| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |      | 10 | 32,26% | 
| Kraków |      | 15 | 48,39% | 
| Warszawa |      | 6 | 19,35% | 
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-05-31, 00:28 | #121 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III

| 
|     | 
|  2009-05-31, 00:51 | #122 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-02 Lokalizacja: Down Under 
				 | 

Cytat: 
  , a tych toruńskich pierników dziko zazdraszczam  ---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ---------- Dobra, resztę pralinek zostawiam na stole. Nie ma gwarancji, że przetrwają noc. Kot dziś śpi w domu.   Małe czekoladowe kulki świetnie się toczą, Kot lubi przedmioty, które się świetnie toczą.   I lubi alkohol  . Nie, pralinki nie przetrwają nocy. Dobranoc 
				__________________ Edytowane przez sasia73 Czas edycji: 2009-05-31 o 00:52 | |
|     | 
|  2009-05-31, 03:56 | #123 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-05 
				 | 

Witajcie  Wczoraj w poludnie zazylam najciezsze leki, (ktore biore co drugi dzien)- i skonana padlam na 14 godz.snu. Obudzilam sie przed godzina  i pewnie do poniedzialku juz nie zasne... Niestety nie mam zadnych wiesci od Marioli, a nie chce Jej zawracac glowy. Milczenie przyjmuje za dobry znak  BigeM- dzieki w imieniu obuwia  Wizja namaczania lokci i kolan wywolala banana ma mej facjacie  Doroto Cocoszko- tez do Cie macham pozdrawiajac    Kasiu-Suarti- witaj Kochana  i nie wstydz sie odzywac  Nasturcyjo- gratuluje bizuteryjnej niespodziewanki i upraszam o fotki  Irenko- buty suuuper, ale nozki jeszcze piekniejsze   (a co do przyjmowania komplementow- zadufanie w sobie Ci nie grozi, wiec nie musisz sie wstydzic. Jestes piekna od stop go glow i my tylko stwierdzamy fakt.  Osobiscie uwazam  , ze piekne(dusza i cialem) kobiety bywaja zbyt skromne- podczas gdy przebojowe, udajace skromnosc "paszkwile" plawia sie w czesto wymuszonych zachwytach ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Od razu zaznacza, z e nie mam tu na mysli zadnej Wymiataczki  ). Co do bazy Lumene- sprawdze czy jeszcze ja maja w ofercie, poniewaz z tego co zauwazylam, zmienili asoryment na a la mineralki i nie wiem czy te baze wciaz produkuja. A tak w ogole to chetnie podrzuce Ci naoczna baze IsaDory, ktora mam na stanie(nowa) i nie zuzyje; neva  Skladaczku- gratuluje zakupow  Zwlaszcza malusiej flaszuni CdG2- wyznam, ze od zawsze marzy mi sie taka  Endżi-  Ojojojoj  to w kwestii tych upadkow. Uwazaj na siebie i powodzenia! Sasiu-  ja wierze w udane zwiazki, pelne milosci i szacunku o nieustannym, obopolnym natezeniu  ( i w sumie tylko w takim sie widze- nie meczylabym sie z kims, kto nie darzy mnie uczuciem tak mocno, jak ja jego. Dosc kategoryczna ze mnie bestia i zeby radzic sobie z roznymi przeciwnosciami zyciowymi musze czuc sie komfortowo w zwiazku/malzenstwie. A gdy jest mi zle- od razu o tym mowie i jesli druga polowka nie wyrazilaby checi naprawienia czegokolwiek, (bo by mię przykladowo olewala)- to moglabym zrobic tylko:  na pozegnanie....). Torunianki- miejscowe i przyjezdne-  ciesze sie, ze milo spedzilyscie czas  A! jeszcze chcialam napisac, ze Meteorytow u mienia niet i nie budiet  Nie zachwycaja mnie i nie skusza. Jetem wierna sypkiemu pudrowi Kanebo, na wyjatkowe okazje "podrasowanemu" polsypkim, naprawde luksusowym YSL. Ostatnio nie uzywam juz nawet "maczka" Clinique, poniewaz pije duzo swiezego soku z marchwii, (czasami tylko on mi wchodzi do zacisnietego zoladka  ) i moja skora nabrala zdrowego, (wiem; paradoks) brzoskwiniowego odcienia  Cos jeszcze mialam napisac, ale mi sie zapomnialo  ---------- Dopisano o 03:56 ---------- Poprzedni post napisano o 03:43 ---------- Juz wiem! mialam zostawic piosnke  (nie wiem czy juz sie przyznawalam, ze wielbie glos M.J.Keenana(tool, a perfect circle, puscifer):, dziala na mnie.... hipnotyzujaco). Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2009-05-31 o 03:58 Powód: video sie biesi | 
|     | 
|  2009-05-31, 07:44 | #124 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 
				 | 

