| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |      | 10 | 32,26% | 
| Kraków |      | 15 | 48,39% | 
| Warszawa |      | 6 | 19,35% | 
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-06-06, 22:30 | #1111 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 
				 | 

Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III

Czary z tym awatarem, po prostu czary   Nie ma dzisiaj jakiej czarodziejskiej nocy świętojańskiej albo co? Z ciastami po prostu wymiatacie. Zjadłabym takie z truskaweczkami, ale póki co zjadłam same truskawki saute. A w ogóle to spędziłam cudowny dzień we własnym towarzystwie  Poprawiłam zaległe prace, namaseczkowałam sobie włosy jajkami z olejem a twarz glinką, zrobiłam pedikiur, poćwiczyłam, wymasowałam antycelulajtistowo i obejrzałam w "Pustyni i w puszczy".  Czuję się jak odrodzona bogini. Baaaardzo mi taki dzień był potrzebny   | 
|     | 
|  2009-06-06, 22:30 | #1112 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-02 Lokalizacja: here in my head 
				 | 

Wymiataczki i Wymiatacza, nie dam rady nadrobic watku, ale ciesze sie, ze tak wymiatacie  Nasza druzyna tez wymiotla i zdobylysmy upragniony medal, brazowy  Pozniej nadeszla egzaminowa rzez niewiniatek (z ktorej obecny stan wyglada 1:0 dla mnie  ), nagłe kanalowe leczenie zeba, male zauroczenie Jil Sander Stylessence i ponowna milosc do Aliena  A dzis ugotowalam boska zupe pomidorowa i dumna z siebie pomykam odpoczywac. Kliknelam pobieznie przez watek, jeszcze raz wielkie gratulacje dla Marioli i Maluszka, usciski dla Katt ,Winterki i Zuzi, kusicielki ciastowe tez sciskam, a co mam nie sciskac  i.. wszystkich usciskuje  Jak troche ochlone z przezyc ubieglych tygodni to sama zabiore sie za pieczenie  - codziennie inspiruja mnie zdjecia z bloga http://mojewypieki.blox.pl  (nie umiem wstawic linka  ) edit: umiem wstawic link  , Tessko  Milego wieczoru   
				__________________ "Mrs.Dalloway said she would buy the flowers herself." --- 'and with the way they talk, and with the way they smile' http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho Edytowane przez kokakola Czas edycji: 2009-06-06 o 22:46 | 
|     | 
|  2009-06-06, 22:37 | #1113 | 
| rude jest piękne:) Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: nad jeziorem 
				 | 

Tulipie  bo sama sobie nie wierze ,a to aktualne widzenie    
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | 
|     | 
|  2009-06-06, 22:44 | #1114 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-04 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Cytat: 
  i medalu ogromnie gartuluję!  no faktycznie... u mnie Madziczka w normalnej wersji avatarowej występuje... zdecydowanie na BigMamę poczekać trzeba. może ona zna jakieś lekarstwo na znikanie tygrysów   | |
|     | 
|  2009-06-06, 22:49 | #1115 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

u mnie też "normalna" madziczka jest   Teresko, a może Ci się rzuciło z Aśkowego chomika na Twojego kompa? choroba przenoszona kablem internetowym   
				__________________ | 
|     | 
|  2009-06-06, 22:49 | #1116 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-02 Lokalizacja: here in my head 
				 | 

Cytat: 
  W zasadzie to jest lekki rosol z dodatkiem pomidorow (zywych  ) i kilku lyzek pasty pomidorowo-warzywnej. Nie jest to gesta wersja pomidorowki, ale tez pyszna. Obowiazkowo z ryzem i smietana + zielona natka pietruszki  Dziękuje   
				__________________ "Mrs.Dalloway said she would buy the flowers herself." --- 'and with the way they talk, and with the way they smile' http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho Edytowane przez kokakola Czas edycji: 2009-06-06 o 22:58 | |
|     | 
|  2009-06-06, 22:51 | #1117 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | |
|     | 
|  2009-06-06, 22:54 | #1118 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-05 
				 | 

chciałam powiedzieć dobranoc. ide spać w swoim nowym łozu i w nowym domku.  jutro zdam relacje co do snu. dobrej nocy życze. ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- tylko czy ja aby z tego wrażenia zasne  ..........  ... wątek nadrobię jutro  . 
				__________________  | 
|     | 
|  2009-06-06, 22:59 | #1119 | |
				 | 

Cytat: 
  tylko jednak najbardziej z makaronem . ryż jest dobry, ale makaron w każdej wersji najlepszy  a śmietany w żadnych zupach nie dopuszczam   | |
|     | 
|  2009-06-06, 23:00 | #1120 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Tu się nie ma z czego śmiać, jak się i na nasze kompy rzuci?   Kolu  Gratuluję medalu   
				__________________ | 
|     | 
|  2009-06-06, 23:01 | #1121 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

A poszedłem się tylko ogolić - impreza na cełego, avki podmieniają, massakra   Kolu witaj  i gratulacje x2 edit: Teressso może zrestartuj komputer ?? - to tak na poważnie. 
				__________________ Clock Machine - Bije Dzwon HAPPYSAD - Długa droga w dół http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/274/ Edytowane przez tharoon Czas edycji: 2009-06-06 o 23:02 Powód: edit. | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-06-06, 23:04 | #1122 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-06-06, 23:10 | #1123 | 
				 | 

zrobie jak  piszecie i ciastka tez zjem...   
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | 
|     | 
|  2009-06-06, 23:50 | #1124 | |||
| Zakorzenienie | 

