| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |      | 10 | 32,26% | 
| Kraków |      | 15 | 48,39% | 
| Warszawa |      | 6 | 19,35% | 
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-06-21, 22:31 | #2191 | 
| Piers do przodu Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III

No i udało mi się   Ja tam wciągam ryżowe wino małża - i nie mam zamiaru spać w objęciach muszli   
				__________________ Dying is easy it's living that scares me to death .  | 
|     | 
|  2009-06-21, 22:35 | #2192 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

A ja przez was, wciagnelam przed chwila taka oto mini pavlove dla leniwych   aha, to juz drugi raz dzisiaj  milej nocy   | 
|     | 
|  2009-06-21, 22:37 | #2193 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-05 
				 | 

Cytat: 
   Tako, Figarro- spokojnej nocy   | |
|     | 
|  2009-06-21, 22:38 | #2194 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 
				 | 

Właśnie chciałam Wam podobrywieczerować ale widzę, że tu niektórzy idą już spać   Zatem idącym spać życzę słodkich snów, a idącym się uczyć (Tulipanko) owocnej nauki i egzaminu na 5. Ja właśnie wróciłam z "Vicky, Cristina, Barcelona". Słyszałam trochę negatywnych opinii, ale mnie się podobał. No, ale... Niby lekki, niby zabawny, a jakoś mi ciężko na duchu po jego ogólnym przesłaniu. | 
|     | 
|  2009-06-21, 22:41 | #2195 | 
				 | 

Katt - słuchając Temple of love mogę wiele przyjąć do wiadomości   coś mnie wzięło na Sisters of Mercy   
				__________________ Dying is easy it's living that scares me to death .  Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-06-21 o 22:46 | 
|     | 
|  2009-06-21, 22:45 | #2196 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-05 
				 | 

Rawito- tez przyszlam sie wieczornie przywitac, mozemy sobie dobrywieczorowac razem   Pyszne te Pavlowy- ale sie nie skusze, objadlam sie slodkiego u mamu jak bak. Za to nabralam ochoty na Tereskowe ogorki i Kolowa Lady Grey- a ni mam, bu... | 
|     | 
|  2009-06-21, 22:48 | #2197 | 
				 | 

Rawito, Skladaczku, (dopiero zauwazylam Twoj swietny avek  )-  Ka(tty)szpirowski-san;   | 
|     | 
|  2009-06-21, 22:49 | #2198 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 
				 | 

Ja bym tam Pavlovą zjadła   Strasznie chodzi za mną coś słodkiego. Pożarłam w związku z tym dwie paczki tic-taców pomarańczowych. Z drugiej strony kwaśnego też mi się chce, a najbardziej wody z kiszonej kapusty. | 
|     | 
|  2009-06-21, 22:49 | #2199 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-02 Lokalizacja: here in my head 
				 | 

Magda, proszę, oto herba dla Cię   dodalam tez swiezych listkow miety, kupilam w doniczce i mam teraz maly ogrodek w kuchni (bazylia, rukola i mieta)   
				__________________ "Mrs.Dalloway said she would buy the flowers herself." --- 'and with the way they talk, and with the way they smile' http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho | 
|     | 
|  2009-06-21, 22:58 | #2200 | |
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2006-07 
				 | 

