|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |
|
10 | 32,26% |
| Kraków |
|
15 | 48,39% |
| Warszawa |
|
6 | 19,35% |
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#151 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#152 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() O,ja mam luźniejszy tydzień i mogiem we wtorek,środę i piątek
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#153 |
|
Konto usunięte
|
No właśnie zaaplikowałam na nadgarstek Cinnabar Estee Lauder
Z fiolki - zbyt intensywnie jak dla mnie, ale zobaczymy co będzie na skórze i jak długo się utrzyma... ![]() Mojej mamie przypomina Chanel No 5 trochę i jest zachwycona
|
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie kojarzy sie z Opium, a jeszcze bardziej z Youth Dew- tylko Cynober jest bardziej kadzidlany i gesty.
|
|
|
|
#155 |
|
Konto usunięte
|
Muszę się pochwalić
![]() Siostra właśnie oddała mi Meteory ![]() |
|
|
|
#156 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Katt-pierwsze dni po urodzeniu dziecka są zwariowane,myślę,że po prostu Mariola musi sobie wszystko uporządkować i jest po prostu zalatana
![]() Nasturcjo-jak dobrze,że mój nick już znasz Bo czerwonej szminki nie używam,więc chociaż meteorkami bendem przynależeć do Wymiataczek
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#157 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
- zazwyczaj jestem racjonalna i wszystko potrafie sobie przetlumaczyc, jednak odnosnie Marioli i Antka wlaczaja mi sie tak silne emocje, ze z opanowania i rozumu ![]() Cytat:
Edit: no i juz nie mam na ustach czerwonej szminki - ostatnio odzwyczailam sie od widoku swojej twarzy w makijazu i z czerwonymi ustami, do wytuszowanych, wachlarzowatych rzes czulam sie jak lalka.
Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2009-05-31 o 11:39 |
|||
|
|
|
#158 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wczoraj nic już nie pisałam, nadrobiłam tylko czytelniczo, bo jak się zaczęłam kurować Żołądkową, to padłam na łóżko i powstałam dopiero dziś o 11 Nie powiem, żeby ten wczorajszy deszcz dobrze mi zrobił, dycham dziś okropnie, ale i tak warto było Cudnie było Taka - burza loków, meteorkowy blask na twarzy i wspólna nieustająca głupawka od początku do końca Teraz boję się podejść do lustra, bo jak się marchewka objawi ![]() Kota - Kota... jak to Kota Poza tym proszę nie psioczyć - zdjęcia robione były, ocenzurowane będą i rozesłane na maile do Wymiataczy, zapiszących się na listę chętnych W temacie spotkania dodam jeszcze, że zapachowo owocne ono było również - urządziłyśmy najpierw zbiorowe wąchanie w Quality, potem przy kawiarnianym stoliku i tak - Lime CdG jako żywo pachnie jak Fervex, Sacre Caron fizjologicznie woniejąca nadal nie dla mnie, chociaz trudno mi się z tym pogodzić, Lawenda DK rachityczna, Apres L'Ondee Guerlain piękne, piękne drewniano-irysowe fiołki, ale najbardziej olśnił mnie... Chique A Toruń... Toruń piękny że aż strach - Amsterdamowaty, klimatyczny i kameralny. Mogłabym tam mieszkać, oj mogłabym i chciała Irenko, piękne buty, świetne nogi, zazdraszczam jak cholera tych ostatnich. Mskladaczku, gratuluję CdG2, wczoraj znowu wąchałam ten zapach i świetny jest, a jaki trwały. I czekam na wieści o Marioli. A ja dumam, czy zostać dziś w domu i kurować się nadal czy zgodnie z planem wybyć na kawę i Drogę do szczęścia do kina... Hm.
Edytowane przez joasiak1 Czas edycji: 2009-05-31 o 12:12 |
||
|
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc Wam niedzielnie
Wlasnie wstalam, zabalowalam do 4. Jeszcze 'kaca' nie mam ![]() Katt, nie martw sie na zapas Bedzie dobrze z Mariola i synkiem- zobaczysz Irenko, pieeeeeeeeeeeeekne szpile, ale nogi jeszcze piekniejsze. Podobnie jak Dorota, zazdraszczam, bo sama mocno srednie mam (lekkie okreslenie ) ![]() Nie bedzie zdjec ze spotkania torunskiego, whaj
|
|
|
|
#160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i się na listę chętnych oglądaczy wpisuję, zwłaszcza po takiej reklamie ![]() a w krakowie pada deszcze, i to w nowej hucie, nie tylko na brackiej ![]() siedzę w domu i się wysiłkuję intelektualnie
|
|
|
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
Joasiu, ja kcem na listę chętnych
Teraz zmykam na festyn z okazji dnia dziecka Moje dziecie bedzie wystepować Mam nadzieję, ze słonko mnie dzisiaj troszku liźnie bom strasznie biała
|
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
Trzecia chetna!