Paskuda   Swój swojego wyczuje na kilometr     Cytat: 
  Czuć, że bez cukru i z ciemnej mąki? A co masz nie być, jak możesz być  Cytat: 
 Pytam tak na wypadek wszelki, chociaż po Pure Poison zaczynam myśleć, że nasze upodobania zaczynają się różnić. A wąchałaś białą herbatkę Bvlgari...? Cytat: 
  Maupy   Ago, spokojnej pierwszej nocy i koniecznie zapamiętaj sen  Taka, i co w końcu robiłaś...? Wieczór i pogaduszki psiapsiółkowe bardzo się udały jak zwykle - ze znajomościami z tego okresu jest tak, że możemy nie mieć kontaktu pół roku, a potem spotykamy się i gadamy, jak byśmy widziały się ostatnio wczoraj. Potańczyłabym...Już mnie nosi, dawno nie balowałam   ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Gdzie som wszyscy, kto ze mnom pogada?   
				__________________ | |||
|     | 
|  2009-06-07, 00:01 | #1125 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-06-07, 00:10 | #1126 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  I też spać wybywam chyba, bo jaka mało przytomna jestem, mimo dwugodzinnej drzemki w ciągu dnia. Pewnikiem coś dolali do tego piwa   
				__________________ | |
|     | 
|  2009-06-07, 00:12 | #1127 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-06-07, 00:15 | #1128 | 
| Zakorzenienie | 

__________________ | 
|     | 
|  2009-06-07, 00:18 | #1129 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-06-07, 00:35 | #1130 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Zostawiam pieśń na rano śpiącym już dziś Wymiataczom płci obojga: http://www.youtube.com/watch?v=6qzMx...eature=related 
				__________________ | |
|     | 
|  2009-06-07, 01:33 | #1131 | ||||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 Lokalizacja: UK 
				 | 

Cytat: 
  I witam Ragutke  Cytat: 
 Cytat: 
  Ty wiesz... Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 

__________________ O książkach | ||||||
|     | 
|  2009-06-07, 02:08 | #1132 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

Jak cicho... Śpita? Ja też zaraz pójdę, ale najpierw zjem po kawałku vesenkowej tarty i zuzikowej szarlotki. Tylko zapić nie ma czym   Zostawiam w ramach kołysanki (jak ktoś oglądał pierwszą część Krzyku W. Cravena, to pewnie pamięta - napisy końcowe albo tuż przed...) Kolinko - miło Cię widzieć! Edytowane przez Anuschka Czas edycji: 2009-06-07 o 11:42 Powód: gapa ze mnie... | 
|     | 
|  2009-06-07, 08:45 | #1133 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................ 
				 | 

Będę  pierwsza?   Witajcie  Aleście sobie wieczornie fajnie wymiatali . a mnie nie było  Poszłam spać z bólem głowy i wyrzutami sumienia na temat lodów. Idę podglądnąć Madziczkę   
				__________________  | 
|     | 
|  2009-06-07, 08:46 | #1134 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Dzien dobry   narobilyscie takiego smaka na ciasta i tarty przerozne, ze spac nie moglam  dzis i ja bede robic kruche z truskawkami  a teraz ide na basen. Joas, dzieki za Madite. uwielbiam   | 
|     | 
|  2009-06-07, 08:53 | #1135 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................ 
				 | 

Melduję, że u mnie Madziczka Madziczkowa jest, tzn, jakiegoś Ciasteczkowego Potwora ma w avatarze  idę wypłynąć na szersze wody Wizażu  się wpiszę w "klikamy-pomagamy", bom dawno nie klikała, aż mi wstyd   
				__________________  | 
|     | 
|  2009-06-07, 09:24 | #1136 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Powitać   Miłego dnia. | 
|     | 
|  2009-06-07, 09:45 | #1137 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 Lokalizacja: UK 
				 | 

Macham do was niedzielnie!    
				__________________ O książkach | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-06-07, 10:21 | #1138 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

dzień dobry   witaj Kolu z niebieską walizką  Asiu-Zimna Istoto, wyszłam wczoraj na krótki spacer, zmarzłam, zmokłam i wróciłam do domu się lenić  głowa mnie boli idę głosować | 
|     | 
|  2009-06-07, 10:24 | #1139 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

Też macham do Was zgrabiałą ręką.  Ponieważ u nas jest z 12 stopni, pada i wieje, postanowiłam robić wyłom w moich zwyczajach i nie pojść na wybory- zameldowana jestem w Gdańsku Głównym, tam mam punkt wyborczy, z godzinę jazdy w jedną stronę komunikacją miejską, dodatkowo już kicham, no, nie pójdę tym razem- a zawsze chadzam- trudno. Lodów nie mam- zeżarłam wszystko.  Trzeba zakupić... Jest źle i zimno. Trzeba się wspomóc czymś. Poszukam jakiś gorących rytmów. | 
|     | 
|  2009-06-07, 10:28 | #1140 | 
| Zakorzenienie | 

Cześć   Zimota, piec odpaliłam. W Gdańsku jest 11 stopni, mokro, wieje potwoernie  Chyba jakieś żarty to są. Ja chcę się plażować  ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Ewa, ja też nie idę, jestem zameldowana na Morenie i nigdzie nie chce mi się jechać. ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Miałam zajrzeć do ogrodnictwa po sadzonki ale grzebać się w ziemi w tej zimocie nie bede. Tez znajde gorace rytmy i polatam na szmacie na rozgrzewkę   | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:04.

, widac ze szczesliwy. Wlosy i oczy ma po Tobie, ale usta i nosek po Tacie
, widac ze szczesliwy. Wlosy i oczy ma po Tobie, ale usta i nosek po Tacie