|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |
|
10 | 32,26% |
| Kraków |
|
15 | 48,39% |
| Warszawa |
|
6 | 19,35% |
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III
Cytat:
sie przychylam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wlasnie sie dowiedzialam ze dzis piatek ![]() (do godziny 11.00 zylam w przekonaniu ze czwartek. nawet z kilkoma klientami na jutro sie umowilam. no na piatek przecie )
|
|||
|
|
|
#2012 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Ja to jakaś doopowata ostatnio
![]() Gratuluję Teresso córci, a córci ukończenia studiów ... Edit Wyglada na to, że udoopiłam wątek
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-06-19 o 12:19 |
|
|
|
#2013 |
|
Piers do przodu
|
Nie udoopiłaś
![]() Melduję się z wakacyjnym dzieciem, chwalnąć się muszę, że miał shakin' hand z Panią Dyrektor za średnią 5,1 (jako jedyny mężczyzna wśród pięciu młodych dziewcząt ) aż mi się łezka zakręciła ze wzruszenia
|
#2014 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
![]() z obu powodów Dziś popełnię ptasie mleczko z racji jutrzejszego powrotu syna (czy marnotrawnego, to się okaże po obejrzeniu cenzurki )do domu Jeśli będę kompatybilna z aparatem foto, to popełnię również marnej jakości zdjęcie z dedykacją dla Sasi ![]() i opis poczynań dołączę, jak zostaną uwieńczone sukcesem ![]() To tyle gróźb na dziś
|
|
#2015 | |
|
Zakorzenienie
|
Melduje sie piatkowo
![]() Opuncja i fijolek dziekuja- w zalaczniku ![]() Cytat:
Ale piekne, ja cem ![]() Teressko, Katty - ale macie zdolne dzieci I poranna wega- 'trzeba wstawac, o nieeeee...' |
|
|
|
|
#2016 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluje wszystkim mamom i tatom
wymiatajacych cenzurkami pociech( tych co wymiataja indeksami tyz gratuluje ) ![]() Pociechom gratuluje takze wakacji ![]() i wymiatajacych mam i tat przynioslam Wam obiad ( zeby nie bylo, popelniony z uczuciem ) zapiekane lumaconi z wkladem ![]() zastanawiam sie czy w zamian nie nalezy mi sie aby meteorowa nagroda ( mam korzenie Ormianskie, toc prawie jak z Azji, choc, z drugiej strony, nie az tak jak Zuzia )ide sie bostwic i obmyslac co zacz wdziac coby lsnic niczym diament w zastepstwie tych diamentow, co ich nie mam ( gdyby czytal to maz moj ukochany, powyzsze jest wskazowka ) |
|
|
|
#2017 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Opuncja piękna
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2018 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2019 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wygląda na to, Margotko, że w tym roku lato odwołano. ![]() Cytat:
![]() Robienie shakin'hand jest na ogół przyjemne, choć niekoniecznie u gimnazjalistów - tym dzieciakom hormony tak szaleją, że skóra im wariuje i ręce mają mokre. Po uściśnięciu kilkunastu takich lepkich dłoni mam ochotę wypsikać się po łokcie płynem do dezynfekcji.Ale żeby nie było, żem wredna dyrekcja - cudnie, że jest okazja do uścisku dłoni (średnia powyżej 4,75) i tylko się cieszyć, że dzieciaki takie średnie osiągają. Zaraz zmykam na kolejne dziś zakończenie roku - tym razem w przedszkolu mojej córci. Co prawda mój Bąk nie osiąga jeszcze żadnej średniej, ale i tak się pewnie uryczę. ![]() A tak w ogóle to dzień dobry! Cytat:
Edytowane przez sasia73 Czas edycji: 2009-06-19 o 14:08 |
|||
|
|
|
#2020 |
|
Zakorzenienie
|
Maupa
![]() edit/ Nastyrcjo, siostro ![]() Tez mam korzenie ormianskie i bardzo ormiansko wygladajaca mame, tylko ja jakas taka wymokla jestem ![]() Nawet na msze ormianskie sobie czasem chadzam ![]() Mowisz, ze meteory dla Nas? Moze se klikne, kurna... mialam juz nie klikac. Obiecalam mezowi, bo moiwl, ze mnie pogoni Ryzykowac?
Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2009-06-19 o 14:17 |
|
|
|
#2021 |
|
Zakorzenienie
|
![]() było wołać "o ciotko" to by się zjawiła Kijanka a w kwestii "za co" to podpowiem, że 22 lipca jest św. Magdaleny
|
#2022 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2023 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Laptop powrócił do domciu
![]() Teraz mogę aktywniej uczestniczyć w wymiataniu ![]() Nasturcjo-tyż macham
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2024 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Lecę w końcu do domu i nie wiem czy będę tu na weekend, więc życzę wszystkim UDANEGO WEEKENDU !!!
![]() Zaczęło w końcu lać. |
|
|
|
#2025 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluje wszystkim mamom dumnym ze szkolnych osiagniec potomstwa ![]() Ciesze sie, ze Winterka w koncu odzyskala laptopa Ciekawa jestem tych cudownych kolczykow, o ktorych pisala Fenris Kolus- ale mi zrobilas smaka na taki deserek a u mnie dzisiaj juz sklepy pozamykane, bo Łosiolandia swietuje Midsommar![]() Nasturcyjo, alez Ty masz talent do prezentowania swoich dziel kulinarnych A biale Meteorki sa sliczne! Mariolu- za lepsze samopoczucie.Wszystkim gnebionym przez migrene zycze bezbolesnego weekendu Cos jeszcze mialam napisac, ale mi sie zabyło Tak w ogole to bylam przekonana, ze wczoraj wieczorem odezwalam sie w wymiatajacym watku, a dzisiaj z niemalym zdziwieniem skonstatowalam, ze chiba mi sie to przysnilo Milego wieczoru! ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Mialam napisac, ze Wegetka w poscieli jest rozbrajajaca ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- I jeszcze chcialam powiedziec Joasiakowi i BigMami, zeby sie nie martwily tym, ze nie odpisuja kazdemu Wymiataczowi z osobna, bo najwazniejsze, ze som tutaj, na watku, a nie w ciemnych norkach ![]() ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Rawite przytulam serdecznie i trzymam kciuki, by teraz bylo juz tylko lepiej
|
|
|
|
#2026 |
|
rude jest piękne:)
|
sie lece przymeldowac po przyjezdzie ,podziekowac wszystkim
,za pochwaly dla mnie bo przecia gdybym ja nie byla taka zdolna ,to i moja corcia pewnie tez ,wiadomo ma to po mamie po tacie oczyska niebieskie ino![]() drugiej jeszcze nie chwale bo jest na polmetku w zdawaniu (tez bardzo dobrym ) pozniej to zrobie i oczekuje pochwal dla mamy ,a co?![]() Skladaczku Wega w poscieli przecudna i taka milusia Podoba mi sie opuncja chyba chcem miec ![]() Obiad Nasturcyji wysmienity sie poczestowalam ![]() No i............ BigeMko na cozesz wkleila te biale cuda ,nic tylko przegladam papiery przodkow szukajac, ba nawet zamarzyla mi sie sesja zdjeciowa taka o jakiej pisala Corka. No i se mysle,ze przydalyby sie łajty ,zdjecia pikne by wyszly i pozniej w przezencie posagowym daloby sie coby w salonach zawisly i piecze nad ogniskiem domowym trzymaly chociazby ze sciany no same powiedzcie ,ze musze miec ,no łajty i zdjecia ![]() no i z okazji zakonczenia nauk wszelakich popelnilam Pavlowa ,a co czestujta sie kochani
|
#2027 |
|
Zakorzenienie
|
Tereniu- jakie smakowitosci
Gdybym nie wciagnela pol kg truskawek i nie zagryzla ich kilkoma belgijskimi czekoladkami, to wlasnie wylizywalabym ekran ![]() ![]()
|
|
|
|
#2028 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie nie zgadzam Teresko! Protestuje przeciwko wklejaniu zdjec popelnionej przez Ciebie Povlovej!