![]() Dziekuje za flaszkowe gratulacje, urocza ta mala flaszunia jest. A zapach, ach ![]() I pieknie, no. Leje okrutnie. Z kijaszkowania nici, bu
|
|
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie wlasnie zaczelo padac
a mialam isc sie polansowac Jaosiu, ja kcem, kcem, okrutnie na liste chetnych pomysle isce PePeRLowski A moze prosciej i szybiej bedzie zalozyc album prywatny w profilu tylko dla przyjaciol.
|
|
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
Joasiaku- zglaszam sie na liste chetnych na fotki
![]() Spotkania zazdroszcze az niezdrowo ![]() Swietnie, ze Chique Ci sie spodobal ![]() Co do zdrowka( Skladaczku- Wybywam, bede pozno wieczorem. Milego popoludnia |
|
|
|
#165 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
O to i ja chcem zdjęcia
Moje dziecię nie występuje nigdzie,ale może to i dobrze,bo z okazji Dnia Matki tak się pięknie zaprezentował w przedszkolu,że powtórki się już boję Tak się wczuł w rolę,że podniósł koszulkę do góry i okazał widzom swój goły brzuch plus okręcił się 2 razy dookoła z bebzonem na wierzchu Ubaw miałam nieziemski A jutro jedziemy na testy alergiczne-będzie kłucie i łzy
|
|
|
#166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wole wieksiejsze na maila ![]() Jakby ktos sie zastanawial, co ja tu jeszcze robie, to odp. ze nie mam serca zdjac z kolan przytulajacej sie Lusi-Klusi, wiec czekam, az sie obudzi i se wymiatam
|
|
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#170 |
|
Rozeznanie
|
A ja, naiwna, wczorajszego dnia udałam się do Sephory w celu weryfikacji mojej wstępnej opinii na temat Meteorytów (dla przypomnienia opinia była taka: zadziwionam o co tyle krzyku? kulki jak kulki, w czym leży ich wyjątkowość?).
I, jak to zwykle bywa, gdy raz na rok-dwa potrzebuję konsultacji konsultantki , to dostaję ...niekometantkę.Mówię dziewczęciu, żeby pomogła mi wybrać podkład i puder (sypki i prasowany), bo moje za jakiś miesiąc ujrzą już to, co ja czasami osiągam - czyli dno. Żeby kobietę nakierować od czego ma wyjść, mówię czego właśnie używam podkładu Shiseido i pudru prasowanego Clinique. I stwierdzam, że z obu jestem zadowolona, ale do pełnej satysfakcji (w temacie podkładowo-pudrowym) sporo mi brakuje. Ona zaczyna od pytania, jaką mam cerę. I tu zapaliła mi się lampka ostrzegawcza, bo dawno już słyszałam, że nowoczesne, dobre podkłady nie tyle są dostosowane do cery, ile podzielone wg efektów, które dają. A wszystkie powinny nawilżać, nie zatykać porów itd. itp. Ale nic, myślę, może dalej będzie lepiej. A ona ciągnie mnie od razu do podkładów Clinique. Więc ja zapytuję o Lancome (Adaptive), Estee Lauder Licidity, a ona bąka półsłówkami, że i to dobre, i to też. A dlaczego? Ano dlatego, że jedno takie lekkie, a drugie ma drobinki, więc rozświetla cerę. Mnie - złaknionej wiedzy - ręce opadały, ale ostatnie pytanie zadaję o Meteoryty. Ona stwierdza, że dają tylko ładne rozświetlenie i nic więcej. W tym miejscu oklapłam. I to wszystko.
