| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |      | 10 | 32,26% | 
| Kraków |      | 15 | 48,39% | 
| Warszawa |      | 6 | 19,35% | 
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-06-14, 14:32 | #1621 | ||||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-02 Lokalizacja: Down Under 
				 | 

Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III

Cytat: 
  Cytat: 
  A czy ten Mac miękki jest? Cytat: 
  Cytat: 
   Cytat: 
  Cytat: 
  Wiatr trochę ucichł, idę się pohuśtać... 
				__________________ | ||||||
|     | 
|  2009-06-14, 14:46 | #1622 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

Wieje diabelnie... Na obiad mam szparagi z masełkiem. Uwielbiam. Trzeba się spieszyć, bo ich pora nieubłaganie dobiega końca... Niby nic takiego, a zawsze czekam aż się pojawią w ludzkich cenach około maja. Pachnę próbkowo Santalum Profumum. A poza tym, to łaknę urlopu jak kania dżdżu. Bardzo, bardzo... To tyle. Dobrego dnia. Edytowane przez Anuschka Czas edycji: 2009-06-14 o 14:50 | 
|     | 
|  2009-06-14, 15:23 | #1623 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: B-awaria ;) 
				 | 

Witam    po tygodniu nicnierobienia Fajnie było, choć zimno i lejąco  Ale dobrze być w domku powrotnie Tylko laptop mi umarł i synkowego pożyczać muszę (ciekawe ile reanimacja potrwa - i dopiero jutro oddać go mogę, bo niedzielnie pozamykane  ) Oj, bida.... z nędzom Lecę  nadrabiać tygodniowe zaległości   | 
|     | 
|  2009-06-14, 15:41 | #1624 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 
				 | 

Anuschko a jakie robisz? Białe czy zielone? Ja też uwielbiam z masłem, ale robię tylko zielone bo białe mi nie wychodzą. Zawsze są włókniste. Nie znam sposobu na ich obłaskawienie.

| 
|     | 
|  2009-06-14, 15:54 | #1625 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

Cytat: 
 Poza tym - bardzo dokładne obieranie ze skórki   I już nic nie powinno zakłócić radości z ich jedzenia. | |
|     | 
|  2009-06-14, 16:23 | #1626 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

Szparagi, powiadacie?

| 
|     | 
|  2009-06-14, 16:37 | #1627 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-06-14, 17:09 | #1628 | 
| Zakorzenienie | 

Widzę, że humory lepsze, cieszę się   Joasiak wytańczony, Taka podpisała cyrograf  Magda zaMACowiła się  Ja dzisiaj będę biegać  Maż kupił mi buty do biegania, brzydkie są ale ponoć dają radę. Zaczęłam tyc po mojej cud diecie  a nie chce się katować do końca zycia, jedzenie jest zbyt przyjemne żeby z niego rezygnowac   | 
|     | 
|  2009-06-14, 18:13 | #1629 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-06 Lokalizacja: dolny śląsk 
				 | 

ja się witam z norki. ostatni tydzień był absolutnie do doopy, wczorajszy dzień jak horror, dziś się oderwałam od rzeczywistości na chwilę. nie mam ochoty niczym pachnąć. ludzie to takie gupie potrafią być   | 
|     | 
|  2009-06-14, 18:28 | #1630 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-05 
				 | 

Cytat: 
  Samego kosmetyku nie widac, ale efekt po uzyciu tak. Swietnie cieniuje, uwydatnia kosci policzkowe, twarz taka bardziej zywa i promienna sie zdaje. Ja jestem w szoku, ze takie nic a jednak cos  Pani w Macu mnie wczoraj tym wymyziala i rozdziawilam paszcze... dzisiaj sama sie umalowalam i tez mi to ladnie wyszlo  Cytat: 
 Efekt tego maca jest zupelnie inny, burzujka daje kolor, a tego to tak wlasciwie samego w sobie nie widac. Tak, jest miekki. Cytat: 
  Tymeno, z Zuzina przerabialysmy temat butow do biegania, jak zaczynalysmy kijaszkowanie; stwierdzilysmy, ze wszystkie buty do biegania to koszmarki sa  Ladnych butow do biegania po prostu nie ma. Powodzenia w odzyskiwaniu formy- ja tez sie znow przypaslam  pogoda byla brzydka, to nie mialam jak kijaszkowac, dodatkowo w stresie jadlam, co mi w rece wpadlo...   | |||
|     | 
|  2009-06-14, 18:40 | #1631 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 
				 | 

