|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |
|
10 | 32,26% |
| Kraków |
|
15 | 48,39% |
| Warszawa |
|
6 | 19,35% |
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 |
|
Piers do przodu
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III
Wpadłam pomachać Wymiatającym
Wróciłam z Mazur z trzema podróżniczymi kleszczami - już zostały zutylizowane - pieruńskie maleństwa Mimo deszczu zdołałam się opalić ![]() Nie sądzę, abym doczytała i nadrobiła wątek ![]() No i gotuję grochówkę na wędzonce
|
#1742 |
|
Zakorzenienie
|
Szeherezado, no nie żartuj
![]() tez bym chciała taką torebkę, chyba za duzo ostatnio chće Aniołku, dziękuję. |
|
|
|
#1743 | |
|
czyli Endżi
|
Ale skąd takie poruszenie...
Są różne gusta Cytat:
![]() Tak zwróciłam teraz uwagę na te sznurkowe rączki. Megafajne są Też mam takie przy jednej torbie Grzaneczki z serem i z boczkiem... Zaraz się dopieką
|
|
#1744 |
|
Zakorzenienie
|
Reniu
Torba ma taki złoty połysk, tak jakby ten len opalizował Ja też za dużo chcę przez Was kusicielki ![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Ma tylko trzy małe kieszonki ![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Powitać Kasię-Sanową |
|
|
|
#1745 | |
|
Konto usunięte
|
Reniu, przybywaj..
Cytat:
Gratuluję nowej torebki , podoba mi się Kasiu-San Edytowane przez 2fc115705b804dd24ceafb6c62ae2b078a3b7407_5febc32a8749f Czas edycji: 2009-06-15 o 20:21 |
|
|
|
|
#1746 | ||
|
Zakorzenienie
|
Pomulticytuję sobie
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;12772730]I ja o nich myślę od dawna. Tylko dlaczego ich jeszcze nie testowałam. A to kilka zdjęć dla Koty i nie tylko.I linka do nowej, toruńskiej fontanny. http://www.youtube.com/watch?v=0VYT4JYP5RA [/QUOTE] Jak już nabędę, to wysyłam Ci próbkę. Pamiętam, testowałam je z dwa razy na pewno w flaszki Elve. Niby nic, bez efektu uderzenia i natychmiastowego pioruna, ale blotter pachniał długo, długo i czym dłużej, tym piękniej. taka kraina łagodności. Kijankowy staw nocą- taki jak powinien być, kosmiczny i piękny, nie może być inny. Córko droga, pamiętam. Bardzo. Ostatnio w jakiejś rozmowie uświadomiłam sobie, jak Was dużo osobiście znam- jakoś tak się złożyło. I strasznie się z tego cieszę. Myślę poza tym, że Zalipianki - lub jakieś inne miejsce na Plantach- będzie nam jeszcze kiedyś pisane. Bardzo bym chciała, bardzo. Cytat:
. Wim, co widzem. ![]() Cytat:
Tymeno. Szypr. Cytrusy. i TY? A jaki szypr? Jakie cytrusy? Katty, dobrze się oglądnęłaś- czy nie czai się tam gdześ czwarty? Edytowane przez Kota Czas edycji: 2009-06-15 o 20:26 |
||
|
|
|
#1747 |
|
Piers do przodu
|
Kotuś - jak tylko się wypluszczę to zagnam małża do wiwisekcji celem szukania czego by nie chciał znaleźć
Alem odpoczęła, aż się nie chciało wracać tylko Was mi brakowało
|
|
#1748 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1749 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chyba porzucę myśl o asfaltowym Szaliku do jesieni liście gubiącej i na lato sprawię sobie tę Twoją wersję - czuję się jakbym się unosiła na puchatym cytrynowym obłoczku zawieszonym na waniliowym niebie, ale ze zdecydowanym akcentem na ten cytrynowy. Stawiam na przestrzeń. A jeśli w krótkim czasie wzbogacę się o dwa Szaliki to będzie to Kocia sprawka Caron Infini mówisz... Google mi pokazało, że to zabójcza rzecz jest. Klasa! Wygląda niesamowicie Cytat:
Jakoś wcale mnie to nie dziwi, bo zdolniacha z Ciebie jest. I jak tak sobie czasem czytam Ciebie, jak z zaangażowaniem piszesz o swoich studiach, to aż mi jakoś tak miło się robi na serduchu. Nie wiem, sentymentalny ze mnie człowiek chyba ![]() A w sukienkach wyglądasz po prostu niesamowicie ślicznie Ciociu - swoimi zdjęciami nocnego Torunia odczarowujesz anuszkowy obraz tego miasta ![]() Tymeno - bardzo fajna torba. Kasiu-san - witaj powrotnie. |
||
|
|
|
#1750 |
|
Zakorzenienie
|
Katty
Kota, a ja sobie uświadomiłam jak bardzo, bardzo brakuje mi podróżowania, teraz z przyczyn prozaicznych jestem uziemiona ,mam nadzieję, wierze w to mocno,ze to bedzie tylko stan przejciowy i znowu jak za dawnych lat poniesie mnie dokądkolwiekZalipianki mogą być juz w lipcu ![]() O, z letnich Sisley'ów to najbardziej cutrusowa jest jedynka-śliczna, dwójka przypomina mi ognisty szypr z Avonu Passion Dance. Anuschko, chyba podobnie odbieramy lzejsza wersje Shalimara, puchaty, waniliowy obłoczek z akcentem na cytrusy,cytrynkę...o tak Edytowane przez Córka D'artagnana Czas edycji: 2009-06-15 o 21:01 |
|
|
|
#1751 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak że teraz się boję o kogoś, jak słyszę o kleszczach. Cytat:
Cytat:
![]() Też pragnę Shalika L. Ale chyba nie na lato. Na jesień... Co do Infini- skórzane walce wyglądaja lepiej niż szklane flakony, mają też bajerancką, metalową, okragłą zawieszkę na fikuśnym sznureczku. |
|||
|
|
|
#1752 |
|
Zakorzenienie
|
wszystko macie piękne, nawet te kleszcze Kasi-san na pewno były cudne
![]() ![]() ale nie mogę nie napisać, że : - Córka jest zjawiskowo piękna - Tymenowy worek sama chciałabym mnieć, tylko jeszcze gdyby był czarny i skórzany ![]() - Aniołkową kieckę (tę dugą) kupiłam kilka dni temu mojej córce, kupiłam jej jeszcze taką z krótkim rękawem, długą, zakończoną jak bombka ale co tam kiecki, kiedy to modelka wymiata anielską urodą ![]() - Kijankowy Toruń zachwycający coś mi z Waszego mania i poka-poka na pewno umknęło, ale jestem w stresie, więc wybaczcie![]() jeszcze raz proszę o kciuki - jutro o ósmej rano co ma być to będzie
|
|
|
|
#1753 |
|
Zakorzenienie
|
Tako
,... będę trzymaći juz zmykam do łózka z ...Hrabalem ...mąz niepocieszony![]() dobranoc
Edytowane przez Córka D'artagnana Czas edycji: 2009-06-15 o 21:14 |
|
|
|
#1754 |
|
Zakorzenienie
|
Takulo, kciukasy moje masz. Jak zawsze.
|
|
|
|
#1755 |
|
rude jest piękne:)
|
Zanim zapomne takus mowisz i masz
![]() chwile mnie nie bylo ,a tutaj sie tyle dzieje. Kijankowy grod cuuuuudny ,a fontanna oj ,aj Aniolku pikne obydwie zwlaszcza na modelce Tymeno torba bardzo w moim stylu a co Soir de Luna to moge tylko poelcic i sisleya 2 i 1 ,3 nie znam![]() Zaszalikowana Anuszka ,swiat sie konczy ![]() Kasia-san witaj Koto ale sie rozszalalas zakupowo ![]() objadlam sie pavlova ,tak,tak robilam dzis az dwie
|
#1756 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1757 |
|
|
Anuszko chociaz nie powinnam sie dziwic ,bo ja bardzo dlugo oswajalam Shalimar ,na poczatku pachnial mi rozgrzanym asfaltem
a teraz kazda wersja jest dla mnie najpiekniejsza ![]() mnie juz tez nie ruszy po dzisiejszym dniu ![]()
|
#1758 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1759 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1760 |
|
Zakorzenienie
|
dubel
Edytowane przez tymena Czas edycji: 2009-06-15 o 21:46 |
|
|
|
#1761 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc i czolem