|
#171 | |||
|
Rozeznanie
|
Tharoon
Cytat:
Cytat:
Mam nawyk smarowania paszczy a reszty nie ![]() Katt i ja do Ciebie Irenko Śliczne buty, takie jak lubię. Czerwone i na obcasie Bardzo lubię wysoki obcas, na płaskim się strasznie męcze no chyba , że biegam. I wtedy tez się męcze ![]() Nie martw się Kasiu, będzie dobrze Cytat:
![]() I ja dostrzegam zawistne spojrzenia jak noszę biżuteryje od Irenki ![]() Jutro Dzień Dziecka Nakupywałam zabawek dla dzieci. Uwielbiam kupować zabawki. Nie wytrzymałam do wczoraj i juz im dałam ![]() Sobie też cos kupiłam. Sukienkę, buty i kilka falaszek perfum ![]() Trzeba rozpieszczać swoje wewnetrzne dziecko ![]() Mężusiowi nic nie kupiłam, niech mu mama kupi
Edytowane przez 13ryjek Czas edycji: 2009-05-31 o 14:05 |
|||
|
|
|
#172 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ryjku-ależ posta długaśnego nam wstawiłaś
![]()
|
|
|
#173 | |
|
Zakorzenienie
|
Mówisz?
![]() Szkoda, że dziś sklepy pozamykane, mam ochotę się porozpieszczać. ![]() Dobre, dobre! Cytat:
Boję się, że masz rację... Tzn. że tak należało by zrobić...![]() Pewnie jest zmęczona straszliwie i zaaferowana, jak się oswoi z sytuacją, to pewnie się odezwie Kfiatuchu, dzięki Joaśku, witaj! , to oznacza, że będę mieć refleksje z Torunia z pierwszej rękiCiemno , leje.
|
|
#174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie, że się widzimy, stęskniłam się Ja powoli ożywam po Fervexie i chyba jednak mimo deszczu i fatalnej pogody zaryzykuję wyjście - jakoś mnie nosi, nie chce mi się siedzieć w domu, a ten film strasznie kusi
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Mąż nakarmiony obiadem zaległ trawiennie z jakimeś papiurzyskami.
Studiuje je pilnie, tom przyszła do Was (może nie zauważy) hie , hie - czytając wątek wstecznie doszłam do posta Katt z pieśnią na dziś, którego ona edytowała powód edycji odczytałam "video bez piersi" ![]() Kattarino - tak właśnie wyrozumiałam określenie owo. Elementu urody jedynie w definicji nie zawarłam- ale pasuje on. Mam ja w pracy takiego paszkwila, który dodatkowo gadatliwy jest okrutnie i jak za guzik zlapie gdzieś w przejściu - to rady nie ma, trza swoje odstać i wysłuchać. Wypada przytaknąć i się zachwycić. Broń boże kogoś pochwalić - przytaknie jednym zdaniem i wypowiedź rozwinie, nie zgadniesz, kto jest podmiotem w każdym zdaniu rozwinięcia onego ![]() Najgorzej, że mnie paszkwil na powiernika sobie upatrzył, (pech chciał, że przerwę śniadaniową mamy w tym samym czasie) i obficie mi swoją chwałę głosi. Wysysa ze mnie energię, której nie nam w nadmiarze. Tyję z nerwów. Dotarłam też jadąc na wstecznym do postu Kriss Kseniu - połączyłam w jedno te strzępki informacji na temat Twojej córci, jakie zamieściłaś w wątkach róznych: o karmieniu strzykawką, o tym ,że zaczęła jeść, dodałam do tego zdjęcie dużej już dziewczynki(w znaczeniu, że nie niemowlę) i jedno ci powiem : pełna jestem dla Ciebie szacunku Widząc prośbę Nasturcji padłam zemdlona , o tak ![]() omdlałam na różne tematy, m.in. z zaskoczenia, że tyle (nie wiem w sumie ile) osób nas czyta Nie mam czerwonej szminki i nie mam meteorów Wymyślcie ,z jakiej racji mogie przynależeć do wymiataczek, bo się zaczynam czuć niekomfortowo ... Może chociaż z racji używania pilingu kawowego? ![]() Joasiaku - foty chcem i ja Ryjka witam i ja , bo co mam nie witać choć nie znam, to przeca poznam - poczucie humoru ma, bez co sercu memu bliska jest Paollino poradzę i niech z radą moją zrobi co chce, żeby może, jeśli chce wejść w świat perfum, wykorzystała wiedzę znajdującą się w podforum "perfumy" to na prawdę jest kopalnia wiadomości i pisze tam wiele osób, które odpowiadają na pytania niekumatych , takich jak ja na przykład. Na początek warto przebrnąć przez wątek "zanim napiszesz"- tam jest wiele cennych wskazówek. warto wpisywać się w wątek "czym dziś pachniesz" i zadać przy okazji jakieś pytanie warto korzystać z wyszukiwarki warto uzbroić się w cierpliwość warto trzymać nerwy na wodzy (mnie by pewnie zbanowali, bom raz nie zdzierżyła - na szczęście dusze zacne postawiły mnie do pionu przez PW, nakazująć edycję, za co dozgonną miłość mą posiadły) EDIT ; to pisałam ja, bigMama - informację tęzamieszczam na wypadek, jakby ktoś czytający zapomniał (z powodu długości posta), kto jest jego wytwórcą i kogo (czyli wytwórcę) wybatożyć za gadulstwo ![]() w życiu jestem milczkiem