Ahoj! Jestem prawie pierwsza  Mam wmontowany "na wieki" wewnetrzny zegar, ktory budzi mnie swiatek, piatek czy niedziela o plus/minus stalej, wczesnej porze. Czasami mnie to wnerwia, bo przy niedzieli, to chciabym pospac jakos dluzej, a tu pobudka kiele 6 tej.  Dzisiaj jestem juz po spacerku ze psem, po pierwszej kawie, sasiadlam przed Wami i pisze. ( frajde sprawia mi ogladanie moich chlapakow wczesnym rankiem - zaslinionych, ze zdeformowanymi i pomarszczonymi twarzami, wygladaja durnowato i slodko ) Milej niedzieli   | 
|     | 
|  2009-05-31, 08:37 | #125 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

13Ryjek  Miłej niedzieli. edit. Zostawaiam pieśń 
				__________________ Clock Machine - Bije Dzwon HAPPYSAD - Długa droga w dół http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/274/ Edytowane przez tharoon Czas edycji: 2009-05-31 o 09:19 Powód: edit | 
|     | 
|  2009-05-31, 09:05 | #126 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................ 
				 | 

Otom jest    - zaraz nie będę, bo małz na mnie krzyka  Ale mam duuży kubas kawy z mlekiem i mam pozwoleństwo pisać dopóki jej nie wypiję  Rozbawiło mnie Kattarinowe określenie "paszkwil"  takiegom jeszcze nie słyszała i słownik mi się wzbogacił, bo brak mi było w nim takiego wyrazu - będę używać, obym nie musiała za często też mam zegar jak Dorota (co mam nie mieć) nawet mam dwa : wewnętrzny i zewnętrzny w osobie Milki. ten zewnętrzny czasem szwankuje (ale nigdy w dni wolne ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) ) To idę, zanim mąż zacznie bić - kawa wypita  
				__________________  | 
|     | 
|  2009-05-31, 09:18 | #127 | 
				 | 

Witam (po)ranne ptaszki  Mamuś- tego paszkwila to podkradlam Małemu-żonkowi, ktory generalnie stroni od oceniania innych ludzi, (jako i ja), ale tym mianem okresla wybitnie irytujace i wyraznie zarozumiale, (a jednoczesnie malo urodziwe) jednostki, zawsze pchajace sie na afisz i wciaz porownujace innych do siebie, (czyli w ich mniemaniu do jedynie slusznego wzorca; wrecz idealu)    Wyszlifowalam sie w domowym SPA  i zaraz budze meza (  ), a pozniej wybedziemy na fajny lunch i na lono natury  (Zastanawiam sie, jak moje podwojne -od taliki- rzesy beda wygladaly po wytuszowaniu? Troszke sie boje, ze moga kretynsko  ) Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2009-05-31 o 09:23 | 
|     | 
|  2009-05-31, 09:25 | #128 | 
| Zakorzenienie | 

Witajcie   Torunianki wróciły  Nie ma takiej opcji, że nie zamiescicie fotek  Krajanki, kiedy my się widzimy bo już nie mogę  Może w tygodniu? | 
|     | 
|  2009-05-31, 09:25 | #129 | 
				 | 

witam i ja w niedzielny pochmurny dzionek. siedze z kawką i przygotowuje się na dzisiejsze zajecia. miłego dnia. edit: równiez domagam się fotek Torunianki ;-) 
				__________________  Edytowane przez agaa13 Czas edycji: 2009-05-31 o 09:27 | 
|     | 
|  2009-05-31, 09:27 | #130 | 
| rude jest piękne:) Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: nad jeziorem 
				 | 

Ja tez jestem z zegarem wewnetrznym (a co mam nie miec) pije kawe i widze,ze nie zalapalam sie na pralinki ale sie poplakalam ,ze zdjec nie bedzie i poszlam spac  Ryjku  Katt   
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | 
|     | 
|  2009-05-31, 09:33 | #131 | 
				 | 

