|
|||||||
| Notka |
|
| Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
jako fajny prezent dla ukochanego i przy okazji dla siebie jest wykupienie sesji w salonie masażu dla par. Wtedy lezycie kolo siebie i was masuja z tym ze chyba przeważnie tak jest że dziewczyne masuje chlopak a ukochanego pani masazystka wiec jak ktos jest zazdrosny to nie polecam
|
|
|
|
#4292 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny
Dziewczyny słyszałyście może o czekoladowym telegramie? Chcialabym coś takiego wykombinować:P ale wolałabym to kupić w sklepie a nie przez neta;/ wie któraś z was czy może we wro gdzieś taki kupię? Pozdrawiam was cieplutko
To stronka sklepu internetowego http://chocolissimo.pl/do/chocotelegram
|
#4293 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#4294 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
kiedy dokładnie jest dzień chłopaka?Może ten filmik zrobię
Edytowane przez Kahlan84 Czas edycji: 2009-09-22 o 13:16 |
|
|
|
|
#4295 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
za pomoc bo pewnie sama długo bym szukała tych programików Ja już się zdecydowałam zrobię mojemu TŻ-towi taki filmik na pewno się ucieszy, bo zrobię go sama, a faceci podobno lubią jak dziewczyna coś sama zrobi a nie kupi gotowe:P dziękuję dziewczynki i Trzymajcie kciuki żebym cooś umiała wycudować bo dziś dopiero się będę uczyła obsługi programu
|
|
|
|
|
#4296 |
|
Przyczajenie
|
Jak myślicie dobrym pomysłem jest na dzień chłopaka dyplom: tytuł najcudowniejszego chłopaka na świecie przyznano w dniu 30 września 2009 roku -imie i nazwisko mojego chłopaka- za: (tu coś miłego wymyśle
) przyznała: i tu moje zdjęcie i dymplom ten włożyłabym do antyramy? czy lepsza byłaby np poduszka z moim zdjęciem i podpis na dole: dla najcudowniejszego chłopaka?A tak marginesie to chciałabym się z wami przywitać bo to mój pierwszy post
|
#4297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4298 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oo to zazdroszczę zazwyczaj wysłuchuje narzekania kolezanek, ze do ich związku wkrada się monotonia juz nawet po roku (!) i ze nie wiedzą jak zaskoczyć swojego Tz itp.. ![]() a co do programu to jak ajasiaga już wspomniała windows media makover chyba bd najlepszy i najłatwiejszy w obsłudze. powodzenia
|
|
#4299 |
|
Raczkowanie
|
To i ja się podziele moim pomyslem
w sklepie internetowym zamówiłam dla chłopaka Kubek Pakera to jest z serii tych śmiesznych kubeczków, SerioQubki bodajże... Moj kochany ma bzika na punkcie siłowni wiec napewno mu sie spodoba pozatym planuje kupic jakies fajne bokserki i do opakowania włozyc karteczke z napisem: ''koniecznie chce zobaczyc jak leza'' czy cos w tym stylu co o tym sadzicie?
|
|
|
|
#4300 |
|
Rozeznanie
|
A ja na ,,dzień chłopaka", który jest już tuż tuż- zamówiłam czarny t-shirt z napisem ,,Ręce Precz" i wpisałam swoje imię (tak jak na załączonym obrazku
|
|
|
|
#4301 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki
podpowiedzcie coś z prezentem dla TŻta ale interesuje mnie coś poważniejszego a nie jakies cukierki, ramki czy filmiki...Proszę o pomoc Z góry dziękuje |
|
|
|
#4302 |
|
Zakorzenienie
|
Coś poważnego... hmm...kolacja romantyczna, koszula, portfel, krawat, pasek skórzany... mozliwosci jest mnostwo
|
#4303 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Myślę, że jeżeli myślisz o tego typu prezencie to możesz na przykład nazwać gwiazdę jego imieniem i wręczyć mu certyfikat. Oryginalny pomysł moim zdaniem. |
|
|
|
|
#4304 | |
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
Cytat:
|
|
#4305 |
|
Raczkowanie
|
A ja dzisiaj wpadłam na pomysł, by zlecić komuś do narysowania Karykaturę. Znalazłam nawet człowieka, który to robi, jednak nie posiada już terminów wolnych na najbliższy tydzień.
