|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |
|
10 | 32,26% |
| Kraków |
|
15 | 48,39% |
| Warszawa |
|
6 | 19,35% |
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III
Dotarłam
Ufff... Witajcie ![]() Przede wszystkim przesyłam moc uscisków Marioli i Antosiowi ![]() Strasznie się przestraszyłam, jak zaobaczyłam, że wymiatający wątek jest zamkniety. Kolejnym Wymiataczkom ozłoconym meteorytowym pyłem serdecznie gratuluję Irenko, przepiekne szpilki, mega seksowne, aż żal, ze ja na takich nie potrafie chodzić ![]() A nogi cud miód ![]() Dziewczyny, byłam s sephorze a własciwie we dwóch i wyobraźcie sobie, że w jednej z nich twierdzili, że promocja Guerlenowska obejmuje tylko perfumy. Kłuciłam się z pania, że w innych sephorach są obniżki na cały asortyment a pani trawdo stała przy swoim, że w innych sephorach dziewczyny widocznie sa źle poinformowane, no koszmar Po Masterpiece poszłam do SP. Przetestowałam allury szminki (09 jest cudny Moje dziecko dorwało się do próbasów i pachnie miksem You Dew AN, Ambre Precieux i muszlą Lacroix, kąpiel nie pomogła
Edytowane przez tymena Czas edycji: 2009-05-30 o 21:11 |
|
|
|
#92 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Córko, cała przyjem,ność po mojej stronie
Irenko - buty a nogi To widze, wymiataczki będzie mozna hurtem rozpoznac po promienistych (wymeteorowanych) obliczach i z czerwoną szminką na ustach? O obcasach w kolorach różnych nie wspominając... Mskladaczku, gratuluję zakupów - zwłaszcza flaszeczki, cena bardzo zacna a i zawartosć interesująca
|
#93 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
![]() Mskladaczku gratuluję nabytków ![]() Cytat:
Irko gratuluję meteorów i jako przedstawiciel wzrokowców gratuluję pięknych nóg w ładnych butach Córko Tobie też gratuluję zakupów ![]() Witaj Poobijany Aniele ![]() Czytając wątek w przeciągu 20 min wchłonołem 1l lodów ![]() .Ten wątek to samo zło ![]() .Pieśń na wieczór ![]()
|
||
|
|
|
#94 |
|
rude jest piękne:)
|
Corko w takim razie gratuluje oficjalnie
![]() Tomku ,a mowilam ,ze ten watek to samo zlooooooo ![]() Endzi bidulko mowia,ze jak sie nie wywrocisz to sie nie nauczysz
|
#95 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dorotko, na pewno nie jest tak źle. Zwłaszcza, że jesteś osobą aktywną
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A czym sobie takich blizn narobiłaś? Cytat:
Z drugiej strony masz ten pierwszy raz za sobą i wiesz jak to jest. Może teraz łatwiej Ci będzie przemóc się? Cytat:
Mnie się też wydawało, że nie będę potrafiła w nich chodzić, bo w sumie do tej pory najwyższe miałam takie 8cm.A teraz jak założę niższe, to mi się takie dziwne wydają ![]() dziękuję Małgosiu ![]() Cytat:
dziękuję bardzoDawno nie usłyszałam tylu komplemetów ![]() Cytat:
|
|
#96 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A ja jutro znowu rano do pracy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#97 |
|
Konto usunięte
|
Bry wieczór
![]() Oficjalnie się witam na nowym wątku ![]() Zuzia - właśnie 'wwąchiwałam' się po raz kolejny w ten cały zapachowy raj od Ciebie ![]() Aż mnie nos boli od wąchania
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór, mam na imię Joanna i ... nie mam Meteorytów
(nie mogłam się dziś wyrwać do miasta - Norweski Kwiatuchu, czy i ja mogłabym się ustawić u Ciebie w kolejce do meteorytowego blasku?Oczywiście, Tomasz ma pierwszeństwo )Irko, świetne buty i fantastyczne nogi Cofam się, żeby Was poczytać. Zaraz wracam.