Zostawiam jeszcze fajowa piosenke  Nie zostawiam jednak, bo sie nie da  Poszukam innej. Mam! tyz dobra  (po obejrzeniu video zauwazylam, ze tekst jest miejscami przekrecony- ktos musial pisac ze sluchu, ktory go letko zawiodl- ale zostawiam anyway, bo kocham te piesn  ) Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2009-05-31 o 09:39 | 
|     | 
|  2009-05-31, 09:36 | #132 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-01 
				 | 

Czesc i czolem    I tak na wstepie mojego listu  gratuluje seksownych nozek i nie mniej, jak nie bardziej  nozek Irce,  podroznego maluszka Mskladaczowi,  i wszystkim innym, ktory sobie to i owo kupili  ja jeszcze cichaczem sie przyznam, ze kupilam L'Instalt dla Mojego  Widze tez, ze zadowolone Torunianki wrocily   Tylko szkoda, ze zdjec nie bedzie  tak chcialabym zobaczyc choc na focie ciocie kijaneczke  inne dziewczyny tez, mimo ze juz widzialem  ale fajnie zawsze zobaczyc rozradowane twarze  Ale moze sie przelamia, jako i ja w koncu zrobilam, choc zarzekalam sie ze nigdy przenigdy  Cytat: 
 No to super i trzymam   Dziekuje za probeczki, dotarly w calosci   Cytat: 
  Mam tak samo  a pozniej zlazi mi skora  Z kolei Moj po kilku slonecznych dniach wyglada jakby wrocil co najmniej z wysp Bahama  ja przy nim wygladam jak corka mlynarza   Cytat: 
 Zazdroszcze budzika, ja moge spac na okraglo  i nic mnie nie dobudzi, jak wiem ze nie musze wstac do pracy  Jak chodzilam do podstawowki, to potrafilam wstac o tej godzinie co powinnam wychodzic ze szkoly ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)  | |||
|     | 
|  2009-05-31, 09:45 | #133 | |
				 | 

Cytat: 
  Kriss- ciesze sie razem z Wami  Wiedzialam, ze teraz moze byc juz tylko lepiej  Gosiu- Ryjku- macham do Cie  Za chwile napisze do Marioli, jak tylko odpowie od razu Wam doniose   | |
|     | 
|  2009-05-31, 09:45 | #134 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
  - wczoraj popadywało-i niestety nie połaziłyśmy tyle, ile by było można. . Cytat: 
 Dziewczyny. W Toruniu- siedząc w ekskluzywnej restauracji zamowionej przez nieocenioną Kijankę  , w cieniu toruńskiego gotyckiego, krzyżackiego gdaniska, spożywając m. in. carbonarę- rozmawiałyśmy na temat ogólnopolskiego spotkania. Chciałam się zapytać, co o tym myślicie. W sondzie na jednakowych pozycjach są Gdańsk i Kraków. Co dalej? Czy robić drugą sondę- tylko z tymi dwiema opcjami? Czy może rozważymy jednak jeszcze sprawę Warszawy- jako punktu jednak bardziej centralnego? I kiedy ewentualnie? Edytowane przez Kota Czas edycji: 2009-05-31 o 09:47 | |||
|     | 
|  2009-05-31, 09:53 | #135 | 
| Zakorzenienie | 

Ja w weekend też moge ale kojarzę, że Homyk chyba wyjeżdża. U mnie odpada poniedziałek i środa. W reszte mogę    | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-05-31, 09:53 | #136 | 
				 | 

Kotuś mysle, ze sonda z Gdanskiem i Krakowem bylaby najlepszym wyjsciem.  Warszawa raczej nie za bardzo- z tego co zauwazylam nawet Warszawianki chetnie podjechalyby do jednego z tych miast  Od siebie moge napisac, ze nie jestem pewna czy w ogole dam rade dojechac do PL  Jesli tak, to w sierpniu i wolalabym sie spotkac w Gdansku:    | 
|     | 
|  2009-05-31, 10:00 | #137 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

Cytat: 
  jako warszawianka- też mówiła, że chciałaby się spotkać w innym mieście. Chyba nie mogę założyć sondy w tym wątku? Musiały zrobić to założycielka- Irka. Założę więc może osobny wątek z sondą Gdańsk- Kraków, opisany, że dla Perfumiarek? Edytowane przez Kota Czas edycji: 2009-05-31 o 10:03 | |
|     | 
|  2009-05-31, 10:02 | #138 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2008-08 Lokalizacja: z gałęzi 
				 | 