Chodzi o to,że wysłałabym mu mailowo zdjęcia (moje i tż'ta), a On wykonałby karykaturę. Sama wybieram płutno, tematykę itd... Niestety będę musiała odłożyć to na inną okazję. Chyba, że ktoś zna takiego człowieka w Warszawie?
|
|
|
|
#4306 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na allegro jest dużo artystów, szukałaś tam? może znajdziesz kogoś kto zdąży na ten termin.
|
|
|
|
|
#4307 |
|
Przyczajenie
|
Przyszedł mi do głowy jeszcze jeden pomysł na dzień chłopaka żeby kupić jakieś ładne bokserki i napisać na nich mazakiem do tkanin jakiś tekst w stylu: nie dotykać własność Pauliny, te bokserki należą do najcudowniejszego chłopaka na świecie, najfajniejszy chłopak pod słońcem, kochany chłopak jest ze mnie itp. Co o tym pomyśle sądzicie?
|
#4308 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale sie smial---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
|
|
|
#4309 |
|
Zadomowienie
|
tu są fajne koszulki
http://www.prezencik.sklep.pl/index....atalog&k_id=34ale na dzień chłopaka to chyba już zapoźno żeby zamówić..
|
#4310 |
|
Raczkowanie
|
A ja wpadłam na pewien pomysł niespodzianki z okazji 23 urodzin Tż-ta
Otóz z uwagi na fakt iz jest zagorzalym kibicem pilki noznej mam zamiar zorganizowac mu cos w rodzaju przyjecia urodzinowego niespodzianki dla dwojga ale w dosc nietypowym miejscu... otóż w kawiarence która miesci na stadionie jego ulubionej druzyny, wiecie widok na murawe itp :P Musze sie tylko dowiedziec czy cos takiego dalo by rade tam zorganizowac Do tego tort w ksztalcie pilki noznej no i oczywiscie prezent niespodzianka w postaci artykuly na 1 str gazety pt "Chodzacy ideal konczy 23 lata..." do tego drobny upominek - brelok-otwieracz z motywem pilki (swiecacy )I co o tym myslicie kochane ?
|
|
|
|
#4311 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
na tej stronie jest chyba coś takiego jak przesyłka ekspresowa więc może doszłaby Ci ta koszulka przed dniem chłopaka
|
|
#4312 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=PaulineczkaMr;14411 228]Według mnie świetny pomysł
![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- ciesze sie w takim razie postaram sie go zrealizowac
|
|
|
|
#4313 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawy prezent
http://www.twoja-gazeta.pl/ tylko drogi ;/ moze skorzystam na rocznice :P edit:// w porównaniu z zagranicznymi to i tak tanio ![]() http://www.newspapersremembered.co.uk/ http://www.historische-zeitungen.de/ http://www.historia.net/bzonline/startseite.html http://www.historicnewspaper.com/ http://www.hnarchive.com/ http://www.paperworld.com.au/
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... Edytowane przez Brydzia_ Czas edycji: 2009-09-24 o 14:38 |
|
|
|
#4314 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj wymyśliłam, że TŻ oprócz kubka dostanie ode mnie wielką czerwoną kartkę własnoręcznie zrobioną, a w środku zamiast życzeń wypiszę wszystkie jego cechy
czyli, że jest romantyczny, dobry, skromny kochany itp itp. A to dlatego, że często mu mówię/piszę ahh Ty to jesteś, po czym on zawsze pyta "no jaki jaki?" I zwykle zaczynam wymieniać, ale to tylko kilka cech a teraz zgromadzę mu wszyściutkie
|
|
|
|
#4315 |
|
Zakorzenienie
|
http://wehiko.pl/
a tutaj mozna wpisac date i dowiedziec sie co działo sięw tym dniu (np urodziny, rocznica etc)alternatywa jesli ktos chcialby sam zrobic taka gazete
|
|
#4316 |
|
Zadomowienie
|
ile tu fajnych pomyslow