Dziewczyny od Pavlovej - SOS! Wyszedl mi kapec. Spiekl sie i zbrazowial mocno wierzch, ale niestety nie stwardnial, tylko jest gumowaty zas srodek wyglada jak bialy omlet. Wyszedl mi spalony, miekki kapcior. Zrobilam wszystko wedlug przepisu - 5 pierwszych minut 180 st, potem zminiejszylam do 150, po poltorej godzinie wylaczylam piekarnik. Na dodatek zwazyla mi sie kremowka i dopiero za drugim razem wyszla w miare klarowna i puszysta. I tak wszystko wyladowalo w koszu. Syn moj chichra sie mi nad glowa i dokuczal, ze wyszla mi Pavlova chinsko-japonska  Shachownico, to prawda - ludzie potrafia byc bardzo gupie. Gupie i paskudnie wredne. Na cale szczescie znacznie wiecej tych dobrych jest i jak slusznie napisala tu kiedys Kijanka - te gupie ludzie sa dla kontrastu, zeby czlek zobaczyl ilu lepsiejszych ma wokol siebie. Trzymaj sie, Shachownico. | 
|     | 
|  2009-06-14, 18:49 | #1632 | 
| rude jest piękne:) Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: nad jeziorem 
				 | 

Dorotko mi pierwszym razem tez wlasnie wyszla taka brazowa i przypieczona. Nie dalam za wygrana i ukrecilam nastepna ,z tym,ze nie pieklam dokladnie tak jak w przepisie ,tz pierwsze 5 min 180 stp, pozniej szybko na 150stp,i nie pieke 1,5 godz,tylko godz,i troszke ,zerkajac na nia,mniej wiecej po okolo 40 min (trzeba samemu zerkac jak wyglada) zminiejszam jeszcze troszke temperature.Wylaczylam termoobieg, do pieczenia ,wyszla taka jak wklejalam ,w srodku ma byc wlasnie taka biala ,a spod i wierzch sa chrupiace. Dzis tez chcialam zrobic ale za cholere nie moglam dostac truskawek/lub drylowanych wisni ,jedyny sklep gdzie byly drylowance ,zamkniety inwentaryzacja. Co do ludzi ,Szachownico ,Dorotko zgadzam sie tym bardziej ,ze w ostatnim tygodniu nastapil wysyp takowych ludziow na naszej drodze zawodowej  niestety nie wszystkich da sie ominac . Magdulenko witaj po wywczasach   
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2009-06-14 o 18:52 | 
|     | 
|  2009-06-14, 18:56 | #1633 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-06-14, 19:15 | #1634 | 
				 | 

Dziewczyny ,a moze "Tiramisu" truskawkowe    http://everycakeyoubake.blogspot.com/ 
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | 
|     | 
|  2009-06-14, 19:22 | #1635 | |
				 | 

Cytat: a wogole to sie wnerwilam i na nowo robie Pavlova   | |
|     | 
|  2009-06-14, 19:25 | #1636 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: B-awaria ;) 
				 | 

Cytat: 
  Zuziuniu   | |
|     | 
|  2009-06-14, 19:35 | #1637 | ||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Witajcie   Cytat: 
  Cytat: 
 Daj znać jak się sprawuje  Cytat: 
  Magdulenko  Cytat: 

__________________ | ||||
|     | 
|  2009-06-14, 20:19 | #1638 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-06-14, 20:56 | #1639 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

wróciłam ze spaceru i objadam się ciastem marchewkowym   miłego wieczoru | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-06-14, 21:06 | #1640 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | |
|     | 
|  2009-06-14, 21:29 | #1642 | |
				 | 

Cytat: 
  sie bedzie robic toz to samo zdrowie   
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | |
|     | 
|  2009-06-14, 22:00 | #1643 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-05 
				 | 