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-05-31 o 14:57 Powód: edit |
|
|
|
#176 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
BigM.-bez meteorów i czerwonej szminki i tak jesteś Wymiataczką pełną gębą
A co masz nie być ![]() Peeling kawowy i Tołpa też się chyba wlicza
|
|
|
#177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, to dla nas krok milowy w walce z jadłowstrętem rok temu o tej porze byliśmy w CZD żeby zdiagnozować to dziadostwo, tam nauczyła się chodzić potem przeszła ciężką operację serca i teraz zaczęła połykać - obfity rok:![]() Joasiu ja też poproszę zdjęcia - zupełnie nie kojarzę jak wyglądasz ![]() rozmawiając ostatnio na krakowskim zlocie byłyśmy raczej za opcją warszawską
|
|
|
|
|
#178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, co do fotek, to sprawa jest taka, że... że właściwie nie wiem, jak jest Zdjęcia robiła Kijanka i Taka i miały je najpierw przejrzeć pod kątem pokazywalności Ja część Waszych adresów mailowych już mam. Kogo nie mam to poproszę o info na PW i jak do mnie dotrą, to porozsyłam My też rozmawiałyśmy o spotkaniu ogólnopolskim i wymyśliłyśmy, że najlepiej zrobić trzy zloty: pierwszy teraz latem, potem jesień i wiosna w tych trzech wybranych miastach po kolei Będzie po sprawiedliwości
|
|
#179 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie w ten deszczowy dzionek, leje dokładnie jak na Brackiej o TAK
Shachownico, to słuchamy tego samego ...chociaz teraz jakby słońce sie wychylało zza chmur. Joasiu, chętnam zobaczyć Was na fotkach Dziewczyny i Tygrysie, dziekuję Cytat:
wybrałam ten najjasniejszy odcień bo podobno odmładza facjatę, zielone kuleczki ukrywają zaczerwienienia, lila maskuja zmęczenie, morelowe podkreslają opaleniznę a brzoskwiniowo- różowe niwelują bladość jak twierdzą spece od filmowego makijazu ... no to co miałam nie spróbowac, a nuż sztuczka zadziała![]() Cytat:
Irko, mnie odpowiadałby najbardziej lipiec, zwykle wakacjuje w sierpniu. |
||
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
( niesmialo prosze ) ja tez bym sciala obejrzec Wasze usmiechniete buzie ( i kawalek Torunia, bom wielce sentymentalna wobec tego miasta jest )Kriss wielki podziw dla Ciebie u nas w rodzinie jest dziewczynka, nawet nie tyle z jadlowstertem co z reakcja zwrotna kazdego przjetego posilku bojac sie zwracania, dziecko nie je aktualnie ma trzy latka, nie mowi nic bo nie wyksztalcily sie jej kosci zuchwy i miesnie "mowy ". Nie umie gryzc, na cofnieta szczeka i dolne partie twarzy, wciaz choruje, wizytuje szpitale i spedza stroskanym rodzicom sen z powiek. Mimo cwiczen, pracy ze specjalistami nadal nie je. BigMamaan ja mysle, zes Ty jest najbardziej wymiatajaca, albo najbigiej ![]() prowadz nas na barykandy nie-mania ![]() Na starociach upolowalam pol starej toaletki oczywiscie musze ja rozebrac, wypalic z lakieru, zeszlifowac, wyolejowac, zagruntowac, pomalowac i przetrzec ![]() milego popoludnia u nas do srody wolne lece zrobic chlodnik a wieczorem na plaze ( jesc ten chlodik, arbuzy i pic zimne piwo )Ryjku Trzynasty, Ewo Kom Ewo |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:29.

Może w tygodniu?

- zazwyczaj jestem racjonalna i wszystko potrafie sobie przetlumaczyc, jednak odnosnie Marioli i Antka wlaczaja mi sie tak silne emocje, ze z opanowania i rozumu

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)