tak czytam ten temat i czytam...dopiero jestem na jakiejs 30 stronie...mam nadzieje ze wytrwam do konca :PJa tez szukam prezentu dla mojego chlopaka ale chyba kupie mu takie cos na wizytowki jego klientow bo ma ich pelno w samochodzie i jak hamuje to wsyztsko mu sie rozsypuje i musi biedak zbierac :P tylko dzis chodzilam i nic ladnego nie znalzlam...chcialabym takie skorzane znalezc...Do tego niedlugo tez mamy juz 3 rocznice..planujemy wyjechac no i chcialabym cos wymyslic co mozemy robic :P szczegolnie w nocy :P moze jakis stroj zamowie na allegro..:P np.uczennica:P i do tego by sie przydala jakas sexy sukienka na jakas wspolna kolacje ![]() moze tez macie jeszcze jakies pomysly? ![]() Ok czytam dalej :P ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- a moze ja tez sie jeszcze z Wami podziele co ogolnie moj chlopak ode mnie dostal ale raczej nic takiego 'wow' :P+oczywiscie kilka par bokserek +perfum +magiczny kubek(przy wrzatku pojawia sie ansze zdjecie) +t-shirty +sweterek +moje fotki oraz ramke +plyty z muzyka +paski skorzane do spodni +kiedys przgotowalam-chyba na walentynki-wszytskie potrawy ktore on uwielbia, kupilam tez peeeelno swieczek(tych podgrzewaczy-ok.50sztuk) i wsyztskie zapalone rozstawilam po calym pokoju +zabralam go na takie samochodziki, nie pamietam jak to sie nazywa:p gokarty czy jakos tak :P yy....chyba reszte zapomnialam bo na pewno bylo tego jeszcze troche :P niektore prezenty sie powtarzaly dlatego stweirdzilam ze musze chyba zaczac troche szukac :P no i powiem wam szczerze ze czytajac to forum robie sobie juz liste pomyslow i troche tego juz jest :P
|
#4317 |
|
Przyczajenie
|
a ja chyba stworzę kompozycję z takich czekoladek http://www.sowa-cukiernia.com.pl/ w pudełeczku a na wierzchu włożę karteczkę z życzeniami
zawsze to smakowe i ładnie wygląda i może w końcu przez żołądek do serca chyba że ktoś wie gdzie oprócz chocco... coś tam można kupić czekoladowy telegram ??? |
|
|
|
#4318 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
..naprawdę! ..Chłopak będzie zachwycony![]() PS. Macie naprawdę świetne pomysły ..i podziwiam za odwagę dwudziestolatka osobiście nie odważyłabym się stworzyć czegoś w stylu kartki na daną okazję ;D..yh, brak talentu ;D..tak w ogóle to ja swojemu TŻ kupiłam ogroooomniasty album na zdjęcia (koszt ok.160zł), wypełniłam pierwszą stronę naszymi zdjęciami (koszt ok. 5zł) i na stronie głównej napisałam jak bardzo go kocham Dodam,że TŻ interesuje się fotografią, więc mam nadzieję,że prezent mu się spodoba, tym bardziej,że jest troszkę sentymentalny
|
|
|
|
|
#4319 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=-Moniczka-;174418]witam moje kochane wizazystki!!!
dziś zaglądam na tę cześć forum gdyz mam kolejny ważny problem!!! juz nie raz pomogłyście mi swoimi radami wiec mam nadzieje ze tym razem też sie mogę na was liczyć ![]() otóz problem tkwi w tym ze mam chłopaka jest cudowny itp ![]() ![]() i on ma urodziny ale nie mam zielonego pojecia co mogłabym mu kupic... ma 23lata jest bardzo wesołym,inteligentnym męzczyzna i do tego otacza sie rzeczami dośC drogimi i eleganckimi... a mi chodzi o to zeby kupic u coś co go poruszy i totalnie zaskoczy... mam nadzieje ze poddacie mi jakies pomysły-błagam o pomoc!!![QUOTE] ![]() ![]() podrawiam |
|
|
|
#4320 |
|
Zakorzenienie
|
a gdzie można kupić taka miniaturke alkoholu ? zaciekawiłaś mnie :P
znalazłam tylko zagraniczne sklepy edit:// znalazlam
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... Edytowane przez Brydzia_ Czas edycji: 2009-09-24 o 23:33 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Prezenty
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.

jako fajny prezent dla ukochanego i przy okazji dla siebie jest wykupienie sesji w salonie masażu dla par. Wtedy lezycie kolo siebie i was masuja z tym ze chyba przeważnie tak jest że dziewczyne masuje chlopak a ukochanego pani masazystka wiec jak ktos jest zazdrosny to nie polecam 

za pomoc bo pewnie sama długo bym szukała tych programików
i Trzymajcie kciuki żebym cooś umiała wycudować bo dziś dopiero się będę uczyła obsługi programu
godz. 15.00

) przyznała: i tu moje zdjęcie i dymplom ten włożyłabym do antyramy?

bardzo za pomysł