A tak powaznie, to po cichu licze, ze i mnie kiedys wyjdzie taka ... Wrocilam z CSIO rozgrywanych w Sopocie. Dzisiaj w Pucharze Narodow o maly wlos, to druzyna polska stanelaby na podium. Wygrali dunczycy. Alez te konie pieknie skacza. Dumnym ze swiadectw dziecinych mamom - gratuluje ![]() Moj syn srednia wygramolil na dosc wysoka, natomiast ma mocno obnizone zachowanie ( to straszny uparciuch i na dodatek nie potrafi utrzymac jezora na wodzy ) Magda, fajna ta Twoja Wega, zaloze sie, ze czesto do niej gadasz ![]() ja z moim psem nawijamy caly czas. ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- zapomnialam, a to wazne co mialam napisac ... Ranata, pozwolilam sobie podejrzec Toja galerie i musze to napisac - jestes piekna kobieta. Masz taka tajemnicza, rasowa urode. |
|
|
|
#2029 |
|
Zakorzenienie
|
a imieniny są okazją prezentową ... Winteru - my, BigMama, cieszymy się, że odzyskałaś łączność wymiatanie to ważna czynność ![]() z wzajemnością ![]() Zuzanno Czarna - oczywiście, że powinnaś mieć takie meteory (czy nie powinno być "meteoryty" ?) sesje foto tyż powinnaś mieć, nawet nie pytaj Na razie masz Mistrzostwo Świata w Pieczeniu Pavlovej (jakkolwiek to brzmi )
|
#2030 |
|
Zakorzenienie
|
Przypomnialam sobie, ze chcialam jeszcze napisac, iz jestem uradowana i bardzo zaskoczona, ze moje lakoniczne opisy perfum trafiaja do wyobrazni czytelniczek
Reniu, Koluś- (Znalazlam nawet rzeczony fragment dot. Angela: "miekka, "kruszonkowa" wanilia, na pajeczynie utkanej z nitek waty cukrowej". Wanilia kruszonkowa, to ciasteczkowa, delikatniejsza i absolutnie nie syntetyczna wersja wanilii. Ciesze sie, ze ostatnio Angel wlasnie tak na mnie pachnie )
|
|
|
|
#2031 |
|
Zakorzenienie
|
Teresko, Kasiu, Doroto, Gratuluję Wam i Waszym Pociechom
![]() Sama też się pochwalę, że moje dziecie zgarnęło dzisiaj 5 dyplomów Wklejam pieśń wakacyjną dla rodziców ![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Udało się ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Zapomniałam Mówicie, że wszystkie mamy azjatyckie korzenie
|
|
|
|
#2032 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
___ Mariolu, Kasiu-Contax, bede pamietała o Waszych słowach odnosnie sesji zdjeciowej, strasznie mi sie sie cieżko zmobilizować, ale po Waszych namowach i komplementach(na które nie zasłużyłam, nie jestem i nie byłam nigdy piękna i nigdy sie tak nie czułam, może ładna to dobre okreslenie Koty![]() ![]() Cytat:
![]() Wygląda rozczulająco ogromne gabaryty i łagodne spojrzenieCytat:
, buziaki!Dorota, gratulacje Dla Ciebie i syna, a ze zachowanie obniżone, to norma dla zdolniachów wim cos o tym![]() A wiesz, ze my tez gadamy do swojego psa. Muche traktujemy jak członka rodziny i ona sie tak zachowuje, jak człowiek i chce mówić,i mowi,naprawde, nie zmyslam...mama maaaa...maaaa, pamietacie może enerdowską mówiąca lalkę, jak sie ją przechyliło to piskliwym głosikiem wymawiała to maamaaaa Mucha to potrafiCytat:
Katt Witajcie Wszyscy! edit. Tymenko, i dla Ciebie gratulacje i dla syna, brawo! Edytowane przez Córka D'artagnana Czas edycji: 2009-06-19 o 20:14 |
||||
|
|
|
#2033 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mam wolna chate
Maz na Terminatorze z kumplami, moge wymiatac! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wszyscy z nia (nie do niej ) rozmawiaja; nawet moja babcia, ktora kiedys uwazala, ze to glupota ![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Ona nie wie, ze jest duza... pcha sie nawet na kolanka ![]() I z ta mala smieszna Emi, co to niedawno zaczela kg wazyc, bawi sie jak 'rowny z rownym'. Wyglada to komicznie, jak Emi z Wega lataja po ogrodzie...Wega specjalnie klusem, Emi galopem, zeby za nia nadazyc. Sasiedzi parskaja smiechem za kazdym razem, gdy je razem widza
|
||
|
|
|
#2034 | ||
|
Zakorzenienie
|
Tymeniu- gratuluje
Cytat:
Taki mam styl pisania i... bycia- less is more. A zeby nie bylo, ze moj minimalizm to koniecznosc, bo nie umiem pisac dluzszych tekstow ![]() , to przyznam sie, ze popelnilam kiedys kilka dluzszych recenzji w KWC, pod innym nickiem; klik! i pomimo, ze wciaz odbieram te zapachy (prawie) tak, jak je opisalam, to generalnie uwazam, ze perfumy najpelniej przemawiaja pachnac i zaden egzaltowany elaborat nie ujmie wrazen odbieranych przez nos i mozg![]() ![]() Cytat:
![]() A rozmowy ze zwierzakami to dla mnie/nas normalka ![]()
|
||
|
|
|
#2035 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję mamom dumnym z dzieci
![]() Winterko, super,że już jesteś Fenris, jak masz okazję kupić fajne kolczyki to kupuj, co masz nie mieć ![]() Marzy mi się pospać z 15 godzin ciągiem ![]() Dziewczyny kusicie pysznościami Ja jutro robię tortille z grillowanym kurczakiem. Gdyby jeszcze placki się chciały same rozwałkować
|
|
|
|
#2036 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny!
Dziękuję Wam za dobre słowa i szczerą chęć pomocy. Diagnozy dalej nie ma, ale wreszcie jest jakaś poprawa. Podejrzenie choroby nieuleczalnej, ale dającej nam jeszcze dość sporo lat wspólnego życia. Nie wiedziałam, że można czuć taką ulgę, gdy słyszy się coś takiego. Ewentualną diagnozę będziemy potwierdzać, jeśli uda im się wreszcie ją postawić. Przepraszam, ale nie mam teraz siły uczestniczyć w forum. Ale: "I'll be back".
|
#2037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestesmy z Toba... |
|
|
|
|
#2038 |
|
Zakorzenienie
|
Ewa! Trzymajcie sie dzielnie, razem.
|
|
|
|
#2039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ewo, alez sie ucieszylam
|
|
#2040 |
|
Zakorzenienie
|
Ewo-dziekuje za wiadomosc, (bardzo sie martwilam).
Tak mi przykro. Mam nadzieje, ze jeszcze bedzie przepieknie, jeszcze bedzie wspaniale....
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:41.

,
Tabacco Vanille T.Forda 

no i takie meteorki jak znalazl, idealne do mojego typu urody

)

a u mnie dzisiaj juz sklepy pozamykane, bo Łosiolandia swietuje Midsommar
za lepsze samopoczucie.
,za pochwaly dla mnie bo przecia gdybym ja nie byla taka zdolna ,to i moja corcia pewnie tez ,wiadomo ma to po mamie