jak zwykle pisze szybko, coby mi z glowy nie ulecialo co mam napisac. ale i tak zapomne. tyle tego produkujecie wiec tak: Kasie Contaxowa witam Aniolkowi zazdraszczam sukienek! (sukienki bardzo w moim stylu. juz dawno nic sobie nie kupilam, nic mi sie nie podoba. az przelece sie do Top Secret, choc bylam w tym sklepie chyba ze 2 razy w zyciu...) Trzymam kciuki za Taka jedna ![]() Tymenowa torba fajoska. a ponczochy wymiataja! Tereski nie czytam w ogole, bo nie ma litosci. i lasucha ze mnie robi (tak jak bym nie byla ). bylam dzis w sklepie po bezy, nie bylo bezow ![]() i ubolewam, ze nie widzialam zdjec Reni w czerwieni ![]() aaaaaaa, i Joasi dziekuje za dokladke zdjeciowa! ![]() PS z tego wszystkiego nie pochwalilam sie wam... znaczy nie wszystkim sie pochwalilam... niniejszym oglaszam, ze po 2 miesiacach ciezkiej walki udalo mi sie zalatwic kredyt. bede miala mieszkanko, swoje wlasne a poki co musze poszukac czegos do wynajecia ![]() zamachuje do wszystkich bez wyjatku Edytowane przez mirra77 Czas edycji: 2009-06-15 o 22:14 |
|
|
|
#1762 | ||
|
Zakorzenienie
|
Aguś
Kola Kochana Anuschko Witaj [1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;12772138] A przy okazji odmachuje( bo machania nigdy dość : ) do Myszki[/QUOTE]Racja ![]() Aniołku kochany Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1763 |
|
Piers do przodu
|
Takuś,
trzymam (tylko nie doczytałam, za co ) Lokatorzy wygnani na ament Grochóweczka nęci zapachem ![]() Padam na pysk ![]() Zuzik, nie kuś bezami Jak zoczyć czerwoność Reni??
|
#1764 | |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Kunsztem jazdy. I wdziękiem Cytat:
Myszko Kochana - brakowało Ciebie, wiesz Moje drzewko szczęścia odżyło dzięki Twoim radom Dobranoc Wątkowicze Edytowane przez Anuschka Czas edycji: 2009-06-15 o 22:48 |
|
|
|
|
#1765 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() Angel - sukienki nie w moim typie, ale bardzo ładnie na Tobie leżą, taka Monroe Pasują idealnie.Zdjęć Córki niestety nie dane mi oglądać, bo ich nie widzę. Mirro - gratuluję kredytu, choć to paskudna rzecz, ale jaki cel... ![]() Myszko - Ja mam dzisiaj problemy z wysłowieniem się i ogólnie dzień do d... Beznadzieja, więc chyba czas spać, a nie wysiadywać z dołkiem. Jutro zapowiada się kolejny beznadziejny dzień. Dobrej nocy. Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2009-06-15 o 22:51 |
|
|
|
|
#1766 | |
|
|
Cytat:
|
|
#1767 |
|
Zakorzenienie
|
Mirro, gratulację przyszłego mieszkania
a gdzie będziesz mieszkać? dobrej nocy Dziewczyny |
|
|
|
#1768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Takus, bede mieszkac niedaleko, zostaje na bielanach i w ogole sio spac! jutro musisz wymiatac
|
|
|
|
|
#1769 |
|
Zakorzenienie
|
Miło mi słyszeć te słowa
![]() Mi też brakowało wizazu i Was, dlatego postanowiłam tym razem na dobre zmobilizować się i wygospodarować czas żeby tutaj bywać ![]() Strasznie się cieszę Fenris witaj
Feels like pins and needles in my heart... So long... I can feel it tearing me apart..." ♥ Edytowane przez SpanishMyszka Czas edycji: 2009-06-15 o 23:14 |
|
|
|
#1770 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ta pierwsza bardzo mi się podoba, nawet ją kiedyś mierzyłam, niestety nie na moją chłopięcą figurę ona. Za to na Tobie leży rewelacyjnie! [1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;12772730]I ja o nich myślę od dawna. Tylko dlaczego ich jeszcze nie testowałam. A to kilka zdjęć dla Koty i nie tylko.I linka do nowej, toruńskiej fontanny. http://www.youtube.com/watch?v=0VYT4JYP5RA [/QUOTE] Kijaneczko piękne zdjęcia Cytat:
![]() Witaj Kasiu ![]() i ja pamiętam, i ja ![]() I ja chcem powtórkę ![]() zmykam spać branoc wszystkim
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:43.

Nic nie moge w nij znalesc 
Też mam takie przy jednej torbie
Zaraz się dopieką