Witam, witam i o zdrowie Szanownych Państwa pytam zapytuję! I zdrówka życzę i radość ogromną wyrażam ze spotkania ponownego! Wymiatanie górą! 
				__________________ Sun Tzu prawie powiedział: "Jeżeli przeciwnik jest jak ziemia - bądź jak powietrze. Jeżeli przeciwnik jest jak ogień ......- sp....dalaj, bo z ogniem nie ma żartów!" | 
|     | 
|  2009-05-31, 10:03 | #139 | 
| Zakorzenienie | 

Mamy juz III część, tu nie ma jeszcze sondy   Irenka może ją załozyć   | 
|     | 
|  2009-05-31, 10:10 | #140 | |||||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
    Cytat: 
  Cytat: 
 Dziękuję za propozycję podrzucenia bazy IsaDory  myślę jednak, że nie ma sensu żebyś mi słała z tak daleka i narażała się na koszty, jak się sklep internetowy spisze, to powinnam mieć bazę pod koniec przyszłego tygodnia  Kasiu-Contax i Tobie dziękuję za komplementy  Cytat: 
 Zobaczmy 3 miasta, które dostały najwięcej głosów: Gdańsk Anuschka, Contax, czarnazuzia1, Dorota-Coco, Dziamgwa, homyk, Kattarina, kijanka, kokakola, Kota, Lea93, magnetica, mskladaczek, panacota, taka taka, tulipanka, tymena, winter76, your Angel Kraków Contax, Córka D'artagnana, czarnazuzia1, Dorota-Coco, irkax, joasiak1, Kattarina, Katty_p13, kora777, kriss_de_valnor, Layila, mskladaczek, Nasturcja-Pospolita, rawita, shachownica, taka taka, tharoon, tulipanka, Velvet Acid Kitty Warszawa Contax, Córka D'artagnana, irkax, joasiak1, Katty_p13, kijanka, kora777, Kota, magnetica, q1w2z, rawita, shachownica, tharoon, tymena, winter76, your Angel Myślę, że dobrym pomysłem byłoby powtórzenie ankiety między Krakowem i Gdańskiem i Warszawą, bo ilość głosów jakimi wyniki się różnią jest nieznaczna  I tym razem powinna to być sonda z jednokrotnym wyborem. Tylko najpierw musimy ustalić jakiś termin, bo wtedy zdeklarują się osoby, które naprawdę będą mogły przyjechać. Ja jestem z terminem lipcowym, ewentualnie początek sierpnia. W drugiej połowie sierpnia prawdopodobnie w ogóle nie będzie mnie w Polsce. Podajcie proszę jakieś propozycje terminów, takich które by Wam pasowały, to zaczniemy się dokładniej określać. Ewo, założymy sondę w tym wątku, tylko trzeba przemyśleć jak ją chcemy ułożyć. 
				__________________ | |||||||
|     | 
|  2009-05-31, 10:14 | #141 | |
				 | 

Cytat: 
 Fakt, wypadaloby podjac jakas decyzje   Sama glosowalam za Warszawa, Gdanskiem lub Krakowem, ale od tego czasu troche sie u mnie pozmienialo i nie wiem, czy sie bede mogla ruszyc gdzies dalej i kiedy. Jak zlot bedzie w Warszawie to wiadomo  stawie sie na kazdy termin, ale jak gdzie indziej to nie moge obiecac, ze bede na 100%. Na pewno bede sie starala  Pod koniec czerwca cos wiecej i konkretniej bede wiedziala.   | |
|     | 
|  2009-05-31, 10:14 | #142 | 
| Zakorzenienie | 

Irenko, ja równiez jestem za lipcem i sierpniem w pierwszej połowie. W drugiej wyjeżdżam na drugi koniec polski więc jeżeli byłby to Kraków to dotrę do Was na pewno    | 
|     | 
|  2009-05-31, 10:18 | #143 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2006-04 
				 | 