|
#99 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Irenno - dotarłam do nóg z butami - co Ci będę pisać takie buty, nogi i dołeczki przy uśmiechu jak Ty masz to i ja mogłabym mieć choc nie wiem , do czego bym je nosiła ... buty, znaczy, nie wiem bo nogi i dołeczki to wiem Poszkodowane na nogach Doroto-Co?co? i AngeluTwój i Córci Muszkieterowej gratuluję meteorow w jakimś zgoła oryginalnym kolorze, aż dziw że nie beiż a tym zdaniem mi dala do myślenia na poważnie ![]() Tharoonu - dlaczegoś sam wrąbał lody i się nie podzieliłeś ? ![]() napisz chociaż jaki smak, bo może nie mam co żałować Witam nowe twarze ooo - widzę że Sasia na wstecznym wymiata
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-05-30 o 22:58 |
|
|
|
#100 |
|
Konto usunięte
|
A ja jeszcze od siostry nie wydębiłam Meteorytów
(w kolorze Mythic - jak je pierwszy raz zobaczyłam to się zdziwiłam czemu kolorowe kuleczki ) ani kulkowych ani tych w puderku ![]() Dziś obczaiłam że od pudru aplikator się odkręca i można tam znów nasypać ![]() ![]() I walnęłam sobie setkę... Ale na wątku
Edytowane przez 201608251020 Czas edycji: 2009-05-30 o 23:00 |
|
|
|
#101 | ||
|
czyli Endżi
|
Cześć Tygrysie
Uważanie jest bez sensu ![]() No dokładnie ), poczułam że kolano, biodro i ramię stłuczone, ale iść mogę Dopiero kiedy dowlokłam się do domu odważyłam się rozebrać i zobaczyć w lustrze jak to wygląda Cytat:
![]() Blizn se narobiłam od depilacji A właściwie przez nerwicowe dłubanie. Po depilacji (depilatorem) w dalszym ciągu namierzam niedoskonałości i strasznie sobie rozbabrałam skórę Nie wiem co mam z tym zrobić, od niedawna stosuję krem Fenistila przeciwko powstawaniu blizn (kupiłam zawczasu z myślą o smarowaniu się po motorowych naukach ![]() Cytat:
Ale wiem, że na pewno niełatwo będzie mi teraz wrócić na ulicę Nie mam pojęcia jakim cudem się odważę - nie pomaga nawet doping teamu ![]() Dobranoc Kochani ![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- BigMamo,
|
|
#102 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do pieśni, to niesamowity jest ten kawałek. Niestety nie potrafię go oddzielić od filmu..którego bym więcej razy nie obejrzała. Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuję.W ogóle tylu komplementów się nie spodziewałam i jakoś mi głupio ![]() Cytat:
![]() Kurcze nie wiem co Ci na to poradzić. Cytat:
Wydaje mi się też, że wykupienie jazd w mniejszym mieście mogłoby być dobrym pomysłem na początek. Miłych snów Aniołku, i pozostałym też życzę, bo sama udaję się w objęcia Morfeusza
|
|
#103 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() , a smaku nie powiem coby Ci nie było żal Dziś mam ciąg na ten zaspół więc wklejam drugą pieśń. |
||
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
Big M - wizja Ciebie poskręcanej w ósemkę, coby się dobrze w oliwie wymoczyć powoduje, że ------>
.Aniele - ale Ty dzielna jesteś dziołszka I powiedzcie mi, Kochani, ale tak szczerze i z własnego doświadczenia: możliwe jest, by po stu latach związku było jeszcze ciepło, serdecznie, blisko? Tak bardzo w to wątpię.... A może po tylu latach to już nie powinno się czekać na miłe gesty, słowa... Ech, życie... Romantyczne książki i filmy tylko mnie wkurzają.
|
#105 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Powiem Ci tak... Jak byłam w LO, moi rodzice tak się kłócili, że myślałam że się pozabijają... Co drugi tydzień się prawie rozwodzili... A teraz? Druga młodość normalnie! Słodzą sobie, przytulają się, uprzejmości, no ciężki szok ![]() Po tylu latach jest możliwy szacunek do siebie nawzajem, ale każdego dnia trzeba na niego pracować i dawać miłość za miłość... to tak IMHO
|
|
|
|
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
![]() ![]() wiem, co czujesz, bo sama się tak czuję, jak mnie publicznie chwalą ... no mogłam się wpisać w profilu, ale skoro wszyscy pisali tutaj, to i ja , i ja ![]()
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Git, jeśli obie strony pracują, gorzej, gdy tylko jedna...
