|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() KRYOLAN TV PAINT STICK (w 4 kolorach) MAJ
Witam mam do wymiany 4 odcienie podkładu KRYOLAN TV PAINT STICK
Tv Paint Stick marki Kryolan (wiodącej na całym świecie profesjonalnej marki oferującej wysokiej jakości kosmetyki charakteryzatorskie, kolorowe i pielęgnacyjne) to bardzo dobrze kryjący, kremowy podkład w sztyfcie. Kosmetyk ten idealnie pokrywa każdą niedoskonałość skóry. Odpowiednio kremowa konsystencja produktu gwarantuje dokładne rozprowadzenie go na twarzy. Funkcjonalne umieszczenie podkładu w wysuwanym sztyfcie pozwala zaaplikować odpowiednią ilość produktu. Ogromny wybór kolorystyczny pozwala zastosować go również do konturowania i modelowania twarzy. Ciemniejsze i jaśniejsze odcienie idealnie wykonturują policzki, czoło nos i inne wymagające tego obszary ciała. Sztyfty świetnie sprawdzają w codziennym użytkowaniu, jak również do zastosowania przy make up'ie scenicznym czy filmowym. Podkłady chcę koniecznie wymienić, bo mam nadmiar podkladów i wiem, że najzwyczajniej w świecie ich nie zużyje. Podkłady stosowałam (te najjaśniejsze) jako rozświetlacz na czoło, czubek nosa, natomiast najciemniejszy jako bronzer. Mogę je wymienić wszystkie na raz bądź pojedynczo. Użyte są 4-5 razy (?) otwarte 12 maja 2013. Termin przydatności 2 lata. Ja odpisuje u Ciebie, Ty u mnie NIE interesują mnie ubrania Chętnie wymienię się za kosmetyki do makijażu, od bronzerów przez pudry itd. Edytowane przez BigGirlsDontCry2 Czas edycji: 2013-05-18 o 16:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: KRYOLAN TV PAINT STICK (w 4 kolorach)
Czesc cos u mnie za dwa ciemniejsze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie?
![]() |
#5 |
:)
|
moze cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Podoba Ci się coś u mnie?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
może coś u mnie za te jaśniejsze?
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
odp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.