Witajcie  Podczytuje Was (prawie) na biezaco, ale nie mam natchnienia na pisanie, no i nie chce jeczec, a nie za wesolo u mnie  Skladaczku- zaciekawilas mnie tym magicznym kosmetykiem MACa. Mam ochote na cos nowego, ale boje sie eksperymentow i wywalania kasy na kosmetyki, ktore uzyje raz i pojda do kuferka. Tymeniu- ponczoszki prima sort  i to nie tylko "po domu"  Podobnie jak Rawita, nie nosze rajstop, (chyba, ze bezmajtkowe do ekstremalnie krotkich sukienek/spodniczek  ) i takie ponczoszki nosze nawet na co dzien, pod spodnie  Joasiaku- a juz myslalam, ze sie polubicie z LouLou, szkoda, ze Cie chciala udusic  . To moja osobista przytulanka  , mila, ciepla, lagodna, pizmowo-slodka, pachnie jak moja skora po wymyciu pachnacym plynem  Chcialam wstepnie napisac, ze jak bede sie troche lepiej czula, to w pierszym tygodniu lipca pojade do Polski  Bede bez samochodu, wiec raczej nie rusze sie poza Trojmiasto, ale mam nadzieje, ze zbierze sie jakas ekipa ziomalek, zeby wyczarowac maly zlocik???  Mam ostatnio faze na Bronxy i w zwiazku z ewentualnym wyjazdem do Polszy i imprezami, ktore juz planuje moj bradzer  , kliknelam sobie takie oto; niegrzeczne szpileczki- dzieki cwiekom i metalowemu obcasowi troche w rock&rollowym stylu   Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2009-06-14 o 22:06 Powód: dopiski | 
|     | 
|  2009-06-14, 22:15 | #1644 | 
				 | 

Vesenko, ziemniaki pozyly niedlugo. Prosto z piekarnika - na stol, gdzie moje chlapaki pochlonely wszystkie ziemniorki w try miga, ja sama zreszta zjadlam 2 duze polowy  Twoj blog dodalam do ulubionych zakladek, wyprobuje jeszcze kilka z przepisow, bede zdawac relacje z kuchni. Pavlova znowu wyszla chinsko - japonska, choc tym razem jest bardziej bezopodobna, a nie jakis gumowaty kapcior. Bede probowac, do skutku. Bardziej sprawdzil sie sposob Teresy, czyli pieczenie "na oko". mimo, ze znowu chcialam wywalic do kubla na smieci, to moj syn zabronil i pozarl beze soute. To sukces, bo to straszna maruda jesli chodzi o jedzenie, najchetniej odzywialby sie zielskiem i frytkami. Dziewczyny, co mam zrobic z 12 zoltkami? | 
|     | 
|  2009-06-14, 22:19 | #1645 | 
				 | 

wpadam na chwilkę. jutro nadrobię watek. caly dzien ( ok. pół dnia) szukalismy stolu i krzeseł i nic nie znależliśmy. nic mnie sie nie podoba... jestem zła. padam na twarz. widze,że Kattarina się pojawiła. macham łapka. dobrej nocy. | 
|     | 
|  2009-06-14, 22:24 | #1646 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Kogel-mogel   znow przez was zglodnialam. a nie moge glodniec. bo w lodowce posucha  Katt, swietne buty! te i wszystkie poprzednie  (tak Ci pozazdroscilam, ze wyciagnelam dzis z szafy swoje oficerki do pol lydki  ) obejrzalam dzis w kinie "Lektora". mocny. | 
|     | 
|  2009-06-14, 22:29 | #1647 | 
				 | 

http://mojewypieki.blox.pl/2007/04/C...pieczenia.html z samymi zoltkami   
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-06-14, 22:32 | #1648 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

Cytat:  Coco, lepiej nakarm tymi żółtkami koty sąsiadów   | |
|     | 
|  2009-06-14, 22:43 | #1649 | 
				 | 

No cio ?    
|     | 
|  2009-06-14, 22:46 | #1650 | 
				 | 

Agoo-   powodzenia w poszukiwaniu stolu  Mirro- dziekuje   U mnie wciaz pogoda kozaczkowo-oficerkowa, (obecnie 8st.C  ) i gdyby nie to, ze mam wyjechac do PL, nie kliknelabym tych szpileczek, poniewaz i tak bym ich w Szwecji nie nosila- tutaj nie ma temperatur przejsciowych; wiosennych: z kozakow laduje prosto w żaponkach  Dziewczyny czy ktoras z Was ma wiesci od KomEwy? Martwie sie o Jej meza   | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:51.

To moje pierwsze macowe zakupy i czuje, ze nie ostatnie.
 To moje pierwsze macowe zakupy i czuje, ze nie ostatnie.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) bylam w macu i wyszlam z podkladem i rozem.
 bylam w macu i wyszlam z podkladem i rozem.