Wróciłam wypoczęta i zrelaksowana z łona natury i macham do Wszystkich Wymiatajacych  . Takie wyjazdy za miasto to dobra rzecz.  Cytat: 
 Obiecałam kilka miesięcy temu pewnej, fiołkolubnej Wymiataczce( pamiętasz?  ), że nie będę wszędzie wietrzyć spiski i zamachy na życie i zdrowie kijanek;-)) i…..dotrzymuję słowa   Ani przez chwilę nie przeszło mi przez myśl, aby brać to do siebie. Przysięgam na wszystkie te kilogramy, które już zrzuciłam i te, które jeszcze uda mi się zgubić  . Jeśli usłyszę pogłoski, że szykuje się jakaś krwawa jatka  i wszystkie kijanki powinny trzymać się na baczności, to nie dam im wiary. I zamiast zachowywać się tak  , albo, co gorsza  tak  , spokojnie  poczekam aż przestaną bić w dzwony na trwogę i odwołają fałszywy alarm.  Dobranoc Wymiatacze.  Edytowane przez 2fc115705b804dd24ceafb6c62ae2b078a3b7407_5febc32a8749f Czas edycji: 2009-06-21 o 22:59 | |
|     | 
|  2009-06-21, 23:04 | #2201 | |
| Czekam na Ragnarok Zarejestrowany: 2006-05 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Wróciłam przed chwilą z niezwykle udanego weekendu i nadrobiłam wątek   Byłam na piwku, w przepięknym parku z psami (zaliczyły kąpiel w Odrze i błotku), obserwowałam czaplę i oglądałam Adrenalinę 2 (trochę kiczowaty film). Bardzo udany weekend, czuję się doładowana  Cytat: 
  , koniczynką i drakkarem. Brakuje mi jeszcze kolczyków z jemiołą, z miłorzębem, z piórkiem i z jaskółkami. Ale we wrześniu też będzie ten kram, to dokupię  Uwielbiam srebro  KomEwo -  BigMamo - super wygląda to Twoje ptasie mleczko, narobiłaś mi smaka. Myszko - spóźnione życzenia z okazji urodzin  Winter - Twoje ciacho też wygląda smakowicie.  Dobrej nocy wszystkim   | |
|     | 
|  2009-06-22, 00:53 | #2202 | 
				 | 

Nie, no ja tu na youtube grasuję w najlepsze podchmielona ryżem a tu wszyscy się układają do snu   Mam nadzieję, że nie będę osamotniona w czytaniu wątku  ---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:51 ---------- Jednak tak  idę spać 
				__________________ Dying is easy it's living that scares me to death .  Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-06-22 o 00:05 Powód: literówka | 
|     | 
|  2009-06-22, 00:55 | #2203 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

Macham po obchodach kupalnockowych. Było miło, a jakże, ale to zdecydowanie short program   - posługując się terminologią łyżwiarską. Ech, gdzie te czasy... Za to towarzyszy mi cudowna świadomość, że nie muszę jutro rano wstawać  Bezcenne. Dobrej nocy Wymiatający. O, Kasia-san też nie śpi. edit. jednak śpi   Edytowane przez Anuschka Czas edycji: 2009-06-22 o 01:17 | 
|     | 
|  2009-06-22, 05:13 | #2204 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Powitać o świcie   Miłego dnia i zaczynająceo się tygodnia. | 
|     | 
|  2009-06-22, 05:38 | #2205 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-04 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-06-22, 06:32 | #2206 | 
| Czekam na Ragnarok Zarejestrowany: 2006-05 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Dzińdybry. Ubolewam, że dziś poniedziałek... Jeszcze jeden dzień lenistwa by mi się przydał. Nie chce mi się wychodzić. Włączyła mi się alergia  Z nosa cieknie, oczy pieką. Miłego dnia. | 
|     | 
|  2009-06-22, 08:26 | #2207 | 
				 | 

ale nam się lato zaczęło  Witam poniedziałkowo - mam dzisiaj syndrom dnia następnego więc będę raczej podczytywać   
				__________________ Dying is easy it's living that scares me to death .  | 
|     | 
|  2009-06-22, 08:38 | #2208 | 
| RENTGEN RZĄDZI! | 

Witam poniedziałkowo   Do pracy idę dopiero na 14.W 3mieście ciepło,ale chmurzasto.Gdzież to lato,gdzie  Czas na kawkę. 
				__________________ Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom   Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby     | 
|     | 
|  2009-06-22, 08:43 | #2209 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................ 
				 | 

Helloł   Lata brak   
				__________________  | 
|     | 
|  2009-06-22, 09:05 | #2210 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-01 
				 | 

I ja siem witam z rana    Ale pogoda  i to ma być lato   
				__________________ Edytowane przez Contax Czas edycji: 2009-06-22 o 09:22 Powód: lit. | 
|     | 
|  2009-06-22, 09:13 | #2211 | 
| Zakorzenienie | 

