) Mój esej zaliczeniowy ("Zjawisko funkcjonowania hobbystycznych społeczności internetowych na przykładzie polskich pasjonatów perfum"  ) został odbarzony dużym uznaniem i dzisiaj - w ramach nagrody oczywiście  - prezentowałam dzisiaj wyniki moich boskich obserwacji i wniosków przed całą grupą  Sesja do przodu  Najcięższe jednak przed nami  Przede mną w sensie. 
				__________________ pachnę | 
|     | 
|  2009-06-05, 16:15 | #937 | |
				 | 

Cytat: 
  A stresy zajadaj, co masz nie zajadac  Jeszcze jak dobre rzeczy do zajadania masz, to nie ma o czym   Ja takoz zajadlam (niewyspanie moje) objadem piontkowym  I pekam   | |
|     | 
|  2009-06-05, 16:48 | #938 | 
| Zakorzenienie | 

Kasiu-San ale strzał, gratulejszyn   Winterku, miło Cię czytać  Niech Ci dziecie szybko zdrowieje   Aniołku  a można gdzieś podczytać Twój esej? | 
|     | 
|  2009-06-05, 16:59 | #939 | |
				 | 

Cytat: 
  Och, bo takie kompulsywne zajadanie to nic dobrego  Wczoraj jak przeczytałam późnym wieczorem, że następnego dnia mam prezentować przed całą grupą zarys mojego eseju to z tych nerwów natychmiast musiałam pochłonąć Kinder Bueno, dwie garście pralinek i jeszcze kilka truskawek ...  Masakra. Madziu, to idź się prześpij troszkę  Ja właśnie zamierzam to uczynić  Nocne i ranne udawanie że się uczę na egzamin z socjologii rodziny strasznie mnie zmęczyło  Tymenko  Nie, nigdzie nie jest publikowany  To w sumie szkielet mojego licencjatu więc jeszcze będę wykonywać przybudówkę przez najbliższy rok  Doleciał mój aniołkowy krem do rąk  Pachnie prześlicznie (jak balsam i krem z tej samej linii), ale wpieprzyli do niego tyle gliceryny i sylikonów, że troszkę nieprzyjemnie się go nosi  Tym bardziej że ja jestem nieprzyzwyczajona do tego typu kosmetyku   
				__________________ pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-06-05 o 17:00 | |
|     | 
|  2009-06-05, 17:03 | #940 | ||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

[1=2fc115705b804dd24ceafb6  c62ae2b078a3b7407_5febc32  a8749f;12615340]Chłop niech się ostanie w domu, zimno jest, szkoda go. Z kota prawdziwego zrezygnować, a na ścianie zawiesić zdjęcie kot-y Nasturcjowej, której miny wymiatają ( koty znaczy się) A szezlong kupić koniecznie, przyda się przy zapinaniu paseczków wokół kostki anuschkowej  No i gdy większe ilości szlachetnych trunków zostaną wypite, można będzie na owym szezlongu leżakować do białego świtu  [/quote] Kijanko - to prawdziwie salomonowe rozwiązanie!  Jest miejsce dla chłopa, kota, butów, mebla i...hobby  A że pogoda dzisiaj barowa (lubię taką, żeby nie było  ) to to co napisałam wczoraj, dzisiaj jest nadal aktualne (i jak znam życie jutro też będzie): ;-)) Nic, tylko pić. Cytat: 
  i życzenia zdrowia dla syneczka. Cytat: 
   Cały czas jeszcze na Bielańskiej, czy już w nowym miejscu jesteście? Czy to możliwe żeby Prada zamieniła się w Słonia Kenzo? Bo dzisiaj na rękawie trencza czuję upojną... maciejkę. --- Dla Koty najlepsze życzenia urodzinowe  i Paul Edytowane przez Anuschka Czas edycji: 2009-06-05 o 17:14 | ||
|     | 
|  2009-06-05, 17:08 | #941 | 
				 | 

Anuschko, na Bielańskiej   Mają nas przenieść w następnym semestrze. Brak kasy na urządzenie wszystkich sal. Ale ładnych kilka razy podczas sesji i konferencji byliśmy tam. Co za moloch i labirynt... Masakra. Ale sale są wspaniale zorganizowane. Mnóstwo miejsca, wszystko pachnące nowością... Jak tam się przeniesiemy to nie będzie juz takich sytuacji, że na wykładach ludziska będa siedziec na parapetach i podłogach albo że prezentacje będą się wyświetlać na suficie, bo na ścianach brak miejsca   
				__________________ pachnę | 
|     | 
|  2009-06-05, 17:13 | #942 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Ja dzisiaj kupiłam bazee brazującą Nuxe no i jak zwykle popierdzieliłam wszystko miała byc żelowa, którą już testowałam a kupiłam emulsję  Małzonek dobry pojechał wymienic, moze się uda   | |
|     | 
|  2009-06-05, 17:13 | #943 | 
				 | 

Angel  gratuluję! witajcie | 
|     | 
|  2009-06-05, 17:14 | #944 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 Lokalizacja: UK 
				 |  Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III 
				__________________ O książkach | 
|     | 
|  2009-06-05, 17:21 | #945 | 
| Zakorzenienie | 

Mariolu, przepiękny jest Antonio, ma włosy po Tobie    | 
|     | 
|  2009-06-05, 17:22 | #946 | 
				 | 