Co za brzydka pogoda od rana o matko...   A ja znowu zapytuję tak troszkę bez sensu, ale tutaj myślę że znajdę odpowiedź - jest dużo perfumowych zawodowców  Chciałabym każdego dnia potestować inny zapach, z racji tego że mam ich mnóstwo, a chcę mniej więcej ukierunkować swój gust zapachowy jeśli chodzi o zapachy mniej znane towarzystwu ogólnemu  Chciałabym poobserwować jak zapach zachowuje się w ciągu dnia (bo to już wiem, że się rozwijają na skórze...), tylko nie wiem np. pod jakimi względami oceniać... Intensywności? Zmiany zapachu? Co ile godz. mam to sprawdzać, by mieć pewność że np. minął czas potrzebny na rozwinięcie się? A może nie ma takiej reguły? Rany, alem zamieszała  Mam nadzieję że ktoś zrozumie   | 
|     | 
|  2009-05-31, 10:18 | #144 | 
				 | 

U mnie z kolei jeszcze dodatkowo II polowa lipca i I polwa sierpnia jest niepewna, bo bede miala remont i diabli wiedza ile to bedzie trwalo.

| 
|     | 
|  2009-05-31, 10:28 | #145 | 
				 | 

Mnie pasuje caly sierpien  Paollino, nie wiem czy Cie dobrze zrozumialam  , ale moja rada jest taka: jesli masz ochote, zaaplikuj perfumy, wąchaj i oceniaj kierujac sie wlasnym gustem, (podoba sie- nie podoba sie). To wszystko. Nie wprowadzalabym dodatkowej filozofii  ,;, perfumy maja pachniec, a to czy powiedza Ci cos wiecej, wychodzi w trakcie ich wachania i jest kwestia tak subiektywna, ze nie ma sensu sugerwac sie czyimkolwiek opisem. | 
|     | 
|  2009-05-31, 10:30 | #146 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Dziewczyny pomyślcie nad tym kiedy by Wam pasował zlot i co powinna uwzględniać ostateczna ankieta. Ja teraz uciekam na basen ćwiczyć motylka  Jak wrócę to założę sondę   
				__________________ | 
|     | 
|  2009-05-31, 10:31 | #147 | 
				 | 

Mariola jeszcze nie odpisala. Martwie sie okropniscie   | 
|     | 
|  2009-05-31, 10:33 | #148 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2006-04 
				 | 

Katt dziękuję   Pytam bo miałam już parę razy tak, że wąchając zapach z próbki - śmierdział mi niesamowicie, a jak powąchałam na skórze to wychodziło cudnie...   | 
|     | 
|  2009-05-31, 10:36 | #149 | 
| Zakorzenienie | 

| 
|     | 
|  2009-05-31, 10:38 | #150 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-06 Lokalizacja: z kamerą wśród zwierząt 
				 | 

Witajcie Wymiatacze i Wymiataczki nie nadazam z zyciem  a planowalam lenistwo w ogolnozlotowej kwestii mam bilet do Krakowa na tydzien nastepny ( bo ta gielda z tymi koralikami  ) niestety musze go przelozyc Irenko, nie dam razy przelozyc na czerwiec, musialabym doplacic do biletu ( taki typ tanich linii  ) ok 1000zl mam opcje lipcowe albo 11-12, albo 18-19 i kolejny dojechac moge wlasciwie do kazdego miasta taka mnie Zuzio-ciekawosc ogarnia  ino musze kupic ten bilet, bo w ostatniej chwili to ja sobie moge nafikac jeno i naprychac na cene  inna sprawa, ze ten co mam musze zamienic na jakikolwiek inny termin jak najszybciej, bo przepadnie dziewczyny meteorytowe jedno pudelko juz jest odlozone, Beige Chic nastepne sie zaczna wykluwac ( w czasie ) Jednoczesnie prosze osoby, ktorych nicki widze po raz pierwszy o nie wysylanie meili z prosbami czy tez zleceniami  nabycia meteorytow Przepraszam, ale musze to glosno napisac nie zajmuje sie handlem, sprzedaza czy sprowadzaniem kosmetykow Irenciu buciki prze-prze piekne moze je nawet na wlasne oczy swe obacze, jak sie zechcesz odpicowac na czas odpowiedni  Sasinko, bede pamietac  lece na targ staroci zdjecia okaze bizuteryji bo jest tak piekna i taka wyjatkowa, ze warto pochwalic ( i wykonawce i darczynce ) Zuziu, wczoraj ja obnioslam ach, ta zawisc w spojrzeniu niejednej baby, cudooowne uczucie   | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:53.