|
#108 | ||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Liczę na cud - czyli to że się zagoi... Cytat:
A kiedy robię tysiąc razy to samo to tylko się nudzę i mam wrażenie, że się uwsteczniam ![]() Na pewno trzeba będzie teraz podejść terapeutycznie do tematu i małymi kroczkami może się uda. Ale zastanawiam się ile to zajmie cholernego czasu... ![]() To czego się boję to jazda po mieście między samochodami, na wyższym biegu niż 2 i tego że w razie jakiejś sytuacji wymagającej refleksu i doświadczenia nie będę miała pojęcia co zrobić. Nie boję się bólu przy upadku, ale tego że mi się nie uda, nie nauczę się i odniosę porażkę Masakra. Normalnie aż koszmary mam w nocy ![]() Spróbuję ![]() Sasieńko, wcale nie Teraz strasznie się boję więc totalne zero dzielności ![]() Teraz naprawdę idę spać Dobranoc
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-05-30 o 23:47 |
||
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
było fajnie tylko krótko żałujcie, że Was nie było ![]() zdjęcia będą, jak Asia pozwoli, czyli ... raczej nie będą ![]() jem pierniki ![]() i ślinię się do czekoladowej żabki - Kijanko |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#110 |
|
Konto usunięte
|
Ja zawsze myślałam że dobro się zwraca, ale zaczęłam dostrzegać że nie zawsze tak jest I czasami możemy dawać w nieskończoność a i tak w zamian nic nie otrzymamy...![]() Najbardziej ludzie chyba zaczynają się starać o coś, co widzą że mogą nagle stracić... |
|
|
|
#111 | |
|
|
Cytat:
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
witam w nowym wątku
![]() i ślę gorące uściski dla Marioli, jej Męża i Wcześniaczka Antka a teraz nawet zaczęła jeść - taki miałam piękny prezent na Dzień Matki trzymam kciuki za Antka - da radę!
|
|
|
|
#113 | ||
|
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- Cytat:
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Sasinku
cóż Ci rzec z własnego doświadczenia .... może, ale to inne ciepło, inna serdeczność i inna bliskość niż na początku i nie są stale dzień po dniu takie same to sinusoidy o bardzo nieregularnym przebiegu (matematycy - nie zabijajcie) ha - doczytałam wstecznie , że fot nie będzie - to jak to tak taka tako ? Kijanki nie zobaczę? ![]() Taki nie zobaczę? ![]() Kotę widziałam. Joaśki, co to nie mam czego żałować, nie zobaczę ? ![]() Zryczałam się i idę spać.
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-05-31 o 00:04 |
|
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)pierników nie jem- miałam ochotę, nie wiem, dlaczego, na chleb z kiełbasą krakowską i pomidorem- prawie o dwunastej w nocy, dziwnie, prawda? Było pięknie, ![]() ( Dziewczyny kochane- za krótko ![]() ) Tereso- dlaczego płaczesz w różową chusteczkę. Nie płacz. Następnym razem też będzie dobrze. |
|
|
|
|
#117 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zostawiam pieśń na późny wieczór:http://www.youtube.com/watch?v=T5Xl0...eature=related ![]() ---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Doczytałam, że Tereska się zryczała, Big M się zryczała, ryczę zatem i ja ![]() Jak to nie będzie zdjęć? Dawać tu Joaśkę, przekonamy Ją, że foty być muszą, absolutnie! ![]() Tak się tym zdenerwowałam , że idę się pocieszyć cherry pralines! Z wódeczką w środku!![]() ---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- Wódka utopiła wątek
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Usłyszałam, że dają czekoladki z wiśniami w likierze, tom wróciła ...
Tharoon lodów poskąpił, to choć cylukady wrąbię, chociem na odwyku i juz po 18tej... ---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- ale co czytam ? wątek zalany w trupa
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
i to grubo po 18tej...
![]() "Sie panie częstują" - pralinek mam pięć, sama zeźrę dwie, zostają trzy.
|
#120 |
|
Rozeznanie
|
Uściski dla Wszystkich w nowym wątku.
W poprzednim wyskrobałam aż dwa posty. Może w tym będzie lepiej ![]() Bardzo się cieszę, że u Marioli i jej synka wszystko dobrze W Irlandii upały. Nie posmarowałam ramion filtrem i teraz mam bolace raki ![]() Biegnę czytać wstecz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:44.

Ufff... Witajcie 

Po Masterpiece poszłam do SP.
miksem You Dew AN, Ambre Precieux i muszlą Lacroix, kąpiel nie pomogła 

.

No i kupiłam Art Deco w promocji,też dobra.