Mariolu, ślicznosci   | 
|     | 
|  2009-06-05, 17:23 | #947 | ||||
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2006-07 
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
  . I Dorotkę zwaną Coco wezmę ze sobą z rzeczonym słojem ogórków i butelczyną dobrej, irlandzkiej whisky. Przy takich trunkach( i towarzystwie, bo widzę, że i Takula, Tymenka, Katty i inne są chętne) i ogóraskach, to może narzekać i dzień cały i pół nocy. Bo wiadomo, że potem padnie pod ciężarem kiełbasek mamusinych, suto zakrapianych słodkimi nalewkami, które jak najbardziej korespondują z owymi kiełbaskami  . A długo będą sąsiedzi opowiadać o dumkach naszych, wymiatających i obgadywać BigMamę, że obraca się w podejrzanym towarzystwie;-)). Ale to chyba nie ma znaczenia, bo cóż znaczy bezpowrotnie utracona reputacja, wobec takiego spotkania.   Cytat: 
 Aniołku gratulacje  świetny temat na esej  , A o kijankach zielonych, było tam, chociaż słowo lub dwa?;-))) I gratuluję diety mórz południowych  Słyszałam, co nieco o niej, ale nie wiedziałam, że to trzeba się objadać czekoladkami  . Podoba mi się takie dietowanie   Cytat: 
    ;-))) Winterku  świetnie Cię widzieć i czytać. Mariolu  , Antoś prześliczny  Edytowane przez 2fc115705b804dd24ceafb6c62ae2b078a3b7407_5febc32a8749f Czas edycji: 2009-06-05 o 17:25 | ||||
|     | 
|  2009-06-05, 17:34 | #948 | |
				 | 

Cytat:  Aniołku - ale Bielańska ma ten urok, co? No powiedz... Ale przynajmniej będziecie mieć teraz lepsze warunki do nauki   , bez porównania. To też ważne. Idę celebrować barową pogodę. | |
|     | 
|  2009-06-05, 17:35 | #949 | ||
				 | 

Cytat: 
  Cytat:  chyba mi czas zostać babcią nigdy mnie takie dzieci w wieku przedŻywiołowym (i żadnym innym takoż) nie ruszały, a teraz się popłakałam ze wzruszenia jak Antka zobaczyłam  łzy muszę obetrzeć, bo klientka dzwoni do drzwi   | ||
|     | 
|  2009-06-05, 17:38 | #950 | 
				 | 

Mariolu, Antos cudny jest   (przypomina mi mojego synka przed rokiem...)   Bedzie dobrze  | 
|     | 
|  2009-06-05, 17:39 | #951 | 
| Czekam na Ragnarok Zarejestrowany: 2006-05 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Mariolu - cudny synek   Na dzisiaj... PIERGOGI RUSKIE !!!   | 
|     | 
|  2009-06-05, 17:39 | #952 | |||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 Dam znać, czy mocno zajeżdża. Kasiu, wyślę Ci - i Córce i komuś jeszcze miałam...? Tymenie? Cytat: 
    Cytat: 
  Mariolu, Antoś słodki - pięknie razem wyglądacie. Mam już chomika w domu. On chyba nie ma mózgu. Albo ma jakieś zaburzenie. Odkąd go przywiozłam kręci się cały czas w tym swoim kółku. To jakaś kompulsja normalnie. Może jest znerwicowany. Lecę na jogę, miłego wieczoru!   
				__________________ | |||
|     | 
|  2009-06-05, 17:43 | #953 | 
| Zakorzenienie | 

Tako, ja tez sie zbeczałam patrzac na Antosia   Dlatego, że czas pędzi jak szalony, niedawno swojego synka tuliłam do cyca. | 
|     | 
|  2009-06-05, 17:44 | #954 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2009-06-05, 17:44 | #955 | |
				 | 

Cytat: 
  , ale nie wiem, czy mi Stefan pozwoli  Pewnie ze zabiore - co mialabym nie zabrac  Kiedy lecimy??   | |
|     | 
|  2009-06-05, 17:45 | #956 | 
| Zakorzenienie | 

Dostałam Joasiu trzecią turę   Chyba, że czwarta leci to kcem  Jak kupię to sie pochwalę   | 
|     | 
|  2009-06-05, 18:03 | #957 | 
| rude jest piękne:) Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: nad jeziorem 
				 | 

Mariolu   wzruszylam sie bardzo  sliczny   
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2009-06-05 o 18:20 | 
|     | 
|  2009-06-05, 18:12 | #958 | 
				 | 

Tako, co Ty opowiadasz, toz na babcie jestesmy za młode  ...  same możemy se zrobić bejbika  ...jeszcze. Joasiu, trzeciej tury jeszcze niet, ale cierpliwie czekam, a termofor polecam, swietna rzecz na taki ziąb   | 
|     | 
|  2009-06-05, 18:20 | #959 | 
| rude jest piękne:) Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: nad jeziorem 
				 | 

Dziewczyny   jade z Wami ,co mam wziac ? jadziem do BigeM i pozniej na Wyspy ?  Aniolku gratulacje  Katt ,Winterku jak dobrze Was widziec  Joasiu nie wiem co wysylasz ale ja tez kcem  aaaa i jeszcze napisze ,ze ze wszystkich Tomkow jakich znam ,to nasz Tygrys jest najwspanialszy   
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | 
|     | 
|  2009-06-05, 18:27 | #960 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................ 
				 | 

Mariolu -   dziękuję jaki on maleńki, ten Antoś  w dłoniach się mieści Dla Ciebie, Antonia i Taty Antonia pieśń  
				__________________  | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:16.

)
)