Witajcie   Lato mówicie  Wakacje dzieciaki maja   | 
|     | 
|  2009-06-22, 09:13 | #2212 | 
| rude jest piękne:) Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: nad jeziorem 
				 | 

bry Wymitajacy 
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | 
|     | 
|  2009-06-22, 09:20 | #2213 | 
| niecnotliwa dziewica | 

Dziń dybry   Ale miałam fajny weekend.... nawet przez chwilę zaświeciło słońce....szkoda, ze dziś znów buro i lostopadowo  Fenris, wklej te swoje kolczyki, co...? Moze mnie zainspirujesz?  A alergii serdecznie współczuję  , znam ten ból z własnego doświadczenia. Watek będe nadrabiała na wstecznym w ciagu dnia, na razie nie wiem, co się działo, zauważyłam tylko mini Pavlovą na ostatniej stronie i mój wewnętrzny łakomczuch zrobił:   
				__________________ I wanna hurt you just to hear you screaming my name | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-06-22, 10:04 | #2214 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Witajcie poniedziałkowo który to już dzień z rzędu leje? bo straciłam rachubę  Zapowiada się kolejny ciężki tydzień, dlatego zamachuję póki mam czas i siły. Miłego tygodnia Wam życzę   
				__________________ | 
|     | 
|  2009-06-22, 10:16 | #2215 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

Witajcie   Miłego poniedziałku. 
				__________________ Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę   www.facebook.com/FigarroScentStories https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam  Wymieniam się    | 
|     | 
|  2009-06-22, 10:19 | #2216 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-06 Lokalizacja: z kamerą wśród zwierząt 
				 | 

Lato Lato mam ja w-szedzie  a nastrojenie zyciowe wrecz jesienne plyne z Lucja Prus Mam wrazenie, ze daze do rozwodu, lub chociazby seperacji i podzialu pachnaco-kosmetycznego majatku. Ja rozumiem, ze On przechowuje i przetrzymuje w swych szafo-czelusciach moje butelki. Rozumiem, bo dziala to w dwie strony  Ale... wlaze wczoraj ja do przybytku zwanego lazienka, i co widze siedzi Gnida Oblubiona z folia na glowie, a spode foli wycieka moja koncowkowo-regenerujaca maseczka, nalozona, a jakze, reka szczodra ( a raczej garscia ). Z gatunku tych, co to pare kropli do uzytku, sciubienie i majatek wydany przy zakupie. Strzymalam, az do kremu. Moje piescidelko pode oczy czasem umeczone, krwawica wlasna okupione Gnida Obluniona packa na twarz i kawalek torsu. Nie strzymalam. Od wczoraj zyjemy cicho i ciemno. Za kare, mysle, ze nawet obiadu zaniecham. | 
|     | 
|  2009-06-22, 10:25 | #2217 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: B-awaria ;) 
				 | 

Witam o poranku   Macham Wszystkim  i lecę myśleć, co z obiadem... ochote mam na wszystko czego w lodówce niet a na zakupy iść  leje... | 
|     | 
|  2009-06-22, 10:30 | #2218 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................ 
				 | 

Cytat: 
  zasadniczo zgodnie z przeznaczeniem krem użyty został: twarz (w większości) i tors pod oczami się wszak znajdują  dobrze, że Ci szminek i Meteorów nie podbiera   
				__________________  Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-06-22 o 10:32 Powód: za dużo tego wszak (gnida/wszak - jeden kij) | |
|     | 
|  2009-06-22, 10:43 | #2219 | |
| rude jest piękne:) Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: nad jeziorem 
				 | 

Cytat: 

__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | |
|     | 
|  2009-06-22, 11:00 | #2220 | 
				 | 

witam, mam ogromne zaległosci w tym watku i mam nadzieje,ze je  nadrobie. dziewczeta mam pytanie do osob, ktore znaja/ maja violette verte l'artisana. czy ten fiolek bardzo sie rozni od violette menthe brousseau i od violetta di parma? | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:35.